Morgondagen och resten av veckan!

Morgondagen har jag sett fram emot länge. Då ska jag till Växjö för att hjälpa till när den nya Cassels butiken öppnar där. Blir en heldag, åker 08.00 härifrån och så slutar jag vid 20.00 i växjö. Sen blir jag upphämtad av Mamma&Pappa och sen drar vi till Stockholm direkt därifrån. Missar tyvärr matchen i Jönköping men jag håller mina tummar för er tjejer! I Stockholm kommer jag att vara hela helgen och kommer sen hem på söndag igen sent, så de här blir sista inlägget för denna vecka.



Ser fram emot en underbar helg hos syster i Stockholm med hennes födelsedag, shopping, flyttning och utgång. Det trista är att jag missar lagfesten här hemma, men de kommer fler gånger garanterat:)

Vi hörs igen när jag är hemma!
Sanna

en liten uppdatering

Har haft en mysförmiddag med amanda. Var ute på Hansa och kollade runt lite. Köpte iallafall ett nagellack, strumpbyxor, overknee-strumpor och de mönstrade byxorna jag visade igår. Nöjd och glad!

Efter de lagade jag mat, spagetti med tonfiskpastasås och de var mumsigt. Nu sitter jag mätt och glad och inväntar träningen som är om två timmar. Ska bli kul att lira lite, hoppas på en rolig och bra träning!
Sanna

Godmorgon onsdag!

Eftersom jag vaknade tidigt idag vid halv nio så har jag redan hunnit med att tvätta två tvättar och äta frukost. Känner mig lite duktig att jag hunnit med de innan klockan tio redan.

I vilket fall så är jag ledig idag och de känns himla skönt. Jag måste packa klart till stockholm för de gjorde jag inte igår och senare ska jag träffa amanda. Vi hade tänkt dra oss ut till hansa och kolla in Cubus och jag ska nog köpa de mönstrade byxorna som jag visade igår. Sen ikväll vid sex är det träning igen, woho. En bra onsdag med andra ord!


amanda och jag


Ha en härlig dag!
Sanna


Animaltrousers

Jag tycker de är urcoola, så jag är lite sugen..



Vad tycker ni? Help me out..

Tuesday

Har varit en dag med fullt upp. Jobb för de mesta och där var de mycket att göra. Fick leverans och de var mycket erbjudanden som kommer ut i butik på torsdag, så kom och shoppa då!

Har även hunnit med en runda till cubus för att titta in lite grejer. Hängde undan två byxor till imorgon, är ju 30% då så ska fundera på dem tills imorgon. Ett par mönstrade byxor som jag är sugen på men är osäker på om jag kommer använda så mycket. Ska lägga in ett inlägg så får ni se vad ni tycker :)

Har precis dippat morötter och kollat Paradise på tv6play, äntligen sänder dem avsnitten gratis. Nu kollar jag på House och sen ska jag se till att börja packa, så får jag avsluta den imorgon. Ska ju upp till stockholm på torsdag efter jobbet i växjö, så pappa hämtar min packning imorgon redan så den kommer med upp..

Nehe, House var de!
Sanna


Förbannat!

Mitt munsår är inte bättre idag, snarare sämre och de gör förbannat ont. Det svider och ser hemskt ut. Vad ska jag göra åt de? underläppen är liksom dubbelt så stor?


Annars så väntar jobb idag, 10-16. Därefter vet jag faktiskt inte vad som händer. En oplanerad tisdagskväll kan ju vara rätt skönt, elller väldigt väldigt tråkigt!

Ha en fin dag!
Sanna

Detta önskar jag mig.

Detta inlägg är till dig Mamma. Dessa ringar önskar jag mig i födelsedagspresent(iallafall någon av dem, och beställ fort annars tar dem slut)! Så nu kan du inte klaga på att jag inte säger vad jag vill ha!

Från stylebytyra.se


Så fina!


Godmorgon måndag!

Ny vecka är igång och jag har fått munsår, igen. Min vanliga tur känner jag. Igår kände jag inget alls och idag så är det en stor blåsa på läppen. Typiskt!

Dagens planer är jag ska ut på hansa för att köpa mig ett par over knee strumpor, sedan blir de jobb 12-17 och sedan klockan sju är de dags för träning.



Nu ska jag börja fixa mig för dagen, Ha en bra måndag!
Sanna


Ännu en helg är slut..



