Dagens jobb-outfit


Äntligen!

Ny vecka och den är efterlängtad. Har två dagar fulla med jobb, träning och packning innan jag åker till Stockholm på onsdag morgon. Sen kommer Frida upp på torsdagen och så ska vi ha en grym weekend, längtar som en tok!

Men först ska denna måndag avklaras, jobb 10-19 och därefter träning!

Ha en fin måndag allihopa!


Söndagsmiddag

Precis lagat mat, kassler och ananasgratäng med dåtid och brocolli. Dags att hugga in, mums!


Dags för modevisning nummer två, förut var de lite vardags och stickat, nu är de dags för fest!:)


Glad för din skull!

Min syster har äntligen fått sin egna lägenhet i Stockholm och jag är så glad för hennes skull. Det är hon värd! Så ville bara skänka en tanke till henne och om 5 dagar så ses vi igen, längtar!


Äntligen ledig!

Har varit helt slut de senaste dagarna så en ledig dag är på sin plats. Sen jobbar jag fyra dagar innan de är dags för semester till stockholm och syster, wie:)

Iallafall nu ligger jag i min säng och slappar, skönt att inte ha några direkta måsten idag mer än att jag ska iväg o handla lite gott o blandat. Men dagens planer är att handla, göra i ordning systers födelsedagspresent och senare ikväll blir det ut o äta med familjen och sen se innebandyderby med Maria! :)

Ha en härlig fredag!


Helt slut..

ja ikväll är jag helt slut. Jobbat 10-19 idag, de har varit fullt upp så de har gått fort, men ändå så är jag trött. Känner mig inte jättepigg på att börja vid nio imorgon men de är bara att bita ihop. De bästa är ju att jag slutar redan vid fyra så de är skönt! Efter jobbet idag blev de lite handling på city gross ochså har jag ätit pizzarester sen helgen och nu degar jag i soffan!

Just nu längtar jag efter lagfest, stockholm, syster och att spela innebandymatcher. Snart händer allt också så jag behöver inte vänta jättelänge :)


Ha en fin kväll!
Sanna

Bra måndag!

Har haft en grymt bra start på denna vecka och dag. Har även denna måndag varit iväg och simmat med pappa, det är så bra rehab för axeln så får passa på när man är ledig. Sen lunchade vi även god salladsbuffé på biblioteket. Så himla avkopplande och gott, dessutom får man lite kvalitetstid med pappsen också och de uppskattas ju alltid. Snart kommer Mamma in till stan också, så då ska vi ta en fika på stan, sen ska jag på jobbmöte och därefter ner till innebandyträningen!


Man måste ju matcha bikinin med tejpen ;)


MUMSFILIBABA!


Pappsen!

Söndagslyx!

Har haft en fin söndag ute i ljungbyholm. Firade min morbror så var hela stora familjen samlad utom lisa:( Blev bjuden på lyxmiddag i form av potatisgratäng, fläskfilé och champinjonsås, mums! Och sen äppelkaka till efterrätt så nu är jag väldigt mätt.

Hade iallafall en väldigt trevlig lördagskväll igår med Cissi! Vi gjorde hemmagjord pizza, drack vin, hade tjejs nack och lyssnade på go musik. Sen dansade vi loss på palace. Tack för igår Cissi!:)

Dagens finmiddag:


Vill ha!

Så fin den här var på, jäklar vad jag vill ha den nu. Jobbigt att man fått rabattkupong på hm som går ut innan vi sticker till Stockholm och jag som har köpstopp nu.. Hmm!


Sorry

Har varit dålig med bloggen nu senaste men har inte haft något att skriva om. Är iallafall tillbaka på jobbet o de känns väldigt skönt, smärtan i axeln finns fortfarande men de är nu dags att börja rehaba den ordentligt med mycket rörelse!

imorgon är de fredag o jobb o därefter är det helg. Den här helgen har jag inga planer än så länge men hoppas såklart att de händer något roligt:)

Bjuder på en bild på linnsan från kvällens träning, eller efteråt!

