Torsdagskväll!

Har precis kollat in idol och favoriterna ikväll är Olle och Freja. Jag tycker gamlingen geir är riktigt duktig men han är redan artist (har värsta hemsidan och sådär) lite orättvist tycker jag, så han får inte gå vidare! Annars har jag bara tränat, beställt från H&M och lagat spagetti med köttfärsås ikväll, mumsigt var det.

Nu måste jag skynda mig, pappa kommer o hämtar mig om en halvtimme så då måste jag vara färdigpackad. Ska hem idag och sova hemma för imorgon bär det av till skåne tidigt. Ska göra något otroligt jobbigt, ser alltså inte fram emot morgondagen. Men vi har varandra, sån tur är!

För övrigt vann vi igår mot Ingelstad med 5-3, otroligt skönt och viktigt.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering och imorgon blir det inte heller någon. Tar igen det i helgen!
Sanna

Dagens shopping!


H&M


H&M


Cassels

Koftan och ringen blev inte bra på bild, så därför är dem inte me här. Är supernöjd med dagens inköp iallafall :) Jackan är verkligen gosig och jag älskar att fynda!

Mysdag!

Haft en riktigt mysig dag med amanda på stan. Blev lite inhandlat, bland annat en prickig kjol och en leopardmönstrad klänning på rea, fick båda två för 150 kr, kap! Sen blev det både lunch och fika. Tack gumman!

Runt halv fem kom mamma runt mig för vi skulle ut till hansa en sväng. Där inhandlade jag mig en ring, en kofta från jobbet och en höstjacka. Äntligen är den min, en svart pälsjacka med ett "läderskärp". Superfin och gooosig :) jag kommer garanterat vara varm i höst!

Nu sitter jag och tar de lugnt, har kollat idol och ätit god mat. Exotisk köttgryta med bulgur, mums. Hinner tyvärr inte färga av håret utan de får vi ta en annan dag. För nu ska vi sy på knapparna på två höstkappor så jag kan använda dem också.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)
Sanna

Nu ska jag bege mig ut i stormen!

Ja de blåser något grymt även idag, men de trotsar jag och ska snart gå till stan. Ska möta upp amanda som sagt för lite shopping och fika. Såhär ser jag ut idag:


Skjorta, t-shirt, Kjol och strumpbyxor H&M Favorithalsbandet Lindex

Ikväll ska jag nog hem till ljungbyholm, mamma ska färga mitt hår (som ni ser behövs det) och så ska vi äta god mat :) tycker om att bli ompysslad!

På med skinnjackan, vantar och en stor halsduk och ut i stormen.
Sanna

Storm!

För den som inte varit ute har missat att de verkligen är höst nu. Riktigt skitväder och de blåser hur mycket som helst. Blåste nästan bort idag när jag gick till stan och bussen. Puh, på med varmare kläder helt enkelt!

Dagen har annars gått fort. Är lite besviken på "putsningen" dock, de tog typ tre minuter eller ngt, haha. Men hon tog bort lite där fram iallafall. Sen blev de en stor chailatte innan jag tog bussen till jobbet. Därute var de lugnt så de var väldigt chill idag. Fick höra jättefina ord från en dam som jag hjälpte med både jeans och kofta. De var dessutom hennes födelsedag. Blir så glad när man gör en annan människa glad!

Träningen sen gick faktiskt super och var riktigt rolig, så nu är det bara att tagga match på onsdag :)

Imorgon ska jag träffa amanda på stan för lite shopping och fika/lunch. Ska köpa hårfärg bland annat. Sen måste jag försöka komma ut till city gross och handla. De är extrapris både på blandfärs, kassler och torsk. Precis det behöver jag ;)

Ber om ursäkt för tråkiga inlägg idag, men är ju ledig imorgon så ska försöka göra de lite roligare då :) Godnatt alla fina!
Sanna

Måndag och ny vecka!

Ja, helgen är redan över och vi går in i vecka 39. Denna vecka är ganska fullspäckad av lite av varje.

