Lördag

Idag är det då springbreak, men nej jag ska inte in. Över 400 kr för att jag vill se två band? nejtack, då umgås jag hellre med vänner utanför =) och försöker få höra lite musik. Så idag kommer jag inte blogga något så att ni är förberedda på de! Hoppas ni får en bra lördag, de är trots allt superfint väder! =)

Tidsfördriv

För 5 år sedan ...
Började jag högstadiet, som vilken liten vanlig nervös flicka. Då brydde man sig inte mycket om kläder, pojkar osv. Man levde bara livet.

För 3 år sedan ...
Slutade jag nian och var hur lycklig som helst, då splittrades jag från mina gamla kompisar.

För 1 år sedan ... 
Gick på springbreak med cissi, maria och maja :)

För 3 månader sedan ...
"snodde" någon min msn och bilddagbok. Msn:en fick jag tillbaka men en ny bilddagbok fick jag göra. Jag skapade även den här bloggen :)

Igår ...
Var jag ledig från skolan. Då solade jag, gick på stan och tränade en rolig fotbollsträning på kvällskvisten :)

Imorgon ...
Ska jag träffa mystjejor, vi ska grilla och chilla, lite fest. Kanske utanför springbreak om det inte är avspärrat, Jag ska iallafall inte in, de är för dyrt.

Om ett år ...
Har jag jobbat och tjänat pengar till en stor resa till thailand eller något annat varmt land :)

Hiss&diss

Sanna hissar: SHOPPING
Det är det jag är beroende av just nu. Så fort jag hittar något snyggt kan jag inte låta bli att köpa det, för jag blir glad iallafall för en stund. För visst är det så, är man nöjd med sin klädsel mår man bättre och trivs mer i sig själv.


Sanna dissar: Amerikanska shoppingsidor
Forever21 och asos har grymt snygga kläder men sen om man ska beställa blir det jättedyr frakt och tull, de blir dyrare kläder trots att de är billiga kläder.

( Allt handlar visst om kläder denhär veckan typ :P )


Kjol

Hittade den här på ginatricots hemsida och tyckte den var så fin och somrig, har dock inte sett den i affären. är det någon som har det? Tror den kostade 249 :)

image167

Shoppingen


Body - ginatricot 129:-
Jeansshorts - Aima 129,50:-
Sjal - Indiska 79.50
Detta blir min outfit imorgon :) för då blir de chill med vänner, grill&lite fest. Jag är så nöjd!

Köpte denna i onsdags också (glömde visa), hittade den äntligen i min storlek :) Från H&M för 98 kronor.

Staden

Blev staden idag med paulina och matilda :) mycket mysigt, åt glass i solen o allt. Shoppade också endel :O.. igen. Nu behöver jag någon som säger stopp, för denna vevcka har jag handlat lite för mycket :P men iaf, köpte en body, ett par jeansshorts och en sjal idag :D så blir nog att jag lämnar tillbaka den blommiga klänningen jag köpte igår. Återkommer med bilder sen :)


linis du är så söt
på den här bilden :)

I need help

Nu är det såhär att jag har en normal hy och får inte alls ofta finnar. Men just nu har jag en gigantisk röd finne på min näsa som syns och om en vecka är de balen. Något tips på vad jag ska göra för att få bort den tills dess? har försökt men de blir nästan bara värre :/ hjälp mig någon? :)

Tidig outfit

Det är fredag och en solig dag till står på schemat, så här kommer dagens ( fast har gråa strumpbyxor också):
image163
Tshirt- ginatricot
Kjol- Vila

My sweet dream

något jag bara kan drömma om :)

image162

Mitt hår :)

Nämen se hur lockigt mitt hår blev idag :) hihi, i like!


Tips

För er som bor i Kalmar, skynda fynda bikini på H&M. Väldigt många olika färger och former. 29.50 kr delen bara! Var snäll och köpte en till min syster (A)

59 kronor på H&M


Staden

Blev lite köpt på stan :) en blommig klänning och en randig tshirt.


