Asos

Fick mejl av Asos att frakten bara kostar 10 kronor idag fram till 10:e februari och då kunde jag inte låta bli att klicka hem en jeansjacka jag kollat på ett tag :) Totalt blev det alltså 186kr, som hittat.



Från asos alltså

Fullt upp

Ja denna veckan har jag verkligen fullt upp, träning och jobb, även övertid.. men nu längtar jag till helgen :) och annat som jag längtar efter hela tiden, hihi.

Vi hörs snart!

förresten hade jag hoppats få träffa på cissan idag, men bidde inget. saknar dig!

Söndag

Vilken helg, är helt slutkörd.. men gårkvällen blev riktig lyckad som vanligt med tjejerna. Vi har verkligen ett grymt lag och jag trivs som bara den! :) Iallafall så blev både förfesten med singstar och palace grymt kul, mycket folk också.. de var ju extra kul att matilda och pillan följde med. Tack allesammans som förgyllde min kväll ;)

Imorse var jag jättepigg, okej nu var jag ironisk, var ju tvungen att stiga upp vid tio även fast jag helst hade legat kvar i den sköna sängen. Men jag blev piggare och med mat i magen så var jag taggad till ulagsmatchen iallafall, som gick skit för min del. ibland har man dåliga dagar.

Hann även med en runda på stan innan matchen. Köpte två vita lite mer bastoppar på gina för 49 kr styck, ett svart volanglinne i spets för 49 kr från Vero Moda. Sen hittade jag ett par jeansleggings som sitter som gjutet, från vila, love it.




Bilder från gårdagen kommer på facebook så den som vill se hur kul vi hade får kolla in det där istället!

Simply the best

magisk version gör Timo Räisänen, lyssna och njut

In your heart I see the start of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms I can be in no better place


You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met
I'm stuck on your heart
I hang on every word you say
Ooh tears us apart
Oh No no no
Baby I'd rather be dead


Bara så du vet :)

Vilken match!

Idag var de dags för a-lagsmatch, hemma mot tranås.. och efter en seg förstaperiod så kom vi igång och vann med 12-1 :) Spelade hela matchen och de blev till slut ett mål och två assist för min del, så de var riktigt skoj idag!! Nu har vi skäl till att festa, så de blir lagfest hemma hos jersan, wihoo.

Stickan nu får du bevisa att du är grym på singstar, haha :) nu ska jag vara lite social och lär inte blogga mer idag så vi hörs imorgon allesammans!

Jag fick tillåtelse!

Varsågod, den bästa bilden från i lördags ;) kan inte sluta skratta åt detta mästerverk!


1 år!

Idag är det ett år sedan jag fick körkort och de firar jag med trevligt sällskap och god mat :)

helt sjukt vad tiden går fort :O

Rea!

En ny partyklänning fick åka in i min garderob idag, välkommen:)

 


Bilder

Efter önskemål från stickan så lägger jag ut några få bilder från lördagskvällen, trots dina invändningar liza ;) men jag kan iallfall säga att jag sparar dem värsta för mig själv. haha.

Lördagsmys hos stickan


med andra ord spelade vi.. liza och jag vann trots fusket ;)


skål flickor!


SlängPuss!


Vårt lilla dansryck :)


Puss vännen!


haha, kolla in den här, stickan med sin betaldosa, liza med världens min och jag bara sitter där och försöker se cool ut..


avslutar med den här bilden, sen stack vi till palace.. var en riktigt grym kväll! :)

I'm back for a while

Long time no see!

Hej på er igen, var ett tag sen sedan men har inte tid just nu, har mycket annat roligt för mig istället :) Helgen har varit superbra, även om de blev lite mycket till slut i lördags, pinsam haha. Men de var verkligen jättekul så tack liza, linda, stickan.. bilderna kanske inte bör visas här eller någon annanstans på nätet, för säkerhets skull ;)

Sen igår så spelade jag match med ulaget och vi vann mot fliseryd med 18-0, riktigt bra match och riktigt kul att spela! Innan dess var jag på stan och spanade in aimas och daylis rea och hittade en klänning som jag inte köpte, däremot resulterade de i att jag ångrade mig och att jag köpte den idag istället :P ni ska få se en bild senare!

