Nöjd och glad!

Känner mig så nöjd faktiskt. Pallrade mig iväg till friskis vid halv fem och körde ett medel pass och sen körde jag styrka på gymmet en halvtimme. Bra där Sanna! träningsvärk imorgon kanske, jaa.. :)

Sen ikväll har jag lagat en hemlagad fiskgratäng med räkor och svamp och den var supergod. Avnjöt den framför halv åtta hos mig och just nu sitter jag och skriver ihop en grej, nu måste jag börja med arbetsprovet nämligen!

Steg 1:

Steg 2:

Steg 3: Färdig!


Imorgon väntar jobb 12-16 och sen vet jag inte alls vad som händer, en oplanerad fredag helt enkelt. Återstår att se vad som händer!
Sanna

Gult är fult?



Speciell färg och annorlunda tröja, kan inte riktigt bestämma mig om den är snygg eller inte :) 199:- H&M

Besviken!

Hade sett en virkad tröja från h&m på lite bloggar och bestämde mig för att kolla om den fanns i kalmar. Blev superglad när jag såg att den hängde på ett ställ och fanns i min storlek. Men vilken besvikelse det blev när jag tog på mig den. Tyckte mest det såg ut som jag hade på mig mormors virkade duk. Synd!



 Men om ni är sugna och den passar bättre på er, så finns den alltså på H&M för 249:-

Torsdag!!

Min sista lediga dag nu innan jag jobbar helgen. Känns rätt skönt för jag känner mig inte riktigt pigg i kropp och själ, plus att idag har jag enorm träningsvärk sen gårdagens träning. Bästa sättet är ju att träna för att bli av med det, så blir nog en runda på gymmet sen, även om de blir lugnt.

Annars så var de en bra onsdag igår. Hittade en vit stickad kofta på Cubus som är så fin, men lite väl dyr kanske, men gillade den så den fick följa med hem. Sen hittade jag mig ett par löparskor, riktigt snygga och sköna och efter rabatt så blev det bara 950 kronor, så jag känner mig rätt nöjd :) Kvällen spenderades sen hemma i Ljungbyholm där det bjöds på kycklingwok, mums!



Nu ska jag snart åka in till stan igen, ska köra affären och handla lite. Sen blir det garderobsrensning och därefter lite träning hade jag tänkt. Sen ikväll ska jag laga fiskgratäng, mums. Bra torsdag!
Sanna


Ledig!

Är ledig idag och även imorgon, himla skönt då jag inte alls känner mig på topp. Vet inte vad det är som har hänt nu, kanske bara är uppstressad vad vet jag.

Iallafall, nu hade jag tänkt träna lite. Frågan är då om jag ska ta en löptur som i måndags eller om jag ska till friskis och sätta igång där med lite gym. Är egentligen inte alls sugen på något, men eftersom jag vet att jag jobbar hela helgen så kommer de inte bli någon träning då, så får se till o göra det nu..

Sen ska jag iväg till hansa, Cubus har 30% på allt i butiken och man kanske kan hitta något kul. Därefter ska Pappa och jag runt o kolla löparskor. Dem jag har nu har jag haft i typ fem år och jag känner att dem inte alls är bra, måste köpa nya och de kommer svida i plånboken o slänga ut en tusenlapp på de, men va fasen dem håller ju ett bra tag :P

Bäst att ta tag i dagen. Blir nog gymmet trots allt, nu kör vi sanna!
Sanna


Blä för denna dag!

Usch vilken dag. Vaknade upp med illamående, ont i huvudet och ont i magen.. trodde aldrig jag skulle klara av att jobba idag. Men jag trotsade måendet och åkte iväg till jobbet och jobbade faktiskt 12-19. Det gick iallafall bra och de gick över lite grann ändå. Bara jag inte håller på o bli sjuk, eller är jag bara stressad över hur hösten ska se ut..

Har nu ikväll bara tagit det lugnt, kollat fotboll och ätit fruktsallad. Imorgon är jag ledig iallafall, o sovmorgon ser jag fram emot!

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig (klockan halv tio, haha)
Sanna

Ändrade planer!

