Nu ska jag fira in våren!

Ska strax möta upp gänget på thai taste för att hämta mat och sen blir det till att fira valborg :) Ha en underbar lördag!


Im back!

Känner mig gladare än på länge, hoppas de fortsätter så!

Blev en lugn fredagskväll till slut och de är nog bäst så jag vilar upp mig lite. Men bara för det så är den inte tråkig: Har redan hunnit äta fredagsmiddag som var magiskt god(klyftpotatis, egna fetaostbiffar och champinjonsås), målat naglarna svarta och nu sitter jag och lyssnar på go musik och peppar inför imorgon :)

Imorgon är det jobb 11-16, sedan hem och fixa sig och sedan iväg till kära Frida för en liten förfest med mat, god dryck och vänner. Sedan blir det fest i lindsdal hela kvällen lång, härliga lördag!



Bild från förra valborg, hoppas årets blir lika lyckat

Fredag!

Idag är det fredag, jobbar ju hela helgen så känns inget speciellt mer än att de snart är lördag och då blir de valborgsfirande, de ser jag fram emot! :)

Dagens schema är jobb 12-17, ska iväg och hjälpa till med Modevisning för PRO tror jag det är. Dem ska ha våra kläder så vi ska hjälpa till lite. Sen efter jobbet blir de en runda kring systemet och sen hem och laga god fredagsmiddag. Kanske blir krögers med amanda, men vi får se hur vi båda mår. Jag är ju inte helt pigg ännu och väntar hellre till lördag isåfall :)

Hade hoppats att jag kände mig bättre idag så jag kunde köra på gymmet, eftersom mitt måndagskort går ut imorgon. Men sånt är livet, hälsan före!



Ha en fin fredag!
Sanna


Köpa eller inte köpa?

Är lite småsugen på denna blåa lilla sak. Vad tycks?

Jag har iallafall tur med vädret..

Jag känner mig inte helt hundra idag och jag hatar det. Var tvungen att avboka skivstångspasset tyvärr, men man ska inte träna om man inte mår bra. Hoppas halsontet försvinner snart och att jag blir lite piggare. Men får väl vara glad för att det är fint väder iallafall :)

Sen väntar jobbb 15-21, har öppet extra länge eftersom vi har kundkväll, Kul!

Ska gå ut i solen en timme iallafall, bättre att vila där än i soffan ;)
Sanna


Natti!

Är helt slut i kropp och själ. Verkar som jag åkt på en ny förkylning för känner mig trött, hängig och nacken ömmar. Får hoppas att de går över, för imorgon är det en lång dag. Har ett skivstångspass inbokat och därefter är det jobb och kundkväll, så slutar inte förrän nio imorgon. Hoppas natten gör mig frisk :)

Annars har jag haft en mysig kväll. Mamma och jag hade picknick och kollade fotbollsderbyt mellan IFK och lindsdal. Bra avslut på denna dag!

Nu blir det en dejt med kudden. Godnatt!
Sanna

Shop until you drop!

Har glömt att visa mina två senaste klänningsinköp, köpte dem när jag var i Stockholm förra helgen :)


Långklänning från Bikbok, betalade endast 70 kronor för den på rea. Kap!



Från Zara, Väldigt enkel, men den är så himla fin på!


Inviger nog den röd/orangea klänningen redan i helgen, när de vankas valborg :)


Ledig!

Kom precis in från solen nu, har legat ute i en timme och njutit av värmen. Galet vad varmt det är! Tog en liten paus för nu ska jag laga lunch, blir omelett av något slag. Sen blir det nog till att ta en promenad till stan och kolla lite. Skönt att vara ledig!


Vilken härlig dag!

Har hunnit med att sola lite, städa lägenheten och nu blir det step på friskis och därefter styrka på gymmet. Måste bättra på mina små muskler :)


Min påskhelg i bilder!

Haft en fantastiskt bra helg. I fredags blev de krögers med Maja och senare även syster. I lördags blev det utgång med Majsen och till slut var vi på olearys och dansade loss, sjukt kul! Idag så har jag varit hemma i ljungbyholm och umgåtts med familjen, Kastat gris, ätit grillat, lapat sol och ätit glass. Mysdag!

Lördag:


Vi gjorde sjukt goda strawberry dauqiris, skulle bara varit is så hade dem varit perfekta!



Bästa Maja!


Söndag:


Outfit!



