My secret love is..

..blommiga klänningar och jag letade i stockholm, även om de föll mig i smaken så blev de inget köp, lite ånger nu kanske?



vilken gillade ni bäst?

Stockholms shopping

shoppingen från stockholm, allt på rea utom skorna:
glömde dock ta kort på min gråa kofta.


höga jeans bikbok 


scarf bikbok
vitt tublinne ginatricot
(Skymtar jeansen)


svarta sandaler H&M


grått linne obs: 30 kronor (!)

Home sweet home

Yes indeed, men jag saknar stockholm redan. Jag måste bara säga att det har varit en helt sjuk helg. Vi har hunnit med så mycket: shopping, picknick, utgång, modellfest, stockholmare, uppsalabor, efterfest till klockan fem och jaaa, det var bara lite av de vi gjorde. Kommer fasen aldrig glömma denna helgen. Resten håller jag för mig själv (A)

Blev lite shoppat sådär, så de kommer i nästa inlägg. Hostan vägrar dock försvinna :(

Update från sthlm

Måste bara säga att jag rekomenderar att flyga, de gick jättefort upp och jag vill aldrig åka buss igen.. typ. haha. :) men iaf så när jag kom fram åkte jag tåget till city och mötte lisa, vi skulle egentligen åkt på en hammarbyfest men jag var för trött för de så vi gick och såg bio: Sex and the city. WIE den var grymt bra :) se den.

Iaf en händelse från igår, jag kände att jag behövde ta ut lite pengar till bion och skulle ta ut två hundra. Gissa vad jag fick ut? 2000 :O haha jag skrattade som fasen. men smällen får jag ta och akta mig så jag inte shoppar upp allt idag ;) Nu blir de frukost och sedan stan hela dagen. Ikväll blire ut o äta och dricka något gott!

so long, S

Strömavbrott..

.. har det varit i cirka två timmar till o med nu. Tur säger jag eftersom det är fotboll nu :) hejja spanien, hejja spanien.

varför? dels för att jag tror att de kan vinna över tyskland(jag vill inte att tyskland ska vinna) och även för att mamma och pappa ska dit på solresa om en vecka, fuskigt. Vill verkligen följa med men har mitt jobb som sagt. Själv får jag vara hemma och göra vad jag vill :P

Nehe, nu var de dags för fotboll. Kanske bloggar senare, annars kommer jag inte kunna blogga förrän på söndag eftersom jag åker till stockholm direkt efter jobbet. Pusss!

Bokat&klart

Imorgon drar jag på weekend till stockholm och syster, jag åker flyyyyg. himla skönt då jag jobbar hela dagen. Mamma kunde bjuda på uppresan så får jag betala hemresan, bra tycker jag :D flyget går kvart i sju imorgonkväll så då är jag uppe kvart i åtta. Jag sparar alltså fem timmar mot om jag skulle åkt buss, deni!
Det ska bli underbart, Shopping, syster, god mat och bio. vad kan vara bättre? :)


Jag och min syster!

rastlös

Knät har blvit bättre nu, men kan fortfarande inte springa och lär väl ta en vecka till, känner att jag måååste träna. Usch är beroende känner jag, men de löser sig. Det viktigaste är att skadan inte var så allvarlig =)

Saknar fotbollen redan (A)

haha, vad gör jag?

Onsdag

Jobbar idag och sen fixat massa, så missade mötet med fotbollen :S inte bra alls, men vad gör man när man inte kan?

Har bestämt att jag ska till stockholm och lisa i helgen, ska flyga dit på fredag kväll och sen åka hem på söndag eftermiddagen där, längtar! Dels för att jag får träffa syster, plus att vi ska göra så mycket :) På lördagen ska vi:
Shoppa(typ rea överallt)
Se bio(Sex and the city)
Ut Och röja, mat och kanske drinkar?

Längtar, men innan dess är det två dagars jobb kvar :)


Vem bar den bäst?

Angela Simmons eller Tia Mowry?



Själv tycker jag TIA, kanske beror på posen, att klänningen är snyggare rak, sen har även Tia lite annorlunda accesoarer som gör det snyggare. Däremot är den snyggare färg på Angela. Vad tycker ni?

Måndag

En dag innehållande mycket :) Shopping, pakethämtning och jobb. De negativa är mitt knä, ont gör det, plus att jag inte gillar att jobba kväll. men de löser sig!

