Köpingsvik/borgholm 29:e juni!











Tack för en mysig och underbar liten utflykt :)

Onsdag!

Nu är det onsdag igen och sista lediga dagen innan jag jobbar fem dagar i rad igen. Den har hittills ägnats åt dammsugning, dammning, diskning och lite plock o sådär. Snart ska jag iväg och handla lite på netto och maxi. Behöver fylla på lite, dessutom var de lite bra extrapriser på netto :)

Sen ska jag hem och äta innan jag cyklar in en runda till stan. Tänkte ta en sista rea-shoppingrunda ;) vi får väl se om jag hittar något. Sen ikväll är de träning!

Ha en bra onsdag!
Sanna

Underbara sommar!

Hade planerat en liten utflykt med Maria idag och vi kunde inte fått bättre väder. Klarblå himmel hela dagen! Vi tog oss iallafall upp till köpingsvik för att sola och bada. Ja, jag doppade mig faktiskt idag, var rätt kallt men himla avsvalkande! Hade en jättemysig och härlig dag på stranden med fika, yatzy(igen), strandtennis och lite fotande. Sen tog vi oss till borgholm för att strosa lite. Åt god buffé på Robinson qruse och kollade lite i småbutikerna men inhandlade mig ingenting. Underbar dag!


Sen ikväll mötte jag upp Frida och annelie för att lyssna på calle kristiansson. Men de var riktigt dåligt faktikst och överfullt på uteserveringarna så vi drog efter åtta. Jag och Frida handlade med oss lite gott och gjorde en krögersbricka hemma hos henne och kollade fotbollen. Mysigt!

Nu är jag trött och de bränner på hela kroppen, men de är de som hör sommaren till. Bilder från dagen kommer imorgon. Så den som väntar på något gott..
Sanna

Midsommardagen/premiärstrand!

En underbar dag/kväll/natt med dem bästa!









Fler bilder finns på min facebook!


Midsommarafton!

Midsommarafton:







Måndagkväll!

Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten idag efter en minst sagt underbar dag! Åt en stabil frukos hemma, tog mig in till stan och packade ner strandgrejerna i väskan. Sedan cyklade jag till stan för en dag i solen på kattrumpan. Frida gjorde mig sällskap och vi lunchade med pastasallad från kallskänkan. Sen kom även Majsen en stund också :) Dagen har varit hur bra som helst med sol, glass, yatzy och träffat på trevliga människor m.m. Dagen avslutades med en löpträning på stensö. Gutt när de var över!

Har iallafall fått lite färg och imorgon ska jag och marran sola&bada någonstans! Har dock bränt mig lite på ryggen(de enda stället jag inte smörjde in mig på), så får smörja ordentliget imorgon!






oops, kanske inte fick lägga ut den. Söt är hon i vilket fall!



oså jag, här ser ni min nya hårfärg lite iaf..


Nu ska jag lägga in bilder från helgen så förbered er på bildregn!
Sanna


Ändrade planer!

Strandinlägget får jag ta imorgon. Blev lite ändrade planer och lite senare än beräknat, så jag spenderar natten hemma i ljungbyholm istället.

Annars så har jag haft en grymt bra dag här ute. Har legat i solen och glassat, ätit grymt god mat och efterrätt. Vad sägs om nypotatis, grillad fläskfilé, grillspett, fetaostsallad och tzatsiki. Sen ben&jerry glass efter det, mums! Sen har vi även kollat två fotbollsmatcher och så har mamman min färgat mitt hår. Hade två färger att välja mellan men slutade med den mörka. Så nu är jag brunett igen and i like it!

Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt och åka in igen till stan och lägenheten vid tio. Har några ärenden och lite att fixa. Sen ska jag åka till kattrumpan för att sola (de ska bli fint väder) och sen kommer majsen och gör mig sällskap. Har faktiskt fått lite färg på magen idag så imorgon ska de byggas på ytterligare :)

Man kan inte annat än älska strand..

tagit bilden av min kära vän frida, mina får ni se imorgon. Godnatt!
Sanna

Underbara helg och underbara väder!

