Hjälp!?

Vilken outfit ska jag välja till imorgon kväll?

1 (med svart kavaj)


2


3 (med något till)

den nya klänningen som jag köpte igår

Så vad tycker ni? 1, 2 eller 3?

Torsdag

Mmm, sitter och dricker lakritste medan de varma mackorna är i ugnen. Ska bli mumsigt! Sitter och funderar på morgondagens kvällsoutfit, blir nog jeansshorts, body och kavaj tror jag. Eller min nya klänning, men den kanske känns för fin. Aja, ilandsproblem. Något hittar jag nog :)

Dagen har annars bestått av jobb hela dagen. Vi fick in massvis med nya, fina och våriga kläder på ungdomsavdelningen. Så plockade till mig några som jag ska prova imorgon innan jobbet. Ja imorgon är de jobb igen 12-17, sedan blir de systemet innan jag tar mig till Kalle för lite mat, chill och kanske utgång. Det återstår att se :) Lugnt blir de iaf då jag jobbar igen på lördag!

Nu blir de mackor och sedan Bella&tyra show vid nio. Trevlig kväll allesammans! :)
Sanna

Duktig!

Ja idag har jag varit duktig känner jag. Jobbade först 11-4 och de gick väldigt fort, sedan var jag på sjukhuset en sväng och därefter tog jag mig till friskis för ett långt och noga pass. Gick nog igenom hela kroppen på styrkan och körde både löpband och crosstrainer. Resultatet lär jag säkert känna imorgon, då jag redan känner lite nu. Men de är bara gutt!

Var inne en snabbis på gina innan jobbet och dem har lite vårrea nu, såg en klänning som var nedsatt som jag har velat ha innan, så den spontanköpte jag för 99:-. Behöver väl inte fler klänningar men den var för fin för att hänga kvar :)

Imorgon är det redan torsdag och då blir de jobb 12-19. En lång dag, men ska bli riktigt kul ändå. Skönt med lite sovmorgon också, då jag känner mig lite trött redan nu. Kvällen är sedan oplanerad!

Hoppas ni haft en bra dag!
Sanna

En lång dag!

De har det varit idag ja! Har iofs bara jobbat 12-17, men sen var jag på modehuset ända tills stängning och fick med mig en hel del hem. Spenderade kanske lite för mycket? De blev iallafall en skjorta, en kofta och två jeansleggings från jobbet, höga prickiga shorts och höga beiga chinos på cubus och sist men inte minst marinblå kilklackar från deichman. Nödvändiga? nej, men grymt snygga så kunde inte låta bli.

Cassels





Cubus



Deichman (bilden ger inte skorna rättvisa, ska visa en bättre bild en annan gång)


Nu blir de sängen. Imorgon är de jobb 11-16, sedan blir de ett pass på friskis minsann!
Sanna

Årets första grillning!

Hade vi här hemma ikväll, Mums!



Hoppas på årets andra grillning hemma hos Jers på fredag?

Tisdag

Ska försöka ha en bra dag med ett glatt humör. Försöka iallafall! Nu ska jag göra i ordning mig och sen ska jag till Modehuset. Blir en runda där innan jag börjar jobba vid 12. Cubus har 30% på alla kläder så ska se om jag hittar något fint, annars ska jag handla lite på jobbet.

Sen får vi se vad som händer, skippar nog träningen för idag och kör imorgon istället. Har haft lite ont i huvudet och mått lite illa så är nog bra om jag vilar.

Ha en fin dag!
Sanna

<3


Bad day

Förlåt för att bloggen inte är så rolig för tillfället, men har inte så mycket kul att tillägga just nu..

Har varit ledig idag, men har inte varit en bra dag alls :( Jag känner mig helt tom och vet inte riktigt hur jag ska hantera det. De bara brast förut helt enkelt. Avslutade dagen med ett kvällspass på gymmet iallafall, skönt att få tankarna på något annat.

Imorgon blir de jobb 12-17 och sen vet jag inte alls vad som händer. Vi får väl se helt enkelt.

Hoppet är det sista som lämnar människan
Sanna

Söndagskväll

Hade mer än gärna haft sällskap nu för att dela mina tankar, men jag får lägga mig i sängen själv. Får ta ipoden och blunda, och sedan hoppas att jag somnar.

