Avatar

Glömde berätta om bion igår. Jag hade inga förväntningar för de brukar inte vara sådana filmer jag brukar se. Men jag måste säga att den var riktigt bra. Idag när jag vaknade så var den ännu bättre. Sådan kritik mot USA i denna filmen. Så sjukt bra gjord och väldigt smart. SE DEN! De måste ni :)

Nyårsafton

Sista dagen på 2009, sista dagen i december, min sista dag som anställd på Telia. Ja nu välkomnar jag 2010 ikväll och jag hoppas att de året ska vara lika bra som detta har varit! Även om jag halva året varit arbetslös så har de varit ett underbart år!

Höjdpunkterna: är att jag blev tillsammans med andreas, kommit nära många fina vänner, STRAND (en klass för sig i sommar), fått en plats i innebandylaget, alla lagfester vi haft, fyll 20 o såklart att min familj mår bra.

Det roliga är att min nyårslöfte från förra året har slått in. Det var att jag skulle blir tillsammans med andreas, töntigt kanske. Men de var inte lätt i början och jag var lite osäker. Men de är så värt de nu när jag tänker tillbaka. Jag ska inte ljuga, andreas har förändrat mitt liv på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Jag är lyckligare än någonsin och de är han (och vänner/familj) som har gjort att jag klarat av att vara arbetslös i sex månader utan att rasa ihop. Nu hoppas jag att 2010 börjar bra och jag hittar mig ett jobb som jag trivs med!


Ja de är mitt nyårslöfte: att hitta ett jobb!

Hoppas kvällen hos Frida&tommy blir kalas ikväll och att efterrätten som jag har gjort är god. (den är i frysen efter många om och men) haha

GOTT NYTT ÅR!

Dagen

Snart är denna dag slut och den avslutas på bästa sätt: Bio med älskling. Vi ska se avatar, hoppas den är lika bra som alla säger! Förövrigt sitter jag och väntar på mat, ska bli fint med klyftpotatis, kycklingkebab och sås!

Men herregud, denna nyårsstress? De var hur mycket folk på maxi och de mesta som är godast var självklart slut, t.ex fetaost. Hoppas den jag köpt är god (ska testa ikväll) annars får jag köpa en ny imorgon. Sen på systemet var i stort sett all billig champagne slut. Varför köper de inte hem mer när de vet att de går åt? aja. Nu är iaf allt inhandlat och de blev billigt och bra! :) För min del är inte stressen över eftersom jag ska göra efterrätten imorgon. Hoppas de blir bra, de måste det!!!!

Ja morgondagen ser ut som såhär:

- Gympa pass på friskis med Frida vid 10.00.
- Hem och duscha
- Göra efterrätten som ska vara i frysen i sex timmar
- marinera köttet
- ta de lite lugnt
-göra i ordning mig
- dra mig till Frida med all mat
- Laga maten
- Alla kommer vid 18.00 (sammanlagt blir vi sju stycken)
Sen får vi se vad som händer, de som är bestämt är iallafall trerättersmiddag! De blir nog bra dehär :)

Onsdag

Vilken skön start på denna morgon! Vaknade utvilad och har sökt lite jobb och ska snart äta lite frukost. Idag ska jag på stan med andreas, hitta nyårskläder till honom och kolla runt de sista. Sedan ska jag storhandla på maxi inför nyår, blir att jag får handla allt. Hoppas inte jag glömmer något bara haha! :) Sen ikväll kanske de blir bio också.

Förövrigt såg vi igår en grymt bra film som gav mig lite tårar i ögonen. Den heter Freedom writers och den rekomenderar jag varmt! :)

Nehe nu ska jag kolla lite tv och äta frukost, sedan måste jag skriva inköpslista till senare. Ha en fin dag så hörs vi senare!