Jc- 64 kr(REA!)           H&M - 149 :-

Klänningen är den jag tipsade om här, men nu blev den faktiskt köpt :)

Sommar och sol

Är ledig idag :D så är ute i solen och blir brun, eller aa försöker iallafall. Det är så underbart när solen lyser och himlen är blå, fåglarna kvittrar. Åh det är verkligen sommar nu. Nu blir de snart mat, väntar på att den ska bli färdig. Sen ska jag plugga och sola lite till. Efter det blir de stan, ta en glass med en kompis och senare ikväll träning. Återkommer efter den med något roligt! :)

dagens outfit

Ville vara lite somrig idag så de blev en blommig klänning från zara :)

Onsdag

Lugn dag idag :) skolan är helt onödig nu måste jag säga. Men iallafall, nu ska jag laga mat och senare ikväll blir de träning. Har fortfarande grym träningsvärk hahaha :P

Det här vore fint att ha i sommar, lite seglarstuk över de faktiskt, ge mig! image156
från forever21

T som i träningsvärk

Ni som läste min blogg igår fick höra om hur jag körde 30 meter kullerbytta på OS-turneringen igår. Resultatet av detta är träningsvärk i hela armarna, nacken och halsen. Ja halsen?! hur kan man få träningsvärk där. Kan inte lyfta huvudet när jag ligger ner, hahaha :P tyckte de var lite roligt så ville bara berätta de.

Torka nagellack fort?

image154
Så häftig, skulle verkligen passa bra när man har bråttom och vill att nagellacket ska torka fort. 59 kr på stajl

Bikinis

Hade inget att göra så fick för mig att gå igenom alla bikinis jag haft de senaste åren :) Jag hittade dem från 2005 tills nu.

2005

Intersport och Obs

2006

Stadium och H&M

2007

Bikbok och Stadium

2008

H&M

Ett litet tidfördriv bara. Min favorit är den senaste och den från bikbok förra året :) vilken är eran?

Dagens outfit

lite somrig och färgglad :)
image149
Linne - bikbok
Halsband - H&M
Kjol - Only
Leggins - glitter
Tygskor - H&M

Tisdag

Solig dag = glad sanna :)

Skolan har varit väldigt onödig nu, som det alltid är nu för tiden. Kollade film på geografin och masserade händerna på massagen, fick iaf veta att jag får MVG på den kursen så jag är nöjd. :)

Just nu sitter jag och kollar project runway, älskar det programmet. Senare så ska jag skriva en inbjudning till min studentskiva, den kanske kommer upp senare om ni har tur :P Mamma och jag ska även börja sy studentklänningen, det är nämligen dags nu, om två veckor och två dagar:
image148

Jag är fri som en fågel snart
och jag kan faktiskt inte förstå det
tiden verkligen rinner iväg, och snart
är dagen med stort D här. Då jag hoppar ut
i verkligheten utan skolan som trygghet och
får klara mig själv. De är klart jag kommer klara
det, men de kommer kännas konstigt att inte gå till
skolan varje dag utan istället gå till telias lokaler.

16 dagar kvar till jag står i min vita klänning
(som inte ens är färdig än) och tar farväl av
stagneliusskolan.
kl 14.10, den 12:e juni hoppar jag ut i friheten!


Trött

sjukt trött idag, vill bara sova egentligen men de är ju träning snart :) fotboll är alltid kul så de får gå bra.

Dagen iaf har varit väldigt seg och inte speciellt kul. Os-turnering för alla idrottsklasser som 3H anordnade. De skulle tydligen utses den bästa idrottsklassen. Gissa vilka de blev? 3H. så töntigt, hela dagen har varit väldigt jobbig. Plus att jag blir så irriterad på att vår klass aldrig kan vara seriösa. Hmm, jag åsa cissi och maja var iallafall där hela dagen och det tyckte vår lärare att de var bra :) Kom ju iaf tre på 30 meter kullerbytta och inskaffade våra enda poäng: 5 poäng. Förstaplatsen låg på 100 :P så då förstår ni hur dåliga vi var. HAHA. nog om det.

