Godnatt!

Tänkte nu säga godnatt efter en trevlig kväll. Lagade en kanongod potatis&kasslergratäng och så hyrde vi the backupplan som var helt okej. Behövde komma på andra tankar, så tack för ikväll Monzora! :) Men imorgon är en annan dag och då är de dags för jobb igen, men bara mellan 12-16!

Här är min favoritjulhörna


Godnatt alla fina!
Sanna

Tisdag!

När någon man tycker om väldigt mycket mår dåligt så mår man själv dåligt, så är det. Men har bestämt att jag ska försöka lägga det åt sidan för nu.


Har nu haft två lediga dagar där jag inte gjort mycket nytta. Tvättat, städat, promenerad och handlat i princip. Men de behövs det också ibland. Ikväll får jag iallafall sällskap av Monzora. Vi ska hyra någon film tror jag, mysigt! Jag ska även laga potatis och kasslergratäng, fint ska de bli:)

Jag har kommit fram till att jag vill göra något på nyår, åka iväg och göra något riktigt oväntat och kul. Kom över en nyårskryssning och de lät inte alls fel. Någon som är på? :P

Nehe, nu ska jag ta tag i lite disk och sen börja skala potatis. Ha en bra tisdag!
Sanna


Va?

Har inget att bidra med idag, för den här dagen blev oväntat jobbig. Jag förstår verkligen ingenting just nu. Önskar att jag vore någon annanstans just nu så jag kunde visa hur mycket jag bryr mig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Återkommer när jag kan, vill och orkar. Så länge så får ni ha en bra måndag :)
Sanna

Adventsmys

Dagen börjar lida mot sitt slut och den har varit himla bra och mysig!

Var som sagt i Nybro för att spela match idag och jag var lite smått nervös faktiskt. Hade inte spelat på typ tre(?) veckor så kanske var därför. Var en riktigt tuff match som vi lyckades vinna med 2-1, de kändes så skönt när ljudsignalen ljöd. Jag lyckades också med att göra två assist, skönt att de lossnade för mig iallafall. Tycker dock att vi borde vunnit med sisodär 5-1, men det viktigaste är tre poäng. :)

Sen handlade jag lite med Mamma&Pappa på Öb och Netto, sen åkte vi in till mig för att ordna med lite julpynt och så Pappa kunde hjälpa mig sätta upp julstjärnan i fönstret. Är så himla mysigt nu i min lilla lya! Sen gjorde jag Mexikansk majssoppa och bjöd på, de var riktigt gott alltså. Sen bjöd jag även på glögg, lussebullar och pepparkakor. Adventsmys!

Nu har jag precis kollat in sista Ensam mamma söker, tycker Linda gjorde helt rätt val iallafall. Man blev ju nästan själv lite kär när man kollar på programmet :)

Imorgon är jag ledig och de blir en lugn tvätt och städdag!
Sanna

Första advent är här!

Är det inte helt sjukt att de är typ fyra veckor till julafton? Känns ju helt galet. Men mysigt :) Min 1:a advent ska jag först spendera ute på Hansa, måste byta en grej jag fick i present igår och sen fixa lite julpynt! Sen ska jag hem igen och äta och därefter åka till nybro för b-lagsmatch, riktigt kul ska de bli! Sen ikväll får jag väl adventsmysa och pynta lite i min lilla lägenhet.

Igår var iallafall en mycket bra dag som ni läste. Resultatet av Lussebullarna blev mycket bra o goda och dessutom fick jag tre fina födelsedagspresenter av tre fina vänner. Tack Maria, Maja och Cissi! Sen var jag med Amanda, vi kollade på kärleken på menyn och åt ett regält lass marängswiss. Fick en jättefin ring av henne i födelsedagspresent. Tack vännen!

Blev faktiskt lite överraskad av de fina paketen, men väldigt glad :)


Nehe, måste skynda mig lite nu!
Sanna

Julstämning!

Idag är de lördag och den har bestått av lunch på stan med Mamma och Nina. Köpte pepparkaksformar och en ny diskborste ;)

Nu är jag hemma hos Maria och julbakar och börjar få julstämning. Pepparkakorna är klara och det är lussebullarna också snart :) Lyssnar även på julmusik och snart blir de glögg när bullarna är klara. Mysig lördag alltså.

Sen ska jag ta mig hemåt i snöstormen och sedan vidare till ängö för lite filmmys hos Amanda.. En lugn lördag är precis vad jag behöver även om jag är sjukt sugen på fest, men de får vänta ;)

Juldagen förra året

Live every moment, Laugh every day, Love beyond words!

