Ny bikini

Fast i svart, är så nöjd, fanns dock bara kvar i rosa på hemsidan, därav bilden. Ni ska få se den tillsammans med tidigare inköp.


Helgen är slut

Ja, så var denna helgen slut. Fair play cup är över för i år och det har varit super. Höjdpunkten var iallafall F12 tjejernas vinst i finalen över färjestaden! Det var väl också CL.s första och enda vinst i fair play cup om jag inte missminner mig. Ja, de var iallafall grymt :)

Annars så var gårkvällen hos Malin sjukt kul :) De roligaste kortspelet som slutade med sång och skånska, ja de var helt enkelt grymt. Sen palace efter de som var så sjukt kul också. Vilka vänner och lagkamrater, längtar redan tills nästa innebandysäsong om sisådär ett halvår. Haha, vi har ju iofs hela sommaren på oss med försäsong och annat. :)

Ja, sen så har jag dåligt samvete, vilket jag kanske inte borde ha? Jag visste ju inte att det skulle bli samma dag. Sen känner jag mig dum eftersom jag tackat ja o sen inte dyker upp, men då sviker jag på annat håll. Jag vet inte vad jag ska göra, skit får jag i vilket fall.

Aja, Just nu vill jag bara vara i din famn..


urusel bloggare

Ja, de kan man säga att jag är. Jag vet inte om så många läser men jag har fullt upp just nu. Denna helgen sitter jag i seket Fair play cup, ett pass varje dag. Men de är riktigt roligt :)

Ikväll blir de förkrök hos Herrlin framför Sveriges match och sedan blir det utgång på palace :) Hinner förhoppningsvis skriva något imorgon.

Var inne på ginatricots hemsida och hittade en sommarklänning som jag blev förälskad i, den ska bli min :)

nehe, nu ska jag locka håret och göra mig i ordning :)
/S

Snygga skor från skopunkten

 


Vilken är eran favorit?


Helgen

Har varit kanon punkt slut :) Just nu vill jag bara ligga och kolla på tv och mysa med min babe, o de är vad jag ska göra om en halvtimme ungefär. Ska in till hans lägenhet snart!

Mamma och jag hade tänkt åka till karlskrona igår men blev aldrig av då jag blev inringd till b-lagsmatchen vilket gick sådär. Men man kan inte alltid vara så bra. Kvällen spenderades iallafall hos Karin med Sara och Becca, blev mycket trevligt och sne palace-utgång efter de.

Har lite nytt inhandlat bland annat den blommiga kjolen från gina, vita tygskor från H&M och en randig t-shirt från åhlens. kommer nog så småningom på bild här i bloggen.

nehe, nu får ni ha en trevligt söndagkväll för imorgon börjar en ny vecka!

fredag

Oj, inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp i veckan :) Jobb, träningar, hjälpt andreas att flytta osv. Förresten, nu har jag bara 3 minuter till mitt jobb och fem minuter till sporthallen om jag sover hos min babe, vadå att jag kommer bli inneboende? haha. Nu är det iallafall snart helg vilket ska bli underbart, den kommer innhålla shopping, vänner och fest och även träning.

Ha en trevlig fredagkväll allesammans! :)

Hemmafru?

haha nejj, skämtosido.. har bara städat igenom andreas lägenhet lite och diskat. Som en liten överraskning sådär när han kommer hem från jobbet :) dock lite trist att vara här utan honom, men ska kolla lite film nu också, den är nog slut lagom tills han kommer:)

Annars har jag haft en jättebra helg verkligen, dessutom har jag spelat fotbollsmatch. Det gick faktiskt över förväntan vilket känns skönt. Ena tränaren var ju minst sagt chockad, då han sa att de inte syntes att jag varit borta. Sånt blir jag glad av att höra. Nu ska jag börja träna intensivt :)

 nehe, undra om jag ska trotsa sängen o film och gå ut o gå i de fina vädret istället? ja de får de nog bli:)

Torsdag

tittade till kjolen på ginatricot och den var snyggare i verkligheten faktiskt, men provade en storlek som var för liten och hann inte pröva en större, men ska göra de till helgen. Annars så fyndade jag rejält på gina:) Köpte ett aprikosfärgat linne med spets vid axlarna för 49:50 och spetsleggings för 29:- (de kostade egentligen 79 men kassörskan trodde de stod 29)  grym är jag!!


förresten är jag väldigt kär för er som inte visste de :) hihi

Den ska bli min..