Hittade en jättefin bikini idag från H&M, blommig trekantsbikini. problemet är att jag redan köpt en bikini i år och att jag egentligen vill ha en bandeau. hmm, men den är så somrig och fin :)

hm.com

Tävling

image146

Det här är en tävling om en "modellplåtning". Vem vill inte vinna det? Jag iallafall. Plåtningen kommer äga rum i sommar i stockholm. Man får själv minst tre digitala bilder som togs. Låter som en super idé. Gå in på HannaBs blogg ni också och tävla. Det enda ni behöver göra är att skriva ett inlägg i er blogg och att ge en kommentar. Lycka till! :)

Jordgubbar

Sitter här med en skål med jordgubbar och vaniljglass, hur somrigt är inte de? åh så underbart. haha ville bara fresta lite ;)
image145

Blommigt

Jag har fullkomligt blivit kär i allt som är blommigt, små eller stora spelar ingen roll. Det är så fint i sommar, speciellt på klänningar!

                              Säg mig är inte denna ljuvlig?
image144

Klänning från forever21 - ungefär 150 kronor(=ingenting)
vill beställa massor därifrån, men hatar att det är en amerikansk sida. Kanske om man går ihop och beställer så tull och frakt inte blir så dyrt? tål att tänkas på iallafall :)

Mobil

Min mobil är helt cepe, går typ inte att ladda? har funderat på att köpa en ny mobbis, men vet inte om jag borde de eller inte. Kanske ska köpa en ny laddare bara..

hmm, iallafall. Jag har funderat på denna mobilen i silver, de har ett väldigt bra erbjudande på denna just nu. Vad tycks? någon som har någon erfarenhet av denna mobil som vill ge mig lite "tips"?

image142

Söndag

Dagen:
Först ska jag till mormor&morfar, är ju mors dag idag! :)
Sen blir de match, mot färgestaden på gröndal klr 15.00

Hör av mig senare :)

Film

image141



Hyrde film med mamma idag, och de blev en nitlott. The heartbreak kid var lite over the top enligt oss. Visst hade de vissa roliga stunder, men de blev oftast för mycket. Så jag skulle inte rekomendera den här filmen :P



De går visst inte så bra för Perelli, har inte fått så mycket poäng än. :P

 


Veckans outfit

Vilken är eran favorit?


måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag


Nästa köp?

Dessa rödrutiga shorts från bikbok är jag ganska sugen på :) 249 kr kostar dem.


Lördag

Oj, gårdagen blev superbra :) först grill&chill, sen FERRE hos tildis! Verkligen jättelycket, sov där sen, somnade typ fyra kanske och vaknade tidigt, så inte mycket sömn, men är lite tröttis nu.

Idag var jag först och kollade min ida när hon sjöng på byttan, åh så fint, jag rös hela tiden. Sen efter de var mammut och jag på stan, handlade en kofta/bolero till studenten :) lite fulsnygg sådär men jag tycker om den.

Kappahl - 149:-

Nu ikväll blir de mys med mamma, vi ska hyra en film och äta godis så de blir mysigt och imorgon är de match igen :D äntligen!

Fredagkväll

Nu blir det grill med flickorna och efter det fest hos mårtensson :) jippie. Sover där så lär inte blogga förrän imorgon kväll.

Här är iallafall kvällens outfit
image131

Linne - H&M
Shorts - Vila
Skor - skopunkten

Godnatt

Ska sova alldeles strax men ville bara dela med mig av min favoritlåt just nu, lite sen är jag men jag tycker om den ialla fall :P Förresten så kom charlotte till final, väntat och bra! :)

Chris brown - With you

[Intro:]
I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight
I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight

[Verse 1:]
Hey lil mama
Oo u a stunna
Hot little figure
Yes you a winner
And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

[Chorus:]
And oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you

H&M beställning:)

Detta kom hem med posten idag :)

 Vit sommarklänning 49.50 :-

 Cerise blus 129:-


och till slut mitt efterlängtade
halsband som var slut överallt
39.50:-

Mycket fina

Åh så fina, båda hade passat super som studentklänning :) inte så farligt dyra heller, från stylebystars

image126image130
                           399:-                                                                        449:-

Vilken tycker ni var finast? :)


Gårdagen

En mycket bra onsdag blev de till slut :)

Först var jag på stan med karro, hittade morsdagpresent och en vit tröja till mig själv :) Efter det blev de bowling somsagt, och jag var verkligen sämst. haha, kom nog trea till slut av fyra. Man kan inte alltid ha tur ;) mysigt var det iallafall.


