Fotobok du&jag

I ett erbjudande jag hittade på nätet så kunde man testa på att göra en fotobok gratis, och detta gjorde jag med bilder på mig och andreas. Borde lagt ner lite mer tid på de för de blev faktiskt jättefint. Här är ett smakprov:

fram och baksida






Jag är så nöjd, ett minne vi kan ta fram när vi vill och dessutom var de gratis :)


Onsdag

och halva veckan har gått! :) glad, för nu händer allt de roliga.. Men idag har jag tänkt och fick nyss ett samtal av nisse från nöjesnytt som berättade om morgondagen och jag börjar bli riktigt nervös faktiskt.. Har ju aldrig gjort något sånt här tidigare, men jag hoppas och tror att de kommer gå jättebra. För er som inte vet så ska jag vara modell i ett modereportage för Nöjesnytt, jag är inte ensam utan de ska vara en tjej till och två killar har jag för mig, men de kanske har ändrats. Så ska till en frisör runt nio-tio och sen bli sminkad, sen ska vi luncha och sen plååååta med fina kläder. Ja har ingen aning om vad de blir för sorts bilder, men de blir intressant :)

Nu sitter jag här och lyssnar på black eyed peas nya låt: i gotta feeling.. Och den är så grymt bra, så nu längtar jag till lördag också då de blir seriepremiär och lagfest, underbart! nu blev jag festsugen!!! Iallafall nu ska jag laga pannkakor och sen kommer mamma och då ska vi nog baka bullar och umgås. och ikväll blir de träning.

Synd att jag inte kunde joina malin och liam på stan, men de tar vi en annan dag.

Nu är de ladddda och de blir mycket sömn ikväll! :)

Idol och tacos

Ja en tisdagskväll som denna har jag ätit tacos och nu kollar jag på idol. Är fem sjukt bra tjejer så förstår inte alls hur de ska bli två bara. Jag hejar främst på Clara så jag hoppas hon gör de bra nu.. Annars blev jag besviken på sabina som kan mycket bättre och förvånad av Moa som var bra faktiskt.. Nu är de clara så nu blir de lyssna :)
Återkommer sen!

---

Update: Ja, Mariette var ju en stjärna ikväll, väldigt annorlunda stil och låt, men de blev succé och erika som uppträdde sist sjöng riktigt jäkla bra alltså, oväntat ja? Varför kom dessa fem tjejer med i samma kval, de som är på torsdag är inte alls av samma klass. Så de tycker jag är surt, men inget att göra åt, bara gilla läget!

Mariette blev juryns favorit vilket jag kan hålla med om grundat på kvällens framträdande, men clara är fortfarande min favorit just för hennes röst, jag ryser när jag hör henne sjunga. Så jag hoppas verkligen hon går vidare, men som de känns just nu som kommer hon inte göra de, o då hoppas jag på wild card! HEJA CLARA :)

---

Update 2: Mariette och Erika gick vidare, mycket bra, men får hoppas att clara får ett wild card! :)

Tisdag

Och jag känner mig ensam.. ja de gör jag faktiskt. Fick skjutsa andreas till samlingen idag vid fredriskans runt halv nio för han ska iväg och campa i skogen med sin klass.. och han är inte hemma förrän på torsdag :( så för min del blir de boende hemma i ljungbyholm några dagar, kanske behövs eftersom jag inte varit hemma på några veckor känns de som..

Min envisa förkylning vill inte ge med sig, ringde vårdcentralen och förklarade läget, men hon sa att de inte verkade vara någon fara så hon tyckte jag skulle vila och vänta o se. Lät ju bra att de inte var någon farligt, bara en envis förkylning :) och sånt går ju över!

Nehe, nu blir de nog en promenad in till stan faktiskt i de fina vädret, såg en fin stickad tröja på ginas hemsida som jag tänkte kolla in i butiken och sen försöka leta en present till andreas mamma som fyller år till helgen :)

Au revoir :)


VILL HA!!!

Jag ville bara påminna om att jag fyller år den 15:e november. Bara så du vet mamma ;)



Bilder tog jag när jag provade dessa på dinsko i stockholm!

