Grillat ikväll!

Haft en kanondag idag. Runt halv tio kom Monzora hem till mig med nyköpta frallor och en söt liten bebis. Så vi hade lite frukostbuffé, lekte lite och sen tog vi en promenad till stan i solen. De var riktigt varmt där ett tag! Sen gick jag hem igen och åt lunch och sedan till jobbet. Har så mycket att göra nu så dagarna går så fort. Eftersom vi fick en stor leverans idag blir det till att jobba extra imorgon. :)

Nu sitter jag hemma i ljungbyholm och väntar på mat. De blir grillat och magen kurrar så de ska bli fint. Sen ska vi ha fruktsallad till efterrätt. Sen måst ejag gå igenom min garderob, tänkte ta hem lite höstkläder/skor till lägenheten!


Jag och min fina mamma förra sommaren :)

Härlig dag!

Idag har de varit fullt upp på jobbet. Mycket att göra och de gillas helt klart, då går dagarna så mycket fortare :) Sen ikväll har de varit innebandyträning, mycket spel så de var kul! Sen har jag bara ätit tacos-rester från igår och kollat fångarna på fortet.

Imorgon skulle jag egentligen varit ledig, men hoppade in och tog en annans pass, så imorgon är de 14-18 som gäller. Innan dess ska jag träffa monzora på en frukost och samtidigt träffa hennes kusins barn som hon ska vara barnvakt åt. En söt liten bebis på 8 månader :) Sen efter jobbet imorgon åker jag hem till päronen för middag och hämta lite grejer! Ser ut att bli en bra tisdag helt enkelt :)



Godnatt från "posarn" ;)
Sanna

Härliga söndag!

Ja nu går även denna vecka mot sitt slut. Har haft en bra helg som avslutas på bästa sätt. Filmkväll med Monzora! Ska snart hämta upp henne och då ska vi åka till Maxi och handla. Vi tänkte nämligen laga tacos, mums! Därefter ska vi hyra film och då ska jag köpa gotte godis till efterrätt:)

Hade en väldigt trevlig kväll igår med fina vänner, så lördagen blev kanon!

Nehe, hämta upp monzora var de :)
Sanna

En blomma!

Vet ni? Mitt namn Sanna är ett bibliskt namn som betyder Lilja. Fint ju :)

Iallafall, dagen på jobbet gick väldigt fort idag. Var ytterligare en massa sänkningar, så nu finns de verkligen fynd! Därefter blev det direkt till öland för att städa upp de sista i lägenheten och de gick ju på en timme. Sen ikväll har jag bara gjort toast och fikat med kladdmuffins från frysen ;)

Har verkligen inget att göra, så blir nog sängen tidigt idag. Imorgon blir de jobb 11-16!
Sanna

Ändrade planer!

Nu är de äntligen fredag. Trots att jag inte har något speciellt planerat, så är det alltid skönt med helg!

I vilket fall så hade jag tänkt träna på friskis idag igen, men de hinner jag inte nu. Blev inringd för att börja jobba tidigare nämligen, och de tackar jag inte nej till, så fick ändra mina planer. Jobbar till stängning idag iallafall. Därefter blir de direkt till Öland för att vi i laget ska hjälpa till och flyttstäda någon lägenhet. Härlig fredagkväll måste jag säga ;)

Dagens outfit:


Kofta Ny Cassels Linne H&M Jeans Nya Ginatricot Skärp Lindex Halsband Kappahl


Ha en fin fredag!
Sanna


Höstens stora trend?

Verkar definitivt vara fårullskinnsjackan. Tänkte tipsa om att det har kommit in en på H&Ms hemsida nu till budgetpriset: 299:- vilket är galet billigt. Så vill man ha fårskinnsjackan i höst är de bäst att slå till!


Jag skulle inte tacka nej iallafall..

Det känns som fredag!

Ja, de gör de faktiskt, men de är ju inte fredag förrän imorgon!