Tisdag

En tisdag som ahr innehållit netto, hansa och lugn hemma hos andreas. Dagen har bara flugit förbi! Köpte iaf en tunika idag som jag velat ha tidigare och som nu var nedsatt till 99:-. Kap med andra ord! Sen köpte jag även en liten grej till nyår, men de är hemligt än så länge!

Har nu planerat nyårsmenyn på torsdag och de blir enkel men god mat, trerätters såklart! Imorgon ska jag inhandla allt sen på torsdag är de dags! Blir hos Frida&tommy, sammanlagt blir vi nio stycken! Hoppas på en grymt bra kväll som ska bli relativt lugn :)

Imorgon blir de stan med andreas, handla på maxi och systemet. Sen får vi se vad som händer sedan, kanske bio på kvällen? vi får se.

Nu ska jag iallafall ta mig en kvällsmacka och sen en dusch!

Kap!

Detta var tröjan jag köpte på monkis rea idag, fin till tights och annat. Perfekt!


Måndag

Kanske dags att börja skriva igen? Har haft fullt upp denna helgen så därför jag inte skrivit :) Juldagen blev grymt bra. Mys, utdelning av klappar, vin, fia med hutt och snack började kvällen med innan vi vid nio tog bussen in till sandra! Kom in efter en halvtimme i kö och hela kvällen flöt förbi. Grymt kul var de iaf.

Sen har jag varit hos Farfar i sjöbo lördag och söndag. Skönt att träffa honom igen, men mest längtade jag hem till andreas! Som jag kom hem till igår, underbart! :)

Idag har jag varit på stan med andreas och krille, blev lunch på nilsons och sedan gick jag i diverse butiker medan dem gick själva, bäst så :P Bytte julklappar och hittade faktiskt en kavaj(inte på rea dock) och sen en längre tröja på monki på rea, finfint! Nu om 1½ timme blir de träning för att sedan komma hem till lagad mat, ibland har man de allt för bra!


Juldagen!

Ja idag var jag uppe vid halv nio, Skulle ta mig till friskis med pappa och syster när de öppnade 09.30 :) Hade tänkt gymma i en timme men de blev mer än 1½ timme till och med. Jäkligt kul var de och jag kommer ha träningsvärk imorgon känner jag nu! Efter de så var vi och kollade siba, onoff, och medimarkt efter kameror. Jag hittade en digitalkamera som var nedsatt och jag tror och hoppas att den är riktigt bra. Syster hittade en systemkamera hon ska köpa!

Har precis ätit julmat och nu måste jag börja packa och göra mig i ordning för fest :) Ska till Farfar i skåne lördag-söndag med familjen, så måste ha med mig lite dit. Och om en timme ska jag typ vara hos cissi. Vi ska vara gamla gänget ikväll, mysigt och välbehövt. De blir byte av julklapp, vin och sedan utgång på de!

Hoppas ni alla får en bra dag/kväll/natt så kanske vi ses ute i vimlet :)


Dagens outfit

Inspirerad av julen. Rött, vitt och svart :) (kommer kanske en bättre bild nån annan gång)


Puffärmströja Zara Tyllkjol Bikbok


Vilken av dessa två är finast?
Le mestängd mun eller le med tänderna?


Julafton

Väldigt mätt och belåten är jag och ännu har vi inte ätit gröten, undrar om jag orkar? Har iallafall haft en underbar julafton än så länge med god mat, fint sällskap och mycket fina julklappar. Har fått en sodastream, väska, pengar, halsband med ett S och A berlock på, massagegrej, parfymflaska, morgonrock, paljettleggings, rosetthalsband, berlock till thomas sabo, kokbok, prydnadstomte och säkert något mer.

Det enda som fattas är min älskling :)










God jul allesammans!

Ha nu en riktigt underbar julafton. Ta hand om era nära och kära och ta tillvara på den här dagen, för den kommer bara en gång om året.

Puss till min familj, min älskling och alla mina fina vänner <3


Jag och min underbara syster, julafton 2007

MYS!

