2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Började jobba som dekoratör utan erfaranhet, krockat med bilen(första och enda), skadat axeln allvarligt. Finns säkert mer, men kommer inte på något!

Har du några nyårslöften?

Jag vill inte ge nyårslöften, men jag brukar sätta upp mål som jag vill ska bli sanna. Jag vill börja plugga/flytta till Stockholm, träna och få mer muskler, må bra och resa utomlands!

någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, ingen nära vän

Vilka länder besökte du?

Förutom Sverige så är det bara Danmark, nästa år ska de bli mer Bättring Sanna!

Vad var din största framgång 2011?

Att jag blev dekoratör på jobbet. Att utan utbildning och bara ha visat att man vill så blev jag erbjuden tjänsten och chockad blev jag. Men jag utvecklas hela tiden och det är väldigt kul, ett jobb jag vill få utbildning i.

Största misstaget?

Inget stort misstag direkt utan bara mindre som man fått lite ångest för.

Bästa köpet?

Min Iphone, lätt!

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och åter igen kläder, finns inget stopp(eller jo, i min garderob)!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag blev dekoratör, innebandyn har gett mig massa glädje. Och såklart vänner och familj!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och.. Första delen av detta år(precis som förra året konstigt nog) var inte bra för min del, mådde dåligt och var bestämd att flytta, men de vände efter ett tag och sista delen har varit grym, på detta år.

Vad önskar du att du gjort mer?

Svårt att säga. Önskar att jag varit mer spontan och gjort impulsiva grejer, jag hade velat resa mer!


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Jag var ledig, städade lägenheten, tvättade, tränade och på kvällen var jag ute och åt med Mamma&Pappa och fick massa fina paket :)

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Oj, ännu svårare att förklara. Har en enkel klädstil. Enkelt är snyggt. Har börjat använda mer smycken och mer färg för att piffa till det!


Årets sista dag är kommen!

Idag är det nyårsafton och sista dagen på 2011. Det här året har gått alldeles för fort, men sista halvåret har varit hur bra som helst!

Dagens schema:
- Nyårsgympa på friskis, klassiker
- Kolla Colorama cup i sporthallen
- Fixa sig och dona
- Fördrink hos Marran
- Nyårsfest på byttan, med femrättersbuffé och grejer.

Ser ut att blir en grymt bra dag/kväll/natt och jag ser fram emot ett nytt år med nya umaningar och möjligheter!

Såhär såg jag ut förra nyår, ikväll blir det antagligen en svart klänning!


Nostalgi!

Sitter o kollar på Nils Karlsson pyssling. Vilken film! Haha minns när man var liten o tyckte den var superbra..

Idag väntar jobb 14-19 o lite nyårsfix, imorgon är de nyårsafton. Galet vad tiden går fort!

Ha en fin fredag!


Torsdag!

Nu har de börjat lugna ner sig lite på jobbet, men fortfarande är de mycket folk så de är kul! Idag gjorde jag om entrén lite och fick bort allt julpynt, blev lite mer festligt. Fick göra de bästa av de vi hade helt enkelt. Sen ikväll har jag tränat innebandy o jäklar vilken styrka, lär ha träningsvärk imorgon om man säger så, men kul var det!

Färgade ju håret mörkare igår och jag är grymt nöjd. Tack, Mamma du är bäst! De var några på träningen som såg det iaf så de var kul. Lite mindre kul dock är att jag har lite färgfläckar i hårbottnen, som sitter som sten o inte lär försvinna innan lördag, men vad gör de om hundra år?;)

Godnatt allihop:)


Mitt i veckan!

Idag är de onsdag och jag är på bra humör. Bara tre dagar kvar till årets sista dag och årets sista fest, ser fram emot det.

Men idag så väntar stan en sväng, ska kolla in mellandagsrean där, sen väntar jobb 14-19 och därefter ska jag hem till ljungbyholm och färga håret och mysa med min familj.

Bra onsdag alltså!


Kaos!

De sammanfattar dagen på jobbet idag.. Galet mycket folk vilket är kul, men däremot funkade inte våra kortautomater, så vi fick be varje kund att gå o ta ut pengar, inte så kul. Men de gick iallafall. Slutade vid tre o tänkte sen kolla rean men gick bara till cubus sen orkade jag inte mer. Känner mig helt slut!

Hittade ett par mycket fina öronhängen på cubus och en alternativ klänning till nyår, båda på rea vilket är tummen upp. Men vi får se om de är den jag bär på nyårsfesten eller om de blir den silvriga jag har eller Lisas fina(om den sys upp). De återstår att se helt enkelt!:)


Annandagjul!