Solen lyser ute och jag blev mer sugen på frisk luft än gym, så jag ska ut och springa istället. Ska springa ängörundan två varv hade jag tänkt och sen får de bli lite styrka också. Skjuter upp att köpa friskiskort till på onsdag istället :)



Nu kör jag!


Fredagsbilder!

Vi tog några bilder i fredags. Vissa lite galnare än andra, men här är några stycken som jag kan visa iallafall :)










hahaha!

Tack för en grym kväll frida!:)

En ledig dag!

Oj vad jag är trött idag, har fortfarande inte återhämtat mig efter helgen känns de som. Har varit en kanonbra helg även om jag hade behövt lite mer sömn, det är därför uppdateringen varit så dålig.

Iallafall i fredags blev det en riktigt bra kväll med Frida. Vi satt här hemma hos mig och drack vin, åt lite snacks och snackade om allt. Riktigt mysigt var det, sen blev de harrys och dans natten lång och jag hade riktigt kul!

I lördags fick jag sota för det, vaknade med en hemsk huvudvärk och jag var inte superpigg, men när jag sen kom till mormor så gick de över och då gjorde vi kroppkakor och dem blev magiska. Vet inte varför, men de är så himla gott alltså! Sen på kvällen var alla på jobbet hembjudna till chefen på middag. Hon bodde i ett superfint hus och allt var så himla mysigt. Sen blev de god middag och god efterrätt och en massa snack!

Igår ställde man ju fram klockan, så vid kvart i sju gick jag upp(egentligen kvart i sex) och vid kvart i åtta var jag i sporthallen för att sitta i fair play cup. Hade inte en ledig stund förrän typ klockan halv fyra, då jag äntligen kunde gå hem o få lite mat i magen! Sen fortsatte det men vi var klara redan sen vid halv sju för de två sista matcherna blev de inget av. Skönt! Så blev en lugn kväll med tvn sen..

Mycket text, men nu ska jag se till och städa lägenheten lite, sen ska jag iväg till friskis och fixa kort. Blir ett månadskort med både gym o pass. 450 kostar det, men de får de vara värt! Så börjar med en runda på gymmet idag! :)

Ha en fin måndag!
Sanna

Inte min fredag!

Hade planerat upp min fredag i minsta detalj och den blev inte alls som den skulle!

Jobbet gick superbra och fort men en kvart innan jag ska sluta så ser jag ett hål i mina nya, älskade jeans. Så efter jobbet fick jag åka o hämta lapparna och kvittot o sen köra tillbaka till hansa. Tror ni de finns i min storlek där? Nej, men bikbok i stan hade sån tur va. Iallafall så skulle jag prova en massa nytt på jobbet men de var jag inge sugen på så köpte bara det jag hade provat innan.

Sen var ju kvällen planerad, våffel och vinkväll hemma hos stickan med gänget. Men efter liten sjukstuga så blev de bara frida och jag hemma hos mig istället. Så nu blir de vin och chips och lite dipp så får vi se vad som händer!

Ha en fin fredag!
Sanna

Torsdag!

Dagen har bestått av jobb och sen har jag och håller fortfarande på o kollar om utbildningar till hösten. Det är ju dags att söka nu och jag tror jag vet vad jag ska söka! Har sen ett arbetsprov att göra som jag har lite svårt med och den anmälan måste in senast 16 maj, så har lite tid kvar men måste börja snart så jag blir riktigt nöjd! :)

Annars nu ikväll har jag vardagslyxat lite genom att laga en pastasås på fläskfilé, mumsigt blev det, så nu är jag mätt och glad!




Ska fortsätta kolla in utbildningarna nu!
Sanna


Premiär!


Premiärinvigde mina nya converse idag, älskar dem! :)



Skjorta Cassels Linne NYTT och jeansshorts Monki Skor Converse

Dagen!

Har haft en perfekt ledig dag!

- Hittade två par glasögon för sammanlagt 795 kronor, kap!
- Var sedan på stan med Mamma och Pappa, hittade en blus och ett vitt baslinne!
- Vi fikade även på café nilsson, en smoothie blev de för min del!
- Sen blev de träning, småmål. Riktigt kul var det idag och jag hade svårt att hålla mig på benen! :P
- Bakad potatis med räkröra och Sveriges Mästerkock på tv!

