Dagens shopping!

Ända sen jag såg det här för första gången på Ikea bestämde jag mig för att ha ett sådant när jag skaffade lägenhet. Så därför var valet av soffbord väldigt enkelt! Nu är de mitt!



Nu: mot Lindsdal och Malkars för kvällens träning!
Sanna

Smygtitt

Nu har jag suttit och ritat ihop en liten målning om hur jag har tänkt ha de i lägenheten. Men de lär väl säkert ändras när jag väl börjar.. Här är iaf en liten smygtitt.. (haha inte så bra ritat, men aa ni förstår nog lite iallafall)



Behöver jag säga att jag vill att de ska vara tisdag nu?

Galet!

Idag är det sista dagen i Maj och de innebär att jag flyttar imorgon! Det är helt galet.. Som jag har väntat på denna dag samtidigt som de har känts så avlägset. Men snart så, då är jag kalmarbo!

Denna dag började med att skjutsa in syrran till tåget, har varit underbart att ha henne hemma! Sen var jag på Ikea och inhandlade mig ett soffbord och ben till min tv-hylla som jag har hemma. Hade kunnat köpa väldigt mycket, men vill vänta tills jag varit i ullared och sett deras utbud :) Dit ska jag på onsdag med mamma!

Nu är de dags för mig att börja packa på allvar, har inte varit så duktig på det.. Men de blir de ändring på nu, måste börja någonstans liksom. Sedan ikväll blir de träning på malkars!

Ha en fin måndag!
Sanna

Mingelbild!



Kolla in bilden.. Jag har snott stickans blomma och satt den i mitt hår. Jag har bara ett linneband och så ser de ut som om jag ber till gud eller något.. Stickan och Karin är allmänt snygga.. Frida leker komsi komsi med handen och ger blicken som bara hon kan.. och slutligen Hanna som ser stolt ut över att vara en i CL-gänget.

Go bild var de någon som sa?

Ge mig sommar

Hittade några härliga bilder från förra sommaren när familjen var i Halmstad. Ta mig dit :)







Gårkvällens outfit



Linne&kjol Ginatricot Spetsbustier och skärp Lindex Smycken H&M och Lindex


och så min kära syster & jag!

Söndag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering denna helgen, men har haft fullt upp. Är inte sugen på att skriva nu heller så gör bara en kort sammanfattning!

Lördagen bestod av jobb och sedan lagfest. Grym var bara förnamnet på detta galej, får vi göra om snart tjejer! Vallen därefter var väl sådär, men jag dansade iallafall mycket! Sen kan jag bli så arg på människor som ljuger. Igår fick jag nämligen veta att en person ljugit om en sak som jag inte ens har gjort, men sånt är livet. Karma is a bitch!

Dagen har bestått av att vara hos mormor&morfar, där vi fikat, ätit kroppkakor och fikat igen. Nu ikväll har vi bara spelat lite kubb och jag är riktigt trött. Blir nog att sova tidigt idag!

Hoppas ni haft en bra helg!
Sanna

In mot city!

Nu åker jag snart in mot stan för att hämta syster, som bestämde sig för att komma hem till helgen. Efterlängtad är hon! :)

Bjuder på en bild från balen för två år sedan(tiden går sjukt fort). Gillar den faktiskt, känns lite som en paparazzibild..

Mintgrön!

Inviger mitt nya nagellack.. eftersom jag har tänkt ha svart&vitt på mig imorgon så passar de med lite färg :)



Ja, outfiten till imorgon är nog spikad. Kände mig tvungen att prova ut och bestämma mig idag eftersom jag jobbar imorgon och sen är de bara hem och göra i ordning sig och då hinner jag inte tveka! Blir invigning av två plagg iaf. En svart volangkjol som jag fyndade i stockholm i april och sen linnet med rygguringning jag köpte på gina igår. Är lite för bart med bara rygg nu så ska ha min spetsbustier under så spetsen syns. Blir kanske lite tråkigt framifrån, men där bak händer de grejer ;) Ni får outfitbild imorgon förhoppningsvis om jag hinner!

Äntligen fredag!

Denna fredag har bestått av att byta en klänning, jobba 12-17, betala min soffa och sedan hämta kinamat! Har nu ätit upp den goda kinamaten och kan för en liten stund ta de lugnt. Blir visserligen en väldigt lugn kväll. Känner att jag behöver det eftersom morgondagen inte blir lugn ;)

Imorgon blir de jobb 11-16 och sedan på kvällen vankas de lagfest, ska bli riktigt kul och jag är laddad! Ska se till att hitta en outfit ikväll så jag slipper det imorgon :)

Ni vet att jag köpte en långklänning på H&M förra veckan? Idag bytte jag den mot en annan långklänning som var mycket snyggare och mycket bättre :) Var visserligen 50 kronor dyrare men de kan jag tåla, haha. Denna blev de istället:


Ha en bra fredagskväll, nu ska jag återgå till min godispåse!
Sanna

Typiskt!

Skrev ett inlägg om min dag förut och det kom aldirg upp såg jag nu. Orkar inte skriva om det så gör en kort sammanfattning av dagen:

- Jobb 14-19. Gick väldigt fort då de var mycket att göra, kul men stressigt!
- Baronen och 20 % på ginatricot. Inhandlade mig den efterlängtade vita kavajen och ett vitt linne med snygg urringning i ryggen.
- Träning på malkars. Indoor walking och easy line i 30 minuter vardera. Riktigt kul var det!

Nu blir de sängen för imorgon väntas de jobb 12-17, sen kanske syrran kommer hem. Hoppas!
Sanna

Komplimanger värmer!

Fick nyss en spontankomplimang på facebook om min profilbild.


"Såg din bild bara av en slump och var tvungen att skriva, sjukt vacker"

Tack så mycket, de gjorde min dag :)


Onsdagen snart till ända..

