Fredag!

En riktigt mysig början av dagen har jag fått :) Mötte Liza vid slottsparken runt 12 för att ta lite fina och mysiga höstkort. Sagt och gjort, blev endel riktigt fina bilder! Liza får äran att lägga in och fixa med bilderna, så dem kommer nog upp på hennes egen blogg. Sen gick vi en runda på gina och H&M innan vi tog en lunch på Fyra kök. Tack för en jättemysig dag min bästa Liza!

Nu sitter jag här och bloggar för sista gången på några dagar, har inte nämnt detta i bloggen innan, men ikväll 21.55 sitter jag och älskling på planet ner till dusseldorf, där hämtar sedan Emma och Viktor oss för att sedan ta oss till Holland. Dit åker vi för att besöka Emma och viktor som sagt, och de enda jag vet vi ska göra är att kolla på fotboll när Herenveen och viktor spelar på lördag. Ska bli riktigt kul faktiskt, skönt att komma iväg lite från Kalmar. Vi är hemma igen på måndag kväll!

Så vi tar oss till växjö där flyget går ifrån om någon timme. Får skjuts av andreas föräldrar så vi ska äta ute på restaurang innan och bara ta de lugnt, är lite nervös :)

Men vi ses snart alla mina nära&kära!


Stövlar säljes

Jag köpte leggingsen i inlägget nedan, var från lindex och jag tyckte dem var himla fräcka faktiskt :) annars förövrigt idag har jag lunchat med älskling och bara tagit de lugnt. Nu blir de först träning om en timme och sen blir de bio med krille,sara och herrlin.

Skulle kolla om någon här som läser min blogg faktiskt inte har köpt stövlar. Köpte nämligen ett par på dinsko förra veckan och nu har jag använt dem en gång men jag känner att dem är för stora, kan ju inte byta dem nu, hade behövt 38 i dem.

Är i storlek 39, ursprungligt pris är 549:- men eftersom jag använt dem en gång så får du köpa dem för 449:-

Är de någon som är intresserad?

Dessa vill jag ha!

Ska kolla in dessa leggings idag om dem finns i butik, och om dem passar så blir de köp antagligen också, har letat efter sånna :)



Bilder från igår


Vi skålade för Cubus!


Stickan hittade lite att prova.


Jag var nöjd med mina inköp och min stora kasse!

inköpen i bilder:


Glömde ta en bild på Karlsson igår när vi var på Cubus :) så här kommer en annan fin bild på henne!


----------

Förövrigt har jag idag tvättat, tagit en promenad och ätit med älskling. Senare ska jag till stan en sväng med mamma och ikväll träning, som jag längtar till. Ska bli grymt kul! Hörs kanske senare.


Vip-kväll cubus

Jag och stickan tog oss ut till Cubus vid sju och jag kom hem 1½ timme senare. Vi var där lite längre än planerat, men vi gick igenom kläderna tre gånger och provade två gånger. Så till sist när vi hade bestämt oss tog vi oss till Fridas kassa och betalade.

Detta köpte jag:
- Lång blårandig skjorta
- Vit längre tröja med blixtlåsdetalj
- Lång svart tröja med lång ärm
- Svart mössa
- Skjorta till andreas
- en grej till min bror som jag köpte åt mamma

allt för 795 kr, riktigt bra! :)

Tack för en trevlig kväll stickan och frida såklart! Fick ju oss ett gott skratt på hemvägen.. hahah. Lägger upp lite bilder imorgon, orkar inte nu:P

Imorgon blir de förövrigt tvätt och träning, annars är jag ledig hela dagen.:)


...

i really don´t know what i would do without you

Tisdag är det idag, har precis kollat lite tv och diskat och snart ska jag ta mig till on off och kolla kamera och mobil, sedan blir de nog stan ett tag. Har inget planerat under dagen förrän ikväll så kan lika väl åka in och kolla runt lite! sen ikväll blir de tisdagsmiddag, är mickes tur idag.. Sen efter de har jag och stickan bestämt oss för att ta oss ut till Cubus då vi blev inbjudna av Frida. 40% tackar jag inte nej till, ne något blir nog införskaffat hoppas jag! :) Nehe nu blir de dags att ta fram cykeln och dra iväg en runda!


frida jag stickan :)


Nu är jag med mobil igen!