Måndag: klippning, jobb och träning.
Tisdag: Ledig, planerat in stan med amanda.
Onsdag: Jobb, bortamatch mot ingelstad.
Torsdag: Jobb, träning, syster kommer hem
Fredag: Något väldigt tråkigt och jobbigt händer denna dag
Lördag: Jobb
Söndag: Match hemma mot Pixbo

Ja de är min vecka i princip, både massa roligt men även något jobbigt. Har lite luckor iallafall!

Nu blir de fix&trix, sen stan för klippning. Sedan bär de av till jobbet, frågan är om jag orkar cykla ut till hansa i den här stormen eller om de blir buss? men då blir de buss tillbaka till träningen sen. aja vi får se.

Ha en bra måndag!
Sanna


Vet ni vad jag saknar?

Jag saknar att krypa upp i en varm famn i soffan, jag saknar att känna hur armarna läggs runt om mig, jag saknar fjärilar i magen, jag saknar sällskapet, jag saknar att känna tryggheten, jag saknar att någon kryper upp bakom en när man ska sova, jag saknar alla känslor..

jag saknar att vara kär


Söndagsångest!

Helgen närmar sig sitt slut och jag ligger och latar mig i soffan. Har precis fått i mig lite hemmagjord pizza vilket var mycket mumsigt. Har faktiskt jobbat hela dagen idag och de gick finemang. De var rätt mycket folk där ute idag så de var kul :)

Annars så får jag tacka Frida och alla andra tjejer för gårkvällen. Mådde tyvärr väldigt dåligt ett tag, vet inte varför men min mage är väldigt lustig för tillfället. Blev iallafall bättre senare så jag kunde gå ut o slå klackarna i taket iallafall :) Hade himla trevligt, men palace är uttjatat, redan haha..

Nu funderar jag på om jag ska ge mig ut i stormen och hyra film och köpa lite godis, eller ta en film jag redan sett och äta lite ben&jerry glass. Hmm svårt val.. Blir nog det sista då jag verkligen hör hur de blåser ute :O

Ha en fin söndagskväll!
Sanna


The big day!

Dagen som vi väntat på är kommen. Idag ställer vi oss på plan som division ett spelare. För mig är detta första gången så det är stort, riktigt stort. Det pirrar lite i magen precis som det ska och de ska bli riktigt kul.

Jag har precis ätit en brakfrukost bestående av havregrynsgröt med äpple och kanel, baguette med ost och gurka och sen ägg, yummie! Så nu står jag nog mig bra inför det som komma skall.

Samling om en timme, matchstart 13.30.

Vad gör vi? Nu kör vi!


Fredagsfin!

Eftersom det är fredag kände jag för att klä upp mig lite, så här är dagens :)


Kavaj, linne H&M Långkjol Cassels Halsband(nytt), skärp Lindex

Nu är bak-sanna i farten igen!

Smeten smakade som den skulle och de luktar ljuvligt. I ugnen ligger kakan och väntar på att bli färdig! Tänkte lyxa till det en fredag som denna med att baka kladdkaka till kvällen. Ska nämligen ha fredagsmys med Marran och jag vet att hon också älskar kladdkaka ;)

Annars så blir de snart lunch och därefter blir de lite shopping och jobb till stängning. Ska köpa ett grått nagellack jag kollat på och lite annat smått!

Ser fram emot en myskväll, med god mat och gott sällskap!
Sanna


Snart helg!

Ja denna vecka har gått fort som attan, imorgon är de redan fredag och helg!

Denna torsdag har bestått av jobb, träning, matlagning och idol. Mina favoriter är Alice och Olle, men han var inte alls bra idag så får hoppas på de bästa ändå! Annars gick träningen superbra idag för vår femma, gjorde typ sex mål så de är mycket väl godkänt. Känns sjukt att premiären i division ett är redan nu på lördag. Som vi fasat, väntat och nu längtar efter. Tur att jag kunde byta bort mitt jobbpass till nästa helg så att jag kan vara med :)

Alltså, seriepremiär på lördag. Cl98 mot Jönköping, 13.30 i A-hallen. Be there!

