Saturday!

Skrev inget igår, men hade en mycket trevlig kväll med fina vänner. Först hos Frida och sedan var vi på krögers, vi blev ett jäkla gäng till slut, mys!

Idag har jag jobbat 11-16 och efter de shoppade jag lite mat och grejer på apoteket. Sen var mina päron här för en fika medans jag lagade mat. Vadå mästerkock? grymt gott blev det! förövrigt är jag grymt arg för munsåret som dykt upp, blä!

Nu har jag precis gjort i ordning mig och ska snart bort till Maria där dem skulle festa. Jag tänkte ta mig någon drink, men ska nog inte ut sen. Trevligt ska de bli iallafall!




Puss!
Sanna

Goddag fredag!

Startar dagen med sista intervallpasset för denna vecka. De blir fjärde träningen för denna vecka, men de är bra eftersom jag missar måndagens träning på grund av jobb.

Efter träningen ska jag äta lunch och sedan väntar jobb 15-19. Ser sedan fram emot ett glas eller två på någon uteservering. Mysig fredag alltså!

Nehe, intervaller var det dags för. Ha en härlig fredag!
Sanna


MUMS!

Egengjord räksallad med bulgur och ägg, gooott!


Torsdagskväll!

Hemkommen från jobb och en liten runda på hansa. Kom självklart hem med en påse!

Detta fyndet fanns i:

Mönstrat linne 49:- ginatricot

Nu ska jag göra en räksallad med bulgur till kvällsmat, fina grejer! Sen får vi se vad som händer..
Sanna

En grym start på dagen!

Blev lite inspirerad av kalle och tog mig en löprunda runt ängö och gjorde lite styrka efter. En dusch, lite fix och en lunch senare är jag nu färdig för dagens bravader. Jobb väntar 14-18! Kvällen är sedan oplanerad.



Off to work!

Ge mig sol!

Regnet öser ner fortfarande, blir en kväll inomhus. Antingen friidrott eller sex and the city avsnitt eller sätter jag igång en film, lite tråkigt själv dock. Men de får gå helt enkelt! Innan dess ska jag köra till maxi och handla. Måste handla filmjölk, bröd och frukt osånt nödvändigt..

Förövrigt så körde jag intervallerna förut i regnet, jobbigt men skönt var det efteråt! Sen lagade jag god mat och de blev  ungefär fyra matlådor över, vilket är de bästa!

Tydligen ska de vara regnoväder nu några dagar, gör mig inte jättemycket eftersom jag börjar jobba nu igen efter några lediga dagar. Men jag saknar ändå solen och alla härliga sommarkvällar!

mys


Mot Maxi!
Sanna


Jäkla regn!

Ja nu har de börjat regna och de förstör min enda plan för kvällen. Har bestämt mig för att köra andra intervallpasset idag för veckan, men nu öser det ner.. Blä, har de inte slutat om en kvart så kör jag ändå!

Dagen blev annars härlig. Blev en runda till borgholm där vi kollade igenom lite butiker och åt kinabuffé. Väl hemma blev de en raggarunda i stan med ronny&ragge, haha! Är lite avis på er som ska se digiloo ikväll. Ha de så kul tjejer!

Kvällen blir nog lugn, det ska lagas mat iallafall. Stuvade makaroner och stekt falukorv hade jag tänkt mig, slå de om ni kan!



Nehe, nu ska jag ut i regnet ändå!
Sanna

Roadtrip!

Nu hämtar snart stickan upp mig och så drar vi och Kalle till Öland på en liten miniroad-trip. Vi får helt enkelt se vad vi gör och vad vi hamnar. I vilket fall blir de trevligt, de blir de alltid med dessa två damer!



Tjingeling!

Goddagens bloggen!