Måste säga att träning gör en pigg. I morse var jag inte alls sugen på att träna, men när jag kom hem efter gympasset så var jag piggare och full med energi. Jobbet därefter gick bra och dessutom fort. Så repris blir de imorgon: träning på friskis och sen jobb 15-19.

Nu ikväll händer det ingenting, lika bra det kanske för jag skulle behöva ta tag i disken och städa upp lite. Hade faktiskt tänkt kolla på en film också i min ensamhet, har en kärlekskomedi som jag inte sett ännu. Ja så får de bli!


Syster, Mamma & jag i somras! Snygga klänningar va ;)

Happy morning!

Har hunnit med att vakna, äta frukost och ta de lugnt. Snart tar jag mig till friskis för att köra ett gympass. Känns riktigt gutt! Därefter blir de hem igen och äta lunch innan jag tar bussen ut till jobbet sen. Jobbar 14-18 och därefter har jag ingen aning om vad som händer, inga planer med andra ord!

Vi hörs ikväll igen!
Sanna


Höst-outfit!

Vet ni? Jag såg idag att de var en outfittävling på en blogg hos en tjej som heter fanny. Skickade in lite på skoj ett bidrag med min dagens. Gissa om jag blev paff när jag nu såg att jag kom med bland nio stycken som hon valt ut. Då blir man ju glad :)

Check it out (kanske en liten röst också): fannystaaf.se


Slut på denna onsdag..

Ja, för snart bli de sängen, är faktiskt riktigt trött. Iallafall så har dagen gått väldigt fort. Hade en mysig dag med mamma på stan och hansa. Blev tre små fynd inhandlade. En kofta/kavaj liknande sak i dimrosa som finns på Cassels, ett par "armygröna" jeans med dragkedjor och detaljer vid knäna från Åhlens. Dessa hade kostat 349 kr men kostade endast 89 kr. Köpte även ett par "leopardmönstrade" strumpbyxor på åhlens för 15 kr. Fina grejer alltså! Efter det var de en härlig innebandyträning, med mest två mål, riktigt kul!

De är inte meningen att detta ska bli en matblogg men gjorde en väldigt god omelett efter träningen! Vispade ihop 2 ägg och mjölk, sen la jag i kryddor, kalkon, ost, paprika och soltorkade tomater. Blandade ihop detta och stekte sedan omeletten. Till det blev de keso. Jag säger bara Yummie! :)

Imorgon ska jag upp vid nio-halv tio för att äta frukost. För vid elva hade jag tänkt gå till friskis&svettis och köra ett gympass. Dem har ju gratis träning denna vecka, så får passa på eftersom jag missar båda matcherna i helgen! Sen blir de jobb vid klockan två, så kul att börja igen efter två lediga dagar.

Godnatt alla fina!
Sanna


Onsdag!

En ledig dag igen, skönt! Gick och la mig rätt tidigt igår och vaknade därför hyffsat tidigt idag. Idag känns de verkligen som höst, blåser väldigt mycket och inget roligt väder alls. Är sommaren verkligen slut nu?

Aja, Idag ska jag träffa mamma. Vi ska gå på stan, ta en fika och kanske shoppa något. Vi ska även ut till hansa också om vi hinner. Lönen har ju kommit idag och den var mycket bra denna gång. Så jag är nöjd och glad :) Sen vid halv sju ikväll är de dags för innebandyträning igen!

Såhär ser jag ut idag:

Klänning och sjal H&M Skärp Lindex Skinnjacka Cassels Skor Scorett


Ha en fin onsdag!
Sanna

Guess what?

