En helt vanlig tisdag!

Som har bestått av jobb och träning. Hann med massor idag på jobbet, gjorde om en avdelning, organiserade rean och fixade. Riktigt skoj! Sen var det kickboxning och lite innebandy nu ikväll. Grymt rolig träningsform och jag hoppas på lite träningvärk imorgon faktiskt ;)

Imorgon blir de ingen uppdatering då de är fullt upp. Först är det jobb 11-19, sen krögers och därefter får vi se :) man är ju ledig på torsdag ;) Syster kommer hem imorgon och ingen är gladare än jag :)

Godnatt alla fina!
Sanna

Acne

I Göteborg provade jag en klänning från Acne. Blev såklart kär, men 2200 kronor är inte min prisklass direkt om man säger så. Men drömma får man!



Ny vecka!

Här har det varit lite tyst i helgen så kör en kort sammanfattning:

- På dagen i lördags var jag och shoppade. Köpte ett par pilotbrillor, ett färgglatt halsband på halva priset, ett chockrosa linne och ett korallfärgat läppstift. Lite smågrejer sådär :)
- Sen hade jag en härlig lördagskväll med avslutning: först lekar och sedan trerätters, riktigt gott. Sedan blev det skiva hos lelle, sen dans till Amarillo på bistro. Hade en grymt bra lördag även om jag fortfarande inte gillar bistro..
- Söndag var det jobb och sedan thaimat och chokladdoppade jordgubbar hemma i Ljungbyholm med mina päron. Var ju Mammas dag igår, bästa Mamma!


Idag började dagen med en jävla p-bot på 500 kronor som jag har glömt bort nu, men Amanda piggade upp mig när vi tog en långpromenad i solen, galet varmt och välbehövligt. Sedan cyklade jag till jobbet, bytte en klänning, reklamerade ett halsband och köpte en virkad klänning på bikbok. Sedan var de jobb 14-19 och nu ikväll har jag bara lagat mat: Fläskfilé och pestopaj och tagit de lugnt framför tvn!

Imorgon väntar jobb 9-17 och därefter är det träning, kickboxning och innebandy och jag känner mig peppad redan nu!
Sanna

Om sanningen ska fram..

.. så tror jag på en riktig höjdarkväll!




Puss på er!
Sanna

Lördaaag!

Vilken kväll de blev till slut igår. Gick bort till Amanda och Martin och fick se deras nya lägenhet. Jättefin var den, sen blev jag bjuden på ett glas vin och lite godis och så kollade vi på solsidan. Var hemma strax efter tolv så blev ett väldigt bra avslut på min fredag igår!

Idag är de lördag och vädret suger totalt. Så därför passar mina planer perfekt. Ska förbi netto, maxi, hansa och fixa lite av varje. Sen ikväll blir de en liten fördrink hos herrlin innan vi har avslutning med laget! :) Sen blir det ugång ikväll. Får ta de lugnt då jag jobbar imorgon, men ska bli riktigt kul!

Ha en fin lördag!
Sanna

Mys-fredag!

Haft en riktigt bra fredag! :) Blev upphämtad av Maria först och vi åkte och kollade bröllopspresent på bla siba, där jag samtidigt reklamarade min kamera och fick en ny, glad tjej! Sen hämtade vi upp Cissi och åkte sen till stan för en god lunch i solen, blev även lite shopping för min del. Lämnade tillbaka skorna som jag köpte i göteborg och hittade istället en klänning och två nagellack för 140 kr sammanlagt :)

Snart ska jag bort till Amanda och kolla in hennes nya lägenhet, sen kanske de blir ett glas på krögers om tjejerna var sugna, annars blir det en lugn kväll och tagga för morgondagen!

Fick hem mitt nelly paket idag och halsbandet passade perfa. Däremot så var klänningen sådär, så den blir det nog en retur på. Inviger halsbandet redan nu tillsammans med min nya oranga tubtop från H&M som jag köpte i Göteborg :)


Ha en fin fredagskväll!
Sanna

Mini-helg!

Ja, nu har jag två dagars ledigt innan det är dags för jobb igen och jag ska njuta till fullo :) Den här fredagen kommer bland annat innehålla tvätt, disk, städning. Sånt tråkigt, men som måste göras.