Hade en underbar dag i böda igår! Var molningt fram till lunch ungefär innan de sprack upp till strålande sol. Så lite rödrosig blev jag allt. Skönt! Sedan tog vi en sväng runt valles där de inhandlades en bricka och godis. Sen blev de grillfest på kvällen med kortspel och tårta till efterätt, mysig dag! Hade tänkt åka hem, men sen blev klockan så mycket att jag sov i tältet med mamma&pappa. Fick tränga ihop oss, men de gick!

Klockan åtta i morse åkte jag hem och nu sitter jag här. Har ätit frukost med goda frallor från böda bageri och ska snart diska upp och göra i ordning mig. Runt tolv blir de en liten road trip till öland med stickan. Tar med badkläder så får vi se vad vi hittar på. Sen ikväll måste jag köra intervaller och sen var de tänkt att vi skulle grilla ikväll, men verkar inte bli något av de.. Får se vad som händer :)

Ha en fin lilllördag allesammans!
Sanna

Böda eller inte böda?

Har haft lite beslutsångest ikväll, men nu har jag bestämt mig. Följer med mamma&pappa till böda imorgon, men bara över dagen! Så kör egen bil och åker hem imorgonkväll! När jag väl är ledig får jag passa på :)

Hoppas på lite sol iallafall, de brukar de ju alltid vara på böda!

sist jag var på böda

Hörs imorgon kväll bloggen, när jag är hemma igen!
Sanna


Hurtiga har vi varit!

Nu sitter jag här nyduschad och har precis ätit dem goda resterna från gårdagens middag och lite jordgubbar efter de. Nu funderar jag över på vad jag ska göra ikväll.. är rätt trött om man säger så.

Mötte iallafall upp Stickan hos henne vid sex, sen tog vi promenaden till stensö där vi körde löpning lite mer än 5 km, en härlig tur faktiskt. Behövdes efter denna helg :P efter körde vi lite styrka med herrlin och frida. Blev lite snack om gårdagen också, haha!

För kvällen igår var galen. Förfesten hos Frida innan var grym, bestod av chips, god dricka och hotshots.Kvällen höjdpunkt helt klart. Sen tog vi bussen upp till borgholm, som tog sin lilla tid men de var fint ändå. Kollegorna höll låda längst fram i bussen ;) Blev en lång kväll och väldigt rolig sådan, blev lite segt mot slutet men de berodde nog på att jag bara var hungrig och trött.. Strand levererade iallafall som alltid


Bild tagen av frida igår

Sen har även Mamma&pappa varit här och satt upp mitt barbord, så nu har jag bord i lägenheten också. Äntligen kan jag bjuda hem någon på middag!
Sanna


Nu: löpning!

Snart sticker jag bort till stickan, då blir de promenad till stensö och 5 km löpning. Härligt! Skriver mer om helgen senare ikväll.


Borgholm nästa!

Nu är jag hemkommen från dagens jobb, fått i mig mat och ska snart sminka mig. Majsen kommer om vilken minut som helst och vid sex ska vi dra oss till Frida för lite förfest och sedan åker vi upp till borgholm. Strand som alltid och de ska bli gutt! Kör på slapp outfit idag, shorts och kavaj. Fint!

Igår var en grymt bra kväll. Var hos Karin på 20-års galej, jättegod mat och trevligt, var dock sämst på musikquizet :P Sen dansade jag loss på olearys hela kvällen lång.

Ha en bra söndagskväll!
Sanna

Ni skulle se mig nu!

ja, kom precis in efter att ha kört intervaller i ösregn. Jag ser ut som en drunken katt! De var inte helt lätt ska jag säga er, regnet piskade i ansiktet, men jag tog mig igenom de. Efter intervallerna blev de även styrka som ludde så fint satt ihop. Joho då, jag fick sällskap i regnet av ludde som också sprang och syster som hejjade på. Jag var inte alls sugen innan, men nu är jag pigg som bara den. Helt klart värt de, och klar för denna vecka. Nu får jag en vilodag imorgon innan de är dags för nästa veckas pass igen.

