På äventyr!

Idag kör vi en familjeutflykt till Karlskrona för shopping, god mat och glass, mys! Idag kör jag på en lite slappare outfit!


Lycka

Syster är hemma


Fredaaaag!

Ledig dag äntligen. Mamma o pappa undrade om jag skulle med o sola på Öland och jag tackade såklart ja, vad annars? Problemet var bara att de inte var någon sol.. Så istället gjorde vi en spontantripp till gårdby lanthandel för att fika o kolla gamla saker. Mycket mysigt och gott såklart! Såhär såg det ut, ungefär!


Bästa onsdagskvällen!

Grillat och badtunna med goa människor!


Snyggt!

Ingen har väl missat att vinrött är höstens stora färg och jag älskar det. Hittade denna fina kavaj inne på ginatricot nu på min lunchrast. 299 kostade den bara, kanske borde slå till?


Back i hope..

Nu verkar appen fungera på mobilen igen så ska se om jag kan börja uppdatera lite bättre nu. Det börjar ju närma sig flytt. Har min sista jobbvecka nu, sen har jag två veckor semester innan jag flyttar upp den 6:e augusti. Annars så har de hänt mycket kul de senaste. Krögers, middagshäng, husvagnshäng, öland, efterfester, söndagsstrand, fick sjunga lite på norlie&kkv o massa annat. Tar iallafall till vara på sommaren och mina nära o kära nu. Försöker så gott jag kan iallafall för snart är det dags! En bild på mig och två fina vänner!


Här har det varit tyst..

.. igen, jag vet. Skyller på att det är sommar och att det faktiskt inte går att blogga från mobilen längre. Vet inte vad det är för fel? eftersom jag inte använder datorn så mycket så blir det alltså inga uppdatering. Ska se om jag kan ordna upp det och då ska jag försöka att bli bättre på att uppdatera)
 
Nu är det bara en månad kvar tills jag flyttar till Stockholm och de känns helt galet, skrämmande, roligt, spännande och jag är väldigt upprymd. Lämnar mycket bra här hemma i Kalmar för att förhoppningsvis komma till något som är bättre för mig just nu. Snart dags att testa sina vingar på riktigt alltså och jag längtar!
 
 

RSS 2.0