Onsdag!

Idag satte jag inte klockan och de resulterade i att jag sov till halv tolv. Känner mig äntligen utvilad efter den galna helgen. Dagens planer är att träffa upp några vänner på stan för att inhandla en viss present. Efter det ska jag på jobbmöte vid sju. Sedan ska vi ha kickoff med jobbet vilket innebär att vi ska ut och äta på stekhuset ikväll. Har aldrig ätit där, så ska bli trevligt och gott :)

Efter kick-offen kanske jag ska träffa Majsen på harrys, men isåfall kör jag och då blir de lugnt eftersom jag jobbar imorgon. Men alltid trevligt att träffa folk som sagt.

Förövrigt börjar jag få fler kommentarer och det gillar jag. Fortsätt så :)
Sanna

Ljust eller mörkt?






I somras, ljust och långt och nu mörkt och mellanlångt. Vilket passar jag bäst i?

Tisdag!

Klarblå himmel och solen lyser. Underbart! Vet inte hur varmt de är ute men de ser iallafall ut som vår!

Dagens planer ser ut som så att de blir en runda på stan med karin. Ska kolla in h&m, om de finns något kvar på garden collection. Fick nämligen en bonuscheck häromveckan och de vore ju fint o spendera den en dag som denna. Annars har jag inga planer alls ikväll, är lite smått sugen på bio men tycker inte de går så många bra filmer. Vi får se helt enkelt vad som händer ikväll.

Bjuder på en dagens iallafall:

Tröja Bikbok(ny) Halsband H&M Jeans Bikbok

Tävling på nelly.com

Har alltid viljat ha den perfekta formen på zebraränderna på en bikini, så gjorde den här. Vad tycks?
 
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fynd!

Ja, nu är jag lite otrogen, men kunde verkligen inte låta denna våriga tröja hänga kvar i affären till det priset. De var den alldeles för snygg för.

Från Bikbok, priset låg på ynka 37.50 kronor! Kap med andra ord.



Kom nu våren!

Shopping

Allt är från Cassels, där jag jobbar :)








Halsbandet är ifrån Pearls for girls som vi säljer på jobbet.

Sedan köpte jag även en klänning med volanger på axlarna som jag hade när vi firade i lördags och så två baströjor(en svart och en vit). Nöjd och glad eftersom de var 50% just vid öppningen!

Härliga måndag!

Har verkligen tagit igen de förlorade timmarna i helgen och sovit ut. Har absolut inga planer idag utan de blir väldigt lugnt. Är ledig imorgon och på onsdag också innan de är dags för jobb hela helgen.. Vet lite saker som måste hinnas med innan helgen, men de löser sig alltid.

Annars så kom jag på att jag lovade jersan i lördags att jag skulle lägga upp bilder på de jag shoppade på jobbet i torsdags, och eftersom jag håller mitt ord så kommer de i ett inlägg lite senare idag. So stay tuned..

Bildregn!

Titta och njut!











Varning för känsligt inlägg!

Division ett nästa! Igår tog vi vår andra kvalmatch seger vilket betydde att vi spelar i ettan nästa säsong. Det är helt galet och det har fortfarande inte sjunkit in än.. Vi satte upp ett mål innan säsongen och vi överträffade det!

Jag minns så väl om hur jag funderade inför säsongen..  Först när vi förlorade träningsmatchen mot färjestaden med 10-3 så trodde jag att vi var körda. Vi satte upp ett mål att vara topp tre efter säsongens slut och de trodde jag var omöjligt. När vi sedan spelade björnslaget och det gick så bra så började man ändå få lite hopp. Så här i efterhand har jag björnslaget att tacka, för det var då jag blev omskolad till center. Det var de bästa som kunde hända för min egen del. Sedan började säsongen och efter tolfte raka segern med TVÅ derbyvinster så började man känna lite kvalvittring. De blev till slut bara en förlust på 18 matcher och det är så grymt bra. Nu efter våra två kvalmatcher och med divison ett platsen i vår hand kan man verkligen se tillbaka och vara så nöjd.

Vi fick höra många tacktal i bussen hem igår, men eftersom mikronfonen inte är något för mig så tar jag det här istället:

Vill tacka för en underbar stämning och lagsammanhållning, roliga träningar, våra tränare som varit en stor del i framgången, allas motivation och kämparinstinkt, alla våra vinster och såklart alla våra sjuka lagfester. Jag tror att det är vår sammanhållning och att vi är lika bra på varje position som gör att vi är där vi är idag. Sen vill jag även säga att så lycklig som jag är just nu och som jag är med vårt underbara lag, var längesen jag var. Det här är en upplevelse som inte alla får vara med om och jag känner mig så lyckligt lottad att få vara en del av de här. Jag är verkligen stolt över oss och mig själv!

Cl till landslaget!




(snodde lite bilder från Frida, eftersom mamma glömde kameran)

Nu ska jag sova och de gör jag med ett leende på läpparna. Imorgon är jag ledig så då ska jag ta igen de timmar jag inte sovit inatt. Tack alla för igår, en grym förfest hos danne och all dans på palace, bästa kvällen på länge!
Sanna


Imorgon gäller det!