Ja nu är de söndag och slut på midsommarhelgen. Men vilken helg det har varit sen! Midsommarafton som blev lyckad följdes upp av en grym kväll igår uppe i borgholm och strand. Som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Skriver mer om gårdagen sen för nu ska jag köra hem till ljungbyholm där dagen spenderas. Ska lägga mig i solen och pressa lite. Sen ska vi grilla, färga mitt hår(äntligen) och sen blir de nog även till att se fotboll. Mysigt, kan behöva en dag med föräldrarna :)

Ha en fin söndag!
Sanna

Midsommar har börjat bra

Midsommarafton igår blev en lyckad historia. Var som sagt hos Maria med Maja och cissi. Grillade och åt gott, sen blev de hemmagjord jordgubbstårta, vinst i kubb, lite vin. Sedan åkte vi bussen till stan till en annan liten skiva med skönt folk. Där blev vi bjudna på rosé och marängswiss och avslutade kvällen där. Var hemma klockan halv två och stupade i sängen ;)

Nu kom jag precis in till lägenheten igen.. har legat en stund ute i solen. Riktigt skönt :) Men nu har jag lite att stå i. Måste måla nagellack, raka benen, laga mat, handla läsk och ta ut pengar. Ja de är en del, men nu verkar de som vi inte ska åka till borgholm förrän klockan sex så nu fick jag en extra timme.

Kan verkligen inte bestämma mig på vad jag ska ha på mig ikväll, väljer mellan några olika klänningar, men vi får se vad de blir.

Nehe, nu ska jag måla naglarna rosa!
Sanna

Glad midsommar!

Har redan hunnit med att jobba fyra timmar, haft midsommarfika, handlat vid city gross och lämnat av tjejerna hos Maria. Nu är jag hemma och gör i ordning mig och ska snart ta bussen till Maria och berga. De blir till att grilla, dricka lite vin och äta jordgubbstårta.. Så får vi se sen vad vi hittar på :) Mysigt!

bara en dag kvar till premiärstrand nu, det gillas!

Ha en trevlig midsommar allesammans!
Sanna


Goddagens!

Goddag torsdag! Idag är strålande sommarväder ute, men jag jobbar hela dagen. Börjar visserligen vid 13, men har lite ärenden innan dess, bland annat systemet osådär. Jobbar till stängning sen och därefter har jag inga planer, brukar ju alltid ha träning på torsdagskvällarna..

Någon som är sugen på att ta vara på en sommarkväll? Kanske grilla eller picknick? :)

Nehe, nu måste jag röra på mig!
Sanna


Vilken sommardag!

Det här är nog verkligen den första och varmaste sommardagen för i år. Den har jag spenderat för den mesta tiden på jobbet. Jobbade som sagt till klockan tre. Därefter la jag mig en stund i solen iallafall. Väldigt skönt, även om de inte syns något alls. Får hoppas jag får en hel soldag snart!



Nu sitter jag och kollar på England-slovenien och har precis ätit upp de sista jordgubbarna. Lika goda som förut! Snart ska jag äta korv med bröd och senare ikväll väntar träning klockan åtta.

Synd att den fina sommarkvällen går till spillo, men de tar vi förhoppningsvis igen!:)
Sanna


Tisdagskväll!

Sitter och väntar på att andra halvlek av kvällens fotbollsmatch ska börja. Efter det blir de nog sängen, ska försöka somna lite tidigare idag..

Annars har dagen varit helt okej. Började ju med en löprunda som blev rätt jobbig, men skönt när jag var färdig! Därefter gjorde jag omelett med smak av curry, riktigt smaskigt faktiskt! Därefter la jag mig ute i solen en timme, riktigt skönt. Sen tog jag mig in till stan men de enda som följde med hem var två söta par trosor och en liter jordgubbar, mina första för i år. Annars så har verkligen blivit kräsen när de gäller kläder, eller beror de bara på att man håller lite extra hårt i pengarna nu när man har lägenhet och allt. :)

Efter stan tog jag mig till Nicklas&Nina för att överlämna ninas paket eftersom hon fyllde år i söndags. Stannade kvar en stund och pratade massa med henne. Mysigt och välbehövligt!