Nu ska jag in i duschen och därefter bjuds de på salladsbuffé i ljungbyholm, de är där jag är nu. Sen blir de in till stan och ordna lite, måste köpa läsk. Sen därefter städning (hoppas de slutar regna, annars blir de gummistövlar) och därefter partaj hos kära Karin.

Ha en trevlig lördag!
Sanna

Ledig äntligen!

Jobbat åtta dagar i sträck, men idag är jag äntligen ledig. Men självklart är de skitväder, mulet och regnar. Nu sitter jag iallafall och inväntar att regnet ska avta, annars blir jag blöt när jag springer mitt sista pass idag. Jaja, de får man ta!

Sen vet jag inte alls vad som händer under dagen. Hoppas att de blir uppehåll ikväll iallafall. Ska nämligen först städa efter marknaden vid 18.00, sen därefter direkt på 20-årsfest hos Karin. Ska bli trevligt, så ser fram emot kvällen!


Semester i Mölle


Vad tycker ni om hatten min?
Sanna

Önskefontän!



I wish...

Härliga fredag!

Ja äntligen är det fredag och löning, veckorna bara springer iväg, snart är det augusti redan.. Dagen har bestått av jobb. Hade fullt upp på jobbet idag, var verkligen mycket folk. Tummen upp på det! Sen var jag och handlade på netto och nu sitter jag här. Måste snart ta tag i disken och göra mig i ordning. För vid åtta ska familjen ut och äta på larmgatan 10. Syrrans pojkvän är på besök i lilla kalmar och det ska vi fira. Är hungrig så ska bli mumsigt.

Sen vet jag inte ännu vad som händer efteråt. Antingen hänger jag på syrran&ludde till strand och hoffmaestro. Hade varit kul, men känns lite sådär med vädret. Eller hänger jag på tjejerna till byttan för ett glas. Återstår att se alltså :)

Nehe, disken var de!
Sanna


Älskar sommaren!


Kära onsdag!

Lill-lördag och halvvägs till helg. Sen är jag ledig fem dagar i sträck igen, skönt som tusan. Får se om de blir besök på böda eller om de hittas på något annat. Helgen är typ bokad redan, längtar :)

Dagen har bestått av jobb och nu sitter jag och inväntar syster, vi tänkte ta en runda på stan. Var längesen jag var i stan och kollade faktiskt så ska bli mysigt. Sen var jag sugen på grillkväll ikväll men vad är de för väder? nej fy, får se vad de blir.

De är iallafall en vilodag för mig idag, har sådan träningsvärk från igår så de inte är sant. Men imorgon kör jag igen med syster klockan 10, innan jobbet. Blir gutt!

Ha en fortsatt bra onsdag!
Sanna

Uppdatering!

Oj här har det varit dålig uppdatering. Skyller på att de är sommar och att jag har haft fullt upp.

I lördags så var de en magisk kväll. Vi satt hos herrlin med ett gäng goa människor, spelade pingis, spelade gitarr och sjöng allsång. En sån där kväll man inte ville skulle ta slut. Avslutade kvällen på vallen med dans all night long!

I söndags var de jobb och sedan skynda sig att göra mig i ordning. Åkte iväg till karin på lite kalas/förfest där man blev bjuden på tårta. Satt där och smuttade lite på rosévinet och umgicks med fina vänner. Sedan var de tänkt att vi skulle ta buss upp till borgholm, men till slut så får vi tag i chafför plus bil så vi kommer upp lagom i tid till strand :) Blev även detta en bra kväll, dock tappade jag bort de flesta och de var sjukt mycket folk, så de var inte de lättaste att hitta någon. Men jag var glad ändå! :)

Igår var de jobb igen och sedan avslutades dagen på kattrumpan för en picknick med hela familjen, syster är ju hemma igen denna veckan. Mamma hade ordnat med maten och de var verkligen gott. Potatissallad, rostbiff, prociutto, salami, bressola, baguette, exotiska frukter, ost och kex och jordgubbar. Yummie.