Så himla gott!



Underbara du!


Glad tjej!

Oj, blev visst en veckas uppehåll från bloggen. Kan ha haft världens bästa vecka trots att måndagen var en riktigt turbulent dag, men det är historia. Nu ska jag se framåt!

Bästa veckan:
- Jag har iallafall hunnit med att besöka syster med familjen och där blev de shopping, vapiano, fotboll, teater, thaimat, vampire lounge, Studentdisco i gymnastiksal, frukostbuffé, strosat runt på söder och myst i solen!
- Sen var jag måndag - onsdag i växjö och jobbade och hjälpte till att hänga om i den butiken. Sov alltså på hotell två nätter och de var en superfin restaurang också. Hade tre kanondagar där jag lärde mig massor
- Utgång igår på volym med Monzora, träffade elin och vi snackade massa minnen, Hade en grymt rolig kväll/natt!


Sen idag blev jag befodrad. Idag blev de oficiellt att jag är Cassels dekoratör. Wihoo, känns oerhört häftigt och de ska bli spännande och se hur det går och hur jag klarar av det. Glad är jag :)

De måste ju firas.. Någon som vill hjälpa till o fira och gå ut i helgen?
Sanna

Pink is the new black!


Från intesport

Äntligen!



Så skönt var det att komma utanför dörren idag. Mamma hämtade mig vid halv fyra så var vi runt på bland annat mediamarkt, blomsterlandet, specsavers, coop forum, lindex och intersport för lite olika ärenden. Spontaninhandlade ett chockrosa träningslinne som är så fint. Kommer passa perfekt till mina nikeskor som jag visat för er, måste dock byta storlek i imorgon för dem är för stora har jag insett.

Har precis ätit upp min egengjorda brocollisoppa och nu kollar jag Sveriges Mästekock, heja louise!

Trevlig kväll!
Sanna


Onsdag!

Är ledig idag och de känns rätt skönt, får ytterligare en dag att vila upp mig på. Nu har iallafall illamåendet och magontet försvunnit och jag känner mig mycket piggare men nu har jag istället ont i halsen och är förkyld. Bättre det, för de kan jag ju åka till stockholm med ändå och de gör jag imorgon, åh så kul med en minisemester med familjen.


imorgon ses vi!


Eftersom jag inte är helt hundra så de blev ingen träning idag heller, hade planerat träning varje dag denna vecka innan jag åkte iväg, men så blev man sjuk istället. Känns så tråkigt när man väl kommit igång och tycker de är kul på friskis. Men de viktigaste är att man måste lyssna på kroppen, mår den inte bra så bör man vila!

Nu hade jag tänkt städa och diska upp lite här från de senaste dagarna, har ju inte orkat fixa något, utan har varit soffliggande i två dagar. Sen blir det nog en promenad för att hämta ut mina linser o få lite frisk luft, de var längesen!

Ha en fin onsdag!
Sanna

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag är helt frisk imorgon. Vill gärna träna skivstång för de var så kul förra veckan, men känner jag mig inte hundra så blir det vila. Vi får se imorgon helt enkelt!

Tänkte bara visa upp ett par supersöta shorts jag har fått tag i från H&M Concious-kollektion. Köpte dem i måndags och de fanns bara ett par kvar och de var i min storlek, så var tvungen. 149 kr, kap!


bild tagen från nitrolicious.com

Vi får se om de blir något annat från kollektionen, den släpps ju helt och håller på torsdag, nice!

Sjuk

Ville inte riktigt inse det imorse när jag vaknade, men nu kallar jag mig sjuk. Fick sjukanmäla mig till jobbet och de känns inte alls kul. Men kroppen är inte i den form den brukar vara och känner mig väldigt trött hela tiden. Troligen har jag fått mig en släng av maginfluensa som går runt nu. Men de blir bara till att vila nu idag och imorgon(ledig) så jag är frisk till torsdag då de står jobb och sen stockholm på schemat..

Någon som har något tips på hur man kan må bättre eller vad kan man sysselsätta sig med? orkar inte så mycket mer än att kolla på tv, läsa och kolla på datorn liksom!


Nu ska jag sätta igång en film jag köpte på Maxi igår för 39kr, haha!
Sanna

Är helt slut!