Wie, de blev en kamera köpt idag, jag unnade mig de nu när jag klarat mig så bra denna månad. Sen kunde jag inte låta bli när de var så billigt. Plus att de alltid är bra att ha en kamera. Pappa tyckte också att jag skulle köpa den! (Fast jag ska inte ha med den ut, promise)


Hoppas den är bra nu, snygg är den iallafall ;)

Förövrigt så blev lasagnen väldigt god och de bästa är att de blev sex portioner lasagne över. Så nu är frysen full! Nu hade jag tänkt leka med min nya kamera, sen blir de till att kolla in fångarna på fortet!
Sanna

Chilldag!

Har hunnit med att städa och ordna med lite papper nu på förmiddagen och är äntligen upppackad efter helgen. Nu ska jag iväg till Maxi och handla lite nödvändigheter och sedan ska jag hem igen och göra lasagne, var så längesen jag åt det! Tänkte följa ett recept men sen lägga till lite egna ingridienser tänkte jag. Blir en form av tacolasagne iallafall. Blir helt enkelt en lugn dag, får se vad som händer ikväll sen!

Är sugen på att köpa en ny kamera, hittade en igår för 995 kr som jag funderar på. Väldigt billigt och den verkar bra, ska se om jag kan få med mig mamma eller pappa och kolla på den. Behöver lite råd!


Snygg med dubbla skärmar också ;)


LEDIG!

Ja, nu är jag ledig två dagar innan jag sen börjar jobba igen 8 dagar i sträck. Skönt att vila upp sig lite efter helgen faktiskt, som tog mer krafter än vad jag trodde.

Har dock inga planer alls idag. Vad ska man hitta på?

Leende, guldbruna ögon?

Blev en väldigt lugn "träning". Mest snack om cupen i helgen och om framtida matcher och nästa cup. Sen fick vi öva lite frislag också. Så imorgon är de jag som tar mig en löprunda!

Förövrigt är jag riktigt sugen på att testa bruna linser.. Har ju linsvätska och allting så behöver bara beställa hem det isåfall. Har nämligen hittat ett par med styrka för 149 kr för en månad. Väldigt billigt vad jag har förstått!

Testade att ändra på en bild..


originalet


omgjord


Vad tror ni, skulle jag passa i det?

Leende, guldbruna ögon?

Blev en väldigt lugn "träning". Mest snack om cupen i helgen och om framtida matcher och nästa cup. Sen fick vi öva lite frislag också. Så imorgon är de jag som tar mig en löprunda!

Förövrigt är jag riktigt sugen på att testa bruna linser.. Har ju linsvätska och allting så behöver bara beställa hem det isåfall. Har nämligen hittat ett par med styrka för 149 kr för en månad.


Testade att ändra på en bild..


originalet


omgjord


Vad tror ni, skulle jag passa i det?

Måndag och ny vecka!

Ja, denna dag har bestått utav frukost med mamma imorse. Sen jobb mellan 09.30-15.00. Gick väldigt fort idag och de var ännu mer rea-sänkning, nu är de som sagt slutrea! Om en timme väntar en lätt innebandyträning med lite taktik och frislag osådär.

Inatt hände en riktigt konstig grej. De kändes som att jag var emellan sömn och att vara vaken. För jag drömde att någon försökte strypa mig och sen vaknade jag och kunde typ inte andas. Försökte skrika men fick inte fram något ljud. Sedan "vibrerade" typ hela kroppen och sen kom jag in i en dröm igen. De hände typ fem gånger. Riktigt otäck faktiskt, har aldrig varit med om något liknande innan.

Nehe, nu ska jag leta upp något gott matpaj-recept och sen göra degen innan de är dags för klubba&boll igen!
Sanna

Go CL!

Hemma efter en grymt bra helg. Har haft riktigt kul och spelat mycket innebandy. Inför cupen trodde vi inte alls att de skulle gå bra, men nu efter fyra matcher så förlorade vi egentligen bara en match efter full tid. En lika, en vinst över elitserielaget huddinge och en förlust mot Falun(även de elitserielag). Resultatet blev en andra plats i gruppen vilket var oväntat men väldigt kul! I kvartsfinalen mötte vi sedan täby och hämtade upp från 7-2 till 7-7 på 6 minuter. Inte illa! Tyvärr tog de slut i sudden, men vi ska vara mer än nöjda. Tack alla fina lagkamrater för denna helg!

