Nu är klockan halv fem!


Torsdag

Går fortfarande runt med ett leende på läpparna och är så glad för gårdagen, samtidigt som jag grubblar på många missar jag gjorde. aja, Att vi vann är iallafall de viktigaste!

Idag har jag solat för andra gången denna veckan och jag tycker att de gett resultat, de syns inte mycket men de är ändå fint :) gutt! Sen har jag köpt tågbiljett då jag tar mitt pick och pack och drar till stockholm och kära syster, vilket ska bli helt underbart. Har hört mycket om hennes pojkvän Ludde så ska bli kul och äntligen få träffa honom också!


Imorgon är jag hos dig:)

men innan dess ska jag hinna med och träffa amanda en runda och sen ikväll ska andreas och jag kolla på någon film som han köpte idag :)

Ville iaf säga att jag inte kommer skriva mer idag för jag måste packa och att vi hörs när jag kommer hem igen!

Ha en fin helg allesammans!

LYCKA!

Vad är väl ett derby i sporthallen. De kan både vara tråkigt och långtråkigt och alldeles, alldeles UNDERBART!

Ja igår inför 530 (!) åskådare så spelade vi hem andra vinsten över färjestaden i serien. 6-4 blev slutresultatet och denna gången var vi helt enkelt bättre. Nu har vi säkrat en plats till division 1 kval vilket är helt galet? något jag bara kunde drömma om innan vi började spela första matchen. I vilket fall,  nu ska vi se till att vi tar förstaplatsen också vilket lär bli tufft men vi ska bannemig inte ge oss. 12 av 12 nu tjejer vilket är helt magiskt!

Avslutningen på kvällen kunde inte heller bli sämre. Vi var några hos herrlin innan vi drog till harrys vilket var smockat med folk, hade sjukt kul i vilket fall! Efterfesten sen blev inget efterfest, men jag somnade gott i natt kan jag lova ;)

Det luktar derby..

Ikväll smäller det!



Klockan 19.00 går signalen igång och då ska vi visa att vi är de bästa laget! Det som känns bra är att de är dem som har pressen på sig, dem måste vinna. Men självklart så finns de inget annat än att vi ska slå dem för andra gången iår. Nervositeten har inte kommit än, utan den lär komma senare.. Ska bli sjukt kul i vilket fall!

Innan matchen skulle vi nog ses några, äta och ladda tillsammans. Finfint! Sen får vi se efteråt om de blir en liten utång beroende på hur matchen slutar :)

Nu har jag precis målat naglarna blåa för att matcha vårt matchställ och snart ska jag äta en stor frukost och dricka mycket vatten. Jag känner mig riktigt laddad redan nu.

Jag har en fribiljett kvar till matchen som ingen vill missa. Är de någon som vill ha den?


Tuesday

Nu ska jag snart möta upp Frida utanför simhallen, vi har planerat att simma lite, sen även sola och kanske även åka ut en sväng till hansa för shopping. Vi får se vad vi hittar på :) mycket trevligt ska de bli iallafall.

Annars så fyndade jag igår igen, var inne på lindex innan träningen för att köpa ett blått nagellack. När jag väl kom fram och skulle betala så visar hon mig ett tre pack där de blåa lacket ingick och två till för 34.50. Så då skulle jag ta det istället, sen var det tag 2 betala för 1 på alla rea varor. Så de blev även ett par trosor. Så jag fick två nagellack plus ett par trosor för 10 kronor mer än vad bara de blåa nagellacket skulle kostat. Bra deal ja!

Förövrigt ge mig ett jobb, någon?

Nehe, dags att röra på sig, Tjingeling!

Då var de färgat!

Innan:


Efter:


Inte så stor skillnad, bara mörkare och lite brunare:)


Lekte lite med kameran och effekter idag :)




Gästbloggare stickan



"ne ingen videoblogg"
"de ska bli kul" hahaha

11 av 11

Ja segertåget går vidare. Idag vann vi vår elfte raka match borta mot sävsjö. Slutresultatet blev 7-0 och fem mål gjordes av stickan, grym var du idag :) För övrigt var de ingen positiv match. De spelade riktigt fult faktiskt, ne sånt får de sluta med tycker jag..