Shopping från stockholm

Det blev två par skor, två klänningar, en blus, en skjorta, en halsduk, ett par leggings, ett halsband och en pälsväst :) (Bilderna ger inte rättvisa)


Stövlar och skor skopunkten


Nitklänning (98:- kap) och volangklänning (love it) H&M


Volangblus (svår att fånga på bild, ska nog ha den till helgen) ginatricot


Skjorta (skön och snygg till leggings) Jc


Leggings cubus tubhalsduk ginatricot


halsband (finare på) H&M


sist men inte minst, pälsväst Vila Den hade kostat 500 kr och var nedsatt till 150 kr, Ett kap! :)


Måndag och en ny vecka!

Ja nu är de måndag igen, hemma i tråkiga gråa kalmar, hade helst stannat i stockholm lite till. Men är ändå skönt att vara hemma i andreas famn igen :) De regnar mycket ute så jag sitter inne i lägenheten och kollar topmodel och läser bloggar. Den här veckan har jag mycket att se fram emot i slutet av veckan iallafall. På torsdag ska jag vara modell och på lördag är de seriepremiär och fest :)

Annars har jag inget annat planerat, jag menar vad händer imorgon och på onsdag? Kom med förslag! :) annars är de ju träning ikväll, onsdag och torsdag.. Är fortfarande inte helt frisk faktiskt, men de skiter jag i. Jag måste träna om jag vill spela på lördag och de vill jag :)

Ska försöka lägga upp shoppingen som stickan ville se och sen måste jag laga mat också, måste se till att hjälpa andreas också som haft lite kaos och tappat bort nyckeln till hans gamla lägenhet som skulle besiktas idag. Vi får hoppas de löser sig!

Hörs snart :)


Söndag

Har varit dålig uppdatering denna helgen, men de kanske ni förstår? Har haft en underbar helg i stockholm med mycket shopping, träffat majjsen och umgåtts med syster såklart! :) Nu sitter jag här med en färdigpackad väska, har diskat och väntar på att syster ska komma hem. Sen blir de nog stan lite, jag ska inte handla något men ska hjälpa syrran, lite av en personal shopper ;) Sen går flyget hem vid 16.20, hade velat att de skulle gå lite senare, men fanns bara vid 22 och de var lite sent. Iallafall så måste jag ta arlandaexpress ut till arlanda runt tre så jag hinner med flyget :)

I veckan kommer jag lägga upp bilder på min shopping iallafall och förresten kommer jag bo hemma lite då andreas ska ut med klassen och "campa" tisdag-torsdag. Segt utan honom men han behöver komma ut i naturen och klara sig själv ;) haha.

Ha en finfin dag :)


Stockholm

Ja nu sitter jag i stocki syrrans lägenhet! sjukt? jo tack. igår var jag så besviken för att de inte blev någon resa på grund av att lisa hade mycket att göra. Sen idag vid 11 ringer hon o säger tt de blivit ändrade planer och undrar om jag vill åka. Kollar upp flyg och hittar ett som går 13.15 för 380 kr, bokat och klart, sen skjutsade andreas ut mig till flygplatsen och nu är jag här :) Jippie!  Sitter och äter min nyinköpta baguette från sandys och sen ska jag ut o shopppppa! :)

Ikväll blir de troligen bio!

Stockholm?

Jag har tråkigt och jag saknar min syster. Behöver komma härifrån känns de som, och vad passar bäst än att dra till stockholm över helgen? en helg som är helt spelledig från innebandyn, de kommer dröja länge innan vi är de igen, eftersom seriepremiär väntas nästa helg! Jag pratade med syrran igår och vi bestämde att vi skulle fundera på de o höras senare igen. Får se till att kolla tåg och buss isåfall om de finns något billigt, o isf blir de fre-sön!

Någon som är sugen på att följa med? ;)

Förövrigt så är jag inte riktigt frisk än, men jag vill verkligen träna, de är så viktigt nu! Fan, hur ska jag göra?

Pass

Det nya vs det gamla, skiljer fem år mellan dessa kort och det hoppas jag märks? :P


Måndag

Idag har jag varit på ungdomsmottagningen på undersökning, första gången(!) Lite obehagligt om man säger så. Sen fick även ut nytt recept på p-piller till ett år framåt, känns skönt och slippa tänka på de :) Efter det var jag på stan och hittade ett par ursnygga jeans som jag nog ska inhandla mig imorgon, är rätt lika de från gina som gick sönder i helgen, så ska först till gina och kolla vad dem säger om de egentligen, kanske kan få nya? tror inte jag får de, men de är värt ett försök! annars köper jag dem jag hittade idag.

