Helg!

Då har jag tagit helg efter en grymt rolig vecka i skolan med vår första skyltningsuppgift. Resultatet blev lika grymt det:)

Annars har jag lite panik, ska ha praktik i oktober och jag har ingen aning om vart jag ska vara. Sen när man hör andra i klassen som redan skaffat så får man ännu mer panik. Ingen som har någon kontakt eller vet någon dekoratör man kan praktisera hos i Stockholm?;)

Såhär ser resultatet ut på vår första skyltningsuppgift iallafall:)


Lill-lördag!

Snart är denna dag slut och de känns skönt, för ju närmre helgen kommer vi. Får nämligen besök hemifrån av Cissi och Maria på fredag, vi ska shoppa, festa, gå på Kent o förhoppningvis något mer kul:) men innan dess så har jag en skoldag kvar och ett träningspass. Har kommit igång ordentligt med träningen igen och de känns så skönt, extra kul och träna med syster också!

Annars så har jag bara bra saker att säga om skolan. Är riktigt kul o intressant, det är hela tiden praktiska övningar så dagarna bara rinner iväg. Är inte alltid så lätt men man lär sig iallafall väldigt mycket:) För er som inte vet vad jag pluggar, så är det en 4 månaders lång utbildning som heter Dekor och reklam på medborgarskolan! Läser ämnen så som skyltning, exponering, inredning, färg, form etc!:)

Igår fick vi en uppgift att skapa en fondvägg i ett skyltfönster för valfri typ av butik. Jag valde skoaffär och såhär blev resultatet!


Då var första dagen klar!

Idag började jag alltså min fyra månaders utbildning här i Stockholm och jag hade inte behövt vara så nervös som jag var. Allt gick jättebra och de verkar vara väldigt roliga o lärorika ämnen. Kan nog vara rätt svårt men ska bli himla spännande och jag längtar redan till imorgon!!

Har även kört ett gympass med syster nu ikväll, numera min personliga tränare och de var riktigt gutt!

Dags att packa ihop inför morgondagen och sedan blir de John blund, godnatt!


Söndagsångest!

Jag har inte ångest för att jag var full igår eller kom hem sent. Nej för det var varken eller. Delade en flaska vin med syster och åkte hem vid halv två, de ni!

Nej den här söndagsångesten beror på att jag börjar skolan imorgon och jag känner mig inte redo.. Men de är bara att köra på, ska åka o kolla till var skolan ligger snart så jag vet det till morgondagen :)

Sorry för dålig uppdatering åter igen, men de kanske inte är så många som
läser den ändå? Som sagt ska jag iallafall försöka!:)

I fredags var jag ute med Bellis och vi var först på en bar på söder, sedan åkte vi till Kungsholmen och var på Sommar! och dansade hela natten, sjukt kul:) vi fastnade också på bild!


Hej Stockholm!

Nu är jag stockholmare.. Känns lite läskigt men jag vet att jag kommer trivas, de känner jag på mig!:) ska försöka få igång bloggen lite, mest för att ni där hemma ska kunna hänga med i min vardag också!


Idag så har vi varit runt på olika ställen och fixat massa grejer till lägenheten. Har hittat massa fint:) har varit varmt men regnat massor i omgångar så såhär blev min första Stockholms-oufit!


RSS 2.0