Jobbet gick väldigt bra idag, sålde mer än jag har gjort tidigare men fick några svåra kunder, men det får jag ta imorgon.

Innan jobbet kollade jag in ginatricot för att se om bodyn:a var nedsatta och de var dem inte :( men till min stora förtjusning såg jag att de turkosa bodyn:a faktiskt var på rea, och då slog jag till. 64.50 är ganska bra tycker jag :)


Sen efter jobbet så hämtade mamsen mig och då hade hon hämtat ut vårt paket från H&M, hade beställt en väska och ett linne och de passade perfekt :) nöjd är jag.


Nehe, imorgon börjar jag vid kvart i ett och slutar 21.15, lite segt men de får gå. Man får ju extra pengar när man jobbar kväll. Senn måste jag även säga att det är skönt att jobba när de är så dåligt väder. :D puh, lite tur ska man ha.

Fasen

Så ont i knät, skadade mig på matxchen idag :( och jag som inte ens var med knappt. Spelade knappt 40 minuter pga av min hals :( och sen när jag väl är inne rusar någon på mig och aj sa knät. Tur att jag har ett stillasittande jobb och svarar i telefon :P

Ikväll blire tacos, jordgubbar och fotboll. Heja spanien nu när både portugal och Holland har åkt ut! :P

ge mig nu

Allvarligt, hur underbara klänningar gör inte betsey johnson?! MEN de går loss på cirka tvåtusen och över. Men oj vad fina dem är. Här är några gobitar :)







Fin..

Ibland känner jag precis såhär

Det som händer nu -just nu-
är förbi på en sekund.
NU blir FÖRR och SEDAN blir NU
och hela livet bara rusar förbi.
Själv springer jag efter
med andan i halsen

Ny kjol

Från H&M, lite söt sådär :) vad tycks?(det är knappar på, men de syns inte)


149:-

Midsommar

Midsommar spenderades med tjejerna, först grill och tårta hos mandi och sedan bussen till köpingsvik. Det var så grymt kul, längesen jag hade så kul. Träffade massa man kände och även okända :) Sen när de började regna så åkte vi hem, blev så blött och kallt. Sen efteråt såhär är jag glad att vi åkte hem, de var himla skönt. Sen sov vi hos madddes bror i hans lägenhet på varvsholmen, himla snällt :)

outfiten blev jeans till slut, tänkte att de skulle bli kallt och det blev de ju, så det var smart :)

Jeans - åhlens city
Tublinne - H&M
Skärp - lindex
Kofta - stadium


Asos

Jättefina klänningar från asos, är sugen att beställa något därifrån. Är 10% just nu nämligen :)

...

Det finns inte så mycket mer att säga än: FY vad dåliga ni var idag Sverige! Nu hejar jag på Holland eller Portugal och hoppas på att någon av dem vinner! Tack och godnatt!


Tisdag

Andra jobbet i svaret och allt kändes mycket bättre, sålde inte så mycker mer än igår men de kändes bättre vilket är positivt. Däremot har jag ännu ondare i halsen, vet inte om de berpor på att jag pratar i telefon åtta timmar om dagen eller vad som hänt. Jag kan iaf prata vilket är huvudsaken. :D konsekvenserna får jag ta senare. Ska vila rösten så fort jag får chansen nu iallafall.

Efter jobbet så träffade jag paulina i stan för att äta ute. :) vi åt pizza på Italia och de var mycket mysigt, gott vare också :D Fick jättefina studentpresenter så tack linis <3

Nu är jag helt slut och måste sova. ni får ursäkta uppdateringen men nu när jag jobbar heltid har jag inte jättemycket ledig tid. men ni får haa tillseende på de, snart kommer de mer!

:(

Usch vilken dag.. Känslan av att vara misslyckad vill ingen känna, måste hitta motvationen igen. jobbet idag gick ju som de gick också, visst det var första ggn jag svarade en hel dag, men det var inte alls bra.Halsen krånglar och allt är allmänt dåligt.

de gäller att kämpa, att göra de bästa av situationen.
kämpa och göra de så bra det går,varje sekund.
att stå emot smällar, och sikta framåt.
inte låta någon förstöra det man har byggt upp
även om det inte alltid blir som man tänkt sig,
får man sätta nya mål och nya planer.
och använda sig av de förutsättningar som finns.

Nej nu ska jag vara positiv, jag ska inte ge upp, imorgon ska de bli bättre!