Godnatt allihopa!


Maaaat!

Har precis lagat omelett i ugn, hur lätt som helst och dessutom gott! Lägg bara vad ni vill ha i en ugnsform(jag tog fetaost, paprika, champinjoner, tomater o soltorkade tomater) häll sedan över omelettsmeten och sen in i ugnen i 25 minuter på 175 grader.. Klart!


Tisdag!

Min sista dag som sjukskriven.. imorgon börjar jag jobba igen men jag ska ta de lugnt och vara försiktig. Men de ska bli väldigt kul att komma tillbaka även om jag inte kan göra dekoratörsjobbet ordentligt ännu.

Har iallafall tagit de lugnt nu på förmiddagen, fått hem min present till syster som jag beställt och den var över förväntan! Ska snart börja laga mat för sen kommer Mamma och hämtar mig o kör ut mig till tandläkaren i ljungbyholm (måste byta in till stan) sen därefter är det träning så mycket som jag kan, sen blir de en lugn kväll..

De gör så jäkla ont i hjärtat att titta på när alla andra har kul på planen, skulle göra allt för att kunna spela imorgon men de går inte och jag hatar det.. Man inser hur mycket man verkligen tycker om det, när man inte kan göra det..


Ha en fin tisdag!
Sanna


H&M nyheter!

Fastnade för dessa tre ting, hade mer än gärna haft dem i min garderob.. Får hoppas plaggen finns i Stockholm om två veckor ;)





GE MIG!

Bra start på veckan!

Haft en fin måndag än så länge.. Har varit o simmat i simhallen med pappa, sen tog vi en lunch på biblioteket, en väldigt god salladsbuffe.. Tack pappa!

Nu har jag precis börjat tvätta o städa lite här hemma, de går ju inte fort pga av min axel men de blir ju snyggt för eller senare:)

Sen väntar innebandyträning som jag kanske inte kan vara med på men jag ska testa lite iallafall:)


Godnatt!

Längtar efter nåt som är omöjligt..


Underbart

Kom precis in efter en helt fantastisk joggingrunda. Jag var ett med mig själv, musiken och mina tankar. Solen lös och luften var frisk. Första träningen sen skadan och det kändes bra.

Just nu idag mår jag bra!


Yummie

Det blev ingen hotellfrukost, men vi köpte frallor och gjord frukostbuffe hemma hos Maria istället. Behöver jag säga att de var gott?


Hurtiga!

Precis hemkommen efter en frisk powerwalk med Marran.. Börjar bli kallt nu men väldigt skönt efter en minst sagt sömnlös natt.. Men dags att börja denna fredag med något så lyxigt som hotellfrukost, mums! Sen är dagen oplanerad..

Ha en fin fredag!


Kinestejp och massage

Nu har jag fått hopp, Lunkan har gett mig hopp! Hans massage plus kinestejpen gör att redan känns bättre.. Nu ska jag bli bra igen:)


Yes!!

Jag fick som jag ville, mums!


Allt känns hopplöst

Sitter nu i min lägenhet, men tror jag hänger med hem till Mamma&Pappa ikväll också. De finns inget jag kan göra här, så då kan jag lika väl umgås med Pappa i ljungbyholm. Just nu känns de mesta tråkigt och hopplöst, men de blir bättre snart, eller hur? Fick ett fint krya på dig-mail av en i laget och de värmer. Jag ska bli bra så fort de bara går :)

Något som känns väldigt skönt är att jag har något att se fram emot. Om exakt tre veckor beger jag mig till stockholm, dagen efter kommer även frida upp och då ska vi ha en liten semester hos min kära syster.. Låt dessa tre veckor gå fort..

Nu ska jag ringa mamma och se om vi kan äta tacos ikväll, blev sjukt sugen!
Sanna

Nu ska jag berätta!