Att spela back gick över förväntan, kändes väldigt skönt. Även om jag tyckte att jag gjorde många fel beslut och kände mig dålig ibland. Men jag har helt enkelt för höga krav på mig. Jag är iallafall nöjd efter att bara ha tränat som back två gånger innan :)

Är hemma i ljungbyholm hos päronen och fått god grillad mat. Nu ska vi fira med Blåbärspaj, de är jag värd!


Mums!

Blir faktiskt övernattning i mitt gamla rum inatt, är för trött för att köra..
Sanna

Off we go!

Taggad, glad, väldigt nervös, förväntansfull och spelsugen!


nya zip-tröjan på


Nästa: Södertälje och Go&Gla cup!
Sanna

En lång dag..

..och ännu är den inte slut! Är iallafall färdigpackad och lyckades få ner allt i en väska, plus en ryggsäck jag ska ha i bussen. Riktigt duktigt måste jag säga, hoppas jag har med mig allt bara!

Annars så började dagen med jobb 09.30-15, hittade en jättefin jacka jag vill ha till hösten! Sen blev de en liten träff med Majsen, himla mysigt. Nu ses vi inte mer på länge, kommer verkligen sakna dig. Sen kom mamsen med luftmadrass och lite grejer och sedan åkte vi och handlade en massa gott till imorgon. Sen har jag bara packat och myst med te med mamma&pappa. Nu ska jag ställa mig och göra salladen till imorgon, sen blir de date med kudden!

Imorgon bär det av till södertälje för att spela Go&Gla cup. Är hemma igen på söndag!

Wish us luck!
Sanna

Happy!

Är glad att vi setts lite mer denna sommar. För vi har haft många festliga/härliga/roliga/mysiga kvällar. Har snott bilderna från marran! :)




den sista bilden tyckte jag om :)

Det gör mig nervös..

Tränade lite lätt idag med tvåmål, spelade back och de gick sisådär. Är verkligen inte van, men ska verkligen göra mitt bästa på cupen. För idag fick jag veta att de blir back på fredag! Det gör mig väldigt nervös. Men de ordnar sig nog. Ja menar, vi ska ju bara möta Falun som spelade sm-final förra året? hehe..

Förövrigt vill jag se filmen "Vampyrer suger" som går på bio nu. Den verkar väldigt underhållande, haha! Någon som har lust att se den med mig? :)

Ska snart sätta igång några sex and the city avsnitt, för de finns inget annat att göra!
Sanna

Onsdag!

Halva onsdagen har gått och jag har hunnit med både jobb och shopping. Var en runda på hansa efter jobbet och inhandlade mig ett par riktigt snygga mörka jeans. Stuprör och hög midja, sitter perfekt! Sen köpte jag även en svart plånbok/väska som jag har velat ha länge. Nöjd och glad då med andra ord! Sen på vägen hem stannade jag vid fruktaffären borta vid OKQ8 nära mig. Var riktigt billigt och bra faktikst, inhandlade mig nektariner och en mango som jag åt upp för en stund sen, mums!

Nu är det innebandyträning igen om en halvtimme, sen ikväll har jag inga planer alls. Vi får se vad de blir!
Sanna


Tempo!

Hemma efter en fartfylld och härlig träning. Fick prova på att spela back idag för att jag kanske får hoppa in som de i helgen.. de blir spännande i vilket fall :) Nu sitter jag här efter en dusch och en ananastoast i magen. Efter jag läst min dagliga rutin av bloggar blir de sängen. För imorgon är de jobb igen, 10-15!

Natti!

Kock och Träningsugen!

Maten som jag gjorde förut blev kanon gott, är fortfarande mätt efter det!