Ja, nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig. Har iallafall duschat och ätit nu efter träningen och kan koppla av lite vid datorn. Alla var spända över vad som skulle hända på träningen och det blev som många gissar: fystest! Vi körde Jojo-test och vi körde upp till elva och jag klarade det. Skönt att man nådde målet och väldigt skönt efteråt. Nu har man återhämtat sig så nu känns de knappt som om man har gjort det.. haha!

Imorgon blir de en lång dag. Jobb 14-19, sen förbi Baronen på sex and the city kväll och sedan träning 20.30 på malkars. Låter som en rätt bra dag ändå!

Godnatt!
Sanna

Nöjd och glad!

Idag har de varit en stressig dag på jobbet, men vi fick mycket gjort ändå! Slutade vid tre och då tog jag mig en runda på hansa, hittade en superfin rosa spetsklänning som jag vill ha (men inte behöver, jobbigt läge). Sen kom mamma och hämtade mig och då kollade vi igenom Mairo, Rusta och Plantagen. Köpte mig en matta och tre små vaser och beställde en stor klocka. Så nu är jag väldigt nöjd och glad, kan de inte bli 1:a juni nu?

den här blev de


Nu ska jag se till och få något i magen, då vi har träning vid åtta. Blir spännande att se vad överraskningen är!
Sanna


Onsdag och mitt i veckan!

Den här dagen har inte börjat på bästa sätt.. Kul att man börjar jobba vid tio och måste ta bussen vid 8.20, måste sitta i stan i 40 minuter innan nästa buss går, inte alls okej. Är lite irriterad nu, men är sugen på att jobba jag blir säkerligen gladare igen.

Alltså består denna dag utav jobb 10-15, tror att mamma kanske skulle vara snäll och hämta mig efteråt. Sen tar planerna slut innan det är dags för innebandyträning klockan 20.00. En hemlighet skulle äga rum idag och dem flesta tror fystest. Jag tror och vet ingenting eftersom jag brukar ha fel när de gäller sånt, så de återstår att se ikväll, spännande!


För någon månad sedan på jubileumsfesten.

Ha en fin dag!
Sanna

Myskväll!

Kom precis hem efter en riktigt mysig kväll med Stickan. Blev först en lång regäl promenad som vi lovade tränarna igår. Tror vi var ute och gick i två timmar, vilket var mycket skönt. Tur man har någon som man kan snacka med för då är det ju tusen gången roligare :) Sen gick vi även till Maxi för att inhandla lite kvällsmat. Efter mycket om och men blev matlagningen superlyckad och mätta och belåtna kollade vi på tv. Perfekt avslut på en denna tisdag!



Nu blir de sängen, godnatt!
Sanna

För er som gillade Manboy..

.. kanske gillar dessa låstar? Eric Saade har gjort nytt album och några låtar är rätt bra om man lyssnar på dem!




Sweet dreams?

Drömde en så verklig dröm inatt och jag önskar att den vore sann. Men när jag vaknade så insåg jag att de bara var en dröm och jag står kvar och stampar.. Någon gång går väl drömmen på nåt sätt i uppfyllelse. Jag måste nog bara sluta tänka på det!

Har precis ätit upp lunchen som blev en omelett med pesto, skinka och soltorkade tomater, mums! Denna dagen har varit lugn men ikväll ska jag träffa stickan för en promenad m.m. Trevligt! :)

Nu har vädret spruckit upp här, så nu ska här solas så länge de går :)
Sanna

Update 14.18:
Nu ösregnar det.. jag gillar inte vädret för tillfället!

1 Vecka kvar!

Ja idag är det precis en vecka till jag ska flytta. Känns helt galet men det är efterlängtat måste jag säga. Dessutom längtar jag till onsdag nästa vecka då mamma&jag ska till ullared och handla. Vill inte bara ha Ikea grejer så ska bli riktigt gutt. Lite har jag förstås redan handlat men de finns mycket jag behöver! Mamma&pappa hade köpt lite grejer i stockholm till mig, bland annat två sittpuffar/kuddar dom var jättehäftiga och ett snyggt diskställ med en diskborste. Så nice, dem vet precis vad jag tycker om!

Idag känner jag verkligen av spinningen från gårkvällen. Speciellt i ryggen, rumpan och de området. Sadeln på cykeln var inte det skönaste om man säger så. Men sånt är livet!

Vi hörs senare!
Sanna

Belöning!

Haft en lång dag och den avslutades på bästa(?) sätt: Ett spinningpass. Måste säga att de inte är min favorit och min uppfattning ändrades inte nu efteråt. Det var riktigt jobbigt men känner mig nöjd såhär efteråt, skönt! När jag kom hem belönades jag med pannkakor, Mums. Den jobbiga träningen var verkligen värd det ;)

Off to the city!

Nu sticker jag till modehuset en stund innan jobbet börjar, måste byta storlek på ett par shorts och ska även kolla in en blommig top på gina!

Såhär ser dagens jobboutfit ut:

Skjorta Cassels Playsuit H&M Strumpbyxor Bikbok

Inviger min svarta playsuit som jag fyndade i stockholm för någon månad sedan och även mitt lila nagellack som jag inte testat på innan. Förövrigt måste jag färga håret snart!

Dress of the day

Varje dag har bubbleroom.se en klänning som kostar endast 149 kr. Denna klänning kan man beställa idag, kommer från Sisters point och kostar egentligen 399:-. Kap alltså!



Någon som gillar den?

Måndag och en ny vecka!