Förövrigt är två mycket kära vänner hemma i Kalmar igen. Som jag saknat er :) Maria ska jag träffa idag, vet inte vad vi ska göra men ska kolla med henne vad hon är sugen på. Hon får bestämma om hon vill:) och cissi, vi måste ses snarast, bara så du vet!

En väldigt gammal bild på oss tre..


Nu ska jag ner i tvättstugan igen!
Sanna

Hej torsdag!

Nu väntar jag på min flygande jakob som är i ugnen, de blir att äta lite fort innan jag tar bussen till jobbet. Jobb 14-19, se träning i backen på skällby, fint!

Idag inviger jag mitt nya linne från jobbet:

volanger, blommigt och virkat i ett o samma linne, like!


Ha en fin torsdag!
Sanna

Onsdag!

En dag som har bestått av jobb 11-19 och sedan en mysig kväll hos Frida. Kollade lite FF, åt dipp med grönsaker och snackade en massa. Tack för kvällen :)

Behöver nu lite råd. Köpte ett par skor i helgen och fick 20 %, kostade alltså 240 kr. Insåg när jag kom hem att jag har ett par liknande. Nu är frågan, ska jag lämna tillbaka och ha dem jag hade innan, eller behålla dem nya också? :) Help please!


Dem vänstra är dem nya!


dem gamla..


Dem nya..

Vad tycker ni?

But now i am lost, so i cant break away

Har varit lite tomt här om man säger så, men jag hade en underbar helg i Göteborg. Lite shopping, utgång, träffat galna människor, sovit halva dagen och ätit frukost vid halv tre, fikat på ett ställe med världens största kanelbullar, lärt känna en kompis till Monzora, klippt av mig håret (känns som det iallafall) och bara umgåtts med Monzora. Tack för helgen! :)

Igår så var det en lång resa hem eftersom tåget gick sönder och sedan möte med innebandyn. Och idag har det varit en lång dag på jobbet med sänkningar och annat, sen träning på stensö och de kändes riktigt gutt efteråt! :) Lovar att de kommer bättre uppdatering snart, men imorgon är det jobb 11-19 så de blir en lång dag det med.

Although i made up my mind, my heart is refusing me


Godnatt alla fina!
Sanna

Spontan-Sanna

Idag är jag glad, för jag har precis bokat en tågbiljett till Göteborg imorgon! Insåg nämligen att jag är ledig måndag också, så ska alltså besöka Monzora i helgen. Tåget går vid åtta imorgon, sen åker jag hem på måndag så får två hela dagar. Vet inte vad vi ska hitta på men ska bli riktigt kul! :)




Annars har jag varit duktig idag, har lagat mat, diskat, tagit en löp och intervallrunda ute i solen och städat.. Nu blir det till att packa och sen ringa Mamsen o kolla vad päronen mina gör ikväll, hoppas vi kan grilla lite, vore mysigt. Gäller att ta tillvara på alla dagar :)

Ha en fin fredag!
Sanna

Nätshopping!


Så himla nöööööjd!


Blå playsuit från Nelly trend
Fjäderhalsband från H&M

HELG!

Nu har jag långhelg :) Är ledig fredag till söndag och de känns underbart! Har inget planerat så ska ta de som det kommer. Mamma och jag ska troligen ta en liten road trip på dagen på lördag :) kul!

Idag har jag bara jobbat o de var rätt segt idag, mötet blev inställt så jag kom hem tidigt iallfall. Hann med att handla och hämta ut mitt halsband från H&M iallafall :) visar bild senare.. Blev förövrigt riktigt sugen på fest, när jag såg att bigbrother skulle ha någon fest med tema hollywood, fasen vad kul!

I revealed too much too soon, i was emotionally slutty
Sanna

Torsdag

Idag är det jobb 12-19 och sen möte, sen tar jag HELG! Helt underbart, hoppas bara det hittas på något roligt då jag har en helt oplanerad helg..

Gårdagen var kanon, målade om skyltfönstret och de blev verkligen jättebra, är så nöjd! Även om de var mycket jobbigare än jag trodde, känner av i armarna idag ;) Sen mötte jag hela familjen på mitt jobb och därefter åkte vi till Sushi city, tack för maten Mamma! :)

Sen blev det ett glas rosé hos Frida innan vi mötte upp resten av damerna på krögers. Blev en mycket trevlig kväll som vanligt, kan de bli tråkigt är frågan? haha :)

Nu ska jag snart iväg mot bussen, ha en fin torsdag!
Sanna

Tisdag!

