frågestund

efter att ha sett i några bloggar att de har frågestund, så tänkte jag att jag också skulle försöka mig på en. Jag har iofs redan haft en, men den misslyckades då ingen skrev någon fråga. Bättre lycka denna gång?

För jag tänkte att eftersom jag åker till stockholm i helgen blir det perfekt att ni skriver frågor så sammanstället jag det när jag kommer hem :) spännande va. Så fråga på, bra eller dåliga frågor kvitt i samma!

<3



så härlig, så härlig

Torsdag

Jag blev jättenöjd med headern, tack så jättemycket anna :)

Måste berätta om gårdagen. efter om och men blev det först KM och sen vallen med cissan och några til av hennes kompisar. Det blev riktigt kul alltså. Älskar sådana impulser. mums :)

Nu har jag varit duktig och varit oute o sprungit lite =) ganska skönt, för nu ska jag in till stan och sätta in stipendiumpengarna på mitt konto och sen ska jag jobba kväll.

Imorgon bär det av till stockholm igen, till syster min :)

Jippie

jag vann en tävling om en header idag och glad blev jag eftersom jag verkligen inte förstår mig på någonting med bloggdesign. Så nu väntar jag med spänning och tackar anna för vinsten :)


Överträffning

Ja idag har jag verkligen överträffat mig själv..

Det är en tävling nu i juli&augsuti och hör och häpna.. Jag är 14:e bästa säljaren i hela sverige från telia, deni.. inte o leka me. nästan lite stolt ja! :) mobilen är redan min, nu ska de bli mera!

Plus att jag idag har lagat den godaste maten typ. Wok av lax, broccoli, morötter och annat smått o gottt. mums säger jag =)

I'm in love

i min nya kjol, detta var då fredagens festoutfit :D



Sorry

Åter igen, ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jag har verkligen fullt upp hela tiden och mer lär det bli. Jag jobbar i veckorna och sedan när jag är ledig på helgerna gör jag utflykter osv med familjen.
Denna helgen har varit underbar, först en jättelyckad fest i fredags och sedan vallen. Sen var jag uppe i böda Lö/sön och har haft kanonfint väder. återkommer med bilder  =)

Nu väntar en ny vecka med jobb ochs edan stockholm till helgen!

Fredag

I fredags var jag ledig och var på stan med min kära familj och man kan säga att jag fyndade väldigt mycket :) För endast 3 hundralappar, en tjugolapp och en tia fick jag allt detta:


blommig blus från kappahl


Svarta höga shorts från lindex


blommig klänning från ginatricot


Rosa skor från kappahl


Bikini från lindex


scarf och pilotbrillor från kappahl

Ja, detta var verkligen sanna i sitt bästa tillstånd: som en fyndare =)

Helgen

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp. Jobbade helg den här veckan och sen harjag varit på två fester =) I fredags hos ida och i lördags hos karin. =)

outfits på festerna

fredag                         lördag

GRATTIS och tack för superbra kvällar!

118100

"Vem är Sanna Mattsson?"

Vi på 118100 tror att Sanna Mattsson är en glad och trevlig 28åring, som gillar att umgås med sin familj

Jaha, på en minut blev man tio år äldre.... :P

Helgen


Sannis, VI VANNN!


Syster och jag :)


sannis och havet :D


avslutar med en bild på fotbollen :D

Fynd

Häromdagen fyndade jag det bästa på länge och även det billigaste. De är nog de billigaste fynat jag någonsin hittat. =) Ni får en lite smygtitt för senare i veckan kommer ni få se vad det är och hur den ser ut!


sorry..

Ursäkta för den dåliga uppdateringen.. haft mycket för mig nu de senaste dagarna. Helgen var super och jag behöver inte säga mer än att VI VANN och jag avgjorde i finalen. Sen hade vi strålande solsken så de var en underbar helg. Kommer kanske bilder senare i ett inlägg.

