Match

Sista matchen med a-laget för säsongen idag hemma i a-hallen klockan 14.00 :)


Brand på Telia!

Har varit ledig idag pga detta.. När jag skulle börja 11.30 kommer jag in och då är alla kollegor hemma. Ledarna var kvar och berättade att de brunnit i vilorummet och de luktade verkligen rök. Eftersom de kan vara skadligt så fick vi inte jobba idag, jag tackar o tar emot, men lite läskigt ändå.. de trodde att den var anlagd, jag menar varför skulle de bara börja brinna i en fåtölj??

Men imorgon blir det nog jobb, tror jag.

Länk barometern


Shopping senaste veckan

Vad har hänt med mig? I och för sig så har inget varit speciellt dyrt, bland annat den randiga&blommiga tröjan, klänningen med dragkedja på rea och kavajen på ½priset. Jag är ju nöjd :)

I helgen:


Idag


sen köpte jag klänningen jag hittade igår, så himla fin!

Onsdag!

Längesen jag skrev ett helt inlägg, men nu var det dags. Har nu kommit hälften av arbetsveckan och har bara två dagar kvar, vilka är utbildning - lite slappare. men desto mer att lära sig.. Känns som man börjar om och blir lika nervös som jag var när jag började och sen fick fast telefoni. Men man lär sig, tro mig :)

Idag har de bara varit utbildning, sen var jag hos andreas lite och tränade ikväll, vilket gick ganska bra faktiskt. Är uttagen till helgens matcher och hoppas på mycket speltid.

Längtar till helgen då jag har a-lagsmatch i jönköping och sedan Dm-match på söndag i växjö. Fullt upp med innebandy, men de gillar jag. Ska väl hinna med lite annat också under helgen hoppas jag :)

På shoppingsidan så köpte jag iallafall de vita skorna jag bloggade om i måndags, älskar dem, men får vänta lite till snön försvunnit. Dessutom kollade jag runt lite och hittade en superfin klänning som jag ska kolla in imorgon, hoppas den är lika fin på, för då blir de nog ett köp :)

nehe, nu ska jag sova, upp klockan sex imorgon :O

Andreas och jag.

Här har ni anledningen till varför jag är så glad :)


begär

Dessa ska jag köpa imorgon, precis sånna som jag vill ha!


Bara så ni vet!

Jag är nog lyckligast på hela jordklotet just nu :)


Trött

Jag var ute igår och idag började jag jobba 08.45. Det vill säga, ingen bra kombination. Men gårkvällen var väldigt bra, iallafall i slutet :)

När jag kommer hem ska ni få se lite bilder på helgens shopping och andra sötsaker

:)

Jag har klippt mig idag och jag är nöjd! :)

Tack monzora!

Jag är väldigt sugen på att klicka..


cause i had a bad day

Ja ibland är det så, men jag vet inte varför

wish you were here

Lördag

Oj de var ett tag sedan jag skrev, har haft fullt upp med annat bra. Men idag ahr jag iallafall varit på stan med cissan först, lunchade på skafferiet osådär sen kom även maria :) Köpte en tröja och lite smink. De var verkligen kul att träffa er igen, de var ju juldagen sist :O vi får bli bättre på det där.

Är ensam hemma ikväll så har bara ätit massa godis nu (precis som igår) och kollat The city, riktigt bra serie faktiskt. Snart ska jag fixa pastasallad och sedan sova, är helt slut. Match imorgon, först a-laget i a-hallen klockan 12.00 och sen kasnke ulaget om de blir dubbelt, isåfall borta i växjö.

vi hörs snart :)

Nytt

När jag kom hem från jobbet idag så låg det här paketet i brevlådan, vadå glad :)



Självklart var det min jeansjacka jag beställde förra veckan, vilken snabb leverans! Jag är grymt nöjd också, snygg, annorluna och sitter helt perfekt.. Så de var tur att jag tog storlek 10 :)



Här är två andra fynd som jag hittade förra veckan:

ballerinaskor coop forum: 37.50!
Nitskärp lindex: 79.50!


Ny vecka


På palace


Tiden går alldeles för fort, redan ny vecka och helgen är över som ahr varit super :) I fredags var de tacokväll med några tjejer i laget hemma hos ida, film, snckas och tjejprat. mysigt.. Sen i lördags var de match borta i vetlanda som blev lite för spännande i slutet, men vi vann iallafall med 5-4 :) Sen efter det blev de utgång, så vi samlades ett gäng tjejer från laget hos herrlin och avslutade kvällen på palace, riktigt skoj åter igen med er. Tur var de lite lugnare denna gången :) Igår jobbade jag lite övertid och sen kollade jag innebandy. På kvällen blev de bio, "benjamin buttons otroliga liv"! Den var verkligen sevärd, hur bra som helst. En film på 2½timme som aldrig blev långtråkig. Se den!!

Har aldrig förstått de innan, men man märker när allt känns rätt


RSS 2.0