Idag sätter mellandagsrean igång och jag känner mig väldigt nöjd över att vara pigg idag. Var ett bra val att inte gå ut igår. Hoppas på mycket folk idag, är sugen på att sälja!!!

Startar dagen med en julfrukost, mums!


Juldagen!

Nu ska jag cykla bort till Marran för juldagsfirande. Äntligen är ligan samlad igen. De blir matlagning, byte av julklappar och något glas vin. För mig blir de tyvärr ingen utgår då jag jobbar för tidigt imorgon. Men ska bli kul ändå:)

Såhär ser jag ut ikväll, enkelt och snyggt!


Nice!

Avslutade julafton med att röka vattenpipa med hela familjen. Både jag o Lisa fick varsin i julklapp, invigde Lisas röda nu. Själv fick jag en blinkande blå!

Godnatt alla fina!


Vilka julklappar!

Har fått massa fint och bra. Gladast är jag för en stavmixer och min egna kaffemaskin, där jag kan göra te, kaffe, choklad, Latte och chalatte.. Åh tack!


Julaftons början..

Har sett sista avsnittet på julkalendern på tvn med min kära familj och de var de bästa slutet. Kände mig som liten igen:) sen har jag o syrran varit inne på julgympan på Friskis, där vi dansade loss med Frida och massa andra. Kul!

Nu väntar dusch och sedan massa julbestyr! God jul:)


God jul

God jul önskar familjen mattsson!


Rocky road!

image description
Har precis gjort rocky road och jäklar vad gott de blev! Är dock sjukt mätt efter allt gott julgodis jag proppat i mig. Skyller på Mamma som gjort så gott godis i år. Men de är bara jul en gång om året så de är bäst att passa på!

Nu ska jag joina dem och fortsätta kolla på uppesittarkvällen med Bingolotto!


Dan före dopparedagen!

En dag kvar till julafton, galet fort har december gått men jag är redo för julmys och längtar såklart jättemycket till imorgon:)

Men idag väntar en hel dag med jobb, har jag tur behöver jag inte jobba till sju, om de inte är väldigt mycket att göra. Sen ikväll ska jag hem till ljungbyholm och mysa, baka julgodis, pynta granen och kanske spela Bingolotto!

Ha en fin dag!


Lugn kväll!

Fick precis reda på att de inte var någon träning ikväll, trist eftersom jag hade sett fram emot att få spela lite. Men får se de positivt att jag slipper stressa och jag får en helt lugn kväll. Ska fotsätta kolla på paradiset hotel Norge, fastnade totalt vid det igår och såg sex avsnitt, haha men det är ju spännande!

Men innan dess fem timmars jobb kvar och sen ska jag lämna en liten julgåva till min vän mittemot;)


Har har de varit tyst..

Men har inte hänt så så mycket mer än jobb, träning, matlagning och slåtter in julklappar..

Idag påbörjar jag mina två sista mördarpass på jobbet innan jag kan ta lite julledigt. 9.30-19 jobbar jag, håll ut!

Någon är visst snäll i år som får fem paket av mig..


Shit!

Vaknade upp o trodde jag var gravid.. Men de var ju bara en dröm, haha sjukt verklig dock!

Idag väntar jobb 10-15, sen lite ärenden och till sist innebandyträning! Bra tisdag!


Julavslutning!

Har haft de med innebandyn idag. Fika, julklappsutdelning och sen kollade vi in lördagens match! Jättemysigt var det och fikat som jag o Linn bakade var uppskattat.

Fick en sjukt rolig klapp. Ett siren ljus till cykeln, klockrent till mig haha:)

Imorgon är de jobb igen, hoppas på mycket att göra:)


4:e advent!

Då var det söndag och sista advent! Nu är de bara 6 dagar kvar till julafton och de känns faktiskt konstigt.. Tiden går så jäkla fort. Om två veckor är det nytt år liksom!

Hade en trevlig kväll igår. Maria o Cissi var här, vi drack lite vin, testade marrans vattenpipa, lyssnade på gammal musik och snackade en massa. Sen att Harrys var sådär glömmer vi. Tack för igår tjejor!

Cissi in action!


Galet glad!

Kan inte ens beskriva känslan i kroppen just nu.. Är så galet glad och kan inte sluta le.. Vi vann dagens viktiga match mot serieledarna med 9-6 och de känns så oerhört skönt och rättvist. Alla i laget gjorde en grym insats idag och ja vi var bättre än dem idag helt enkelt:)

Sen är jag glad över min femma idag, alla fick göra mål och vi stod för 6 av matchens 9 mål. Grymt helt enkelt!

Vet fortfarande inte vad som händer ikväll, men är lite småsugen på utgång efter den härliga vinsten, om man säger så;)


Lördag!