Kvällen har annars bara bestått av mat, jordgubbar och fotboll! Men imorgon är de dags för jobb igen, 10-15!

Sanna


Midsommarklänning?

Igår fyndade jag en underbart fin klänning. Har kollat på den innan och nu var det den sista och även halva priset på den. Jag blev så glad och köpte den direkt.

Undra om jag ska ha den på midsommarafton eller på midsommardagen när vi drar till strand? :)




Vad tycker ni?

Nu:

Löprunda! Tänkte mig ängorundan några varv.



Nu kör vi!

Tisdag!

Idag är jag ledig. Och om en halvtimme ska jag ta en löprunda. Är inte alls sugen, men jag måste! Därefter blir de lunch och sedan får vi se vad som händer. Verkar som de inte blir de jag tänkte.

Förövrigt så vill jag färga håret. Mamma brukar göra det, men hon har inte tid denna veckan och jag vill få de gjort så snart som möjligt. Någon som är duktig som kan hjälpa mig? :)

Nehe, bäst att klä på sig löparoutfiten!
Sanna


Ny vecka!

Jaha, då var de måndag igen.. Vaknade runt tio och kände mig bakis, kan de komma två dagar efter? haha lustigt.. De gick över efter frukosten, men däremot har jag ont i huvudet.

Ska snart göra mig i ordning, tänkte ta en runda på hansa innan jobbet. Hann inte gå igenom alla butiker jag ville i fredags. Därefter blir de jobb 14-19, ska förbereda inför rean som börjar imorgon på ungdomsavdelningen. Eftersom jag jobbar till sju så betyder det att jag missar kvällens träning på skällby. Kanske är lika bra då jag har en konstig smärta i höften, vetifasen vad jag har gjort. Hoppas de går över snart iallafall.

Så idag är första måndagen på länge som jag har en oplanerad kväll, konstigt de känns. Får se vad som händer :)

Ha en fin måndag!
Sanna


Gårkvällen

Blev en bra kväll igår efter många om och men. Började hos Frida med en underbart god tacopaj och sallad. Sedan när folket fylldes på så drog vi oss ut för att spela lite kubb i kvällssolen. Mysigt! Därefter fortsatte festen till kaos utbröt. Efter ett tag tog vi oss in till stan iaf och det tilltänkta vallen blev de inget av då de inte var något folk. Krögers hade knäppa vakter så vi avslutade kvällen på O´learys och de var faktiskt riktigt gutt. Vi fick iallafall dansa och det var de vi ville :)

Gårdagens outfit, detta är den enda bilden jag har från kvällen..


Hoppas du hade en bra kväll bästa Frida och blev glad för presenten! :)

Fövrigt är det mindre än en vecka som vi inviger strand för i år, längtar!
Sanna

Söndagskväll!

Min kväll består av fotboll och godis. Sitter här nöjd och mätt efter min grymt goda kycklingwok, kanske något stark, men de gillar jag! Det bästa är att jag får två eller tre matlådor över ;)



Nehe nu börjar det, Berättar om gårdagen senare!
Sanna


Lördag kväll!

De var väldigt lugnt på jobbet idag så nu är jag peppad inför kvällen. Gör mig i ordning nu och snart ska jag gå iväg till Frida! Ska inte vara där förrän sju, men ska fråga om jag kan knalla bort lite tidigare så jag slipper vänta ;) Ikväll ska vi fira!

Kvällens outfit blir denna nya klänning från jobbet, sen blir de silversmycken, skinnjackan och blåa naglar. Nice!



Hoppas på en grym kväll/natt och de tvivlar jag inte på när gänget är i farten :)
Sanna


Lördag!

Gårdagen blev en mysig sådan. Amanda dök upp någon gång efter jobbet och vi lagade mat. Ugnsbakade potatis och grönsaker, fläskfilé och sallad. Mumsigt var det! Sen såg vi några avsnitt av sex and the city och åt ost&kex. Mycket trevlig fredagskväll blev de till slut..

Idag väntar en rolig dag. Börjar jobba 11-16, är riktigt sugen idag så hoppas på mycket folk! Därefter ska jag handla läsk och sen hem och göra i ordning sig inför kvällen. Frida bjuder in på födelsedagspartaj och jag vet att de kommer bli grymt!