Idag blir de jobb 12-17, därefter måste jag träna. Intervaller står på schemat och jag är laddad. Frågan är var de är lättast att springa?


bild tagen av stickan, representerar lördagskvällen bra!

Nehe, nu blev de mycket text. Nu måste jag kila!
Sanna

Nu har kvällen börjat!

Vi skålar med ett glas rosé!



Det vankas trevligheter!

Jobbet idag gick fort och efter det tog jag en runda på hansa. Jag som har shoppingförbud handlade ändå. Blev en liten kuvertväska för 49 och ett volanglinne för 30 kr, så jag unnade mig de :)

Nu sitter jag och inväntar att maten ska bli färdig. Denna lördag till ära blir de pasta med pesto, soltorkade tomater och fetaost. Sedan blir det till att fixa sig de sista och sedan ska jag hämta stickan. De blir sedan en fördrink här hemma och sedan drar vi oss bort till malin där de skulle vara lite folk. Får se vart kvällen sedan bär, trevlig lördagskväll får vi nog iallafall!


haha snygga alltså

Nu plingade äggklockan så pastan är färdig!
Sanna


Städning en fredagskväll, kul!

Ja, denna fredagskväll består utav att diska, packa upp och städa. Behövs visserligen men är inte jättekul om man säger så. Tog en liten paus nu för att skriva här och tänkte faktiskt ta mig lite glass, de är jag värd!

Dagen har annars varit bra. Avanmälde mig på arbetsförmedlingen och sedan la jag mig vid kattrumpan för att invänta mamma, pappa och nina. Blev iallafall lite sol även om molnen visade sig. Räksallad, ananas och yatsy blev det iallafall. Sen var jag på h&m och inhandlade mig en tredje klänning på en vecka(fick två av mamma i danmark från just h&m) men den kostade bara 75 kronor vilket är ingenting och så var den så fin :) Sen efter det blev de jobb 15-19 och de gick väldigt fort idag!

Dagens händelse: Åkte och handlade till tacos efter jobbet och när jag kommer hem och börja steka köttfärsen och ska ta fram tacokryddan, så har jag bara fajitakryddmix. Så jag måste åka och köpa tacokrydda. Riktigt störande men till slut fick jag min tacos och de var de värt. Nu har jag de till imorgon och på söndag, mums! :)


denna var det jag köpte för 75 kr (men på hemsidan kostar den 349:-) Kap!

Nehe, disken var de!
Sanna

Hemma igen!

Nu sitter jag återigen hemma i min lilla lägenhet igen. Kom hem från Mölle vid 13.00 idag och började jobbet 14, så blev lite stressigt men de gick bra. Har iallafall haft en helt underbar semester med min familj och man ville aldrig att den skulle ta slut. Vi har iallafall hunnit med att göra massor av olika saker. Bland annat kvällsdopp, kollat kullens fyr och den fina utsikten, sprungit i härlig miljö, varit över i helsingör, lyssnat på musik på kärnan i helsingborg (jag missade eric saade med en halvtimme!!!), ätit god mat, solat och badat, hyrt cyklar och cyklat en runda ner till hamnen där vi drack rosévin och åt jordgubbar bland annat. Jag ska säga er att när man satt där i hamnen i Mölle så kändes det som man var utomlands, helt obeskrivligt. Det var höjdpunkten, när vi satt där i hamnen och såg solen gå ner, så himla mysigt! Bilder kommer så smångingom!

Nu äter jag mina favoriter: jordgubbar och läser bloggar, har missat endel nu när jag varit borta så har lite o ta igen. Imorgon är de redan fredag och de enda planerna är jobb 15-19, sen får vi se vad som händer.
Sanna


Nu är vi på väg!