Gjorde som så att jag stekte zuchini(?) och la detta i botten av en ugnfast form, sedan stekte jag fiskfilérna lite lätt i stekpannan och la dem över zuchinin. Sedan blandade jag matlagningsgrädde, pesto och soltorkade tomater och hällde detta över. Avslutade med att smula fetaost över. In i ugnen ca 20 minuter och sen var de färdigt. Till det hade jag råris och broccoli. Mums säger jag bara. Try it!

Nu sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros, och väntar på att klockan ska gå. Tjugo i åtta kommer kalle och hämtar upp mig, sen blir de träning i lindsdal. Hoppas på mycket klubba & boll och matchande idag, med tanke på kommande cup i helgen!



Är riktigt sugen på innebandy idag!

Nytt i lägenheten!

Var ju ett tag sen de blev färdigt men ville visa er som inte sett, de sista av lägenheten som blivit färdigt! Får ursäkta för dåliga bilder, men så är det när jag tar med webcamen!


Barbord från Ikea och barstolar från Jysk. På bordet har jag två fina ljuslyktor jag fått av frida, stickan och herrlin och även en vas med en handplockad bukett blommor :)



Och så min nya tavla, äntligen är den uppe på väggen!

Ledig!!

Ja idag är jag ledig från jobbet och jag har absolut ingenting att göra. Önskar faktiskt att jag hade jobbat för tillfället! I vilket fall så fick jag sovmorgon och även idag sov jag länge, cirka 11 timmar. Vad har hänt med mig? Skönt var det iallafall.

Måste bara berätta om en sjuk grej. Jag har tre stycken ljuslyktor i olika storlekar på min fönsterbräda och igår när mamma&pappa var på besök så märkte mamma att de bara var två stycken där. Bara ett litet värmeljus låg bredvid. Sen hittade jag glasbitar på golvet, men själva ljuslyktan är helt borta? Jag hittar den inte, så antagligen har den åkt ut när fönstret har varit öppet. De som är roligt är att jag inte märkt någonting.. Lustigt dedär:P

Har iallafall dammsugit och diskat lite, ska fortsätta städa så att lägenheten ser ut som ny. Sen får vi se vad jag hittar på. Matlagning står iallafall på schemat och jag tänkte göra en egenkomponerad rätt. Bestående av fisk, soltorkade tomater, fetaost, pesto, matlagningsgrädde och ris. Ja något sånt blir de återkommer mer resultatet senare!

Ha en bra tisdag!
Sanna


Måndags kväll snart till ända!

Ja, och jag har inte gjort mycket denna kväll alls.. Fick iallafall lite besök förut av Mamma och Pappa en stund. Skönt att träffas lite, dem har ju varit i stockholm nu några dagar.

Annars har dagen bara bestått av jobb och de gick väldigt fort. Imorgon har jag en ledig dag och de känns välbehövligt. Däremot har jag inga planer alls, förutom innebandyträning på kvällen i lindsdal. Återstår att se vad jag hittar på :)

Någon mer än jag som saknar strand?


Nu drar jag till jobbet!

Testar med en ny frisyr och ny top från cassels såklart!


Hörs ikväll igen!


Underbar natt

Ja, inatt hade jag sovit hela 12 timmar, var precis vad jag behövde.. Dock så mår jag fortfarande lite sådär idag. ont i huvudet och i magen. Blä! jag som hade tänkt ut o springa innan jobbet, men de blir de inte. Får inte bli sjuk nu när vi ska på cup i helgen!

Annars har jag bara ätit frukost, duschat och kollat lite tv. Börjar inte jobba förrän vid två idag vilket känns skönt :) Sen får vi se vad som händer ikväll, är sugen på att se bröllopsfotografen, men tråkigt att kolla själv ju. Är iallafall ledig imorgon!



Nehe, Nu måste jag ta tag i disken!
Sanna

Slut på denna helg..

Jag har typ ångest!


