Måndag

De blev inget klippt igår, jag och monzora kunde inte samtidigt, lite trist men de får bli en annan dag.. Istället blev de färgning som.. inte blev något resultat knappt. De är ingen som märker skillnad mer än jag, de är iaf pyttelite ljusare och mycket glansigare så jag är nöjd :) Man behöver inte alltid göra jätteförändringar.

Nu blir de träning, innebandy.. love it

Klippdags

Ja nu är de verkligen tid att klippa mig och de ska min kära kompis monzora göra imorgon :) Men nu är frågan hur jag ska klippa mig..

Antingen..
1
Ha samma frisyr som nu, bara att klippa bort de slitna, behålla längden och klippa upp håret lite och göra sneluggen kortare.

2 Klippa kort, typ till axlarna och ha lång lugg, bara klippa upp den.

Är väldigt sugen att göra en stor förändring som alternativ 2 men vet inte om jag vågar :) Vad tycker ni? eller har ni något annat förslag? kom igen och hjälp mig nu!


maybe? 

Lördagsmorgon

Sitter och äter frukost med färska frallor och kollar runt på lite olika sidor. Sitter och lyssnar på en grym låt, lyssna och njut.

"Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann"


Idag är jag iallafall utvilad och pigg och laddad inför dagen. :) Först ska jag kolla herrarnas match och sedan är det dags för mig att spela DMmatch, vinner vi, så vinner vi gruppen! Efter det blir de personalfest på telia, förhoppningsvis blir de kul. :)

Förresten, De blev ingen sushi igår, för min syster skulle ut och äta med IFk så vi ska laga de imorgon istället :P
/S

Sannis like

Oj vad annorlunda men oj vad snygg, jag hade inte tvekat alls om den kostat lite mindre :)



Bild asos

Äntligen fredag!

Ursäkta för dålig uppdatering denna veckan, men har haft fullt upp :) nu är det iallafall äntligen helg vilket jag gillar! Syster är hemma från stockholm i helgen och de är så skönt att ha henne vid min sida.. de är konstigt för de känns precis som att hon alltid är hemma, men jag har inte träffat henne sen i juli. Iallafall, vi ska laga hemlagad sushi ikväll med familjen, vilket ska bli väldigt intressant då jag aldrig smakat detta, men jag är alltid öppen för förslag :)



Vad säger ni som har smakat
hiss eller diss?

Fynd

Idag fyndade jag denna kofta på ginatricot för halva priset: 75 kronor :) Behöver fylla på garderoben med massa myskoftor så jag är nöjd.


Ett bra citat

"They say nothing last forever, dream change, trends come and go but friendship never go out of style."

Måndag

Oj, ingen uppdaterande i helgen, men den var mycket bra. Massa innebandy och lite fest. Däremot så har jag blivit sjuk i hals och förkylning som vanligt, blir aldrig frisk, så bestämde mig för att hoppa innebandyn idag. men nu ångrar jag mig redan. får panik, jag är verkligen beroende av träning. MEN jag är helt slut i kroppen alltså, måste vila och de ska jag göra tidigt idag..

Nu är jag sur.. Varför blir man alltid erbjuden de man vill när man har något annat. Och varför kan man inte vara på två ställen samtidigt? eller varför har man inte tur med tider? :( de är verkligen viktigt att visa att man vill nu för att man ska kämpa sig till en plats, men jjag vill ju även medverka och göra en insats på de andra. Gud, säg mig vad jag ska göra?

de löser sig nog förhoppningsvis..

Torsdag

En helt vanlig dag och lite shopping efteråt sitter inte fel :) Har bara slappat ikväll och lagat mat. Kycklingcurrysås med ananas och bulgur till det, mumma. Jag är grym! Sitter här och funderar över helgen, har verkligen fullt upp.

Fredag: Sista seriematchen i fotbollen mot Kalmarsödra, derby!! Sen ut & äta med familjen o fira lite :)
Lördag: Dubbelmatch med damlaget i innebandyn. Klockan tio mot Wedeby och sen klockan fyra mot Färjestaden. Efter de blire lagfest :)
Söndag: DM-match med damjuniorerna borta i älmhult.