Nu är de dags för mat och sedan träning, de är så kul nu med innebandyn, vill inte att de ska ta slut.. men vi har ju några matcher kvar sån tur är!

Vet inte vad jag ska säga, men jag lever livet just nu. Och livet? det är så bra de kan vara :)

Illa!

Ja just nu är jag en dålig bloggare.. men jag har min orsak och de är värt de. Hoppas ni hänger kvar, för snart kommer jag igång igen. :)

Nu blir de träning iallafall för halsen är frisk, tror jag ;) haha. laddad!

Update!

För er som undrar så har jag fortfarande ont i halsen, men de är på bättringsvägen iallafall :) Hoppar träningen ikväll så jag blir frisk och fit for fight till onsdag igen.

Någon som har några tips som ni brukar göra när ni har ont i halsen? Hjälp mig :)

Outfit


Tshirt- Ginatricot
Halsband- Ur&penn
Volangkjol- Ginatricot
Lackleggings- Vero Moda
Skor- Ohio


Läste Ellinoraks blogg och såg att hon hade en outfittävling, vilket jag tyckte var en riktigt bra idé så varför inte vara med? Lets try this! :)

Filmtime

Såg nyss en kärleksfilm med mamma och pappa, ovanligt? nej.. men det var iaf en kille i filmen som sa något väldigt fint:

tjejen: när vet man att man verkligen har hittat den rätta?
han: när kärleken både känns vacker, magisk och skrämmande på samma gång, precis i detta ögonblick

Behöver jag ens nämna att filmen var grymt bra? jag rös i hela kroppen:)

:(



idag var de match och jag var så taggad, tills jag märker att jag har jätteont i halsen och är jättesvullen. Och när jag kollar så har jag typ vita prickar. tecken på halsfluss? ne, sjukhusrådgivningen trodde inte det var halsfluss, men skulle de bli värre så skulle jag höra av mig igen.. aja iaf, jag kunde alltså inte vara med och spela idag, så himla tråkigt jag hade sett fram emot de.. Sen när jag ringde min tränare så sa han att jag skulle få starta och de gör mig ännu argare på mig själv. Så himla tråkigt.. Men bättre att jag blir frisk och kan vara med nästa gång än att de kanske blir mycket värre.

Så nu är ju den här dagen förstörd, men sitter och väntar på att mamma&pappa ska komma hem med glass och godis, de behöver jag verkligen nu.

sen lär jag väl missa semifinalen i DM imorgon också, fan vad jag hatar de här. Jag vill bara vara någon annanstans just nu, där jag mår mycket bättre..


Tisdag eller är de söndag?

Ja, vilken dag är det egentligen? Jag har helt hoppat ur min tidsuppfattning och de känns inte alls som tisdag idag, mer som en söndag.. Men jag klagar inte, har varit ledig idag och innebär bara halva veckan kvar sen är de helg.. Förresten så har denna helgen varit perfekt :) trots att jag jobbade både lördag och söndag..



Vet ni?
Jag är glad, ville bara säga de:)

:)

all i try to say is
i'm in love with a feeling
i know that it shows
yes, i'm in love with a feeling
and i don't care who knows





Saknar

Saknar dig majsen och även denna kvällen som var grymt bra i somras :)


Dagens citat

"Jag ska tänka mer på mig, på vad jag vill och vad jag kan göra. Och vad jag mår bäst av"

Läste mina dagliga bloggar och såg detta som någon ska ha som nyårslöfte. De stämmer verkligen in på mig och det är såhär jag ska resonera under mitt 2009 :)

Hej REA!

Idag fyndade jag ett par riktiga beiga chinos på only för endast 130 kronor, alla var bara stora i 42 men så låg det ett par i min storlek :) de var välbehövligt för mina tidigare var inte sådana chinos jag har velat ha, perfekt!

Ge mig!

Hade jag haft dig klänningen så hade jag varit glad :)

RSS 2.0