Effektiv idag igen!

Har precis gjort lite frallor på jästen som blev över från igår. Så nu ska avnjuta en tillsammans med köttfärssoppan från igår, sen ska jag ut i de fina vädret o handla:)


Mat och bakdag!

Idag har jag varit effektiv och hunnit med att både laga köttfärssoppa, göra egen musli och till sist baka piroger. Behöver jag säga att jag är rätt nöjd och mätt nu?

image description

image description


Klick Klick!

Beställde just hem väskan i föregående inlägg och längtar tills jag får hem den. Metallictrenden är stor i höst och vad passar då inte bättre än en kuvertväska i silver. :) Beställde den från Asos för 140 kronor alltså!

MEN, nu ska jag försöka mig på ett köpstop, shoppingförbud, kalla de vad ni vill i en hel månad på grund av väntande resa framöver. Har tagit lite semester och vad de än nu blir för resa så ska jag spara pengar till att kunna shoppa då. Så hjälp mig snälla ni och sen hoppas jag att vi inte får in några snygga kläder på jobbet ;) För jag ska klara det!

Förövrigt längtar jag till början av november.. Så jag hoppas oktober går fort fort fort :)

Klicka hem?

Är väldigt sugen och den kostar ju bara 140 kronor. Ska jag slå till?

Helt slut!

Ligger i soffan och tar de lugnt efter en minst sagt hektisk dag! Har jobbat från 11 till 21 varav de tre sista timmarna var vip-kväll med fullt upp! En rolig dag men nu sitter mina två lediga dagar väldigt fint:) det behövs och planerna är att storstäda, laga mat, baka, göra egen musli, handla och ja njuta av att vara ledig:)

Så här såg jag ut på vår vipkväll:


Idol!

Jobbat hela dagen och nu har jag precis ätit mig mätt på god mat, nu är det dags för idol och de är många bra tjejer ikväll och mina favoriter är Amanda p och Moa!

Vi får väl se om dem håller ikväll!


1, 2, 3. Vi från i lördags! :)


Frida


Maria


och jag..

Måndag och ny vecka!

Har en rätt skön vecka framför mig.

- På onsdag är det klubbkväll på jobbet, så alla medlemmar och dem som blir medlemmar får 20% på hela sortimentet mellan 18-21! Riktigt skoj ska det bli.
- är ledig torsdag och fredag
- seriepremiär på söndag

och däribland ska jobb och annat trevligt hinnas med. IDag har jag bara jobbat 12-16 och tagit de lugnt. Känner mig lite trött så ska nog ta en powernap innan jag intar något att äta innan kvällens sena träning.

Fick in denna söta mössa på jobbet idag och den blir snart min. Kostar bara 99 kronor och är hur skön som helst :)


Dags att slumra till lite!
Sanna

Älskar helger!

Haft en ledig helg och den har varit himla bra. Gjort saker som jag tycker om! Jag har spelat innebandy, umgåtts med vänner, lagat god mat, ätit god mat, umgåtts med mina föräldrar, kollat innebandy, dansat m.m!

Har fått känna opå hur det känns att förlora för första gången och jag tror det var viktigt. Nu kör vi på hårt denna träningsvecka och så ser vi till att vinna premiären nästa helg! Hade en mycket trevlig lördagskväll också med lite vindrickande hos Maria med Frida också. Avslutade med dans på palace. Gillar nya palace starkt!

Idag har jag sovit länge, gjort tomatsoppa, kollat innebandy och ätit en av mina favoriträtter, plankstek! De kallar jag söndagslyx på hög nivå. Har börjat med att komma hem på söndagarna till ljungbyholm och äta god mat. En ny söndagstradition som jag gillar :)


Mums!


Idag har jag haft söndagsångest och de var längesen jag hade det. Men man är bara ung en gång i livet, right? :)

Nu ska jag sova gott i min barndomssäng!
Sanna

H&M news

Kikade in på H&M och skymtade lite snyggt. Speciellt fastnade jag vid den här bilden: Snygg klänning(ni ska se ryggen), den snygga halsringen (som jag redan har) och världens snyggaste clutch, ge mig!



H&M levererar som vanligt..

Kalmarposten!

Lille jag var med i tidningen idag och visade upp en outfit bland alla kläder vi har på Cassels. Senapsgult är verkligen inne nu och jag älskar färgen! :)



Vad tycks? :)

Trött..

Idag är jag helt slut, har legat i soffan och slöat hela kvällen och kollat på tv.. Men jag har gjort nytta idag också. Dels så har jag jobbat, sen blev de handling på Maxi, därefter tog jag tag i att städa min lilla lägenhet så nu är det fint igen. Sedan så rensade jag även lite i garderoben och tog bort alla somriga plagg, så nu har jag en höstgarderob som får plats i mina två små garderober, skönt som tusan :)

Längtar efter att få besöka min syster i Stockholm, men som de är just nu går det inte.. Eftersom det är match varje helg med innebandyn. Jag älskar det, men jag saknar min syster..

Imorgon blir de jobb, tvätta och sen avslutar vi dagen med träning, bra dag alltså!
Sanna


Bättre sent än aldrig!

Några bilder från i lördags..

Födelsedagsbarnet..


Fina vänner..


Frida dansar på bordet.. busigt :)

Och såhär såg jag ut kvällen till ära:

Kjol (NY!) och linne H&M Halsring Kappahl Skor Scorett

Måndagens outift!