Annars gör jag inte mycket, har längtat efter kvällens träning men de blir ingen för min del, har nämligen fortfarande ont i halsen och jag måste vila för att de ska bli bättre. Har köpt lite starkare halstabletter som är som ipren fast för halsen. Så nu får jag två vilodagar så jag sen kan träna onsdag och torsdag förhoppningsvis:)

Förresten har jag blivit insnöad på tights, det är verkligen snyggt men jag har inte så många. Hittade ett par på nelly.com. Svarta med paljetter på sidan av benen. Blir det beställning?


Annars ser jag fram emot morgondagen mycket, frukost med pappa och på kvällen fashion show med amanda, ska blir mycket trevligt :)


Överraskningen!

Ja nu slutar andreas jobbet och är hemma om en kvart, så nu kan jag skriva ner överraskningen. Har precis gjort färdig allt med maten, de blir pastasalladsbuffé med räkor och vitlöksbröd. Sen ska jag dra med honom till biostaden och bjuda honom på "The ugly truth", romantiskt komedi som tydligen ska vara bra :)

Hoppas han blir glad :)




UPDATE: Han kom hem senare än beräknat så vi hann inte med bion. Men han blev jätteglad för maten iallafall. O sen var han romatisk, när jag var borta, så tänder han ljus i hela rummet och la ut täcken och kuddar på mattan, så mysigt :)


Dagen efter

Ja, jag vaknade bakis i morse. Att man verkligen utsätter sig för sådant egentligen. Jag kan säga att jag hade jättekul igår hos stickan och hon blev jätteglad för sin outfit hon fick av oss. Paljettleggingsen var grymma ;) Förfesten innehöll iallafall frågeleken, mycket dricka, seriösa samtal, tjaffs och massa annat. Jag tyckte iallafall de var grymt. Sen drog vi till palace och dansade hela tiden. De sjuka är att när jag idag skulle lägga in kläderna i garderoben ser jag att min vita tröja har en blå/grön fläck, hur kom den dit? Och att mina nya byxor är sönder på ena knät, så himla trist. Sen hade jag även en mosad tå. Ja, jag får nog börja ta de lite lugnare!

Men ändå en lyckad kväll, som vanligt me tjejerna :)

Nu håller jag på att baka bullar, riktigt fint. Men de tar tid haha. Sen ska jag laga mat till andreas kommer hem efter jobbet och då ska han få en liten överraskning. Berättar imorgon, vet ju inte om han läser bloggen från sin Iphone.

det finns ingen som du <3

Update: BULLARNA BLEV FANTASTISKA! mums :)


De blev lite tid över iallafall..

Ja jag hann att skriva lite idag iaf :) Känns som jag uppdaterat väldigt mycket de senaste :) Iallafall så förlorade vi vår match i morse med 3-2, vi borde helt klart vunnit!! Iallafall efter matchen blev de lunch med några tjejer vilket var trevligt, sedan var de dags för seriepremiär för herrarna och älskling, som de vann med 5-2. Riktigt duktiga i trejde perioden! :) och speciellt min andreas. haha.

Nu sitter jag och väntar på syster och på att klockan ska gå så att vi kan dra oss till stickan, ska blir riktigt kul ikväll, är verkligen partysugen!!

Förresten, läste på hemsidan att jag fick extra beröm både på björnslaget förra helgen och matchen igår mot färjestaden, himla kul att höra att man har förtroende, de gör de hela så mycket roligare! Gäller bara att fortsätta och öva på de jag är sämre på så ska jag nog bli en riktigt duktig center! :)

nehe, nu blir de lite bloggläsande och annat, sen får jag nog börja fixa mig lite! ;)

Favoriter




Alla armband är från lindex förutom det mittersta på första bilden som är från glitter. Love it!


Trött

Tänkte bara meddela att de blev förlust, och vi kan göra mycket bättre. Tur att de bara var en träningsmatch och de enda färjestaden fick med sig var glädjen att vinna över CL98. Men de ska dem få bita i när vi möts i serien!

Imorgon är de fullt upp: Match, lunch, kolla herrarna, utgång hoppas jag. Så lär inte skriva så mycket!

Förresten, min syster kom hem ikväll helt utan förvarning, sjukt! Jag är så glad så hon är med hela dagen imorgon, wiiie :)

Godnatt gott folk, imorgon är de samling 10.30!

Nu drar jag!

Nu drar jag till samlingen och om mindre än 2 timmar startar matchklockan. Att en träningsmatch kan göra mig så nervös? ja då undrar jag hur seriepremiären kommer kännas, haha. Men är de derby mot färjestaden så är det!