Nu ska jag kolla in debatt på 1:an och sen ska jag lägga mig och läsa boken "Ego girl". Har sovmorgon imorgon, börjar inte jobbet förrän vid tre. Sen är kvällen väldigt oplanerad, jag är sugen på bio, men får se vad de blir av att.

Hoppas ni haft en bra dag :)
Sanna


Förlåt, för jag har syndat!

Att skor kan göra en så lycklig?



Jag vet att detta är tredje paret skorna jag köpt på en vecka, men:
- Jag har verkligen velat ha precis såna här, men inte hittat dem perfekta förrän nu
- Jag behövde ett par lågklackade boots som inte är fodrade
- Dem kostade endast 199.50, löjligt billigt :)

Hittade dem helt otippat på City gross av alla ställen. Vad tycker ni om mitt fynd?

Lilllördag!

En bra onsdag som har bestått av jobb, besök av mamma och 2 timmars träning. Jobbet gick jättefort idag, men de gick bra så de var skönt de iallafall :) Därefter blev de ett besök på city gross, lite mat inhandlades och även något annat som ni får se i ett annat inlägg. Var iallafall väldigt glad när jag cyklade hem, blev extra lätt att cykla hem i motvinden :P Sen kom mamma runt mig, bjöd på min äpplemuffins som blev godkänd. Mysigt! Sen var de skönt att träningen gick mycket bättre idag än i måndags, så nu ser jag fram emot premiären på lördag!

Har precis ätit upp crepsen jag gjorde nyss och dem blev gudomliga, men nu är jag väldigt mätt.

Nehe, nu hade jag tänkt kolla in det nya humorprogrammet på tv4, välkommen åter. Hoppas på några skratt :)
Sanna


De gick finemang!

Skulle bara uppdatera lite snabbt om att äppelmuffinsen blev riktigt goda och jag fick bra omdömen så jag är nöjd :) Mötet gick bra och varade ända till tio efter lite provande av jackor/kläder också. Trevligt! Sen nu när jag kom hem blev de till att kolla idol på tv4play också, mina favoriter är kvar än så länge..

Men nu är de bums i säng, jobb 10-15 imorgon!
Sanna

Dagens outfit!

Ansiktet ville inte vara med idag!


Transparent skjorta, armygröna tights och ring H&M Armband Lindex


Det är något som saknas och de ska inhandlas idag, halsbandet som jag hittade igår :)


Det doftar ljuvligt i min lägenhet!

Eftersom jag både bakat och lagat mat :)

Har precis avnjutit fisksoppan som jag nyss lagat och den var väldigt god! Perfekt när man kan laga något som både är nyttigt för dig och som man njuter av. Lär ha några matlådor över nu ;)


Innan matlagningen bakade jag ju, tänkt till mötet ikväll och valet föll på äppelmuffins med smuldeg. Har inte smakat ännu men dem doftade ljuvligt och såg väldigt goda ut. Ni får höra resultatet senare.


Nu ska jag fixa mig lite och sedan dra in till stan för att möta upp maria för en fika. Chailatte är jag sugen på :) yummie. Sen blir det buss till hansa för möte som sagt!
Sanna


Härliga tisdag!

Igår kväll var jag inte alls glad för träningen gick skit, så när jag vaknade upp pigg och glad idag så kändes det bra. Jag har redan hunnit med att äta frukost, dammsuga(hann aldrig det igår) och slänga i en tvätt med träningskläder. Duktigt!

Dagens planer är att laga fiskgryta med räkor, baka till mötet ikväll, en fika i stan med Marran och sen jobbmöte runt sju. Hade tänkt baka äppelpaj till ikväll, men jag har ju ingen elvisp att vispa vaniljsåsen till? smart sanna. får se vad de blir av att, kanske bakar något annat ;)

Ha en härlig tisdag!
Sanna


Shoppingen från i lördags!