Haft en fullspäckad och rolig dag.. Startade på jobbet genom att hänga om en hel avdelning och de blev faktiskt bra känns de som, och de var himla roligt. Därefter cyklade jag hem och bytte om och sen gick jag hem till Frida. Där det blev härligt tjejsnack och lite planer inför sommaren. Sedan tog vi oss (väldigt otaggade) till Stensö för träning, säsongen första och de var roligare än väntat. Korta intervaller och styrka blev det!


En bild på oss som togs för cirka ett år sedan :)


Skön dag med andra ord. Imorgon är det en ännu roligare dag. Då blir det jobb 9-17 och då ska jag bli målar-sanna, spännande. Sen imorgon kväll blir det en sväng till krögers med fina damer, ska bli trevligt!

Godnatt, nu kryper jag ner i sängen för ett möte med lilla John!
Sanna

Perfektion!

Pax för denna tubtop när den kommer in på H&M. Den ska komma nu i maj men har inte sett den ännu. Hojta till om ni ser den är ni snälla :)


Bild: Hm.com

Tänk till brunbränd hy, nedstoppad i jeansshorts, brunt flätat skärp och bruna sandaler.

Dagens!

Dagens humör: Trött, men ändå glad..
Dagens borde: Borde ha tränat, känner mig inte alls i form, men får ta det imorgon.
Dagens frisyr: Utsläppt, mittbena o ja, som vanligt helt enkelt.
Dagens smink: Osminkad.
Dagens klädsel: Blå blus med rosett och höga svarta chinos!
Dagens favoritlåt: Ungerns bidrag i eurovision, oväntat bra låt och text faktiskt.
Dagens vill ha: En orange topp eller väska, är insnöad på den färgen.
Dagens längtan: En famn att somna i, om man ändå hade det.
Dagens beroende: Clementiner, tror jag ätit minst fem stycken idag.
Dagens tråkigaste: Att jag inte har gjort ett dugg nytta ikväll.
Helgens bästa: Grillkvällen och att Saade kom trea, grymt!
Helgens mest efterlängtade: Att umgås med fina vänner
Helgens pinsamaste: Tror inte jag gjorde något pinsamt i helgen faktiskt!
Dagens motto: Mister du en så står dig tusen åter.



Du tittar inte på mig som förut

Måndag och ny vecka. Startade veckan med ett lätt femtimmarspass och de kändes lagom. Packade upp nya varor och var iväg och köpte vit färg. Ska nämligen måla om skyltfönstret på ungdom från svart till vitt. Känns riktigt kul med något nytt!

Annars har jag bara haft lite besök av pappsen och lagat mat: exotisk fläskfilégryta och de blev nog lite för mycket för nu har jag ont i magen, men gott var det!




Fick sms av Mamma idag om att våra converseskor har kommit. Ett par har jag ju(dem över) och nu är två nya på gång i min samling. Vilken färg tror ni?



Ha en fin måndagskväll!
Sanna

Lördag!

Hade som sagt en väldigt bra kväll igår. Åkte iväg till Malin där vi grillade och drack gott, lite senare blev de eurovision och det fylldes på med mer folk. Himla trevligt var det. Och att Saade kom trea är ju helt fantastiskt, ge mig honom så blir jag glad ;) Sen avslutade vi kvällen på krögers som alltid är lika trevligt, trots lite av regn och annat. Tack till alla inblandade för kanonkväll!

Ett urval av alla bilder jag tog!


Klockren bild, haha!







Saaaaade!

You can be an actor alright, cause you sure did fool me

Vilken underbar helg jag har haft, den härliga fredagskvällen följdes upp av en så himla bra lördagskväll igår, så jag är riktigt nöjd med min helg :) Kommer lite bilder senare..

Idag har jag jobbat och de var förvånansvärt mycket folk, så de var jättekul. Sen nu ikväll har jag bara njutit av en tacopaj jag gjorde och sen kollat bigbrother och ätit färsk ananas. Mums! Förövrigt så beställde jag den blå playsuiten från Nelly, hoppas den är lika fin i verkligeheten..



Imorgon är det jobb 10-15 så blir snart sängen för mig, måste rensa tankarna också..
Sanna
 

Redo!