Ny vecka och nya möjligheter inte sant? Denna vecka består utav jobb och träning och lite ledighet. Är ledig tisdag, lördag och söndag och resten jobbar jag! Längtar förövrigt redan till helgen! Idag börjar jag inte förrän klockan 14 och sen jobbar jag till stängning. Och efter de blir de spinning på malkars, denna gången är de säkert och jag måste helt enkelt ta mig igenom det, hur jobbigt de nu blir. Härligt, finns de något bättre än när man tränat färdigt och är helt slut? Då känner man sig stolt och riktigt duktig. Ser fram emot det ikväll :)

De blir alltså en lång dag, men den går nog rätt fort skulle jag tro. Ha en fin dag!
Sanna

Buy or not?

Den här volangtopen hänger just nu undanhängd på jobbet och jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte, så jag behöver råd. Vad tycker ni?


Vimmel!


förra helgen


gårkvällens

Alltså vad har hänt med mina läppar senaste? Ser ut som att jag gjort förstoring, haha!

Mästerkock!

Det är jag de! Slängde ihop en pastasås bestående utav bacon, soltorkade tomater, zukini (?) och en ny smak på creme fraice som var vitlök och parmesan. Till detta blev de spagetti och de smakade riktigt fint! De kommer gå galant sen för mig när jag ska börja laga all mat själv ;)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio. Ska se a cinderella story som går på trean och till de blir de krossad chokladglass, mums!

Söndag!

Sitter här nyduschad och känner mig nöjd. Har jobbat hela dagen och därefter blev det direkt till stensö för ett härligt träningspass i solen. Eftersom jag kom senare så blev de bara 2,5 km löpning för min del och sedan styrka! Men bättre än inget :) Gårdagen blev förövrigt lyckad, jättemysigt var de faktiskt. Och de var mycket folk på vallen måste jag säga så tummen upp för de. Sen fick jag fina komplimanger igår natt också och komplimanger värmer alltid!

Nu blev jag besviken, hade tänkt grilla en köttbit jag hade kvar sen igår och göra en god sallad till men de ekar i kylskåpet så de blir nog något annat. Men jag hittar nog något iallafall!

Hoppas ni haft en bra helg!
Sanna

Tonights gonna be a good night!

Har precis avnjutit en finmiddag bestående av potatisgratäng, grillad karré skiva, tzatziki och grekisk sallad hemma hos Karin. Till det ett glas rosé i solen, vilken underbar sommarkväll! Nu blir de lite snack, musik och malibu innan vi drar och dansar på vallen. Känner på mig att kvällen kommer bli bra!

Det är alltid lätt att vara efterklok, när ska man lära sig?

Puss!


Underbara lördag!

Hemkommen från en lugn dag på jobbet, är ju helgen innan löning och underbart väder ute så hade inte så mycket att göra! Sen tog jag mig förbi citygross för att köpa lite kött och läsk!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta på mig kvällen till ära. Vill vara lite somrig nu när solen visar sig. Det vankas iallfall grill och lördagstrevligheter hos Karin. Perfekt väder så de blir mysigt! Sedan tar vi oss nog en runda till vallen, men de blir hyffsat lugnt eftersom jag jobbar imorgon också!



Ha en grym kväll, de ska jag ha!
Sanna

Seg såhär en fredag..

Har blivit en grymt lugn kväll, men godispåsen från tokige ture räddade kvällen. Imorgon blir det jobb igen 11-16, sedan på kvällen ska jag träffa Karin, blir nog en runda förbi vallen eftersom hon har gratisbiljett. Men har tänkt ta de lugnt eftersom jag jobbar även på söndag. Men de blir nog ett bra lördagsnöje iallafall med fint sällskap:)

Förresten, fick lönespec idag på jobbet och fick en positiv överraskning. De tajmar perfekt nu när jag snart ska flytta, wohoo!

Hoppas ni haft en mysig kväll!
Sanna

Kvällsuppdatering!

Idag har jag varit på bra humör hela dagen, kan de vara vädret tro? :) Sitter och lyssnar på train, ni vet dem som gör "hey soul sister"? Har hittat en annan låt med dem som också är grymt bra!



Men den slåt nog inte "hey soul sister" ändå :) Ha en trevlig kväll!

Soool!

Solen dök visst upp ändå idag, underbart! Så fort en bil kommer hem så drar jag till stan för en fika, trevligt! Så solbrillor på :)



Ha en fin dag i solen, de ska jag ha tills jag jobbar klockan 15!
Sanna

Godmorgon härliga fredag!

Vaknade upp till en uppdukad frukost med mamma, tog en långdusch och nu sitter jag här. Kollar ut genom fönstret och det är mulet. Tänk om de hade varit sol? då hade morgonen och dagen varit fulländad. Men nu är vädret som det är, då får man göra det bästa av situationen.

Idag blir de en fika runt ett, sedan börjar jag jobba vid tre till stängning. Kort pass idag men jobbar ju hela helgen så de gör inte så mycket. Sen ikväll vet jag inte vad som händer.

Hade gärna följt med mina föräldrar till stockholm i helgen till min kära syster, men vi ses snart ändå hoppas jag!


Längtar till sommar, stockholm, syster, strand, sol, uteserveringar och massa annat!
Sanna

Vuxen?

Nu har jag precis betalt min första hyreavi, känner mig lite duktig och kan inte vänta på att få flytta till mitt egna lilla krypin. Är bara lite mindre än två veckor kvar nu!

Förövrigt så har de varit en lång dag. Jobb från 14-22, men jag trodde ju att inventeringen skulle ta längre tid så de var skönt att komma hem i tid ändå!

Imorgon blir de förhoppningsvis kalasväder så man kan ta en fika i solen, sen blir de jobb 15-19 och sedan har jag inga planer. Förslag någon?

Nu blir de bloggläsning!
Sanna

Torsdag!

Vilket kanonväder det är idag. Självklart den dagen då jag börjar jobba, är de inte typiskt? Börjar jobba vid 14 och har långlång dag. Vi ska nämligen ha inventering efter stängning och jag vet inte när vi är färdiga. Det återstår att se, men jag tror att de kommer ta längre tid än till 22.

