In action

Bilden kommer från Peaxwebfoto


Matlagning 2

Har bakat piroger ikväll o de var faktiskt lite småjobbigt idag, men de gick till slut. Inte världens snyggaste, men grymt goda blev dem. Gjorde fyllning på skinka, tomater, soltorkade tomater, pesto och mozzarella. Rekomenderas!

Bakade även frallor på resterande jäst när jag ändå var igång. Men de blir smakprov imorgon till frukost. Yummie!


Matlagning 1

Dragonfisk blev de till lunch. Ett recept jag fått utav Mamma och jag kan lova att de är så mycket godare än vad de kanske ser ut. Yummie!


Ledig tisdag!

Så skönt o vara ledig, känner mig inte helt frisk ännu så skönt med en vilodag till! Idag har jag planer att laga dragonfisk och sen piroger. Då har jag lite matlådor framåt:) så snart ska jag åka till Maxi o handla!

Ha en fin tisdag!


Måndag och ny vecka!

Idag är jag ledig och hade en dag ute i snön inplanerad med Marran, vi skulle åka pulka, grilla korv o dricka choklad. Men min jäkla förkylning vill inte ge med sig o som ett extra plus mådde jag illa när jag vaknade också. Så jag fick ställa in, så tråkigt:( speciellt när man ser hur fint väder det är, surt!

Så idag blir en vilodag helt enkelt, kolla film o tv o bara vila. De är inte lätt för mig men ska försöka, för har haft den här dumma infektionen i en vecka. Bort ska den!


VINST!

Vinst i Huskvarna med 4-3, så jäääkla gött! Nu väntar minst tre timmars bussresa hem.

inviger idag en grymt bra julklapp, den håller verkligen salladen kyld, sjukt bra!


Makeuprådgivning!

Yes de har jag haft på make up store idag:) gjorde kursen eyes de Luxe och fick en sotning o lösögonfransar. Förstod inte förrän efteråt att jag var tvungen o betala för dem(då hade jag inte tagit dem) men sånt är livet. Fint blev de iallafall. Valde iallafall en ny foundation och den concealern som är så bra och de ingick ju i presentkortet:) plus att jag fick gratis medlemskap:)

Hoppas jag kommer kunna göra något liknande själv sen:)


Ha-begär

Den här väskan ger mig ha-begär. Åh vad jag vill ha den!


Här har de varit tomt

Har helt enkelt inte haft något att skriva om sen i måndags, inte lagat någon god mat, inte handlat några snygga kläder. Nej nada inspiration!

Men idag är de fredag o då väntar jobb 9.30 till 17.00. Efter idag är jag ledig i fyra dagar:) men ikväll har jag inga planer alls, tråkigt men sant!

Får vila upp mig istället, har en sjuk slemhosta och ont i halsen o jag måste bli frisk till söndag. Någon som har förslag eller tips?


Magkänsla

Har suttit o kollat på lite utbildningar och helt plötsligt fick jag en känsla i magen om vad jag ska göra i höst. Har pratat lite med pappa om det o de känns bra. Ska skicka lite mail senare och prata med mamma också men ja, sjukt de där att de bara kändes rätt i magen. Vi får se hur de utvecklar sig, men man får nog vara rätt snabb isåfall med anmälan och så vidare. Spännande!

Idag är jag ledig och är fortfarande hemma i ljungbyholm. Pappa o jag ska snart in till stan och luncha o så så ska jag beställa tid på make up store. Sen väntar tvätt-tid för mig och ikväll träning!

Ha en fin måndag!

Yeah!

Precis inkasserat sjunde raka vinsten. 7-3 mot örlogstaden. Lyckades få en klubba i ansiktet och därför ser jag ut som jag gör. Lär vara snyggast på festen ikväll, haha #eller inte!


Yummie!

Dags att hugga in på min salamibriepaj!


Bars

Gjort energibars för första gången någonsin och dem blev supergoda. Var dock inne någon minut för länge så de höll på att brännas men jag lyckades få ut dem i tid. Nu har jag mina egna bars till matchen imorgon istället för vitargo. Är de någon som vill ha recept så säg till;)

Dags att göra paj nu då:)


Fredag!

Har precis slutat jobba för den här dagen o jag har fått mycket gjort så de är bra. Fick dock veta att Växjö blev framflyttat på obestämd tid då en var sjuk, men de skulle bli av iaf så får längta tills dess istället.

Nu ska jag prova lite kläder på jobbet och sen lite andra ärenden innan de blir en lugn fredag. Ska iallafall göra salami briepaj, mums!


Helt slut!

Ligger utslagen i soffan helt slut, kanske ska förflytta mig till sängen? Känns som det är en bra ide:)

Imorgon är det fredag och de enda planerna jag har är jobb 10-16. Skönt att sluta tidigt en fredag. Ska iallafall försöka mig på att göra hemmagjorda proteinbars till lördagens match, men de de lille. Blir nog en lugn fredagskväll:)

Godnatt allesammans!