Hoppas ni har en bra lördag!
Sanna

Fredagsmys!


bjuder på en gullig bild på mina föräldrar


Idag har jag bara jobbat, var relativt lugnt faktiskt men de kan man ju förstå faktiskt. Sen tog jag mig förbi netto för att handla billig kycklingfilé o lite annat smått.

Ikväll blir de fredagsmys hemma hos Mamma&Pappa med Nina. Tacos, idol och lite dipp sitter aldrig fel. Blir nog även att jag sover där för att slippa köra hem i mörkret igen. Har dessutom en helt ledig helg nu så de känns super!

Morgondagens planer är lite julbak med Maria, ska bli mysigt. Sen är kvällen oplanerad, måste bli en lugn sådan eftersom de är b-lagsmatch på söndag. Fasen vad kul de ska bli att spela! :)

Ha en trevlig fredagskväll!
Sanna


Freeedag! :)

Ja, åter igen är det fredag! Denna fredag består av jobb 10-15, skönt med tidig tid :) Sen blir de lite ärenden här och var. Sen ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Det återstår att se!

Ha en underbar fredag!
Sanna

En ledig onsdag!

En ledig dag mitt i veckan känns otroligt skönt faktiskt :) och idag har jag inga planer alls, bara att ta de lugnt och städa lite kanske. Däremot måste jag in till stan och lämna tillbaka ett par skor och även köra förbi netto och handla billig kycklinfilé osådär. Men helst vill jag inte utanför dörren i snöstormen som viner utanför mitt fönster :P men visst snö är mysigt och julstämning börjar faktiskt komma lite smått. Måste bara be mamma om allt julpynt hemifrån så jag kan pynta min lilla lya! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på The bachelor, så vi hörs senare!
Sanna


Mästerkock

Har precis avnjutit en god middag som var fläskfilépasta. Märkte först efteråt att jag hade använt röd currypasta istället för sambal olelek, men trots detta så blev det ändå en god smak, bara lite annorlunda. Så nu är jag mätt i magen!


Hade även färsk broccoli till detta, Mums!


Nu blir det paradise hotel och sedan gossip girl. Lugn tisdagskväll med andra ord!
Sanna

Dagens!


Kofta Cassels Kostymbyxor Nya! Bikbok Halsband Lindex


Älskar mina nya byxor, dem är så underbart sköna!

Tisdagsdags!

Vilket jäkla väder det är ute alltså, regnet fortsätter bara att ösa ner. Hoppas fasen att snön kommer snart, bättre än regn iallafall. Nu har jag precis gjort iordning mig och ska snart iväg till jobbet. Jobbar 12-17 idag igen vilket är en riktigt skön tid faktiskt. Sen måste jag handla lite. Sen ikväll hade jag tänkt göra en god middag, det blir nog fläskfilépasta och sen bara ta de lugnt. Hade inte varit fel med lite sällskap dock..

Nehe, bäst att ta tag i dagen. Ha en härlig tisdag!
Sanna


Resultatet

Tänkte bara visa min fina och väldigt goda paj som jag gjorde igår kväll! Den var verkligen mumsig och de bästa är ju att de blev över både till idag och även imorgon, och till frysen ;)



Gjorde en enkel pajdeg och lite nyttigare sådan av grahamsmjöl, dinkelmjöl, salt, rapsolja och vatten. Förgräddade pajskalet i 15 minuter. Sen slängde jag i broccoli, fetaost, lök och soltorkade tomater. Därefter gjorde jag en äggstanning av mjölk, ägg, kryddor och lite ost. Hällde detta över fyllningen och sen in i ugnen en halvtimme. Klart! Så prova nu allesammans, till fyllningen kan man ju välja precis vad man vill!:)

Todays look!

Kom hem från jobbet för ett tag sedan och har nu precis avnjutit en liten fruktsallad innan träningen som är om en timme. :) Har haft en riktigt bra dag på jobbet och har hunnit med både att klä på lite dockor och ändrat om lite i butiken, Kul! Invigde min nya kavaj/kofta och mina nya boots idag.



Kofta Ny! Cassels Tröja H&M Shorts Vero Moda Strumpbyxor och halsband Lindex Skor Din sko

I like it!

Ny vecka!

Ja nu är det måndag igen och ny vecka. Vaknade av att det plingade på dörren vid nio och kom på att dem skulle installera bredbandsuttag idag, så de var bara att släppa in dem. Jag gick o la mig igen o somnade så jag missade när dem blev klara, men jag fick iallafall sova lite längre, skönt!