Efter det var de "klassdejt" på KM, och det var riktigt kul. mycket folk också, fast inte så många jag kände. Manchester vann ju, och jag hejjade på dem så de var gutt. Blev lite för spännande där i slutet, de var tur att han halkade (A)



Ett smakprov från gårdagen helt enkelt :)


Skor

Titta vad jag hittade i garderoben imorse, ett par gladiatorliknande sandaler, och gissa om de åkte på mina fossingar idag? Ja! :)

image117

Solen

Ligger just nu i solen och glassar på min trädgård i en underbar stol/fåtölj sak :) Blir mer uppdatering ikväll, känner att jag verkligen behöver sol och bli brun nu till balen och studenten, så man får passa på :D Nehe nu ska jag ta mig ett stort glas vatten, ett äpple och gå ut i solen igen :)

image116

Skolan

Lite uppdatering om gårdagen kommer senare idag, men det var en mycket bra onsdag!

Nu sitter jag i skolan och har precis blviit färdigt med de sista stora arbetet i min gymnasietid, känns konstigt men skönt :) Snart blir de lunch och sen hade jag tänkt sola solarium eller ute beroende på vädret.

Vi hörs sen allihopa! :)

Skolan

Är i skolan nu och har precis skickat in mitt sista naturarbete. Står och väntar på att karro ska sluta så att vi kan gå på stan :) hmm, måste hitta en mors dag present hade jag tänkt, bara inte mamma läser de här nu?! fast de tror jag inte ;) Någon som har tips på vad man kan köpa?

Efter stan blir de bowling med malin, matilda och julia :) ska bli riktigt skoj, är istället för träningen jue ;) Sen efter det är de klassdejt på KM för att se finalen av champions league, där är det halva priset också, så de blir kanske någon cider eller något :)

De blir inte så roliga inlägg idag eftersom jag inte hinner, men kanske imorgon då jag är ledig hela dagen. fast just de, kom att vi ska göra färdigt vårt geografiarbete, men sen är jag ledig och då ska jag sola igen :D

Hoppas ni får en lika bra dag och kväll som jag! :)


Jag bjuder på en gammal bild,
sen 9:an, som jag hittade här i skolan


Bikini

image112image113

Var bara tvungen, tyckte båda bikinina var så fina :) från victoria secret

Tisdag

De blev tandläkaren idag istället för igår :P men de var lugnt, skulle bara flourlacka. Skolan var ganska lugn också, geografiarbete i några timmar och sen avslappningsmassage på de, skönt :) Nu ikväll ska jag försöka hjälpa mandi med en skoluppgift och sen är det TV-tisdag! :) Gossip girl och desperate image111housewives.

 

Jag ser fram emot morgondagen :) Kort skoldag, sen stan med karro tror jag vi bestämde, sen bowling med malin, tilda och julia och efter de Klassgrej=några från klassen ska kolla champions league-finalen på KM, mysigt!

Jag tänkte på de, hinduismen använder ju karma. Att om man gör något dåligt så får man igen det senare, tror ni på de? ibland skulle jag faktiskt kunna tänka mig de. För om man t.ex. ljuger så kommer ju oftast sanningen fram igen och man påverkas negativt. Man kan ju säga att de är lite lika iaf , "Karma is gonna get you"

Blev ett tråkigt inlägg men återkommer kanske med något roligare :P

Tävling

Är med i en tävling nu, om den eftertraktade H&M klänningen som är slut överallt. Det är thessan som lottar ut klänningen och det enda man behöver göra är att kommentera i inlägget och lägga upp tävlingen på sin blogg. Hoppas kan man alltid, för den är snygg som attan! :)


image110

Nostalgi





                        4:an el  5:an               6:an

     7:an                             8:an                            9:an

1:an (2:a från vänster)              2:an

NU


Halsband

Åh det är så fint, från kyssjohanna, har sett de på kenzas blogg också. Men lite dyrt för min del eftersom det är märkeshalsband, så jag ska hitta en budjet variant i sommar har jag bestämt! :)
image99

Fint

Sådär skulle jag mer än gärna  se ut i sommar :)
tycker det är riktigt snyggt med hög midja!