Ibland tror jag verkligen att allt som händer, händer av en mening. Men jag kan inte låta bli att tänka vad de som hänt har för mening. Att jag ska vara mer försiktig, att jag inte ska cykla? Har inget bra svar på det..

Jag cyklade omkull i helgen och landade väldigt fel på min axel. Igår kollade jag upp den, först vårdcentralen, sen röntgen och sen väntade jag på akuten i fem timmar, ja ni hörde rätt 5 HELA TIMMAR för att få svar på bilderna. Nyckelbenet var inte av som läkaren i ljungbyholm trodde, utan ett ledband i AC-leden var utvidgat. Är nu sjukskriven från jobbet och innebandy kan jag inte heller spela. Doktorn hade svårt att säga hur lång tid det tar för mig att komma tillbaka. Pappa tror att de tar två veckor, men jag är rädd att de tar längre tid..

Jag är rädd för att min plats i laget försvinner, jag är rädd för att missa för många matcher, jag är rädd för att bli bortglömd, jag är rädd att jag kommer ha problem med axeln länge, jag är rädd för att jag inte vet vad som kommer hända. Men jag måste stå emot rädslan och bara fokusera på att bli bättre. Jag har gråtit massor, klandrat mig själv nu flera gånger och tänkt vad som hänt om jag gjort annorlunda, men de hjälper inte, den här olyckan kunde lika väl hänt på innebandyplanen. Det jag måste göra nu är att acceptera det och se framåt, jag har satt upp ett mål och det är att kunna spela innebandy igen matchen den 12:e november och jag ska se till så att jag gör det. Jag ska bara det, det finns inget annat..

Dags att bevisa för sig själv hur stark man är..


Yummie!

Även fast jag är ledsen så måste man äta! Äta bör man annars dör man:) kesosallad med egenmarinerad fläskfilé bjöd jag pappa på nyss!


Hate this!

Jag hade tur i oturen, inget var av som dem först trodde, men kan ändå inte riktigt smälta att jag kommer vara borta ett tag. Så jag återkommer när jag känner att jag vill och orkar!


Igår

image description

Efter en förlust bar det av hemåt för att sedan dra på lite galej hos Frida :) De var så trevligt så! För mig var hela kvällen jätterolig och avslutades på bästa sätt. Men däremot missade jag kalabaliken då Marias väska var borta. Men efter palace så hittade jag den i min cykelkorg. Den hade alltså legat där hela tiden, vilken tur, samtidigt som jag vet att de inte blev en så rolig kväll för Maria och Frida som hjälpte till.

Men idag har de inte varit lika roligt.. min vänster axel har gjort så ont så att jag ville gråta och i eftermiddag svullnade den upp så mycket så jag fick inse att jag inte kan jobba. Så fick avboka min resa till Växjö, så imorgon blir det att kolla upp den och förhoppningvis är det inget allvarligt.. Håll tummarna!


Kan man vara klantigare än jag?

In love!

image description
Sprang in i de här tröjorna idag på stan och blev kär (den var ännu finare på). Men den var för dyr för att jag skulle impulsbryta mitt köpstopp, MEN den finns på min vill ha-lista när jag ska shoppa igen, åh så fin!

Fredag!

Ligger i soffan helt slut men vetskapen om att jag tar helg och att de är trevligheter inplanerat så är det rätt skönt. Har jobbat 10-15 idag och de gick fort, sedan tog jag mig in till stan, sedan systemet och till sist Maxi! Efter att ha varit på ginatricot nästan varje dag denna vecka på hansa för att kolla in långkjolen(den jag bloggade om) utan resultat så bestämde jag mig för att kolla på gina i stan och där hängde den och den var hur fin som helst :) Fick lite pengar av Mormor i onsdags så då unnade jag mig kjolen.. :)

Nu sitter jag och kollar på fotboll men ska snart börja laga mat. Ikväll ska jag testa att göra ett recept jag hittade igår. Tacolasagne med kyckling och sen en fetaost sallad till. Mums! Sen blir det idol och ta de lugnt!