Jag som hade planerat min dag i minsta detalj blev inte alls som tänkt. Hade en riktigt hemsk natt och sov knappt en blund och när jag vaknade mådde jag inte alls bra. Men jag stack till jobbet ändå och de gick helt okej även om jag inte var på topp. Sen handlade jag lite eftersom de var tomt i kylen och nu sitter jag här och är helt slut. Min nacke och rygg ömmar och jag vill bara ligga ner. Sjuk, de är de sista jag vill bli så jag ska vila hela kvällen och fick alltså hoppa träningen jag tänkt. Usch mår inte bra alltså.

Tycker synd om mig själv och hade gärna haft någon här för att passa upp på mig, men inte de. Nu ska jag vila bort viruset och hoppas på att de blir bättre!
Sanna

Lördag!

Inväntar frida, blir nog något glas vitt skulle jag tro :)



håret har hållt sig ända sen 10 i morse, gillart!

Äntligen fredag!

Gud vad tiden går fort, redan fredag och helg. Fast för min del så betyder det inte ledighet utan jag jobbar både lördag och söndag. Fast imorgon så är det ju modevisning, så blir inte för mycket jobb kanske. Kom gärna och kolla, klockan 11.00 eller 14.00 är det modevisning, och det är jag, Mamma, min bror och Monica som ska gå för Cassels! :)

Dagens planer är träning på friskis, kör nog ett medelpass idag vid 12, har nämligen en jäkla träningsvärk fortfarande så blir skönt att röra på sig ordentligt istället för bara gymmet. Sen är det jobb 14-19 och sen om Mamma mår bra blir det nog en god middag och sen hyra film. Dem har ju öppnat Hemmakväll i Kalmar, wihoo!

Ha en fin fredag!
Sanna

Trötttt!

Jag är helt slut i huvudet idag känner jag, men nu är allt inför modevisningen fixat utom en outfit till mig. Den får jag ordna med imorgon när jag jobbar. Så de löser sig nog! Vi övade lite smått nu ikväll, men de är ju som förra gången så de går säkert bra!

Annars så har jag gjort det jag skulle idag och jag är nöjd och glad över mina inköp.


höga jeansshorts, bikbok 150 kr



Imorgon är det fredag och då väntar träning och sen jobb 14-19! Sen har jag ingen aning om vad som händer, har faktiskt inget planerat denna helgen alls förutom jobb. Någon som har någon idé på något roligt som händer? är ju alltid kul att ha något o se fram emot :)

Nu ska jag dippa morötter!
Sanna

Mitt underbara fynd!

Har fått för mig att jag ville ha en playsuit med hela ben. Provade lite olika på bikbok idag men ingen satt speciellt fint. Men när jag sen går in på H&M, så hänger den där på rean och i min i storlek. Helt perfekt!

Skadar ju inte att jag hade en bonuscheck, så jag betalade endast 50 kr för den här fina, de kallar jag fynd! :)



Nöjd och glad!

Efter många om och men så är jag så nöjd och glad. Cyklade in till stan och kollade in bikbok som hade halva priset och hittade mina älskade jeans i en storlek för liten, men jag köpte dem för jag tänkte att jag kan byta storlek inom en vecka. Bäst att passa på :) Sen cyklade jag hem och bytte till bilen och körde ut till bikbok på hansa. Där fanns dem inte ens ute i butik och när jag frågade så sa hon att dem inte fick sälja just den modellen idag, men eftersom jag köpt dem redan kunde jag byta storlek. Vilken tur jag hade, egentligen skulle dem inte vara på halva priset. Men nu har jag iaf mina jeans i rätt storlek, svarta och höga i midjan.


Inhandlade mig även ett par nya tajta höga jeansshorts, dem jag redan har är ljusare, lite slappare och mer slitna. Skönt att ha två att variera med:) Så fick både jeansen och shortsen för 400 :) Sen hittade jag även en annan grej på h&m ute på hansa som jag har velat ha länge men inte hittat någon perfekt förrän idag och de bästa var att den var på rea! visar senare :)

Nu lagar jag hel kyckling i ugn och magen kurrar, men en halvtimme till i ugnen så är den färdig, mums!
Sanna


Godmorgon torsdag!

Sitter framför datorn nu och har precis ätit upp min favoritfrukost. Jag vaknade upp med träningsvärk, speciellt i ben och rumpa så kan knappt gå men de känns bara gutt, då vet man att träningen tog :) Snart ska jag fixa i ordning mig och klä på mig lite kläder och dra till stan. Ska kolla in Bikbok som har halva priset på allt i butiken, kolla in om ett halsband har kommit in på h&m och sen ska jag till elkedjan och kolla på lampor.