Min helg har till stor del varit kanon!(Men håret är inte färgat) Började i fredags med vinst i derbyt, helt underbart och en väldigt rolig match att spela. Sedan spenderades kvällen med härliga tjejer hemma hos herrlin, Mycket trevligt var det. Lördagen har jag redan berättat om och den var som sagt kanon. Helgens negativa var väl dagens match. Förlust med 6-2 och de känns väldigt jobbigt på något sätt. Jag har ju inte varit med de två senaste matcherna och sett hur de har varit då, men som jag kände av det idag så känns de som vi tappat glädjen och lagmaskinen som alltid fanns där förra året inte riktigt är där. Samtidigt så är det division ett vi spelar nu och de är en högre nivå, de får vi inte glömma bort. Aja, de är bara att kämpa vidare med start imorgon. Ny vecka med de vi tycker är roligast, innebandy! :)

Kvällen har jag spenderat med god middag: klyftpotatis och kebabspett, lite choklad och ensam mamma söker. Har känt mig lite deppig men choklad hjälper alltid, varför är det så? haha

Skulle egentligen varit ledig imorgon men jag får hoppa in och jobba 12-17. Och ingen är gladare än jag, ska bli kul:) Tvätten får visserligen vänta till på onsdag, men ändå!

Natti!
Sanna


Gårdagen i bilder!

Ja, hade en superbra lördag igår och den började med jobb och modevisning på Hansa. Gick ju modell för Cassels tillsammans med Mamma, Pappa och Monica. Har tyvärr knappt några bilder förutom när vi har "festkläderna" innan vi gick. Temat var lila och de som saknas är jackorna. Jag hade en häftig svart pälsjacka till!




Sen blev de lördagsmys med trerätters. De var hur gott som helst!


fin dukning och förrätt: avocado med skagenröra!


Varmrätt, underbar plankstek med bearniesås som tillbehör!


Vit chokladmousse med limemarinerade hallon, den var magiskt god och lätt att göra.


Avslutar med en bild på Monzora och mig.


Tack för en härlig dag allesammans! Nu längtar jag till nästa helg då jag ska till syster i stockholm. Bara fem dagar kvar :)


Lördag!

En lördag som har bestått av jobb och modellande på modevisningen. Har varit riktigt kul, berättar om de imorgon för nu väntar en trerätters med Mamma, Pappa och Monzora.

Förrätt: Avocado med skagenröra
Varmrätt: Plankstek
Efterrätt: Vit chokladmousse med limemarinerade hallon

Myslördag med andra ord!
Sanna

Bakning!



Hade inget att göra förut så blev sugen på att baka och valet föll på scones. Mycket mumsigt var det kan jag säga er. Nu sitter jag och laddar inför kvällens match och väntar på mamma. Vi ska åka en runda runt stan för lite ärenden och sen ska hon färga mitt hår:)

Tänkte visa mitt senaste inköp, ett par svarta byxor med läderimitation på framsidan. Hade ett par liknande förra året, men dem gick sönder så är väldigt nöjd över dessa!


Lindex


Fredag och helg!

Äntligen ledig, så himla skönt. Det behövs verkligen för jag måste diska och dammsuga och göra rent här, men det går ju fort. :) Sen i eftermiddag kommer nog mamma in till stan för att umgås lite. Ska troligen färga mitt hår för de behövs verkligen och kan vara roligt till imorgon då modevisningen är.

Sen vid sex är de samling och vid sju blåser domaren igång matchen. Derby väntas ikväll alltså. Efter det ska jag hem till Malin. Blir nog en mycket bra fredag!

Hörs lite senare!
Sanna

Sorry!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna, men har haft fullt upp. Imorgon är jag äntligen ledig efter cirka 8 dagars jobb i sträck.

I Kalmar händer det mycket, snön kommer för en stund o sen regnar de bort. Någon kille gör ett bombhot utanför Max för att han vill ha en mobiltelefon? (verkade dock som om de var lugnt, de var ingen bomb) Lustiga människor det finns alltså!

Min dag har iallafall bestått av jobb, jenka-stund och träning. Sen ikväll övade vi på hur vi ska gå på modevisningen på lördag och därefter åt jag på Max för första gången sen de öppnade här. Kycklingbugaren är mumsig!

Imorgon är jag ledig och de som är planerat är match på kvällen. 19.00 möter vi färjestaden i a-hallen, kul! Sen får vi vad som händer utöver detta.

Natti!
Sanna

Tröttis!

Ja, nu är jag rätt trött. Har varit fullt upp idag! Först jobbade jag, sen var jag på lindex och sen maxi och handlade. Därefter blev de träning ikväll, gick sådär måste jag säga, men har ju varit sjuk så tar ju ett tag innan man är på topp igen. Skönt att vara igång iallafall!