Korta boots Skopunkten rutig skjorta Cassels Strumpbyxor, armygröna tights H&M Öronhängen Bikbok

Köpte även svarta enkla pumps med låg klack på Din sko (i lådan)


Detta linne/klänning från H&M fick också följa med hem, ursnyggt på!

Handling!

Nu är jag hemma igen efter en runda på intersport, lindex och Maxi. Hämtade ut mina innebandyskor och beställde mjukisbyxor, hittade lite fint (dock inget köp) på lindex och sen så handlade jag en kasse mat på Maxi. Köpte faktiskt ett hembakat matbröd på Maxi som jag måste smaka, blir snart ett litet mellanmål med det.

Annars så ska jag dammsuga nu, de är de sista av städningen för idag. Försöker även gå in mina nya skor. Dem känns sköna men aningen stora vid tårna? men jag vet att storleken mindre var för liten. aja, de blir nog bra!

Tänkte visa det jag hittade på lindex, blir nog ett återbesök snart!


Halsband kan man aldrig få för många av och vantarna behöver jag verkligen! :)

Ikväll blir de träning och då inviger jag skorna, hoppas på de bästa! Sen efter tänkte jag baka pannkakor, med jordgubbar och keso. Mums!
Sanna

Måndag och ny vecka!

Och jag startar veckan med två lediga dagar, skönt! Dagens planer är städning, dammsugning, diskning, vattna blommorna, laga lunch etc.. En fixardag helt enkelt. Den avslutas med träning ikväll, som jag ser fram emot :)

Förövrigt blev de en lugn kväll igår, fastnade vid valvakan och kom inte i säng förrän efter tolv. Jag har inte riktigt förstått hur de hela slutade egentligen. Det jag vet är att alliansen fortstätter regera och att reinfeldt är statsminister och då även att SD kom in i riksdagen, men de är ju ingen majoritetsregering nu? Jag hänger inte riktigt med. Tycker bara att det är väldigt konstigt att 6 % ändå röstar som dem gör. Visst man har alla rätt till att rösta, men jag tror att många röstat av ilska eller lathet. Saksamma, ska bli intressant att se hur de blir nu. Kommer MP vara stödparti för att de ska bli majoritet eller hur löser sig detta? Hoppas på det bästa, för Sveriges skull!

Nehe, bäst att sätta igång med städningen nu!
Sanna

Gårdagen

Berättade ju att jag haft världens mysigaste dag igår och de var de verkligen. Först började vi med en lång shoppingrunda på hansa. Vi tog även en fikapaus med varsin fin salamibriemacka. Efter fikan/lunchen fortsatte shoppingen. Hittade två par skor, ett par armygröna tights, ett volanglinne/klänning, strumpbyxor, öronhängen och en rutig skjorta!

På kvällen hade vi lyxmiddag: Färsk taglietelle med en sås på fläskfilé, lök, svamp, soltorkade tomater och bacon. Till efterätt gjorde vi gino! Vi hyrde även en film och valet föll på "the blind side". Verkligen en sevärd film, sorglig men riktigt bra :) Så det blev en riktig myskväll. Tack Mamma!


chailatte och salami/brie baguette!


fina mamma


lyxmiddag


efterrätt, mums!


Denna söndag fortsätter med filmtittande - raise your voise. Valvakan var intressant sisodär 1½timme, får se resultatet senare helt enkelt!
Sanna


Vinst!

Spelade sista träningsmatchen idag mot Westervik och de blev vinst med 8-4, härligt tjejer. Nu ser vi till att ladda inför premiären på lördag!!

Nu hade jag tänkt göra varma mackor till middag och sen blir de nog lite valvaka, är faktiskt lite intressant. Har ju såklart röstat idag och jag känner mig nöjd med mitt val. Hoppas att de blir rätt som vinner nu då!

Är inte alls på bra humör idag. Får fasen rycka upp mig lite, ska iallafall ha en date med ben&jerry ikväll. De hjälper nog lite ;)
Sanna

Underbara lördag!