Idaag har familjen varit i borgholm/köpingsvik och solat, badat och shoppat lite. Sen så har vi även köpt en liten pool så nu blir de poolparty hos familjen mattsson dagarna i ända, kommer du? ;)

Äntligen helg

Och jag ska upp till böda. de ska bli skönt med lite semester. Hoppas på finfint väder också =) Ska spela beachfotboll så wish me luck. Så vi hörs på söndag eller måndag beroende på hur sent jag kommer hem. 

 

Tips

När era föräldrar är borta, kanske en vecka eller bara några dagar. Se till att hitta på saker och inte bara sitta hemma. Njut av att vara ensam hemma och ha kul!

De tipset borde jag fått innan denna veckan. För de enda jag gjort när jag varit ensam hemma är att jobba och sen hem laga mat och sitta vid datorn. Är trött på att vara ensam nu. Tur att de bara är en jobbdag kvar och sen ska jag till böda :D lör-sön för att spela beachfotboll och bara mysa, sova i tält också :p Skönt med en liten semester iaf =)

Kan inte förstå, kan inte låta dig gå

Kollade runt ...

Kollade runt lite på rean på asos :) hittade endel fint





De senaste inköpen


Ring, glitter 10 kr :)


Rosa Kjol, lindex 99 kr :)

Dilemmat är nu bara att jag köpt två rosa grejer inom en vecka och jag kan inte bestämma mig för om jag kommer ha nytta av båda två. Det är denna kjol eller klänningen jag köpte förra veckan(kolla här) Vad tycker ni? Behålla kjolen, klänningen eller båda?

Onsdag

Halva jobbveckan och vad händer då? Jo, jag försover mig, 1½ timme kom jag för sent :( ooops, men de är bara att ta nya tag, de kommer inte hända igen. De gick hyffsat bra iallafall idag. Sen träffade jag min linis en stund, hade lite girltalk :) o sen skulle vi handla glass men blev istället att vi gick i affärerna vid giraffen och där hittade jag mig en chockrosa hög kjol :D så den kommer på bild snart plus min nya ring som jag fyndade i måndags =) snart så.. Det var iallafall en mysig dag <3

not good

Den känslan som jag väntat på att känna har kommit, finally.  men i helt fel tillfälle. Kan de bli värre? vill bara vara någon annan stans just nu, inte ensam.

I really really want to
be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need

Mingelbilder

Mingelbilder från vallens hemsida, majsen och jag :)
grymt bra kväll alltså!




Lördag

Första dagen utan mina päron, nu har de flytt till spanien och lämnat mig kvar i ljungbyholm :( lite skönt är det iaf här hemma. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, men senare ska jag kolla kffmatchen och sen ska jag in till stan och mysa med cissi, pizza och tjejsnack. :)

Gårdagen var sjukt kul. Efter jobbet åkte jag hem till majsen och vi hade vår lilla förfest där för oss själva. Sen stack vi in till vallen och där var de fullt med folk som vanligt. Grymt bra kväll återigen. Tack majsen! :)

Såhär var min outfit igår:


fler bilder

Två fina outfits..

från forever21 :) jag gillar blommigt ja.



plus denhär underbar väskan. ge mig!


hmm..

jag vet att jag shoppar mycket och att jag nyss var i stockholm, men jag kunde inte hålla mig borta från denna rosa klänning från ginatricot när jag provade den, så ja den följde med hem :) (se vilken söt rosett det är där bak också)


 99 kr (199kr) från ginatricot :)


Tisdag

Jobb,jobb hela dagen. :) sen var jag på coop forum och hittade två par skor, fynd helt klart. :D Nu ska jag till ida för att mya med tjejerna. Ida&mandi åker ju till grekland på torsdag. Lyllosar. Men ja, ikväll blire mys :D
såhär ser jag ut idag:

Kofta - cubus (den nya)
vitt linne - H&M
Sjal - Kappahl
Shorts - Vila
Skor - coop forum (nya)

Här var skorna jag fyndade:

Röda - 74.50
Vita - 49

RSS 2.0