Åh..

vilken underbar bikini, och den är från H&M? :O har inte sett skymten av den i kalmar iallafall, åh den är så fin :)


Thinking

Ensam hemma i helgen och jag kan äntligen koppla av, men det gör också att man kan tänka och få ut allt inom sig. Helt plötsligt är de slut, studenten som var en underbar dag kommer aldrig mer igen, vill bara uppleva de om och om igen. Kommer sakna alla mina vänner, dom som utgjort min trygghet i skolan. Men de löser vi, tillsammans!

Det finns så mycket jag vill skriva, men bäst att hålla de inom mig istället, nu ska jag ha en trevlig kväll! :)

Tiden läker alla sår, right?

Lördag

Nu kollar jag fotboll och ska snart till monzora på studentfriande. Så här ser jag ut kvällen till ära:



Ha en bra kväll och HEJA SVERIGE!

Klänningen..

blev till slut färdig och jag fick ha den på studenten :) Mamma är bäst på att sy..

Efter två ...

Efter två hårda dagar har jag äntligen fått sova ut, ända till tolv idag. Det är därför jag inte har uppdaterat heller. Men de har iallafall varit underbara dagar :D

Måste bara säga det att om man inte upplevt studenten så vet man inte hur underbart de är, känslan alltså, den går verkligen inte att förklara. Så njut av den dagen. de var den bästa någonsin!

även om de regna och vara storm är ändå känslan av att vara fri helt enorm =)








Om ni vill se fler bilder så kan ni kolla på min bilddagbok: sanniss

Tack för den uppvaktningen jag fick på min student, ni gjorde den minnesvärd!

Igår

För vi har tagit studenten! Underbart


Imorgon

Tar jag studenten och jag  är inte förberedd, måste upp halv sex imorgon för att hinna med allt :O men de löser sig alltid

Förresten min klänning blev asfin, mamma är bäst på att sy! love it. Ni får se den på fredag, så ha tålamod. I helgen kommer också bättre uppdatering då jag har mer tid :)

Tisdag

Blir bara en snabbuppdatering nu, måste sova för ska upp halv sex imorgon :S Jobba, sen blir de fixa inför torsdag hela dagen.

Förresten klänningen blir hur bra som helst, mamma har bara ytterst lite kvar och de ska hon fixa imorgon. Den blev väldigt enkel men så himla fin =) även om de inte alls blir som den skulle blivit från början. Men tycker ni jag ska ha rosett på bröstet eller inte?! kommentera gärna vad ni tycker, klänningen kan ni se här

Förresten, SVERIGE vann med 2-0, oj jag blev förvånad men jag blev så glad :D

Måndag

Ursäkta den dåliga uppdateringen men har verkligen fullt upp denna vecka. Dels utbildning 8-16.30 sen träning och fixa inför studenten på torsdag så ni får ha tålamod. Jag är verkligen helt slut, så längtar verkligen till torsdag :D

Förresten, hittade denna klänning på karolins blogg och älskar den. Det är ingen som har sett den någonstans där den kan köpas?! Måste ha den!

Solig dag

En underbar dag har de varit! Sol, massa sol tillsammans med paulina :) Vi har varit duktiga och gjort sallad, glass med frukt och så har vi även spelat kubb och fotboll :) Mycket mysig dag, bäst är du! :)

Jag vill inte på utbildning igår :( blää. men de får gå :) Studenten endast om fyra dagar och ja de känns konstigt. Klänningen verkar iallafall bli bra, de är huvudsaken =)

Klädfynd

Letade gamla kläder i utklädningslådan nu ikväll och jag hittade två plagg som faktiskt är användbara. En randig body och en småblommig klänning som jag dock sydde upp, så den blev för kort :( dumma mig
Men gratis är gott iaf, bodyn kan jag säkert använda någon gång :D

Blommigt

Blommigt somsagt är en stor trend och jag tycker denna från forever21 var himla fin :)


Ny Klänning

Klänningen som jag köpte förra veckan och skrev om här, har jag ju inte visat.
Så här kommer den på bild :D


H&M - 79.50:- (tidigare 249)

Söndag

Nu har flytten gått över till publishme.se istället för blogg.se och det är därför jag inte har kunnat blogga.