Veckans planer är inte så många, mest jobb och träning.
Måndag: Jobb, träning
Tisdag: Jobb
Onsdag: Ledig, träning på kvällen
Torsdag: Jobb, träning
Fredag: Jobb
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig, äntligen match igen!

Det lär ju fyllas på en hel del, men såhär ser de ut. Nu är det dags för mig att snart ta mig till jobbet. Jobbar 12-17 idag och hoppas på mycket att göra :)
Sanna

End of the weekend!

En skön och lugn söndagskväll väntar nu. Håller precis på att slänga ihop en matpaj med lite av varje, då jag inte har så mycket roligt i kylen. Blir en broccoli/fetaost/soltorkade tomater paj, kan nog bli smarrigt :)

Har jobbat idag annars och de gick faktiskt bra till slut, jag och stina ändrade om lite på rean och de kändes riktigt skönt! Var även inne på din sko efter jag hade slutat, dem hade 20% så jag köpte faktiskt ett par platta stövlar/boots med snörning, priset blev bara 319, inte illa. Kände nämligen att de skorna jag köpte förra veckan inte kommer komma till bra användning så dem får jag byta imorgon. Känner mig iallafall nöjd med dessa nu :)

Nehe, nu ska jag fortsätta med pajen. Ha en bra söndagskväll!
Sanna

Lördag och helg!

En jobbhelg som sagt, men dagen gick väldigt fort på jobbet iallafall. Blev helt kär i en nyinkommen brun kavajliknande kofta så den fick följa med hem. Funderar på att inviga den ikväll redan :)

Ja för om en timme ska jag ut&äta med Mamma, Pappa, Bror och Nina på table 20. Ska fira Mammas och min födelsedag på riktigt med iallafall tvårätters. Mysigt, jag är så sugen på en plankstek så det blir de nog. Sen är resterande kväll oplanerad, så vi får se vad de blir.

När jag kom hem från jobbet fick jag se att tjejerna vann i Ängelholm, blev så glad eftersom de var så viktigt. Härligt tjejer, grymma är ni!

Nehe, nu är det dags att fixa iordning sig för kvällen!
Sanna

Fredagsmys!

Den här dagen har jag inte gjort ett enda dugg om man säger så, men ganska så skönt ändå :) Kvällen har varit desto mer innehållsrik. Hämtade upp Monzora och så tog vi oss till Maxi för att inhandla lite av varje. Lagade sedan en underbart god kycklingwok som vi avnjöt framför idol. Till efterrätt dippade vi morot och gurka. Kvällen bestod sedan av ansiktsmask (riktigt bra) och en massa snack. Vilket fredagsmys alltså! :)

Nu ska jag snart gå o lägga mig. Börjar jobba vid 10 imorgon, missar tyvärr matchen men jag håller alla mina tummar som vanligt, lycka till tjejer! :)

Godnatt!
Sanna

Gårdagen!

Igår var det en bra dag! Började med att hämta upp Monzora och sedan åka till Hansa för att kolla in Bikbok där. Bikbok hade ju 50% på hela sortimentet igår och jag hade kollat in hemsidan sedan innan. Så jag hade tänkt köpa en röd klänning och dem gråa byxorna. Väl ute på Bikbok hittade jag klänningen och även en annan transparent tröja, men byxorna syntes inte till. Så då var det bara att åka in till stan och där fanns dem sådan tur va! Köpte även ett svart linne där. Så totalt blev det 450 kronor för mina fyra fina plagg, Kap! Även Monzora fyndade en hel del fint :) Därefter åkte vi ut till Ikea där vi åt lite lunch och sedan köpte jag en växt till lägenheten. Den gamla hade fått nog. haha

Här är mina fyra fynd!


Betalade 99 kronor för detta fina röda fodral, love it!


Det var dessa jag provade häromdagen, tur att jag avvaktade, för nu betalade jag bara 199 kronor för dem!


Är lite osäker på hur jag ska matcha den, men till rätt saker blir de nog snyggt! 75 kronor gick den på :)


Ett svart slappt linne med ryggurringning för 75 kr.


Vilka fina kap jag gjort va? :)

Shoppat 16/11!

I tisdags var jag på stan och provade lite grann och shoppade upp lite födelsedagspengar!

Provade ett par höga kostymbyxor på bikbok, men avvaktade pga av priset, vilket var tur(mer om det senare)



Till slut blev det ett par kilklacksskor och en pälsmössa inhandlat!