Mini-semester till Mölle med familjen, ligger ca tre mil frå helsingborg. Ska tydligen vara väldigt fint och kändistätt vad jag har hört ;) Blir till att bo i stuga och kommer hem igen på torsdag! Hoppas några fina dagar med sol, bad, god mat och danmark!



Får berätta om den underbara helgen med böda och strand vid ett annat tillfälle! :)

Jojo är jobbigt!

Puh, sitter nu och äter och är trött efter fystestet. Körde jojotest och de är inte att leka med. Kändes väldigt bra iallafall och jag ökade från förra gången så jag är nöjd. Men väldigt trött var jag efteråt kan jag erkänna!

Nu kollar jag fotbollen och sen blir de sängen. Imorgon är de jobb 10-18, därefter blir de lite planering inför helgen!

Heja spanien!
Sanna

Fynd!

Det var den här fina blusen jag fyndade på H&M igår. 75 kronor gav jag för den, nöjd!


Sommar!

Ja, idag har de återigen varit kanonväder, men jag har inte kunnat glassa i solen. Jag har jobbat idag nämligen och vi har fått mycket gjort, känns skönt. Nu väntar två lite längre dagar på jobbet och jag är peppad. För sen är jag ledig i fem dagar och då händer de massa skoj :)

Efter jobbet tog jag en runda på mediamark, onoff, siba och sist tre. Hittade en rosa fin kamera som jag tror jag ska köpa, sen ordnade jag med nytt simkort och beställde ny mobil. Så förhoppningsvis på fredag så är jag åter kontaktbar på mitt vanliga nummer. Känns skönt! Efter de tog jag en runda på h&m och vila och självklart kom jag därifrån med två påsar. Fyndade en prickig tröja på vila för 50 kr och en vit transperent skjorta på h&m för 99kr. Sen unnade jag mig en lite dyrare mascara eftersom jag behövde en ny. Hoppas den är bra :) men nu ska jag sluta shoppa, behöver hålla i pengarna lite känner jag!



Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta, då är de dags för fystest. Kan inte säga att jag är sugen, men får göra mitt bästa!
Sanna

Vilken kväll!

Ja, denna tisdagskvällen blev mycket bättre än väntat. Mötte upp stickan runt sju. Blev en promenad och snack, innan vi drog till maxi för att handla lite gott. Där möter vi chillarn och anna för en trevlig pratstund. Sedan handlade vi jordgubbar, loka, frukt och lite choklad. Sedan blev det bio och den var riktigt bra. Mycket bättre än tvåan :) Tack för en riktigt trevlig kväll stickan!

Nu måste jag sova, för imorgon är de jobb igen 10-15. Efter de ska jag inhandla mig en ny mobil. Denna gången blir det en billigare variant! Funderar på en nokia på city gross för 149? vad tror ni om de.. hahaha. De blir iallafall en Nokia den här gången tror jag!

Godnatt!
Sanna

Sliten!

Ja, jag känner mig sliten efter helgen.. men de var de värt :) Däremot hade jag gärna haft min mobil och kamera i handen just nu, men sånt är livet. Imorgon ska jag kolla mobil, de måste jag. Får göra de efter jobbet, slutar ju redan klockan 15!

Har iallafall haft en mysig dag med Pappa och Syrran. Eftersom de var dåligt väder åkte vi bara över bron till ölands köpstad. Där hittade jag faktiskt en blommig fin blus på h&m, ett armband på lindex, en tavla och två ljushållare till köket. Allt för 365 kronor, kap! Sen köpte vi med oss lite mat och hade picknick vid talludden, sedan skulle vi spelat minigolf men vi var inte sugna. Men en trevlig dag iallafall!

Nu sitter jag hemma i lägenheten och kollar på gamla avsnitt av beverly hills. Ikväll blir de bio med stickan. Tänkte se eclipse, men verkar vara rätt fullt. Vi får se om vi får tag i några biljetter!
Sanna


Måndagskväll!