Solo

Hade nästan glömt bort att jag fick en prenumeration i julklapp. Men när jag kom hem efter jobbet fick jag se den här ligga på golvet. Kul! De bästa var att jag fick en Mascara med tidningen och jag som behövde en ny. Hoppas den är grym! :)

Nehe dags att cykla bort till kvällens träning!


Glad tjej!

Fick precis reda på att Måndag och tisdag nästa vecka så ska jag till Växjö o jobba med några dekoratörer. Så de blir till att sova över också! Blev riktigt pepp nu o ha något att se fram emot:)

Sen blev jag även glad att jag lyckades fynda lite extra. Köpte en kavaj på h&m häromdagen och då kostade den 150 på rean, men jag betalade 120(hade extra erbjudande). Nu hade dem sänkt den till 75 på hansa så jag var där förut o bytte. Fick tillbaka 75 kr, vilket betyder att den till slut bara kostade mig 45 kr. Kap för en svart fin kavaj va?:)


VINST!

Kvällens bortamatch resulterade i vinst efter en stark kämparinsats av hela laget. Riktigt jobbig match med mycket slag, fula knuffar och klubba i huvudet. Men Vi vann med 4-2 till slut och ett mål kom från min klubba, skönt. Tredje matchen i rad nu, oväntat för att vara mig men de är kul!

Sjätte raka nu och förhoppningsvis sjunde på lördag. GO CL!


Prolash!

Nu ska jag äntligen testa om jag kan få längre ögonfransar. Upp till bevis!


Efter ca 1,5 km simmande var pappa och jag värda salladsbuffen på biblioteket..


Dagens!

Inviger min nya tröja som jag köpte igår. Den är mer lila i verkligheten:)


Godnatt måndag!

Efter fikan o stan blev det hem o laga mat, min kassler o ananasgratäng med bulgur, mumma! Sen möte på jobbet o till sist träning, kändes lite lojjt idag? Hmm, jaja bara att tagga till onsdag!:)

Imorgon är det ytterligare en ledig dag så då väntar simning o lunch med pappsen och sedan oplanerat. Tänkte kanske rensa min garderob och ha en liten bloppis på bloggen kanske om någon är intresserad? Kolla in imorgon isåfall!

Natti natt!


Ledig måndag!

Fikar med Monzora just nu, mysigt. Vi har även varit på stan och jag har shoppat igen. Men dock bara fyndat! En svart klassisk kavaj, en lila stickad tröja och två stora mysiga halsdukar för 300 kronor sammanlagt. Helt okej:)


Bella

Det här är tyvärr den enda bilden som tagits från min kamera. Men den är fin, så fin!


Vilken helg!

Har haft besök av bästa Bella den här helgen och de har varit så himla kul. Vi har lagat tacos två gånger, snackat och skrattat en massa, ätit god plankstek på restaurang, festat med frida, maria o cissi, varit på the sign som förövrigt var riktigt bra, ätit Maxmål mitt i natten, legat kvar i sängen/soffan hela dagen, kollat skidskytte o mycket mer. Har varit en kanonhelg o är så glad att jag lärt känna en fin vän. Tack Bella och resten som gjort min helg!

Nu ska jag fortsätta äta godis o kolla paradis hotel Norge;)


Jäkla gutt!

Vinst med 10-2 mot Älmhult, så jäkla gott alltså och jag hade min egna supporterklubb och det blev ett mål från min klubba.

Nu sitter jag o fina Bella o dricker vin o sen ska vi ut o äta! Därefter blir de fest hos Frida o sen utgång på the sign! Härliga lördag!


Fredag den trettonde!

Åh vad jag är arg nu, tappade min mobil nyss på jobbet(inte första gången jag tappade den) och vips så har min iphone numera en spräckt skärm. Jävla fredag! Så nu är jag inte alls glad, mest förbannad o så ska man jobba.. Jaja bara att köra på, den fungerar ju iaf och nu har jag likadan som syrran, haha!

Något som piggar upp mig är illafall att jag ska hämta upp bella efter jobbet. Finbesök från Stockholm väntar:) så jag hoppas denna fredag bara kommer bli bättre!

Hoppas er fredag inte ger otur!


Fribiljetter!

Är så pepp. Kom precis hem från träningen med FBC och tempot var högt idag så nu är jag så taggad inför matchen på lördag. Har haft alldeles för långt uppehåll!

Lördag kl.14 möter vi Älmhult i A-hallen!

Om någon vill se den så har jag fribiljetter, så de är bara att hojta till isåfall!


Äntligen!

Nu har pappa hjälpt mig hänga upp min smyckestavla och jag har precis dekorerat den. Så fint!:)


Guldtoffs!

Titta vad jag hittade på H&M på rasten. En guldring som man har i tofsen, jag som letat som en tok efter sådan(egentligen i silver, men guld blir bra det med).

Bara 40 kr på H&M, dit o fynda!


Mat.. Igen!

Kanske blir för mycket mat här i bloggen, men de beror på att jag är väldigt intresserad av det o älskar att laga mat!

Är lite stolt över mig själv att jag lagat mat både igår och idag.

Igår blev det de kycklinggryta med svamp, soltorkade tomater, fetaost och vin.
Idag blev det en variant på korv stroganoff med curry, ananas och paprika.