Ha en fin lördag!
Sanna

Äntligen fredag och helg!

Skönt med fredag, även om de har känts som helg hela veckan :) Dagens planer är att åka förbi netto och handla. Sen blir de en lunch, sen en sväng på modehuset innan jag börjar jobba vid 15! Sen blir de jobb till stängning och därefter är planerna noll. Har iallafall bestämt mig för att laga finmiddag till mig själv ikväll, tycker jag är värd de..

Annars blir det jobb hela helgen men imorgonkväll ska jag iallafall hem till frida för lite partaj och fira hennes födelsedag, kan inte bli annat än succé :)

Åh, jag blir så trött..
Sanna


Sommarväder!

Vilket underbart väder det är ute. Lagom till att min långledighet är över.. Alltid när jag jobbar så är de fint väder, sen när jag är ledig är de inte det, typiskt. Får hoppas att de ändras snart. Klaga över vädret ska man iallafall inte göra!

I vilket fall så blir det jobb hela dagen lång. Börjar jobba klockan 13, sen ska jag stanna kvar efter stängning då vi ska göra om i butiken. Det väntar som sagt en stor rea snart. Ska blir kul att jobba igen iallafall!

Ha en fin dag ute i solen!
Sanna

Lägenheten!

De har efterfrågats bilder på min lägenhet, så tänkte lägga in några. Blev inte så bra bilder, men ni ser någorlunda iallafall. Dessutom är de ju inte färdigt ännu. Barbord med stolar och tavla ska upp!







Fler kommer när det är helt färdigt =)

15:e juni!

Gårdagen bestod utav firande för min kära vän amanda. Jag fick verkligen sådan nostalgi och saknade min studentdag för två år sen. Man vet verkligen vilken glädje dem känner när man ser dem :)

I vilket fall, var på skolgården och såg när staggs studenter sprang ut. Hängde på lite på mandi och sedan mötte jag upp Maria, Maja och Åsa för lite krögershäng och se när studenterna åkte runt på flaken. Efter det bar det av hem till Amanda i Ljungbyholm där vi firade ännu mer. Fick se på fina betyg och alla fina presenter hon fick. Blev bjuden på underbart god buffé (som jag tog några gånger av) och även svenska jordgubbar och glass till fika. Mums! Hade verkligen jättemysigt! Vid halv nio fick jag skjuts in till stan för lite förfest hemma hos mig, med Maja och Maria.  Sen tog vi oss till vallen, tog stämpel, sen delade jag och Maria på en strawberry dauqiri på krögers. Efter det blev de dans hela natten lång på vallen.

Undebart bra dag! :) Här har ni den i bilder!

dagens outfit

bästa amanda

Fina vänner på krögers

krögershäng

lycka

På flaket var de röj

Liten amanda

Amanda&Sanna

Så fina tillsammans!

Paketöppning

Förkrök innan vallen, flickorna och jag

Hoppas du hade "the time of your life" igår Amanda, det var du verkligen värd vännen!

Så himla fin du var, och din snygga klänning!


Lill-lördag!

Är lite sliten idag, efter en grym gårdag där jag firade amanda.. Mer om gårdagen i ett annat inlägg :)

Idag har jag iaf varit i stan för några ärenden, sen blev de att kolla rea på hm, bikbok bland annat, men jag var duktig nog att inte handla något. Bra jobbat Sanna! Spenderade istället pengar på mat på maxi, vilket var behövligt. Ska börja laga mat nu nämligen. Blir Pasta italiano ála sanna. Pasta plus en sås på pesto, kalkon, soltorkade tomater, champinjoner, rödlök och så ruccola och fetaost till de mums!

Kvällens planer är träning vid åtta. Sen blir de lugnt, känner att jag behöver vila.



Ha en fortsatt bra dag!
Sanna


Fyndat!