Nu är jag åter kontaktbar igen med samma nummer som tidigare, dock med andreas gamla mobil som hänger sig stup i kvarten, men de får fungera sålänge tills jag orkar köpa ny.. Men en ny kamera vill jag köpa snarast då vi åker till Holland i helgen och då hade de varit kul med en kamera, lönen kom ju idag så då får jag väl unna mig de :)

annars blir jag förbannad, vi ringde palace och inget var upphittat. De betyder att någon som hittade de har jäkligt kul med min kamera mobil och mina bilder! GRRRRRRRRRRR, jag är inte alls sur på mig själv, nejnej :(

Mingel

underbara vänner från cl98!




stickan min fina vän :)

Idag är de städning, diskning och fixa nytt simkort på schemat, sen ikväll blir de träning, sen borde jag vara kontaktbar igen eftersom jag får låna andreas gamla mobil!

Efterlyses!

Kamera och mobil
plats: Palace
Tid: 12-02 ?

Ja igår hade jag verkligen en jättebra kväll! Grym förfest med tjejerna och även roligt på schlagergolvet hela kvällen. De var en liten höjdpunkt att se jersan charterklädd mitt i hösten :) Men jag blev av med mobilen och kameran, inget av dessa två tekniska ting fanns i väskan och de märkte jag precis innan vi skulle gå hem så hann inte leta alls.. jag är så ledsen för jag tog så många roliga bilder igår också.. Kanske glömde jag den hos stickan? tror inte de tyvärr. Är de någon som har den kanske? Jag har iallafall spärrat mobilen nu, ringde till den men då var mobilen avstängd, så då är de någon som tagit den. Jag vet inte vad de är med mig och mobiler, den förra försvann ju senast i somras och nu den här. OTUR och jag orkar inte.. :(

Idag blir de lugnt iaf, ska kolla division 5 laget, andreas skulle spela. Sen ska vi fläska oss med pizza, bakismat när de är som godast!


Hansa city

Ja som sagt, begav mig ut till de nya modecentret ute vid hansacity och jag måste säga att de var väldigt fint, stort, många bra och nya butiker men alldeles för mycket folk, vilket jag iofs var beredd på. De jag blev lite besviken på var att H&M var så litet, fanns inte ens divided kläder. De var kul att se Frida där, hon passade verkligen till att jobba i klädaffär, jag är väldigt avundsjuk just nu:) Det blev iallafall shopping.

- En lila tunika och svarta sammetstight på Cubus.
- Ett rosettskärp på Veromoda
- En svart tunika med färgglade paljetter och en ring från H&M
- Overknee stövlar från din sko

Nöjd och glad fikade jag med älskling och hans klasskompisar, sen handlade vi lite frukost och godis på City gross, självklart i paulinas kassa, hihi! :)

Nu sitter vi och kollar på Coyote ugly sen ska vi till ljungyholm för att äta plankstek och kolla idol med mina föräldrar. Imorgon är de helg, wohoo!

Torsdag!

Ja denna dagen har innehållit lite mys iallafall. Bakade vaniljmuffins med kokos förut, hittade ett bra recept och la till lite eget och dem blev riktigt fina, har redan ätit tre stycken. Vilket är nackdelen med att baka haha :) Andreas gillade dem också sån tur va! Efter de var jag inne i stan och åt på café nilsson med Paulina, vilket var välbehövligt och mycket trevligt. Satt och pratade rätt länge om livet, jobb och annat roligt som att hansa city öppnar imorgon!

Apropå de så ska jag ut dit med Liza imorgon, vi ska vara där vid tio så vi kan ta del av alla öppningserbjudanden! :) Vet iaf att lindex, h&m och cubus ska ha de tydligen!

Snart blir de träning och efter det mat och mys med älskling!

Vi hörs snart!