image98
bild asos

Jag kom på de, att nu på senaste tiden har fler börjat läsa min blogg :)
Tänkte att ni kanske ville veta något om mig? Ha en frågestund, som alla andra har?
Ifall ni tycker det är en bra idé är de bara att skriva en fråga i kommentaren!

måndag

Kom hem från stan för en stund sen, slutade tidigt idag så då gick jag på stan lite :) Köpte ett blommigt linne från Bikbok för 99 kr, åh de är så fint :) men jag funderar på om det är för likt detta, vad tycker ni? Sen hittade jag även en jättefin klänning som skulle funkat till studenten, men mamma ska ju sy min så :P

Men de bästa, Jag solade solarium för första gången i mitt liv. gaaah de var verkligen skönt så ska göra de på onsdag igen :) wiiie. Dessutom måste jag säga att jag blir så glad när ni kommenterar, keep doing that! :)


God morgon!

Här sitter jag vid åtta på morgonen, och borde egentligen vaknat nu. Däremot trodde jag att jag skulle till tandläkaren men kom nu på att de var imorgon, så då blev det datorn istället :P Nu har jag missat 45 minuters sömn. Illa ;)

Men iaf, idag är de kanonväder, får hoppas att de håller i sig. Jag som hade tänkt sola solarium för första gången, men de kanske inte behövs om de är så fint väder som de är idag :D Annars så ska jag till Telia och skriva på ett avtal för sommarjobbet osådära, sen är de träning ikväll som vanligt.

Igår försökte jag ändra lite design i bloggen, men de gick inte riktigt så bra. De enda jag fixade var klockan under fotot, och den är jag iallafall nöjd med :D fattar nada hur man gör headers och sånt annat snyggt, hjälp mig någon? :)

Äntligen!

Säsongens första vinst kom idag, mot bäckebo. De sämsta laget ni kan tänka er. Vi vann med 4-0 och skulle varit högre siffror, vi var överlägsna! :) Skönt med tre poäng nu och lite självförtroende!

Förresten så har mammut inte börjat på klänningen, Det börjar kännas som att vi inte hinner färdigt :( noooo, måste fixa. Men de löser nog sig, de gör de alltid på något sätt. Har trots allt backup! :) Men nu blir de mat, sedan plugg och andra avenyn :)

Studentklänning

Idag ska förhoppningsvis mamma börja sy på min studentklänning :) det är väldig tid till de nu, bara tre veckor kvar typ. Men såhär kommer den iallafall se ut om den blir färdig, fast vit förstås, de är ju studenten vi snackar om :)

image94

Lördag

Det här måste varit den tråkigaste dagen på länge. Jag har bara suttit vid datorn och ätit massor hela dagen lång. Förutom när jag vara hos mandii och kollade sex and the city. Men annars så, ja har ju inte heller pluggat som jag har haft tid med hela dagen.

Nu längtar jag iallafall till morgondagen, dags för match igen och säsongen första vinst är ett måste! Nu kör vi så de ryker :)

Bikini

åh jag vill ha en till bandaeu bikini och vet inte vilken jag ska köpa, help me!:)

De två första är från H&M, 98 kronor delen!

image92

Eller den turkosa från ginatricot, 79 kronor delen.
image93

Vad tycker ni?

Staggjakt

Igår var det fullt upp hela dagen inför staggjakten, och de tog ett tag att fixa dräkterna men till slut blev det hur bra som helst :D Vi var REDBULL: Jag, amanda, ida, malin, madde, matilda. och vi var grymma, borde vunnit tycker jag! Kvällen var sådär, fula fisken var faktiskt tråkigt. Men Bussresan in var grymt rolig ;)
Dagens outfit


Kvällens outfit


Lagbild1 - Dagen
REDBULL GER DIG VINGAR oh oh oh oh
VI ÄR ETT SEX-PACK, uh ah känn på den
image90

Lagbild 2 - kväll (det ser ut som jag är "gravid", haha)
image91

Ellos

Igår kom ett paket hem med klänningen jag beställde från ellos :)
Fast ska tyvärr lämna tillbaka den, trivs inte i den :(


