Söt bild? hahaha!



andreas verkar in så nöjd ;) haha!

Onsdag

Liza och jag i julas :)


En helt vanlig dag på jobbet avslutades med mat och en himla lång mysig pratstund med liza på fyra kök,de behövdes kan jag säga, får vi göra om snart vännen! Sedan blev de träning efter det, lite fys och spel som mitt lag vann så vi slapp sargen.

Nu har jag mycket att se fram emot.
Torsdag: Jobb, 11.15-19.45 (kanske kan sluta tidigare) sedan bilen till blomstermåla där andreas och andra är sedan blir de lite fest och folkets park där med liveband osv.
Fredag:LEDIG!! underbart, har en helt öppen dag med inget planerat, så skönt!
Lördag: även där ganska tomt, men ska troligen träffa clara :)
Söndag: Testmatch med innebandyn klockan 14, sedan är de fotbollsmatch 17.00 borta i vissefjärda, men visst ska jag kunna hinna med både och ja! :) Sen är denna långhelg slut och en ny jobbvecka börjar!

They are faab!

De svarta gladiatorsandalerna som är nya :)



Outfit Jubileumsfest!


Klänning ginatricot
Väska wedins
armband och öronhängen H&M
Sen hade jag guldiga skor från dinsko

Några bilder från festen (tog knappt några eftersom jag mest dansade och hade kul)


Jubileumsfest!

Ja vad ska man säga, CL98IC och innebandyn är fasen de bästa som finns! Alla härliga människor och allt engagemang som alla lägger ner är helt underbart! Jag syftar inte bara på gårkvällen, men den visade verkligen hur mycket de betyder för en :)

Iallafall god mat, trevliga människor, underhållning och DANS.. Jag tror jag buggade mig igenom hela kvällen alltså, riktigt kul var de iallafall. Tack alla som var där och förgyllde min kväll!

Fredag innebär helg..

.. och då är Sanna glad :) Har sett fram emot den här helgen i två månader typ. Ikväll är de teliafest med grill och lekar och imorgon är de jubileumsfest med CL98!!! Underbart kul ska de bli och på dagen värmer vi upp med matcher mot alla lag polus att vi ska möta gamla clspelare(som dock spelar fortfarande) Jag tror helt ärlig tvi kommer få storstryk, haha. Men de löser vi med ett leende på läpparna :)

På söndag är de seriepremiär också på gröna gröndal klockan 17.00 mot team södermöre!

Har införskaffat mig två par gladiatorsandaler, ett par bruna med lite högre klack och ett par svarta med lägre kilklack. Ska inviga mina bruna ikväll med stuprör, blommig top och min fina kavaj!

nehe, nu ska jag åka, tjing!

Förlåt, saknar dig!


Lördag

Har inte blivit någon vidare uppdatering alls i veckan, har haft andra saker för mig :) Nu i helgen har jag iallafall träningshelg med fotbollen, riktigt kul faktiskt! Igår tränade vi med brommapojkarnas flicklag som spelar i J18, i morse tränade vi fasta situationer och annat och vid 17.00 möter vi BP i en träningsmatch, riktigt kul.. däremot har jag lite ont i halsen :/ men de får gå. Innan dess ska vi tillsammans kolla på alagets premiär på gröndal.

Sen är jag lite nervös. Ska efter matchen till andreas kusin som fyller 18, dem ska ha kalas och jag är medbjuden. :) tråkigt är bara att jag får komma själv och kommer typ två timmar sent pga av matchen, men de blir nog bra iallafall!

Imorgon blir de ytterligare en träning som avslut på träningshelgen och sen blir de bara lugnt. Känns så härligt att komma ut på gräs igen, då andas de sommar verkligen :)

Nehe, nu ska jag till stan och äta med mina päron sen blir de fotboll för hela slanten! Hoppas ni får en bra helg :)

Majsen 20 år!

Världens bästa maja fyller 20år idag :)

Jamå hon leva, jamå hon leva, jamå hon leva uti i hundrade år.
Jag viska hon leva, jag viska hon leva, jag viska hon leva uti hundrade år!
Hipphipp HURRA HURRA HURRA HURRA! :)




Två favoritbilder, så glad att du snart kommer hem helt till kalmar. De ska bli skönt att kunna ringa dig när man vill för att se om vi kan träffas. Tiden går men vänskapen består! Hoppas du får en jättebra dag Majsen men de tror jag säkert att du kommer få! :)

Förbannad

Ja och besviken. Jag vet själv att de blivit fel men jag känner mig så tagen för givet. De var inte som förut då vi bestämde tidigt vad vi skulle göra o att jag kunde då. De har skett en förändring, de planeras lite längre i förväg för vad som komma skall, men skit får jag ändå. Jag vet inte vad jag ska göra, igår höll jag på o bryta ihop samtidigt som jag kokade av ilska på palace men jag hade sån tur var andreas, som är de bästa som hänt mig på väldigt länge förövrigt:)

Förlåt, men jag hade ingen aning! Snälla prata med mig och säg till tidigare, för jag kan faktiskt inte läsa tankar!

I vilketfall så var det en underbart bra och mysig kväll igår, tack tjejer!