Morgondagens planer är jobb hela dagen. Ska jobba heldag så blir 10-18. Sen blir jag hämtad och då åker vi hem till mormor, morfar och tore. Tore fyller 50 så vi ska fira honom och äta kinamat. Mumsigt! Så blir ingen bloggning imorgon så ni vet.


Kolla in den här jag hittade.. de var längesen det!

Godnatt alla fina!
Sanna

Måndag och ny vecka!

Om en halvtimme börjar jag jobbet och sen jobbar jag till klockan fyra! Därefter måste jag handla mat till mina maträtter jag planerat i veckan och sen ikväll vid 19.00 är de träning. Härlig måndag!


Vart tog sommaren vägen?

Ha en bra måndag!
Sanna

Vinst!

Ja de blev en vinst med 7-0 mot Mörbylånga idag, wihoo. Jag fick in ett mål också från min klubba :) Så skönt att få spela en hel match, underbart! Nu ser jag fram emot en vecka fylld med träningar och matcher..

Nu ikväll har jag bara myst framför ensam mamma söker, med varma baguetter och te! Sen blir de sängen för imorgon är de jobb igen, kul!
Sanna


Ett gott skratt!

Såg på vår hemsida att våra bilder hade kommit upp på varje spelare och när jag såg min bild fick jag mig ett väldigt gott skratt. Förstår ni varför? haha.


Aja, jag ser ju proffsig ut, eller något..


Nu sticker jag snart till jobbet! 10-16 jobbar jag och därefter kör mamma&pappa mig direkt till matchen i Mörbylånga. Det ska bli så kul att spela igen:) och vi ska fasen vinna. Förresten, lycka till tjejer mot Vänersborg idag också, jag håller tummarna på tre poäng!
Sanna


Mys-lördag!

Ja vad ska man säga? besviken..


Denna lördag har bestått av jobb, jobb och lite klädtittande. Sen har kvällen startat bra än så länge, för runt halv sju mötte jag upp Monzora och så gick vi till Athena. Delade på en mycket fin pizza och snackade en massa. Mysigt! Nu väntar jag på amanda, för vi ska åka och hyra film och köpa något gottis och så avslutar jag min lördagskväll.



Förövrigt så är jag så sjukt sugen på fest, har inte varit ute och träffat folk, har inte druckit alkohol på tre veckor och de känns som rekord på väldigt bra länge. Men den som väntar på något gott..

Imorgon är de jobb igen och sen direkt över till öland för att spela match med b-laget mot mörbylånga. Äntligen ska jag få spela en hel match. Längtar :)
Sanna

En ny dag!

Nu är de redan lördag och de här ska bli en bra dag har jag bestämt. Har precis ätit en god frukost och om en timme börjar jag jobbet och jobbar sen till klockan 16. Sen återstår det att se vad de blir ikväll, jag är lite småsugen på bio, är det någon som vet någon bra som går nu?


Bland annat den här väggen gjordes om igår..



Nehe nu blir de en snabbdusch och sedan fixa i ordning mig. Ses vi på Cassels idag?
Sanna


Vad ska man säga?

Det finns dagar då man gråter, antingen för att man är ledsen, arg eller till och med glad. Ikväll gråter jag för ingenting. Jag vet inte varför jag gråter men har en konstig känsla i magen som jag inte kan förklara. Jag känner mig osynlig!



Godnatt, nu ska jag drömma om att jag är hos min syster, där vill jag vara nu.
Sanna


Ge mig!

Nu hade jag inte tackat nej till denna fina ring! Sanna vill ha, vill ha nu..




stylebytyra


Ensam hemma

Ja, idag är jag ensam i min lilla lya. En fredagskväll, Känns sådär måste jag erkänna. Det var längesen jag kände mig ensam men de gör jag ikväll. Tur att idol finns och kan pigga upp mig. Kvällens favoriter är Alice, Olle och Elin!

Till kvällsmat blev de iallafall nachostallrik och till efterrätt blev de lite glass och naturgodis, mumsigt! Visst ser de gott ut?



Dagen har iallafall gott mycket fort och de beror på att jobbat hela dagen, men de var riktigt kul då jag och stina gjorde om ungdom lite och de blev faktiskt mycket bra :)

Hoppas ni har en bättre fredagskväll än vad jag har!
Sanna

Friday!