Spenderar söndagskvällen i min säng med film och vattenmelon. Mår inte alls bra, hoppas jag inte håller på att bli sjuk..

Lördag!

Nu är de äntligen lördag och vid 11 börjar jag jobba. Jobbar sedan till fyra och tänkte sen köpa lite på jobbet. Sen måste jag även köra ut till katten och ge honom mat igen.

Ikväll väntar sedan inflyttningsfest/födelsedagsfest hos den här bruden. Lär bli trevligt! :)




Kommer bli en bra lördag det här, de känner jag på mig!
Sanna

Friday im in love!

Ja nu är de redan fredag, veckorna bara springer iväg.. För mig väntar en helg full av jobb och lite födelsedagsfest på lördag.

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart göra mig i ordning. Ska åka hem till Ljungbyholm och mata katten, efter de ska jag in till stan för att klippa mig på franks. Mamma hade en tid där och hon är ju i stockholm så då fick jag ta den. Sen vid två är de dags för jobb fram till stängning!


Mölle

Ha en trevlig fredag!
Sanna

Kära du!

Livet kan både vara på topp och på botten. Just nu är det tungt och det kommer det säkert att vara det länge. Det är då du ska visa hur stark du är. Skulle du någon gång inte klara av det och de känns som om du faller. Då finns jag där och hjälper dig upp. Det vet du!


Torsdag!

Jag har gått och blivit förkyld, i ena näsborren. Hur normalt är det? haha. Denna dagen har iallafall bestått av jobb 10-15 där vi hängde om en avdelning. Sedan inhandlade jag en present. Hittade precis vad jag letade efter! Sen blev de en fika i stan med amanda. Mysigt i solen och mycket prat, kan inte bli bättre :) Förövrigt så är chailatte riktigt mumsigt. Sen var jag även en runda i affärer och hittade en tröja för 25 kronor!

Ikväll sen har jag bara tagit de lugnt och lagat mat. Det blev baconpasta som är vardagsfavoriten, lagade en stor sats så de blev några matlådor över också. Perfekt! Nu tänkte jag äta lite vattenmelon och kolla på sex and the city. Vid 23 ska jag kolla reprisen från allsång på skansen från i tisdags sen blir de sängen!

Morgondagen består oväntat av klippning (välbehövligt) och jobb, sen får vi se hur kvällen blir!
Sanna


Heldag med nära&kära

Denna sista lediga dag har jag spenderat med mina nära o kära. Åkte hem till Mamsen vid nio för att äta frukost tillsammans med färska frallor. Sedan körde vi hem till Vetlycke för att besöka Mormor&morfar! Där har vi bland annat fikat, ätit lunch och myst i solen. Var så längesen jag var där så var underbart att få se dem igen.. De blir ett lugn att åka ut dit faktiskt.

Sedan kom vi hem runt sex och då tog jag mig en löprunda runt ljungbyholm. Var ute o sprang i 30 minuter och sen körde jag styrka. De var rätt tungt idag, så de var skönt att ha de gjort efteråt. Nu blir de fotboll och kycklingsallad, sen kör jag in till lägenheten igen!


ett tag sen om man säger så ;)

I vilket fall så behövs såna här dagar, nu har jag massa energi för att börja jobba igen :)
Sanna

Fundering

Jag gillar inte när människor tror att dem vet hur man känner. För i detta fallet så var de helt fel. Känner mig missförstådd.

Jaja, nu har jag iallafall handlat massa god mat och precis ätit lunch som blev spagetti och körrfärsås. Nu ska jag cykla in till stan för att fika med majsen och kolla på stan. Måste hitta en present nämligen! Sen ska jag även köpa en hålslagare och register till min pärm!

Ikväll blir de teorimöte och sedan efter de larmtorget med jobbet. Förhoppningsvis hinner jag också beställa mat, eller får jag skippa de. Hoppas jag hinner med både och iallafall!