Ligger i min säng och myser, den är så varm och go.. Men ska snart upp o hoppa för om cirka en halvtimme är de samling och sedan viktig match på gång. Ska bli så kul!

Vet inte riktigt vad de blir ikväll, Borde ha en lugn lördag då jag jobbar imorgon, men blir det vinst vet man aldrig.. Det återstår att se!

Ha en underbar lördag!


Godnatt bloggen!

Vill tacka Frida för en mysig kväll:) vi snackade mest och så åt vi kycklingspett, fetaostsallad, färsk ananas och ost o kex. Nam nam var det, får vi göra om snart:)

Dags att sova nu, viktig match imorgon om man säger så, serien vänder och vi har serieledarna på hemmaplan. Ska göra mitt yttersta för vinst imorgon. Godnatt!


Fredagsglitter!


Äntligen fredag!

Har redan hunnit med att kolla julkalendern(sorglig idag), städa och dammsuga lägenheten. Klockan är inte ens ett ännu. Skönt att börja sent ibland ändå, idag jobbar jag 14-19!

Ikväll efter jobbet väntar myskväll hos Frida, mysigt:)

Ha en fin fredag!


Torsdag!

Denna torsdag har bestått av jobb och shopping. Har handlat en julklapp till
Mig själv. Ett par nya jeans på bikbok, passade på när de var 30% på allt idag:) sen handlade jag även en julklapp till så nu har jag bara 2 och en halv kvar. Gutt:) nu inväntar jag kvällens träning.

Ha en fortsatt trevlig torsdag:)


Åhhhh!

Har aldrig velat ha en jacka så mycket som denna. Hittade den i grönt i Stockholm och blev kär direkt. Köpte den inte då för jag hellre ville ha den i svart.. Idag när jag var på stan hängde de två stycken på rean uppe på Vila, men båda i Large och den var för stor. Har letat runt på nätet nu men hittar bara i Large. Åh jag vill så gärna ha den!



Någon som vet hur jag får tag i en, S eller M? Hjälp önskas! (Rhisa Parka Coat heter den)

Klick Klick?

Inte lite sugen jag blev på att klicka hem den här till nyår? Inte för att att jag har några direkta planer för den kvällen. Men ändå, ser ni inte hur fin den är? åh, de kliar i mina fingrar..



Har ett rejält shoppingsug för tillfället..


Kvällsmat!


Kaoset!

Den här dagen kan man kalla kaos. Så mycket att göra på jobbet så de är inte sant. To min rast först nu! Men de är kul när det är så såklart. Hoppas bara att jag hinner med det jag ska, annars får jag börja tidigare imorgon!

Tror jag bestämt mig nu och de känns som det beslutet är det bästa för mig just nu!


Varför så svårt?

Hade en riktigt rolig träning förut ikväll och nu ligger jag i soffan och tårarna bara rinner.. Vilken kontrast va? Jag har både pratat ett långt samtal med mamma o syster men jag kan ändå inte släppa det. Jag har ett val att göra och jag kan inte..


Söndagskväll

Har precis kollat igenom alla avsnitt av årets julkalender och den är så mysig. Känns som att de äntligen är en bra kalender, var ju ett tag sen sist! Så nu ska jag fortsätta kolla på de:)

Har haft en mysig söndag med julbord på Ikea med mamsen o pappsen.. Sen är de så att jag fortfarande har för mycket tankar i huvudet mitt.. De här är de svåraste valet, men de är bara jag som kan göra det o de är det som skrämmer mig..

Annars hade jag en grymt bra lördag. Blev verkligen en lyckad kväll. Tack alla inblandade:) här är den enda bilden jag tog igår.. :)


Wohoo

Vinst med 9-0 i Jönköping och snart är vi hemma. Då väntar party hos Frida och tommy o de har ryktats om att de blir mycket folk. Kommer bli en grym lördagskväll känner jag:)

För övrigt gjorde jag faktiskt mål idag, så skönt, var ju ett tag sen:)

Ha en fortsatt bra lördag!


Fredagkväll!

Avbokade mina planer ikväll för jag mår Inge vidare just nu. ena sekunden veta jag vad jag vill, nästa sekund har jag ändrat mig. Hur vet man när man tar rätt beslut?

Sitter o smaskar lite på de här, mums..


Mums!

Hemma från larmgatan 10 nu, var där o åt med jobbet. Himla mysigt och väldigt gott, är riktigt mätt!

Blev scampispett till förrätt och oxfiléplanka till varmrätt!


Har ett stort beslut att ta

Kan inte koncentrera mig på jobbet, för fick precis reda på en grej och jag vet inte vad jag ska göra.

Snälla hjälp mig någon, vill att de ska bli rätt!