Har varit hemma i ljungbyholm idag, var väldigt mysigt :) Andreas fick fina klappar o så även syster, mamma&pappa. Blev bjudna på lyxmat också: klyftpotatis, biff och champinjonsås, MUMS!

Nu ska jag och älskling byta paket snart, men först blir de räkmackor. Sen blir de mys, mys och ännu mera mys med honom!



Jag ser fram emot en julafton hemma i ljungbyholm och utgång på juldagen!:)

Tisdag!

Gick upp vid åtta idag, vilket är ovanligt för att vara mig. Åkte ut till lindsdal för att hjälpa till att packa kassar åt kunderna på ICA. Detta var något vi skulle ställa upp för CL. Iaf jag och reneé var själva där i sex timmar men till slut gick de rätt fort! Fick tillome dricks av en snäll gubbe, 20 kronor check:)

Efter ha slitit var de bara att komma hem till lägenheten o städa, diska, baka rågbullar och klä om! De var dags för att ha lite minijul med andreas familj plus hannas pojkvän. Vi fikade med rågbullar, vanliga bullar och så bjöd jag på mitt julgodis. Vi spelade även Wii fit och bytte lite julklappar. Fick en jättefin ring och en tröja av Yvonne och Jan, sen fick jag en necessär med produkter från body shop av Hanna. Tack så jättemycket, verkade som dem var nöjda med mina julklappar också :)

Har haft en mysig dag och kväll nu med älskling. Vi har kollat en julfilm som gick på femman och den var faktiskt bra, rolig iallafall! Imorgon är de dags att åka hem till ljungbyholm, först på dagen för att andreas ska träffa min familj precis som idag. Sen  ska jag och andreas fira jul själva på kvällen, innan jag sen åker hem för att sova i ljungbyholm och vakna där på julafton :) Syrran o jag funderar på att träna på friskis på julafton, verkar som en smart idé så kan man unna sig mycket gott under dagen!

Här är min älskling och hans underbara familj! :)


Äntligen gjort!

Ja idag var jag och älskling iväg och gjorde de som vi tvekat så mycket om. Vaccinering mot svininfluensan. Var lite väntan innan vi fick komma in, men sedan gick de över på en sekund. Och ännu har jag inte blivit någon gris, haha skämtosido, än så länge mår jag bra och inget ont i armen. Kommer väl inatt och imorgon, men man kan alltid hoppas att jag inte får några biverkningar. Mamma fick ju inget så jag har goda gener :)

Annars idag har jag slått in andreas julklappar och mina sista inför imorgon och sen bara tagit de lugnt! Nu vid sju är de träning, sista träningen inför jul uppehållet. Både skönt och tråkigt. Skönt eftersom man behöver en liten paus och tråkigt för att man inte har sin träning utan måste typ ut o springa och framför allt inte få träffa alla sin vänner i laget på länge. Men de kan man alltid lösa :)

Nehe, nu är de dags att byta om, tjingeling!


Kommer du ihåg dessa?





Hittade dessa på datorn. Bilder tagna den 17:e januari, förändrats lite har vi väl gjort stickan?

Julveckan inleds idag!

Ja de känns som så, har många planerade dagar denna vecka vilket känns mycket skönt!

Måndag: Ta de lugnt, hjälpa andreas slå in julklappar och fixa klart de sista med mina. Vaccinera mig (om jag vågar) och sen träna ikväll, sista träningen innan uppehållet.
Tisdag: Göra en grej för föreningen och hjälpa till att packa kassar ute i lindsdal. Sedan fira lite jul med andreas familj, byte lite julklappar o så.
Onsdag: Fira lite mini jul med min familj plus andreas så de kan byta julklappar. Hjälpa till att pynta granen hemma. Sen på kvällen ska bara jag och älskling fira jul tilsammans.
Torsdag: Julafton hemma i ljungbyholm med familj och släkt. Mysigt ska de bli, för jag har sådan julkänsla i år :)
Fredag: Förhoppningsvis lite utgång!
Lördag&söndag: Förhoppningsvis åka ner till skåne o hälsa på farfar och släkten på pappas sida.