Imorgon

Ja imorgon är  de premiär för de nya modehuset ute vid hansacity och då ska jag hitta mig ett par overknee-stövlar har jag tänkt mig. Både din sko och skopunkten öppnar ju så förhoppningsvis finns de några! Har iallafall kollat runt lite nu på skor och annat därifrån, och har hittat några pumps med nitar som ser snygga ut. Något av dessa paren kanske jag kan önska mig i födelesedagspresent?

Hittade ett par från skopunkten för 349:-


Från din sko för 399 kr styck



Sen letade jag på hemsidorna om stövlar och hittade ett par från varje affär som jag ska prova imorgon.

Dem första är från skopunkten och kostar 599:-

De andra är från din sko och kostar 549:-

Jag hoppas de sitter grymt på, och då blir de definitivt ett köp! Sen ska de bli himla kul att Cubus öppnar i Kalmar, och speciellt eftersom Frida jobbar där. Så imorgon kommer jag och hälsar på och förhoppningsvis med en shoppingpåse i handen när jag går därifrån ;)


SANNA VILL HA!

En otroligt snygg partyklänning som jag verkligen inte skulle tacka nej till!



Från Only

Dagen

Har haft en riktigt bra dag, först blev jag bjuden på lunch av älskling på stan, sedan hade jag och herrlin två intensiva timmar av övning av Fifa, haha grymma blev vi till slut och jag vann sammanlagt efter jämna matcher. Sen bar de av till stan igen för en LÅNG fika med stickan :) Vilket var välbehövligt och mycket trevligt. Bilder kommer imorgon!

Vilket förövrigt jag har inget planerat imorgon, vi får se vad dagen har att erbjuda imorgon!

Lördagen

Lördagen blev mycket bra till slut. Först lite fördricka och snack hos stickan, sedan begav vi oss till frida på fördricka nummer två och tre innan vi sedan tog oss bort till Olas födelsedagsfest. Hade jättekul där men efter ett tag ville jag till andreas som smsbombade mig. Fick varken med mig stickan eller frida, men gick själv dit. När jag väl kom till Jeppe var halva kalmar där? haha sjukt mycket folk, hela herrlaget och delar av damlaget och annat folk, riktigt kul. Hann knappt var där mer än 45 minuter innan alla begav sig till palace, där jag spenderade hela kvällen med att dansa på schlagergolvet, sjukt kul! Synd dock att inte stickan och frida kom dit, men de kommer fler palacekvällar, tro mig! :P


Fina Stickan och jag innan vi drog till Ola!


Skål!



Karin, jag och Liza :)


Jag, Sara och Sofia :)


Liza

I know that sometimes life can be hard,
it goes up and down and you can´t do anything about it.
That´s the time for you to come to me,
so i can be there to lift you up.
Whenever you need me, i will be here!


Lördag

Skulle gymmat idag, men jag tappade sugen totalt. Ringde ett samtal till syster istället, så underbart att höra hennes röst! Drömmer mig bort till stockholm nu, hade verkligen velat vara med familjen denna helg. Men gårdagen var mysig och lyckad och denna dag tror jag också blir det. Istället för att vara i stockholm får jag se älskling spela och starta för första gången i år. Matchen är 14.30! Sedan blir de kanske lite fika med hans föräldrar, lite middag och sedan bjuds de upp till fest som de verkar. Nu ska jag bara välja vilken av de tre nya oanvända klänningarna jag ska ha, en av dem ska jag ha på mig 20-års fest och de andra två får jag välja på idag. Tror de blir ett svart fodral med silvernitar :) Annars hade detta varit snyggt:



Nu ska jag nog diska och sedan bege mig till stan en runda innan matchen, måste köpa mig nya strumpbyxor till kvällen!

Hoppas alla bloggerskor får de underbart på blogg awards idag, jag är avundsjuk, även om jag aldrig skulle få chansen. Men drömma får man väl?


Det är dags för fredagsmys..

.. om de så är det sista jag gör.

OLW:s reklam har väl inte ungått någon? ne, jag trodde inte de heller :) Snart ska jag och andreas över till krille och sara där även malin är. Vi ska umgås över lite middag, idol och tvspel? ja om killarna får bestämma, haha.