Imorgon bär det av från Kalmar mot Lerum 07.30. Vid 13.30 så spelar vi den sista men absolut viktigaste matchen på säsongen. Vid vinst är vi klara för division 1, vilket vore helt sjukt. Men vi ska ta den platsen, så enkelt är det bara! :)

Blir ingen mer uppdatering förrän på söndag kväll. Kommer nämligen ha fullt upp hela helgen!

Lördag: Match borta i Lerum, utgång på kvällen
Söndag: Jobb och Fair play cup

Dagen har annars varit bra, bestått av jobb och sekretariat ute i Novahallen. Nu blir godnatt
Sanna

Öppning och shopping!

Dagen har mest bestått av att vänta tills klockan blev 17.00 då vi öppnade dörrarna för Cassels i kalmar. Vi hade alltså hunnit med mycket innan dagen och hade bara lite finputs kvar innan dess. Har varit en mycket bra kväll iallafall och de känns så skönt att de äntligen är igång, som jag har väntat! Dessutom fick vi som jobbade där 50% idag vilket betydde att jag shoppade en hel del. Hade velat ha ännu mer, men någonstans fick de ta stopp! Blev en jeansjacka, en beige skinnjacka, en jeanskjol, en vit tunika, tre tröjor, en randig långtröja, ett halsband och en klänning som jag ska ha till lördag om de blir lite firande, de återstår att se! Var kul att se att de kom lite folk och att många blev glada att vi öppnat här i kalmar, så dem slipper åka till göteborg för att shoppa på Cassels ;)

Är mycket nöjd med min dag och shopping. Nu blir de sova för imorgon är de dags för jobb igen, så kom in och handla! :) Efter jobbet blir det till att sitta i sekretariatet för fair play cup hela kvällen, ute i novahallen. Känns sådär, men är ett måste!

Godnatt!
Sanna

Let the fun begin!

Nu bär de av till jobbet och idag har vi öppning med massa fina erbjudanden! Ville bara påminna för er som inte läst min blogg att de öppnar 17.00 och vi har öppet till 21.00. Missa inte heller modevisningen på hansa klockan 19.30!

Nu hoppas vi på att de går bra idag så hörs vi när jag kommer hem ikväll!

Tjuvstart!

Vi gjorde faktiskt egna våfflor idag och testade på dinkelvåfflor. Urgoda blev dem, verkligen att rekomendera!









Mums, efter fyra stycken är man nu rätt mätt i magen ;)

Onsdag!

Nu har jag precis fått i mig lite lunch och snart följer jag med mamma till nybro och ÖB. Har inte varit där på hur länge som helst och jag behöver lite schampo och balsam så bäst att passa på! Sen när vi kommer hem ska vi grädda våfflor. Egentligen är det våffeldagen imorgon den 25:e mars. Men eftersom jag är borta hela dagen så funkar inte de, så vi gör våfflor idag istället! Sen är de träning som jag hoppas blir effektiv och bra, sista träningen innan lördag för min del iallafall så de är viktigt.

Annars sitter jag och funderar lite och börjar få lite smått panik över dagarna här. Imorgon är de fullt upp! Ska vara på jobbet från 10.00 till efter stängning någon gång efter 21.00. Sen på fredag är de jobb och sen direkt att sitta i seket ute i Novahallen på fair play cup, klart där kanske halv elva. Sen på lördag åker vi ju tidigt till göteborg för kvalmatchen. Intensivt med roligt, måste börja planera outfitsen också för alla dagar. Och sovplats efter lördag om de blir att fira. Ja de löser sig väl :)

Nehe, blev visst lite mycket text. Men nu drar vi till nybban!


Typiskt!

Idag kunde jag ha sovmorgon eftersom jag är ledig, men så vaknar klarvaken vid nio. Typiskt! Sen är de alltid så att när något viktigt ska hända så får man typ en finne mitt i fejjan. Men inte jag nej, jag får ett myggbett(!) på hakan. Typiskt!

Jaja, jag överlever väl de också, hoppas de går att sminka över annars ser jag rolig ut imorgon!

Nu ska jag äta lite frukost och läsa tidningen i min egna takt, rätt skönt att vara ledig ibland :)
Sanna


En positiv nyhet!

WOOHOO!
Jag kommer kunna vara ledig helgen vecka 15 så att jag kan följa med till stockholm med laget för shopping, fest och sm-finaler i innebandy. Längtar redan nu!

Idag har jag jobbat ännu en lång dag. Från 9-19 och gått lika fort idag :) Nu börjar de likna något. Nästa jobbdag jag har så har vi öppning. Kommer bli lite nervös imorgon tror jag, men ändå skönt att vi inte öppnar förrän fem. Fick ett besök av stickan och Frida utanför skyltfönstret idag, de hade tydligen stått där ett tag haha :)

Ikväll har jag bara suttit framför tvn och ätit lite toast. Men som sagt så är jag ledig imorgon, har inga planer så får se vad som händer. Träning på kvällen iallafall :)

Hoppas ni haft en bra tisdag! 

Glad!