Kan bli så att vi åker till skåne på fredagen, men jag hoppas de blir lördag. Vill ju gå ut på juldagen i kalmar!

en fin bild på mig&min syster som förövrigt kommit hem idag :)

Söndag

Blev en mycket bra lördagskväll igår med stickan, frida och så även liza efter ett tag :) Lite mat, vindruvor, popcorn, skumtomtar och en film. Som innehöll väldigt intima och avlöjande scener haha. Tyckte dock att den slutade dåligt!

Efter en sådan kanonkväll som laddning kan väl matchen idag inte gå fel? Jag började tvivla när det börjar snöa som tusan och vägen stannas upp 2 mil innan carlshamn. Ja någon sorts olycka, men vi hade en plogbil framför oss och en efter så jag var inte orolig för tillfället. När vi suttit fast där i ca 40 minuter så började man undra om vi skulle hinna. Till slut så kom vi fram en halvtimme innan matchstart, men den fick skjutas en kvart sån tur va :) Var en relativt lätt match och vi vann med 13-0! Precis samma resultat som när vi mötte dem hemma senast! Vi är som ett tåg som bara rullar vidare och de känns underbart!

Hemresan var mysig, satt med stickan och parade ihop oss inför frågestunden, som vi Hör och häpna vann med 6 rätt, vem kunde tro de? Ingen antagligen haha. Sedan pratade vi om allt möjligt, jobb, skador när man var liten och julklappar. Mysigt!

Kom hem till kalmar tio över sju och nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma, för då ska vi åka och handla kinamat, mums!

Dagens ros: Får självklart jag och stickan för vinsten i frågesporten, inget snack om den saken.
Dagens tagg: Olyckan på vägen dit!

Färdig med julklapparna!

Ja de är jag idag, är nog första året på länge som jag är i så god tid :) Känns skönt att slipp behöva stressa nu innan julafton, har fullt upp ändå.

De blir varken bowling eller mat ikväll så de gick inte alls bra för mig, istället blir de troligen bio med "kollegorna" dvs stickan och frida. Frida kommer snart och hämtar mig och då beger vi oss till stickan! Sen får vi ser hur kvällen blir. Är oerhört skönt med en lugn helg. För de var längesen jag satt hemma en lördagskväll :)

Ville bara säga grattis till älskling också som spelade hela matchen och CL vann matchen med 2-1!

Lördag!

Just nu sitter jag och kollar på skidskytte och fönstershoppar lite. Tittar runt på nelly och lite andra sajter för inspiration och sådant :) Åt frukost för ett tag sedan också.. Så snart är jag färdig för att dra till stan, Har en sista julklapp kvar att köpa och jag vet redan vad jag ska köpa! Så tänkte även kolla efter lite nyårskläder (även om jag redan har klänningar som jag kan använda).

Ikväll försker jag styra upp bowling och mat med några vänner men de går inte så bra. Får se hur kvällen slutar. Kommer iallafall sova hemma i ljungbyholm inatt, ska bli skönt faktiskt :) och imorgon är de ju match borta mot carlshamn sen tar v i lite jullov från innebandyn.

Såg denna klänningen på Nelly från märket Club L, kostar 399:-. För er som känner igen den finns de nästan en exakt likadan från topshop som bland annat Kenza har, (hittade den inte på hemsidan) bara att den kostar runt 1000-lappen.

Så detta var mitt tips till er :)


Fredagsmys





Nu ska jag hugga in!


Helg igen!

Gårdagen var grymt bra, vi lyckades med de mesta haha :) Knäcken blev otroligt lyckad!

