Onsdag

Bara två jobbdagar kvar, går väl relativt fort förhoppningsvis.. Imorgon lyckades jag byta mitt sena pass så jag jobbar 09.30-18.00 sen har jag fotbollsträning, sen mys med andreas!!

Idag har jag jobbat och mest tagit de lugnt, blev innebandyträning där vi hade intervall och styrka, kändes riktigt skönt efteråt! :) Sen har jag kollat CL lite också, men barca är överlägsna så jag ville skriva lite här. Nu är nog andreas glad om man säger så, mitt lilla barcelonafreak! ;)

Längtar till helgen då det på fredag blir mys med Liza, ut&äta och kanske bio som jag ska bjuda henne på i födelsedagspresent. Sen lördag blir det troligen mys&grill utanför springbreak med ett gäng tjejer, men vi får se vad som händer.

Nu är jag trött, så ska gå och göra mig iordning och sen läsa något innan jag somnar. Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka! :)

Jag har startat en bloppis!

Ja, let's give it a try, ser andra som har det så varför inte :) Än så länge ligger det bara ett plagg uppe men ska fylla på så gott de går ;)

Kolla in den då! :)


Happy


Shopping

Jag tittade in detta här under i butik och allt var snyggt. Har köpt bikinin och klänningen, har även köpt linnet men är lite osäker då de är gul botten, men får se hur jag gör :) Har även kollat in kjolen som var grymt snygg på men vet inte om jag vill ha en mer enkel jeanskjol istället. Får se :) Dessutom har jag inhandlat mig en ny jacka då min vårjacka gick sönder i dragkedjan häromdagen och även en aprikosfärgad hög kjol på rea. Haha shoppinggalen? ja, nu får de bli köpstopp ett tag tror jag :) Ni ska få se bilder så fort jag lagt in dem.

Blev uttagen till b-laget imorgon, men jag jobbar så där gick den chansen. riktigt trist för denna gången skulle jag få spela :/ men de kommer nog fler chanser.

Aja Trevlig helg allesammans! :)

Sommarfint

Detta måste jag kolla in i butik :)


Vinst igår

Ja de blev det, vi besegrade kalmar södra med 3-1, riktigt skönt! Hoppas de fortsätter så bra.

nehe nu ska jag iväg på löpträning med innebandyn då fotbollen var inställd, vi hörs :)

Söndag innebär match

Gröndal 17.00
IFK Kalmar C - Kalmar södra


wish me luck :) innan dess blir det nog lunch o stan med mamma!

Ha en härlig söndagså återkommer jag med resultat!

Torsdag

Och med en jobbdag kvar så är de helg, underbart! Imorgon ska vi bowla och äta på harrys med teamet på jobbet, sjukt kul.. fast de blir nog lugnt då jag idag fick veta att de blir b-laget på lördag, fast lär inte spela så mycket. Sen är de även match på söndag, Hoppas jag får spela mycket då iaf :) för där har jag min plats och trivs med den!

Nu sitter jag här och fick samtal från andreas för ett tag sen som var hungrig på väg hem från match, så får väl se till att laga något lätt, måste vara snäll då vi har tre månader idag :) hoppas på lite mys när han kommer hem.. Nehe nu ska jag koka makaroner och steka köttbullar. Hoppas ni får en bra helg allesammans!

jag vill bara ha dig hos mig, hela tiden älskling

Helg!

Det blev VINST i torsdags mot norra tång med 4-2, kan ni tänka er? Det är första gången vi nnsin vinner mot dem med ulaget, dem brukar vara rätt överlägsna men vi var grymma, så efter tre matcher leder vi serien, inte illa! (Y)

TabellTotaltHemmaBorta
LagSVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDP

IFK Kalmar C330012-48922007-34611005-143
Smedby BoIK42209-63821104-22421105-414
Färjestadens GoIF321013-112710101-101220012-0126
Runsten/ Möckleby IF41304-22621102-02420202-202
Kalmar Södra IF31113-4-1411002-11320111-3-21
Vissefjärda GoIF31115-7-2421013-5-2310102-201
Norra Tångs BK31028-71311006-15320022-6-40
Mörbylånga GOIF30124-9-5120113-7-4110011-2-10
Emmaboda IS B30123-16-13120112-10-8110011-6-50
Team Södermöre30032-7-50

Idag har vi match mot färjestaden och de blir riktigt tufft, men de är bara till att göra sitt bästa :)

Annars har jag i helgen jobbat, umgåtts och ätit med fotbollslaget, träffat maria oså har min syster kommit hem. Igår lagade jag o maria tacos o sen kollade vi robinson och pratade en massa, skönt att ses igen vännen :) Igår åkta även Liza till rhodos och jag är riktigt avundsjuk faktiskt!

Idag ska syrran o jag på stan och sedan ska vi äta lunch någonstans :) Efter det blir de match och ikväll ska vi grilla me familjen! Sen är helgen slut och en ny jobbvecka börjar!

Gårdagens roliga händelse:
Jag är klantig om man säger så! Jag o maria handlade på city gross och de var billig köttfärs så jag köpte ett extra paket till andreas. Sen när vi gick ut till bilen hade jag så mycket i händerna så jag la köttfärsen på taket för att kunna låsa upp. När vi sedan kommer hem till Maria ligger inte köttfärsen i bilen så jag hade alltså kört iväg med paketet på biltaket, haha herregud, de måste sett roligt ut.. undra var den hamnade :P haha

My day!

Jag håller på o bli galen! Himla skönt är det visserligen men de är lite jobbigt på ett visst sätt.. Blir nog bättre om någon månad eller så när man är van vid det! Hope so! :)

Idag har jag varit ledig så har bara sovit länge, diskat hos andreas och varit på stan. inhandlade mig alltså jeansshorts, randig tröja, tubtoplinne och ett diadem, nöjd och glad! :) Nu ska mamma och jag handla sedan blir det att baka och laga mat. Min tur att ha med mig fika till mötet på torsdag!

Längtar till matchen på torsdag, hemma mot norratång vid 19.00 på gröndal, sedan längtar jag till helgen då jag ska träffa cissi och maria! :)

Shopping lördag&idag


ginatricot


Lindex


New Yorker



H&M

Sen köpte jag ett fint diadem från H&M också för 19:- Kap :)

Summering

Summering av dagarna som gått :)

to torsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet då de inte ringde så mycket, så överraskade andreas i blomstermåla med att komma cirka 1½timme för tidigt :) Där blev de grill med hans föräldrar och några av andreas kompisar. Sen hade vi förfest där med lekar osv sen så drog vi till folkets hus där de var liveband m.m. Bästa välborg på länge!:)

Dagen efter blev de att ligga i solen lite med andreas mamma och ja hade linne på mig och fick bonnabränna, riktigt rosa haha. Som har lagt sig någorlunda nu. Sen kollade jag när andreas spelade fotboll, lite seg match men så är de. Efter de åkte vi hem och tog de lite lugnt sen satte vi oss i hamnen och åt glass, riktigt mysigt. Sen en timme efter de åt vi ute på gröna stugan med amanda och martin, riktigt god plankstek! :) Sen hyrde vi film och spelade bowling på wii som jag vann på 232 poäng. sex strike i rad i slutet, då var de någon som var lite sur utan att nämna namn. Haha.. Mycket bra fredag iallafall!

Sen igår så fick vi sova ut och sedan gick vi på stan lite, jag bjöd mamma, pappa och andreas på lunch och sedan inhandlade jag mig en kofta från ginatricot! Sen på kvällen så åkte jag hem till clara i nybro där de blev matlagning: potatisgratäng och fläskfilé och sedan blev de robinson, film och tjejsnack. Mysigt!

Nu Är de snart dags för idrott :) Lite innebandy först sedan andra matchen för i år i fotbollen! :) Mot vissefjärda som vi aldrig har mött, ska bli riktigt intressant! Wish me luck!

RSS 2.0