Det var denna blusen jag köpte idag, är lite osäker då det bara fanns storlek 40 kvar. Men jag ville så gärna ha den, dessutom fick jag 50 kronors rabatt så den blev lite billigare.. Var tvungen, tyckte den satt okej ändå! :)


Imorgon blir det jobb 11-16 och sedan har jag inget planerat. Återstår att se vad som händer!
Sanna

Två nyanser av brunt!

Två nyinköpta skor, fick båda för 325 kronor på skopunkten. Kap! Men ser nu att bilden gör dem inte rättvisa :P


Ni ska få se dem på någon annan gång :)

Ledig!

Och de känns ganska skönt faktiskt :) är lite trött efter 7 dagars jobb i sträck om man säger så.

Nu har jag precis varit på synundersökning och hon fick öka min styrka i linserna lite. Har dem nya på mig och de känns bra, ser iallafall jäkligt bra med dem! När mamma kommer in om ca två timmar ska vi kolla på bågar, måste köpa nya glasögon alltså, tyvärr för jag gillar ju mina gamla bågar supermycket. Men så är det!

Nu ska jag sätta igång och städa lite innan Mamsen kommer, ha en fin tisdag!
Sanna

Time to sleep!

Nu är denna dagen till ända, ska nog gå o lägga mig snart då jag känner mig en aning trött. Jäklar vilket fint väder det har varit idag, hade vårjackan och den var nästan för varm ett tag. Annars så gick jobbet idag fort och bra så det var skönt :) Sen lagade jag en fantastisk korv stroganoff, att något så enkelt kan vara så gott? Sen har jag bara tagit det lugnt och ätit en massa god frukt!

yummie



Imorgon är jag äntligen ledig och då är synundersökning inbokad och förhoppningsvis beställa nya glasögon. Sen blir det även en sväng på stan med Mamsen, mys! :)


Godnatt alla fina!
Sanna


Tisdag!

Typiskt när man har sovmorgon att man inte kan sova länge? Vaknade runt nio idag och kunde inte somna om så fick gå upp. Visserligen blev de en brakfrukost med kokt ägg så de var ju helt okej. Har förövrigt snörat in mig på en ny favoritfrukost: Filmjölk, kanel, musli, krossade allbranflingor, hasselnötter och kiwi. MUUUUUMS! :)

Nu ska jag snart göra mig i ordning och därefter åka och handla mat för denna vecka. Sen blir de jobb 14-19!

Ha en fin tisdag!
Sanna

Börjar tänka på våren..

Blir så sugen på färg och ljusa kläder nu när våren börjar komma. Vad tycks om denna rosa clutch? I like it, a lot!



Asos, 185 kronor

Måndag och ny vecka!

Veckoplanering:

Måndag: Idag har jag jobbat 10-17, sen blev de träning på småmål här på kvällskvisten, trevligt. Planerade även helgen lite och ser ut att bli super.
Tisdag: Min sjunde jobbdag i rad. Jobb 14-19 så får lite sovmorgon, måste även handla. Sen jobb som sagt och på kvällen blir de matlagning!
Onsdag: Äntligen ledig. Då blir städa lägenheten, synundersökning eftersom jag måste ha nya gladögon+linser. Sen kommer Mamma in också som hjälper mig kolla på bågar och så blir det stan. Sen träning på kvällen!
Torsdag: Jobb 12-17, sen oplanerat
Fredag: Jobb 10-15, promenad/jogging? sen blir de troligen våffelkväll!
Lördag: Ledig, kroppkakebak, middag hemma hos chefen med jobbet och kanske en sväng ut?
Söndag: Jobb på fair play cup hela dagen, från 08.00-20.00!

Ja de är min vecka. En bra sådan :) Nu ska jag läsa lite bloggar innan de blir sängen och en bok!
Sanna


Jobbigt!!

Blir så frustrerad, Trivs inte med mig själv just för tillfället..



Im gonna make a change!

Nu blir det pizza!

Rester från gårdagens bak. Har en bit av varje sort :) En med champinjoner, skinka,tomat och vitlöksost, en med skinka, banan, räkor och curry och en med serranoskinka, tomat, pesto, skinka och mozzarella. :)

Här är lite bilder från gårdagen:


Ett glas vin och mumsig pizza



Favoriten med vitlöksost!



