här är den..



Väskan är väldigt annorlunda och gammaldags, men den ska nog komma till användning, eller vad tycker ni?

Dags för match!

Vid 15.00 spelar vi mot färjestaden, och vi slår ur underläge, vilket är de bästa. Nu ska vi visa vilka vi är och slå dem :) Wish me luck!



och håll koll lite senare ikväll så ska jag visa en jättefin väska som mamma hittade när hon städade huset, den är gammaldags och snygggg! :)

Shopping

Kalla de kap, fynd eller vad ni vill. Men 298 kronor för denna höstkappa är väl för överkomligt? Från H&M såklart.


bilden gör den inte sin rättvisa :)


Dessutom hittade jag en höstkofta också, på bikbok! :)

Fredagen i bilder


Klänning - ginatricot
Skärp&leggings - lindex
Skor - dinsko


Cissan min vän


En fin kofta jag provade




Mys dag, ja tack! :)


Fredag

Ja igår somsagt va jag ledig från jobbet (eftersom jag jobbade idag) och vi åkte till ön. VI kollade in köpstaden först och där shoppade jag två linner och underkläder och lite smått. Sen handlade vi på ica och hade picknick med lite potatissallad,rostbiff, bröd och vindruvor bla. Riktigt mysigt blev det, trots att vi inte hittade världens bästa plats. :) många undrade nog om vi var knäppa, men de är så vi är och jag gillar det! :) Sen åkte vi in till stan och där fortsatte shoppingen, jag hittade världens kap, en kappa till hösten. Sen skilldes vi åt och medan jag väntade på att pappa skulle hämta upp mig hittade jag en varm stickad kofta på bikbok. ni får se shoppingen imorgon samtidigt som picknickbilderna, orkar inte lägga in dem på datorn nu :)

Nu blir de myskväll!
S

goodnight sweetheart

Oj, jag borde inte vara vaken.. jobbar vid kvart i nio imorgon, men ville bara skriva lite.

Ja hemmafesten i nybro var lyckad trots utan goda drycker för min del, men desto mer för dem andra. Synd bara att man fick ett förslag såhär på kvällskanten som man var tvungen att säga nej till iome morgondagen.. Men jag laddar upp inför nästa PARTYhelg, mer om de kommer i veckan. Nu ska jag sova, imorgon berättar jag om min lediga dag och vad som shoppades.. Nattinatti

Höstkofta

Åh nu när de börjar bli kallare så är en varm lite längre kofta de jag vill ha. Funderar verkligen på att klicka hemma denna från ellos, dessutom nu när de är 40% på valfri vara :) vad tycks?


Torsdag

Oj, var ett tag sen jag bloggade =) har inte haft tid.. Jobba, träna jobba träna och sen äta och sova också. Men iallafall, nu har jobbveckan gått och imorgon är  jag ledig, gud va skönt är helt slut nu..

Så imorgon ska jag och cissi till ölands köpstad och sen ska vi nog fixa en picknick eller något mysigt, ska bli himla trevligt, som alltid med henne. Sen på kvällen så ska jag till nybro på tjejmiddag/fest, men jag tar de lugnt eftersom jag jobbar på lördag.



"Lookin at this photograph, everytime i do it makes me laugh"

Alla dessa gratisgrejor

Nu hare tydligen kommit gratiskläder också.. Man kan samla ihop pengar och tjäna ihop presentkort till h&M. 400 poäng ger 150 kronor och 600 poäng ger 250.. värt ett försök kanske? Blir medlem här och ni får femtio startpoäng..

Jobbkarriär

Tre positiva nyheter med mitt jobb just nu.

1. Jag hade jobb denna veckan ut, men nu har jag fått förlängning till sista december i år :) äntligen får jag provision!
2. Jag kom FEMMA i tävlingen bland alla kundtjänstarbetare i Sverige.
3. I tävlingen vann jag 10000 i rikspresentkort så nu blire en ny mobil :)

Däremot hatar jag tiderna ibland.. Fick bland annat säga nejtack till b-laget för att jag jobbar imorgonkväll :S


Helgen som gått..