Ska bara iväg och handla till grillningen, sen blir det direkt till Malin :) Ha en trevlig lördagskväll!

En sväng på stan!


Fina Mamsen!


Mums!


Blev lite småkär i den här klänningen..

Vill ha!

Jag är sugen på en massa färg just nu och hur fin är inte den här då? Det enda som hindrar mig från ett klick är priset. Är den värd 400 kronor?


Helg!

Helgen började riktigt bra igår! Runt åtta mötte jag upp gänget så satte vi oss först på olearys och senare även på krögers och som alltid var det trevligt. Efter att jobbdamerna stack hemåt så satt jag och Sara kvar lite. Fick senare sällskap av tre herrar från stockholm och de beställde in en flaska rosé så hemgång blev det vid ett. Himla trevligt faktiskt och jag är lite trött idag :P


Jag är så dålig med kameran så snodde en bild av frida :)


Idag är det lördag och jag är ledig. Mamma kommer och hämtar upp mig vid ett och då ska vi luncha i stan. Är så sugen på bakad potatis. Sen ikväll blir det grill,vin och schlagerkväll hos herrlin. Ser fram emot det :)

Ha en fin lördag!
Sanna

Redan torsdag..

En torsdag som inneburit 8 timmars jobb, matlagning, testmatch och nu eurovision.. Eric Saade måste vidare, annars är det skandal! Förövrigt, riktigt kul med match idag, även om man är lite ringrostig :)

Imorgon är det fredag och jag har sovmorgon, så börjar inte jobbet förrän vid två. Rätt skönt, så hoppas på lite fint väder innan. Sen är kvällen oplanerad, så vi får se vad som händer :)


Längtar..


Hoppas ni haft en härlig dag i solen!
Sanna

Onsdag!

Och det innebär jobb 14-19 och sedan äntligen lite innebandyträning, ska bli riktigt kul. Var längesen man höll i klubban! Tar bussen idag eftersom jag sen åker med Frida till träningen. Men innan dess så måste jag posta arbetsprovet så måste snart iväg..



Hoppas ni får en fin lill-lördag!
Sanna


Vilken dag!

Har haft ännu en underbar ledig dag i solen. Mötte upp Kalle och Herrlin i stan, köpte med oss varsin baguette och satte oss och solade och snackade vid vattentornet. Sen fick vi även sällskap av Sara och en väldigt söt liten hund :) Himla mysig dag!





Sen ikväll har jag bara lagat mat, handlat med Mamma och gjort klart mitt arbetsprov så nu ska de skickas imorgon, är inte helt nöjd men kommer inte kunna göra det bättre än så. Håller tummarna iallafall :)

Godnatt alla fina!
Sanna

Vilken underbar dag!

Har haft den bästa dagen på länge.. Mötte upp Amanda i stan och då köpte vi sallad på kebabben och begav oss till kattrumpan. Där blev det att lapa sol, äta gott och snacka en massa. Gratis musik var det också några meter bort! När de blev lite kallt gick vi till Ben&Jerrys och satt där i 1½ timme och mös. Riktigt varmt blev det till slut. Sen tog vi en runda i stan och jag spontanshoppade nya gardiner och ett solpuder! Känns helt underbart att kunna gå i shorts utan  att frysa ända till klockan sex :)

Dagen i några få bilder:


Dagens outfit


Min fina vän!


Gillar min nya bikini!


Maaat!




Nu ikväll har jag bara ätit rester från gårdagen och bara tänkt en massa. Vad hände?

Gårdagens matorgasm!



Måndag och ny vecka!

Är ledig både måndag och tisdag och det behöver jag. Måste bli klar med mitt arbetsprov, ska skicka det på onsdag senast! Men jag ska göra en paus idag under lunchen. Amanda kommer in till stan och vi ska köpa sallad och sätta oss i solen någonstans, en liten picknick. Mysigt, hoppas man kan sola lite också. Behöver verkligen lite färg nu känner jag.


en gammal bild på oss!


Förövrigt har jag fastnat totalt för Veronica Maggios nya album, galet bra. Det går på spotify hela tiden nu :)

Ha en fin måndag!
Sanna

Söndaag!

Är hemma i ljungbyholm och är på betydligt bättre humör idag. Solen skiner och jag har legat o solat nån timme! Snart kommer mormor&morfar och då blir det grillat, sen paj till efterrätt och den ska jag göra nu :)



Hörs senare!
Sanna

Godnatt!