                                  99 kr

Jobb

Gissa vem som har fått jobb? JAG :) åh, helt sjukt glad. Visserligen är de heltid hela sommaren, så de blir inte så mycket ledigt, men vad gör de - jag får en hely ny erfarenhet plus massa pengar. Hoppas allt går bra!
image85

Det är telia kundtjänst som jag kommer arbeta med, där folk ringer till mig. Jag var på intervju i torsdags och fick veta igår att jag fick jobbet, så de var snabbt :)

Därför kan jag berätta om de som jag skrev i "dissen". Förre veckan var jag på interju på burger king och han skulle höra av sig, men de har han inte gjort. Sen ringer telia och vill ha en intervju och det var då jag fick panik och inte visste hur jag skulle göra. Men de blev bra till slut iaf :) Nu kan jag lugnt säga att jag har fått JOBB! :D

Hiss & Diss

Jag vill hissa:
Sista veckorna i trean! De är nu allt roligt händer: Bal, roliga aktiviter med klassen, student m.m. Man kan bara leva i nuet och njuta av de sista i skolan. Jag längtar och det är mindre än en månad kvar! I love it :)


Jag vill dissa:
Beslutsångest. När man får två alternativ att välja på och man vet att även om man väljer ett så kanske det inte löser sig. Idag fick jag panik. Jag kan inte säga vad det är för jag är så rädd att det inte ska gå bra. Men jag har två alternativ och inget av dem är säkert. Får hoppas på de bästa.


Bal

Har kommit kommentarer om att någon vill se min balklänning, så här får ni en liten smygtitt. Balen är som sagt den 6:e juni :) man ser inte så bra, för bilden gör inte klänningen rättvisa. Så bättre bilder får ni efter den 6:e juni!

image84

Sjalköp

Jag behöver hjälp:

vilken sjal ska jag köpa?

         1                           2


Jag tror att den första ligger lite högre, men vad tycker ni?

Sommarfin

VILL HA NU!
asos 181 kr :O

image81

onsdag

Oj, idag har jag inte så mycket kul att blogga med. Men jag kan berätta att jag ska vara med på staggjakten på fredag, med amanda/ida laget. Farbro barbro heter vi :) ska bli riktigt skoj.

Imorgon blir de förhoppningsvis roligare blogginlägg, förresten så är jag helt ledig imorgon! :D niiice

i'm waiting..


Tuesday

Sitter och kollar på Ugly betty och efter det är de desperate housewives! TV-tisdag = goodie. Problemet är bara att jag inte hinner plugga till läxförhöret imorgon, men de ska nog gå bra iallafall :)

Massageprovet idag var iallafall lätt, så nu är en sak  gjord på listan. Jag har nämligen en lista på vad som är kvar att göra innan jag tar studenten:
Geografiarbete
Läxförhör, psykologi
Filosofiredovisning
Naturarbete

Så ja, när detta är gjort blir de luugnt i skolan, det är förresten bara en månad kvar till studenten, helt sjukt :O

Shopping

Som jag skrev igår så skulle ni få se de nyaste inhandlingen, shortsen och klänningen :)

Klänning/fodral från ginatricot, 129:-
image79

Shorts från H&M 149:-
image80

Målgörare..

idag igen :) tredje målet för säsongen.. men fasen glädjs jag inte av de.
förlorade me 3-2, är trött på förluster, hur laget bara slutar kämpa.
plus att jag måste kunna hantera att bli utbytt, de har jag lärt mig nu :)

Mjaa, la undan ett par vita shorts idag så ska köpa dom imorgon :)
precis vad jag behöver och vill ha i min garderob, yes!
Bild kommer och även klänningen jag köpte igår :D

Åh

Ge mig klänningen (från forever21)
Den hade passat bra till studenten!


Apropå studenten, mamma och jag ska nog börja på min klänning idag,
mamma ska ju sy den :O hoppas de blir bra och att vi blir färdiga.