Godnatt allesammans, imorgon är en ny dag!


Weekend!

Då var denna helgen snart slut och den har innehållit väldigt mycket.. Både bra och dåliga saker!

Igår var det iallafall jobb och sedan den omtalade årsfesten. Bjöds på mycket god mat, tal, prisutdelning, billig bar, liveband och dans i massor. Blev lite för mycket av de goda för vissa, utan att nämna några namn :) Jag fick iallafall två priser och de är jag verkligen nöjd för. Årets måltorka och årets komet. "denna tjej har gått från att vara osynlig till att bli en viktig kugge i laget". Dem fina orden tog jag till mig och blev otroligt glad! Men sen att jag inte fick med mig mina priser hem är ju en annan femma, någon annan tog säkert hand om dem :P Lyckad kväll iaf, hade önskat att den varade längre bara :)

Denna dag började med lite panik och även lite dåliga nyheter. Så de var tungt att jobba idag. Efter de var jag på sjukhuset och sen har jag inte gjort mycket. Just nu sitter jag och funderar. Jag känner verkligen att de närmsta dagarna kommer bli tunga, för jag klarar inte av ovissheten. De känns som att de inte stämmer, är i chock. Men får bara hoppas på de bästa. Jag säger bara som så att ta hand om era nära & kära lite extra mycket. Man vet aldrig vad som kan hända..

Ska iallafall avsluta detta inlägg med att tacka en vän. Tack Sara för allt!
Sanna


Kvällsuppdatering!

Jag måste bara säga att jag har haft en tråkig kväll, men helgen ser ut att bli kanon så jag ska inte klaga :) Har suttit och planerat lite för mig själv vad jag behöver packa och göra och de känns lugnt.

Helgens planer:
Fredag: In till stan för systemet först. Sen till gymmet, tredje och sista gången denna vecka. Sen ska jag mot jobbet för att se om de finns något nytt, behöver lite enkla baströjor att jobba i. Sen måste jag handla strumpbyxor. Sen ska jag hämta några grejer som är mina. Sen vid halv fem så ska jag ut mot lindsdal och duka inför lördagen. Sedan blir de fredagsmys med marran. Kanske laga någon god mat, annars får vi se vad vi gör. Ska bli kul o kolla in hennes lägenhet.
Lördag: Jobb, sedan hem till Frida för att fixa i ordning sig. Sedan blir de årsfest för cl98 och fira den underbara gångna säsongen ute i vid Förlösa folkets hus i lindsdal. Ska försöka ta de lugnt och tänka på morgondagen då. Men ser fram emot det iallafall!
Söndag: Då är det dags för Jobb igen :)

Nu har jag målat mina naglar rosa inför helgen och ska snart gå och bädda ner mig i sängen. Men först en tablett till eftersom huvudvärken inte vill försvinna. Godnatt alla fina!
Sanna

Huvudvärk!

Sitter här med en dundrande huvudvärk och den försvinner inte trots ett tablettintag. Får hoppas de går över snart! Denna dag har iaf bestått av gymmet och jobbet. Känner mig riktigt duktig faktiskt. Men de tråkiga idag var att vår dekoratör hade sin sista dag. Tyckte väldigt bra om henne så de är tråkigt, men de blir väl förhoppningsvis bra ändå :) En god kladdkaka bjöd hon på och den var omtyckt!

Kvällen ser ut att bli lugn. Ska snart äta lite rester från gårdagen. Hemmagjorda hammburgare är inte fy skam alltså!

Haha

Kolla in denna bild som jag hittade. Jag gillade att posa även som liten och på fotbollsplanen ;)


Onsdag!

Fick en lönespesifikation idag.. från telia? what? har dem gjort fel nu+ Nej, de visade sig att jag fick pengar för de 25 semesterdagar jag hade förra året som jag aldrig hann ta ut. Inte helt fel alltså, blev väldigt glatt överraskad!

De firade jag med en runda på gymmet. Sedan var jag på möte inför nästa säsong och de ser mycket bra ut! Sen blev de en runda runt lindex och jag firade med att shoppa lite. Ett läppstift, nipple covers och en vit spetsbustier.
Precis en sådan jag velat ha och perfekt att den är lite längre, för då går det att ha till höga byxor eller kjolar. Dessutom hade Mamma 30% på ett valfritt underklädesplagg. Så nu är sannis glad.