Denna var otrolig god också!

Tog visst ingen bild på den tredje, men den var riktigt fin den med. Nu ska jag äta, mums!


Några få utvalda bilder från förra helgen!


Åt en massa god thaimat


fina syster



Du&jag



Hos Maja i Uppsala



Jag!


Min fina vän & jag!


Sen dog min kamera, så blev inga bilder varken när jag hade en mysig dag med Majsen i Uppsala eller bakade bullar på natten med syrran :)


Söndagen är kommen!

Vaknade upp och åt en fin frukost hemma och sen blev de jobb 10-16. Hade en bra dag på jobbet och gjorde om lite på herr så de var roligt! Nu hade jag tänkt sätta igång och städa lite och även rensa mina garderober. Börjar med den enkla med byxor o klänningar, så får vi se hur det går..

Här är gårdagens outfit som jag hade på jobbet, kände mig lite lördagsfin och invigde mina nya "skinn"shorts :)

Skjorta H&M Halsband Stylebytyra Shorts NYA! Cubus


Ikväll blir de en lugn kväll. Solsidan, bigbrother och resterna från gårdagens pizzabak!
Sanna


Myskväll!

Har haft en otroligt mysig lördagkväll :) Åkte hem till ljungbyholm nu ikväll och så bakade vi hemmagjord pizza och dem blev magiska. Blev en liten buffé eftersom vi gjorde tre olika! Mums, mums, mums :) Sen hyrde vi film. Såg "Allt som är vackert". Faktiskt en riktigt bra svensk film!

Annars så har jag jobbat och sen fikat med amanda på ikea, myspys :) Imorgon är det jobb 10-16, därefter blir de en lugn kväll antar jag. Skulle behöva få lite ordning på lägenheten kanske. Imorgon får ni lite bilder bla dagens outfit och så dem goda pizzorna, de vill ni inte missa! ;)

Godnatt alla fina!
Sanna

Hur fin?

Nyinkommen bikini från H&M. VILL HA!


Har annars varit på bio ikväll med Amanda. Såg "hur många lingon finns det i världen?" Vilken härlig film, riktigt bra och sevärd alltså :) Nu blir det sängen, för imorgon är de jobb 11-16 :)
Sanna


Dags för jobb!

Idag är det redan torsdag och snart dags för jobb. Jobbar bara 12-4 idag, gillar inte fyratimmarspassen, men vad gör man inte? Kul att jobba iallafall!

En styck jobb-outfit:

Blus Cassels Shorts och strumpbyxor Lindex Kängor Din sko


Ha en fin torsdag!
Sanna

Mina första converse!

Innan jag åkte upp så hade jag bestämt att jag ville ha ett par converse, som är helvita. Har inte hittat några här i Kalmar så höll tummarna hela tiden. Blev så glad när jag hittade dem på Stadium och blev ännu gladare när lisa hade 20%. Så jag fick dem för 560 kr istället för 700. Snacka om att jag hade en go känsla i magen efteråt och nu är jag så nöjd. Längtar tills jag kan börja använda dem och det är nog snart :)


Stockholm och Uppsala-shopping!:)

Det blev till slut en hel outfit inhandlad, som kanske ser ut såhär snart, vem vet :)



1. Zebraväska, Åhlens


2. Armband, Bikbok halva priset!


3. Skinnjacka, Vero Moda. Precis en sån jag letade efter!


4. Jeans med hög midja, Bikbok


6. Kortare topp, H&M



Favoritköpet som jag gjorde i Stockholm får ni se i ett annat inlägg!:)

Kock-Sanna!

Eftersom detta var min enda lediga dag så har jag lagat mat två gånger för att få lite matlådor framåt :)

Till lunch blev det: Kål och köttfärsröra med bulgur. Till det hade jag rårivna morötter också!



Till Middag: Kassler och broccolipaj med fetaost!
Lagade ju en paj med äggstanning förra veckan och den blev inte god, så blev överlycklig när denna paj med äggstanning blev helt underbart god, den gör jag snart igen :)



Båda rätterna var riktigt goda! :)

En vit dröm


Kommer in på H&M inom kort och den måste jag kolla in!


Nu ska jag göra kvällsmat, de blir kassler och broccolipaj, yummie!
Sanna

Ledig!