Ska ut i solen en runda nu innan jag tar bussen till stan, men ville bara säga att de blir ingen uppdatering idag. Men ha en fin dag i solen för alla er som är lediga!
Sanna

Lill-lördag!

Godmiddag allesammans!

Har varit vaken ett tag och hunnit med både frukost och lite tv-tittande. Jag missar inte Våra bästa år nu när jag är ledig.

Dagens planer är ett besök på sjukhuset hos Morfar, sedan blir de en runda på lindex (25% på ett helt köp) och även en runda på Ikea, har fått ett erbjudande om grytor&stekpanna som jag hade tänkt inhandla.

Ha en fin dag så hörs vi senare!
Sanna

Tadaaa!




99 kr H&M Divided

Det var denna (långa) randiga sak som fick följa med mig hem från stan idag. Ni som läst min blogg innan vet att jag funderat på en långklänning och eftersom det bara hängde en kvar idag så slog jag till. Är fortfarande lite osäker men några gånger ska jag nog få användning av den ;) eller vad tror ni?


Hemma från stan!

Blev en liten runda på stan förut. Men vart tog solen vägen? Ja, de blev mulet ganska fort idag alltså. Jag hittade jag iallafall två saker på stan. Sen blev de en fika med paulina, mysigt som vanligt. Och skönt att ta igen lite, saknat henne så:)

Ikväll har jag inga planer alls, blir väl den vanliga tv-rundan på kanal5 antar jag.

Kan ni gissa vad jag köpte idag?


Svaret kommer senare!

In mot city!

Ursäkta mitt stökiga rum. Men såhär ser jag ut idag och nu tar jag bussen till stan en runda. Ska kolla lite inredning och sådant spännande :)


Skjorta, linne Ginatricot Halsband Kappahl Jeansleggings Vila Skor H&M

Glasunderlägg!


Dessa ska jag kolla in idag på stan, lite annorlunda men coola!

Äntligen!

Nu är de äntligen lite sol i kalmar också. Vaknade av att solstrålarna kom in genom persiennerna och när jag gick upp var det bara att ta på sig bikinin och sätta sig ute i solen med frukost och tidningen. Så himla härligt, blåste dock lite granna men de är ändå 20 grader i skuggan. Inte alls fel! Dessutom är det bara två veckor kvar till jag flyttar, woho!





Dagens planer blir nog till att åka in till stan en runda, har inget att göra så kan lika väl åka in. Sen kanske jag ska träffa paulina på en fika, men de var inte säkert. Förövrigt har jag faktikst inte alls så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha efter gårdagens boxning, tummen upp på det!

Ha en underbar dag i solen!
Sanna

Skakiga armar!

Hemma efter träningen och sitter nu och mumsar på havrepuffar och mjölk! Det blev inte spinning idag utan de var istället boxning och styrka. En härlig överraskning som visade sig vara jobbigare än vad många trodde. Men efteråt var de hur skönt som helst och de var faktiskt väldigt roligt! Armarna var de mest jobbigast för och jag känner redan nu att jag kommer få träningsvärk. Men de är ju bara för härligt? Spinningen får vi alltså vänta på och de kan jag göra hur länge som helst ;)

Nu längtar jag redan till nästa pass som är på onsdag och då är de innebandy igen!
Sanna

Väntan..

Oj vad jag känner mig rastlös och slapp, har verkligen inte gjort något idag. Men är rätt skönt med en vilodag efter helgen, de kan verkligen behövas ibland. Förut gjorde jag kvällsfika till mig och mamsen. Fruktsallad med melon,banan, äpple och vindruvor och till de blev de nybakta baguetter med ost! Nu sitter jag här mätt och belåten och laddar för träning med peppmusik. Är faktiskt sugen idag så ska bli kul. Intressant och se om de blir spinning som ryktena säger eller om de inte blir de. Man kan ju alltid hoppas att min uppfattning om spinning ändras efter ikväll isåfall. Återkommer efteråt med uppdatering om detta ;)


Mums!

Jag bara älskar när man har god mat en kväll och de blir över till dagen efter. Gör inte ni?




Sommar och sol?

Det har tydligen blivit sommar i stockholm med 20 grader i skuggan. Oj vad jag känner att jag bor fel just nu. Vill inget hellre än att gå runt barbent i en blommig klänning i solen, sitta och ta en cider på en uteservering och bara njuta av livet. Hoppas sommaren kommer till Kalmar snart..


längtar tills jag kan börja använda denna blommiga lilla sak igen..

Måndag!

Nu intar vi vecka 20 med tre lediga dagar innan de sen blir inventering och jobb hela helgen. Denna dagen ser ut att bli väldigt lugn. De enda som jag planerat är kvällens träning med innebandyn på Malkars, men de är inte förrän klockan halv nio(!) Känns rätt sent, men de ska bli kul. Extra kul att vi varvar träningarna så att de blir variation :)

Hade tänkt börja småpacka lite, är ju visserligen två veckor kvar men kan ju vara skönt att börja lite så man inte stressar sen i slutet, vilket jag kommer göra ändå. Men försöka går ju iallafall, de svåra är bara var jag ska börja. Men de löser sig nog.

Ha en fin måndag!
Sanna

Matta!

Sitter och kollar runt på ikea och liknande för inspiration och har hittat en matta jag gillar. Eftersom jag ska ha svart soffa så är svart matta ute ur bilden. Rummet har en rätt dov brun färg så därför funderar jag på att ha turkost där. Och titta vad jag hittade, en rund turkos matta som är billig och precis så jag tänkt. Sen är då frågan om jag vågar ha en sådan färgstark matta eller om man ska satsa på kanske beige. Vad tror ni?