Jag har haft världens mysigaste dag och kväll med min mamma, henne kan man alltid lita på!



Berättar mer imorgon, för nu väntar sängen då mina ögonlock i princip ramlar ihop. Godnatt!
Sanna

Det var vi alla värda!

Avslutade denna dagen lite oväntat med ett restaurangbesök med Mamma, pappa, nina och nicklas. Underbart god mat och efterrätt på en supermysig restaurang. Nu kommer jag inte ihåg vad den hette, men man går iallafall ner i en källare. Det var precis vad jag behövde just nu!


Annars är jag nu ledig i fem dagar, skönt med en ledig helg känner jag iallafall. Men först så blir det till att stå p-vakt imorgon 10.30-12.30, känns sådär kul men vad gör man inte för laget! Därefter blir de en shoppingrunda med mamma, det kliar i fingrarna!

Godnatt alla fina!
Sanna


Hur kan man nånsin va beredd?

Tårar faller på kinden ner,
för att du inte orkade mer.
Men varför just du,
och varför just nu?
Jag ångrar att jag inte kunnat säga hej då,
men kanske de var bäst så.
Jag saknar din värme och hela dig,
du vet, du kommer alltid att finnas kvar inom mig


Det känns bara tomt..

Jag är chockad och ledsen, väldigt ledsen. Det får jag vara och kommer vara ett tag. Jag förstår inte, varför ska livet vara så orättvist för?

Nu ska jag sova, hemma hos världens bästa föräldrar och hoppas att morgondagen blir en bättre dag!

Dagen i bilder!

Såg den fina jackan jag bloggat om tidigare, nu är den äntligen i butik. Men för min del blev det inget köp! Dels var den kort i armarna och den var helt enkelt inte så snygg på mig, som den är på galgen. Men kanske för någon av er?



En mysig lång fika med en massa tjejsnack!


Klänningen och blusen som jag är sugen på, bilderna ger verkligen ingen rättvisa..

Hittade en gosig tröja på Vero Moda också, hoppas den kommer in på jobbet!


Kvällsmaten, yummie!


Långfika!

Haft en mysig dag på stan med amanda. Blev en tvåtimmarsfika och lite klädkikande. Hittade en jättefin blus och blommig klänning på bikbok. Ångrar mig lite nu att de inte blev något köp..

Jaja, nu precis har jag gjort ett valtest, både om jag är röd eller blå och vilket parti jag låg närmast. Blev faktiskt rätt lättad av resultatet, för det är vad jag har funderat på innan nämligen! Gå in här för att göra det.

Nu blir de matlagning, en pastagrej med kassler och sedan blir det tv-tittande. Halv åtta hos mig och Idol! :)
Sanna

Yummie

Med lite tacos som lunch är jag nu färdig för en fika och en runda på stan med amanda :) Mysigt!


Perrelli och robinson-robban i lördags

One day off!

En ledig dag idag som inte är särskilt planerad mer än en fika med amanda :)

Vaknade tidigt av att de lät som någon hamrade ihop en hylla och kunde därför inte somna om. Lite jobbigt men fick starta dagen med en rejäl frukost. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två, då blir de en fika i stan med amanda. Därefter måste jag handla, skulle behöva storhandla, men de gör jag inte när jag bara har cykel.. Sen får vi se vad som händer ikväll..

Funderar på att beställa dessa boots, behöver ett par med låg klack att jobba i. Tål att tänkas på :)

Idag är det ingen vanlig dag..

.. för de är jessicas födelsedag, hurra hurra hurra!




Grattis världens bästa stickan på din dag!


Charlotte Perrelli!






Var de likt? Gick ju all in med både lösnaglar, lösögonfransar, "glittermikrofon" och egensydd klänning ;)


Tack för all hjälp Monzora! :)

Trött, tröttare, tröttast

Har varit en väldigt lång dag, som inte började bra. Mådde fortfarande illa efter tuppluren, men de var bara att fixa sig och cykla till jobbet (i regn)! Piggnade faktiskt till efter cykelturen så de gick bra att jobba ändå. Sen cyklade jag direkt till teorimötet med laget som varade 1 ½ timme, så jag var inte hemma förrän halv tio. Men de var ett bra möte med god fika!

