Lill-lördag till ända!

Har varit en dag med fullt upp, jobbdagen bara rann iväg men jag hann ändå med rätt mycket så de var kul:) sen blev de till att handa på maxi med pappsen och ikväll har jag lagat mat. Gjort egna köttbullar och dem slår nästan mormors, o de är inte lätt ska jag säga er. Blev väldigt mätt o belåten, de bästa är att de blev massa över!

Imorgon är de jobb o träning på schemat, ska fortsätta hänga om dam o fixa, kul!:)


Onsdag

Precis lämnat av Bella vid bussen och de känns tråkigt, men sen inser jag att jag faktiskt åker till Stockholm nästa helg o då känns de bättre:) har iallafall haft hur kul som helst och igår avslutade vi med bio o restaurangbesök, mysigt!

Idag väntar jobb och stort omhäng. Är laddad och de ska bli kul:)


Ikväll blir de FEST!

Shit vi vann med 18-4, galet! Så nu firar vi ikväll med en riktig shlagerskiva hemma hos mig: 7 tjejer, vin, mello o snacks kan inte gå fel:)

WOHOO!


Överraskning!

Fick en liten gåva från London av kära Bella! Tack fina du:)


Borta bra hemma bäst!

Nu är jag hemma igen efter två intensiva men roliga dagar i Göteborg. Igår jobbade vi i Nordstan o hängde om lite på ungdom och så kollade vi i kålleredbutiken. Sen idag har de varit dekorationsmöte o de har varit superbra!

Är dock sjukt trött, var inte hemma förrän efter nio o sen var jag tvungen o laga mat. Så blir nog sängen nu för imorgon är de tillbaka till jobbet!

Här är lite av de vi gjorde om:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/440245/images/2012/pic_190587807.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/440245/images/2012/pic_190587807.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/440245/images/2012/pic_190587807.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/440245/images/2012/pic_190587807.jpg" class="image">


Söndag!

Vaknade lite efter åtta idag o låg o väntade på att klockan skulle ringa vid nio. Vad är de för fel på mig? Jag var ju inte i säng förrän halv tre:p hade iallafall en grym kväll igår hos frida, däremot kunde jag hoppat över harrys, var sådär faktiskt. Men jag är ändå glad över kvällen. Vin, melodifestivalen, snacks o vänner:)

Vet ni vad de bästa är? Jag är pigg som en nötkärna idag o känner faktiskt inte av att jag var ute igår. Skönt, för nu bär de av till jobbet för jobb mellan 11-16:)

Tack för igår tjejer!


Redo!

Nu är jag redo för melodifestivalen o galej hos frida! Skål på er alla och Ha en trevlig lördagskväll!


Vinst!

Vi vann idag med 9-1, krossade dem helt enkelt o jag gjorde ett mål trots att jag borde gjort fler. Men aja, grym match:)

Nu ska jag snart iväg på fest, wie. Smakar just nu på mitt första glas vin på fyra veckor. Gissa om de smakar bra eller?:)


HELG

Iallafall en dag, sen är de jobb igen på söndag men därefter väntar göteborg med jobbet.

Iallafall så är de fredag och ikväll väntar innebandyderby, ska bli kul att se!:) imorgon är de dags för match för min del igen o sen på kvällen blir det mello o fest, var ju fyra veckor sen sist:)

Vi Spelar mot öjaby i a-hallen imorgon klockan 11.30, kom o kolla vet ja:)


Förresten!

Ha en bra alla hjärtans dag:)


Matlagning

Eftersom jag inte har tid senare idag så började jag min tisdag med att laga paj, sjukt god är just denna. Men de blir inte till att äta den förrän ikväll efter träningen på mallars. Längtar!

Men om en timme ska jag ta mig till Maria för pannkakslunch, mysigt o gott ska de bli:)


Är helt slut!

Den här dagen har inte varit på min sida, så var skönt att avsluta den genom att springa sig helt slut på innebandyn. Bra o rolig träning gjorde mig på bra humör igen:)

Imorgon väntar en ledig tisdag! På schemat står pannkakslunch med Marran, besök hos morfar och sen massa träning. Just det, de är ju alla hjärtans dag imorgon också, mys!


Morfar!

Är o fikar med morfar, mormor o pappa. Så skönt att se han le o skratta:)


Förlust!

Förbannad, sur o arg. Idag gick inget vår väg och domaren var definitivt inte min bästa vän idag. Två utvisningar som jag inte riktigt kan förstå mig på. Men så kan de gå. Nu får vi kämpa vidare i veckan o så tar vi nya tag nästa lördag!


Ledig lördag!

Nu har jag fyra dagars ledigt, skönt! Idag består min lediga lördag av tvättning, städning, diskning. En fixardag helt enkelt, ska nog klämma in lite skidskytte också vid halv ett!

Ikväll ska jag hem till Jenka o kolla melodifestivalen, lördagsmys på hög nivå. För imorgon är det bortamatch i Sävsjö, go cl!

Ha en fin lördag!


Fredag!

Min fredag spenderas hos Cissi i hennes nya lya. Vi har ätit tacos o nu blir de efterrätt o mys framför tvn..

Gino som ska in i ugnen o sen glass till, yummie!


Torsdag!

Skulle egentligen börjat jobba vid två idag men de ändrades så nu jobbar jag heldag idag mellan 10-19 och därefter direkt till innebandyträningen.

Idag dammar jag av en gammal rosarandig skjorta, som är köpt när Cassels öppnade för två år sen. Gillar när man kan göra fynd i sin egen garderob:)


Överlycklig!

Då var de bokat o klart. De blir en Londonweekend i april med bästa Bella. Kan inte bli annat än bra!

Galet vad jag längtar alltså, är så himla glad:) inatt kommer jag sova gott..


Brödbak

Har precis satt in brödet i ugnen, längtar till jag får smaka på de om en timme:)


Ledig måndag!

Blev inget Växjö den här gången heller, för dekoratören i Växjö var sjuk. Himla trist, men sånt är livet. Istället är jag ledig idag. Så ska snart in till stan för en fika med Frida och sen står det städning på schemat, dags att göra lägenheten fräsch igen. Sen ikväll är de träning:)

Förresten, igår vann vi nionde raka matchen o segertåget rullar vidare. Så underbart!


Efterrätt

Duokladdkaka. Magiskt god!


Varmrätt!

Potatisgratäng, helstekt ytterfile o kantarellsås!


Finmiddag!

Trerätters på ge i ljungbyholm! Först ut är förrätten:räkcocktail ala Sanna!


Fredag kväll!

Idag på jobbet fick jag reda på att jag ska till Växjö o jobba o bo på hotell på måndag-tisdag. Så himla kul! Längtar redan efter hotellfrukost;) annars var de väldigt folktomt på hansa.

Nu blir det en väldigt lugn fredag, har precis satt in maten i ugnen, ett nytt recept med falukorv som jag testar! Till efterrätt blir de hallonglassen som jag gjorde igår!

Kolla denna nya tröja som kom in idag, är så sugen på att köpa den. Vad tycks?


Fredag!:)

Sitter på jobbet nu o börjar jobba vid halv. Slutar vid fem idag! Men i vilket fall så är det fredag idag så jag ville såklart vara lite fredagsfin, så inviger min nya blus/klänning jag fyndade för 60 kronor på Monki förra veckan!


Mellanmål!

Äter min nyttiga hallonglass, gjord på kvarg o hallon. Mums!


RSS 2.0