Det är de här halsbandet jag vill ha, visst är det fint? hoppas det finns inne i butik idag:)

Ha en härlig och solig torsdag!
Sanna


Vilken lång dag!

+ : Körde skivstångspass för första gången och det var riktigt kul, känner redan nu att träningsvärken kommer bli jobbig imorgon. Men de gör jag lätt om nästa onsdag! Sen har jag fått komplimanger som värmde.
- : Har haft mycket och tänka på, de har inte riktigt gått min väg idag kan jag känna.

Min dag har iaf bestått av träning, jobb, överraskning, fix med modevisningen som inte gick bra och en god kvällsmiddag av bakad potatis och tonfiskröra! Imorgon är jag ledig och då ska jag till stan och fixa, laga hel kyckling i ugn för första gången, sen ska jag börja ordentligt på arbetsprovet, därefter på eftermiddagen kvällen ska jag till jobbet och fixa de sista med modevisningen och sen är det övning. Fullspäckad torsdag!



Livet består av val, det svåra är bara att välja rätt. Just nu kan jag bara göra det bästa jag kan, sen får vi se vad som händer och vilka val jag måste ta. Jag vet iallafall att hur de än blir kommer jag få en grym höst. Godnatt alla fina!
Sanna

Yeah!

Provade på Afro-dans idag och de var faktiskt himla kul och man blev svettig som bara den. Trots att de var första gången för mig så tyckte jag att jag hängde på bra i koreografin, och man släppte verkligen loss till slut :) De gör jag nog om tror jag allt!

Imorgon är det onsdag och då väntar en fullspäckad dag. Vid 12.00 ska jag testa på skivstång för första gången(hoppas min träningsvärk är borta då) sen jobbar jag 14-19. Och då måste jag se till och få kläderna färdiga till modevisningen minsann. Det är spännande och roligt, men rätt svårt att få ihop fyra outfits som ändå passar ihop. Jaja, de löser sig :)

Åh det känns så bra i kroppen, jag har sökt utbildning till hösten nu, träningen på friskis är jättekul och jag har fått massa ny energi, så längtar faktiskt till jobbet imorgon!
Sanna


Nya glasögon! :)




Fick båda för 800 kronor, så de var ett litet kap tycker jag allt. Favoriterna är dem svarta och dem silvriga är såna jag kommer använda när jag vill förändra till de lite :)

Seriöst?

Idag när jag hade varit nere o lagt i tvätten så lät jag mitt sköjmedel och tvättmedel stå kvar. Det var inte mycket kvar, men jag skulle ju ner efter en timme igen så tänkte att det kunde stå kvar. Tror ni inte nu när jag kommer ner så är det någon som har tagit det? alltså seriöst vem gör så? haha

Snåla smålänningar som Maja sa, bra svar!

Nu ska jag åka och handla mat och tvättmedel ;) haha!


Ledig tisdag!

Har precis slängt i första två tvättarna och snart ska jag diska upp från igår. Därefter måste jag skriva upp vad jag ska handla och planera måltiderna i veckan. Sen så ska jag handla och hämta mina nya glasögon, wihooo :) så kul de ska bli!

Sen består dagen av fortsatt tvätt, matlagning (ska testa o göra kasslerlasagne) och träning ikväll: afrodans, får se om jag får med mig Mamma också ;)


söt tröja från zaras webshop, fin va?


Nehe, nu måste jag fortsätta jobba lite
Sanna

En bra dag helt enkelt!

Jag känner mig så glad o nöjd såhär på kvällskvisten denna måndag. Denna dag har fört med sig mycket bra tycker jag. Har äntligen bestämt vilka utbildningar jag ska söka till hösten och i vilken ordning, jag har tränat och varit duktig på friskis, lagat god tacogratäng med tacorester och ja, de känns bra helt enkelt!