Nu ser vi alla fram emot onsdag då de äntligen är dags för derby igen mot färjestaden i a-hallen kl 19.00!

Annars så sitter jag hemma i ljungbyholm, saknar andreas mycket. Men snart ska vi iallafall mysa med lite godis (från godishuset i vetlanda, över 500 sorter) haha och sen se en film också.

Nehe, dags och joina dem nu!

I had a bad day

Efter en grym dag igår, har jag haft en dålig idag.. Just nu vill jag bara lägga mig under kudden och stanna där hur länge jag vill. Men de kan jag inte då de är match imorgon igen, skönt med bortamatch faktiskt!

nehe, nu ska jag trösta mig med kladdkaka och vaniljglass :) de hjälper nog lite..

En stark längtan

Dagens shopping!


Guldskärp Monki 60 15 kr
Vitt nitskärp Bikbok 99 29 kr


Ring Glitter 149 37,50 kr


Linne Monki 200 50 kr

Och så min favorit och de bästa fyndet :)

Marinblå kavaj Monki 500 125 kr


Don't put me in a corner!

Jag måste erkänna att de verkligen kliar i fingrarna, så jag ville börja skriva igen. Även om jag fortfarande inte är riktigt på topp så känns de mycket bättre nu. Jag har iallafall hopp och de klarar jag mig långt på.:)

Eftersom mamma var sjukskriven idag så bestämde vi oss för att åka iväg någonstans. Vi bestämde sent igår att vi skulle åka till växjö, vilket visade sig bli ett mycket bra val. Har haft den bästa dagen på länge verkligen! Vi har shoppat, lunchat, fikat och bara umgåtts. Blev lite Fynd-shopping men absolut inget onödigt. Så jag är riktigt nöjd. Speciellt med Monki påsen, de hade nämligen 75% i halva butiken och jag kom ut med tre grejer i kassen för mindre än 200 kr, bra jobbat! Visar bilder senare på de och lite annat jag hittade :)

Nu ikväll blir de bara mys med mina päron med hemgjord pizza och lets dance. Morgondagens planer är att rensa ut garderoben lite, troligen träffa stickan och kanske frida. Vi får vad vi hittar på! Och sen på söndag är de bortamatch mot sävsjö!

Längtar Längtar Längtar


Lite bilder från dagen:


Innan vi åkte!



Provade en grå kavaj, men det blev en annan sen.



Thai-lunch, MUMS!



Snygg klänning som tyvärr fick hänga kvar i butiken.



Sen blev de fika på Wayne´s Coffe



Mamma var nöjd och glad med dagen :)


Mörka tisdag

Skrev just ett långt deppigt inlägg som jag sedan bestämde mig för att radera. Finns ingen mening i att andra ska läsa något sådant personligt. Nej skärpning Sanna, de blir iallafall en liten bloggpaus nu känner jag. Sen är frågan hur länge den håller, men så fort jag mår bättre så kommer de inlägg.

Jag kommer leka kurra gömma för ett tag nu, vi får hoppas att någon hittar mig..

Åh!

Satt och kollade på några bilder och såg denna bild. En kavaj jag provade på Zara i somras. Shit vad jag ångrar att jag inte köpte den. Hade varit perfekt i sommar!


Sunday

Ja idag är de söndag och det enda som finns på schemat är att kolla herrlaget vid 13.30 då de möter serieledarna Malmö! Blir trevligt :) Vi får väl se vad som händer efter de.