Wish me luck :)

Redan fredag and i love it!

Helgerna är de bästa jag vet och nu är den äntligen här. Jag har redan hunnit dammsuga och diska och nu tar jag de lite lugnt.

Planen för dagen ser ut såhär:
Lunch med älskling
Möta upp Frida och Herrlin på stan
Hem och fixa mat
Samling 18.30 vid kansliet.
20.00 Match i färjehallen, CL98IC-Färjestaden.

Mycket bra dag, känner att jag redan är nervös men jag är verkligen laddad. De gick jättebra på träningen igår så jag hoppas verkligen att jag får spela :)

Jag tror jag inviger min nya top från monki idag :)


Torsdag

Redan torsdag, veckorna går så fort nu för tiden alltså. Dagens planer ser ut som så att runt två ska jag bege mig till stan för att möta upp herrlin, senare frida och kanske stickan och jersan? De blir lite tittande och en fika sen ikväll är det ju träning :) Bra, för då går tiden fortare. Vill att de ska blir fredag kväll, för imorgon så möter vi nämligen färjestaden borta i färjehallen vid 20.00. Nervös är jag men man får väl se om man får spela. Sen är de också match på lördag hemma mot västervik i a-hallen 11.30.

Ja där ser ni lite av helgen, sen har ju herrarna seriepremiär klockan 14.30 i a-hallen på lördag efter våran match, perfekt anser jag! :) Sen förhoppningsvis blir de lite fest på kvällen, men de återstår att se.

Har fortfarande inte lagt upp min shopping sen i tisdags, men andreas nätverk är så segt just nu så de tar så lång tid att ladda upp bilder, som i de två senaste inläggen som tagit lite tid för mig ;) Så de kommer snarast de går bättre :)

Hoppas alla får en härlig dag, de ska jag ha.

Hmbeställning

Fick hem min senaste H&M beställning. En grå oversizetröja som jag hade 25% på så den kostade 225:- och sen en läderväska som var halva priset på. Den hade kostat 598:- men som jag betalade 298:-. Trodde väskan skulle vara lite större men den är verkligen jättefin så får vara nöjd ändå:)




Picknick

Igår tog jag och min pojkvän tag i troligen den sista varma sommar/höst dagen med en picknick. Vi inhandlade oss varsin pastasallad från kallskänkan och åkte till stensö och satte oss vi vattnet. Verkligen mysigt!


Maten


My love


Me


Puss älskling!


En dag på stan!

Ja idag har det varit en dag på stan. En Underbar dag med mammi, de slutar alltid med en massa shoppat för oss båda :) Vet inte varför de blir så men de är så skönt att veta att mammi tycker det man provar är snyggt, då blir de mycket lättare att handla! :) Och samma för henne antagligen! Vi hann även med en fika vilket var mys, som sedan pappa och andreas också gjorde när de kom till oss på cafét. Sammanfattningsvis, såna här dagar behövs. Du är bäst mammi! :)

Det jag shoppade var:
- En mörkgrå oversizetröja från bikbok för 39 kr! Ja verkligen ett fynd, love it!
- Ett svartsilvrigt skärp från ginatricot att ha i midjan med lite nitar.
- Rosettspännen till håret från H&M, dessutom läppbalsam och spännen!
- En vit bastshirt som var lite transparent från H&M
- En svart stickad oversizetröja från H&M, lite speciell men snygg till rätt saker.
- Sen en svart tajt tröja med volang från midjan och med vita prickar på från Monki. Väldigt annorlunda men så himla söt!
- Sen köpte jag en svart kofta till min älskling eftersom han tappat bort sin svarta!

Ja de var nog allt, kommer nog in lite bilder inom en snar framtid. Nu blir de tisdagsmiddag och idol: kebabgryta med ris!

Tisdag

Bloggen låg nere igår så kunde inte skriva, inte heller orkade jag skriva i söndags när vi kom hem från Göteborg. Så jag får Gratta stickan i efterskott, tjejen fyllde år igår och de får vi se till att fira till helgen!

Annars så gick det väldigt bra i Göteborg. Vi kom 3:a av 25 lag och åkte ut i semin helt rättvist. Surt att missa finalen, men vi var sämre än vårt motstånd tyvärr. Själv fick jag spela center hela turneringen, vilket var ovanligt men det gick faktiskt himla bra. Får se om jag får fortsätta nu när vi är hemma eller om jag får tillbaka min forwardsplats.