Tänk till ljusa jeansshorts och en kavaj i sommar, åh.

Från Lindex

Ikväll blir de bara lugnt. Har precis vräkt i mig två hemmagjorda hamburgare. De satt riktigt fint faktiskt :) Senare blir de nog lite tvtittande också innan sängen kallar. Imorgon är de jobb igen, äntligen!
Sanna

Stockholm in my heart!

Här ser ni alla bilder jag tog i stockholm i ett litet collage. Vill se ni bilderna närmare får ni kolla in facebook :)


Onsdag och mitt i veckan!

Denna vecka känner jag på mig att den kommer gå fort, är ju redan onsdag! I vilket fall så har jag precis tagit hand om mig själv lite, kändes att de behövdes. Bland annat med massa krämer, nytt nagellack, rakat benen m.m. Skönt! Nu tänkte jag hugga in på en fin lunch från gårdagens mat. Färsk pasta med fläskfilésås som mamma gjorde igår till pappas födelsedag. Alltid lika bra och få över till dagen efter när det är så gott :)



Runt tre blir de träning på gymmet, fast de blir själv då Frida inte kunde vid samma tid som mig. Sen ska jag på möte med mina tränare. Resten av kvällen är sedan oplanerad. Jag är lite sugen på bio och att se Remember me som tydligen ska vara jättebra. Men tydligen har den redan slutat gå, riktigt besviken blev jag nu när jag kollade in hemsidan. Aja, jag får väl sitta hemma ikväll då!

Ha en bra dag!

Favoritoutfit

Tänkte bara visa min favoritoutfit från helgen i Stockholm. Var självklart partyoutfiten från i lördags då jag invigde min snygga kavaj från H&M :)




Kavaj och ringar H&M Tröjklänning Vila Armband och halsband Lindex

Nu blir de sängen, imorgon är jag ledig men har lite planerat ändå. Bland annat träning med Frida, fixa en annan grej och sen möte med tränarna. Godnatt alla fina!
Sanna


Helgens shopping

Blev visst något varje dag när jag var i stockholm!

I fredags:


Monki



Din sko


H&M trend


H&M divided


Bikbok

I lördags:


H&M

I söndags:


Ur&penn

I måndags: Bara rea-fynd!


Ginatricot 49 kr


Ginatricot 49 kr


Playsuit 100 kr (lyckades pruta)

Sen blev de även ett par nya solglasögon då mina andra gick sönder, hoppas att pappa kan laga dem!. Sen även födelsedagspresent till pappa som fyller hela 55 år idag, men han ser ju ut som 40 ;)

Måste annars säga att jag är mycket nöjd :)

Stay tuned for shopping

Blev några påsar trots allt, flest från h&m konstigt nog..


Hemma!

Nu är jag äntlgien hemma i ljungbyholm efter buss i sammanlagt 6 timmar och 45 minuter. Blev swebus från stockholm och sen den vanliga bussen från stan. Men måste ändå säga att de avr ett klokt val att ta den tidiga bussen för jag sov faktiskt i tre timmar så de gick otroligt fort att åka hem idag, skönt! Dock tråkigt att lämna stockholm och syster, men har haft de mycket bra iallafall!

Nu ska jag ta igen internet lite och läsa alla bloggar som jag brukar, sen ska jag packa upp och lägga in lite bilder från helgen. Dagens och kvällens planer är inga, vill egentligen träna men får se om jag orkar eller om jag väntar till imorgon.

Hörs lite senare!

Favoritstaden!

Har verkligen haft en grymt bra och galen helg i stockholm på alla sätt och vis. Finns så mycket roliga händelser så jag vet inte ens vad jag ska ta upp. Magmusklerna har iallafall jobbat konstant om man säger så. :) Tack alla ni fina som gjorde denna helg minnesvärd!