De gick även mycket bra för mig hos tandläkaren, trodde jag skulle ha hål, men de hade jag inte. Riktigt nöjd faktiskt, mina tänder brukar vara  så svaga annars. Efter de åkte jag hem och åt lunch, sen handlade vi med andreas föräldrar och sen har vi spelat Fifa tillsammans, och jag måste säga att jag blir bättre och bättre, tre mål på en match är inte illa:)

Nehe, nu ska jag kolla lite på tv innan andreas kommer och hämtar mig, ha en trevlig fredagskväll! :)

Torsdag kväll

Ja nu sitter jag här vid datorn och bloggar lite, väntar mest på att andreas ska komma hem från träningen så vi kan äta, hungrig som en gris :) Under tiden så tvättar jag och annat. Mycket att tänka på med andra ord :P

Dagen har annars bestått av en mysdag med älskling, sökt lite kurser till våren, och köpt present till syster, hon fyller inte förrän 29:e men mamma ska upp till stockholm imorgon så hon får ta med det upp. Jag är riktigt nöjd över presenten faktiskt, och andreas bidrog även han så gott han kunde ;) är jättesugen på att träna just för tillfället men hade tänkt gymma på lördag förmiddag på friskis och testa för en gångs skull :)

Imorgon så blir de en lång dag, men en mycket bra sådan:
Skjutsa mamma till tåget vid 8 (?)
Tandläkaren 12.45 hemma i ljungbyholm och mata katten
Kanske träffa paulina på stan efter och ta en lunch(?)
Hem till krille&sara och äta och ha idolmys med vänner!

Sen hoppas jag på att man får klä upp sig till fest på lördag, men de är ingen som vet ännu, sådant som märks :)

Vår träningsoutfit i CL98..

eller iallafall stickans ;)




I butik lindex

Provade några plagg på lindex igår som jag tyckte var snygga:

Linne med nitar 199:-

Kavaj med puffiga armar 399:-


Nitklänning 249:-


Plugga vidare?

Ja nu sitter jag här och funderar, imorgon är sista dagen att ansöka till någon ubildning till våren och jag vet inte hur jag vill göra. Ska iallafall söka något sen får vi se om jag väljer att gå, vill ju helst jobba och sen börja plugga ett helt program någonstans, har börjat fundera på lite olika. Sen har jag även funderat på KY-utbildningar, utbildningar där hälften nästan är praktik.

Här är några som jag bland annat kollat på
- stylist, mode- och smink. Men de är privat och ligger på runt 30000-40000, värt de?
- Inköpare, butikschef av något slag.
- Fastighetsmäklare
- sen något inom hälsa/mat/idrott, dietistliknande

Ja de är grymt svårt, har hittat en distanskurs jag ska söka iallafall imorgon, de är ju sista dagen. Den heter digital modeskiss, verkade intressant faktiskt:) vill inte flytta just nu, annars hade de funnits många val att göra. Ja får helt enkelt kolla imorgon och bestämma mig och söka lite kurser!

Snyggt från lindex


Onsdag!

Idag har jag och älskling 8 månader, tiden går sjukt fort, men samtidigt känns det som jag känt honom hela livet, konstigt dedär. Lycklig är jag iallafall!:)

Idag har jag inte mycket för mig, har precis fixat e-faktura till mobilen och betalat den senaste räkningen. Sitter och letar upp ett recept till maten jag ska laga idag, trist att vi inte kan äta tillsammans då vi tränar på olika tider, men han får ju god mat när han kommer hem iallafall!

Andra planer för dagen är bara att handla lite på maxi, laga mat och sedan träna vid åtta. Får se om dagen ar något att erbjuda innan dess.

Tjingeling!

Overknee stövlar

jag vet att ja har köpt ett par stövlar redan nu i höst, men jag vill verkligen ha overknee-stövlar. Har letat runt lite och dessa tre finns på scorett, men jag känner inte att jag vill lägga så mycket pengar, utan max 500 kr. Får väl kolla runt när dinsko, skopunkten och deichman öppnar ute i hansacity, då ska jag nog hitta ett par :)





Bilder från lördagkvällen


Majsen och Maria hos Åsa!