Balen 2008 var underbar. Det går inte att beskriva känslan att vara så uppklädd. Man kände sig finaste av alla, och så kände nog alla. För man får ett extra självförtroende när man är så pass uppklädd :D Det ända som var dåligt var maten, och jag är ändå inte kräsen :p Här kommer lite bilder:
Favoritbilden



Alla tjejerna :)


the gang




Vill ni se fler bilder - kolla bilddagboken: sanniss

Rea på hm.com

Ja, just nu är de mycket rea på hm.com och så fick vi också hem en katalog :D De blev ett linne och en väska beställd.
image183image184
Väska - 149 (199)                                         Linne- 39,50 (79.50)

Velade på en silvrig bikini men brydde mig inte om den eftersom jag redan har. Sen vet jag att alla har de linnet, men jag har de färgglada och jag älskar det sådå blev de köpt :D

Ursäkta..

För den dåliga uppdateringen igår och idag, men har verkligen haft fullt upp. Dels utbildningen som är halva dagen sen har jag haft diverse projekt.
Igår så övade monzora på min balfrisyr och det tog hela kvällen.
Idag så vara jag på stan och bytte den blommiga klänningen jag köpte förra veckan till en annan tubklänning på H&M som var på extrapris för 79.50 :D visar kanske bild i helgen,sen tränade jag och badade efter det med tilda, jullan och malin!

Men de mest spännande just nu är att det är BALEN imorgon, helt sjukt. Ska bli så underbart att äntliugen få klä upp sig som man gör då :) Klänning, skor, väska, smycken, smink och frisyr är färdigt och känner mig redo nu, älskar klänningen :D Ska tillochmed ha lösögonfransar, debut för mig när det gäller de så de blir kul ;)
Schemat för imorgon är fullspäckat
- fixa frisyr och smink hos monzora
- hem och äta och klä om till allting
- 15.00 i slottsparken för fotografering osv.
-16.00 min klass fotograferas
- efter det ska vi hänga på söderport café
- 17.30 buss till stufvenäs, där är balen med mat, musik och dans :D
- 02.00 bussresa hem :D
Så på lördag kommer troligtvis bilderna från morgondagens bal, ska ha kameran i högsta hugg om man säger så :D

Så fint

Ville bara tipsa om den här snygga frisyren, så vill jag ha de i sommar :)

image182

Lite om..

.. Kosten. Jag tror allt vet om dessa tips, men sen inte använder dem så här kommer de iallafall :P

Lite småfakta:

Ursprungligen ska man äta regelbundet och dagen ska innehålla:
Frukost (vilket är det viktigaste målet på hela dagen, glöm inte bort detta!)

Lunch

Middag

2-3 mellanmål


? Välj fiberrikt- till exempel grovt, nyckelhålsmärkt bröd med hela korn, fullkornspasta, råris och bulgur (fullkornsvete).

?·Ät mer frukt och grönsaker, satsa på "5 om dan", det vill säga en frukt eller en grönsaksportion till varje måltid och mellanmål. Välj frukt och grönt av olika sorter och olika färger för att variera ditt intag av vitaminer och mineraler.

? Satsa på fet fisk minst två gånger i veckan: fet fisk som till exempel lax, makrill och sill innehåller bra protein- och fettkvalitet med viktiga omega 3 fettsyror. Detta är svårt att följa, de gör inte ens jag men man kan försöka att äta fisk så ofta man kan och vill.

?·Minska mängden socker, salt och mättat fett som finns i till exempel godis, söta drycker, feta färdigrätter, charkprodukter, bakverk och snacks.

? Välj rätt fettkvalitet, satsa på fet fisk (till exempel lax och makrill), vegetabilisk olja (som raps- och olivolja), margarin, nötter, frön och avokado i lagom mängd.


Mat i samband med träning. (Det som jag tycker är det viktigaste)

- Du bör alltid äta innan och efter en träning. Dels för att få energi till själva träningspasset och sedan för att fylla på med energi efteråt så att kroppen kan bygga upp sig, annars så ger träningen ingenting.

- Ett riktigt mål mat bör ätas antingen innan eller efter träningen beroende på hur sen träningen är. Den andra måltiden kan vara fil och müsli och mackor eller något annat.

- En annan viktig sak är att man inom en halvtimma efter träningspasset bör fylla på med kolhydrater som t.ex. Banan, macka. Sedan inom 1 eller 1½ timme äta riktigt med mat. Kanske makaroner och köttbullar om du inte åt riktig mat innan.