Imorgon är jag äntligen ledig, känns som att jag behöver det. Har dock inga planer så får ta dagen som den kommer helt enkelt. :)

Nu sitter jag och kollar någon valdebatt, jag får panik för att jag inte vet vad jag ska rösta på, på söndag :S help me!
Sanna

Blä!

Denna måndag har inte startat på topp. Usch, mår inte alls bra idag. Illamående och yrsel:S Tänkte ta en liten tupplur innan jag gör mig iordning för jobb. Hoppas jag mår bättre efter det!


I blame myself!

Efter cirka fem timmars sömn var jag pigg och glad att jobba idag. Men de fick förvånansvärt bra, hade mycket att göra så tiden flöt på. Sen cyklade jag till Maxi och handlade, sen direkt hem för att städa innan familjen dök upp. Det blev nachostallrik, kortspel och snabbglass, tummen upp! Trist att syrran åker hem imorgon, men vi syns snart igen!

Måste tacka kära stickan för hennes fina partaj igår, de var grymt. Jag var utklädd till charlotte perrelli och bild får ni se imorgon! Blev efter festen palacepremiär för hösten och de kändes precis som vanligt. Men en mycket bra lördag iallafall.

Nu ska jag sova som aldrig förr!
Sanna


Äntligen fredag!

Denna vecka har gått väldigt fort och det är redan fredag, det gillas såklart! Även om jag jobbar hela helgen så är den fullproppad av trevligheter :)

Om en timme åker jag buss ut till hansa, ska kolla lite och sedan är de jobb 14-18, sen blir jag hämtad av mamma och syrran som ska skjutsa mig till samlingen. Sedan ikväll 20.00 är det dags för derby (träningsmatch) mot färjestaden. Trevligt!

Här är dagens (börjar få lite rutin på det nu)

Kofta Cassels Tröja H&M Skinnshorts Bikbok Halsband Style by tyra


Förövrigt kom syster hem från stockholm igår och stannar över helgen, längtar tills jag får krama ihjäl henne ikväll :) Ha en fin fredag!
Sanna


Dagens jobboutfit!


Kofta, kjol och armband Cassels Tshirt H&M Skärp Cubus

Denna dag har bara bestått av jobb änsålänge. Fick lite småpanik just nu då jag inte jobbar 12-17 imorgon som jag trodde utan 15-19. Ska kolla om jag kan börja en timme tidigare istället, hoppas de går att lösa. Matchen är ju imorgon ju :)

Nehe, dags att byta om. Träning väntar!
Sanna

Style by tyra!

För er som följer bloggen tyras.se har ni säkert sett att hon har startat en sida med smycken. Det finns riktigt fina halsband, ringar och armband. I söndags var det 20 % så då passade jag på att beställa ett halsband jag kollat in. När jag kom hem från jobbet idag så var de levererat och de var mycket finare än vad jag hade trott. Så jag är nöjd och glad :) 100 kronor jämt fick jag ge för det med frakten inräknad!




I like it, do you?

Shopping på Cassels!

Två nyinkomna godbitar fick jag med mig hem idag. Ger verkligen ingen rättvisa på bilderna, men ni kommer se dem på inom kort. Totalt betalade jag 235 kronor för båda efter lite bonus :)


Militärgrön midjehög långkjol från märket Vila


Grå "orkesterkavaj" från märket Vero Moda


Ska även visa mitt fynd från gårdagen. En svart stickad tubhalsduk för 39 kr på Maxi, otippat javisst!

Så var denna dagen över!