Har varit en mycket bra dag! Mötte upp Maja på stan och stötte där på Åsa och Maria. Blev en runda på stan med lite olika ärenden. Efter ett tag satte vi oss vid Ben&jerrys uteservering och solen stekte på riktigt gutt. Sen tog jag och Maja oss till Maria för att kolla in hennes lägenhet. Riktigt fin! :) Sen så skulle Maria till Ikea så Majsen och jag gick hem till mig. Väl inne kollade jag på reklamen och såg att Jysk hade barstolar sänkta. Åkte dit direkt och norpade två stycken. 600 kr för båda, så var två riktiga kap! När jag satt och väntade (urdålig service för övrigt) så träffade jag Maria igen som skulle kolla bord på jysk :P Efter de blev de en runda till modehuset på skojakt, men varken jag eller Maja hittade något. Har iallafall varit en mysig dag!

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.10. Då blir jag upphämtad av kalle, träning på malkars ute i lindsdal. Inte sugen, men de är alltid gutt efteråt :)

Ser fram emot imorgon, gå på min vän amandas studentskiva och sedan utgång!
Sanna

sol?

Alla snackar om fint väder och sol. När jag kollar ut från fönstret så ser jag mest moln. Fast de är ju lite blå himmel, kanske är rätt bra om man väl går ut? Ja, man ska inte klaga!

I vilket fall, idag ska jag träffa majsen. Vi ska mötas upp i stan och ha med oss bikini så vi får väl se om vi hamnar på kattrumpan. Kan ju hoppas att de spricker upp lite mer, behöver få lite färg känner jag! Annars blir de nog bara lite stanhäng :)



Ikväll blir de träning på malkars, är sista gången för mig då jag inte kan på torsdag. Jäklar vad jag ska köra! :)
Sanna

Yummie!

Nu har jag redan tryckt i mig två kladdmuffins och funderar på att äta en tredje. Dem blev verkligen sjukt goda!



Någon som vill komma över på en fika? :)

Söndagskvällen!

Känner mig riktigt duktig idag! Var nämligen ute på en powerwalk/joggingrunda i ca en timme nyss. Blev mest jogging så är nästan lite stolt att jag tog mig hem igen. Så om ni såg ett litet yrväder med turkos jacka så var det jag :)

Annars har jag hunnit med att se film, städa och diska från igår och varit ute i solen när de var som finast väder. Härlig dag då med andra ord. Nu hade jag tänkt baka kladdmuffins. Jag har fått någon dille på att baka just nu, men de är ju så kul och gott ;) Efter de blir de korv med bröd och sen kolla fotboll eller hairspray som går på fyran!

Gårdagen blev till slut mycket lyckad. Blev en lugn skiva hemma hos mig med drinkar, snacks, spel, skratt och snack. Sedan drog vi vidare på fest med egen DJ innan vi drog till vallen och buggade oss igenom kväll. Riktigt kul var det!

Imorgon är jag ledig och har inga planer. Hoppas på fint väder!

herregud, jag bara skrattar åt det
Sanna 


Inväntar kvällens sällskap!

Var kom de fina vädret ifrån? Ja, nu är de strålande sol och blå himmel. Men de blåser väldigt mycket iofs. Men nu hade vi ju kunnat grilla? Jag har iallafall korv och bröd, men ingen grill :P aja, vi tar de en annan gång!

Nu sitter jag och inväntar brudarna inför kvällens skiva. De blir Stickan, Frida, Herrlin, Karin, Jag och sen kommer även Majsen!

Kvällens outfit, enligt tema!


Klänning Ginatricot Smycken Kappahl, Glitter, H&M


Blir de bara ben idag tro? återstår att se..


Nu ska jag blanda drinkar. Ha en trevlig lördag! :)
Sanna


Mums!

Har precis fått i mig lite baconpasta och de var mumsigt. Fick tre portioner till så blir perfekt till att frysa in! :) Annars så har Majsen varit hos mig hela dagen, vi har bakat dumlekakor som jag ska bjuda på om gästerna vill ha. Sen har vi även satt upp min nya klocka och gardinerna med hjälp av pappa. Mysigt!

Nu måste jag diska, sen blir de till att ta en dusch och klura ut vad jag ska ha på mig ikväll. Har ju bestämt att temat är blommigt men har inte alls haft tanke på vad jag ska ha på mig. Aja, något hittar jag nog, annars blir de lite jobbigt ;)

Känns som de kommer bli en bra kväll de här, med fina vänner! :)
Sanna

Grattis Amanda!