Ja idag är de fredag och jag har hunnit med mycket! Har varit på återbesök hos hudläkaren, varit ute på hansa och i stan med älskling, städat lägenheten och fixat färdigt alla julklappar utom en som ska inhandlas imorgon :)

Kvällen ser dock inge vidare ut, är ensam för första kvällen på länge.. men de kan väl vara skönt de med ibland. Har iallafall planerat att jag ska baka en kladdkaka och kanske hyra en film eller något sådant. Om någon vill joina är de bara att höra av sig :)

Imorgon väntar nog stan lite, sen på kvällen förhoppningsvis umgås med några vänner. Ska föreslå bowling och en matbit, hade varit mysigt tycker jag allt!

Nu har jag äntligen bestämt vad andreas ska få i julklapp efter många om och men, han blir nog glad för dehär hoppas jag, annars får han med mig att göra haha.

Tiden går så fort!

Ja nu är det endast 1 vecka kvar till julafton, jag tycker nyss att de var min födelsedag.. Men jag har ändå lyckats önska mig några grejer :) Längtar så. Älskar julbord, umgås med familjen, både få och ge julklappar och så allt annat mysigt.

Nu ska jag bege mig ut i snöstormen för att handla på maxi med karlsson :) De står julgodis-bak på schemat och de blir fudge, knäck och pepparkakskola! Mumma!

Nehe, bäst att möta upp henne nu!


vi får väl se om vi rullar till träningen ikväll sen :P

Jag drömde om en vit jul..

Och jag är på väg att få de? Om de håller i sig. Detta året har jag verkligen fått julkänsla tidigt och som har hållt i sig. Förra året hade jag knappt ingen julkänsla alls. Så därför tror jag att detta blir en väldigt bra jul. Skönt att få umgås med sina nära och kära, vilket är de bästa med julen :) (sen får vi inte glömma skumtomtarna) haha

Iallafall igår hade vi julbord med krille, sara, foffen och sofia :) Vilket var väldigt mysigt och väldigt gott. Perfekt sådär en tisdagskväll! Idag så hade jag tänkt ta svinsprutan men jag bestämde mig för att inte göra de. Så därför kan jag vara med och spela med U-laget ikväll! Skönt med lite innebandy tycker jag allt.

Nehe, nu ska jag gå till maxi och handla, sen fixa lite annat. Jag ser nog ut som en snögubbe när jag kommer fram, haha!


Såhär ser det ut just nu :)


Tisdag

Idag har jag varit runt lite och kollat de sista julklapparna, nu är de bara två smågrejer som är kvar sen är jag färdig med allas julklappar :) Och sen måste jag bestmma mig mellan två grejer till älskling också, de blir inte lätt så de krävs en funderare.

Jag var iaf ute på hansa idag, var inne på cubus och träffade frida som skulle lägga undan ett skärp till mig :) yeeey! Och sen så var jag inne i lite affärer. Hittade ett par jättesnygga skor och en väska(som jag egentligen inte behöver)

Men iaf, här är dem och dem står nu på min julönskelista MAMMA :)

Svarta pumps med kedjor: 399:- på Din sko! (Fanns inte många kvar, så har ni köpt färdigt, så får jag köpa dem själv)


Väska: 299:- Lindex

Nu ska jag och andreas fixa julbord med några vänner :) tjingeling!

Dagen och önskelista

Ja idag var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig, men hon jag fick träffa var konstig och jag fattade ingenting. Men fiuck en handledare tilldelad och ska till honom den 13:e januari, sen är de någon basträff och annat. Vi får väl se vad de leder till. De var iaf mycket väntande o sammanlagt var jag där två timmar? Så jag blev lite sen till stan där jag skulle träffa frida. Men de var lugnt sådan tur va :) Herrlin joinade oss och vi åt lunch på skafferiet och kollade julklappar. Köpte en julklapp och en till mig själv också, kunde inte låta bli(A). Om en timme är de snart träning också, i väntan på de kollar jag Förkväll (där kenza blir intervjuad) och dricker glögg, för de är fruktansvärt kallt ute, så jag värmer mig lite :)

Sannas önskelista i jul!
1. Leosjal i tubmodell, ginatricot
2. Paljettleggings i storlek S, bikbok i stan
3. Boken, Elsas mode
4. Morgonrock
5. Sodastream (vanlig, enkel)
6. En bra mascara

Detta innan har jag skrivit tidigare så här kommer mer som jag kommit på:

7. Boklampa (Liten lampa som man sätter på boken när man ska läsa)
8. Parfym
9. Berlocker till mitt thomas-sabo armband
10. Presentkort, pengar
11. Någon fin ring
12. Rutiga kokboken

Börja tänka och agera!