Påsk

Ja nu är det bara en jobbdag kvar sedan har jag ledigt fram till tisdag, ska bli skönt att komma undan från jobbet lite faktiskt. kunde jobbat extra någon dag och tjänat in en del, men vill hellre ha ledigt just nu. Idag vann jag på jobbet lite :) Ett presentkort på 500 kronor som jag kan använda var jag vill, det var för att jag sålt en tjänst mest under marsmånad. Sen vann jag två sittplatsbiljetter till KFF på måndag hemma mot AIK :D grymt. hade utvecklingssamtal och de ser riktigt bra ut, fick bara beröm så jag är så himla glad :)

Iallfall, har lite planerat på min ledighet men de kommer nog se ut såhär ungefär:
Skärtorsdag: Jobb, sedan till blomstermåla till andreas familj
Långfredagen: Ta de lugnt med familjen, syrran kommer hem. Öppen för förslag för annat också!?
Påskafton: kvällen blir de utgång me några i laget och på dagen vet ja ej
Påskdagen: Jobb på baronen för CL, dela ut godis oså. Sedan på kalas hos Maja, hon fyller 20 :)
Annandagpåsk: Inget planerat, öppen för förslag :)

Nu ska jag packa ihop lite kläder tills imorgon, och vi hörs en annan dag!

Min kärlek


Shopping senaste månaden


tygskor H&M
Randig t-shirt Åhlens
Linne Indiska

Linne (REA)
Klänning(REA)
Kjol
Ginatricot

Även nya favoritklänningen från ginatricot!

Söndag

Ja igår var en dag då jag hade fem olika alternativ, ja fem stycken olika festtillfällen. Men jag hade ju redan ett 18årskalas inplanerat sen ett tag. Men istället för att kunna festa järnet så blir jag sjuk :( jag hade så ont i magen igår men stod ut för jag ville ändå kunna göra något. Men jag o andreas var bara där till tio i elva eller något sen skjutsade jag in honom till stan då han skulle på lagfest hos sköld. Jag var riktigt sugen då jag visste att både cissi&maria var ute, och även tjejerna från laget stickan, liza, linda osv. Men kände att lika bra o vila. Positivt idag är att jag mår toppen, negativt är att jag inte fick ha så kul som alla andra hade.

Bästa kommentaren fick jag höra imorse av andreas. Stickan hade igår gått fram till honom och gett honom en kram och hade sagt "Jag saknar din flickvän".

tack stickan de värmde imorse :)

Nu idag blir de bara lugnt, vi ska ut på en promenad sen ska jag åka hem och äta lite gott hos mamma&pappa. Synd bara att vädret inte är så bra idag, men de ska de ju bli i veckan. förresten så är de bara en fyradagarsvecka, wihooo. Sen är de påsk! :D

Cissi 20 år!

Finns så mycket att säga om denna tjej så jag redan blir trött innen jag börjat skriva. Ville iallafall säga Grattis för nu är du inte tonåring längre utan lite mer vuxen. Först i gänget också, vilken härlig känsla :)

Finns så många bilder på dig och mig så jag lägger upp en av några få riktiga favoritbilder. Älskar denna :)

"Lookin at this photograph, everytime i do it makes me laugh"


Jag vill bara önska dig en riktig höjdardag eftersom de är din födelsedag. Du är bäst!

Natten

Ja natten till idag har inte varit rolig. Den har bestått av lite sömn, illamående och besök på toan flera gånger. Maginfluensa? hoppas verkligen inte de. Hoppas de blir bättre till kvällen, annars vet jag en som inte får en rolig helg, jag alltså :( Fan!

Om en timme ska jag nog kolla lite innebandy, herrarna har testmatch nämligen.. Vill bara må lite bättre men de blir nog bra!

Önskar alla en härlig lördag, vädret är ju helt underbart!

Äntligen!

Fredag innebär helg och de är så himla skönt :) Har varit på stan två dagar i rad nu och köpt två klänningar, den blommiga jag bloggade om i förra inlägget blev min, min andra kärlek haha. Sen köpte jag även en ljusturkos klänning på rea och ett vitt linne med knappar fram. Har även handlat lite rengöring och krämer till min hud som blivit ganska torr de senaste :(

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig, andreas lagar. Jag erbjöd mig att hjälpa till men han ville bestämt göra de själv och då tackar jag inte nej ;) haha. Senare kommer Sara och Krille och även Jens. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de blir nog trevligt absolut!

Nehe, nu ska jag nog se hur de går. Trevlig helg allesammans! :)

Onsdag

Idag är jag hemma en snabbvisit efter träningen för att hämta lite nya kläder osådär. Försöker vara hos andreas så mycket som möjligt nu denna veckan då han börjar sin praktik i mönsterås nästa vecka och då kommer vi inte hinna ses så pass mycket. Lika bra att passa på :)

Ja då har vi kommit halvvägs av denna vecka och bara två jobbdagar kvar, vilket är skönt. Vill bara ha helg nu då de är ganska mycket som händer just nu, höll på o bryta ihop häromdagen för jag orkar inte rent ut sagt. Men de löser väl sig, de gör de alltid på något sätt, även om de är bra eller dåligt.

var inne på colorelle och såg att hon hade köpt klänningen som jag vill ha, måste bara köpa den.. Hoppas den kommit in i butik för isåfall ska jag haffa den imorgon, hade tänkt gå lite på stan och shoppa mig lugn :) haha

Bild tagen från colorelle

i don't know what i would do without you

RSS 2.0