Godnatt

Har precis kollat in bonde söker fru, sista avsnittet och alla bönderna hittade kärlek. Så fint, undra när jag hittar min bonde? (eller ingen bonde, men aa ni fattar, haha)

Dags att sova nu, är rätt trött efter träningen med FBC. Dessutom väntar en hel dag med jobb imorgon och sen ser jag fram emot att gå ut o äta med jobbet:) missar träningen, men de får gå. Kanske tar en löprunda om jag orkar.. Ser fram emot en härlig torsdag iaf!


Åh

Blev kär i en klänning på rasten.. Men den fick hänga kvar då jag redan har tillräckligt med svarta klänningar.. Men visst var den fin? speciellt där bak:)


Glad o nöjd!

Sitter nu hemma med mamma och pappa, vi ska äta varma tonfiskmackor o dricka glögg, så mysigt!

Känns rätt bra att jag inte fick spela idag för vi åkte in till stan och jag hittade på en o två julklappar som jag är nöjd över:) sen var vi på netto också o hittade massa roligt, bland annat denna fina burk för 15 kronor!:)


Får ej spela!

Blev ingen match för min del ikväll, fick inte vara med för att de bara var tre alagsspelare. Så jag får vänta med att spela match till på lördag, trist men sånt är livet:)

Istället tänkte jag baka julgodis och mysa lite med glögg ikväll istället. Pepparkakskola och snöbollar ska jag göra, yummie!


Änglar finns - du är en av dem

Detta fina halsband fick jag av syster i födelsedagspresent, älskar det, tack!


Fix och trix!

Nu har jag både hunnit med att packa upp, rensa igenom o tvätta rent kylskåpet, lagat mat till matlådor i veckan och snart kommer pappa o hämtar mig! Då blir de lunch och handla mat, mitt kylskåp är tommare än någonsin! :)

Krämig vitlökslax med räkor blev det idag:


Ledig tisdag!

Så skönt att vara ledig idag. Behöver packa upp, städa, handla o laga mat idag. Dessutom ska jag hinna med lunch på stan och sen hade jag velat leta efter julklappar, men de får nog bli en annan dag om jag ska hinna med de viktigaste:)

Ikväll väntar division 3 match mot SSG och de ska bli superkul:)

Ha en fin tisdag!


On My way home again

Känns både bra och dåligt.. Men iallafall, mindre än två timmar kvar och dem timmarna spenderas läsandes på den här..


Godnatt!

Sista dagen i Stockholm, imorgon blir de bussen hem igen. Men alltså shit vad jag älskar Stockholm, de är bara så:)

Förövrigt så var breaking dawn grymt bra, satt fängslad hela filmen igenom så den får full pott:)

Godnatt!


Jul i vårt hus!

Titta så pyssliga Lisa o Emma är. Har hjälpt dem lite men mest kollat på. Så fint!:)


Myssöndag!

Idag har jag varit pigg tack vara att vi tog de lugnt igår, skönt måste jag säga. Idag har syrran och jag myst, på julmarknad. Provsmakade både olika honung, marmelader, sylt, korv och brända mandlar. Gott vare och vi köpte med oss en korv hem:) jag hittade dessutom smyckestavlan jag var ute efter och nu ska jag glömma den till julafton hehe:)

Ikväll väntar bio med Syster och Bella, ska äntligen se breaking dawn. Ska bli fint:)

Ha en fin söndag!


Lördag!

Ligger här i sängen med syster o kollar så mycket bättre.. Vi är båda lite slitna sen igår kväll när vi var ute o svirade. Mötte upp ett gäng på ojojoj och spenderade kvällen där, riktigt kul hade jag plus att jag fick nya vänner:) älskar Stockholm!

Kvällen blir väldigt lugn, för imorgon ska vi upp o kolla julmarknad, ska bli så mysigt!

Såhär såg vi ut igår:) invigde min nya blus från zara som jag köpte igår..


Resultatet

Hemmagjord sushi o vin!


Sushilagning


Shopping

Sitter nu på tunnelbanan till syster, har shoppat färdigt för idag.. Känner mig nöjd med mina fyra inköp:)

MEN. Vill ha en svart transparent blus utan ärm och har letat överallt. Hur svårt kan de va att hitta det i Stockholm? Tydligen väldigt svårt..


Mot Arlanda och stockholm

Sitter på flygplatsen o ska snart stiga ombord. Känns riktigt fint att om cika en timme är jag i Stockholm. På återseende!!:)


Stockholm imorgon!

Ja, är ledig fem dagar i sträck nu så jag passar på, o ingen är gladare än jag! Flyget går 09.40, är framme 10.35. Så oerhört skönt. Så får vi tre hela dagar, så åker jag nog hem på måndag.

Syster, vi ses om 12 timmar, wehoo!


RSS 2.0