14:e

Ett speciellt datum. Idag har jag och andreas 10 månader tillsammans :) och jag är lyckligare än någonsin, tack vare dig. PUSS!

Annars är de måndag igen, helgen gick sjukt fort som vanligt. Har inga planer knappt för denna vecka mer än att hitta alla julklappar så man inte behöva stressa med de nästa vecka, är ju bara 10 dagar till julafton.

Dagens planer är iallafall att träffa Frida på stan, de blir lunch och julklappsinhandling, trevligt! Senare ikväll är de träning som jag ser fram emot!

Förresten, här är de två tröjorna jag köpte på zara i fredags:





Love it!


Lucia och 3:e advent!

Ja nu är de redan söndag och helgen är nästan över. Går för fort nu tycker jag!

Iallafall, i fredags åkte jag med Frida och Tommy till stockholm över dagen. Vi åkte upp klockan halv sju i en grym bil som hade dvd till baksätet så jag och Frida satt och kollade film, riktigt fint! Vi kanske kom upp runt halv tolv sen tog de ett tag att fixa parkering. Men iaf sen gick vi o strosade på stan, var inne på NK för att titta lite på deras juldekorationer och annat. Var på Topshop, Zara, H&M och massa fler. Men de blev till sist Två tröjor på Zara, lagom och väldigt nöjd! Sen tog vi oss hem till kalmar igen och var hemma runt 22. Tack för en mycket mysig dag!

Lördag: Match på morgondagen som slutade med vinst 6-2 efter två grymma perioder och en mindre bra sista period. Sedan var de bara att ta sig till systemet, äta och packa ihop grejerna och ta sig till stickan. Först kollade vi VM-finalen som sverige vann och sen kom jersan och liza och så fixade vi oss. Sedan kom resten av tjejerna runt fem :) Hade jättetrevligt där innan. Sen tog vi oss till julfesten som började med underbart god mat, verkligen lyckat! Sen fortsatte de med sång och dans som vanlig. Jag drog hem med andreas runt ett så jag vet inte vad som hände efter.. Skulle tydligen varit lite kaos! Men iallafall för min del en jätte bra lördag!

Nu idag väntar städning och bara ta de lugnt och umgås med andreas som jag inte gjort på länge. Ska se till och träffa stickan också och prata lite :)

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Lördag

De var ett tag sen jag skrev och tyvärr hinner jag inte skriva mer idag, har haft fullt upp och likadant idag :) Skriver om gårdagen och dagens händelser imorgon istället.

Ville bara skriva att vi vann vår åttonde raka match idag, de betyder att vi har slagit alla lag i serien, vilket är en bedrift helt klart :) Nu vänder serien och de ska gå lika bra som de har gjort! Är hur kul att spela med alla underbara människor.

Nu ska vi umgås även hela kvällen eftersom de vankas årets julfest för CL98:s damer och herrar. De blir nog en riktigt trevlig tillställning. Så jag säger som alltid: NU KÖR VI!


