Lite bilder från helgen

Blev lite shopping med mamma i lördags. Ett linne från H&M för 49.50 och ett svart nagellack för 25:-



Kvällens outfit i lördags:(där ser ni bodyn på också)


Och så hos frida:




Måndag

En ny vecka är igång, hoppas att höra ifrån några av de jobb jag sökt nu, blir galen på att gå hemma och inte göra något. Dessutom ska jag vara lite mer nyttig än jag var förra, får väl se hur de går ;)

Idag har jag iallafall blivit med cykel igen, äntligen! Pappa följde med mig för att hjälpa mig ta ut en bra och de slutade med en snygg från Team sportia, jag gillar den :)


Helg!

Ja Bodyn i nedre inlägg blev inköpt, den var grymt snygg på och igår invigde jag den med min lila höga kjol och lite smycken. Nice outfit verkligen, har tyvärr ingen bild :(

Iallafall Så hade jag grymt kul hos Frida igår med hela laget, de visade sig att nästan alla kom :) Förutom att jag fixade en bula i huvudet när jag ramlade in i en fönsterbräda av sten, haha men vad gjorde de. Vilken stämning, får vi snart göra om. Tack tjejer!!

Nu ska jag och andreas iväg o handla för sen ska jag laga mat och vid 17.00 blir de match mot södra, då möts vi liza ;)

Wish me luck!

Annorlunda

En body som står på min önskelista, tror den skulle kunna passa grymt bra till en hög kjol. Ska titta till om den finns i butik imorgon :)


Torsdag!

De blir ingen match imorgon och jag är förbannad, men behöver inte ta det här :) Kommer ju fler matcher! För övrigt älskar jag innebandy och laget, får se fram emot lördag istället så de blir lite skojs med laget! Längtar! :)

Nu har jag precis gjort en H&Mbeställning, hade ju 10% så blev en skinnjacka, ett skärp, en mössa och ett par öronhängen. Lagom och bra :) SEn har jag även gjort morotsmuffins, så dem är i ugnen. Ska bli gott!

Ikväll så blir de klubbkväll med innebandyn, nya skor och träningställ ska betalas och sen ikväll blir de mys med andreas. Imorgon ska jag luncha med pappa och se om jag kan hitta någon cykel att köpa :)

Ge mig ett jobb någon!!:)

Tisdag!

Inte skrivit på ett tag, som vanligt. Blir lätt så när man har haft fullt upp! Helgen har varit bra iallafall :)

Just nu är jag med clara, förut var vi på stan och fikade/lunchade, nu sitter vi mest och snackar och kollar lite tv, vi har ingen ork till att göra något. Sen ska jag runt apoteket och fixa någon muskel-salva o se om de hjälper till mitt knä, eller nu har jag ont i knävecket, tror de är fästet mellan vadmuskel och knämuskel :P Kanske helt onödigt, men måste försöka iallafall, får hoppas att de blir bättre! Sen ska jag på kräftskiva med fotbollslaget hos filippa, blir nog trevligt :)

Längtar till helgen, på fredag spelar vi mot färjestan och lördag blir de skoj med innebandylaget :) Bli fredag NU!


Monki

Jag tycker monki har en grym höskollektion och detta är mina favoriter!


Fredag!

Äntligen helg, eller nära iallafall. Och då väntar träningshelg med innebandyn och match med fotbollen. Om jag jan vara med vill säga, jag ramlade i trappuppgången igår kväll och det är stentrappa :S så hann inte ta emot och slog i knät, höger knä, och jag som redan hade ont i vänster. Aja de gäller att se positivt, får ju vila hela dagen idag! Förövrigt ska jag träffa paulina idag, mys! :)

Ge mig ett jobb NU!!

Ja, som sagt jag är arbetslös nu och har varit sen juli månad. Visserligen har de varit underbart men nu är jag ganska rastlös. Söker för fullt till dem jobben som finns att söka så hoppas verkligen jag hör av någon av de jag vill :) Annars om någon ligger inne på något roligt jobb är de bara att hojta till :P har ju inte bråttom eftersom jag fortfarande har lön några månader till.

Nu sitter jag och kollar Barcelona-manchester city. Men ingen zlatan till första halvlek. Släpp in honom till andra så vi får se vad han går för ;)

Uppdatering!

Var ett tag sedan jag skrev nu, har fullt upp verkligen!

Varit på träningsläger i helgen, på gotland, har ju aldrig varit där i mitt vuxna liv så de var riktigt kul. Oj så mycket som har hänt och oj vad jag har skrattat. Dessutom har de varit väldigt kul att komma igång igen, jag bara sprang runt och log i lördags när vi spelade. Nu märker jag vad jag har saknat innebandyn :) Vi har spelat två träningsmather, liza har varit grym på att köra förutom när vi körde vilse, men allt gick bra o vi har haft kul i bilen ;) Stickan har varit min glädejspridare under helgen, roliga lekar, omkörningar och massa mer! Längtar till säsongen drar igång.

Syrran är hemma också så imorgon ska vi på stan, ska kolla in en tunika och ett par leggings som jag såg på nätet idag, sen måste jag köpa en ny plånbok då den gick sönder i helgen!

Hörs snart :)

I like!

Har glömt visa vilket fynd jag gjorde inför hösten häromveckan när jag var i oskarshamn.