Ja, idag är en sådan dag då allt bara faller på plats. Jag har varit på så bra humör hela dagen alltså och jag är så glad. Känns som jag snart kommer spricka för har massa roligt att se fram emot denna vecka. Främst att vi öppnar på torsdag och att vi spelar kvalmatch i göteborg på lördag, wohooo! :)

Dagen har bestått av jobb från nio till kvart i sju, puh! Men de har varit grymt kul och tiden har gått väldigt fort. Efter det blev de en rolig "ploj"träning där vi spelade turnering. Så har verkligen varit en bra dag.

Imorgon är de jobb igen vid 9.00 sen har jag inga planer på kvällen. Är ledig på onsdag så om någon har lust att hitta på något kul imorgon kväll så är de bara att höra av sig :)



Nu ska jag fortsätta att njuta av sötman från gårdagens seger
Sanna

Syster

There are years lost behind us,
full of words we never spoke,
and now we have our separate lives
and less time to share together.
But in my heart I have always felt
the love we have,
and neither distance or time
can take away the bond
we forged as children...

Growing up, we played and fought,
talked and laughed.
Beyond the fun and games,
beyond the battles we waged,
we found in each other
unending support
and a lifelong friend.
Through thick and thin,
and difficult times,
we emerged together as one,
protecting each other
from the world.
I know that if either of us
ever need anything,
we can count on the other
to give our all
and help in every way possible.

Perhaps words are not always
necessary in our relationship,
because we both know what's there.
But today I want to take the time
to remind you how much I really care
and thank you for all
that you have been to me.

I could never ask for, want,
or need a better sister,
because I have the best in you.




Du&jag mot världen!


Fynd!

Hittade en underbar klänning igår på stan igår. Jag som älskar blommigt och eftersom den var så billig så kunde jag inte låta den vara kvar i butiken. Så nu hänger den fint på min klädställning!


Från Vila 159:-

Vinst!

JAAAAAAAA! Vi vann första kvalmatchen med 4-1 mot Landskrona och vi är så värda det. Vi var verkligen bättre än dem och de känns så skönt. Helt underbart är de! Och jag som aldrig gör mål fick sätta det sista målet så de var också väldigt kul. Sen att vi har en mur i målet gör ju inte de hela sämre, idag var Jill grym alltså. Skönt att allt klaffar när de väl gäller och att vi vinner. Nu har vi ett grymt bra utgångsläge inför sista kvalmatchen på lördag borta mot Lerum i göteborg!

Nu har jag firat med finmiddag. Fläskfilé med klyftpotatis och champinjonsås och till efterrätt kladdkaka(ballerinakexen). Farligt goda alltså, man kan äta hur många som helst. Men de är jag verkligen värd idag! :)

Imorgon är de måndag och en ny vecka av jobb börjar. Men denna vecka ska bli så kul i och med att vi öppnar på torsdag. Längtar :)

Nu ska jag kolla på Paradise hotel säsong 2005 ;)
Överlyckliga Sanna


Bra bild mamma, haha!

The big day!

Ja idag så smäller det! Det är dagen vi hoppades på från början skulle komma, sedan längtade vi till att den skulle komma och nu är den här. Det är idag vi går in i kvalet till division ett och vi börjar med hemmamatch i A-hallen klockan 17.00. är lite pirrig i magen när jag änker på det, men de ska bli så grymt kul. Hoppas många är där och hejar fram oss till seger så vi får ett bra utgångsläge inför sista matchen borta mot Lerum nästa helg!

Ville även bara tacka Karin för en mycket bra kväll igår. God mat, dessert, roligt spel och så fina vänner såklart. Skön uppladdning inför de som händer idag. Nu har jag fått i mig frukost och snart ska jag packa väskan. Vid halv två bär de in till stan för att äta innan matchen och sedan vid halv fyra är de samling.

Kom igen nu tjejer, Nu kör vi!

Förändringen!

Den blev visst inte så drastisk som den kanske lät. Bestämde mig för att färga håret igår då jag insåg att jag hade utväxt och ville ha de lite mörkare än innan. Jag var orolig att de skulle bli för mörkt men jag är mycket nöjd med resultatet. Det är Mocka chokladbrun som mitt hår färgades i och ja de är definitivt mörkbrun, men inte för mörkt väl?

Före:


Under:



Efter: (fokusera på hårfärgen för bilden blev inte så jättebra)



Och så bjuder jag på en dagens och kvällens outfit. Kände för att vara lite vårig idag så inviger min marinblåakavaj!

Kavaj Monki Tröja H&M Halsband Lindex Jeans Bikbok

Ha en fin lördag!
Nyfärgad-Sanna

Lördag!

Härligt med lördag, vaknade runt tio utan att klockan ringde och bara kände ett lugn. Åt frukost och läste tidningen och sedan började jag med min förändring. Det har med håret att göra, men verkar inte som de blir så stor sådan iallafall. :) Ni får se snart!

Dagens planer är att åka in till stan och kolla efter en ring och ett halsband. Sedan ska jag till Karin, som har avskedsmiddag ikväll. Ska bli mysigt med en tjejmiddag med bara god mat och bra sällskap. Bra uppladdning inför morgondagen!