Annars då hade jag en fullspäckad lördag. Vi såg tre innebandymatcher bara på några timmar! Jag, stickan, liza och jersan tog oss till blomstermåla för att se F14 knäcka sandbäckshult med 10-1. Grymt är bara förnamnet! Kul också att se att de uppskattade att vi kom och kollade:) Sedan tog vi oss till stan igen, fixade mat och åkte till a-hallen för att kolla HJ20. Som förlorade med 12-3, en riktigt tråkig match som man kunde skitit i. Sedan hämtade herrlin mig så åkte vi över till färjestaden för att se våra konkurrenter slå hovshaga lätt med 10-4, ingen speciellt spännande match inte. Sedan blev de bara mys med älskling. God mat och godis framför film och barcelona. Skönt med en lugn kväll och att man spenderar den med sin bästa gör saken bara bättre :)

Förövrigt sitter jag och kolla på OS-klassiker. De visade bilder från när både damerna och herrarna vann OS-guld i sprint, vilka härliga bilder alltså. Undra om de kommer bli så igen någon gång? Nehe nu är de dags och diska och fixa i ordning sig :) ha de fint!


Mätt

Oj vad mätt jag blev igår! Jag brukar äta fyra, max fem våfflor i vanliga fall. Men igår så hetsade vi varandra så de blev sju stycken för mig. Vilket ledde till en delad andra plats. Liza vann med 10 våfflor! grymt! I vilket fall var de väldigt trevligt igår. Jersan kom lite senare i en annan form och missade våfflorna men gav oss skratt ändå. Vi kollade hiphiphora och bara snackade. En bra fredagskväll helt enkelt :)

Idag är de innebandy på schemat. Först ska jag nu med Liza och stickan och kolla F14 mot sandbäckshult. Sen blir de att kolla HJ20 mot kalmar södra i a-hallen. Och sen efter de blir de att kolla färjestaden mot hovshaga. Tre matcher på en o samma dag, trevligt! Problemet är att jag kommer bli så sugen på att spela. haha. Annars ikväll blir de myskväll med min älskling och kanske träffa hans föräldrar också, vi får se vad de blir :)

Nu måste jag göra mig i ordning för snart kommer den blåa skjutsen och hämtar upp mig. Ha en bra lördag allesammans :)

FYND!

Kalla de fynd, kap eller vad ni vill men jag gjorde bra köp :) Så idag tycker jag att jag förtjänar att kallas "fyndar-sanna".

Har kollat på denna klänningen innan, men inte köpt den då jag egentligen inte behöver fler klänningar. MEN nu när den endast kostade 49 kr (och priset innan var 499kr) så kunde jag inte längre låta den hänga kvar i butiken. Så välkommen snygging!


Från Vila


Sen var jag på lindex i stan en snabbis och hittade ett armband jag velat ha sen innan. Var nedsatt till 29.50 nu, men sen var det tag 2 betala för 1 så fick ett par öronhängen för samma pris. Alltså blev de 15 kr st! Är verkligen nöjd, för på lindex vid maxi var de fullpris på båda. Alltså 69.50 för öronhängena och 49.50 för armbandet. Jag tjänade alltså 90 kr genom att vara på rätt lindex ;)


Helt enkelt tre fynd för sammanlagt 80 kr :)

Oh dear friday!

Underbart med fredag och underbart att vakna upp med andreas igen :) de har jag saknat.. Hittills idag har jag gått på stan lite, bytte byxorna jag köpe häromdagen för dem satt inte såsom jag ville. Men jag kunde inte låta bli att shoppa lite ändå. Men en klänning, ett par öronhängen och ett armband för 80 kronor tycker jag är ganska okej? :) haha. Sen lunchade jag även med andreas och micke på ming palace. Riktigt fint var det! Efter de handlade jag lite på maxi då de är tomt i kylskåpet och snart kommer andreas hem och då ska vi städa!

Ikväll ska jag till stickan på våffelmiddag, där även jersan, liza och herrlin kommer vara. Blir riktigt trevligt :) Annars så blir helgen lugn, inget festande här inte. Imorgon ska jag kolla två innebandymatcher och på kvällen lördagsmys med min älskling!