Aldrig varit så här mycket matcher innan på en helg och så är jag typ sjuk, inte alls bra. Men jag kämpar på ändå, så får jag ta konsekvenserna sen ;) Nu ska jag snart packa väskan sen ska jag sova.

Natti
S

Sensation

Kan ni fatta att lilla Kalmar FF vann mot proffsklubben Feyenoord i Uefacupen. Helt sjukt, Fasen va grymt. Jag är så imponerad så jag vet inte ens vad jag ska skriva. Detta var verkligen mycket värt, längtar tills returen :)


Dagens

Mamma och jag var på lindex efter jobbet och shoppade lite :) Vi köpte varsinn kofta, jag en svart och mamma en grå. De bästa är att jag kan ha hennes också, de betyder att jag slapp köpa den också. Sen köpte jag gråa strumpbyxor och ett rött skärp :)

Här är dem, fast min är som sagt svart(inte lila)


In love

Beställa? från H&M såklart :)


Tips!


Smoothie är bland de godaste man kan dricka och de är nyttigt. Drick och njut!

Här är  mitt vanliga recept som jag brukar göra

1 banan
hallon eller jordgubbar
vaniljyoughurt

Men har ni några förslag om ni brukar göra? Som kanske är ännu godare :) Jag är öppen för förslag

Något jag saknar

är värmen, oj vad kallt de börja bli nu.. De får mig att tänka tillbaka på turkiet förra sommaren, med mitt gäng. Helt underbart och jag längtar efter en ny resa, tillsammans eller inte. Därför ska jag dela av mig några få bilder, fler kanske kommer en annan dag :)


underbar utsikt


utgång nästan varje kväll ;)


mys på stranden


allihopa


Sannis


Bästa resan!

Får vara nog för denhär gången, för nu ska jag sova, nattti!
S

Oh Happy day

Har bara två grejer att säga.

1: vann en biobiljett på jobbet idag för att jag hade minst efterbehandlingstid förra veckan, vilket betyder att jag var effektivast efter mina samtal :)

2: Jag kom med i damlaget och fick kontrakt.. de viktigaste av allt.

Nej nu är de dags att sova, upp tidigt imorgon!

Konsten av att ta kritik på rätt sätt

Idag innan matchen hade pappsen och jag ett samtal:

P: Sanna, tänk på att du går in i duellerna idag och vågar nicka istället för att ta ner på nät eller något annat, för då går de så mycket fortare.

J: (stirrar in i datorn jättesur) mmm.

P: Sen även att du inte alltid går neråt utana tt du vågar trycka upp.

J: Jaja..

P: Men du behöver inte ta illa upp, jag försöker bara hjälpa dig

Sen när pappa hade gått iväg började jag fundera. Varför blev jag så sur, han gav mig konstruktiv kritik så jag vetvad jag ska göra för att bli bättre. De var då jag tog tag i mig själv och såg till att göra precis som pappa sagt till mig. Och de lyckades, matchen gick bra för min del, även om laget förlorade med 3-0, vi var värda ett bättre öde helt klart.
Men de jag främst tycker är bra är att jag omvandlade pappas kritik till något positivt och helt plötsligt känner man hur bra de går. :) Dessutom när pappa säger att han blev riktigt imponerad över vilken pondus jag hade och hur jag spelade blev jag riktigt glad inombords, och bad tillome om ursäkt för att jag var så sur imorse. :)

Ville bara säga de till er alla, bli inte arga/sura om ni får kritik, visa bara att ni kan göra de dem säger! :)

Lördag

Helg återigen och ni anar inte hur underbart de är! :) är helt slut efter jobb/träning denna veckan. känns som jag blir utbränd. näe inte så farligt. men har fullt upp just nu. Ska ändå bli skönt me lite ny utbildning nu, även om de blir jobbigt också. aja de löser sig :)

har inte så mycket mer att säga än att jag ikväll ska till cissi och vi ska ha myskväll. Ska kolla film och äta kladdiskaka, grymt sugen. :P och imorgon blir de fotbollsmatch, sista bortamatchen för denna säsongen, vi måste vinna nu i slutet så vi klarar oss.

Allt för mig, snart blir de tacos. Tjing!

Igår vare fest!

Hos mina tvillingar :) matilda och paulina, grattis till hela 18 år. nu är ni stora!