Glöm inte att vi spelar vår första kvalmatch imorgon hemma i A-hallen. Vi möter Landskrona Falcons klockan 17.00. Spännande!

Sanna


Remix

Lyssna på detta. De bästa låtarna 2009 mixade i en låt, riktigt gutt faktiskt!


Med det säger jag godnatt bloggen, för jag längtar till frallorna imorgon! :)

Förändring!

Idag kom jag på en grej som jag känner att jag vill göra. Så imorgon tänkte jag göra en ganska stor förändring tror jag. Är de någon som vågar gissa på vad jag ska göra?

Fredag och helg!

Idag slutade jag tidigt på jobbet, vi hade inte så mycket att göra. Stannade kvar lite efter och provade kläder.. Allt har ju inte kommit än så hittade inte så mycket. Men jag la undan en jeansjacka och en tunika iallafall :)

Nu sitter jag här hemma och är arg för att jag glömde köpa godis på tokige ture. Hade tänkt åka in till stan nämligen efter jobbet och köpa godis och kolla på en ring. Men de försvann så jag blir utan gott godis ikväll. Kvällens planer är inga, funderar så att bara köra fredagsmys. Jag får iallafall plankstek här hemma och de är guldvärt, mums!

Grattis Malin på din 20-årsdag, hoppas du har en grym dag, de är du värd :)

Sanna

Kvällsuppdatering!

Blev en fika med fina vänner förut idag. Mötte upp Stickan och Frida och begav oss till Nilssons. Jersan, liza, anna och herrlin var redan där när vi andra kom så blev en mysig stund med CL-gänget! Under tiden vi var där så gick brandlarmet igång också. Sen blev de träning som gick sådär, men de var iallafall väldigt roligt. Nu längtar jag grymt mycket till söndag och kvalmatchen!

Fick stuvade makaroner och köttbullar efter träningen. De är verkligen underskattat, mums! Sen har jag även kollat in Bella&tyra-show. Är faktiskt väldigt underhållande.

Imorgon blir de jobb 10.00 och kvällen är sedan oplanerad, så vi får se vad som händer. I vilket fall ska de bli skönt med helg :)

Dagens!

Dagens lunch:
Hemmagjord lasagne som mamma gjorde igår



Dagens höjdpunkt:
Fika med Stickan och Frida vid fem!



Dagens aktivitet:
Innebandyträning



Dagens program:
Bella&Tyra show


Dagens längtan:
Tills cassels(mitt jobb) öppnar om en vecka!


Dagens jobbiga:
Måste ta bussen in till stan, men de är ett måste!

The Garden Collection!

Idag släpptes hela kollektionen på hm.com och de finns några godbitar.. De flesta är slutsålda, speciellt de ombloggade klänningarna men de finns en blommig bustier som jag vill ha. Är dock svårt med storlek när de gäller sånt så funderar på att vänta tills de släpps i butik den 25:e! (oops, samma dag som cassels öppnar)

Här är den iallafall, snygg som attan och endast 149 :-

En ledig dag!

Idag vaknade jag och trodde att de var fredag, men de var det ju inte. Utan bara torsdag vilket innebär att jag är ledig idag. De var så skönt att få sova ut lite, har gått upp kvart i sju två dagar i rad nu vilket jag inte är van vid! Har iallafall hunnit ta en duch, en långfrukost och suttit lite vid tvn och nu sitter jag här och kollar in gårdagens avsnitt av glamourama!

Gårdagen på harrys var sådär, var inte så roligt folk faktiskt. Men de var trevligt att umgås iallafall och är glad att jag inte drack något. Bra beslut att köra helt enkelt!

Dagens planer är att ta en fika med stickan tror jag om hon kunde, isåfall blir de runt fyratiden där innan träningen. Ikväll är nämligen sista träningen innan vår första kvalmatch hemma på söndag, hoppas på en bra träning så vi känner oss redo.

Förresten! Min syster har haffat den randiga kavajen till mig uppe i stockholm för 149 kronor, hon är allt bra hon. Nu hoppas jag att 36:an passar..

Hoppas ni får en bra dag!
Sanna


Lill-lördag

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär, en niotimmarsdag men idag är jag ändå pigg. Så skönt och de var verkligen jättekul idag. Men imorgon är jag faktiskt ledig, vilket passar perfekt eftersom då hinner jag träna imorgon också.. Kan behövas eftersom jag missade måndagsträningen!

Nu om en timme ska jag in till stan igen för att träna. Därefter ska jag till harrys med karin, malin och monzora. För min del blir de att köra ikväll, känns som att de behövs. Men ska bli kul att umgås och ut och träffa folk iallafall. Trevligt onsdagsnöje alltså, får ju passa på nu när jag är ledig imorgon och de inte är någon utgång till helgen!


Sanna

Ha-begär!

Nej, jag har inte lagt mig än, men snart! Ville bara visa er en grymt snygg kavaj som jag provade på H&M idag efter jobbet. Fanns tyvärr bara i stl 34 och den var för liten, men ska kolla med syster i stockholm om hon kan hitta den. För fram till torsdag så har H&M 100 kronors rabatt på alla jackor och kavajer, och då är priset på ynka 149 riksdaler..