Från Arnolds, finns även på skokällan!


H&M. Ett tips, köpte min på herravdelningen för endast 99 kr, Kap!

Är medveten om att mitt huvud ser stort ut, men den är så mysig och dessutom varm, vilket är det viktigaste :)


En outfit från veckan.

Favoritoutfiten den här veckan var denna jobboutfit. Älskar min nya skjorta från jobbet!


Skjorta (Ny!) Cassels Tröja H&M Halsband Lindex Skinntajts Vero Moda


Måste även visa mina nya favoritöronhängen i form av kors, från carolinessmyckesskrin!


Finally Friday!

Det är fredag och jag är ledig, de är inte varje fredag jag är de :) Känns riktigt skönt och har verkligen sovit ut. Sov till halv elva så jag känner mig utvilad och pigg. Har ätit en god frukost och sen bara slappat vid datorn. Ska snart ta tag i alla kläder som ligger på soffan och dammsuga och lite. Sen ska jag bjuda på lite roliga inlägg. Har lite grann att visa av shopping denna vecka och en outfit också, de kommer upp senare.

Sen ikväll blir det en mysfredag med Monzora. Matlagning, grönsaker och dipp och sen idol och annat. Mysigt!

Ha en bra fredag!
Sanna


Ledig!

Ja idag är jag ledig :) Känns riktigt skönt. Har precis ätit en god frukost och ska snart fixa mig för dagen. Idag ska jag träffa Monzora. Vi ska åka ut till hansa först, kolla på bikbok där för dem har halva priset på allt i butiken. Jag ska köpa dem byxorna jag hittade häromdagen, om dem finns såklart. Sen ska vi även runt ikea, jag behöver köpa en ny växt  och lite andra smågrejer. Sen är de även träning vid fem. Bra dag alltså, ska försöka hinna städa också för de ser ut som fasen här alltså!

Förresten så sträckte jag min ena skinka igår, och de gör fasen ont idag.. haha!

Ha en härlig torsdag!
Sanna

Min fina ring!

Den här underbara silverringen fick jag i födelsedagspresent av Mamma&pappa. Är från kenzas kollektion på Guldfynd och jag gillar den väldigt mycket. Jag vill aldrig ta av mig den :)


Lilllördag!

Redan onsdag och den här dagen har gått fort. Har hunnit med några timmars jobb och snart är de träning. Är riktigt sugen, så ska bli kul!

Fick en positiv överraskning när jag kom hem från jobbet. Har nämligen letat överallt i stan efter korsöronhängen men inte hitta några. Så beställde ett par från nätet och de hade kommit idag. Och dem är verkligen fina, över förväntan. Så dem ska ni få se senare! :)

Återkommer ikväll efter träningen.
Sanna

Härliga tisdag!

åh, jag har haft en riktigt bra dag idag :)

Har bland annat lunchat med amanda på kallskänken. Sen blev de lite shopping i stan, ett par kilklacksskor med snörning och en pälsmössa. Hittade även ett par riktigt snygga kostymbyxor som jag funderar på att köpa:)

Sen ikväll har jag bjudit på födelsedagsmiddag. Gjorde kycklingrullar i ugn som blev riktigt fina och därefter blev de en hallonkladdkaka till efterätt. Och för en gång skull lyckades jag göra en kladdig kaka. Den var verkligen hur god som helst :) så de lär jag göra fler gånger!

Nehe, nu blir de sängen, för imorgon är en ny dag av jobb och träning. Känns bara lite jobbigt att jag jobbar 12-16 och inte har någon rast för lunch.. När ska jag hinna äta? jaja, de löser sig.

Godnatt alla fina!
Sanna

Är nu en nybliven 21åring!

Ja igår var min 21:e födelsedag och den försvann i ett nafs. Den bestod utav lunch med pappa på Ming palace, dem har verkligen den godaste buffén i stan! Sedan var det bara direkt till jobbet och sen direkt till träningen. Trodde inte jag skulle få någon uppvaktning direkt, men vid tjugo över nio kom Mamma&Pappa med paket till mig och jag fick en fin sång. Fick bland annat en jättefin klänning, gardiner, en bok, en julstjärna och världens finaste silverring från guldfynd by kenza. Åh, den ska ni få se snart! Tack så mycket, you made my day! 