Några av damerna och fler blir vi ikväll

Thursday, almost friday

Dagen idag har sett ut som alla andra morgnar, lugnt med lite tvtittande men även lite besök av pappa som har hjälp mig lite. Nu har jag precis satt in scones i ugnen och när dem är färdiga ska jag och älskling äta dem framför fjärde harry potter filmen :) Mys! Senare blir de klubbkväll och häng med stickan :)

Imorgon ska jag till stockholm med frida och tommy över dagen :) Tommy ska leverera och hämta en bil i stockholm så då passar vi shoppinggalna tjejer på att följa med o sällskapa, och kanske hitta något till oss själva? :) Blir att kolla in zara, topshop o andra butiker som inte lilla kalmar har. Blir en trevlig fredag tror jag allt, skönt att göra något än att sitta hemma :)

Kanske inte hörs igen förrän på lördag, vet inte när jag hinner blogga igen! Men ha en trevlig dag iallafall :)


Tuesday

Sov inte alls bra inatt, vaknade två gånger av att jag mådde så illa så jag trodde att jag skulle spy, vilket jag inte gjorde. Men ändå, var inte alls kul. Vaknade sedan när klockan ringde och var väldigt hungrig, så åt frukost och nu efter ett tag är de  mycket bättre, skönt :)

Idag är planerna stan med älskling en stund och ikväll ska vi hem till ljungbyholm för lite mat och fotboll hos mina föräldrar!

Tjingeling!

Bild från julfesten förra året, undrar om de blir någon repris i helgen?

Happy!

För de första, Grattis amanda till körkortet :) Är så glad för din skull!

Annars har dagen varit rätt mysig, andreas kom hem efter skolan och så har vi bara tagit de lugnt. Syster och pappa var här med thaimat och de mättade gott i magen :) Sedan har jag och andreas spelt pro evolution (ett tvspel om fotboll för er som inte visste). Vi ställde upp i champions league och vann hela allt. Grymt roligt faktiskt!

Vid 19 är de dags för träning, vilket ska bli lika kul som vanligt! Sen ikväll blir de nog bara lugnt med lite mat och paradise hotel!


Oj en mingelbild ;)


Helgen!

Min syster har varit hemma hela helgen vilket har varit underbart, har umgått med henne varje dag nu. Idag åker hon hem igen, men vi ses ju snart:)

Igår orkade jag inte blogga, hade fullt upp nämligen. Blev att jag och älskling sov hemma i lördags, så vi vaknade upp och vi fick oss en rejäl och god frukost :) Efter de drog andreas in till stan för att spela match oc jag följde med familjen in till nicklas och nina för julbak. Vi gjorde en variant av pepparkakor och så gjorde vi lussebullar och de blev enorma och mycket goda. Sedan kom andreas när maten var färdig (flygande jakob), sedan åkte sedan jag och andreas hem till lägenheten för lite söndagsmys :)

Annars i lördags var de en mycket bra dag från början till slut. Vi åkte buss till värnamo för att möta dessa i vår sjunde amtch för säsongen och vi vann den till slut med 5-1. Underbart, man gläds så mycket till alla som får göra mål och att vi vinner. Vår sammanhållning i laget är grym! Ett plus till stickan som gjorde en grym match och till Herrlin som spelade hela trots att hon skadade sig innan matchen, hoppas de är bättre nu! Sedan blev de en fort hemresa för att sedan ta sig till stickan där de bjöds på lite lugn fest med lite lekar, till en början :) Sedan dansade vi nog sista timmen innan vi drog till palace och avslutade kvällen med ännu mer dans. En mycket bra och rolig kväll igen, synd bara att Karlsson inte följde med på palace, men de kommer fler kvällar!

Mycket text nu, måste komma på vad jag ska äta idag och vad jag ska hitta på, har inget planerat alls! Men vi hörs senare:)


Bilden har jag tagit av frida, de är hon som har alla bilder :)

fredagen är snart över

Ja, men de har varit en mysig dag som bestått av hansa, stan, kinabuffé, julklappsinhandling, mat hos Jersan och innebandy. Jag och syrran är färdiga med våra julklappar som vi ska handla tillsammans förutom en liten grej. Sen har jag några kvar, bland annat till andreas och hans familj, men de får jag komma på något. Är ju ändå 20 dagar kvar så! :)

Längtar så efter att få spela imorgon efter att jag har sett herrarna spela ikväll. De påminde mig om att vi måste vara stabila bakåt imorgon, o de ska vi som vi alltid är. De blir till att gå upp runt nio då vi har samling 10.45 och så måste jag köpa en pastasallad innan också. Gud va kul de ska bli, hoppas på vinst också :)

Nehe. nu ska jag gå o prova en tröja jag köpte idag och packa väskan till imorgon. Förövrigt är jag arg att tova åkte, hon skulle ju vinna? Nehe, nu hejar jag på Erik istället :)

Godnatt!