Hade en jättetrevlig kväll, med förfest med tilltugg hos flickorna och sedan bistrobar, där de var kollosalt mycket folk, man kunde knappt andas :P trots att musiken sög så hade jag jättekul, däremot slutade jag att vara pigg vid ett så sista timmen var jag lite seg, du får ursäkta linda ;)

Här är dem iallafall, mina sötnosar!

<3

Tävling

Hoppade på en tävling där man kunde vinna en mobil om man skickade in en sommarbild. Jag behöver ju inte en ny, men min pappa eller mamma skulle behöva. Hjälper ni mig att vinna? :)

rösta här är ni snälla

Godnatt!

En bild från helgen :)


Mobilen

Nu sitter jag och pillar på min nya leksak, men den är väldigt svår till en början. man är så ovan med touchen osådär. Spciellt att skriva sms vilket tar en evighet. :P men de ska jag nog lära mig de också. De roliga var att jag bara fick en meny på franska och att när jag startade upp den var allt på franska, men jag hittade till språket och kunde till slut ändra. Manual hittade jag som tur var på nätet. tur att de finns ibland. Jag är iallafall nöjd såhär långt! :)

vilken mobil de är kan ni se här :)

Tuesday

just an ordinary day. Känner mig oerhört trött och seg just nu och har verkligen inte gjort något idag. Jag har iallafall hämtat ut mina nya mobil på posten och paket blir man alltid glad av även om de är en själv som har köpt det ;) Den ligger på laddning nu så vet inte hur den är än, men jag hoppas den är super. cant wait :)

Imorgon är det DMmatch i innebandyn, ska bli riktigt kul. Får bara hoppas på att vi vinner, problemet är att jag måste fixa mat att äta innan, så ska laga det nu och de orkar jag inte.. haha men de ska jag och de blir kebab i pitabröd med sallad, så kan jag bara äta de kallt imorgon, mumsigt. Det var visst inget roligt inlägg alls just nu, men återkommer lite senare!

Majsen

Ville bara ägna ett inlägg till dig, nu när jag inte kunde vinka av dig vid tåget :(

Tänk att du vågar, jag önskar att jag också tog tag i mitt liv och gjorde något speciellt, man tjänar så mytcket på det. Man lära känna sig själv efter en sådan resa, som förhoppningsvis leder till att man vet mer om vad man vill göra och hur man ska hantera vissa situationer. Inte alltid ta den givna vägen, utan att våga ta chanser. Men på något sätt är jag kvar för att jag vet att jag är säker här och det känns tryggt. Men jag vet att du av någon kommer klara en sånhär sak, du är så stark :) något som är viktigt i en sådan situation. Att inte ge upp så fort det är jobbigt utan att tänka positivt och på nytt kämpa. Egentligen skulle jag kunna skriva hur mycket som helst men jag slutar nu för jag måste sova. Men jag vet en sak och det är att jag kommer sakna dig.

Iallafall, du får ha det så bra i luxemburg och ta hand om ungarna väl så ses vi snart igen, har alltid våra kort och minnena i hjärtat att tänka på! :) Jag kommer och hälsar på dig, de gör jag!


As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

This is it

Kolla in vilka godbitar jag köpte i karlskrona:

Festoutfit fredag


jag älskar min klänning!

Söndag

Haft en superhelg verkligen :) Först i fredags hos majsen, en underbar kväll, sista med majsen på väldigt länge. Fick först en jättegod tacopaj och senare även en jättegod kladdkaka, jag var så mätt kan jag säga :) Men med massa prat och snacks och lite gott i glasen så blev de en jättebra inledning för att sedan fortsätta till palace. Ja där var de helt okej, mycket folk=väldigt varmt. Saknar redan vallen, de är roligare.

Igår var jag ju först i karlskrona med familjen för att shoppa lite, och visst gjorde jag det. Hittade mig en jättesöt småblommig skjortklänning på H&M, en lång grön kofta öronhängen och en godbit till väska från Cubus. Sen köpte jag även ett par gråa pumps på rea och en par stövlar på skopunkten. Precis vad jag ville ha! problemet är nu när jag shoppar så mycket att mina två(!) garderober redan är fyllda, vilket leder till ett RISIGT rum, borde egentligen städa. Men de har jag inte tid med nu.