Idag är de tisdag och jag är ledig, så snart ska jag gå till stan där jag ska möta upp amanda för en liten lunch. Sen tänkte jag ta mig en shoppingtur, har kollat in ett par skor jag tänkte köpa för pengar jag fick av mormor&morfar :) Sen vill jag även ha en ny snygg väska!

Sen ikväll blir de lite födelsedagsmiddag hos mig med Mamma&Pappa. Ska göra efterrätt och jag velar mellan kladdkaka och en annan kladdig kaka med hallon. Blir nog det sistnämnda, kul att testa på något nytt!

Ha en fin dag!
Sanna

Partyoutfit

Efter många om och men blev det detta som blev gårkvällens outfit. Gjorde mig även till och lockade håret och för en gångs skull blev jag riktigt nöjd :)


Klänning Cassels Kavaj H&M Halsband Lindex

Vad tycks?

14:e november till ända

Nu är allting som det ska i min lilla lya, bara lite smågrejer som måste tvättas då de drunknade i äckel-päckel sjön förut, men de får göras imorgon. Känns iallafall som att badrummet är som nytt haha!

Tänkte bjuda på en bild på min fina och riktigt goda pizza. Gjorde som sagt egen deg och tomatsås och sen fyllde jag med skinka, färska champinjoner, färska tomater och vitlöksost! Någon som vill ha receptet så skriver jag upp de här. Gjorde mig även till och gjorde pizzasallad själv, mums :)



Någon som vill komma över på pizza någon gång? ;)


Nu blir de sängen, min sista natt som 20åring!
Sanna

Vilken jäkla helg!

Ja de sammanfattar de hela ganska bra. Hade en helt sjukt bra gårdag, bästa lördagen på länge. Sen så har jag haft en riktig pissdag idag, eller den var helt okej till en början..

Iallafall gårdagens fest var väldigt lyckad och jag måste tacka Tommy, Rikard och Frida för att man fick komma. Det var väldigt fint uppstyrt med got mat, lek, tårta, dj osv. Tackar alla som var där för en grym kväll!

Ja och idag har jag bara jobbat, sen var jag på maxi för att inhandla lite gott till maten ikväll. Sen när jag äntligen kommer hem och ska gå på toa så är de blött på hela golvet. De är väl stopp i toaletten tänkte jag så jag tog borsten och sen spolade jag. Då började de komma upp vatten och lite annat äckelpäckel ur duschhålet, och de bara stiger och till slut är de en stor jäkla sjö i badrummet, o så luktar de pyton. Den doften var de värsta jag känt alltså. Fick en liten panikattack innan jag ringde felanmälan. Vid halv sju typ så kom en kille hit för att hjälpa mig och han är fortfarande här nu två timmar senare, de är tydligen inte klart än på ett tag. Stackars honom, inget roligt jobb direkt måste jag säga..

Iallafall, de positiva är att jag gjorde hemmagjord pizza med egen deg o tomatsås och de blev himmelskt gott, den godaste pizzan jag gjort iallafall. Tummen upp på de!

Snart blir de ensam mamma söker på 3play och sedan blir de nog sängen rätt tidigt, är ganska trött sen gårdagen. Dessutom så är de ju min födelsedag imorgon så natten får gärna gå fort :)

Hoppas ni haft en bra helg!
Sanna

Äntligen lördag!

Och inte vilken lördag som helst, utan det är min kära Mammas födelsedag. Hipp hipp hurra! Nu kan jag inte fira henne eftersom hon är bortrest med Pappa på långweekend, men jag hoppas du använder skorna du fick i present :) Du är vilket fall världens bästa Mamma!



Nu ska jag bege mig iväg till jobbet där de blir jobb till fyra. Sen ikväll så blir de fest och fira Tommy och Rikard som båda fyller 25 år. Eftersom jag även jobbar imorgon så blir de rätt lugnt, men ska bli riktigt trevligt iallafall :)

Ha en bra lördag allesammans, så hörs vi senare!
Sanna


Klädångest!

Jag har lite lätt klädpanik här på kvällskvisten, kanske inte är speciellt viktigt, men ändå. Imorgon ska jag på en "50årsfest" och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hade bestämt mig sedan innan vad jag hade tänkt ha, men de var inte alls så fint som jag hoppats. Så nu har jag provat klänningar, kjolar och kavajer och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha. I-landsproblem javisst.

Kanske kör på skinnkjolen(favoriten) igen med slappt vitt linne och svart kavaj och ett stort halsband, eller så tar jag en lila kjol med ett svart volanglinne, eller tar jag en rosa klänning, eller en svart klänning och min randiga kavaj, enkelt och snyggt. Ja ni hör ju vilka problem jag har.. haha


Help me out here!