Den väcker Ha-begär hos mig!

Bild tagen från colorelle

Tuesday

Tisdagen har bestått av buss, massa jobb, buss, laga mat och kanal5 hela kvällen. Har redan hunnit med Dating in the dark och desperate housewives! Nu: Cougar town!

Efter de blir de sängen, för imorgon börjar jag vid nio! Sen lutar de åt att jag kanske är ledig på torsdag, hade varit väldigt skönt. Men de beror på hur mycket kläder vi får och så. Återkommer med det!

Hoppas ni haft en bra dag och kväll!
Sanna

Helt slut!

Ja idag är jag helt slut.. Jobbade ända till åtta vilket betydde att jag inte kunde träna  :( men samtidigt hade jag nog inte varit så fokuserad idag kände jag. Var iallafall förbi träning för att hälsa på alla oså, så de var kul! :) Annars så har jag sjukt ont i min vänstra hand? Vet in om de är för allting jag har larmat idag. Aja, de har iallafall kommit mycket kläder och butiken börjar sakta men säkert fyllas på. Längtar efter att alla "ungdomskläder" ska komma, för de är de jag kommer vilja shoppa :)

Imorgon börjar jag klockan nio, sen på kvällen har jag inga planer!

Nu ska jag gå och läsa lite innan jag somnar, godnatt allihopa!
Cassels-Sanna

Det förflutna!

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och det är så det känns när jag tänker på dig
allt är så förgängligt allting kan brista snart
men du är oförstörd för mig


men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, inte hos mig
jag ska aldrig mera fundera på vad som gick fel
och aldrig älska dig igen


men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig


men allting kräver mera nu 
för nya dagar väntar med nya tidsfördriv
det som varit är nu de förflutna
så ta dina minnen och lämna mitt liv.

Fint!


Inom tio år är han min!

Nu snackar jag om Eric saade, haha gårdagens citat alltså, klockrent! :)

Blev en grymt bra förfest hos Frida och Tommy och mina två favoriter kom tvåa och trea så de var inte illa! Men Anna vann, ja de är ju en fin låt men vet inte hur den kommer klara sig utomlands! Ovanligt av Sverige att skicka en ballad iallafall, men de är kul med förändring :)

Sen tycker jag palace var sådär och de blev en massa ståhej efteråt. Men till slut somnade jag gott hemma hos herrlin!

Denna dag började bra, cyklade och handlade frallor till oss. Men senare blir de bara lugnt, äta massa godis och ladda inför en ny jobbvecka. Är riktigt seg och trött just nu. Har ont i foten för jag blev stämplad igår på palatset.

Hoppas ni haft en bra helg iallafall!:)

Underbart!

Ja, sista matchen tog vi med storm och vann med 7-2. Vi spelade verkligen bra under hela matchen och gav aldrig upp. Vi kanske borde gjort några mål till men vad gör de, vi visade verkligen upp lagmaskinen idag igen. Skönt med ett sådant bra genrep inför kvalmatcherna. GRYMT!

Nu sitter jag och lyssnar på melodifestivallåtar och peppar inför kvällen. Blir ju som sagt schlagerskiva hos Kalle och de ska bli så kul! Men jag har ingen aning om vem som kommer vinna, för de känns väldigt öppet. Många bra låtar iallafall så de blir ett bra drag. Hoppas ändå på Eric saade (ögongodis) eller Salem al fakir!

Kvällens outfit går i guld och svart, kavaj och såklart paljetter. De är ju ändå schlagertema ;)

Jag och kvällens värd (bild från förra helgen):


Vi ses i vimlet ikväll!
CL98-Sanna

Äntligen lördag!

Så skönt med lördag och helg efter allt slit i veckan. Känner på mig att denna dag kommer blir grymt bra! Först har vi vår sista match i serien klockan 14.00 i A-hallen. Efter det är de bara att ta sig hem igen och göra i ordning sig och äta innan de bär av till Kalle för årets schlagerskiva med tema schlager. Outfiten är redan fixad så nu hoppas vi på vinst i matchen så vi får en bra kväll!



Hoppas ni får en grym lördag, jag återkommer efter matchen med resultatet!
Sanna


Spetsdröm!

Denna underbara klänning vill jag klicka hem. Tänk till brunbrända ben och kanske en jeansjacka, åh!


Nelly.com

Mat och melodifestival!

Fick två-rätters idag inspirerad av asien :) Nu är jag proppmätt!


Förrätt: Vårrullar


Varmrätt: Kycklingwok red curry

Nu sitter jag och lyssnar igenom alla tio bidrag som är med i schlagerfinalen imorgon och de är riktigt bra låtar faktiskt. Har några favoriter som jag hoppas på: Eric Saade, Salem al fakir och Anna bergendahl! Sen finns de några andra bra låtar, men dem ska inte vinna. Om Timoteij eller Jöback vinner blir jag lite sur! Men vi får väl se imorgon vilket bidrag som vinner, vet att de kommer bli en grym schlagerkväll iallafall ;)

Bikinis!

Kollade igenom nyheterna på H&M idag och de fanns massa fint från garden kollektionen och så två bikinis. Vet dock inte vilken jag tycker är finast.