Ja de har varit en bra sådan! :)

Fredagskvällen var underbar, med vänner man tycker om var de fest på schemat och vallen var väldigt kul.. om man bortser från en sak, men de är glömt right? jaa, och jag vill inte ens börja tänka tanken på att du snart åker långt härifrån majsen.. men jag kommer efter dig och hälsar på dig senare i höst.

Idag var de en ny match mot bäckebo.. risk för att underskatta dem kändes de som.. Men direkt när vi börjar spela visar vi vilka IFK är.. Vi var överlägsna och resultatet 11-0 därefter. Det resulterade i två mål för min del, som mittback. helt underbart :D och förresten, det är sådan skillnad nu än vad de tidigare.. de är så mycket roligare nu. Och mittback ja, jag gillar min nya plats.

Puss på majsen!

nytt köp

Ja idag var min mamma och jag på stan och jag kom inte hem tomhänt.. Jag hittade en rutig hög kjol från lindex, ett kap! :)


men nu har jag börjat vela.. lite svårt att veta vad jag ska ha under. Förslag?
Behålla eller inte?

Om inte

Gud vilken fin klänning jag hittade på asos hemsida, den hade jag gärna haft på mig ikväll, inte så farligt dyr heller, kostade femhundralappen =) ge mig

Party

Ikväll väntar.. night out on the town med mina girls. :) Först förfest hos cissi och sedan utgång på vallen.. Nu sitter jag och gör mig i ordning och längtar efter min goda dricka.. ska till cissi runt sju redan o äta&så, ska bli kul. Outfiten blir den vitsvart randiga klänningen jag fyndade på åhlens förra helgen, ni får se bild imorgon..

Jag bjuder på två helgalna festbilder från studenten, obs! De är skål som gäller




In i dimman gott folk!

Ny karriär?

Jaa, idag påbörjade jag nog min karriär som mittback på fotbollsplan :)

Vi mötte smedby idag och vann med 1-0, så jäkla härlig seger så de är inte sant. Jag fick spela mittback för första gången i mitt liv, och ja spelade hela matchen. När jag fick reda på det var jag så skeptisk men de gick så himla bra och de var så kul, längesen de var så roligt att spela :) Så hoppas jag får spela de på söndag också.

Underbart att få den bekräftelsen också, att de flesta sa till mig att jag var grym.. och att jag tillome fick n kram av tränaren för han tyckte jag var så bra. De var kul :)

Lite mycket om mig där men jag är på så himla bra humör nu :)


Bollen är rund, allt kan hända

vacker utan spackel?

Kan bjuda på en osminkad bild, iome att jag har noll inspiration just nu.. Kan ju vara kul hur jag ser ut utan att ha gjort någonting.. Jag tycker de är så skönt att slippa sminka sig, så ibland går jag såhär rätt ofta :)


Få valda ord

Det gäller att kämpa, att göra de bästa av situationen.
kämpa och göra de så bra det går,varje sekund.
att stå emot smällar, och sikta framåt.
inte låta någon förstöra det man har byggt upp
även om det inte alltid blir som man tänkt sig,
får man sätta nya mål och nya planer.
och använda sig av de förutsättningar som finns.

Gårdagsshopping

Gårdagen var som sagt inte alls kul, men de fanns några glimtar som gjorde mig lite gladare. :)

Bland annat shoppingen innan matchen :D Detta köpte jag:

Min nya favoritklänning, jag bara älskar den. Den var jag värd :)

Från ginatricot - 249 kronor



En lite större tröj/klänning, på rea. Ett fynd helt klart!

Från åhlens - 50 kronor (!)



Sen en guldglittrig eyeliner och ett läppglans

Från H&M 29.50 kronor styck!


Shopping får mig alltid på bra humör!

Besviken

Ordet beskriver perfekt hur jag är just nu, usch vilken dag :(

Jag är..

Uttagen till helgens B-lagsmatch mot rödeby. På gröndal klockan 16.00 :) wihooooo


fyndat igen

idag var jag  på stan en stund innan jobbet och shoppade mig en sjal på ginatricot för 15 kr!