Söndagskvällen är snart till ända

Blev till slut ingen fika sen, den blir uppskjuten till obestämt datum :P Istället blev de mys med mina föräldrar, mormor&tore. Klyftpotatis, helstekt kotlett och champinjonsås var riktigt mumsigt. Speciellt när man får de i matlåda också ;) Till efterrätt blev det Ben&Jerry glass! Sen blev de även att kolla FF som faktiskt bröt helsingborgs segersvit. Härligt!

Nu har jag och mamma precis gått igenom hennes förråd av tupperware. Jag fick ihop väldigt mycket som hon hade sparat plus en riktig kniv och kastrull. Nu börjar de likna något alltså!

Imorgon är jag ledig och har noll planer mer än träning på kvällen. Första träningen på Malkars och de ryktas om spinning, vilket jag hatar. Vi får väl se hur de går med det :P

Ikväll blir det att sova tidigt, blev inte jättemycket sömn inatt. Godnatt från mig!
Sanna

Söndag

Blev en händelserik kväll igår måste jag säga, men jag hade jättekul på festen iallafall Försökte ju med harrys men dem var stenhårda, så de blev vallen för mig. Dock så var det inget att ha, men de kan inte alltid bli lyckat. Tackar mina fina vänner för kvällen iallafall!

Nu blir de finmiddag hemma i ljungbyholm och sedan in till stan för en fika!
Sanna 

Godmorgon lördag!

Vaknade väldigt tidigt idag. Redan vid åtta till och med, låg och försökte somna om men vid halv nio gick jag upp och tog en långdusch. Nu sitter jag och luktar kokos efter min bodylotion.

Dagens planer ändrades rätt regält igår när jag blev inringd för att jobba. Jag tackar inte nej eftersom de alltid är lite skönt med extra pengar. Speciellt nu när jag snart kommer bo själv! Så de blir jobb 11-17 idag. Sedan beger jag mig till herrlin med ca 7 kjolar så hon kan välja en av dem som hon vill låna. Sedan måste även jag fixa mig. Sedan drar vi till Kalle för en fördrink innan vi sedan beger oss på 25-års fest. Vad som sker därefter får vi se senare. Ser iallafall ut att bli en mycket bra dag och kväll!

Ladda inför kvällen nu tjejer

Om ni inte har något för er idag så kom gärna ut och handla på modehuset, och säg hej! ;)
Sanna

Fredagsmys!

En riktig myskväll med mina föräldrar har de blivit ikväll och jag har varit mästerkocken!


Pesto, tomater, serranoskinka och mozarella


tropicana


efterrätt på ge


Karamelliserade bananer. Helt underbart gott och väldigt lätt att göra!

Nu sitter jag här nöjd och väldigt mätt i magen!


"it" soffan

Jag hittade min soffa idag. Kärlek vid första ögonkastet? haha inte riktigt, men när jag såg den visste jag direkt att det var den jag ville ha!

Vilken tror ni de blev?

1


2


3

Hemma!

Äntligen hemma efter en lång dag på stan med diverse ärenden! Men vilket dag det har varit :) Jag har fixat en perfekt present, hittat en soffa, köpt en mikrovågsugn och även en söt liten spegel till kommande lägenhet. Jag blir helt upprymd när jag går och kollar på inredningssaker. Längtar verkligen!

Nu sitter jag och väntar på att våra hemmagjorda pizzor ska bli klara, magen kurrar nämligen. Efter det ska jag även testa på att göra en efterrätt som jag inte smakat på tidigare. Resultatet kommer senare!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)
Sanna

Friday!

Äntligen fredag och jag är ledig. Dagen ser ut som så att jag ska till Cubus och inhandla mig nytt nagellack som förhoppningsvis kommit in. Sedan ska jag hämta upp Kalle, vi ska in och handla present till lördagen. Efter det blir de lunch med pappa i stan och sedan kolla soffa på Rum bland annat. Sedan blir de en runda till sjukhuset och morfar och ge honom lite sällskap! Därefter möter vi upp Mamma för att kolla fler soffor. Ska bli spännande :)

Nu tar jag min kamera i högsta hugg (bilder ska tas på sofforna) och sticker till stan. Om någon har några roliga planer till denna fredagskväll så tas de tacksamt emot ;)
Sanna


Funderingar

Sitter och funderar lite grann. Nu är det ca tre och en halv månad sedan det hände. Då det tog slut med min förra pojkvän och det var då det kändes som att mitt liv var över. Jag hade inget jobb, en som stog mig nära svek mig så oerhört mycket. Jag visste inte alls var jag var på väg. Men här är jag nu efter några månader och ler. Jag mår helt underbart bra! Jag har ett jobb som jag älskar, jag ska snart flytta hemifrån till mitt egna lilla krypin, jag har underbara vänner och jag är fri att göra precis som jag vill.

Jag tycker det är väldigt skönt att vara singel, men jag måste säga att de finns många saker jag saknar med att ha ett förhållande. Tryggheten, alla mysiga stunder, känslan av att vara älskad m.m. Men detta är inget jag behöver stressa fram, till skillnad från andra. Det kommer när det kommer helt enkelt!

Vet inte vad jag ville komma fram till med detta. Men även om man tror att allt är förstört, så är det inte de. Om det tar slut så är det helt enkelt inte meningen att de ska vara ni två. Den absoluta största trösten jag kan ge är något man nog inte vill höra när det har hänt, Du kommer att gå vidare! Jag är ett levande bevis på detta.  Allt eftersom kommer du uppleva nya minnen, nya händelser och nya fjärilar i magen. Och det är en underbar känsla!

Ja de var några väl valda ord, jag ville bara säga att jag verkligen är lycklig för tillfället!

Sanna

Torsdag!