Måste bara säga att jag är så glad att jag tog både gym och pass nu på friskis denna månaden. Jag som inte är så förtjust i löpband o crosstrainer så är t.ex. Medelpass perfekta som uppvärmning, och sen köra styrka efter på gymmet. Det är mitt nya sätt helt enkelt! Jag tycker faktiskt det är kul med dem här gympapassen, de är mycket folk i en härlig blandning, bra musik och lite hopp och dans! Ja, nu ska jag verkligen försöka testa lite olika pass så de ser jag fram emot, imorgon ska jag testa afrodans hade jag tänkt :)

Imorgon är jag ledig och då väntar tvätt-, pluggfix- och tränar- dag.
Sanna

Mina nya löparskor!

Snygga, sköna och helt underbara. Känns som att man springer på moln med dem. Är lite osäker på storleken egentligen men han i affären rekomenderade detta så de är nog bäst. Ska jag inviga dem idag då kanske?



Dem matchar till och med mitt nagellack ;)


Blommig och fin!

Invigde min fina nya blommiga blus från jobbet i lördags. Kände mig så fin och de var många kunder som provade den också ;)


Blus Cassels Skärp Mammas gamla Jeans Ginatricot Skor Skopunkten


Dum-Sanna!

Igår bokade jag in mig på ett skivstångspass till ikväll, trodde jag.. idag när jag gå in för att kolla så det står kvar, visar det sig att man måste anmäla sig först och de gjorde ju inte jag, så nu är jag inte bokad där, kan inte boka förrän imorgon :( typiskt, jag som var så sugen på att testa på skivstång.. Men såg att de är ett pass vid 12 på onsdag och de blir perfekt, så får se till o boka de imorgon.. Så idag blir det ett enkelt Medel-pass vid fem istället och sen styrka på gymmet, ja så får de bli!


åh, längtar efter sommar, strand, vin och jordgubbar.. mmm!


Nu ska jag se till o städa min lägenhet utan och innan, se om de finns tvätt-tid till imorgon och därefter kolla utbildningar igen, mindre än två veckor kvar till anmälan är slut så måste bestämma mig!

Ha en fin måndag!
Sanna


Söndagsbestyr

Vaknade när klockan ringde vid halv nio och ville helst av allt bara ligga kvar och sova några timmar till. Men de var bara att gå upp och åka iväg till jobbet. Gick förvånansvärt bra, även om de var lite väl lugnt :) Sen har jag bara tagit det lugnt och lagat middag. Lagade en ny rättt som jag hittade i tidningen hemmets journal, kyckling i sötsur sås med ris, riktigt gott var det. Nu blir de att kolla klart big brother och sen ska jag nog sova, är helt slut!

Annars så var gårkvällen supertrevlig. Monzora kom vid nio typ och sen bestod kvällen utav tjejsnack, vin och sen till slut dans på palace. Var längesen jag var där, men de var superkul och många man kände igen, skadar ju inte heller att man kom in på viplistan ;) Sen är jag nöjd över att jag gjorde ett bra val också till slut.

Ha en fin söndagskväll!
Sanna


Tar ett glas vitt..

.. och njuter av att det är lördag!

Har avnjutit en nachostallrik och hällde precis upp ett glas vin. Inväntar Monzora och sen får vi se vad som händer. Blir en lugn kväll eftersom jag jobbar imorgon, men alltid kul med trevligheter :)


Skjorta H&M Shorts, spetsbustier, halsband Lindex Väska Åhlens


Ha en fin lördagskväll!
Sanna

Köpa eller inte?

Vi fick in detta virkade linne på jobbet idag, provade det en snabbis förut men hade fel bh så blev inte så snyggt. Ska testa det mer imorgon med rätt bh och se, så håller tummarna!




Vad tycker ni? Köpa eller inte köpa?

Köpa eller inte?

Vi fick in detta virkade linne på jobbet idag, provade det en snabbis förut men hade fel bh så blev inte så snyggt. Ska testa det mer imorgon med rätt bh och se, så håller tummarna!




Vad tycker ni? Köpa eller inte köpa?

Dumlecupcakes och rosa naglar!

Godkväll fredag!

Min kväll har bestått av salamibriebaduette, mumsiga men väldigt mättande dumlecupcakes som jag bakat, målat naglarna rosa och kollat talang. Ska försöka sova tidigt, eftersom jag knappt sov något inatt men de är ju en annan femma. En väldigt lugn kväll helt enkelt!



Dekorerade några med hackade hasselnötter, yummie!


Imorgon blir det jobb 10-17 och sen får vi se om det blir lite trevligheter. Skönt med helg i vilket fall!

Ha en fortsatt fin kväll!
Sanna

RSS 2.0