Från din sko, 299:-




Här är två av kapen från karlskrona

Linne, 30 :- Cubus



Skor, 49.50:- Lindex


Måndag

Helgen är över och den har varit perfekt förutom en sak, jag blev av med min mobil, någon riktigt smidig ficktjuv stal den och jag har ingen aning om när. Jag vet bara att när jag väl skulle ta upp mobilen var den försvunnen! Detta hände alltså i karlskrona när jag och andreas var där. Förutom de så hade vi jättemysigt! Vi shoppade och åt glass på dagen, sen åt vi ute på restaurang och gick sedan på bio. Sedan mös vi på hotellrummet och det var verkligen jättefint :) Sen på söndagen tog vi de bara lugnt, åt frukostbuffé och åkte till ett köpcentrum lite utanför karlskrona och sen fikade. Sen åkte vi hem till mina för'ldrar i ljungbyholm för att sedan kolla på en usel match av KFF, som dem förlorade med 2-0.

Idag har jag och pappa varit på trebutiken i stan för att fixa ny mobil och jag har fått nytt sim-kort, mobilen kommer på onsdag! Hoppas den är bra iallafall nu när jag blivit av med min bästa mobil någonsin.



Förresten köpte jag väskan i förra inlägget och min dator passade perfekt i den :) Sen köpte jag även två linnen, en t-shirt, en bh, en parfym, en kofta och ett par skor i karlskrona!

Annie computer bag

Riktig snygg väska och enligt namnet att döma borde man kunna ha datorn i den, måste jag kolla in :)

Nitar

Det är något jag iallafall inte har tröttnat på, tycker det är riktigt snyggt. Denna måste jag kolla in i butik till helgen!


Fredag

Hemma från halmstad med en något nyans brunare hud :) Vi fick två riktiga kanondagar med klarblå himmel, de var riktigt fint. Sen har vi myst hela familjen, varit ute och ätit  och shoppat lite, men tyckte inte alls om halmstad som shoppingstad så fick bara med mig en svart tunika, ett kap till hösten!

När vi kom hem blev det träning, intervaller och sedan mys på älskling! Vi var i stan och gick lite, lyssnade på musik och sen kollade vi på "the women". Andreas vet verkligen vad jag vill se och den var faktiskt riktigt bra!

Idag har jag bara umgått med andreas och sen varit på långviken lite med familjen. Nu ska jag städa sen kommer syster o då ska vi hitta på något trevligt. de blir picknick eller bio kanske:)

Imorgon drar jag på en weekend till karlskrona med andreas, bara komma bort lite vi två sova på hotell och mysa, underbart!

Strand

Efter en superdålig dag kom syster och gjorde mig glad :) Gjorde i ordning oss och åkte en smockfullbuss upp till borgholm. Ställde oss i den långa kön och tänkte max 1½timme kanske. Men de blev 2½timme i kö, vi var riktigt oroliga att inte komma in. Men när vi väl var inne och de inte var så mycket folk så var vi glada igen:) Gick ut till stinas båt där cissi, maja, maria var :) Sen drog vi in och dansade med sommarens bästa liveband! Sen fortsatte drickan flöda och fötterna att dansa. Helt sjuk kväll, riktigt kul hade jag verkligen. Har aldrig varit med att tiden gått så fort, kollade på klockan och då var hon tolv, nästa ögonblick var hon två och då var de slut. En underbar kväll iallafall, trots att jag spillde ut halva kebabtallriken som jag och syrran köpte. Fast de skrattar jag bara åt nu, haha!

Imorgon drar jag på en liten semestertripp med familjen och vi drar till halmstad och ska bo i stuga. Ska bli himla mysigt, kommer hem igen på torsdag!



Bästa syster och jag, hade hur kul som helst med dig igår. Du&jag!


Helgen

Man inser inte vad man gjort förrän de är för sent


Ja då var denna helgen över och den har varit riktigt bra. Mormor&morfar med syrran i fredags som en överraskning vilket gjorde dem väldigt glada och då blir man själv glad. Älskar att göra andra människor glada:) Sen var jag bara med älskling hela kvällen, vi köpte kinamat och hälsade på denise och sebbe. Sen myste vi bara med godis och film:)

Igår så började dagen med älskling och lite stress. Sedan blev de blagsmatch mot lindsdal och vi vann med 7-5. Ofta de blir 12 mål på en fotbollsmatch? Jag spelade iallafall vänsterback sista halvtimmen och de gick ganska bra faktiskt :) Sedan bar det av till timmernabben för poolparty hos micke. Vi badade ute, grillade gott, spelade spel och bubblade inne. Mycket rolig och mysig kväll som avslutades klockan 03.30 i mickes föräldrars säng.

Idag vaknade jag på fel sida om man säger så och dagen har inte varit bra hittills, svårt att vara glad när man inte är det. och varför? egentligen vet jag inte, konstiga känslor. Antar att man har sådana dagar ibland och de borde man få ha. Nu kommer snart syrran och muntrar upp mig och då ska jag säga förlåt för vårt telefonbråk i morse som gjorde min dag ännu värre. Sen ska hon och jag upp till borgholm och strand, jag vet att hon kan få mig på bättre humör :)

love you so much that it hurts


RSS 2.0