Jag och cissi! :)


Oså alla fyra! :) the old gang


Vi spelade med andra ord, och åtminstone på bilden leder maja och jag :)


Födelsedagsbarnet och Majsen!

På palace träffade jag sedan på dessa omtyckta pinglorna!


Mycket bra kväll :)

Önskelista

Nu är de inte långt kvar, om 11 dagar är jag 20!!:)

- En Bra digitalkamera (rosa vore inte fel)
- MÅSTE: Nya rakblad till min rakyvel
- Silvrig rosettring bikbok
- Bok: Ego Women av carolina gynning eller Sofi fahrmans nya bok: Elsas mode
- Paljettleggings H&M, finns bara på hemsidan för dem är slut i affären.
- Liten svartpartyväska med små silvriga nitar: måste finnas dragkedja!
- Snygga svarta partyskor med stadig klack (haha)

Jag ska försöka komma på något annat större jag vill ha mamma :)


Måndag

och denna dag började med illamående och ont i magen, undra om jag åt för mycket godis igår? Fick iallafall i mig frukost och filmjölk och de hjälpte.. för stunden. Sen mådde jag ännu mer illa och efter (tyvärr) ett besök på toaletten mår jag nu mycket bättre, skönt!

Nu sitter jag här bredvid min älskling i soffan. Funderar på vad jag ska äta till lunch, andreas har pizza från igår så de får nog bli pyttipanna med ägg för min del, enkelt och snabbt. Har förövrigt varit inne på arbetsförmedlingen och de finns nada jobb att söka. Vet inte vart jag ska ta vägen, får höra runt bland vänner om de vet något.

Ikväll blir de träning och sen måndagsmiddag, eftersom de blir tisdags middag hemma i ljungbyholm hos mina föräldrar, längtar lite faktiskt :)

Ha en bra dag allesammans!

Dagen efter

Klockan är ett och jag håller på o koka ägg, ja jag ska äta frukost nu! haha jag och älskling låg och sov till 12, sen gick vi inte upp förrän typ nu. Vi hade tänkt duscha men då visar de sig att vi inte har något varmvatten idag förrän klockan fem?! haha snacka om kalldusch!

Iallafall, vi vann igår med 4-2 mot ingelstad, och de var en riktigt kul match att spela. Alla hjälptes åt och tillsammans klarade vi att slå de forna division ett spelarna! Riktigt fint med två vinster nu!

Sen var de bara att stressa hem, göra iordning sig, köra hem och lämna bilen, äta god mat hemma och sen blev jag skjutsad till smedby, till åsas 20-års kalas/fest. Var jättemysigt och mycket trevligt, mest chockad var jag över att Maja var hemma, hade ingen aning om de! Så himla kul att se dig igen. Jaja, sen blev de palace där jag träffade på mina vänninnor från laget, stickan frida och herrlin. Sjukt kul hade jag iallafall! Sen blev de nattmat med andreas, micke och malin hemma här. Sen slocknade vi runt halv fyra!

Idag blir de innebandy i färjestaden och filmmys med godis och älskling!

Lördag!

God middag!

Nu sitter jag här och laddar inför bortamatchen mot ingelstad, som inte spelas förrän 16.00 men vi samlas om 1 ½ timme. innan dess ska jag hinna äta, diska, packa väskan, måla naglarna och handla banan och choklad. Behöver lite extra energi innan matchen sen.

Iallafall när jag sedan kommer hem till kalmar blir de att fort göra i ordning sig och sen ta bussen ut till smedby där åsa har 20-års kalas, missar ju lite men ska bli kul och komma dit iallafall, hoppas jag hinner med bussen.

Nehe, nu får  jag snabba på lite, ha en bra lördag allesammans! :)

och tjejer, nu vinner vi idag!

Modell för nöjesnytt

Ja, nu har jag resultatet i hand och jag får väl säga att jag är nöjd, är ju första gången för mig för något sånt här. Även fast de känns som de kunde blivit mycket bättre. Nu har jag tagit med mobilen på bilderna i tidningen så de är ju suddiga, ifall ni vill se de irl så får ni fixa tidningen som är gratis och finns utspritt i butiker och caféer i kalmar:)



Vilken är eran favorit?
Min är nog nummer 3, synd bara att håret kom i ansiktet!