Friday!

Hade en supermysig kväll igår med amanda. Lagade kycklingrullar och åt fruksallad till efterrätt medans vi kollade sex and the city 2. Tack vännen!

Idag har det varit en härlig fredag. Mys&fika i stan med Monzora och lille Teela som hon var barnvakt åt :) Sedan var de jobb några timmar. Fick göra om några dockor oså så det var roligt!

Nu är det Idol och godis som gäller en fredagskväll som denna, inte alls fel alltså :) Blir en väldigt lugn kväll, jobbar ju imorgon igen!

min fredagskväll i bilder


Lussebak i bilder!

Degen färdig

Jäsdags (lite olika storlek, jag vet hehe)

Penslade och färdiga för ugn


Och så reultatet. Jag kan lova er att dem är himmelskt goda också :)


News H&M

Som vanligt är det nyheter på hm.com även denna torsdag och den här fastnade jag för. Den röda klänningen vill jag ha nu till julens festligheter :) och priset på 99 kronor är inte fyskam!



Saffransbak

Har precis slängt ihop en deg med lussebullar och nu ska den jäsa i en timme :) åh det doftar saffran i hela lägenheten :) Testade ett nytt recept idag som ska vara lite nyttigare och jag måste säga att degen var god så de bådar gott. Receptet är ur den rosarutiga kokboken som heter "hälsokokboken", fick den i julas men om jag ska vara ärlig så har jag inte använt den förräns nu. Men de ska det bli ändring på :)



Återkommer med resultat, för nu ska jag göra omelett till lunch!
Sanna

God morgon torsdag!

Är det redan torsdag? tiden går verkligen fort.. Jag har iallafall en rolig dag framför mig :)

Nu ska jag snart göra mig i ordning och sedan åka och handla på netto&maxi. Sedan blir de lussebak i lägenheten. Kanske lite tidigt men jag är sugen på lussebullar så de får bli så. Sen ikväll ska jag har en myskväll med amanda. Vi ska laga mat och kolla sex and the city filmen, mysigt!

Nehe, bäst att ta tag i dagen!
Sanna

M som i mumsigt

Hade inte mycket i kylen så jag fick improvisera och ta av det som fanns och detta blev resultatet. Fetaostinbakadlax i sweetchili/vitlökssås med bulgur och broccoli till :) Det blev så himla gott och var väldigt lätt att göra. Yummie!



Tadaaa!

Latmask

Vilken slappardag de är idag. Är ju ledig och vaknade inte förrän kvart i elva, skönt att sova ut efter två tidiga morgnar.. Ni kanske förstår hur lat jag är med tanke på att jag fortfarande sitter i morgonrocken och klockan snart är två, haha. Har inte gjort någon nytta mer än att ha ätit frukost och kollat senaste Gossip girl avsnittet!

Iallafall, mina planer för dagen som jag hade igår blir inte av.. så jag överför dem till imorgon. Istället så måste jag städa upp ordentligt för lägenheten ser ut som jag vet inte vad. Sen ska jag laga mat, tror de blir något med lax för de är jag sugen på :)

Ha en härlig "lill-lördag"
Sanna

Tröttis!

Jag är riktigt trött just nu, ligger och smågäspar i soffan så blir nog till att sova tidigt ikväll.

Har iallafall haft en riktigt bra dag på jobbet! :) Vi gjorde som sagt om ungdomsavdelningen och de blev superbra. Blev inte helt färdig men hann med bra mycket mer än vad jag trodde. Riktigt kul var det och dagen gick i raketfart trots att jag jobbade 11-19 :)

Kvällen har annars bestått av kycklingkebabsallad, clementiner och paradisehotel. Helt sjukt vad Melissa hade problem i kvällens program alltså. Jaja, Go Lin Go!

Imorgon är jag ledig och jag har inplanerat en sväng till affären, baka lussekatter och göra någon riktigt fin middag :)

Hoppas ni haft en bra tisdag!
Sanna

Godmorgon bloggen!

Själv har jag varit uppe sen kvart i åtta. Var hos tandläkaren vid kvart i nio och de gick smärtfritt. Jag hade fina och rena tänder sa hon. Ska bara införskaffa mig lite flux också rekomenderade hon. Så de tänkte jag köpa senare.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli elva. Då är de dags för jobb igen, 11-18 och idag ska vi ta tag i ungdomsavdelningen och göra om den helt och hållet. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Ville bara visa min nya spetsskjorta från jobbet också :) Den har jag på mig idag!