Bestämde mig för att stanna kvar i stockholm hos syrran igår, så nu sitter jag här i hennes lägenhet medan hon är på träning. Har haft underbart väder idag så har varit lite på stan och shoppat, sen suttit och ätit i solen. Hittade lite fynd idag så nu är helt nöjd med allt. Är iallafall väldigt glad att jag stannade eftersom jag är ledig fram till onsdag. Men eftersom lisa ska till skolan imorgon så åker jag hem. Blev till slut buss, så åker 08.15. Förhoppningsvis kommer jag kunna sova lite iaf så de går nog fort.

Bilder från helgen och på shoppingen kommer imorgon när jag är hemma :)
Sanna


Update från minibussen

Liza hade med sig sin minidator så tänkte göra en snabb liten update. Vi börjadce resan 07.10 från ishallen i kalmar och är väl framme om någon halvtimme, kanske lite mer. Resan har iallafall börjat över förväntan, en sångstund med team strömstedt från körslaget. Jag kan säga att låten "mercy" inte är min favorit sen en gubbe sjöng den. Men goa var dem iallafall! Sen har ju tydligen kollegorna ätit mjukglass men det är ingen som är vittne till detta. Undrar hur dem lyckades smuggla in den i minibussen? Sen är de ju tur att vi har jersan som kör som en gudinna. För sen hade vi ett bilrace med en snygging i en snygg bil, som jag tror att vi vann?! Någon trodde de var kolmevik som satt i bilen, så vi var ju tvungna att köra om o kolla. Men de var det inte. De blev några omkörningar oss emellan iallafall. Och när han skulle köra om var Herrlin snabb med att fixa håret. Är jag förvånad? Nej inte direkt. Nu har vi högsång i bussen till "why does it rain", man kan väl säga att inte många håller rätt ton haha. 

Var ska de här sluta egentligen?

Update!

Ville bara säga godnatt och att jag åker till stockholm på obestämd tid. Antingen åker jag hem som tänkt på söndag med minibussen. Eller stannar jag kvar hos syter någon dag, det återstår att se. Jag bestämmer mig nog inte förrän på söndag:)

imorgon får jag träffa henne ialllafall!


Godnatt!

Torsdag

Tänkte bara skriva ett sista inlägg här i bloggen på hela helgen.

Dagen har bestått av träning på gymmet, jobb och handling. Glömde dock ta ut pengar så får göra de imorgon. Viktigt, Glöm ej det sanna! Men än så länge har jag inte packat. Hade tänkt kolla på bella&tyra show innan och därefter sätta igång med packningen :) Blir väl klar sådär någon gång vid midnatt kanske haha.

Idag var jag med i tidningen Kalmarposten. En bild på mig och några kollegor vid öppningen av Cassels, oväntat men kul!

Ja så imorgon är det alltså dags. Då drar vi till stockholm och lever livet. Shopping, sm-finaler, sm-efterfest och ännu mer. Har längtat så otroligt länge på detta och imorgon är de dags :) Ska bli underbart kul!


kan inte bli annat än bra i helgen, med dessa tjejer

Ha en bra helg alla fina, så hörs vi på söndag!
Sanna

Trött!

Jag är faktiskt helt slut just nu. Först körde jag ett ganska hårt pass på gymmet innan jag drog till jobbet. Sedan blev de ett litet festmöte innan ytterligare en träning. Visserligen var den inte alls så seriös men de andra aktiviteterna har tagit ut på mig. Har faktiskt träningsvärk i magen men det känns rätt gutt. Då vet man att de tar :)

Imorgon är de en fullspäckad dag igen:
- gymmet, sista gången denna vecka.
- jobb 14-19
- handla färdkost inför resan och ta ut pengar
- hem och packa hela kvällen.

Bara två dagar tills gänget är i stockholm, längtar :) Nu blir de sängen! Känns så skönt att jag börjar komma in i rutinerna nu med att lägga mig tidigare och gå upp tidigare. Bra jobbat Sanna! Godnatt!
Sanna

Do you ever wonder if we make the moments in our lives, or do the moments in our lives make us?

If you could go back and change one thing about your life, would you?
and if you did...Would that change make your life better?
Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another?
Would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing?
Just one moment. One moment that you always wanted back.

Mitt i veckan!

Go morron go morron, hör fåglar sjunga glatt.. Go morron, Go morron i kör!