Önskelista

Tänkte skriva ner min önskelista, är snart bara en månad kvar till jag är 20, när jag kommer på något nytt publicerar jag den igen så ingen missar något, de här är mest ämnat åt mina föräldrar osv.


- Thomas sabo berlockarmband de lite mindre för 298:-
- Minneskort till min mobil
- Nya rakblad till min rakyvel
- Silvrig rosettring bikbok
- Bok: Ego Women av carolina gynning och så länge vi båda andas, 4:e boken om edward och bella.
- paljettleggings H&M, finns bara på hemsidan för dem är slut i affären.

de är vad jag vet änsålänge :)

Underbara fredag

Ja, så känns det :)

Igår var en mysig eftermiddag med el sticko, tog en långpromnenad och fikade med frallor och ost innan träningen. Snackade en hel del, munnen var nog inte tyst en minut. haha :) förvrigt, den sidan med skosnören man kan köpa heter så enkelt som skosnören.se ;)

Ja och idag är de fredag och helgen börjar, även om jag är ledig hela tiden nu förtiden så är helgen något speciellt :) Idag är planerna att jag och älskling ska lunch i stan och han får välja vart, sen ska jag ta ett ex av nöjesnytt som förhoppningsvis har kommit ut idag, där jag är med i modereportaget, äntligen får jag se resultatet  själv, är lite nervös faktiskt, men de blir nog bra. Sen ikväll ska jag träffa herrlin och sara, blir lite idoltittande och annat.

Imorgon är de match mot ingelstad borta och sen förhoppningsvis 20-årsfest, hopppppas jag hinner :)

Hemmafru?

Ja jag börjar bli de, jag diskar, lagar mat, bakar, städar osv. Så blir de lätt när man är arbetslös och går hemma hela dagarna :P I tisdags gjorde jag ju lasagne tex och idag bakar jag raggmunkar, första gången jag gör de själv så jag hoppas de blir gott :) kommer en update sen på hur dem blev!

UPDATE: Dem blev fantastiskt goda, inte speciellt snygga men smaken var god o de är huvudsaken? :)





Nu väntar jag på att klockan ska bli fyra, för då åker jag till stickan för en fika och promenad innan träningen :) Sen är de dags att visa på träningen att man ska starta på lördag då de är dags för nästa match mot ingelstad!

Nu kör vi!

Den nya klubban har kommit och de är dags att dra sig till träningen, är laddad som få och jag hoppas att andreas hookat min klubba bra, så att jag hittar krysset ;)

Nu kör vi!

Den nya klubban har kommit och de är dags att dra sig till träningen, är laddad som få och jag hoppas att andreas hookat min klubba bra, så att jag hittar krysset ;)

PUSS..

.. till alla er människor i mitt liv som betyder så mycket för mig: mina vänner, min pojkvän och min familj. Utan er skulle jag inte klara av vardagen!



Mysdag

Ja tisdagen blev en väldigt bra dag :) Böjade med att jag sov underbart skönt, åt en god frukost och satte mig vid tvn. Sen kom malin hit och vi snackade lite o kollade top model, sen kom även sara och då drog vi till stan och fikade på café nilson :) När vi sitter där så ser vi jeili komma gående, vi ropade upp henne till oss och de visade sig att hon inte hade så mycket för sig så hon följde med till malin, där vi var barnvakt och bakade kärleksmums :) De såg inte så lyckade ut, men de var iallafall väldigt goda :)

Tack tjejer för en mysig dag, får vi göra om :)

Ikväll har vi haft tisdagsmiddag och jag gjorde faktiskt lasagne, vilket blev riktigt lyckat. Guldstjärna till mig!


 Vad som händer imorgon vet jag inte mer än att pappa kommer på frukost, sen har jag tänkt ta tag i att söka jobb. Måste seriöst hitta något snart!

 Nu ska jag ta mig en clementin och kolla på desperate housewives. Ha en fin kväll alla!


