Gott nytt år!

Ja idag är det alltså nyårsafton och vid tolvslaget är det ett nytt år: 2009. De blir en helt ny omstart och jag har redan ett nyårslöfte. Ja detta året ska jag komma på vad jag vill göra i framtiden och vad jag ska göra av mitt liv. Blir väldigt intressant, väntar på att blixten ska slå ner i mig eller något.

Iallafall, kvällen spenderas hos Liza med malin, karin, jullan, sara och my, sen får vi se vart kvällen leder oss. Hoppas de blir en riktigt bra kväll och de tvivlar jag inte på när vi är i farten. :)

Outfit blir faktiskt förra årets nyårsklänning, den passar perfekt fortfarande och är ju knappt använd

cissi du fick vara med på en liten kant :) hihi

Happy new year!

Lets find out

även om hjärnan säger till
gör jag som hjärtat vill


Jag är nog lite ute på hal is, men de kan vara värt de i slutändan.
det är bara att vänta och se..

Juldagen!

Tack för en superbrakväll mina vänner! :)



oså jag

GOD JUL!

Hoppas alla haft en underbar dag tillsammans med familjen och släktingar. De är under julen man ska ta tillvara på tillvaron och verkligen njuta, och de, de har jag gjort idag med några fina klappar, god mat och bra sällskap. Jag fick de jag hade önskat mig iallafall plus lite pengar och en rosa resväska! :) plus en julklapp från syrran som är helt knäpp, men ja de skrivet jag inte här.. haha.

Imorgon är de juldagen och då blir de röj!! Ska byta julklappar med maria, cissi och maja och sedan är de fest och förhoppningsvis utgång någonstans, kommer bli en kalaskväll! :)

PS, julfesten i lördags blev utan tvekan lyckad och överträffade förra årets, kolla in min facebook för bilder om ni är intresserade, för jag orkar inte lägga upp några nu. ;)

Lördag!

Oj, har inte skrivit på hela veckan trots att jag legat i sängen konstant från måndag till torsdag. Igår gjorde jag något och gick faktiskt till jobbet, vilket var lite osäkert och jag hade väldigt ont i halsen igår. Men sen gurglade jag lite minttu innan jag gick och la mig och de gav resultat. Idag mår jag prima, lagom till lagfesten ikväll :) Wiee.

Nu blir de packa ihop lite grejer, sedan ska jag in och kolla herrarnas match tillsammans me resten av "damerna" och sedan ska vi fixa oss och sedn blir de ladda! :)

här är en bild från förra årets lyckade lagfest, men vi överträffar väl den i år? ;)

Liza och jag

måndag

Efter en superbra helg så har jag gått och blivit sjuk.. fasen, feber 38.8 i morse. men nu är jag iallafall lite piggare. Ska snart gå ut&gå och få lite frisk luft, sen ska jag baka scones och lite soppa för min hals. Blir troligen ingen träning ikväll tyvärr, men får träna på onsdag istället.

det suger att vara sjuk.. men får vila upp mig nu lite så jag blir frisk=)

Röd klänning

Nästa helg ska vi ha julfest med innebandyn och damerna har bestämt att vi ska vara rödklädda och jag är ute efter en klänning, men hittar verkligen inget i butikerna någonstans, eller har någon tips?

Någon av dessa skulle jag kunna tänka mig, alla från asos :)







Vilken tycker ni var finast?


Onsdag

man slutar aldrig att förvånas..


Onsdag och två dagar kvar till helg, ska bli underbart skönt :) Då är de bland annat inplanerat troligen två matcher, lagfest och träffa clara och paulina. detta ska jag hinna med på tre dagar.. fullt upp med andra ord, och så jag ensam hemma också då pappa&mamma ska till tyskland. Ja de blir nog en bra helg :)

Annars har jag inget att blogga om, har ingen inspiration alls, och de har jag inte heller till julklappar. Ge mig lite tips på vad ni önskar er? Kan vara kul o höra, då kanske man själv kommer på att man behöver de. så ge mig era önskelistor? :)

förresten är leona lewis låt, forgive me, grym. Lyssna här

Dagens


Vit tröja - Lindex
Kjol - Ginatricot
Strumpbyxor - Gekås
Gråa Knästrumpor - Gekås
Stövlar - Skopunkten
Halsband - Ginatricot

Här är den..

Min nya kjol, från aima i växjö.. Den är verkligen typisk sanna kjol :) love it


detta var lördagens festoutfit :)

Helgen

Har varit superbra, gick lite för fort bara. En snabb uppdatering nu, sängen skriker efter mig.. är så trött efter helgens bravader. Alagsmatch borta i rottne igår kväll, Lite fest (nyktert), upp vid sju, sen var de match i älmhult med ulaget. Men två vinster inkasserade så de var värt de. Nu väntar en ny vecka med nya utmaningar, hoppas den går lika fort som den förra :)

Förresten köpte jag världens sötaste kjol i växjö igår, men den får ni se imorgon. Godnatt! :)

Ikväll

Mys med mina flickor! Vi ska laga tacogratäng, kolla idol, äta godis och självklart de bästa, tjejsnack.. Det behöver jag verkligen nu så ska bli skönt att prata av sig lite :)

här är en bild från turkiet 2007, där även majsen var med, saknar dig förövrigt!


Ha en trevlig fredagskväll, och heja Robin B, även om jag tror han åker ut ikväll! :)

Humor



Såhär hade girafferna sett ut om dem levt i Amerika istället för Afrika
hahaha

20 dagar till julafton

Shit, tiden går så himla fort alltså, helt sjukt. Idag är de torsdag och snart är de helg, ska bli grymt skönt faktiskt :) Idag när jag var på ginatricot så hittade jag massa fint och kom på att jag inte varit på stan på längre, kanske blir en shoppingrunda i helgen? Iaf såhär ser min helg ut änsålänge:
fredag - mys med cissi & maria, laga mat och idol :)
Lördag - bortamatch med alaget i rottne
Söndag - Kanske blagsmatch borta i älmhult.
mycket innebandy, men de gillas!!

Har mycket kläder som jag inte använt på länge men som är väldigt fina, så jag har tänkt starta en liten bloppis och se om de är något intresse, mitt första försök är ju kjolen i inlägget här under.

Förresten här är en bild när jag har kjolen på mig, alltså den jag tänkte sälja. Hör av er om ni är intresserade :)

To die for

Var på ginatricot idag och provade denna klänningen, och den ska bli min :) mycket finare i verkligheten däremot.. Kanske till nyår? gärna matchat med skorna under..



Shopping

Idag sprang jag in en snabbis på lindex när jag ändå var på maxi o handlade och hittade en hög svart kjol, enkel tight precis som jag vill ha. Så den köpte jag :) riktigt nöjd. Kommer kanske bild

men nu är de så att jag har en svart hög kjol som nästan är för liten och som jag då tänkte att någon kanske ville köpa, istället för att den ligger oanvänd hemma hos mig. Mejla [email protected] om du är intresserad.
Så här ser den ut: både med eller utan hängslen:

Låttips

En underbar låt som spelas om och om just nu.

Human med The killers
lyssna här

RSS 2.0