Idag ska jag till stan tänkte jag, mamma skulle troligen komma in så de blir mysigt :) Annars är de ju tisdagsmiddag ikväll och idol.

Längtar väldigt mycket till helgen, match mot färjestaden på fredag, match mot westervik på lördag, herrarnas seriepremiär på lördag och sen fest på kvällen. Kan inte bli bättre :)

Men först ska tisdag,onsdag,torsdag gå innan de roliga händer. Någon som har lust att hitta på något. Är helt rastlös när man inte har jobb alltså, men så är de när man inte har så mycket kontakter, svårt att få jobb. Jag hoppas bara att de löser sig inom en snart framtid! :)

Nehe, dags att fixa till sig lite!

Björnslaget

Nu drar jag mot sporthallen och sedan vidare mot Göteborg! Vi hörs på söndag :)

Torsdag!

Ja detta har varit en bra dag, jag blev så glad för jag fick reda på att jag ska vara med i ett modereportage den 1:a oktober. Ska vara klädmodell typ, riktigt spännande och en rolig grej. Nu har jag något att se fram emot iallafall :) Får väl veta mer om de nästa vecka när jag ska in och snacka om det.

Förövrigt har andreas och jag varit hemma i blomstermåla hos hans päron och de var himla härligt. Fick supergod köttfärslimpa och sen glass till efterrätt :) Sen ikväll har de blivit träning också. Det bär av imorgon till Göteborg på en cup som heter björnslaget och det ska bli så himla kul! Så efter jag bloggat ska jag sätta igång att packa.

Morgondagen ser ut såhär:
Vakna, äta frukost, packa de sista, åka och handla en fet godispåse på maxi (3,90 kr/hg, vem vill inte ha då?) och sen chilla. För att seda ta sig till sporthallen för samling kvart i två! Sen blir de match klockan 21.50 och sedan två matcher på lördagen. Sen ska vi gå vidare så förhoppningsvis blir de fler matcher. Är hemma iallafall på söndag!

Vilken kväll!

Ja vilken kväll de blev igår alltså. De blev att kolla fotbollen efter teorin, vi hann andra halvlek men de var ingen bra match. Vi såg de hos linda och liam, mysigt :) Sen drog jag och Malin hem hit där andreas och micke va. Kvällen innehöll väldigt oväntat några glas vin, plump som jag vann, neger och president där andreas gick från neger och president, 2 krossade vinglas, KM klockan 12, 2 drinkar, knäpp bartender, 2 australienare, STULEN KOFTA (ja någon snodde min kofta på km, helt sjukt) Sen blev de olearys där de blev 1 cider, kareoke(!) av alla fyra, mycket skratt. Sen kineskorv, träffa australienarna igen som försökte stöta på oss, sen cykla hem. Har inte haft så kul på länge :)

Oftast är det spontana kvällar som blir bäst och de märkte jag igår :)


Detta är inte igår, men dessa två plus micke gjorde min kväll igår :)


Tisdagsmiddag

Igår var det tisdagsmiddag igen och denna gången var de min och andreas tur att fixa middag, blev lite mer jag på den meningen, men andreas stekte ju iallafall kycklingen och baconen. Det blev Flygande jakob och det blev mycket lyckat.



Nu ska jag snart till stan med Hanna och Yvonne, andreas syster och mamma :) Blir förhoppningsvis shopping och sen lunch. Ikväll har vi sedan teori med innebandyn vid sex och sedan blir det kolla färjestaden mot CL. Hoppas älskling får spela mycket :)

Edit: Deras match är tydligen inställd för färjestaden fick inte ihop lag. Där ser man! Så tråkigt alltså :/


Jag behöver baströjor.

Men vilken var syggast, gråbrun eller svart?


Måndag

Vi förlorade igår mot smedby och jag var riktigt förbannad. Vi hade säkert 20 klara målchanser men vi kan inte sätta dit bollen. Riktigt surt när smedby hade ett dåligt lag och vi verkligen borde vunnit. De hade väl 5 skott på mål och gjorde mål på fyra av dem. Det blev 4-3 till slut. Se hjälper de inte när forwarden armbågar en i magen varje gång och att hennes pappa sitter utanför linjen och skriker och kränker en. Usch, såna borde inte få vara på en fotbollsplan.