Vaknade väldigt utvilad idag och här sitter jag pigg som en lärka. Ska snart in mot stan för att göra ett gympass innan jobbet. Är inte jättesugen, men har bestämt att jag ska vara duktig och träna tre gånger denna vecka innan vi åker till stockholm. Så, så får de bli :) Blir iofs dubbelpass idag då vi ska ha en liten innebandyträning ikväll iaf. Men det är ju bara roligt.

Åh, hittade en perfekt lägenhet på blocket som var uthyrning tre månader i sommar. Men har inte fått något svar så verkar som den redan är tagen, så är det ju alltid. Men om ni vet någon eller några som vill hyra ut sin lägenhet i sommar i Kalmar, hör gärna av er för jag är verkligen sugen på att testa på det :)

Mot city!
Sanna


Missguided








missguided.com

Tisdag

Usch, sitter här och fryser och är hungrig.. Väntar på finmat dock så lite till kan jag vänta. Blir kotlett, potatis och brunsås, mums! Annars har dagen bestått av träning och jobb.

Invigde friskiskortet idag med Frida. Blev löpband, lite crosstrainer och några övningar, kände mig faktiskt riktigt duktig. Syrran ska göra ett litet träningspass till mig med övningar för just nu så är jag lite förvirrad, men det blir nog bra till slut. Var iallafall ett antal känningar på gymmet och de känns som hela CL nästan kommer ha ett månadskort där nu? haha inte hela, men många iallfall.

Imorgon måste jag till systemet och inhandla inför helgen. Sen hade jag tänkt ta en sväng förbi gymmet igen innan jobbet 14-19. Sen imorgonkväll blir de innebandyträning, som liza fixat ihop. Blir lite smålagsspel, alltid trevligt :)

Nu kurrar de i magen, bäst att kolla om de är färdigt!
Sanna

Kedjedetaljer



Från Lindex


Snabb och effektiv dag!

Denna dagen har gått otroligt snabbt. Först var det jobb 10-15 som gick alldeles för fort, hade gärna jobbat lite längre. Var iallafall väldigt lugnt idag så hann med rätt mycket, som att larma lite nytt och ändra om lite! :) Efter det var jag på lindex och inhandlade mig ett nytt kedjehalsband och ett armband blev de också. Behövde verkligen köpa ett nytt halsband eftersom mitt gamla börjar bli rostfärgat för att jag använt det så mycket.

Sen har jag varit duktig och fixat gymkort på friskis nu i en månad framåt och även busskort. Så nu känner jag mig nöjd. Kvällen blir bara lugn, laga mat och kolla topmodel är vad jag vet, sen är de ju innebandy på tv. Kanske borde kolla in vilket lag de blir som vi får se på lördag mer än storvreta? Heja AIK!

Dagens händelse
När jag kom in på friskis idag och väntade på min tur, kikade jag in på gymmet. Och där ser jag Frida och stickan. De första jag ser är att stickan nästan ramlar av maskinen för att vinka till mig, haha. Jag fick mig ett gott skratt iallafall!

Update: Verkar som att kvällen spenderas hos herrlin för innebandy och snack om resan till stockholm i helgen. Trevligt :)

Slut på helgen..

Och jag är faktikst väldigt trött och seg. Men väldigt nöjd för att de har varit en mycket bra helg :) Igår umgicks jag med Maria och Cissi och ett annat gäng brudar plus minus två killar. Grönsaker, chips, dip och singstar gjorde min kväll. Hela kvällen avslutades på larmtorget där kinesen försökte lura oss på pengar, men jag märkte de och då skämdes lilla tjejen. Hon fick till slut en femma mer än vad de kostade ändå ;)

Idag har jag jobbat, sen gick jag en runda med mamma på hansa och det inhandlades två par strumpbyxor från bikbok. Sen var vi även en runda på ikea innan vi hämtade thaimat på esplanden och kom hem och åt oss mätta. Mums var det!




Det var tag 2 betala för 1, så 79 kr för båda. Kap!

Nu sitter jag här och nästan somnar, kanske borde gå o lägga mig tidigare ikväll och ta igen de förlorade timmarna inatt? Ja de ska jag försöka med iaf :) För imorgon är det jobb igen.
Sanna

Jag tänker då inte sitta hemma ikväll..

..så vi får se vart kvällen bär mig!