Mums!


Tisdag

Trevlig överraskning man fick när man kom hem från jobbet, eller inte. Men de är bara att gilla läget o ta tag i det så fort som möjligt, dvs imorgon!

Annars har jag jobbat idag, efter jobbet var jag på Ikea o köpte nya växter och sedan handlade jag på netto o Lidl.

Ikväll ska jag laga mat och bara ta de lugnt!


Ledig måndag!

Den består av tvätt, disk, städning, matlagning och ja bara en massa plock i lägenheten, blir kanske in till stan en liten stund i eftermiddag, måste ta tag i ett litet ärende.

Startade dagen bra med goda mackor och ett ägg-hjärta. Nu ska jag ner o lägga i maskin nummer tre o fyra.


Söndag!

Idag har jag jobbat 11-17 och de var jäkligt lugnt men gick rätt fort ändå. Sen har jag bara tagit de lugnt, orkade inte träna på Friskis som jag först tänkt. Men nu väntar jag på att klockan ska gå. Vid nio ska jag på bio med Marran, ska se new years eve, mysigt!

Har precis ätit en nyttig och jättegod kvällmiddag. Rekommenderas!


Lördagstrevligheter!

Nu drar jag bort till Maria där det blir matlagning och senare in till Harrys för att bowla:)

Inviger ett annat fynd jag gjorde igår. Den kostade bara 50 kr(!) och ja jag gillar den.


Lördagsoutfit!

Dags att jobba o idag ser jag ut såhär! Klänning från Cassels, väst från h&m och guldsmycken till det!


Lördag!

Känns som de har varit helg ett tag? Haha :) iallafall så jobbar jag hela helgen.. Men ikväll blir de trevligheter. Jag ska umgås med Maria, Maja och cissi. Först blir de något att äta hemma hos Marran, sen ska vi bowla på Harrys! Nice lördagskväll helt enkelt:)

Mitt nya fynd, har kostat 499 o jag betalade 100 kr för den, love it!


Puss

Två av mina bästa vänner på en bild, puss!


Bra fredag!

Vilken kväll igår. Frida, jag o syrran körde lite förfest hos mig med vin, snack och vattenpipa, sen drog vi o dansade loss på harrys. Avslutade sedan kvällen med att kolla hockeyn och äta tortelini. Tack alla inblandade!:)

Idag har jag varit ledig o de har varit en grym dag! sov till tolv och åkte sedan in till stan där de blev lite shopping o fika med majsen. Sen åkte vi o handlade på maxi, åkte hem o matade katten i ljungbyholm och sen har vi haft myskväll hos mig, lagat plankstek och fruktsallad till efterrätt, nam nam!:)


Och förresten..

Tar tillbaka det där om träningsvärk, jag har visst träningsvärk idag..


Godmorgon onsdag!

Idag mår jag bra, så himla skönt. Konstig känsla i magen dock, inte ont men den känns lite orolig haha! Är på plats på jobbet redan, börjar inte förrän om tjugo minuter. Men tog bussen o inte cykeln idag, tur det för jag hade väl blåst av annars!

Idag väntar jobb och träning, som alla andra dagar känns de som.

Ha en fin onsdag!


Kvällsinlägg

Dagen gick förvånansvärt fort trots att jag inte mådde så bra. Gjorde om på ungdom då i princip hela avdelningen är på REA. Helt galet, kom o fynda på Cassels. Själv ska jag nog köpa en blå klänning och en silvermetallictröja, båda på halva priset:)

Sen tog jag mig hem med bussen i storm, vilket jäkla oväder. Tur jag inte tog cykeln känner jag! Sen har jag faktiskt varit på gymmet med syrran, tog de lugnt men körde lite styrka i armar o så, känner mig piggare nu faktiskt!:)

Nu ska njuta av min goda paj som jag gjorde igår o sen kolla paradise hotel och project runway, yey!:)


Tisdag!

Idag känner jag mig negativ, sista timmen innan jag skulle gå upp låg jag i sängen o vred mig av smärtor i mage samt illamående.. De har inte gått över än, men nu sitter jag här på jobbet ändå. Får göra mitt bästa idag för att klara av dessa sju timmar.

Något positivt är att jag inte har någon träningsvärk iallafall:)


Rätt nummer 2

Har precis gjort klart medelhavspajen. Passade på att laga något mer nu när jag är ledig idag, så att jag får massa matlådor, skönt!

Ska strax hugga in så att jag får energi till kvällens träning!:)


Nam nam!

Min första lagade måltid 2012 blev nudelwok med kyckling o massa grönsaker. Hur gott som helst!


Gott nytt år!

Hade en fantastiskt rolig kväll igår. Åt femrätters, dansade, firade tolvslaget, dansade lite till och sen efterfest. Slocknade efter fyrasnåret och idag är jag lite piggare än vad jag trodde jag skulle vara:)

Åt ostron för första gången igår o ja de var mest slemmigt och smakade som en kallsup, men de andra var mums. Speciellt hummersoppan, nam nam!

Låt 2012 bli ett bra år!


RSS 2.0