It´s friday, i´m in love!

Ja och jag var uppe med tuppen, nej inte direkt. Syster ringde och väckte mig vid kvart över nio för vi ska ha en riktig shoppingdag idag. Kolla lite julklappar och kanske något till oss själva. Först ska vi ut till Hansa en runda för att sedan åka in till stan, där jag ska luncha med andreas, krille och sara. Sedan ska jag gå med syster på stan sen igen.. Vi har redan börjat lite smått med våra julklappar så förhoppningsvis kommer vi en bra bit på vägen efter idag :) Vi har nog idéer till alla iallafall!

Förövrigt så är de skönt att de är fredag och helg, veckan har gått sjukt fort iallafall. Ikväll ska jag kolla herrlaget, imorgon är de bortamatch dvs första bussresan vilket ska bli roligt de med, är lite speciellt ju!

Nehe, nu är de dags att göra iordning mig, vi hörs troligen senare :)


I´m in love

Thursday again

Jaha, då var de torsdag återigen. Veckorna går så fort så man inte riktigt hänger med. Försöker leta jobb men jag hittar inget att söka, börjar ge upp, men de får jag inte!

Dagens planer är iallafall att åka runt o leta julklappar, sen ikväll blir de träning!

Hittade den här på ginas hemsida. Är lite osäker, jag gillar modellen men är inte så säker på mönstret, ska iaf kolla in den i butik så får man se vad man tycker.


Vi hörs senare :)

:)

Jag la nyss in lite bilder från mobilen och hittade dessa från i söndags, när stickan och jag tog en runda på julskyltningen!




Smoothies som gav blåa tänder och blåbärsfläckar...



... men som var mycket goda, enligt stickan :)


"Nu ska vi GÅÅÅÅÅ" haha, händelsen på caféet, som blev till en lång stund av mycket skratt!

Julig dag

Ja idag har de både varit lite julstädning, julpyntning och julklappsinhandling, jag har redan två klara och några till på ge. Känns skönt att vara i tid för en gångs skull. Köpte en julduk också till köket och ha bytt till julgardiner. Annars har dagen innehållit lite mys med mamma på stan och innebandyderby. Färjestaden tog hem segern efter en jämn match mot slätafly. Tyckte dock att de var lite orättvist, eller har jag fel kanske(?)

Imorgon blir de fortsatt lite julklappsletande och så träning på kvällen, kul!

Nu ska jag fortsätta mysa med älskling framför barcelona-xeres!




Denna fina stora tomte hittade jag på jula, himla söt tycker jag :)

24 dagar kvar

Ja idag är det den 1:a december och 24 dagar kvar till julafton.. Hur kan de redan vara december? det är ju knappt kallt ute och när kommer snön?

Igår var jag ju på stan med mamma och mormor, vilket var väldigt mysigt :) Vi hittade kläder till mormor och fikade osådär. Jag hittade ett par öronhängen och julpynt, fyra små tomtar och en stor tomte som står på golvet vid växten, Blev riktigt bra!

Dagens planer är iallafall en runda på stan en snabbis, innan vi ska ta oss till hansa för att kolla in lite julgrejer. Sedan i eftermiddag ska vi till andreas föräldrar i blomstermåla och baka pepparkakor bland annat, de blir mysigt :) älskar julstämningen som är just nu!

Här är resultatet:

RSS 2.0