Nu ska vi till stan och lämna tillbaka en tröja och jag ska hitta vita shorts! :)

Fredag

Åh en underbar fredag :) Självklart underbart väder. Solen gör en glad helt enkelt, mycket gladare än annars. Spelade volleyboll på långviken idag på gympatimmen, det var verkligen jättekul, så fick lite färg allt eftersom jag spelade i bikini. Sen har jag även idag grillat med familjen, hur mysigt som helst alltså :) Potatisgratäng, flintastek, sås och sallad. Sen lite chokladglass till efterrätt. Det är sånt som ger guldkant till livet, lite njutning behöver man allt! :)

Imorgon blir det först solning med mandiii eftersom de ska vara superväder, sen blir det b-lagsmatch i rödeby - varför åka så långt på en lördag? aja de blir kul att sparka boll. Sen på kvällen ska jag till mandii och grilla/mys med flickorna. Åh längtar!

Men paulina när skulle vi ses denna helgen? :( får ta de nästa vecka istället!


This is me
Take it or leave it

Sno stilen

Ett nytt koncept, fast vet inte om jag hålla i de :P gjorde det nu bara för att jag inte hade något att göra. Men vad tycks? :) haha Sno stilen nu då! :)

image75

Idag

Beställde lite grejer från H&M idag, eller la till på vår tidigare beställning :)
Man ser inte så bra men sjalen är lila blommig :D
image74

SOL

SOMMAR :)
cissi och jag solade på kattrumpan idag, myyyys och varmt!
lite färg har jag allt fått, men inte så mycket som jag trodde ändå:P
jag får ligga i helgen, då de ska bli superväder (Y)

Efter solen blev de stan en snabbis och jag köpte ett linne och en mascara :)


Linne på VILA: nedsatt från 299 till 49 kronor :)
Mascara: nedsatt 135 till 98 :)

Onsdag

Idag är de match på hemmaplan igen, känns gutt :) Mot madesjö B är det klockan 19.00, säsongens första vinst? Vore nice iallafall, kan ju alltid hoppas :)

Nu blir det mat sen sticker jag på samlingen, måste bara påpeka de underbara vädret, de är sommarvärme helt klart! :) så imorgon blir de sola med cissi om vädret håller i sig, hope so. så jag kan bli lite brun till balen&studenten som är om en månad typ:O tiden går så foooooooort, måste ha jobbbbbb! men de löser sig :) Chaaao


Resultat

Det blev trots allt något av mina syäventyr igår

1, en kjol som jag förkortade och gjorde lite högre i midjan



2, ett par byxor som jag gjorde till shorts



Kanske blir användbart trots allt :)

Måndag

Åh, äntligen är det muntliga svenska över, och de gick hyffs, glömde endel meningar och sådära, men får hoppas på de bästa :) Sen har jag träffat min paulina två gånger idag också, underbar är du. Längtar till helgen :)
Och idag är det första måndagen utan småbarnen, ganska skönt faktikst fast ändå konstigt på något sätt :P
Idag har jag tänkt sy om lite kläder, bland annat göra en kjol kortare och ett par byxor till shorts, om jag lyckas får ni se resultatet här, annars lägger jag inte upp det :P Sen är det bara träning ikväll och inget plugg alls, skönt! :)

Dagens
image67
Blommigt linne - H&M
Jeansshorts - VILA
Tygskor - H&M

Nehe nu blir de symaskinen :)

Ge mig!



Den här söta blommiga tröjan från H&M vill jag ha,
men den finns inte i min storlek :(

Så om någon ser den i XS kan den hojta till?


Söndag

Oj vad seg jag har varit på att uppdatera men har ahft fullt upp i helgen.
Jag hinner inte skriva så långt inlägg så de blir bara sammanfattning.
Fredag: Lagfest, wiiie :) hoppas på repris snart.
Lördag: Match med blaget, förlorade men gjorde MÅL igen :D haha
sen blev de mysis med mandii, mat och godis och film :)
Söndag: Match med ulaget, förlorade med 2-0 men inte så lätt med en avbytare

Nu blir de plugg, har nationellt svenska imorgon, framföra ett tal o allt :O
wish me luck

Dagen efter

 Valborg igår var mycket bra (Y) Det räcker faktiskt att säga det! Tack för igår allihopa för en mycket trevlig kväll :)

Gårdagens outfit blev iallafall såhär:

image64
Tshirt - ginatricot
Hög kjol - Indiska
Sjal - SALT

RSS 2.0