Dagens:

Kofta Zara Tröja Ginatricot Kjol och halsband H&M Stövlar Din sko

Återkommer senare med min shopping ;)


Tankar

Nu när man är själv och inte har något att göra blir det att man tänker mycket. De finns mycket jag vill göra just nu. Jag vill resa utomlands, jag vill åka till fjällen, jag vill till stockholm, jag vill till london. Jag vill iväg någonstans helt enkelt. Vilket är svårt eftersom man har innebandyn nu, sen vill jag dessutom hitta ett jobb. Så fort som möjligt. Jag vill inte bara flytta för att hitta ett jobb. Jag vill vara i kalmar och jobba här, för här finns andreas. Jag skulle aldrig kunna lämna något så betydelsefullt som kärleken.

Iallafall ibland kanske man vill för mycket, jag kanske har för höga krav? Kanske bara ska försöka sluta tänka och bara vara. Blir de bättre tro?

En annan sak jag vill göra är en tatuering. Syster och jag har pratat om att göra likadan exakt på samma stället. De vi vet är att den ska vara nedanför nacken och att de ska vara en text i skrivstil. Jag vill ha något betydande på kanske latin. Syster kollade upp vårt citat "du&jag mot världen" och de var inte så dumt. Nu är bara frågan hur vi ska utforma de. Men jag känner verkligen att jag skulle vilja de, då min syster står mig nära. Får ta tag i de snart :)

Lite smått med tankar bara på kvällskvisten!

Du är inte ensam om du inte vill, jag finns här bara så du vet :)

Mysdag!

Har haft en mycket mysig dag hos mormor&morfar i torsås idag. Den har innehållit: frukost, fia, raggmunksbak och korsord m.m :) Väldigt skönt att bara komma iväg lite istället för att bara gå hemma. Sen träffar jag dem inte spciellt ofta så de var kul! :)


Mormor&jag på min student


Nu ska jag packa ihop mina grejer och ta mig in till stan för träning, sedan blir det att komma tillbaka till lägenheten igen eftersom andreas kommer ikväll/inatt och jag ska hämta honom :) Underbart ska de bli och få ha honom i min famn igen, speciellt eftersom vi har 11 underbara månader tillsammans idag!

Nehe, nu får jag rappa på lite, tjingeling!

Shoppingfynd

Ja sa till mig själv att dra ner på shoppingen nu innan alla vårkläder kommer in, men de går ju inte när man heter sanna mattsson. Denna veckan har de blivit två köp, de positiva är ju att jag inte köpt någon klänning ;) bra sanna! Iallafall här är dem:


Skjorta MQ Halva priset så 200 kr
Har varje gång jag varit inne på MQ nu när de haft Rea ifall den här skulle hänga där. Men de har den inte gjort förrän idag. När jag kom in var det en kvar och i min storlek, de var ju bara meningen att den skulle följa med hem :)


"converseliknande" Tygskor H&M 129 kr

Haha

Haha, nu när jag vet hur man lägger upp videos så måste jag lägga upp den här. Är från en fest med jers, liza, stickan och syrran i slutet av april förra året. Vi lekte en massa olika lekar och gjorde massa videos och den här videon måste ni se. Hade tänkt lägga upp den på facebook först, men tog de här istället. De är lugnt va stickan och jersan? annars får ni säga till:)



Arbetsförmedlingen

Haha min första videoblogg verkade uppskattas av några iaf. Jag skrattar fortfarande åt mig själv, men vem vet, de kanske kommer in någon videoblogg någon annan gång!

I vilket fall så hade jag mys med mina föräldrar igår! Lax till middag som var hur gott som helst! Sedan hyrde vi the proposal som var riktigt rolig och sedan var det paradise hotel såklart. Jag är beroende!

Idag ska ska jag till arbetsförmedlingen på mitt första handledarmöte vid 13.00, får väl se hur de går egentligen! Är lite nervös om man säger så, men de ska nog gå bra. Känner att jag verkligen behöver hjälp för jobb de får jag inget :( De är jäkligt tufft just nu, jag visar inget till de yttre men innerst inne är jag så trött på mig själv och på att gå hemma. Jag hoppas de vänder snart!