Nu var jobbdagen över och nu har jag långledigt. När jag kollade till shcemat visade de sig att jag inte jobbar förrän nästa torsdag. Vilket betyder att jag har ledigt en hel vecka. Både väldigt skönt men samtidigt tråkigt. Älskar mitt jobb ju! Iallafall, min kväll blir väldigt lugn. De bjuds på tacos hemma i ljungbyholm och de tackar jag inte nej till. Får passa på nu innan jag flyttar då jag kommer laga all mat själv ;)

Ser verkligen fram emot denna helg. Är helledig så behöver inte tänka på att jobbar dagen efter eller så. Såhär ser helgens planer ut än så länge:
Fredag: Stan med Pappa&Mamma för att kolla soffor och andra prylar till lägenheten. Förhoppningsvis hittar jag en fin som är skön och inte allt för dyr. Kvällen är dock oplanerad!
Lördag: Lunch på stan med Paulina, ta igen lite eftersom hon varit i Miami i tre månader. Är så nyfiken! Sen blir de även en fika som ska klämmas in. Sen ska de handlas present också med Kalle! På kvällen väntar 25-årsfest och de ska bli riktigt fint. Hade hoppats på palace men verkar som de är vallen och de känns sådär alltså? Vi får se var vi hamnar efteråt.
Söndag: Ledig och inga planer. Mest vila blir de nog ;)

Nehe, nu ska jag sy upp en klänning som jag ska ha på lördag. Den är alldeles för lång nu tycker jag!
Sanna

Tråkigt?

Rolig blogg jag har för tillfället. Eller inte! Ber om ursäkt för dålig/tråkig uppdatering. Men händer inte så mycket kul just nu mer än jobb. Men snart är jag långledig så då ska jag försöka uppdatera mer, dessutom så ser jag fram emot en rolig helg. Mer om detta en annan dag.

Såhär i tristessen bjuder jag på några härliga bilder!





Längtar till sommar, strand och bara ben!

Godnatt!
Sanna

Lilllördag!

Halva veckan har gått och nu är de onsdag. Har hunnit med endel på jobbet idag faktiskt och de känns riktigt bra. Jobbar även imorgon, sen är jag ledig hela helgen! Lär nog vara fullt med folk imorgon så de känns bra, får försöka sälja mycket då :)

Ikväll drar försäsongen igång och de börjar med ett innebandypass i spelefanten. Ska bli kul att lira lite igen, hoppas dock att de inte är så jobbigt idag. Sen får vi se vad som händer efteråt!

Var förbi jysk och Mio förut för att kolla soffa, men hittade ingenting alls. Gick dock in på EM möblers hemsida och hittade tre fina. Så Mamma och jag ska dit på fredag och kolla in utbudet. Ska nog även förbi Rum, för dem har snygga soffor.

Den här funderar jag på, fast i annan färg då :)

Vad tycks?
Sanna


Långklänning eller inte?

Långklänningar är riktigt snyggt, iallafall på rätt person. Jag vill verkligen ha en, men jag tycker inte jag passar i det. Och när använder man det? en bra fråga som jag inte riktigt har svar på än.



Om jag inskaffar mig en innan sommaren är slut återstår att se.

Tisdag

Vaknade upp av att solen sken och därmed blev mitt humör mycket bra. Hade egentligen tänkt ta bussen in till stan lite tidigare och ta ett gympass, men jag kände att jag inte orkade idag. Så här sitter jag, ska ta bussen in till stan halv ett, sen blir de jobb 14-19. Får väl se hur jag kommer hem, eftersom bussen går 19.10 och sen går inte nästa förrän halv nio. Men de löser sig alltid :) snart behöver jag inte tänka på bussen mer iallafall.

Nu ska jag ut i solen en stund, ha en bra tisdag!
Sanna

Måndag!

Har varit en lång dag idag känner jag. Först jobb 10-15 som gick riktigt fort. Var verkligen kul idag, är det ioförsig alltid ;) Sen var jag på sjukhuset och besökte morfar. Efter det blev de en sväng på friskis gym, var inte alls sugen innan men riktigt skönt väl efteråt. Sedan var det upptaktsmöte om försäsongen i innebandyn. Lär bli en lång sommar om man säger så. Mycket träning alltså, men man får se de positivt. Man håller formen, får bättre kondition och de hjälper en troligtvis i höst. Efter det var de utprovning av klubbor och lite tröjor/träningsställ. Jag gav mig faktiskt på en ny klubba, kände för en förändring!

Har inte mycket planer för veckan faktiskt. Mest bara jobb, träning och sen lite partaj till helgen. Förresten är jag ledig hela helgen: fredag, lördag och söndag. Skönt! :)

Nu sitter jag här och läser lite bloggar. Gör alltså ingen nytta. Ska snart börja skriva en liten lista på vad som ska köpas till när jag flyttar. Bäst att förbereda mig, för imorgon är det prick 3 veckor tills jag bor i stan, Galet!
Sanna

Mingel



Tog inga bilder på 20-årsfesten så denna får stå för gårdagen. Mingelbild från palace!

Personalfest&harrys!


Fia & Stina!


efterrätt


Stina & jag


Maria & Pia!


Fia & Bodil!


Stina, jag & Jonna!


Vinsten!


Harrys!


Vi tre!


Det var många som beundrade min medalj!

Resten kommer på facen!

Ny favoritröst!

Lyssna och njut!


Vilken helg!

De var längesen jag har haft en sån lyckad hel helg! Har bestått av jobb, personalfest och 20 årsfest också. Sen fick jag ju lägenheten också så de kan vara en stor del i det hela.