(fast utan band då såklart)



Vilken är er favorit?

Äntligen helg!

Slutade klockan 17 idag, rätt skönt så här en fredag. Och nu är de helg och jag känner att de kommer bli en bra sådan! Idag så har vi flyttat färdigt all inredning och även börjat larma lite kläder som kommit och sorterat dessa. Har redan sett några godbitar jag vill ha. Sen är de mest damkläder i butiken, men de ska nog bli bra. De kommer iallafall nästa vecka. Nu är jag faktiskt lite seg efter en intensiv vecka, jag som inte är van vid detta tempo, så blir lugnt nu ikväll!

Nu sitter jag och väntar på mat här hemma. Vårrullar till förrätt och kycklingwok till varmrätt. Fint ska de bli!

Hoppas ni har och får en bra fredag! :)

Road trip!

Idag gjorde jag, Maria, Elisabeth och Fia en road trip ner till Halmstad för att besöka Cassels-butiken där. Åkte kvart i åtta och var framme runt elva. Fick fika och en massa information direkt! Sedan åt vi thailunch som vi blev bjudna på och efter de fick vi vara runt i butiken och kolla på sortiment osv. Sen fick vi även lära oss kassan lite och även testa på de, genom att ta betalt av kunder, larma av m.m! Gud va kul de var alltså, dagens höjdpunkt helt klart. Så idag har jag fått en provsmak på vad jag ska inhandla och vad som väntar oss. Mycket rolig och lärorik dag!

Sedan kom vi hem till Kalmar halv åtta, så jag hann vara med på träningen i en halvtimme med endast spel. Gick sådär för mig, men bra för vår femma. Hoppas på lika bra på lördag!

De enda dumma denna dag bjudit på var när jag fick balsam i ögat nu ikväll, ajaj! Men imorgon är en ny rolig dag på jobbet. Vet att de är mycket jobbsnack nu men de är de hela veckan handlat om. Men till helgen blir de annat roligt. Sista matchen i serien och sedan schlagerfest på de, kan ju inte bli annat än underbart!

Lite bilder!







De två nedersta hoppas jag kommer in i vår butik, då är dem mina!

Sweet dreams!
Sanna

En Lång dag!

Ja, de har de varit idag, men även en rolig sådan! Är mycket att göra på jobbet om man säger så, mer än vad man tror alltså. Idag så har jag skruvat ihop skyltdockor, satt ut inredning och skruvat massa annat! Slutade halv åtta för att sedan direkt dra till träningen och nu sitter jag här efter en dusch och lite mat! Har så grymt ont i fötterna efter allt idag, men de är så värt det. Det är så himla kul alltihop, längtar till kläderna kommer nästa vecka! :)

Imorgon blir de Halmstad hela dagen lång och de ser jag fram emot. Blir även träning som jag hoppas att jag hinner hem till. Så blir inget inlägg förrän imorgon kväll.

Nu ska jag hitta en outfit till imorgon och sedan blir de en dejt med kudden!

Godnatt!


Kvällen!

Verkar som de blir en hemmakväll innehållandes Tv.n och tisdagsmiddag med Mamma! Kasslersoppa står på receptet för dagen och blir den som den brukar är den magisk!


Mumsig!

Annars ser tv-kvällen ut såhär:
19.30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Dating in the dark
21.00 - Desperate Housewives
22.00 - Cougar town
(får väl se om jag orkar kolla på allt, men planen är detta iallafall)

Sen blir de direkt till sängen, för imorgon så väntas de en tuff dag på jobbet med oömma kläder, för att sedan direkt ta sig till en tvåtimmarsträning i sporthallen! Blir nog en lång men rolig dag imorgon :)

Vårigt!

Blev en kort promenad alldeles nyss eftersom jag är själv, vill helst ha sällskap. Men var iallafall väldigt skönt måste jag säga och fick inviga skinnjackan och solglasögonen för i år också! :)


Solisar Ginatricot Jacka, sjal, tröja, handskar H&M leggings Cubus Stövlar Din sko





Hoppas ni också varit ute i solen, helt underbart ju!
Sanna

Tisdag!

Denna veckans enda lediga dag och jag har inga planer alls! Det är iallafall sjukt fint väder idag alltså, klarblå himmel och sol. Om bara snön vore borta så hade jag sagt att våren var här. Men den börjar kommer sakta men säkert känns det som. Blir nog en promenad senare iallafall :)

You held all the cards
and sold me out baby

Hörs senare!
Sanna

Bäst klädda på Oscarsgalan i år!

Enligt mig är det dessa två, Miley Cyrus och Cameron Diaz! Drömklänningar båda två :)




Armband!

Avslutar dagens inlägg med en bild jag snodde från fridas blogg!



Lägg märke till armbanden? Båda hade köpt likadana i lördags utan att vi visste om de. Senare blev dem "kompisarmband" efter några drinkar, haha. Dock höll de inte så bra då jag tappade två berlocker under kvällen. Men snyggt är de ändå och nöjd efter att ha fyndat de på lindex!

Vilken underbar dag!