Aja de blev bra framåt kvällen för då hade vi lite filmmys hos sara och krille. De var trevligt :)

Idag har jag städat, dammat, diskat och lagat mat. Känner mig riktigt duktig! O nu ska jag snart iväg för att handla på maxi, behöver lite mat och annat. Sen ikväll blir de innebandyträning! Wihoo.

La in bilderna sen helgen och här är några få utvalda, resten finns på facebook.





Lördagen

Vinst blev de igår och de kändes riktigt bra. Vi spelade faktiskt som ett lag och hjälptes åt. De blev 5-1 vilket vi ska vara nöjda med, även om vi slarvade lite väl ibland. Men vi kom ju fram till västervik trots lite trubbel vart hallen låg och vi spelade bra och vann! GUTT! :)

Sen får jag tacka laget igår och ursäkta mig också, hoppas alla hade kul!

Snart kommer andreas hem från jobbet och då ska vi åka hem till mormor&morfar och äta kroppkakor, sen blir de match hemma mot smedby på gröndal vid 17.00

Förresten, jag är mer kär nu än någonsin, jag har världens bästa pojkvän :)

Laget! :)



PS. HAHA jag är knäpp, gick in på en sida igår innan jag gick och la mig, de slutade med att jag beställde hem en klänning. Mitt försvar är att den hade kostat 449:- och gick på 184 :-. Rätt bra va? Nu får vi hoppas att den passar :)

Oj vart tog tiden vägen?

Ja de är redan slut på denna fredagen och imorgon helg, de bästa av allt :) Match mot Westervik imorgon, borta så de blir samling 12.15 och sedan är vi nog hemma runt åtta och då samlas vi här i andreas lägenhet för lite bus! Annars har denna dag innehållit lite mys på stan med malin, blev inget köpt(!) bra sanna. Sen så fikade vi med andreas föräldrar, jag skulle göra vaniljkladdkaka men de blev sockerkaka typ, misslyckat men ändå god smak. Sen gjorde jag tacopaj för mina föräldrar kom, sen drog vi o spelade bowling som JAG VANN! :) Sen spelade vi plump här hemma och mamma vann med 1 poäng, fast jag vann totalen. Nu är jag slutkörd, varför är hemligt ;) men jag är nöjd, haha.

Förövrigt måste jag tillägga också att jag träffade amanda igår vilket var mycket mysigt, saknar att inte kunna umgås med dig hela tiden som i vi gjorde när vi var små.

Nehe tiden går fort och hon är redan efter tolv, får nog masa mig till sängen nu så jag orkar spela imorgon ;) Förövrigt kommer morgondagen bli riktigt fin, älskar mitt lag! :)

I tisdags

så träffade jag Monzora, var himla längesen så var väldigt trevligt. Hon flyttar till stockholm imorgon:O iallafall så åt vi lunch, gick lite på stan och även fikade. Mycket snack eftersom vi hade mycket att ta igen, synd att hon ska flytta :(

Lite bilder från dagen:

Lite shopping, kjol&scarf från H&M och jeansleggings från Vero Moda :)


Hmbeställning

Detta var med i paketet och är rätt nöjd, förutom att rosetten inte syns på mössan :(

Min älskade jacka, SÅ NÖJD!


Mössa

Skärp


öronhängen:


Förresten tog jag tag i mig själv idag och fixade nytt pass, men att de kostar 400 kronor är rena rånet haha! :P Om en timme blir de träning :) Wihoooo!


Torsdag..

och snart helg :) veckorna går så fort nu för tiden alltså trots att jag inte gör något känns de som, är riktigt trött på att vara arbetslös. Men de löser sig snart hoppas jag!

Idag ska jag iallafall hämta ut ett paket från H&M med min älskade jacka i, som jag längtat. Dessutom lite andra smågrejer. Sen ska jag träffa amanda på stan för fika/mat efter hon slutat vid kvart i tre. Sen ikväll blir de träning!

Imorgon har jag planerat en dag på stan med herrlin och på kvällen blir de bowling med andreas, mina föräldrar och även förhoppningsvis hans föräldrar också.

Längtar till helgen! :)

Tisdagsmiddag

Ja igår drog vi igång med rutinen "tisdagsmiddag". Jag, Andreas och Micke som bor mitt över vägen! De innebär att varannan tisdag är vi hos micke o äter och varannan tisdag hos andreas :) Vi startade igång de hela med klassiska våfflor. De var så himla längesen, så de var riktigt gott :) Även fast jag hade glass och killarna grädde så gick de bra ;)


RSS 2.0