Ha en underbar dag min nyblivna 19-åring! Firar dig ordentligt på tisdag när du tar studenten!



<3

Lördag!

Usch, vädret är ju inte alls bra.. Trist, när börjar sommaren egentligen? Aja, det är iallafall lördag vilket är efterlängtat. Nu ska jag iväg och handla på maxi. Därefter ska jag baka hade jag tänkt, sen kommer även kanske Maja och besöker mig :) Sen får vi se om de blir till att kolla IFK också, fast vädret lockar inte som sagt.

Sen ikväll runt sju kommer tjejerna hem till mig. Blir en liten mini inflyttnings-skiva :) Ska bli mycket trevligt!


Bra lördag då med andra ord :) Hörs senare!
Sanna

Färgglad


Cassels

Finally Friday!

Ja, nu har jag tagit helg och en liten långledighet. Idag har jag jobbbat 12-17 och nu är jag ledig ända fram till torsdag! Skönt, hoppas på fint väder så jag kan sola lite och bättra brännan. Blev ett köp på jobbet idag, en söt färgglad rutig tunika. Nöjd! Bild får ni se senare..

Kvällens planer är att åka hem till Ljungbyholm för att umgås med familjen. Blir grillad mat och så, lugnt & skönt! Hoppas på någon god efterätt också för de är jag sugen på ;)

Nehe, dags att kila. Hoppas ni får en trevlig kväll!
Sanna

Kvällstanke!

Var ett lugnt träningspass idag, rätt skönt för var inte så sugen! Nu sitter jag här framför datorn och ska snart gå och lägga mig. Är inte så trött egentligen, men ska bli skönt ändå.

Funderat på en sak. Eget ansvar är himla viktigt, men jag har tänkt på att föräldrar har ju dubbelt ansvar. Tänk hur mycket dina föräldrar gör/har gjort för dig. Ibland tar man de nästan för givet vilket är så fel. När jag tänker på min Mamma&Pappa så känner jag att jag har världens bästa föräldrar. Dem är omtänksamma, snälla, underbara och massa mer. Ville bara skänka en tanke till dem iallafall och hoppas att ni därute uppskattar era egna föräldrar lika mycket. Dem är guld värda!



Godnatt!
Sanna


Off to work!

Nu blir de jobb 13-18, kom och shoppa :)




Favoritringen från jobbet är på!

Idag är ingen vanlig dag..

för de är Fridas födelsedag! Grattis till världens bästa Frida :)


De första minnet sen vi "lärde känna" varandra lite bättre


Underbara sommar!


Bäst på fest!

Annars har de varit en lång dag. Jobb, blomsterlandet, ikea, bauhaus. Men oj vilka inköp, nu är de bara barstolar och tavla kvar sen är jag typ färdig (förutom lite småplock) wihoo. Firas nog in till helgen ;)

Nu träning!
Sanna


Tisdagskvällen snart till ända!

Sitter nu äntligen framför en tv :) Pappa har köpt ny idag, så nu har jag köpt deras gamla. Har än så länge bara ettan, tvåan, fyran, kunskapskanalen och barnkanalen. Men de får räcka tills jag beställer fler från tele2! Skönt iallafall att ha en tv.

Dagen har iallafall varit väldigt mysig. Pannkakorna blev grymt goda och jag fick även över till imorgon, perfekt lunch på jobbet. Sen kom stickan förbi och kollade in lägenheten och hon tyckte den var fin, härligt att höra. Är ju inte riktigt färdig än men ändå! Sedan tog vi oss in till stan för en runda, kollade till herrlin och fikade på holmgrens. Jag fick med mig en ögonskugga och tofsar hem, lagom och bra. Tack för en mysig eftermiddag stickan! :)

Sen kom mamma&pappa på besök. Satte upp gardinen i köket och installerade tvn och dvdn. Ska ta in lite filmer och sex and the city så jag har något att kolla på när jag har tråkigt! Efter det gjorde jag kycklingkebabsallad och har bara kollat tv. Sen har jag kommit fram till att barbordet från Mio är för stort, har hittat ett annat på nätet som är 100 kr billigare och lite mindre, så blir kanske de istället.. Får se hur jag gör!