Kofta och top Cubus Shorts och halsband H&M

En snabb uppdatering!

Hade en grymt bra helg åter igen, älskar när man inte har några förväntningar och det bara blir så bra. Blev en lyckad lördagskväll med en grym födelsedagsskiva hos stickan, därefter fortsatte kvällen på Palace, dansade oss igenom natten och de var riktigt kul. Tack alla inblandade!

Igår efter jobbet sen så var jag rätt slut, så följde med mina päron hem det det blev finmiddag med fläskfilé och sen mys framför tvn med lite godis. Sov sedan kvar där och startade dagen med lyxfrukost, mums! Sen har jag bara jobbat idag och de gick så himla fort idag. Höll på med jackavdelningen nästan hela tiden :) Avslutade sedan dagen med en rolig innebandyträning :)

Nehe, borde varit i säng för längesen. Imorgon är det jobb igen!
Sanna

Lördagstrevligheter!

Nu drar jag på skiva hos Stickan, som på den gamla goa tiden.. Shit vad tiden går fort alltså, minns de som igår. Men ska bli himla roligt (även fast jag jobbar imorgon) och vi ska fira henne som aldrig förr! :)



Ha en fin lördag!
Sanna


The new me!


Sorry!

Här har det varit tyst ganska länge och det beror på att jag inte har något sug till att blogga och sen att man har rätt fullt upp med både jobb och träning.. Det har iallafall den här veckan bestått av plus en förändring av håret. Har både klippt och färgat håret så nu är det en Sanna som inte är sig lik, är väldigt skönt iallafall!

Denna fredagen har inte riktigt varit min dag. Ställde alarmet på fel tid så missade ett "möte" och blev stressad till jobbet, men jag hann i tid iallafall. Sen efter jobbet så köpte jag en kofta på Cubus, handlade på citygross och lagade omelettt till kvällsmat. Nu har jag kollat på idol och proppat i mig lösgodis, så nu har jag ont i magen. Att man aldrig lär sig? alltid är det samma visa haha!

Imorgon väntar stan en snabbis, träningsmatch och därefter födelsedagspartaj hos Stigson, trevlig lördag med andra ord!

Ha en fortsatt bra fredagskväll!
Sanna

En grymt rolig vecka framför mig!

Kommer knappt ha tid att blogga så därför jag skriver detta nu. Har en riktigt rolig vecka framför mig!

Måndag: Jobb 10-17, handla med syster, kolla EM-kval på Guldfågeln Arena, myskväll med syster. Ost, kex,vin och vindruvor!
Tisdag: Jobb 11-16, innebandyträning och sen matlagning och film!
Onsdag: Tar tåget till Växjö för att sedan åka till Göteborg. Jag och Camilla från Växjö ska jobba med "nordstans" dekoratörer. Sen blir det att sova på hotell.
Torsdag: Hotellfrukost (yummie), Dekoratörsmöte. Ska bli spännande och lärorikt att höra vad dem har tänkt till hösten.. Sen hemresa till Kalmar igen.
Fredag: Jobb 9-15, Upp till Oskarshamn på innebandyhelg. Spela en match och sen sova i stugor!
Lördag: Tre innebandymatcher och sen oklart..
Söndag: Ledig och vila ut..

Kommer bli grymt, ska bara hitta en tid och tvätta matchstället också, kan bli klurigt men de löser sig alltid. Nu ska jag sova, är helt slut ;)
Sanna

Gårdagens bilder


Fina Anna

Frida läste hístoria om Kalmar, eller hur var det ;)

Söta Fia, eller Sara?

Världens godaste chokladbollar, made by Lisa

Vem är vigast? Frida eller..

.. Lisa?

Lilla jag, körde på stram hästsvans igår and i like it!


Vet inte varför bilderna blev så små, men så får de vara. Tack för en grym lördag! :)

Då var vi inne i september..

Hösten närmar sig med stormsteg, även om helgen har bjudit på lite sol och värme :) Har faktiskt haft en himla bra helg. I fredags var jag med syster på Hansa en stund på morgonen och shoppade skor, därefter hämtade Pappa upp oss och så drog vi över till Saxnäs på Öland med vår kära husvagn. Där blev det sol, bad(för pappa), en sväng på ölands köpstad, grillning och kortspel. Mysig dag och övernattning!

Sen i lördags var de dags för match som vi vann med 6-4, oerhört starkt att vi vinner trots att vi spelar så dåligt. Men en bra erfarenhet att se när de inte funkar också. Nästa helg har vi ju tre matcher och så ska vi se till att vi är bättre :) Sen åt jag och syster god mat och fixade i ordning oss innan de var dags för förfest/hejdå skiva hos Anna. Hade inga förväntningar alls på kvällen men OJ vad roligt vi hade. Galen förfest, Galen mellanfest och sen blev de krögers en liten stund innan jag somnade som en stock i min säng. Tack alla för en grymt bra lördag!

Idag har jag jobbat och de var rätt lugnt, sen var jag på Maxi och handlade mat, sen har jag städat lite också. Nu ska jag snart laga tacos som jag ska avnjuta framför Idol som börjar ikväll. Lugn och skön söndagskväll kan behövas, känner mig rätt sliten ;) Dessutom har jag en fullspäckad vecka framför mig, men de tar vi imorgon!


Sista solningen för i år?