Toorsdag!

En helt vanlig torsdag kan man tro, men det är det inte. Har redan hunnit med en jobbdag och legat lite i solen när jag slutade och nu tänker jag börja att göra mig i ordning. För ikväll ska jag till strand med Frida. O då tänker ni strand en torsdag? Ja faktiskt, Har ju blivit inbjuden till deras kick-off för sommaren och de ska bli riktigt kul. Har ingen aning om vad det innebär mer än att jag ska hämta ut ett gästkort. Återstår att se, hoppas på en rolig kväll iallafall :)

Outfiten för kvällen blir min nya klänning, vit kavaj, brunt flätat skärp o bruna sandaler!



Ha en fin torsdag!
Sanna

Dagens shopping

Puderrosa blus från H&M divided


Klänning från Vila, hittade den på 70 %, så kostade bara 119 kronor :)

Galet fin på är den, inviger den redan imorgon när jag ska till strand på kick-off :)

Underbara sol!

Har haft en fin ledig dag i solen. Började med att ligga på kattrumpan några timmar med Amanda och sedan när vi inte klarade av värmen längre så gick vi en sväng på stan. Jag som har bestämt att jag har köpstopp hittade både en skjorta och en klänning(på rea). Kunde inte riktigt låta bli och nu i efterhand är jag faktiskt himla nöjd!

Därefter blev det ett medel-pass på friskis och jag har nog aldrig varit så svettig. De var ju knappt ingen luft där, men kul och jobbigt de var det. Sen var det en tjej som körde allt i otakt, så jag fick mig några goa skratt också. Efter tog jag även en sväng på gymmet o körde styrka, så var helt slut efteråt!

Nu ska jag njuta av jordgubbar jag inhandlade förut idag och sen blir det till att måla naglarna för att matcha min oufit imorgon ;)
Sanna

En helt vanlig tisdag!

Som har bestått utav en långdag på jobbet, hur lugnt som helst var det! Därefter blev de en löprunda runt ängö och sen lite styrka på friskis, innan jag lagade grymt god mat. Färskpotatis, lax, broccoli och romsås, kan inte bli enklare och godare än så!


muuums..


Nu längtar jag efter morgondagen och sol. Dagen ska spenderas på kattrumpan med mandis, äntligen ska jag få njuta av solen!
Sanna

Lång dag!

Har varit en galet lång dag. Jobbat 11-21 idag, det beror på att huvuddekoratörerna från Göteborg har varit på besök. Dem var faktiskt nöjda över vad dem såg och de känns himla skönt att få höra. Så idag har jag varit en nöjd tjej ända ifrån topp till tå!

Nu måste jag sova, för imorgon blir det ännu en lång dag 9-17, och sen ska jag träna på friskis!
Sanna

Midsommarafton!

Fina vänner


Hade en helt underbar dag igår. Körde minibussen upp till Byrum där vi (24 pers) var vid en jättefinstuga bara 30 meter från stranden. Superfint och jättemysigt! Startade med lite dricka, innan de blev middag, uppdrag, lekar där en kille sprang in i väggen efter irländsk julafton och jag fick skavsår på axeln då någon fällde krokben på mig vid leken. Haha! Sen fortsatte kvällen med dans på balkongen, bastu och nattdopp (KALLT!) slocknade sisodär klockan fyra skulle jag tro..

Tack alla inblandade för en riktigt bra Midsommarafton. Nu laddar jag om till strand ikväll med ett glas vitt, vid halv fem blir jag upphämtad av kalle och då kör vi all in :) Ha en fin midsommardag!

Glad Midsommar!

Ha en underbar Midsommar och njut lite extra av allt gott såsom jordgubbar, vin, sill, nubbe, grillat osv. Det ska iallafall jag göra! :)


En gammal bild, men den här fina klänningen kommer jag fira Midsommar i!

Peppppp!

Ja, jag är sjukt pepp på hela min helg och längtar tills imorgon..