"Det finns nog väldigt få som jag, tjejer med stil som vet vad dem vill ha!"

Update: Mamma tyckte att jag skröt, men det är en del av en text i en låt ;)

Fredag och helg!

Hemkommen från jobb 12-19 idag. Var väldigt roligt att jobba idag som vanligt, längtar till imorgon! Invigde som sagt min prickiga tröja som jag köpte igår och de fick jag komplimanger för. Sen invigde jag även ett par nya svarta höga byxor från H&M, hade tänkt byte dem först men sen ångrade jag mig och det är jag glad för. Trivs som fina fisken i dem!

Dagens jobboutfit:

Tröja Cassels Byxor H&M Halsband Pearls for girls Skor Skopunkten

Nu blir de fredagsmys med mamsen. Kycklingbaguetter och godis står på menyn, sen hyr vi nog en film också. Mysigt. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
Sanna


Godkväll eller Godnatt?

Sitter här och skriver nöjd och belåten. De var en rolig träning, vi fick muffins av Karro, jag fick tacos när jag kom hem av mamma. Underbar gott! Ja sammanfattningsvis så har dagen varit bra helt enkelt. 

Var på en promenad med amanda idag och de var mysigt. Sedan var jag hos henne ett tag, kollade in hennes balklänning som var hur fin som helst! Sen blev de lite lunchlagande och sedan åkte jag in till jobbet för att shoppa. Var inte något nyinkommet så blev bara ett linne coh en tröja, relativt enkla basplagg, men bra att ha.

Den prickiga inviger jag nog redan imorgon när jag börjar jobba igen. Sen är de 7 dagars jobb i rad som väntar :)



Finns på Cassels (färgen är lite missvisande, är mer åt det vita hållet)

Nu är det shoppingförbud innan stockholm nästa helg!
Sanna

Torsdag!

Oj, vilken härlig träning de var igår. Vi spelade oss igenom hela men det var skönt att få springa av sig lite. De lär ju bli samma ikväll så jag längtar, för sen har vi ju uppehåll i en månad.

Blev ju en fika med cissi igår och de var mycket trevligt. Skönt att catcha upp lite, behövs verkligen :) Innan dess gick jag lite på stan med mamma och inhandlade mig en vit bustier och även en bodylotion och ett läppbalsam från body shop. Fick presentkort där i födelsedagspresent så var dags att utnyttja de!

Nu ska jag snart iväg på en promenad med amanda. Var ju ett tag sen vi sågs och varför inte förena nöje med nytta också? Sen ska jag hem och laga någon lunch. Sen ska jag nog förbi jobbet också innan träningen. Kolla om jag kan köpa något att ha på mig denna jobbhelg? Sen ska jag kolla med mamma om vi kan göra tacos ikväll när jag är hemma från träningen, är grymt sugen på det.

Vi hörs senare!
Sanna

Onsdag!

Har precis tagit mig en apelsin och sitter och läser bloggar. Ska snart ta mig ut på en liten promenad i det underbara vädret. Enligt tempen är det 15 grader i solen. Efter det bär de av till stan för en fika med cissi. Var ett bra tag sedan vi sågs så ska bli trevligt. Annars är de bara träning ikväll vilket jag längtar till. Har legat på latsidan i över en vecka nu så behöver komma igång igen. Blivit lite inspirerad av kalle och stickan, så tror att även jag ska fixa friskiskort i en månad nu eftersom vi har uppehåll från innebandyn. Ska ta gym och gruppträning, de kostar 300 och de kan de nog vara värt!

Var lite sugen på harrys idag efter träningen eftersom jag är ledig imorgon, men som de ser ut nu blir det till att stanna hemma.

Så här ser jag ut dagen till ära. Lite vårig och så inviger jag min trenchcoat!


Kofta Zara Tröja Åhlens Jeansleggings Vila Skor och halsband H&M


Trenchcoat Zara Sjal H&M Glajjor Ginatricot

Ha en fin dag!
Sanna

Gårkvällen på gröna stugan!




Förrätt:

varmrätt:

Efterrätt:


Ja inte speciellt bra bilder på maten. Förrätten var iaf underbar. Sen varmrätten var helt okej. Hade så gärna hoppats på plankstek, men jag tyckte ändå köttet var mycket gott. Sen till efterrätt var de creme brulé med jordgubbssorbet. Finemang! Mysigt var det iallafall!