Ha en härlig tisdag!
Sanna

Favorit!

Här har ni min senaste favoritoutfit helt klart. Hade den i lördags när jag var hos frida :)


Linne Vero Moda Skinnkjol Bikbok Smycken Jc, Kappahl

Ny vecka!

Ja då var de måndag igen. Denna vecka och dag började med jobb. Nu sitter jag och tar de lugnt och läser lite bloggar som vanligt :) Hade snart tänkt ta en liten powernap, för jag sov inte så bra inatt så är helt slut. Måste ju vara pigg till kvällens träning! Efter träningen ska jag åka hem till mina päron och sova där inatt. Har nämligen tandläkartid ute i ljungbyholm imorgon vid 08.30, så då får jag sova längre :) Mamma lovade att bjuda på pannkakor också så de blir en mysig kväll!


Idag hade jag på mig min nya leopardkofta från jobbet (ursäkta den dåliga kvalitén)


Ha en fortsatt bra måndag!
Sanna

Gameday!

Wohoo, idag är det match med b-laget och de ska bli riktigt kul att få lira igen, var ju två veckor sen sist för min del. Nu kör vi!


Vilken lördag!

Har precis avslutat en himmelsk trerättersmiddag. Skagenröratoast, potatisgratäng biffar och champinjonsås och till sist chokladmousse med flagad vit choklad. Den satt fint den! Sitter fortfarande hemma i ljungbyholm i skrivande stund och ska snart in till stan igen för att fixa mig. Sen bär det av på trevligheter som sagt. Ser fram emot en härlig kväll. Även om den blir lugn för mig så ska jag dansa som aldrig förr, riktigt sugen! :)

Hoppas alla får en lika bra lördag som jag :)
Sanna

Lördag!

Och jag är ledig, så himla skönt :) Hade en härlig fredag igår. En jobbig löpning som belönades med en riktigt god lunch på stadsbibiloteket. Salladsbuffén där var riktigt fin! Efter de var de jobb i några timmar, sen åkte jag och handlade lite gott till kvällen. Åkte hem och började laga mat och vid halv åtta kom Maria. Det blev en kväll med idol, snack och skratt. Åt mycket god mat bestående av klyftpotatis, sallad, bearniesås och kycklingspett. Till efterrätt hade jag gjort en mycket god ananaspaj. Mysig kväll helt enkelt!

Dagens planer är att dra ut på hansa en snabbis, måste lämna tillbaka lite kläder tyvärr :( sen ska jag hem till Ljungbyholm på kalas med en del av släkten. Det ryktas om trerätters och de låter fint :) Sen ikväll ska jag hem till Frida på trevligheter. Bra lördag med andra ord!


systers födelsedag


Ha en fin lördag!
Sanna

Kvällstankar!

Har haft en superbra dag och kväll och ville egentligen bara slänga in ett godnatt till er alla där ute. Imorgon är en fullspäckad men rolig dag som jag ser fram emot :)

I believe that everything happens for a reason. Is it meant to be, then it will happen!


Ja, jag tror på ödet, så är det meningen att de ska hända så gör det de. Kanske inte nu, inte om en månad men någon gång, de är jag säker på :)


Ett superbra tips!



Ja, nu ska jag tipsa er om ett erbjudande. På mitt jobb Cassels har vi nu för tillfället alla Vilas baskläder för 59 kr styck. Finns både linnen, tshirtar och trekvartsärmartopar. Jag älskar vilas baskläder så jag har handlat upp mig nu, bäst att passa på för snart försvinner erbjudandet.

Perfekt när man inte vet vad man ska ta på sig, sätt bara dit ett skärp, lite smycken och ett par häftiga strumpbyxor. Tadaa, en fredagsoutfit klar!

Top Cassels Skärp Vero Moda Halsband och strumpisar Lindex


Nu ska jag snart möta upp pappa på stadsbibiloteket. Vi ska äta salladsbuffén där till lunch, sen bär det av till jobbet :)
Sanna

Good Morning Friday!

Hade satt klockan på nio och nu har jag fått i mig en god frukost. Så om en timme ska jag ut o löpa lite. Hade tänkt mig ängörundan två varv, de får räcka. Orkar inte egentligen, men vet att de kommer kännas väldigt skönt när jag är klar!