Minns du stickan? haha

Trevlig tisdagskväll!
Sanna


Ledig!

Denna tisdag är en ledig dag och jag är nyligen hemkommen från stan efter en mycket trevlig fika :) Nu ska jag göra pannkaksbuffé på domaregatan. Bjöd hit stickan men hon var redan mätt efter en lax, synd att hon missar mina goda pannkakor. Till de blir de färska hallon! Hon kommer iallafall hit senare o så ska vi ta en promenad till stan. Blir en fika till troligen. Senare ikväll ska jag nog till Mio och inhandla mig mitt bord om jag hinner, annars får jag ta de imorgon!

Denna dag har börjat bra och den verkar fortsätta så också! :)
Sanna

God morgon Måndag!

Eller kanske mer god middag. Tog en rejäl sovmorgon idag, väldigt skönt efter helgen.. Idag är de inget solväder tyvärr, utan då hoppas jag att de blir de imorgon då jag är ledig hela dagen!

Dagens planer är att laga mat, sedan blir de till att jobba och därefter malkars. Är inte helt hundra egentligen men jag vill träna, så då gör jag nog det! Funderar på att kanske dra till Mio innan jobbet och inköpa mig barbordet jag har kollat på. Det är faktiskt det snyggaste av alla dem jag sett. Det är ju inte direkt billigt men de kan de väl vara värt? Sen är frågan bara vad jag ska ha för stolar till, inte de lättaste om man säger så. Väljer mellan två olika, dem ena är dyrare men snyggare och dem andra är billigare, men inte lika snygga. I-landsproblem ja!


Liten Sanna och Lisa

Ha en fin måndag!
Sanna


Baka, baka liten kaka!

Kalla mig galen, men jag har varit riktigt rastlös hela kvällen eftersom jag varken har tv, några böcker eller någon tidning. Så jag tog mammas ord på allvar och började baka kvart över tio!

Nu är dem färdiga och de blev riktigt mumsiga! Syltkakor ála mattsson, blir till att bjuda på jobbet imorgon!



Imorgon är de jobb 14-19 och sen träning på malkars om halsen tillåter. Hoppas att de är fint väder för då ska jag lägga mig någonstans och sola innan jobbet :)
Sanna

GOA!


Söndag!

Nu sitter jag här ensam en söndagskväll.. Det enda sällskapet jag har är min dator. Tv har jag inte ens någon ännu då pappa råkade ta sönder den gamla. Men jag får nog tv på tisdag, ska köpa mamma&pappas gamla för dem ska köpa en ny. Billigt och bra ;)

Dagen har bestått utav jobb 10-17, sen bestämde jag mig för att inte träna. Har något i kroppen för jag är både förkyld och har ont i halsen, haft de några dagar nu och de vägrar försvinna. Vilade därför ikväll och hoppas jag kan träna alla pass i veckan som kommer nu.

Gårdagen fick jag första finbesöket i lägenheten. Maria och Cissi kom förbi en runda, trevligt! :) Sen drog jag till Lelle runt tio där Frida&stickan var så var de ett helt gäng med folk. Det hela blev till en mycket trevlig förfest som slutade på vallen. Sjukt mycket folk och oväntat kul! Blev alltså en mycket lyckad lördagskväll!

Förlåt för att bloggen inte är så rolig för tillfället. Men när allt är färdigt i lägenheten så ska ni få se den och då har jag tid till att blogga lite mer kanske :)
Sanna

Lördagkväll!

Sitter här nu i min lägenhet och njuter.. Har börjat få ordning och de som fattas nu är bara barbordet, tavla, klocka, tv o lite småsaker.. Snyggt blir det iallfall!

Igår sov jag ju första natten, förutom att jag mådde dåligt och vaknade några gånger. Men annars var de mycket skönt. Dagen idag har annars bestått av jobb. Sen köpte jag dammsugare på mediamarkt innan mamma&jag storhandlade på Maxi, så nu har jag välfylld kyl!