Lite färg i vardagen!


Röd kavaj Second hand Tröja och halsband H&M Jeans Bikbok Skor Belle shoes

Nu drar jag in till stan och fixar, sedan firar vi att vi gjort en grym säsong! :)

Bikbok!

Kollade in på bikboks hemsida och såg dessa fina klänningar. Den vita med spets var ju hur fin som helst. Ska nog se till att hinna med ett besök runt bikbok idag också ;)



bikbok.com

Uppdaterin!

Sitter här med fyra oregelbundna flätor på huvudet och ser ut som en hippie. Men vad gör man inte för att få lite extra vågor i håret? Har inte gjort mycket idag mer än att ha ätit lite rester från gårdagens påskmiddag och sen kollat in project runway, paradise hotel och så topmodel som jag sa innan.

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan köra in till stan och byta byxorna som jag köpte förra veckan, dem är grymt snygga men jag trivs inte i dem och då kan jag få något annat för dem 300 kronorna. Ska även kolla in ett linne på H&M som jag såg i en blogg. Efter det blir det alltså segermiddag för att fira lite extra att division ett platsen blev vår.

Kvällens outfit blir kavaj, jeans och smycken. Lägger in bilden lite senare innan jag sticker iväg. Så länge får ni se en annan bild på mig som min syster tagit med sin systemkamera, avis är jag!


Tisdag!

God middag allihopa! Har varit uppe ett tag nu, men sov väldigt gott inatt. Har precis tagit en dusch och nu sitter jag och kollar på topmodel 14 på nätet. Dagens planer är att ta de lugn nu på förmiddagen, senare ska jag in till stan och byta ett par byxor och sedan ikväll ut och äta på gröna stugan med mitt kära innebandylag. Segermiddag och allt, ser fram emot en trevlig kväll alltså :)

Ha en fin tisdag, de ska jag ha!

Mingel!

Avslutar dagen med att lägga in en vimmelbild från i lördags.



Godnatt till er alla och dröm sött!

Mätt!

Efter en stor påskmiddag med jansson, omelett, köttbullar, ägg, sill och kroppkakor m.m är jag rätt belåten för idag. Men de var mycket gott, synd bara att man alltid blir mätt så fort.

Ikväll ska jag nog göra mig en smoothie och en fruktsallad och kolla på topmodel, sen hollywood fruar. Hade väldigt gärna uppskattat lite sällskap men ser ut att bli ensam även denna kväll. Bara att gilla läget helt enkelt!


Bild tagen av stickan

Ge mig sommar och ge mig sol



En stark längtan

Är inte påsken över än?

Kunde inte sova igår förrän halv tolv-tolv för att de tydligen blev påskfest i rummet bredvid. Besökarna gick härifrån vid tolv så då blev de lugnt i huset och då kunde jag somna till slut:)

Jaha, då var de annandag påsk idag, skönt med sista dagen nu. Sen slipper vi den för ett år framåt! I vilket fall så blir de påskmiddag hos mattssons idag, har ju inte fått påskmat alls eftersom jag har haft fullt upp under helgen. Så ska bli fint och avsluta påsken på så sätt. Mamma håller på att göra egna köttbullar och de luktar väldigt gott.

Utöver påskmiddagen så har jag absolut inga planer idag, förhoppningsvis händer de något kul. Är ju ledig nu några dagar och jobbar inte förrän fredag igen. Annars längtar jag till stockholm om två veckor, innebandy fest och shopping. Kan inte bli bättre!

Ha en trevlig dag!
Påsk-sanna


Godnatt!

Från er alldeles egna Galenpanna-Sanna!



Sweet dreams!

20-års partaj

Jag var tydligen inte så aktiv med min kamera så blir bara några få valda bilder här! :)












Nöjdast blev hon för en påse med sitt absoluta favoritsnack, skruvar! :) haha

Påskdagen

Jobbat hela dagen och det har gått fort faktiskt. Nu kom de precis främmat som mamma&pappa bjudit in och jag hade ingen aning om de. Tur att jag inte behöver vara så social för de orkar jag inte. Jag tänker sitta och deppa med påskägget framför topmodel, sen lär väl kvällen fortsätta tråkigt. Lite synd när man är ledig imorgon, men så är det.