Det är en sådan sjal som min syster har på sig på bilen, jag gillar den :)

Tips

Något som inte skulle vara helt fel i höst är en rutig hög kjol till ett enkelt linne med en längre kofta och ett långt halsband.. ungefär som detta från forever21



och så ett tips på en jättesöt liten bakelse för typ 70 kronor :O men de kostar ju att beställa därifrån..


Ordinary

Ja, en helt vanlig dag.. väldigt trött just nu. Jobbat hela dagen, övertid och sen direkt till träningen. Borde egentligen sova nu, men kan sova lite längre för imorgon börjar jag inte förrän 11.15 =) funderar på att dra till ginatricot en snabbis innan, dem verkar ha rea 29 kronor nu. Måste passa på då ju!

Ananrs är de väl bra med mig, har dock inte så mycket tid över till mina vänner.. känner att de nästan blir för mycket jobb. men de är viktigt nu, måste skaffa mig en bra grund inför framtiden, som  jag för övrigt inte har en aning om vad jag ska göra. får försöka gottgöra alla som jag inte hinner träffa, för vänner är trots allt de viktigaste, de finns oftast alltid kvar.

Nehe nu blev de seröst, dags att sova kanske?

never wanted anything so much, like i do right now.

Stan

Jag har precis kommit hem från stan där jag köpte ett par underbara baggyjeans från wrangler. var nedsatta från 1299 till 325 kronor. :)  jag är helt kär, haha. sen köpte jag även två lite större tshirtar på rea en svart för 36 kr och en grå för 49. Nu är fyndsanna på ge igen, och jag jag gillar de :)




Jag gillar höga kjolar..

Skulle bara visa en jättesöt kjol från asos, den kan gärna hänga i min garderob nu:)


majsen&jag



Gårdagen var jättemysig, precis som på bilden :) Majsen och jag träffades först på stan en runda och sen satte vi oss på kinarestaurang och mös, de var mumsigt. Efteråt blev det bio - mamma mia. den var faktiskt bra :) men ibland blev de lite för mycket musik, de kunde kortat ner låtarna lite, men den var härlig! :) tack för gårdagen majsen <3 kul att du är hemma igen, en sväng iaf.

Idag har jag jobbat, tränat innebandy för första gången och sen har jag även hunnit med att fynda en långärmad vit bomullströja och ett brunt skärp på lindex för 77 kr sammanlagt :) mums.

Imorgon äre rixfm som gäller, ska dit med paulina, karro m.m. de ska bli mycket trevligt!

Vart tog sommaren vägen?


min favorit just nu

Kurt nilsen - Rice to the occasion

"Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him"

Stockholm

Min helg i bilder:

Lördag:
Sov på hotell första natten :) som blev till en grym frukost på morgonen.



Sen blev de shopping med mamma (se tidigare inlägg) :) och efter det var de fotboll på schemat, syster spelade och hon höll nollan!



Sen blev de restaurang och trerätters :)


göra egen-mjukglass :)

Söndag:

På söndagen var vi på skansen, aldrig varit där så de var mysigt :)



Sen gick vi lite på stan allihopa och åt på sandy´s, varm pasta :) mums. Sen åkte vi hem och på hemvägen stannade vi och köpte godis på en affär med 600 olika sorter, drömmen för mig ;)

Mycket bra och mysig resa!

Shopping

Helgens shopping i stockholm gick i svart, bara svart. :O men de är basplagg som är bra att ha till hösten :)

Svarta chinos från cubus


Svart hög kjol från H&M Divided

(inte en bra bild, mycket finare i verkligheten och på)

Svart blus från cubus (Rea!)


Svarta satinskor från dinsko (rea!)



Inga bra bilder alls, men de är snyggt i verkligheten och jag är nöjd! :)


Home

Hemma från stockholm och haft en jättebra helg :) shoppat och gått på skansen, ätit trerätters och sovit på hotell en natt. mums :) åkterkommer med bilder imorgon.

Och jag får nog erkänna att de här med frågestund inte hör hemma på min blogg. Jag är inte tillräckligt intressant eftersom jag inte fick en enda fråga =) de var värt ett försök iaf.

Puss&nattis

RSS 2.0