Kvällen känns lite oplanerad, men ska nog bort till Frida&stickan som är hos ett gäng killar och grillar. Blir nog trevligt :) sen får vi se vad som händer. Blir ju lugnt eftersom jag jobbar imorgon också!

Nehe, nu blir de till att se om jag har något att ta på mig, trevlig lördagskväll!
Sanna

Underbart!

Ja, just nu känns allt underbart.. Börjar verkligen få i ordning i lägenheten, ska till IKEA imorgon och köpa det sista. Det blir verkligen fint och de känns bra att jag får inreda precis hur jag vill! Än har jag inte sovit där, men det känns riktigt bra. Nu är jag en riktig kalmarbo!

Dagen har bestått av jobb 10-15. Sedan bar det av till stan för en fika med amanda. Efterlängtat och mycket härligt i solen, den stekte på rätt varmt om man säger så! Var på indiska och köpte en duk och två kuddar till lägenheten och sedan var det hem och fixa till och ta in allt jag köpte från ullared och de blev mycket bra. Avslutade dagen med ett stenhårt pass på malkars, blev riktigt trött idag.. Nu sitter jag här med huvudvärk och illamående så jag hoppas jag mår bättre imorgon.

Morgondagens planer blir alltså stan för ärenden, Ikea, jobb 15-19 och sen har jag inga klara planer. Uteservering eller kanske picknick? Vi får se vad som händer!

Godnatt från en tjej som njuter av livet för tillfället..
Sanna

Gekås i Ullared

Äntligen hemma efter en lång dag på ullared. Kom hem för en halvtimme sen och är helt slut. Sammanlagt har jag sex kassar hem plus lite annat. Så jag är fattigare i pengar men desto rikare i saker. De mesta är till lägenheten men lyckades även fynda lite fint till mig. Bland annat två klänningar, en skjorta, en löpdress och ett par sjukt snygga kilklacksskor från Bronx som de var pangpris på.

Nu är jag för trött för att skriva mer, men har haft en grym dag! Imorgon blir det jobb 10-15, sedan direkt till lägenheten och ta in allt nytt jag köpt och sedan blir de träning på malkars. Efter det kan jag uppdatera här igen!

Håll till godo :)
Sanna

Första flyttdagen..

..är nu till ända.

Dagen började som så att jag tog in första lasset själv och hämtade nyklarna vid tio. Besökte lägenheten och ställde in allting, sedan tog jag mig hem igen och tog de lugnt. Åt lite lunch i väntan på pappa. Sen blev det till att köra in andra lasset med sängen. När vi sen lämnat in detta så åkte vi och hämtade soffan, och jag måste säga att jag älskar den! Sedan blev det hem igen för sista lasset och ta med oss Mamma in. Väl inne började vi packa upp och sedan tog vi oss till Ikea där vi köpte byrå och växt bland annat, sen även förbi coop för lite nödvändigheter. Sista stoppet blev Milano för lite käk, en grymt god avocadosallad blev det för min del. Sedan åkte vi tillbaka till lägenheten där vi gjorde de sista innan vi åkte hem vid tio.

Har kommit en bra bit men än är de inte färdigt på långa vägar. Har dock fått in alla möbler nu förutom en golvlåda och spegel. Pappa ska fixa resten av möblerna imorgon!

Lite bilder och smygtittar:






När allt är inrett och klart så får ni se slutbilder, ni får nöja er med detta sålänge :)

Imorgon far jag och mamma med två av hennes arbetskompisar till Ullared, och då blir de inget snåla. Ska försöka köpa så mycket som möjligt som jag ska ha till lägenheten och kanske något annat att unna mig med :) Så klockan 05.30 bär det av, och de kommer bli en lång dag.

Jag är nöjd, så himla nöjd!
Sanna


Flyttdags!

Nu sitter jag och mumsar på frukost. Vid tio ska jag vara i stan och hämta nycklarna till lägenheten. Idag är det äntligen dags och som jag längtat :) Denna dag som ni säkert förstår kommer bara bestå av att flytta så någon uppdatering på bloggen blir de inte förrän ikväll när jag inte orkar flytta mer ;)

Ha en fin dag och Maria, lycka till med din flytt också :)
Sanna

RSS 2.0