Idag är min enda lediga dag den här veckan, har tackat ja till extrajobb nämligen! Så de har varit och kommer vara en intensiv dag. Har iallafall hunnit med att storhandla, laga mat och tvätta. Snart kommer Pappa o hämtar upp mig och då ska vi till optikern. Måste fixa nya glasögon och linser. Sen hade jag även tänkt fota min shopping och lägga upp här lite senare och även dammsuga. Så jag har min kväll planerad här, även om den inte är så rolig :)

Ha en fin tisdag!
Sanna

Underbara Stockholm

Oj var ska jag börja..

Har haft ett par fantastiska dagar i Stockholm och Uppsala :) Lite kortfattat så har jag i Uppsala besökt Maja där vi både var på birger jarl, universitetshuset, domkyrkan och stan. Mycket mysigt att ses och se hur Uppsala såg ut, mindre än vad jag trodde, men mysigt :)

I huvudstaden så blev de shopping hela fredagen, thaimat flera gånger, umgåtts med min fina syster, vi började baka bröd och bullar klockan elva i lördags kväll. Jag kan säga som så att den bullen jag åt halv ett var den godaste jag någonsin ätit:) Jag har helt enkelt haft det underbart och ville verkligen inte lämna. Där vill jag bo snart, helt enkelt!

Dessutom så vann vi igår, avslutade säsongen på ett bra sätt och de kändes väldigt bra. Var riktigt kul att spela :)

Idag väntar jobb 14-19, sen iväg på möte med innebandyn. Ha en bra måndag!
Sanna

Ett sista inlägg!

Det här blir det sista inlägget nu för några dagar framåt. Åker som sagt till huvudstaden imorgon kväll och innan dess har jag fullt upp med jobb, träning och annat. Jag tror jag är färdigpackad nu iallafall, har typ inga kläder med mig knappt. Men har ju tänkt shoppa o dessutom har syster en garderob också, haha!

Iallafall, planerna för helgen är shopping (såklart), kvalitetstid med syster, besöka uppsala och träffa Majsen, bara koppla av och ha en underbar liten semester :)

Åker hem på söndag, lagom till sista matchen med innebandyn. Så vi hörs då!

Ha de bra i lilla Kalmar!
Sanna

Bokat och klart!

Nu är flyget till Stockholm imorgon bokat och klart, jippie! :) Längtar som tusan..


imorgon ses vi syster!


Annars ska jag äta lite frukost nu, en rejäl sådan då jag ska jobba heldag 10-19, de är jag ju inte van vid. Men ska bli riktigt kul iallafall.

Ha en fin onsdag!
Sanna

Speciell dag?

Det är nämligen både den internationella kvinnodagen, fettisdagen och internationella pannkaksdagen idag. För min del blir det nog ändå inte att fira något. Semlor är inget jag är speciellt förtjust i och pannkakor är ju gott, men får se om jag hinner med att göra det:P

Nu ska jag snart iväg till jobbet, välkommen tisdag!
Sanna

Enkelt men snyggt!

Har märkt med tiden att jag börjat gilla mer enkla outfits. Enkelt, stilrent och snyggt utan en massa krussiduller. Här är lördagens outfit när jag var på harrys och bowlade!


Kavaj Ginatricot Transparent blus Bikbok Höga shorts och halsband Lindex


Ni vet känslan, när man precis innan inte haft en aning om vad man ska ha på sig och provar runt och sen bara hittar det rätta för kvällen. Så kände jag i lördags, kände mig väldigt nöjd faktiskt och använde min vita kavaj första gången i år och definitivt inte den sista. I Like it!

Min måndag!

Har noll inspiration till bloggen för tillfället, den suger.. Men det är ju för att det inte händer så mycket nu i veckorna. Som idag har jag bara jobbat och tränat, så som de brukar vara. Det var iallafall riktigt kul att träna idag och de gick mycket bra för min femma :) Tre mål framåt och ett bakåt är bra! Förövrigt är jag lite besviken, då jag fick veta idag att jag måste vänta minst ett år innan jag kan göra laseroperationen för ögonen, men ändå skönt att veta att dem är noga. De är bara att vänta alltså!