Kollade bak i mitt bloggarkiv och hittade den här bilden. Nästan precis två år sen, minns du Frida?



Skulle mött upp henne och resten av gänget på krögers, men känner mig inte pigg, så nu blir de sängen för mig istället! Godnatt alla fina :)

Inte min dag idag

Nej de är det inte alls, så därför tänker jag fortsätta att ha tråkigt ikväll..

Det beror på att mitt cykeldäck gick sönder så jag blev försenad till jobbet, klämde mig, hade obkväma skor, missade bussen så fick gå hem i dem obekväma skorna och nu vet jag inte vad jag ska äta.. Härlig lördag, not!

Men imorgon är jag äntligen ledig iallafall och de ska bli en bra dag!
Sanna


Äntligen fredag!

Ja idag blir de en rolig dag! Jobbar från 12-19 och därefter är det direkt till Harrys för lite personalfest. Bowling och mat blir det :) Ska bli himla trevligt! Fast lugnt för min del eftersom jag jobbar imorgon och jobbar 10-17, men de ska bli kul ändå!


Bild från förra personalfesten för cirka ett år sen..


Ha en underbar fredag!
Sanna


Härliga torsdag!

Haft en mycket bra dag idag:) Varit på stan och lunchat med Frida, jobbat, handlat och umgåtts med Mamsen min. Kvällsmaten blev så god, bakad potatis med tonfiskröra och sen jordgubbar till efterätt. Mums!


Lunch på nilssons!



Sällskapet mitt! :)



Inhandlade mig denna finingen, kostade bara 50 kr/del så ska köpa en likadan svart :)

Lill-lördag!

Inväntar Amanda, då blir det pizza, jordgubbscider och senare även krögers. Det är ju lill-lördag! :)


på med lite ost och sen in i ugnen!



Inviger mitt nya fina blåa linne från Bikbok!

Shopping!

Igår var jag som sagt i Växjö och inventerade på Cassels där, vi tog en lite paus och var o kollade i de nya affärerna som öppnat där och jag hittade en tunn sarongliknande tunika som jag tänkte ha i sommar över bikinin på stranden. Kostade endast 99 kronor :) fin va?


Hej onsdag!

Idag är jag ledig och kan äntligen ta i uti med allt som jag inte kunnat eller hunnit göra när jag varit sjuk och varit iväg de senaste veckorna.. En regäl tvätt och städdag med damning, damsugning och allt annat som hör till. Dessutom så måste jag sätta mig ner och skriva ner arbetsprovet, för hand. Måste skicka det om en vecka och jag har mycket kvar. Börjar få lite smått panik..

Dags att fortsätta här, ser fram emot kvällen iallafall med ett glas vin på krögers med Amanda, mys! :)
Sanna

Dum av dig!

Har fastnat för Daniel Adams-Rays låt: Dum av dig!

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig


Bara för de så kan jag inte lägga in ett youtubeklipp, men lyssna och njut!


Tröttis!

Då var snart denna dagen slut och den har ändå gått rätt fort, de var lugnt på jobbet men var en radda med sänkningar på jackor så de tog sin lilla tid. Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och ätit vårrullar, mums!

Imorgon så ska jag till växjö och hjälpa till med inventering på cassels-butiken där, blir en heldag troligen. Så hörs inte förrän imorgon kväll.


Åh hittade den här på nätet idag, vill ha!

Ge mig kraft?

Alltså, vad krävs för att bli helt frisk? Jag tappade rösten totalt i lördags kväll. Igår lät jag som en kråka och idag är jag fortfarande väldigt hes. Är alltså fortfarande förkyld, ont i halsen och trött.. Jäkla skit är det!

Iallafall, Valborg blev lyckat, men de beror på dem man umgicks med. Festen var trevlig eftersom att vi hade trevligt tillsammans, avslutade sen på krögers en sväng innan jag somnade väldigt, väldigt gott :) Gårdagen var det jobb, sen umgicks jag lite med amanda hos mig och hade lite tjejsnack, vilket vad välbehövligt och sen tog jag de lilla lugna. Var helt slut så somnade efter bigbrother :P


Min fina vän och jag! Snodde bilden från hennes blogg :)


Idag står det jobb 14-19 på schemat och de är det enda. Ha en fin måndag!
Sanna

RSS 2.0