Idag finner ni mig på Cassels hela dagen. Chefen är sjuk just nu så då fick jag hoppa in extra timmar idag. Så de blir en heldag 10-19. Sen ikväll vet jag inte vad som händer.

Annars så känner jag mig mycket piggare idag. Förkylningen är bättre så nu har jag bara lite ont i halsen. De ska väl försvinna innan söndag och b-lagsmatchen hoppas jag :)

Ha en härlig fredag!
Sanna

Färdigt!

Gjorde iordning matlåda nu till imorgon och blev nästan lite hungrig nu ;) Bulgursallad med kycklingkebab, yummie!

Snodde bilden från systers blogg


Någon mer än jag som blir sugen?

På bättre humör nu..

Har haft en mysig eftermiddag/kväll. Var på jobbet i nästan två timmar och provade kläder. Både pappa och jag hittade troligen våra outfits, min ena är inte helt säker ännu. Men de blev riktigt bra iallafall. Sen tog vi oss in till subway och åt en macka. Detta behövde jag, har typ varit helt ensam i två dagar känns de som så det var skönt med sällskap :)

Imorgon är det fredag och då väntar en hel dag med jobb, sen har jag inga planer alls.

Nu ska jag ordna med matlåda till jobbet imorgon och därefter tänkte jag unna mig en chailatte ála espresso house!
Sanna


Ledig!

Det är redan torsdag och idag är jag ledig, vilket känns välbehövligt! Känner mig bättre än igår men är inte hundra ännu. Känner mig lite tung i huvudet och kroppen så idag blir de bara vila och tyvärr ingen träning. Nu hade jag tänkt börja kolla solsidan, har hela säsong ett på dvd, så de tänkte jag spendera min dag med.

I eftermiddag ska jag dock till jobbet med pappa. Nästa lördag(23:e) är det nämligen årsjubileum ute på Modehuset och då ska de vara Modevisning och både mamma, pappa och jag ska mannekänga för Cassels. Så idag ska jag och pappa börja prova lite kläder, de blir dagens höjdpunkt!



För ett år sedan visade jag kläder i ett modereportage, jag hade mer än gärna gjort om det igen, för gud så kul det var!


Nähe, nu blir de soppa och solsidan!
Sanna


Det suger!

Jag är deppig. Jag är fortfarande förkyld och har ont i halsen vilket betyder att jag fick skippa träningen ikväll och det suger. Men vill spela match i helgen och vill inte smitta ner någon så är väl bättre att vila. Ska göra fruktsallad snart så jag får i mig massa vitaminer :)

Idag har jag iallafall jobbat och därefter blev de en mini tröst-shopping på hansa. Ett par strumpbyxor från lindex och grafittinagellack från H&M. De var nedsatt nu till 39.50 så kände att de var dags att prova. Har testat det nu och det blev lyckat på hälften av naglarna så de krävs nog lite övning, men de blev ganska coolt faktiskt:)

Någon som vill pyssla om mig och som kan göra mig frisk?
Sanna

Todays look

Nu är man äntligen lite fixad och nu återstår bara att diska och äta lunch innan man börjar jobbet. Är riktigt sugen idag och hoppas de kommer in något fint med leveransen.

Idag känner jag mig lite som en skogshuggare med den rutiga skjortan, men jag gillar det :)


Skjorta Cassels Jeans Ginatricot Skärp Mammas gamla Halsband Kappahl


Ha en härlig tisdag!
Sanna

Jobbig natt!

Ja, jag har haft en riktigt jobbig natt. Vaknat flera gånger och varit helt igentäppt i näsan och typ inte kunnat andas. Vaknade till slut upp runt halv tio och då gick jag upp. Tyvärr har jag fått ont i halsen, de var alltså inte smart att träna igår. Tips på saker som kan göra mig frisk?

Dagens planer är bara jobb 14-19, sen har jag blivit hembjuden på middag och fotboll hos mina föräldrar ikväll. Är ju EMkval mot Holland vid åtta, Trevligt. Återstår att se om mamma hinner färga mitt hår också!


Bilden är tagen för tre år sedan, men oj vilken lycka den förmedlar :)

Ska försöka vila upp mig idag så jag kan må lite bättre :)
Sanna


Dagens lunch

Kan man kalla sig själv mästerkock? Jag tycker iallafall att jag är det haha ;) Pastasoppan med kassler blev magiskt god. Som jag sagt innan, de bästa är att de blir flera matlådor över!




Ledig!