Today

Haft en helt okej dag. Städning, handling och jobb! Nu ikväll har jag jag gjort raggmunkar och dem blev väldigt goda. Var tvungen att ringa mormor om receptet och de var ett lyckat drag, hehe. Sen har jag bara kollat paradisehotel och kenza&tyra show, lugn kväll.

Imorgon är de äntligen fredag och jag skulle egentligen varit ledig, men hoppade in för en annan. Så planerna är iallafall en löprunda, lunch med pappa och sedan jobb 14-18. Kvällen blir en lugn sådan, idol och någon god mat. Kanske blir en dejt med Maria..

Hoppas ni haft en bra dag
Sanna

Off to work!

Känner mig duktig som hunnit med att städa och fixa, handla på netto osådär. För nu bär det av till jobbet, kul ska det bli. Och ikväll ska jag baka raggmunkar, blev så sugen när jag såg på stickans och fridas blogg igår, så får de bli!


Hade verkligen inte tackat nej till en utomlandsresa nuuuu..

Torsdag!

Denna dag består av sent jobb(14-19), vilket gör att jag missar träningen även denna dag.. Det suger, men vad gör man. Skulle verkligen behöva ta en löprunda, men jag behöver även dammsuga, diska och handla för tillfället. Så det är bäst att göra det idag, så tar jag löprundan imorgon. Ja så får de bli! Kvällen är iallafall väldigt oplanerad..

Dags att ta tag i dagen kanske?
Sanna


Mitt i veckan!

Längtar tillbaka redan


Dagens planer är stan en sväng med Monzora och sedan blir de jobb 14-19! Därefter till träningen en sväng, hinner ju dock inte träna tyvärr :( Funderar även på att kolla herrlaget mot kalmar ibk, hörde att de skulle spela mot varandra efter våran träning. Får se senare!

Igår färgade som sagt Monzora mitt hår och de blev kanonbra. Som brunett trivs jag bäst! Sov även med flätor så nu ser jag ut som ett litet troll :)



In till stan var det, hade tänkt cykla men är ju storm&regnigt ute så tar bilen och sen kör jag direkt till jobbet. Ja så får de bli. Ha en härlig onsdag!
Sanna


Glad!

Jag är så glad nu för de har gått så bra på jobbet nu i två dagar. Jag och chefen har gjort om hela herravdelningen och de blev verkligen bra. Riktigt kul! Har två jobbdagar(tyvärr sena) kvar innan jag har långhelg :)


idag hade jag på mig denna fina

Nu har jag precis packat upp min packning sen stockholm och sitter och väntar på att Monzora ska komma över. Hon ska färga mitt hår och jag ska bjuda på middag. Bra deal tycker jag! Sen blir de även lite morötter och dipp. Mysig kväll helt enkelt.

Ha en fortsatt bra tisdag!
Sanna

Borta bra, men hemma bäst?

Ursäkta bloggen för ett lång uppehåll men har ju varit i Stockholm största delen. Haft en underbar helg och jag längtar redan tillbaka. Tänkte göra en liten kort sammanfattning!

Åkte upp i torsdags efter jobbet och var inte uppe förrän halv ett så blev bums i sängen.
På fredagen så började vi packa ner och ordna i lisas lägenhet, körde ett lass till den nya där jag fick se den för första gången. Supermysig verkligen. Åt sushi för första gången och de var faktiskt gott, så de blir de nog igen :) Därefter åkte vi tillbaka till stan och shoppade hela eftermiddagen. Blev bara en skinnkjol inhandlat då men ack så snygg den är. Kvällen spenderades på restaurangen Missisippa inn på söder för att fira systers födelsedag och det var mycket gott!
På lördagen fortsatte packningen, men sen gick jag även ut på stan själv då jag kände att jag inte hjälpte till. Då hittade jag lite mer, nämligen en tubhalsduk, ett linne och ett par byxor som jag letat efter hela fredagen(fanns typ på det sjunde H&M jag var inne på). Därefter blev de ut till lägenheten igen och en mycket god lunch. Sedan på kvällen så var jag på förfest med några av systers lagkompisar i Hammarby och därefter gick vi ut på munchenbryggeriet där den stora festen var. Var verkligen en rolig kväll:) Avslutades helt enkelt på bästa sätt!
Söndagen bestod sen bara av flytt, ikea och sen hemfärd, var hemma runt tolv och då slocknade jag direkt.

Blev visst lite långt, men äh. Lägger in lite bilder senare! Men i Stockholm vill jag bo inom en snar framtid och de ska jag se till, på något sätt iallafall..
Sanna

RSS 2.0