Måndag

Sitter här nu och precis ätit upp ett äpple, vid sju är de träning och de ska bli himla kul :) Jag kom precis hem från stan nu med mamsen och där hittade jag kjolen jag hade letat efter :) En svart "lite hög" kjol skinn och mocka, eller hur man ska förklara det, den sitter grymt på iallafall..


Från H&M divider, 198:-, men jag hade 10 % så jag fick den för 179 :- :) nöjd

Nehe, nu är de dags att ta på sig träningskläderna och dra sig mot sporthallen, hörs snart :)

"Modellsanna"

Smakprov, tidningen kommer ut på fredag så stay tuned :)




Dagen efter

Ja gårdagen blev ovanligt lugn för min del. Allt kändes så himla lagom, skönt enligt mig själv :) Förövrigt var kvällen väldigt lyckad som så alla gånger vi har lagfest, vet inte när de var en dålig fest senast, inte som jag minns iallafall.

Kvällen igår har fått mig att inse vilka underbara nära vänner jag har, att herrlin är mest nyfiken av alla, hur viktigt det är att visa att man verkligen bryr sig, att jag tappar bort allting hela tiden (igår var de mina NYA vantar som jag köpte i fredags), att man inte ska bjuda för mycket till vissa, att tommy fortsätter bjuda på nattmat utan att man ber om de, att de är väldigt kallt att gå hem med kjol vid halv tre på natten.

Nu sitter jag och lyssnar på Idol och de är repris på tisdagens program och clara sjöng precis, så arg att hon inte är vidare :( men nu hejar jag på mariette och tove istället så de blir nog bra ändå :) Senare vid 13.30 så blir de innebandy, herrlaget spelar och möter halmstad, hoppas andreas får spela! Sen ska jag se till så vi fikar med kanelbullar eftersom de kanelbullens dag idag!

Tack Frida för den bra festen igår :)

VINST och nu blir de fest!!!!

Ja vi vann premiären med 13-0 vilket är mycket väl godkänt;) vi hade kunnat göra ännu fler mål. För min del blev de 2 mål och en assist. Himla skönt att göra poäng då jag inte brukar vara den som gör de.. Gud vad jag är glad nu, för de var verkligen så himla kul att spela.

Eftersom vi vann och är ett underbart lag så blir de lagfest ikväll (de hade de blivit i vilket fall ;) haha) och de ska bli riktigt kul, så nu laddar jag med att fixa mig och ett glas vin, finfint.


Blir de "stickan posen" ikväll frida? haha


Så nu skriver jag det igen, NU KÖR VI!!!!

Du och jag mot världen







Jag älskar dig syster!

Nerver!

Ja nu börjar nerverna visa sig, trots att de är rätt lång tid kvar till matchen startar.

Idag är det dags för seriepremiär för royal blå, klockan 14.30 i A-hallen så gästar carlshamn och vi hoppas på en riktig fajt och så att tre poäng införskaffas :) och idag är första gången jag någonsin spelar center i division 2, för det är vad jag varit på träningen i veckan, men man kan aldrig vara säker. Nu laddar jag iallafall och ska snart laga lite pasta! :)

Ikväll blir de sedan lagfest hos frida och de längtar jag också till, men den kommer bli ännu bättre om vi vinner, så först är de fokus på matchen, sedan är de fest!

Så tjejer, NU KÖR VI! :)


1:a oktober

Trots kylan och att jag frös väldigt mycket så var de en underbar dag! Har ju varit modell idag och de var de bästa på länge verkligen, kunde inte tänka mig ha den känslan som man fick av att stå framför kameran, man kände sig oslagbar. Att de var en till i bilden var inget jag tänkte på utan jag körde bara mitt eget race. Dessutom blev man ju stylad och sminkad profesionellt, vilken skillnad de blev. Nu vill jag bara göra om dagen igen och igen och igen. Hoppas verkligen bilderna blir bra, men Jini verkade iallafall nöjd. Tidningen nöjesnytt med modereportaget kommer iallafall ut nästa fredag! :):)

Ni får se ett smakprov på hur jag såg ut en annan dag, för nu ska jag mysa med andreas.
Tack för denna roliga dag som jag kommer minnas länge:)

Du kan klara allt, så länge du tror på dig själv

RSS 2.0