Sen ikväll är de träning, jippie! Sen kanske mamma&pappa&jag ska bowla innan den, aja vi får se vad som händer!

Dagens (inte världens bästa bild):

Lila stickad tröja Ginatricot Fodralkjol H&M Skärp Vero Moda


Armband m hjärta present "Kul"Armband Glitter Jetset-Klocka Ur&penn

Vi hörs senare, Tjingeling!

Kunde ni gissa vad de var?

HAHA jag kan inte sluta skratta åt mig själv, kanske skämmer ut mig nu. Men i vilket fall, Enjoy!


Uppdatering

Ja, jag har varit ute och gått en promenad med kameran och hade inget att göra, så då kom jag på en liten finurlig grej, haha de kommer upp på bloggen senare men jag kan ju bara säga HAHA. Pinsamt kanske men jag vill ju bara variera min blogg lite. Ni får se senare :)

Tog några mysiga bilder iallfall och sedan gick jag in och gjorde varm foccacia med salami, soltorkade tomater och pesto, mums!








Dagens lunch :)

Tjingeling!

Rastlös

Ja de är ordet på vad jag är. Har ingenting att göra och jag är ute på "landet". Haha, eller ja långt ifrån stan iallafall. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Än så länge har jag bara tittat på tv. Funderar på om jag ska ta en promenad, men de är så tråkigt själv. Aja, jag får se vad jag hittar på!

Var inne på bikboks hemsida och såg att dem har endel fina smycken. Dessa ska jag kolla närmare på:






De bästa är att allt kostar mellan 49 och 99 kr :)

Sälja

Tänkte sälja denna fina klänning på grund av att den bara hänger i garderoben. Den är i storlek 36 och är på gränsen till för liten för mig så det är därför den aldrig är använd, tillochmed skyddas den av medföljande plast. Finns att beställa på stylebystars hemsida för 499 kr:- men jag tar ett mindre pris. Skriv en kommentar om du är intresserad och till vilket pris och din mail så kan vi kolla.

Här är klänningen, Är någon intresserad?

bilden är för stylebystars hemsida

Fyndat

Ja på två dagar har jag fyndat två svarta grejer. Tänkte ta kort på dem men vet inte om de ger dem rättvisa. De ena är ett par höga tygskor som ser ut som converse fast de är från H&M för 129 kr. Sen idag inhandlade jag mig ett par byxor för 99kr. De är som chinos fast i fintyg och med veck där fram. Jättesvårt att förklara men riktigt häftiga faktiskt :)

Förövrigt var de väldigt trevligt på stan med Frida idag och nu sitter hon hos frisören. Jag får ju se resultatet på träningen ikväll. Så nu tänkte jag gå och göra mig en blåbärssmoothie som energi inför träningen, finfint!



Sen Ikväll efter träningen (som troligen kommer innehålla fys) blir de mormors kroppkakor och paradise hotel! ;)

Har fått lite mer kommentarer nu än på sistone vilket är väldigt kul, fortsätt gärna :)


Pigg som en ärta!

Idag gick jag upp lite tidigare, närmare bestämt halv tio istället för halv elva. Tagit de lugnt och ätit frukost och läst tidningen. Stod lite om vår match i lördags men inget speciellt utan bara rubriken "inget verkar kunna stoppa CL-damerna". Vilket citat! :) Sen har jag även kollat våra bästa år som alltid och gjort i ordning mig. Men en sak jag inte kan förstå är att jag letat ihjäl mig efter en dosa som jag fick från Telia, och jag hittar den ingenstans. Den är puts väck :O hur kan de bli så undrar jag?

I Vilket fall så ska jag snart gå till bussen som tar mig in till stan. Ska träffa Frida "kalle" Karlsson för en lunch bland annat! Jobbigt att jag måste gå till kiosken men de är rätt fint väder så de blir skönt! Sen ikväll är de träning igen, de gillas.