Nu stan!
Sanna

Shopping!

Detta shoppades i stockholm, plus en svart långklänning med tre kvarts ärm.. Gick inte att få med på bild ;)


Sidenaktig blus Bikbok


Prickigt transparent linne med volanger Vila (fynd 49 kr)


randig oversize tröja JC (fynd 59 kr)


svart spetsbustier H&M


Svarta höga "skinn" shorts Bikbok


Boots Scorett (i looove)

Riktigt nöjd med allt! Blev bara två plagg på rea och jag tyckte dessutom att inget jag handlade var onödigt. Bra där Sanna!

Nu blir de en runda till netto, maxi och lidl för att inhandla mat!

Sanna

det blev inget fystest..

Men däremot en regäl träning.. Några övningar, spel och sen fys på slutet! Efter lite mat deckade jag i soffan och här ligger jag nu. Trött som tusan är jag och borde egentligen packa upp alla kläderna, men de orkar jag inte. Få ta tag i de imorgon!

För imorgon blir de fixardag, de behövs handla.. så ska åka runt o handla lite överallt och sen städa såklart.. Och imorgon ska jag visa lite av de jag shoppade. Får ta webcamen så får vi se hur de blir, iome att jag inte har ngn kamera;)

Jag shoppade iallafall ett par boots, svarta höga skinnshorts från bikbok, en sidenaktig blus, en svart långklänning, en svart spetsbustier, en randig oversize tröja och ett prickigt transparent linne  :)


saknar värmen, åhh

Vi hörs imorgon helt enkelt!
Sanna

Hemma!

Ja, nu är jag hemkommen från en underbart bra helg i stockholm och hos syster. Allt har varit perfekt! Vi har hämtat thaimat och myst i parken, varit på en mysig pub på söder med några i syrrans fotbollslag, vi har shoppat i city, vi har ätit underbart god mat, vi har varit ute med grabbar från syrrans pojkväns lag på tre ställen, hängt på stureplan, varit i Kisa galleria och shoppat, lattjat och spelat lite fotboll och till sist haft filmmys. Så endel har vi hunnit med :) Bäst är du syrran!

Blev lite shopping som jag är grymt nöjd med, bland annat ett par boots som jag ääälskar!

jaja, snart är de dags för träning och jojo-test, känns inte alls ok om man säger så. Men de är bara att köra!
Sanna

Om 1½ timme..

Om 1 ½ timme så lyfter planet mot huvudstaden och kära syster. 18.30 är jag framme och då bli jag hämtad av henne och ludde. Kvällen är rätt oplanerad men vi kanske skulle ut med ett gäng i hennes fotbollslag. Vi får se vad som händer helt enkelt :) Annars bli de shopping och annat roligt. Är hemma igen på måndag!

Förresten tjejer, ha det så bra här hemma i kalmar. Och ni som ska på strand, festa och dansa åt mig också :)


Syster&jag


Vad håller jag på med?

Förlåt, Ibland vet jag inte vad som försiggår i mitt huvud. Det är som en försvarsmekanism som är inpräntad i huvudet och jag vill verkligen få bort det. Jag ska ändra på mig, jag måste det eftersom de ger konsekvenser. Får ta ett steg i taget helt enkelt!


Igår så åkte jag, frida, stickan, herrlin och sara upp till strand för att se eric saade. Och jäklar vad han levererade. Sjukt bra röst och riktigt snygg. Snyggare i verkligeheten helt klart! Vi var som små barn haha!

Idag så är det jobb 13-18, sen blir de packa lite till stockholm. Känns sådär att missa sista strand, jag vill ju gå. Men jag vill verkligen till stockholm och de kommer jag inte hinna sen när innebandyn börjar igen! Ikväll blir det nog stan en sväng också eftersom de är rixfm festivalen!

Ha en fin dag allesammans!
Sanna

Yummie

Laddar inför träningen med en hallonsmoothie!