Iallafall. Personalfesten i fredags var grym! Började på Modehuset med musikquiz. De följdes upp med buffé och barrundor. Sedan var det även liveband och de var riktigt bra. Mitt lag vann tävlingen också så jag fick en fin medalj ;) Sedan bestämde vi oss för att dra vidare. Så jag, Stina och Jonna stack till harrys. Där dansade vi tills fötterna blödde ungefär. Blev iallafall en väldigt lyckad kväll.

Igår började dagen med jobb. Sedan var det bara att fixa sig och dra till Lizas 20-årsfest. Där bjöds det på jättegod tacobuffé, godaste drinken, tequilashots m.m. Vi spelade, sjöng singstar och hade väldigt trevligt. Avslutade kvällen på Palatset och det var helt okej! :)

Idag har jag bara jobbat och sen har jag inte gjort så mycket mer, lär somna tidigt idag med tanke på att jag inte fått jättemycket sömn de senaste nätterna. Hoppas ni haft en bra helg!
Sanna

Överlycklig!

Nu är de klart! Har fått hem mitt hyreskontrakt för lägenheten, det ska bara skrivas på och skicka tillbaka! Kan inte riktigt förstå det själv än, men jag längtar så in i bängen!

Lägenheten ligger på domaregatan bakom friskis så läget är helt perfekt för mig! Den är inte så stor (30 kvm) men så mysig. Och de räcker för mig, de är ju bara jag som ska bo där! Nu är de bara dags att börja beställa massa nödvändigt så som el, kanaler, internet och adressändring m.m. Listan kan göras lång, men jag kan inte vänta förrän jag får köpa möbler och göra lägenheten exakt så som jag vill ha den!

Så den första juni blir jag kalmarbo på riktigt, de ni!

Nu har jag två grejer att fira imorgon!

Finally friday!

Ja, äntligen fredag. Haft en mycket bra vecka och hoppas och tror att helgen kommer bli minst lika bra. Dagens planer är att kanske åka till sjukhuset, sen umgås med monzora, hon blir min personliga makeupartist idag ;) sedan ikväll blir de personalfest med hela hansa. De kommer bjudas på buffé, finnas bar och liveband. Blir nog riktigt trevligt känner jag på mig. Däremot har jag ingen aning vad jag ska ha på mig. Inviger nog mina nya gråa byxor i helgen, men sen om de blir ikväll eller imorgon återstår att se. Återkommer med kvällens outfit senare!

Annars blir det jobb hela helgen, sen hinner jag med en 20årsfest imorgon hos Liza också, ska bli mycket trevligt att fira henne!

Hoppas de fina vädret återfinner sig snart, är trött på de tråkiga vädret!
Sanna

Torsdag

En lång dag har snart nått sitt slut. Har dock varit en bra dag!

- Varit hos mormor och lärt mig göra hennes underbara köttbullar, mycket bra inför framtida middagar.
- Varit på sjukhuset och besökt morfar som ser mycket piggare ut
- Tränat på friskis (var dock oerhört tungt, skönt när de var över).
- Träffat monzora och besökt ikea och citygross.
- Lagat finmiddag: klyftpotatis och fläskfilé, med  grekisk sallad och god sås.
- Ätit Ben&jerry glass

Nu sitter jag här med monzora och vi har varsin dator. Båda är dock väldigt trötta så blir nog sängen snart. Ser iallafall väldigt mycket fram emot imorgonkväll då de blir Hansafest med mina härliga kollegor. Kan inte sluta i annat än succé!

Längtar!
Sanna

Kvällsinlägg!

Sitter här framför datorn och har precis druckit upp min te-latte ála sanna. Mums! Dagen har varit mycket bra för jag har varit så glad hela dagen. Jobbet var riktigt kul, har gjort om lite dockor, bland annat dem i skyltfönstret, sen har jag gjort lite sänkningar på ungdom och sen gjort om lite. Vilket jobb jag har alltså, grymt! Sen hade jag även "kvartsamtal" och de gick super så jag är nöjd. Sedan tog jag mig till stan för lite gym på friskis. Sen ikväll har jag bara lagat mat till familjen och kollat FF!

Imorgon är jag ledig! Så då ska jag upp tidigt, för ska åka med mamma till jobbet och sen åka till mormor och umgås med henne. Vet att hon uppskattar det och att hon verkligen behöver det. Vi ska laga köttbullar så de ska bli mysigt! Sen åker vi in till stan tillsammans för att besöka på sjukhuset. Efter de har jag tänkt ta en liten lätt träning på friskis, är fortfarande förkyld men vill ju utnyttja mitt kort sista veckan nu. Sen ska jag även förbi ikea en sväng tror jag! :)

Mycket text, men nu vet ni vad jag har för mig! Godnatt!
Sanna

Shoppingglädje!

När jag är glad kan jag shoppa hur mycket som helst. Har ju blivit lite för mycket shopping nu på sista tiden och nu när jag ska flytta så behöver jag alla pengar till möbler. MEN! Man får göra undantag när man hittar något man verkligen vill ha och när de är billigt.

Var en runda på ginatricot på hansa och där fanns bikinin jag ville ha och så hittade jag även ett fynd. Tighta gråa stuprörsbyxor med detaljer vid knäna för 29 kr, helt sjukt billigt och riktigt snygga på ;)





Så, nu blir de shoopingförbud! (förutom på jobbet då)

Äntligen!

Nu till den hemliga saken jag gjorde igårkväll. Jag var och tittade på en lägenhet och blev väldigt intresserad. Idag tog jag kontakt med fastighetsskötaren och jag fick den. Iallfall enligt muntligt avtal. Är väl inte riktigt klart förrän jag skriver på kontraktet men ändå!

Fatta att lilla jag kanske ska flytta hemifrån.. Jag är så glad, så glad!


The Garden Collection!

Även fast dessa plagg kom ut i slutet av mars så har jag inte tröttnat. Men jag har faktiskt inte köpt något plagg förräns idag. Där hängde "den" i min storlek och jag var tvungen och testa. Nöjd och glad gick jag från H&M med en kasse rikare!