Aja, herrlins galej blev lyckat och jag hade jättekul. Sjukt god pizza blev vi bjudna på och sedan den magiska chokladsåsen. Därimellan blev de paketöppning, musikquiz och några skålar. Sara lärde mig de bästa drickspelet och de kom vi igång på. Senare på palace så dansade jag som aldrig förr och tiden gick alldeles för fort. Sen kan man undra hur vissa tänker, man säger inte en sak och sen gör något annat. Tur var att de fanns människor som oväntat fick mig på bra humör igen. Sammanfattningsvis så var det en grymt bra utgång i vilket fall och jag somnade gott bredvid 20-åringen!

Nu ska jag äta lax och räkgryta, underbart gott!
Sanna

Kvällens outfit!

Lyssnar på Kom med timoteij och Bad romance med Lady gaga. Personifierar herrlin mycket så nu är jag taggad :)




Kavaj H&M Klänning Vila Skor Skopunkten armband och ringar lindex, h&m

Nu ska jag ta vinet som är på kylning och köra in mot stan, hoppas på en bra kväll :)

Påskafton!

Har jobbat 10-15 idag och när jag kom hem därifrån så väntade en påskhare med ett litet påskägg med godis. Så detta sitter jag och smaskar på nu :) Visst är de extra gott med godis när de ligger i ett påskägg?



Nu sitter jag och tar igen lite bloggläsning då jag var på äventyr hela dagen igår. Vilket förövrigt blev en grymt bra dag och kväll! Först var det jobb till 16, sedan åkte jag direkt till Maja för lite kalas. Fick jättegod mat och tårta, och godis och muffins.. jaa kan man säga att man var mätt efter de? :) Sedan drog jag mig till Frida där även stickan, herrlin och sara var. Blev lite mysigt tjejsnack och ett glas vin, sedan tog vi oss till byttan. Var verkligen inte mycket folk, men när väl livebandet började spela var de trevligt, fick iallafall dansa! Detta får vi göra om oftare tjejer:)

Snart ska jag börja göra mig i ordning, för de vankas 20-årsgalej hos ingen mindre än Mr Lin även kallad Herrlin, även kallad Malin! Ser ut att bli en kanonkväll och kvällen till ära kör jag blommigt och kavaj, ungefär såhär:



Sitter och peppar inför kvällen med partylistan på spotify, men är ändå bestämd över att de ska bli en lugn kväll eftersom jag jobbar imorgon! Lycka till:)

Sanna

Kvällen

Har inte gjort något sen jag kom hem från jobbet. Fick jobba en timme tidigare idag då de var mycket att göra. Hela dagen har de faktiskt varit fullt upp på jobbet, de är såklart jättekul men nu är jag trött.

Imorgon börjar jag halv tio och jobbar till 16.00, efter de ska jag ta mig till Maja på lite födelsedagskalas och sedan på kvällen kanske de blev något mys hos Kalle med vänner, men hörde att hon var lite småsjuk idag så får hoppas att hon mår bättre imorgon.

Annars ser jag mest fram emot lördag: påskägg, jobb och 20-årsgalej hos herrlin!

Hoppas ni haft en bra torsdag och att ni inte blivit lurade för mycket ;)
Sanna

Skärtorsdag!

Den kommer bestå av jobb 14-19. Om en timme tar jag bussen till stan för måste fixa en grej innan jobbet. Förövrigt kommer hela påskhelgen bestå av jobb faktiskt. Men jag klagar inte, är väldigt nöjd och glad över jobbet. Ikväll vet jag inte vad de blir, de återstår att se.

Dagens jobboutfit:

Rutig tunika Vila (Cassels) Skärp Lindex Jeansleggings Only Skor Belle shoes

Gårdagen var mycket trevlig. Åt väldigt gott med jobbet på stekhuset: baconinlindad oxfilé och till efterrätt gino. Sedan träffade jag på Maja som kommit hem från uppsala så var vi på harrys en sväng, med andra fina vänner:) Drog hem tidigt eftersom jag jobbar idag och glad är jag för det!

Ha en fin skärtorsdag!
Sanna


RSS 2.0