Nu måste jag fixa en grej innan jag går, hörs säkert senare. Tjingeling!

Söndag och sista dagen på vecka 1!

Ja, då var första veckan på 2010 snart avklarad och de har varit en bra vecka som ni kanske läst :) och jag får klara mig utan andreas nu de första fyra dagarna på vecka 2, hoppas du får de bra :) jag får försöka göra en massa så tiden går fort, ja så blir de!

Igår firade vi ju som sagt segern hos herrlin, men de var bara jag, stickan, kalle, karin och herrlin då. Men de blev grymt trevligt! Vi spelade spel, skrattade, pratade och drack lite gott. För min del blev de bara två cider så de var väldigt lugnt men trevligt. Sen drog vi till palatset vilket jag egentligen ångrar mig lite. Hade inte speciellt kul så blev hemgång vid ett redan. Men ändå en väldigt bra kväll! :)

Nu ska jag sätta igång och packa lite, kläder, träningskläder m.m. Ska ju bo hemma nu ända till torsdag eftersom andreas är iväg. Kan bli skönt och bli lite ompysslad och få god hemlagad mat varje dag, yey! Saknar trots allt mamma&pappa! Och även min kära syster. kan du kolla vad du har för dig helgen den 29-31 januari? Kanske kunde besöka dig då!




Några familjebilder


Vinst!

Ja de blev vinst med 6-5 till sist efter en mycket spännande och svängig match. Ingelstad hade lednignen fyra gånger i matchen och vi hade ett två måls försprång i slutet. Trots snabbt mål, straff och powerplay till deras fördel så klarade vi av att hålla ända in till mål. Så skönt när slutsignlaen tjöt och resultattavlan visade vinst. Nu är de tionde raka och andra gången vi slår ingelstad. Jag är helt i extas :)

Detta firar vi hos herrlin ikväll, för min del bli de lugnt, bara någon cider men de ska bli jäkligt kul ändå. Vi får se  om de blir utgång eller hemgång efter de. De får tiden utvisa :)

Nu lägger jag på lite nagellack och fixar mig, sedan ska jag äta och sedan drar jag till Frida innan en sväng :)


en gammal bild från en lagfest, på fröken herrlin och mig

Lördag och helg!

Kändes riktigt skönt att vakna idag och veta att de är lördag och match igen. Lika underbart att se andreas bredvid mig. Men de får jag inte på fem dagar så de är sista natten nu innan han åker iväg:( Men han lär säkert få de jättebra, och jag får bo hemma och tas om hand av mina päron istället! De går fort hoppas jag!

Annars ser dagen ut som följande att jag ska äta någon lunch innan jag går till sporthallen vid 13.00 då samlingen är. Sedan är de alltså match mot ingelstad. Hoppas på ytterligare en vinst men jag vet hur tufft de kommer bli! Efter matchen får vi se vad som händer, beror väl lite på hur resultatet blir. Men hoppas på trevligt sällskap iaf. återkommer om detta senare då!


Friday im in love!

Ja fredag idag! Har varit på stan med andreas en snabbis, lunch och pyttelite shopping faktiskt. Sedan bar de av till Giraffen där andreas köpte mössa&vantar och sen handlade vi med yvonne och hanna! Sen har jag även tagit nytt körkortsfoto, kostade fasen 169 kr för fyra stycken :O rena rånet anser jag, men nu är de gjort iallafall. Dagens shopping blev ett svart långt linne med grått mönster och silvriga paljetter på, kap från ginatricot (49kr) och ett par söta trosor från samma butik för 19 kr :) Annars så väntar jag nu på att andreas ska komma hem, han är o tränar och vi ska ha myskväll ikväll! Jag ska snart börja laga mat som blir potatisgratäng, lövbiff, champinjonsås och grekisk sallad och efterrätt till filmen blir tokige ture godis, mums!