Ja och fort har den gått! Jag har jobbat, shoppat lite, fått hem halsbandet jag beställt, fått besök av mamsen en sväng, provat ut nya innebandyskor och tränat innebandy i två timmar. En härlig dag iallafall! Hade kommit in mycket fint på jobbet och jag kom hem med två plagg, visar i ett separat inlägg :)

Annars ser jag fram emot kommande dagar:
Torsdag- Jobb, träning och umgås med monzora
Fredag- Jobb och match mot färjestaden
Lördag- Jobb och partaj hos stigson

Somsagt, imorgon blir det jobb 09.30-15.00 och sedan är det tidig träning redan vid fem. Sen på kvällen ska jag bjuda monzora på middag och så ska hon hjälpa mig fixa och dona lite. :)
Sanna


Myskväll!

Ja, efter en lång dag med en massa fix så umgicks jag med Mamma. Var och handlade på lindex och maxi först, där jag både fyndade en halsduk och köpte hem mat. Sen körde vi till ljungbyholm för en myskväll. Kollade in landskampen som vanns lätt med 6-0 av Sverige och sen åt vi hemlagad paj med salami, soltorkade tomater och fetaost. Mums! Tack för en mysig kväll Mamma :)

Lånade dessutom symaskinen, den behövs för det jag ska göra till på lördag. Nu är de bara en sak till som ska fixas som förhoppningsvis mamma kan hjälpa mig med. Gutt!

Nu ska jag iallafall sova, för imorgon är de dags för jobb igen. Då blir de jag som sitter på cykeln vid halv tio, sen jobbar jag 10-15. Därefter väntar innebandyträning!

Nu börjar ögonlocken falla, de betyder sängen!
Sanna

Städning!

Ja, de är precis vad den här dagen består av. Hittills har jag hunnit med tre tvättar, plockat undan lite och diskat. Kvar på schemat står dammsugning och dammning. Sånt som inte är så kul men som måste göras!

har en paus nu iallafall för snart får jag lite besök av mamma&mormor och då blir de lite lunch. Sen fortsätter jag med städningen. Sen blir de till att cykla och handla lite, kylskåpet ekar rätt mycket!

Nu plingar de på dörren :)
Sanna

Ge mah!

En fartfylld träning, toast och tvtittande har min kväll bestått av. Imorgon är jag ledig så då blir de en städardag. Lägenheten ska bli skinande ren och så ska de tvättas. Sen ska jag umgås med min mamma också. Premiär för idol är de också!

Den här fina hoppas jag kommer in på jobbet, för då ska jag ha en! (trots klänningförbud)


Mätt och belåten!



Har precis tryckt i mig nudelwok som jag lagat och de satt fint i magen :) Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan gå till träningen! Vi ska ju byta om där, så då får man gå dit lite tidigare. Skönt med en liten promenad innan också :)

Annars så har dagen varit super. Monzora kom förbi och så tog vi en fika, även idag var hon barnvakt så vi har myst med lilla bebisen också. Sen hjälpte hon mig med en sak. Nu vet jag exakt vad jag ska vara på lördag, har redan inhandlat lite smått som behövs. Kommer nog bli riktigt bra, hoppas jag!

Monday morning!

Jag hade tänkt ta en lång sovmorgon idag men vaknade redan vid halv tio. Visserligen är de lika bra så man kan ta tag i dagen direkt. Har njutit av en god frukost bestående av havregrynsgröt och ost&skink baguette. Så nu hade jag tänkt packa upp från helgen för de orkade jag inte göra igår. Sen kommer Monzora hit, då blir de till att ut o gå en runda och sen kanske ta en fika. Ska senare försöka tvätta eller om jag gör det imorgon, får kolla upp tvättid!

Skönt att vara ledig idag iallafall känner jag, de behövs.

Ha en fin dag allihopa!
Sanna

Natti!

Nu har jag beställt ett halsband(unnade mig de) och precis avslutat ett 30-minuters samtal med min mamma. Skönt att prata av sig och dela mina tankar. Bad om lite råd också och ja, jag får se hur jag gör..

Nu ska jag ta mig min skönhetssömn, så som stickan gjorde förut idag ;)



Fast äntligen i min egna säng, Godnatt!