Ojojoj, de här känns verkligen som en nystart för mig och jag behöver de verkligen! Haft första dagen idag och även om vi bara gått på Ikea och skruvat ihop möbler så har de känts väldigt bra. Fått träffa två av mina nya arbetskamrater plus chefen då och dem är verkligen trevliga. Tror dem kan lära mig mycket eftersom dem jobbat i butik tidigare! Skönt ju! Så nu är jag ledig imorgon för att sedan jobba resten av veckan! Längtar till på torsdag då vi besöker en färdig butik i Halmstad, ska bli så kul! Och förövrigt så är butiken grymt stor och verkligen fräsch!


Den här ska vi besöka på torsdag! :)

Första dagen!

Ja nu ska jag snart köra in till stan för första dagen på nya jobbet. De är nu i början vi ska bygga upp hela affären så de blir nog riktigt skoj, att vara med från början! Ville bara säga att jag inte lär skriva mer förrän ikväll eftersom jag har träning också efter jobbet!

Ha en bra dag!
Sanna

Tankar!

Såhär på kvällskvisten har tankarna sprungit runt i mitt huvud om precis allting i livet. Jag har ju haft en fullspäckad helg men när man väl varvar ner så börjar man fundera. Ikväll har de kommit lite jobbiga tankar som de ändå var ett tag sen jag hade nu. De är inte så ofta längre, men de är jobbigt när jag väl tänker på de. Samtidigt känner jag att jag måste ha dem också, annars vore de knasigt?! Men i vilket fall, jag märker iallafall att de finns saker som gör mig glad, och att nya vägar öppnar sig för mig. De gäller bara att jag väljer den som är rätt för mig. Troligen lär jag märka att vägen inte är rak, men jag tror bara de är viktigt! Så länge jag trivs och mår bra, så gör jag de som är rätt för mig! Jag tror att mitt nya jobb verkligen kan förändra mig, nu slipper jag äntligen vara arbetslös!

Jaha och imorgon börjar jag mitt nya jobb och de ska bli så gaaaalet kul. Är lite nervös, men de löser sig. Ska få träffa två av dem jag ska jobba med imorgon och resten får jag träffa på onsdag! Önska mig lycka till :)

Förövrigt så har jag de finaste vännerna som finns!

Oslagbar!

Tack för gårkvällen allesammans, de var grymt! Hade verkligen en helt perfekt kväll hemma hos Karin med middag, schlager, drinkar och dans. Den avslutades sen på palace som vanligt, men de var riktigt kul!

Några få valda händelser från kvällen:
- Jag och Frida gjorde en dans, vi var verkligen seriösa och ordnade med den ett tag. Sen när vi skulle visa den för alla på festen så brydde sig ingen. Tji fick vi, haha! Men de stoppade inte oss för att göra den igen och igen, o även senare på palace bland allt folk! Men för att försvara oss så tycker jag den var bra, åtminstone tyckte jag de igår iallafall ;)
- Singstar på palace, vi blev överlyckliga. Lät säkert inte så vackert, men kul de hade vi som alltid!
- Jag fick min jacka vid garderoben utan att hon ens tog min lapp. När hann hon se den undrar jag? Haha, men jag fick iallafall rätt jacka och fort gick de :)

De sjukaste var helt klart när vi kom hem till Karin efter palace inatt. Vi blev lite hungriga och ville ha klyftpotatis med beasås som blev kvar från tidigare. Vi letar säkert i fem minuter efter den jäkla beasåsen men hittar den inte. Sen kollar jag i frysen och vad står där? Jo såsen!! Haha, de visade sig alltså att wiberg hade ställt in den där tidigare! Haha de var kvällens!




Mingel i all ära!

Nu ska jag snart få god mat och sen kladdkaka till efterrätt, underbart så här en söndag!

Underbara lördag!

Ja nu är de äntligen lördag och jag har en mycket bra dag inplanerad! Nu sitter jag och målar mina naglar röda och så sitter jag o småler för jag är glad:)

Vid halv två ska jag möta upp Karin&Frida och handla mat. Sen även en runda till systemet såklart! Efter det blir de till att kolla herrarnas match. Sen drar jag hem till Karin och sätter igång med maten och fixa i ordning mig. För där blir de sen middag&schlagerkväll. Sen blir de nog en runda till palatset om jag känner oss rätt :)

Blir iallafall en väldigt bra dag och kväll tror jag. Och kvällen till ära kör jag helsvart, med lite spets, kedjor, röda naglar och kanske röda läppar. Återstår att se :)


Sneak-a-peak på outfiten

Ha en bra lördag allesammans!

Fredagen!

Har blivit en lugn dag för mig, skulle träffat karin nu på dagen, men vi gjorde om planerna! Så det blir filmtittande och gottis hos Karin ikväll istället! Blir mysigt :)

Nu håller jag på och lagar mat till mina föräldrar som en överraskning! Blir oreganobiffar, klyftpotatis och en sås på soltorkade tomater, fetaost och pesto. Första gången jag gör det så hoppas de blir gott :) Har snott receptet på biffarna av syster, så dem borde ju bli goda!

Nehe dags att börja med biffarna nu, ha en fin fredagskväll! För de ska jag ha:)


Tack stickan!