Nu är det måndag igen och utanför fönstret lyser solen. Ser ut att vara en fin höstdag så kanske borde ta en promenad? Kanske lite senare då jag har slängt in två tvättar nu och verkligen måste städa. De ser ut som jag vet inte vad :P

Dagens planer är alltså tvätt, städning och även matlagning. Sen ikväll är de träning, är egentligen lite förkyld fortfarande, men jag vill träna för jag saknar klubban och bollen. Så ska försöka iallafall :)

Nehe, bäst att börja plocka undan lite!
Sanna

Så var denna vecka slut..

Veckorna går så fort nu förtiden och så har även denna vecka gjort.

Denna dag har bestått av sju timmars jobb och därmed missade jag bortamatchen i Lund. Jag höll alla mina tummar och tår men de blev tyvärr förlust. Bara att kämpa vidare! På jobbet var de väldigt lugnt måste jag säga, inte konstigt kanske en söndag. Sen ikväll har jag iaf träffat Monzora. Vi tog en lång-promenad genom stan och sedan åt vi varma mackor och fruktsallad framför bröllopsfotografen. Bra film, god mat och bra sällskap! Härlig söndagskväll.

Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker på tv3play och dricker chailatte. Imorgon är jag äntligen ledig, har jobbat sex dagar i streck så ska bli skönt med lite vila. Hoppas de finns tvätt-tid för de behöver jag verkligen..


Ge mig!

Mycket om kläder nu, men dessa två plagg hade jag gärna sett på en galge i min lilla garderob. En snygg vardagsklänning/tröja med skinndetaljer och en snygg partyklänning. Tyvärr fick de hänga kvar i affären..





Snälla, söta, rara. Ge mig, någon? :)

Min nya favorit, utan tvekan!

Har trånat efter denna gosiga tröja i mer än en månad nu och när den fortfarande inte dykt upp på jobbet så köpte jag den på Vero Moda. Det bästa är att den funkar både till jeans, tights och strumpbyxor :)




Jag älskar den!

En dag av jobb

Ja denna dag har bestått av jobb och lite shopping(som vanligt). Köpte två stickade tröjor som ni får se sen! Sen har jag även varit på Maxi och inhandlat middag som snart ska lagas. Var sugen på lite lyx ikväll så de blir klyftpotatis och rotfrukter i ugn med tomat och mozarella inbakad kycklingfilé. Yummie!

Invigde min nya tröja/klänning från jobbet som jag inhandlade i veckan:


Annars ser kvällen ut att bli lugn. Är supersugen på fest men mår inte på topp direkt. Har fått en jäkla förkylning som inte vill ge sig. Blir nog till att hyra någon film och bara ta lugnt, såklart äta lite lördagsgodis också :)

Hoppas ni får en trevlig lördag!
Sanna 

Lunchpaus!

Är hemma från en mysig fika i stan med Amanda. Har precis fått i mig lite lunch bestående av omelett med skinka, ost, tomater och oregano, Mumsigt! Så nu är jag redo för några timmars jobb.

Kväller ser mycket ljus ut. Ska hem till Maria för fredagsmys med henne och Cissi. Mycket trevligt ska de bli och tacos står på menyn! :)

Nu: Mot Hansa!
Sanna

It´s friday im in love!

Äntligen fredag och en helt oplanerad helg väntar. Förutom jobb så har jag inget inbokat. Får hoppas de händer något roligt.

Snart ska jag ta mig in till stan för en liten fika med Amanda, ska bli trevligt! Sen blir de jobb och ikväll vet jag inte ännu. Idol ska iallafall kollas på :)


Har på mig min bekväma långklänning idag från H&M och mammas gamla skärp, love it!


Ha en fin fredag!
Sanna


Kvällens derby..

.. Blev en olidligt spännande match. Jag fick se Krille Zorra bort målvakten, se Cl gå upp till fyramålsledning och se slätafly reducera tre gånger om. Fick typ ont i magen så de var riktigt spännande. Till slut ljuder signalen och Cl vinner med 8-7. Riktigt kul för herrlaget måste jag säga!

Dagens citat kom idag när vi kollade på matchen och lagen går ut på planen. Då säger Jenka: "Men varför har inte dem några siffror på tröjorna?" haha, där fick jag mig ett gott skratt, förstod visserligen att hon menade namn men ja, de var klockrent helt enkelt.

Imorgon ska jag först och främst sova ut, sen ska jag träffa amanda en ytterst liten sväng för fika/lunch (en stund är bättre än inget) och sen blir det jobb 15-19. Sen är kvällen helt oplanerad. Händer det något kul som jag har missat? :)

Nu tänkte jag dejta kudden, Godnatt!
Sanna

Puh!