Karlstad!


På väg upp



"Finnen" har två stora intressen, innebandy och..



Äntligen framme vid lägehetsstugan, såhär glada är Chillaren och Liza för det



Mina roomates, sa du galna? oja



Kortspel blev de mycket av, Jersan ser mer än nöjd ut..



Redo för match 1.. stickan har ställt upp för lagbild ;)


Redo för match 2. Favoritbananerna med på bild ;)



Kalle och jag

Äntligen hemma!

Efter en fantastiskt rolig helg i solens stad. För visst skiner solen alltid i Karlstad! :)

Skulle kunna skriva en roman om allt som hänt och hur kul vi har haft. Men vi vann iallafall gruppen och åkte ut i dagens kvartsfinal mot ett helt klart grymt lag. Så nöjda ska vi vara, vilket lag vi är! Själv är jag inte jättenöjd, gjorde mitt bästa i inhoppen jag fick och de kändes faktiskt bra, men de var inte tillräckligt helt enkelt. Inte för den här gången iallafall. De är bara att ta nya tag till nästa match som är på fredag mot färjestaden!

Tack alla härliga tjejer för en underbar helg!

Nu har jag tryckt i mig några(för många) skorpor för att jag var så sugen på det så nu är jag mätt. Eftersom vi gått upp kvart i sex två dagar i rad så skulle jag lätt kunna sova nu, men ett eller flera avsnitt sex and the city får avsluta min kväll innan dess.

Nehe nu tänkte jag umgås med mina fina bananer! haha ;)
Sanna


Packning pågår snart!

Vilken lång dag jag har haft! Började med jobb 10-16, sedan var jag på netonnet och handlade minneskort till min nya kamera. Sedan cyklade jag hem och dumpade av lite och sen blev de city för lite ärenden. Bytte ett par byxor och köpte mig en bustier i leopardmönster, riktigt häftig var den! Sen cyklade jag till netto och handlade och sedan även på maxi. Ja, en massa cyklande och handlande har de varit.

Nu är klockan nio och jag har ännu inte börjat packa, kanske borde börja nu? Måste även diska, så får väl ta tag i de först. Sen ska jag även göra jägarsnus till helgen, yummie! Det här blir de sista inlägget nu innan jag åker. Så ni får ha det så bra, så återkommer jag när jag kommit hem från Karlstad.

Hoppas på en härlig innebandyhelg med framgångar ;)
Sanna

En dag kvar!

Tills vi åker och tills jag har en 5dagars ledighet :)

Idag blir de jobb 10-15, därefter har jag lite ärenden! Måste cykla till Netonnet och köpa minneskort, cykla till Netto eller Maxi och handla inför morgondagen. Sen måste jag även cykla in till stan och lämna tillbaka ett par riktigt snygga byxor, insåg idag att dem tyvärr är för korta :( attans. Sen efter det blir de en lugn kväll med packning!

Nu måste jag rusa, cykla till jobbet var det!
Sanna

Cykeltjejen!

Ja, de har jag varit idag. Jag har verkligen blivit bortskämd när de gäller bil, så idag fick jag stå mitt kast. Cykla till jobbet, cykla hem från jobbet, cykla till träningen och cykla hem. Lite extra motion har ju aldrig skadat ;)

Dagen har bestått av jobb 10-17, sen direkt hem och byta om innan de var dags för innebandyträning. Sista nu inför cupen i helgen. Har kanske inte sagt det, men ska på Kallsta cup i Karlstad! I vilket fall så var de en rolig träning och jag är väldigt spänd på hur de kommer bli i cupen. Vi är ju fyra centrar på två platser. En är iallafall given! ja, de blir spännande och jag hoppas att jag får spela iallafall!

Nu sitter jag och väntar på att laxen ska bli klar i ugnen. Slängde in en bit med pesto på och så har jag gjort en fin sallad till. Magen kurrar ju efter träningen, så ska bli gott.

Tjingeling!


RSS 2.0