Imorgon drar äntligen serien igång och det är dags för match igen. Vi möter ingelstad hemma i a-hallen vid 14.30. Be there! :)

Torsdag

denna veckan går sjukt fort och jag vill inte att den ska de för på söndag åker andreas bort i fem dagar. Hur ska jag klara de? Tur man har innebandyn :) I Vilket fall så dagens planer är att dra mig bort till arbetsförmedlingen nu, ska på Basmöte vid klockan 13.00. Riktigt segt, men något som måste göras! Hoppas bara de vänder snart, känner att jag behöver ett jobb nu mer än någonsin!!

Ikväll är de nog första seriösa träningen på länge och den måste bli bra eftersom vi möter ingelstad till helgen. Blir jäkligt tufft men jäkligt kul också för den delen! Vi hoppas på de bästa:)

Nu ska jag dra mig ut i snön, Tjingeling!

Stickan & Sanna på äventyr!

Ja idag så har jag umgåtts med stickan! Först var vi ute i ljungbyholm och matade min katt, sedan drog vi in till stan för att äta mat. Men typ inget var öppet? Så de fick bli fyra kök och de var faktiskt väldigt gott. Potatisgratäng, fläskytterfilé, aioli, rödvinssås och sådant fint :) Sen drog vi ut till hansa och gick en timme innan stängning. Stickan hittade en tröja och mineralpuder och jag fyndade. Köpte ett paket med en mascara och ögonborttagning för 80 kronor sammanlagt. Om man bara köper mascaran kostar den 155 kr. haha fynd va?

Hoppas den är bra!


Nu är de snart träning, om en timme alltså! Fick nyss sms av stickan som undrade var vi är, kalle ska hämta upp oss nämligen. Men hon tog fel på en timme, haha go är du!


Fest? en tisdag..

Ja de gick alldeles utmärkt. Blev en riktigt bra kväll faktiskt. Brukar bli det när de är spontant :) Var som sagt med stickan här ett tag och snackade om allt mellan himmel o jord, lyssnade på spotify och hade väldigt trevligt. Sedan drog vi till herrlin där de var ett gäng som hade musikquiz, vi fick hoppa in mitt i allt men var bara något poäng ifrån någon av grupperna så vi var grymma. Sen blev de massa snack och klockan rann iväg. Sedan drog vi till palace vid 12 och de var sjukt mycket folk. Oväntat en tisdag ja, men de var faktiskt väldigt kul. Sen blev jag lite irriterad på vissa men sånt är livet!

Vaknade upp med stickan bredvid mig idag runt elva, hon sov seriöst helrak och rörde sig inte ett dugg på hela natten. Haha go ju! Men iallafall hon åkte hem runt tolv och snart kommer hon igen o då ska vi få i oss något att äta och sen kolla hansa lite tror jag eftersom dem har öppet till fem idag! Vi får se. Ikväll är de iallafall träning, woho!

Knäppte några bilder iallafall! Dagens inseende är att spontant är alltid roligt!

Blus Kappahl Tights Cubus Skärp New Yorker Armband Lindex Ringar H&M


Vin & champagne


Fin bild tycker jag :)


stickankarlsson.blogg.se


Skål vännen!




Vem är den tredje personen som tar kort?

Fler bilder finns på ansiktsboken om ni vill se!


Kvällen!

Nu sitter jag färdigfixad och inväntar stickan för ett glas vin eller två! Känns som de kommer vara mycket folk ute och spontana utgångar brukar bli roliga. Men vi börjar här iaf så får vi se vad de leder oss. Kanske drar vi till herrlin där de var ett gäng lite senare! Men annars kanske vi ses i vimlet!

Såhär galet blir de dock inte ikväll haha


Men förhoppningvis lite dans iallafall :)

Trettondagsafton!