Imorgon är de samling vid nio och bortamatch i värnamo, ska bli riktigt kul och imorgon kväll blir de fest och utgång med vänner. Kan inte bli en mycket bättre lördag :)

Ha en fin fredag!
Sanna

Nyinkommet på jobbet!

image description

Svårt att hålla köpstoppet när det kommer in en riktig Sanna-blus på jobbet..

Mums!

Åt lyxfrukost hemma idag.. Salamibrie macka ochdavosgröt toppat med hallon, mandel o kokos!

Måste säga att det var väldigt gott och mättande med davosgröt, de går ju att variera i de oändliga, så tummen upp!


Onsdag!

Befinner mig i skrivande stund i ljungbyholm.. Skönt, har träffat mormor&morfar och fått god mat:lax och räkgryta. Jag vet att jag fått mina lagar mat-gener ifrån Mamsen :)

Annars gick jobbet super även idag. Fick ordning på Herr och de känns verkligen bra, ser fram emot när jag åker till Växjö på måndag faktiskt..

Nu tänkte jag sova för jag är så sugen på frukost, imorgon blir de lite nytt och lyxigt. Hittade nämligen en frukostblogg och jag blev inspirerad till tusen. Så just nu är det en Davosgröt som är i kylen, imorgon är den redo att testas för första gången så då återkommer jag med betyg :)


Fick mig ett gott skratt när jag hittade denna gamla godingen, Jag var förtjust i vattenmelon redan då.. :)


Godnatt alla fina!
Sanna

Dagens jobb-outfit!

Hittade en svart volangtunika i garderoben som jag köpte för ett år sen, hade glömt bort den men den är kanonfin ju. Gillar att fynda i min egen garderob:)


Jobb-dag!

Har varit en rolig men väldigt lång tisdag.. Har befunnit mig på jobbet mellan 9-20. Har haft besök av Camilla, som är dekoratör i Växjö och tillsammans har vi gjort om dam-avdelningen och det blev verkligen bra. Nytt, snyggt och fräscht. Känns skönt att ha det i ordning igen!

Imorgon fortsätter vi med aktivitetsplatsen och herr, sen är besöket över. Men redan nästa vecka besöker jag henne i Växjö i två dagar :)

Nu ska jag kolla klart Gossip girl sen blir de bums i säng!
Sanna

Bryta mitt köpstopp?

Ja, för den här kjolen skulle jag kunna det. Jag har letat efter en svart långkjol ända sen i slutet av sommaren och inte hittat någon, förrän nu, typiskt när jag har köpstopp. Men är den lika snygg i verkligheten som på bild, så kanske jag bryter köpstoppet för en kort sekund..



Måndag och ny vecka!

Så här ser min vecka ut so far:

Måndag: Jobbade fem timmar, lagat snabb-mat på en kvart(korv stroganoff) och nu inväntar jag kvällsträning!
Tisdag: Jobb hela dagen lång med damavdelningen, dekoratör från växjö på besök och hjälper till..
Onsdag: Jobb hela dagen lång med damavdelningen, dekoratör från växjö på besök och hjälper till..
Torsdag: Jobb, träning
Fredag: Jobb
Lördag: Bortamatch i Värnamo
Söndag: Ledig

En jobb fullspäckad med jobb och innebandy alltså.
Sanna

Tvårätters

Behöver jag säga att de var sjukt gott och att jag är rätt mätt nu?:)


Helgmys!

Igår hade jag fredagsmys med Frida och massa gott:) fick sedan lite besök av Tommy,Ola o Snöberg så de blev en kanonbra fredag!

Ikväll väntar lördagsmys med Maria och Cissi. Vi ska äta tvårätters: planksek(favorit i repris) och vit chokladmousse med limemarinerade hallon, yummie. Ska bli helt underbart med en lugn lördag:) premiär imorgon!


Dagens svarta!

Har precis slutat jobbet, idag var jag helsvart och så kommer min pälsväst till användning igen:)


RSS 2.0