H&M 199:-

Tisdag

Haft en jättemysig dag på stan. Först själv och då blev de lite shopping, sedan mötte jag upp frida, herrlin och sara :) Efter det blev de en fika med Frida på Kullzenska och efter ett tag fick vi även sällskap av Jers och födelsedagsbarnet Liza. Dig ska vi fira på lördag!

Dagens shopping:

Ifrån H&M





Ifrån Kappahl


Blev alltså en massa fynd, dock fanns inte den blommiga bikinin i butik ännu, så den får jag vänta på. Hittade dock denna fina grön/turkosa bikini för endast 100 kr så köpte den så länge;)  Köpte även en klänning men den kommer i ett separat inlägg för den är så fin!

Fullspäckad dag..

.. Men en rolig sådan!

Om en timme tar jag bussen till stan för att strosa runt. Har jobbat så mycket nu på sista tiden så jag har bara varit ute på hansa och kollat där. Så ska bli trevligt att kolla in utbudet i stan också. Hoppas att bikinin finns på ginatricot och att den isåfall sitter bra, för då blir den min. Ska även kolla in H&M för jag har en rabattkupong där som går ut idag. Sen möter jag upp kalle och även herrlin(?) för att fixa lite. Runt 4-5 så ska jag till sjukhuset och ikväll vid åtta händer en spännande grej.

Ja de var min dag i text, återkommer ikväll om de blivit någon shopping och om den spännande saken. För nu är de dags för mig att fixa i ordning mig!

Ha en fin dag allesammans!
Sanna


Tummen upp!

Blev glad för en stund nu. Imorgon ska jag göra något jag aldrig gjort förut, alltså första gången. Åh, spännande!



Vill Ha!

Imorgon är det jag som tar mig till ginatricot. Så himla fin!


Veckoplanering!

Ja, måndag innebär ny vecka och denna har jag faktiskt rätt mycket planerat tror jag.

Måndag: Jobb 14-19 egentligen men blev inrigd tidigare pga av sjukdom så blir en timmes mer jobb.
Tisdag: Ledig! Blir ett besök i stan (inte varit där på evigheter), ett besök på sjukhuset och träning på friskis om jag inte är mer förkyld än nu.
Onsdag: Jobb 10-15, sedan oplanerat!
Torsdag: Ledig, oplanerat!
Fredag: Ledig. Hansafest på kvällen!
Lördag: Jobb 10-17. 20-årskalas på kvällen.,
Söndag: Jobb 11-16

Ser ut att bli en bra vecka. Några hål har jag som kan fyllas med trevligheter så de återstår att se. Nu ska jag fixa någon mat och sedan bege mig till bussen in mot stan och jobb!

Dagens jobboutfit:


Ha en bra måndag!
Sanna

På kvällskvisten!

Tänkte bara göra en liten uppdatering. Har inte så mycket att tillägga mer idag men jag lyxar iallafall till det med lite godis. Och inte vilket godis som helst heller, nej utan jag köpte de på filmbutiken. Dyrare men de var de helt klart värt, bäst efter tokige ture :) Vid sju ska jag kolla på top model och sen vet jag inte alls. Förmodligen bara ligga o slappa framför tvn!

Testmatchen gick helt okej idag och de var många som var duktiga. De återstår o se hur många som var tillräckligt duktiga för att få kontrakt. Spännande helt klart!

Jag vill, jag vågar och jag ska!

Mot sporthallen!

Nu åker jag in till stan och A-hallen för en heldag där. Först träning nu på förmiddagen, sen får vi lunch innan de sen är dags för testmatch. Är ett antal nya spelare som ska träna och spela med oss idag så ska bli kul o se vad dem går för!

Typiskt att de är så himla fint väder ute just idag, när man inte kan utnyttja det.  Men de återfinner sig förhoppningsvis imorgon igen :)

Ha en fin dag!
Sanna

Saturday nights end

Blev en sjukt bra show i tältet i nybro. Var första gången jag såg han live och jag kan knappt tro mina ögon. Man blir galen av att sitta där och inte förstå någoting. var försvann hon i den lilla boxen? Hur kunde han ta sig från stolen till att åka in på moppe på 10 sekunder? Hur kunde han sätta ihop tre av publikens ringar? ja, de är en gåta. De jag vet är iallafall att de var värt pengarna. Tack Maria för sällskapet och att du ville följa med:)

Imorgon är de provträning, lunch och sedan testmatch med innebandyn. Ska bli mycket roligt så ser fram emot de!

Avslutar kvällen med en bild tagen från fridas blogg från gårdagen. Chip var minst sagt mest populär bland tjejerna igår!:)


Nu ska jag sova gott och hoppas att jag kanske ska gå på lägenhetsvisning. Det återstår att se helt enkelt. Godnatt alla fina!
Sanna

Vilken skiva!

Ja, de blev en underbar kväll igår. Var ute i Tegelviken där de vankades grillfest med goa människor och fina vänner. Härligt väder hade vi också där vi satt på altanen. Spotify på högsta volym och grilltången i högsta hugg. Avnjöt en mycket god middag med grillspjut, potatisgratäng, sallad och tzatziki! När kvällen fortgick så öppnades baren nere i källaren och bugg började dansas. Sedan blev klockan elva och då åkte vi till byttan för att avsluta kvällen där.

Sammanfattningsvis, en otroligt lyckad kväll :) Tack alla inblandade!

Idag blir de jobb 12-17 för att sedan åka hem o få lite grillad mat. Sedan blir de nybro för hela slanten för att se Joe Labero utöva Magi. Kan inte bli bättre en lördagskväll som denna!

Nehe, dags att få i mig lite frukost kanske!
Sanna

RSS 2.0