Imorgon på Midsommar så är det ett stort gäng som ska fira tillsammans i Byrum på Öland, vi är typ 25 pers så ska bli riktigt skoj. God mat, fina vänner, lära känna nya människor och så lite gott och dricka:) Sen blir det till att sova över där, sen på midsommardagen så ska vi vara kvar där och sen åker vi till strand. Galet att det redan är strand om två dagar. Ska bli underbart kul! :)

Så ni kanske förstår varför jag är väldigt pepp på min helg? :)

Kvällen spenderar jag med att packa(blir en rejäl väska att ta med), kolla fotboll med Mamma&Pappa och måla naglarna :)



Ha en fin Midsommarhelg allesammans!
Sanna

Helgen kunde inte blivit bättre

Helgen i Göteborg bestod av bland annat:
- Blev bjuden på finmiddag
- Började festa klockan tolv och slutade klockan fyra
- Var på Liseberg och åkte de mesta, till och med atmosfear (bästa!)
- Vann på chokladhjulet
- Lagade middag
- Utgång och god hotshot på yakida
- Efterfest med varma mackor
- Lite småshopping (ett tips, Shoppa inte bakis)

Ja de var lite av vad som hände. Hade en fantastisk helg i Göteborg med mina vänner. Får även tacka christian och ola för gästfriheten :) Tack alla för en grym helg!


Fina vänner utanför Liseberg

Vita converse is the shit!

mycket nöjd tjej!

Jag och Cissan!

Fina!

Festgänget minus Marranbarran!


Har massor med bilder, men orkar inte lägga upp dem. Kanske dyker upp på fejjan eller så behåller jag dem för mig själv. :)


Tisdag

Ursäkta uppehållet i bloggen, men hade en fantastisk helg i Göteborg med mina kära vänner.. och igår var det en lång dag med jobb, träning, matlagning och fixa med min iphone.. Känns himla bra än så länge!

Dagens planer är jobb 10-15, lämna tillbaka en kjol, handla på maxi och systemet och sen ikväll träning. Ser ut att bli en bra dag :)

Ha en bra tisdag!
Sanna

Torsdag!

En torsdag som har bestått av jobb, ärenden och träning. Sen har jag även hämtat ut min iphone och den är så himla fin och jag vill så gärna sätta igång och pilla. Men jag tänkte att jag väntar tills jag kommer hem på söndag, ska ju till Göteborg imorgon! :) Dags att sätta igång och packa kanske, har inte ens börjat.. skäms Sanna!

Morgondagen ser ut som följande:
- Handla tidning och något gott till resan.
- Jobb 10-15
- Tåg från Kalmar går vid 15.53
- Framme i Göteborg 20.00 och möta upp tjejerna
- Middag och utgång

Tror det blir en kanonbra början på vår weekend i götet. Helgen kommer annars bestå av liseberg, shopping och bara umgås. Maria, Maja, Cissi och jag. Imorgon drar vi :)



Nu packa, sen sova.. Vi hörs igen när jag är hemma!
Sanna

Hipp Hipp Hurra!

Grattis min underbara vän på din 20-årsdag. Vi har varit vänner enda sen barnsben och jag är så glad att vi forfarande är så bra vänner. Hoppas din födelsedag varit grym, så lovar jag att jag ska fira dig snart! <3


en gammal favorit..


--------
Det här inlägget skulle upp i söndags när Amanda fyllde 20, men jag mitt pucko glömde publicera så de låg kvar i utkastet. Så nu lägger jag upp det, bättre sent än aldrig, eller hur? Tack för ikväll mandis!

Lill-lördag!

Och det ska jag fira med en runda på gymmet och sen jobb 14-19. Sen var mina planer slut för dagen! Ska även förbi Cubus efter jobbet, får väl se om jag lyckas hålla pengarna i styr! :P

Har iallafall hunnit med att ringa några samtal och ordnat med lite grejjer som dök upp igår. Väntar på att bli uppringd men de löser sig nog!

Annars så ser jag fram emot fredag och Göteborg. Bokade tågresa dit och hem nu så allt är klart! :)

Nu blir de disk och städning, innan jag drar till gymmet!
Sanna

En sommarkväll med vänner!





Ett ord: underbart!

Köpa eller inte köpa?

Imorgon är det 30% på Cubus och jag har hittat denna klänning där. Frågan är om jag ska slå till eller inte?



Vad tycker ni?


Nöjd tjejja!

Idag har jag bland annat:

- beställt en vit iphone fyra, nu ska jag bli mobilnörd!
- jobbat och fixat massa inför rean
- Hittat en superfin klänning på H&Ms rea
- Ätit goda jordgubbar och smultron
- Tränat på stensö

Känner mig väldigt nöjd med de mesta just nu. Iphone 4 på väg och en grym helg väntar, längtar till fredag då de blir en mini-semester till Göteborg med gääänget! :)

Godnatt alla fina!
Sanna

Sommaren är äntligen här!




Måndag och ny vecka!