Sen på kvällen var de fest hos anna och de var superkul, helt galet vissa stunder. ojojoj!

nehe, nu är det dags att äta, magen kurrar. Sen ska jag iväg och spela match mot bödahögby.. Krossa!

äntligen fredag

jag lovade inlägg varje dag och här kommer ett kort:

avskedsmiddag/fest för majsen, sedan röj på första palace.
Kan inte bli bättre, jag förväntar mig en kanonkväll!

imorgon åker jag tillkarlskrona för att kolla in skopunkten och cubus: hoppas hitta skinnjacka och stövlar:)

Puss

Låttips

Den här låten gör mig glad just nu: lyssna!

Torsdag

Idag är jag tröttare än tröttast, de tär på krafterna att gå upp vid sex varje morgon :P Iallafall, jobbat som vanligt idag och nu sitter jag här jättesur över att de inte är träning ikväll och att min mobil inte fanns i lager förrän den nionde+leveranstid fyra dagar. Blä, jag som vill ha den nu. Jaao iallafall så ska jag ta tag i mitt liv och ut o löpa lite hade jag tänkt, måste inviga mina nya löparbrallor som köptes i sommar och som är oanvända(!) Ni vet såna där tajta saker, jäkligt skönt att srpinga i iallafall.

Ikväll blire lugnt, fixa lite smågrejer och sova tidigt så jag är utvilad till morgondagen, vilken jag förövrigt längtar till. Jobb och sedan hem och fixa sig för att sedan åka till maja för middag+fest, längtar!

Vi hörs senare! :)

och här kommer onsdagens inlägg..

Min dag:
Jobb & träning, inte så mycket mer att orda om.

Därför kan jag skriva om helgen som jag längtar till, bara två jobbdagar kvar :) Denna helgen innebär fest och avsked:
Fredag: Avskedsmiddag för maja som sticker till luxemburg i ett år som au pair, sedan blir det ugång palace.
Lördag: Anna har avskedfest hemma hos sig för att hon ska till USA i två månader = brakfest

Lite kort alltså om helgen. Förlåt för att jag har varit tråkig, men har inte haft tid att blogga, men de tar jag igen imorgon! Puss och godnatt, imorgon är en tidig dag.

Kvällen är bokad!

Ja ikväll går denna film på trean och jag har sett den innan, men jag gillar den så jag sitter bänkad framför tvn under kvällen. 21.00 vbörjar den för er som också vill se den :)


Tisdag

Jag har lovat mig själv att uppdatera bloggen varje dag denna veckan :) eller försöka iallfall. Idag har de varit som vanligt, jobb till klockan fyra och sen därefter var jag på stan en sväng. Och för er som läser min blogg märker att jag shoppar hela tiden och idag var inte ett undantag. Jag fick med mig hem ett par mörkgrå chinos från ginatricot och även en grå tubklänning för 29 kronor(!) (Som egentligen är en hög kjol, men med en större storlek passade den perfekt som klänning) Sanna = jättenöjd! :) Jag har dessutom beställt en mobil och de blev den nya samsung F-480 Touchwiz, längtar tills den kommeeeer..


Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig, lax med wokade grönsaker och råris, mumma! Dessutom längtar jag väldigt mycket till helgen för då väntar feeeest!

studenten

Tre månader sen jag tog studenten ungefär, de var den bästa dagen i mitt liv!


Två snabba hösttips..

för er som precis som jag är inne på vinrött i höst :)



bild forever21.com


Måndag

En ny vecka har satt igång och jag hoppas den går fort, eftersom jag längtar väldigt mycket till helgen :) mer om de kommer så småningom. nu sitter jag här vid nätet och försöker kolla runt på mobiler och jag tror jag har hittat den jag ska köpa. En samsung, en mini look-a-like på iphone. Den är grymt snygg och faktiskt enkel, knappade lite på den när jag var på elgiganten förut idag med pappsen. Ja, de får nog bli en beställning på den! :) Ett ha-begär ungefär.

annars är de lugnt, innebandyträning väntar klockan 21.00 (sent, jag vet) därefter bli de duscha, äta sova för jag börjar tidigt imorgon.

Hoppas allt är bra med er! :)

RSS 2.0