- Tänk på att inte äta för sent innan träningen. Om du äter inom en timme innan hinner maten inte tas om hand ordentligt när du börjar träningspasset och behöver energi. Vilket då kan ge dig problem mer än nytta. Så ät tidigare så att kroppen har gott om tid att bryta ner den.


Mat&träning

Mat och träning är ett ämne som är väldigt viktigt och som jag tror många inte tar på så stort allvar. Jag vet av erfarenhet hur viktigt det är, hur mycket man ska äta och vad på ett ungefär.

Jag vet att de finns många som inte äter bra, som inte äter tillräckligt för det dem tränar. Visst alla har olika förutsättningar men de gäller att ta hand om sin kropp, man tjänar på det i de långa loppet. Jag tror säkert att många av mina närmaste är trötta på när jag säger åt dem hur man ska äta osv, de märker jag på dem. Visst jag kan förstå det för jag vet själv hur de var förut när jag inte åt tillräckligt, jag vill inte lyssna på någon utan körde mitt egna race. Men jag menar verkligen inget illa, Jag vill bara att ni ska må bra. Så med allt detta som bakgrund så tänkte jag börja med lite hur viktigt mat är osv här i bloggen. Ni får själva bestämma om ni vill ta åt er det ni läser eller om ni fortsätter som vanligt! Det kanske kan ändra någon iallafall. :)


Fotboll

Mums, älskar fotboll speciellt på sommaren. Så tänkte bjuda på några bilder sen matchen i söndags mot bödahögby som vi tyvärr förlorade. Titta och njut :)
image175
Pausvila

image176
Trixie

image177
Nära mål

image178
Härlig bild

image179
Laget

image180
Vatten var behövligt, Kollla handen!!!

image181
Observera handen igen, hade många sådana bilder. haha

Men nu får de räcka för idag, resterande bilder kanske återkommer en annan dag:)

Tisdag

Återigen en utbildningdag på mitt nya jobb, väldigt mycket information att ta in så man blir väldigt trött i huvudet, men man får ju pengar så ;) Annars så verkar allt superbra, alla är jättetrevliga så de ska nog bli bra.

Annars idag blir de lugnt, de är ju tv-tisdag ikväll= Gossip girl och desperate housewives. Pappa har köpt en ny dator som ska in i mitt rum så de är lite gutt ;) Annars så ska jag bara ta de lugnt och vila upp mig till imorgon, en ny utbildningsdag på ge.

Längtar verkligen till fredag, då de är balen, tyvärr har min så kallade finne som typ blev en böld precis börjat läka så de ser mörkt ut att den ska försvinna :( får försöka sminka över. Annars så ska monzora öva på min balfrisyr imorgon, så de ska bli kul! :D

var inne på..

.. en sida som jag inte varit på tidigare. Hittade denna väldigt enkla, men fina och somriga klänning. Gillar baksidan mest :D
 image174
Bild: gojane.com

Böda

image170
image171
image172

Lördagens outfit

Såhär såg jag ut påspringbreakdagen:


Body - ginatricot
Jeansshorts - Aima
Sjal - Indiska

Måndag

Blev visst inte alls någon uppdatering igår, kan bero på att min syster varit hemma från stockholm och jag ville umgås med henne :)  Såhär har iallafall mina senaste dagar sett ut:
Lördag= Springbreak, eller utanför. Väldigt varm dag så de var mysigt att grilla i solen med mina vänner. Vi hittade trots allt vår egen lilla plätt i skogen där förfesten ägde rum :) Senare på kvällen blev det sådär, vi började nog för tidigt trots allt.
Söndag= Åkte upp till Böda för att sola och bada, första doppet i år och de var mycket skönt =) Solade, åt gott, spelade volleyboll m.m. MYS. Sen var de match mot böda/högby och vi ägde dem i första halvlek och borde avgjort, istället vinner dem :( tråkigt.

Idag så började min utbildning på telia, och de var tufft, mycket information att ta in men de ska nog lösa sig :) skönt iallafall är att de är utbildning och medlyssning nu innan studenten så jag behöver inte oroa mig så mycket, verkar vara väldigt kul iallafall, alla som är där trivs ju iallafall :D

Återkommer med bilder från helgen! :)

Sunday(sunnyday)

Jaa, solen steker  och allt är superskönt :) Hinner inte berätta om gårdagen nu, för vi ska sticka iväg till stranden och efter det blir de match för min del, så jag skriver om helgen ikväll! :) hoppas ni har tålamod för det

RSS 2.0