Imorgon väntar jobb igen, sen blir det matshopping, matlagning och senare träning med u-laget. Blev tillfrågad och eftersom vi inte tränar i A-laget på onsdag så passar jag på att träna imorgon istället, nice!

Godnatt alla fina!
Sanna


Stockholm!

Som alla vet så ska jag till Stockholm på torsdag kväll, äntligen! :) Men nu till problemet, jag vill helst köra upp med bil eftersom det är match söndag och vill komma hem lagom i tid till den. Är det någon eller känner ni någon som ska till Stockholm på torsdag? Som antingen vill åka med mig i bilen eller på något annat sätt?


Hör av er om ni vet, annars få jag la ta bussen..

Vilken helg!

Har haft en kanonhelg!

- I fredagskväll så hade jag en mysig kväll med amanda: tacos, vin, godis och ost och kex!
- Jobbat både lördag och söndag
- Igår kväll så var jag på harrys och bowlade med Amanda, tilda, linda och julia. Tror det eller ej, men jag lyckades bemästra de snea banorna och jag vann! :) Sen tog vi några glas och så satt Amanda och jag kvar där tills klockan var tolv (med en gratis nachostallrik också), då dansade vi gärnet i 1½ timme innan de blev hemgång. Sjukt bra kväll!

Efter jobbet idag har jag annars bara gjort en paj med fläskfilé o ska jag vara ärlig så var den bara sådär idag, alltså inget mästerverk. Men den gick ju att äta :)



Imorgon blir det undersökning av ögonen för sista gången, sen blir det jobb och på kvällen träning. Hoppas att låret inte gör ont bara, men jag tror de har gått över!:)
Sanna

Gör en skillnad!

Igår på Bodyshop så köpte mamma en tygpåse, när hon gjorde detta så skulle det bidra så att en unge fick mat i en hel vecka. Så fin gest, och glad är jag som fick påsen, gillar den faktiskt :)

Vad tycks?


Shoppingförbud egentligen..

Har bestämt att jag har shoppingförbud nu fram till Stockholm nästa helg. Men eftersom jag fick 50% på en vara igår på Cubus så kunde jag inte låta bli,  så de fick bli ett litet undantag!



Gillar dem som attan, beatalde endast 150 kronor :)

Äntligen fredag!

Vet ni vad det bästa är, att om precis en vecka så är jag uppe i Stockholm hos syster, längtar så! :)

Förövrigt så hade jag en bra dag igår. Var med mamma på jobbet i några timmar och mös med söta små barn, sen besökte jag mormor&morfar och blev bjuden på världens godaste köttbullar och så bakade vi drömmar. Sen tog Mamma och jag oss in till stan där jag inhandlade mig ett par bruna skinnshorts på Cubus för halva priset, riktigt nice!

Men åter till denna fredag, är ledig idag också, tredje dagen på raken så idag blir det bara att vila upp inför jobbhelgen. Jobbar 10-17 både lördag och söndag! Men ser fram emot en myskväll med Amanda. Tänkte bjuda på tacos av något slag, sen blir det ost, vin, kex och vindruvor. Mumsigt :)


mandis och jag


Ha en bra fredag!
Sanna


Onsdag!

Är ledig idag och även torsdag och fredag. Känns faktiskt ganska skönt med tanke på omständigheterna, sen jobbar jag i helgen igen!

Igår bloggade jag inte på hela dagen då jag jobbade först några timmar, sen var jag runt lite överallt innan de var dags för möte på kvällen. Sen var jag inte alls på humör när jag kom hem av vissa anledningar så då ville jag inte skriva. Men jag har bestämt nu iallafall att det inte är värt att lägga energi på. Jag vet vad jag kan och vad jag har gjort och de är rätt! :)

Nu har jag precis lagat min goda nudelwok med kyckling, så nu är jag mätt. Snart kommer mamma och då ska vi baka semlebullar bland annat. Vid fem sen så ska jag åka med U-laget för att spela bortamatch i växjö. Hoppas verkligen att jag kan spela trots mitt lår. Men de ska jag se till!


Mums!


Hade verkligen velat gå ut på harrys idag, men eftersom jag kommer hem så sent från växjö så blir de inget tyvärr :(

Ha en fin onsdag!
Sanna


RSS 2.0