Är lite stressad och chockad. Höll på att bli påkörd idag på parkeringen ute på Hansa. Var typ en sekund från de så blev väldigt rädd där ett tag.  Men bilen och jag är helskinnad som tur är :)

Nu måste jag iväg till träningen och därefter är det direkt innebandy derby. Herrarna möter slätafly så de blir en riktigt spännande match :)

Vi hörs senare!
Sanna

Träning på ge!

Nu har jag precis ätit mellanmål bestående av jordgubbsmoothie och skorpor, mums. Så nu har jag massor av energi till kvällens träning :) Wohoo!


Godnatt från lilla mig!

Det känns som mitt huvud ska sprängas snart så bäst att gå och lägga sig!


Dagens jobboutfit


Tröja Cassels Klänning, strumpbyxor H&M Halsband, ring Lindex

Tisdag som snart är slut!

Denna dag har  bestått av jobb, ikea och matlagning. Hann även med att hämta ut ett paket från H&M och även hämta mina mjukisbyxor på intersport.

Jobbet var superkul, hade besäk av några härliga tjejer som ska jobba på Cassels när de öppnar i slutet av oktober. Så fick lära dem kassan och våra egna erfarenheter :) Sen vid fem ungefär så blev jag upphämtad av mina föräldrar och då blev de ikea. Blev bara en kavel, skorpor och pesto handlat för mig haha. Men desto mer för dem! Sen nu ikväll har jag lagat mumsig middag: Bulgur med en sås utav kyckling, vitlök, spenat och soltorkade tomater, Gott!

Om tjugo minuter börjar äntligen desperate housewives. Synd att jag får nöja mig med House då, bara för att jag inte har några kanaler :( Kollade in tele2 och de var ju verkligen jättedyrt med boxen o så. Måste ta tag och ringa om det där snart o se om de stämmer.

Fick hem denna från H&M, vad tycker ni? Behålla eller inte?


Imorgon är de redan onsdag och då blir de jobb& sen träning efter det.
Sanna

Kanelbullens dag!






Idag har jag haft en härlig ledig dag. Den har jag spenderat hemma hos mormor&morfar och dem blev väldigt glada och överraskade. Vi har ätit god mat, fikat med kanelbullar och spelat fia. Sen bar det av hem igen och kvällen har bestått av träning och brända varma mackor, haha.

Imorgon är de dags för jobb igen 10-15 och sen blir de jobb varje dag denna vecka, tufft men kul såklart! Sen är kvällen helt oplanerad. Matlagning står på schemat iallafall!

Hmm, jag vet inte vad de är med mig. Känner mig inte alls pigg i kroppen och humöret är inte på topp. M-Å-S-T-E rycka upp mig!


Godnatt alla fina!
Sanna


Suris

Har väntat hela kvällen på att se ensam mamma söker på tv3play och så fungerar det inte alls. De gör mig lite sur, så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag överraska min mormor&morfar med att besöka dem. Ska även köpa med mig kanelbullar eftersom de är kanelbullens dag. Hoppas dem blir glada :)

Bjuder på några bilder från min,systers och mammas myskväll i min lilla lya igår. Tacopaj, film och gott snacks!


Mums


Fina syster


Vi köpte dem nya chipsen ugnsbakat och jag måste rekomendera dem. Mycket god smak och de kändes inte alls feta för att vara chips. Fint att de blev lite över så jag kunde smaska på det idag också. Söndagslyx :)

Kan inte bli någon annan än den jag är

Självförtroendet är verkligen på botten känns de som, men hoppet är de sista som lämnar människan så jag ska inte ge upp. Jag ska fortsätta kämpa och få tillbaka glädjen!


Spelade match idag igen mot Pixbo denna gång och den slutade 5-5. Ett poäng vunnet vilket är bra. Synd bara, för de kändes som vi hade kunnat vinna. Men 4 poäng på tre matcher i division ett tycker jag är en bra start ändå :)


Nu blir de tacopaj, mumsiga rester från igår. Sen lite morötter och dipp! Ska kolla ensam mamma söker på tv3play också vid nio. Åh, de finns ju inte något kul att kolla på tvn på söndagar när man inte har alla kanaler. Kanske borde ta tag i de där snart?

Ha en fortsatt bra söndag!
Sanna


Im back!

Nu är jag tillbaka, efter i fredags ska jag bli starkare än någonsin.


RSS 2.0