Stickan hade ordnat med en spetstunika förra helgen och nu blev jag inspirerad av henne! Hade en svart spetströja med svart tyg bakom, så jag klippte bort de så vips blev de bara spets på tröjan!

Den blev så mycket snyggare än innan, så tack stickan för tipset! :)


Blir en del av morgondagens outfit! ;)

Hm-beställning

Min beställning från H&M kom i onsdags och har inte hunnit visa! Är jättenöjd, förutom att stråhatten var slutsåld, tråkigt men då sparade jag pengar, får tänka positivt ;)

Här är det jag fick hem:


Sandaler 199:-


Halsband 149 49.50:-

Nu vill jag ha vår!

Friday im in love!

Äntligen fredag och helg, och solen lyser! Helt underbart :) Vaknade upp helt utvilad och riktigt sugen på frukost, så jag gjorde smoothie och stekte ägg och gjorde en mumsig sådan! Kollade lite tv förut och nu sitter jag här. Ska träffa karin idag, mysigt:) sen är kvällen helt oplanerad, får se vad som händer helt enkelt!


Mumsig frukost!

Ha en bra fredag allesammans!


Torsdag!

Är helt slut idag.. Vet inte varför eftersom de var väldigt lugnt igår för mig och jag var väldigt pigg i morse. Men efter att ha ätit thaibuffé och gått på stan hela dagen och sen haft träning så är jag bara så trött! Idag ska jag lägga mig tidigt och sova länge. Måste få in den rutinen eftersom jag börjar jobba nästa vecka och då blir de tidig läggdags varje dag, haha!

Annars ser jag fram emot en mycket bra helg!

Hoppas ni haft en bra dag!
Sanna

Woho!

Träningen är framflyttad till 19.30 vilket betyder att jag inte behöver stressa efteråt utan kan göra i ordning mig i lugn och ro! De blir som sagt harrys och volym ikväll, med monzora och karin! Är ett väldigt bra onsdagsnöje och de blir sista på länge för mig, så bäst att passa på helt enkelt :)

Nehe, nu ska jag förbi pressbyrån och hämta mina grejer från h&m (hoppas halsbandet är fint) och sedan blir de in till stan för träning och trevligheter!

Hoppas ni får en bra kväll, de ska jag ha!
Sanna

Bustier!

Bustiers är väldigt inne just nu, kanske mer till sommaren. Och de kan verkligen vara snyggt om man matchar de rätt. Själv har jeg en röd/lila/svart blommig som jag fyndade förra veckan, men någon av dessa vore inte fel! :)


Topshop

Lilllördag!

Onsdag idag och halva veckan har gått, skönt! Gårdagen blev jättebra, till slut somnade jag och monzora hemma hos mig! Ser fram emot en bra dag idag med träning och harrys, ett bra onsdagsnöje helt enkelt. Får passa på nu när jag börjar mitt nya jobb nästa vecka! :) Har förövrigt fått lite information om nästa vecka och de verkar vara fullt upp. Är bara ledig tisdag, annars så ska vi fixa i butiken och även ta en tripp ner till Halmstad. Åh de känns så kul, längtar verkligen till på måndag då de börjar!



Kände för ett glädjehopp, för idag är jag så glad! :)

Top chef nästa!

Efter en avslappnande simning med Frida (eftersom stickan blev sjuk, krya på dig!) så åkte jag hem till monzora! Vi har mest haft tjejsnack och även hittat på ett nytt matrecept! Vad sägs om tacolasagne ála sanna&monzora?
Blev verkligen underbart gott, vill ni ha receptet så är de bara att fråga ;)

Tisdag!

Solen lyser utanför men de är 0 grader, så man får inte luras av vädret. Är nog fortfarande rätt kallt!

Idag vankas det simhallen med Kalle och Stickan! Som vanligt bara simma, bubbla och kanske basta lite. Slappna av helt enkelt. Skönt att börja dagen med det :) Den här gången åker jag buss så de blir inga p-böter här inte. Tur är väl de, haha!


Dagens låt, grym!

Ha en fin dag!
Sanna

We like!

Ja de är nog en liten secret crush för Eric saade, iallafall i Cl98's damlag, haha!



Vårkänsla?

Ja igår var de verkligen vårkänslor på gång, solen sken och de var blå himmel och mycket varmare än tidigare. Men nu är de grått o trist idag igen. Surt! Men ja, de kommer väl snart hoppas jag :)

1:a mars idag och ser fram emot denna månaden väldigt mycket. Om prick en vecka börjar jag mitt nya jobb och sen öppnar butiken i slutet av mars. Sen har vi även två kvalmatcher plus en seriematch! Åh, känns som de blir en grym månad!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för mat, är hungrig! Kanske till och med finns rester kvar från gårdagens fina mat? Ja bäst att kolla de. Är en väldigt lugn dag, känns som jag behöver de. Men de blir iallafall träning ikväll!

Förövrigt så läste jag ut Elsas mode igår och den var grymt bra, rekomenderas verkligen :)


Jag längtar efter sommar och strand med er!

Ha en fin dag!
Sanna

RSS 2.0