Lill-lördag!

Jaha, idag är de redan onsdag och vistelsen i stockholm närmar sig allt mer, längtar verkligen efter att få komma upp till syster! Iallafall så har jag hunnit med att jobba och börjat packa lite. Och snart väntar innebandyträning, hoppas vi får greppa klubba och boll idag. Känns som att de behövs eftersom cuperna närmar sig med stormsteg!

Direkt efter träningen blir de borgholm och strand med tjejerna. Eric saade spelar där idag och de vill man inte verkligen inte missa. Ska bli riktigt kul att se honom live. För min del blir de nu årets sista strand eftersom jag missar söndagens säsonsfinal..

Nehe, nu ska jag hitta något att ta på mig ikväll och sen laga mat!
Sanna

Nu är de kväll igen..

Kom nyss hem från majsen och en trevlig dag. Spelat tv-spel lagat god mat och kollat in allsång på skansen. Min tisdagskväll spenderas med en stor kopp lyx-blåbärste(med skummad mjölk), skorpor och min favoritbok!



Förövrigt är det bestämt. På fredag efter jobbet drar jag till syster och stockholm över helgen. Mys!

Tisdag

Denna tisdagen började på bästa sätt. En liten lätt joggingrunda med karlsson! Så nu känner jag mig pigg igen. Ska snart ta mig ut och göra lite ärenden, bland annat fixa nya linser, köpa linsvätska, posta några brev m.m. Sen ska jag ta mig till smedby  och majsen för en tv-spelsdag. Härligt, eftersom de här vädret suger!

Nehe, bäst att fixa till sig lite!
Sanna

Måndagskväll!

Sitter här nu framför tvn och zippar mellan Lotta på Liseberg och pusselbitar på svt. Äter en dundergod fruktsallad bestående av melon, banan och äpple. Muuuuums!

Haft en härlig dag på jobbet, mycket att göra som vanligt. Efter de cyklade jag till netto och handlade, skulle köpa lax som kostar 30 kr denna vecka men de var redan slut efter första dagen, tummen ner på de. Mötte Maria som hade precis samma tanke som mig. Ikväll har jag annars bara diskat och städat upp lite, ska lägga mig tidigt idag tänkte jag och läsa i min favoritbok.

Imorgon är jag ledig och då står det en jogging runda på schemat med Kalle, sen får vi se vart dagen tar vägen.

Förövrigt, stockholm till helgen eller inte?
Sanna

What a night!

Blev en galet kul kväll igår på strand, och de blev en väldigt lååång kväll/natt för jag har inte sovit många timmar. Men de var de verkligen värt!

Nu ska jag snart ta min cykel och cykla till jobbet. Första gången, lite imponerande eller hur? haha. Skönt ska de bli. Sen hade jag tänkt ut och springa en runda efter jobbet, eftersom jag missar innebandyn ikväll.



Majsen och jag igår!

Ha en härlig måndag!
Sanna


Söndagsmorgon!

Ovanligt pigg är jag idag! Nu sitter jag och äter frukost och sen ska jag dra till jobbet. 10-17 är de idag!

Kvällen igår blev trevlig med tjejerna, att vi inte umgås mer? Sen skulle vi in till stan och jag följde med (oväntat?). Vi skulle in på vallen, men där var de inget folk så vi drog till krögers, fick ett perfekt bord men sen gick vi efter de. Blev olearys 20 minuter innan vi gick och åt på corner. Trots slutet så var de en härlig kväll med tjejerna. Under kvällen var de två stycken som ville köpa min hatt, med drinkar? hallå. Nej den var inte till salu helt enkelt! :) När jag gick hem så hittade jag en hundring på marken, catchiiing!


Idag blir de som sagt jobb och sen direkt hem och göra sig i ordning. Blir strand ikväll trots allt! Så lär inte höras förrän imorgon!

Ni får ha en trevlig söndag!
Sanna

RSS 2.0