Helt klart, hoppas den kommit in i butik. Blir till att kolla in den imorgon :)


Tisdag

har haft en dålig dag idag faktiskt.. Gick segt på jobbet och var bara allmänt tråkigt. Vaknade kanske på fel sida?

iallafall så muntrade amanda upp mig när vi fikade och jag drack faktiskt kaffe och hör och häpna, de var gott :) behövde verkligen träffas och prata av mig, så glad att jag har dig :)

Kollade nyss på den rätte för rosing och nu blir de desperate housewives, myskväll med mammi behövs verkligen ibland!

mammi och jag ska även beställa från H&m nu, hittade min bikini som jag ska ha i sommar, men kan inte välja färg bara, svart eller ceriserosa? vad sägs?

Nu skulle jag bli extra glad om denna fina hängde i min garderob, från nelly

Hoppas ni haft en bra helg..

det har iallfall jag, även om jag har ätit ton med mat och annat gott så är jag riktigt nöjd. Den har ju innehållit både fotboll, innebandy, familjen och laget och såklart baby:)


bästa syster har
varit hemma!

Jobbig gårdag, men en bättre idag?

Jobbig dag igår alltså, skönt att det är en ny. Längtar tills ikväll nu iaf :)  middag med Cl-tjejerna och kanske utgång? återstår att se..

Glad för din skull baby, och även för min.. de kommer bli så bra!

;)

Ja någon måste väl lära mig dricka kaffe snart ;)


Tisdag

Ja träningen igår gick ju som den gick.. Kände mig helt ringrostig, men inte så konstigt om man inte spelat på fem månader typ? Aja, ska bli kul att komma igång igen och försöka komma upp till den standard jag hade dem sista matcherna, för då gick de bra!:) Kommer dock sakna innebandyn väldigt mycket, speciellt sammanhållningen. Men vi får göra massa roligt i sommar tycker jag. Nu främst på fredag ska vi ju gå ut och äta :)

Nu till min dag, Idag är en sån dag där jag bara känner mig så rastlös. Fryser gör jag också, fast ikväll kommer ju en viss person och muntrar upp mig :) han skulle bara kolla på en lägenhet först. Hoppas den är fin!

Idag har jag annars bara jobbat, gick hyffsat fort så de var skönt. En rolig händelse var iallfall att jag fick ett mejl att jag beställt en mobiltelefon för 1700 kr och jag blev jättechockad och nästan lite skraj. Men de visade sig att de var en beställning på min tjänstetelefon som min chef hade gjort utan att berätta :P De återstår att se hur mycket jag kommer få använda den.

En tråkig sak är att resan till tyskland är inställd, men vi får ta resan när de fungerar lite bättre tjejer, för de var ju en grymt rolig idé :)

Fotboll!

Klockan 19.00 är det dags för årets första fotbollsträning, lite nervös faktikst, då jag inte spelat på några månader. Vad ska alla säga, vad ska tränaren säga? Men om man inte vågar, händer inget. Lika bra att få "första gången" gjord, så att jag kan börja träna lite smått igen, för jag vet att jag kommer vilja spela massor i sommar :)


Längtan till sommar!


Helgen!

Haft en grym helg, fast har inte träffat min babe så mycket tyvärr :( iallafall i fredags så träffade jag cissi, himla trevligt eftersom de var så längesen.,även om jag var ganska seg, men vi åt gott o kollade lets dance och hade tjejsnack, välbehövligt :)

Igår var jag i stan en timme innan matchen och de resulterade i en vit lite längre tshirt med stort svart tryck från bikbok för halva priset, riktigt nöjd :) Sen var de då dags för sista matchen för säsongen, vilekt var en tuff match mot westervik som vi till slut vann med 5-1 och jag fick spela nästan hela matchen. himla glad då jag fick höra några kommentarer om hur jag har utvecklats, då stärks man verkligen:) Eftersom de blev vinst blev de fira, först gick mamma, pappa och jag ut o åt och på kvällen korkade vi upp för fest hos stickan. Jag, stickan, liza, birger och jayli :) Blev ritkigt lyckat som vanligt och de var jätte trevligt ute på palace!

Idag gick jag upp klockan tolv mycket utvilad, och har en oplanerad dag framför mig.. Förutom ikväll då de blir match med ulaget mot färjestaden och sen åka hem till babe!

Hoppas ni haft en bra helg :)

RSS 2.0