Ny vecka och den består utav jobb och träning känns det som. Idag har jag hunnit med att jobba 10-19 och de var faktiskt mycket att göra o mycket kunder så det var roligt. Sen ikväll har jag bara lagat korv stroganoff och ätit vattenmelon, riktigt fint!

Förövrigt så har jag inhandlat mig en svart jumpsuit som jag verkligen gillar. Den är så skön att jag aldrig vill ta av den typ. 149 kronor på ginatricot, kap ju!


Imorgon är det dags för jobb igen, sen stan en sväng och på kvällen träning på stensö!
Sanna


Äntligen Lördag!

Nu ska jag cykla bort till Frida och där ska jag fira henne hela kvällen lång. Återstår att se om de blir utgång eller bara häng på krögers. Ska bli riktigt kul iallafall!



Ha en fin lördag allesammans och njut av att de är helg!

Fredag!

Har hunnit med massor nu på förmiddagen. Har hunnit med att diska och städa lite här hemma(behövs mer dock), cyklat in till stan och lämnat tillbaka en väska, köpt en väska och bytt färg på en playsuit jag köpte häromdagen. Dessutom har jag hunnit träna på friskis också. Känner mig oslagbar idag, inget kan gå fel!

Ska in i duschen nu och sen blir det att cykla till jobbet, jobbar 14-19 idag och därefter ska det handlas lite och sen ikväll ska jag laga tacos med Maria, fredagsmys såklart!

Ha en fin fredag!
Sanna


Hipp Hurra!

Grattis världens bästa Frida på din födelsedag! Ska fira dig ordentligt på lördag :)



och bara så du vet, så tycker jag om dig mycket min vän!

Sorry!

Fortsatt dålig uppdatering här och jag ber om ursäkt för detta men de är fullt upp just nu.

Syster har åkt hem igen, och de känns inte kul.. men jag vet att hon snart är hemma igen :) Annars så hade jag en underbar kväll på krögers med hela familjen igår. Vi åt god mat, drack gott (strawberry dauiqiri) och bara umgicks. Supermysigt!

Nu ska jag göra mig i ordning för träning. Ett backpass på stensö väntar!

Förresten, så är min mobil återställd nu och funkar som den ska. Allt löser sig till slut..
Sanna

Helt slut!

Har fullt upp just nu och har idag påbörjat ett 11-dagarspass på jobbet. Dessutom är jag trött i kropp o själv, har fortfarande inte återhämtat mig från helgen! Så därför ska jag gå och lägga mig nu och sova hur länge jag vill imorgon, då jag inte börjar jobba förrän vid två.

Har iallafall haft en underbar helg bestående av syster, fina vänner, kubb, vin, grill, efterfest, sol, böda, sova över i stuga, god mat, ännu mera sol, färgat håret. Haft tre underbart bra lediga dagar iallafall! Gillar dock inte att syster åker hem imorgon igen..

Vi hörs en annan dag!
Sanna

Lördag!

Äntligen lördag och ledigt, har ledigt i tre dagar nu o känns himla skönt :) Idag har jag hämtat syrran på öland, stekt hemma på trädgården i Ljungbyholm, ätit grillat och fruktsallad med släkten och nu sitter jag här och peppar inför lite festligheter.. Vet inte än riktigt vad och vart de blir, men fanta och rosé blir det i vilket fall med fina vänner;)


åh sommar..


Imorgon ska jag till Böda med familjen och njuta av sommaren lite innan jag börjar jobba igen. Ska vara där söndag till måndag och bo i stuga en natt, ska bli riktigt mysigt! :)

Ha en fin lördag!
Sanna


Kristi Himmelsfärd!

Hade en fantastisk kväll igår på krögers. Det var ju första juni och jag gick barbent i en ny klänning. Umgicks med fina vänner, drack vin och bara njöt. Eftersom vi var där vid åtta och var kvar tills de stängde, så förstår ni att de var väldigt trevligt. Så idag var jag lagom seg, men de var de värt!

Idag har jag hängt på kattrumpan med familjen, herrlin och så frida och tompa. Underbart att äntligen kunna sola lite, smörjde in mig och var duktig men glömde ryggen och där brände jag mig lite, men de gör inte så mycket. Ser fram emot en helg med bra väder så då ska jag fortsätta bättra på brännan..

Nu inväntar jag klockan halv sju för då ska jag iväg o kolla fotboll med Frida och tommy och hans gäng. Ska bli trevligt :)

Ha en fin kväll!
Sanna

RSS 2.0