Mina nya favoriter

Inviger mina nya loafers som jag köpte på topshop i London! Jag älskar dem:)


Valborgsmässoafton!

Min tredje lediga dag i rad. Har hittills hunnit med att träna lite på Friskis, ätit lunch och fixat lite här hemma. Om en timme hämtar Frida upp mig o då ska vi handla inför kvällen. Ikväll blir de nämligen grillkväll hemma hos Maria med Cissi också. Äta gott o dricka lite gott vin, så får vi se var kvällen sen bär av:)

Idag är jag på bra humör, solen lyser och de mesta är som de ska förutom min förkylning som fortfarande inte försvunnit, men what to do!

Ha en härlig Valborg allesammans!:)


Pappa har varit i Tyskland!

Lite gott o blandat som jag kan ha ett tag framöver:)


Underbara helg

De är söndag och jag är inne på min andra lediga dag av fyra och jag njuter. Sitter även o tänker tillbaka på kvällen igår som var så jääääääkla kul. Var en smått fantastisk kväll faktiskt. Jättegod mat och efterrätt, bra upplägg, härligt folk, massa dans och bugg och såklart mycket innebandysnack. Slocknade vid fyra, men hade gärna sett att festen fortsatt längre än vad den gjorde:)

Idag blir de en väldigt lugn söndag, ska nog ut o ta en liten promenad iallafall:) sen ikväll vill jag nog hem till ljungbyholm. Min söndagsrutin nu för tiden:)

Såhär såg jag ut igår, kände mig som million dollar i den nya klänningen och sminket som Nina fixat:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/440245/images/2012/pic_200414508.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/440245/images/2012/pic_200414508.jpg" class="image">


Torsdag!

Hade satt klockan på halv elva idag men blev väckt av chefen vid halv nio. En på jobbet var sjuk så de var bara att säga ja och masa sig upp. Nu sitter jag på bussen ut mot hansa. Jobb 10-20 idag!

Förresten hela modehuset har ikväll mellan 18-20 extra erbjudanden i butikerna. Vi har 20% på ett helt köp. Kom o shoppa!


Ledig måndag!

Den här dagen har gått så jäkla fort. Har sedan klockan 11 tvättat, rensat mina garderober, lagat mat, städat, dammsugit o dammat massa! Shit är färdig först nu vid halv åtta o är helt slut. Funderar på att gå till Friskis o bara köra lite armar o så då halsen gör ont men vet inte riktigt än.. Får se om ett tag hur jag känner!

Garderobsrensningen blev iallafall fyra påsar som åkte upp på vinden, så skönt!


Söndag o jobb!

Matchar röda läppar med mina nya converse!


Grattis på födelsedagen pappa!

Har haft en supermysig fredagskväll på table 20 med familjen. Firade pappa med paket och åt en god trerätters. För min del blev det filodegsinbakad chèvre med pinjenötter och honung till förrätt. Plankstek black and white till huvudrätt och klassiska till efterätt. Smaskens var det, men har hamnat i matkoma efter;)

Grattis världens bästa pappa!


Underbara, underbara resa!

Går inte ens att beskrivs vilken grym resa jag o Bella hade i London. fest, shopping, picknick i Hyde park, London eye, marknad i Nottinghill m.m vill tillbaka. Har massa att skiva om, men orkar inte just nu, men..

..Tack för den världens bästa resa Bella!


London calling!

Nu sitter vi vid vår Gate o väntar på att få gå på planet. Dags för vår efterlängtade weekend i London!


Redan har börjat!

Sitter i bussen upp till Stockholm och kollar bigbrother, Woho! Lite lyx som gör att resan går fortare:) plus att jag har sällskap av min syster!

Vid 22.30 är jag uppe och träffar Bella igen, längtar!


Hejdå Kalmar!

Har lunch på jobbet nu, har bara två timmar kvar, sen vid 16.30 tar jag bussen upp till Stockholm! Och imorgon klockan 11 så går flyget till London! Är helt galet att jag ska dit imorgon, men ska bli så underbart kul:)

Nehe, dags att in och jobba igen! Ha en fin onsdag!:)


Gult är inte fult!

Jag och min bästa syster igår!


Skärtorsdag

Har haft en härlig torsdag. Startade dagen med ett gympass på Friskis, därefter blev de jobb i några timmar och sen tog jag mig till Cissi för tacokväll med ett gäng damer. Himla trevligt:)

Nu tänkte jag fixa matlåda till imorgon, blir tonfisksallad och därefter bums i säng, är helt slut o imorgon ska jag upp kvart i åtta. Jobb hela dagen och sen blir de invigning av krögers uteservering med goa vänner. Ser ut att bli en bra fredag ändå!:)

Godnatt!


Onsdag!

Har haft en grymt bra onsdag. Först var de jobb där jag gjorde påskskyltning i båda skyltfönstrena:) sen efter de var jag o mamma o handlade lite o sen åt vi en snabb burgare på
McDonalds! Därefter mötte vi upp
Majsen o nina och sen var de dags för IFK Kalmars modevisning där pappa var modell kvällen till ära, så stilig!!:)

Sen tog jag o majsen en kvällsfika på café corner o tog igen lite tid me tjejsnack:) ett kärt återseende verkligen!

Min stiliga pappa som modell;)


Nöjd!

Nu är friskiskortet inhandlat o nu jäklar ska de blir fart på bena o musklerna:) wihoo. Blev ett intensivpass o sen gym en timme o nu känner jag mig väldigt nöjd!

Efter det blev de matlagning, korv stroganoff med bulgur. Muuuums!


Måndag o ny vecka!

Denna vecka är de påskvecka och jag jobbar varje dag till o me fredag, sen är jag påskledig tre dagar:) wie!

Idag har jag jobbat 10-15 o Kom hem nästan precis. Nu har jag även klätt på mig träningskläder. Så Ska ta mig bort till friskis o fixa kort där. Sen ska jag träna medelpass o sen styrka på gymmet! Skulle egentligen tränat med mamma ikväll, men hon ville inte så då kör jag själv nu istället. Ska bli grymt skönt att komma igång igen o få fram de få muskler jag har;)

Ha en fin måndagskväll allihopa:)


Söndagens prickiga!

Dags att gå in o jobba, idag är jag klädd såhär!


Söndag!

Igår satt jag i sporthallen i 14 timmar och rockade micken på fair play cup (troligen mitt sista på ett bra tag iallafall) och Idag ska jag "bara" jobba fem timmar. Är pigg idag så känner mig taggad för att sälja, så ska bli kul o jobba idag:)

Efter jobbet tänkte jag se f16 finalen vid halv sex(om nu cl går dit) och sen ikväll blir de mys i ljungbyholm såklart, en söndagsrutin har de blivit o jag gillar det:)

Ha en fin söndag!


RSS 2.0