Haft en kanonhelg verkligen så därför har bloggen fått lida. ber om ursäkt för detta! Däremot har jag blivit av med min mobil och kamera igen. Ja jag vet, de var fem månader senast min förra försvann och så nu igen. Det är helt sjukt. Hade de bara varit kameran så hade jag kunnat tänka mig att jag glömt den där ngnstans. Men nu var de både och, o de är säkerligen någon som tagit dessa ur min väska. Inte okej! Så nu lånar jag pappas mobil ett tag innan jag köper en ny, suck.

Men som sagt helgen har trots detta varit grymt bra! Den har bestått av jobb och fest. I lördags blev de jobb, sen hem och laga mat och sen kom Majsen :) Vi hade en mysig stund hemma hos mig med vin, jordgubbar, chips, popcorn och fotboll. Sen dansade vi loss på vallen! Sen igår var de jobb igen och därefter skynda sig för att åka upp till borgholm med Frida! Mötte upp Majsen, cissi och stina. Hade en otroligt trevlig kväll, som tyvärr blev lite mindre bra när jag upptäckte förlusten. Men kvällen/natten slutade iallafall bra :)

Nu är syrran hemma och imorgon ska vi på utflykt med pappsen till öland. Hoppas på sol! Sen är kvällen oplanerad. Nu: jordgubbar!
Sanna

Lördag!

Ja idag är de lördag och har varit superväder och är fortfarande. Själv har man inte varit ute i solen, utan jobbat och stått i. Var väldigt lugnt att göra (kan bero på vädret), men fick mycket gjort ändå. Mycket bra!

Igår såg jag som sagt äntligen sex and the city 2 och den var helt klart sevärd, hoppas på en tredje :) Jag tycker big och carrie ska få barn, haha!

Nu blir de snart andra halvlek i tyskland-argentina, städning i min lilla lya, sen ska jag göra mig i ordning och laga mat. Sen kommer Majsen hit. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men dricka lite vin och äta jordgubbar blir de iallafall. Efter de får vi se vad vi gör och tar vägen :)


Ha en trevlig lördagskväll allesammans!
Sanna

Bio väntar

Ja, idag tar jag mig äntligen till biostaden för att se sex and the city 2, är väl på tiden ;) Mamma följer med så de ska bli mysigt!



Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. De blir ugnsbakad laxfilé med potatis och egengjord romsås, o så fetaostsallad till de. Kan inte bli bättre såhär en fredagskväll. Efter middagen kommer mamma och hämtar upp mig, då ska vi handla lite gott inför bion.

Nehe, nu är laxen färdig!
Sanna

Finally friday!

jag var då aldrig världens bästa..

Fredag och snart helg! Blir inte så mycket ledighet för mig då jag jobbar hela helgen. Men de ska bara bli kul, synd att man missar de fina vädret bara. Idag är de kanonväder igen, man kan nästan inte tro att de är sant. Men idag jobbar jag 15-19, ett lätt fyratimmarspass. Sen vet jag inte alls vad som händer, men de tar vi i tu med efter jobbet. Mat ska ju lagas iallafall!

Ska nog ut och lägga mig i solen en stund innan jag ska iväg o jobba, måste ju bibehålla den lilla färg jag fått :)

Ha en bra fredag!
Sanna

 

Torsdagen snart över!

Denna dagen har gått så himla fort! Jobbat 11-18 och vi hade fullt upp, nya sänkningar och nya varor. Men de är bara kul :) Sen direkt efter var det dags för träning, men vi var bara sju stycken. Inte alls kul! Blev lite löpning och styrka iallafall, så jag kände mig nöjd och glad efteråt ändå. Sen gjorde jag pannkakor med jordgubbar till och till efterätt blev de honungsmelon. Mums!

Imorgon är de redan fredag, denna vecka har gått sjukt fort. De enda planerna jag har imorgon är jobb 15-19. Sen är jag öppen för förslag :)
Sanna


RSS 2.0