Är de något man ska fira? Andreas ska till blomstermåla och festa och jag blir ensam i hans lägenhet i kalmar. Kan inte åka hem till ljungbyholm för mina föräldrar är i stockholm. Kollade med herrlin och hon kanske var sugen på fest. Ska kolla med några andra också! De blir nog väldigt lugnt isåfall, men trevligt att bara sitta och snacka och dricka lite vin kanske :) Får se hur de blir, jag vill iallafall inte sitta hemma!

Snart kommer andreas&micke och hämtar upp mig, vi ska en runda till stan och byta andreas chinos som jag köpte till han igår, hoppas de finns rätt storlek! Sen ska vi äta också, är hungrig som en gris:)

Uppdaterar om kvällens händelser senare!

Måndag

Och en mycket bra sådan. Varit på arbetsförmedlingen, träffat maja och lunchat på stan, ytterst trevlig att träffas nu innan du åker tillbaka. Sen ikväll har jag spelat träningsmatch! Så skönt att komma igång igen, vi vann med 11-2 mot nybro och de blev ett mål från min klubba. Efter det handlade jag lite och sedan har jag lagat kycklingwok till min lilla älskling. Snart ska vi se paradise hotel som börjar igen, finfint!

Imorgon vet jag inte vad som händer, måste försöka göra något då andreas kanske ska festa med några kompisar. Får se vad som hittas på :) Kom med förslag gärna?

Förövrigt tänkte jag visa mitt halsband jag fick i julklapp, nu kan jag alltid ha dig nära:)
Fint va?


Söndag

Har haft en mycket bra helg och en väldigt lång en! Igår satt jag i seket på herrarnas match med kär stickan, och vi gjorde succé! :) Sen bar de av hemåt o laga mat. Sen spelade vi tvspel: supermario med emma och viktor. Vid halv åtta så spelade vi bowling på harrys, vilket inte gick så bra. Men jag kom inte sist iaf ;) haha. Efter de åkte vi tillbaka så kom krille så spelade vi sällskapsspel och jag vann Cluedo! Grymt anser jag :)

Efter en fin helg avslutar vi den hemma hos andreas föräldrar i blomstermåla. Vi ska se om vi kan åka lite längdskidor, hoppas :) Annars får vi se vad dagen bjuder på.

Här är iaf några bilder från nyår:


Förrätt: Tunnbrödsrullar (två med skagen oh två med skinka/vitlöksost)


Varmrätt: Potatisgratäng, fläskytterfilé, Sallad och beasås!



Efterrätt: Glassfyllda apelsiner som jag gjorde själv :)


Boys!


Goa gry och alxeander!


Min fina vän & jag (snygga glasögon va?)

Så de finns fler bilder på facen, nu måste jag skynda mig!

Lördag?

Ja de är visst lördag idag men de känns som måndag, för de kändes som de var söndag igår? Konstigt! haha.

Idag ska jag iallafall sitta i seket med stickan på herrarnas match så jag måste snart ta mig till sporthallen! För att sedan efter de åka hem o laga mat. Sen ska vi bowla ikväll med Emma och Viktor. Blir nog trevligt :) Sen får vi se vad som händer.

Hade tänkt lägga upp bilder sen nyår men har lagt upp på facebook nu och hinner inte lägga upp på bloggen! Får bli en annan gång, men här kommer outfit bild iaf :)


Kavaj H&M Paljettklänning Bikbok och så nyårsglasögonen såklart!

Nyår 2009

Jadu, de finns så mycket jag skulle kunna berätta men jag orkar inte ta allting. Så jag sammanfattar det till Vilken kväll! Så otroligt lyckat blev de. Maten blev perfekt, sällskapet var grymt, charader lektes och så gick tiden otroligt fort. Sen var de tolvslaget och nytt år har invigits. Vad som hände efter de har jag redan glömt. Iallafall, Första måltiden på 2010 blev inte ovanligt nog mcdonalds, populärt kan jag säga! 

Vill iallafall tacka alla som var inblandade igår och gjorde min sista dag på 2009 minnesvärd :) Bilder kommer imorgon, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

RSS 2.0