:(

Jag kan ju säga att de var väntat, men jag har inte riktgit förstått de förräns jag hörde det idag. Nu vill jag bara försvinna härifrån och göra annat så jag slipper tänka på de.. De känns bara väldigt tomt just nu.

Onödigt år så att säga.

Jag är ju inte ensam iallafall, du&jag pappa!

Nu blir det iallafall minigolf med Liza, andreas och pappa. Så jag blir på lite bättre humör!

Nytt i skosamlingen!

Jag är mycket nöjd, för de var precis sådana jag ville ha!



Torsdag

En dag kvar till semester, en hel dag att ta sig igenom. Klarar jag det? hope so.. Fick veta något idag som inte är roligt, men hoppas på det bästa iallafall. Inget är klart än. Men iallafall! Ser fram emot helgen!

Fredag:
Fotbollen med liza, sen ska vi ut på puben med några i inneebandylaget, en liten pubrunda blir de och kul ska de bli :)
Lördag:
Stranddag med pojkvännen och andra gänget hoppas jag :) Sol, mys och avslappning behövs, jag behöver verkligen sola och bli brun, ligger lite i lä nu när andreas solat idag.. även fast han är en kräfta ;) Lördag kväll vet vi inte, kanske bio=)
Söndag:
Sola och match på eftermiddag kväll. Kanske bio=)

Nehe nu måste jag pyssla om andreas som är alldeles för bakis, haha ja fick en kärleksförklaring på telesvaret klockan 02.41 inatt, jag har tur jag, haha ;)

Hm-nyheter

Dessa gillade jag mest av H&Ms nyheter





Förhoppningsvis finns något i butik när jag är i malmö eller stockholm, riktigt fina plagg faktiskt :) Jag har lovat mig att jag inte ska shoppa något förrän vi åkter till malmö så jag kan shoppa massa där istället! :)

:)

Denna kommentaren på jobbet gjorde min dag :) jag hoppas verkligen jag klarar det, men är förberedd på de värsta.

"Kul att se att du presterar fortsatt på topp sanna! Har hört från kenth att du visat bra resultat tidigare och när jag kikade på gårdagens resultat så var du bäst i ditt team på både samtal och sälj! Suveränt jobbat"

Cubus!

Detta ska jag kolla in på cubus i malmö om två veckor!

Min nya dator

Har äntligen fått igång min första riktigt egna dator, en bärbar sony vaio som jag köpte för ett tag sedan. Brorsan har installerat program och antivirus och jag har lagt över alla bilder så nu är de ordnat. Testade min webcam nu också, haha så här roligt har jag en söndag eftermiddag:







Trevlig söndagkväll allesammans! :)


Söndag

Slutet av helgen närmar sig och de blev inte riktigt som jag tänkt mig, men den har varit mycket bra iallafall.

Midsommar: Åkte till liza hyffsat tidigt, handlade lite och kollade fotbollen som sverige förlorade med 2-1 tyvärr, i samma veva kom Malin och maten blev färdig :) Klyftpotatis med kyckling och sallad och Lizas sommardricka till det, min nya favorit! ;) Sen fick vi dricka ganska fort för vi tog bussen över till borgholm vid 19.20. Vilken kväll de blev :) Satt vid hamnen utanför en båt och umgicks, träffade folk och sedan gick vi till kapelludden där vi smakade äcklig engelsk öl och försökte kommunicera med engelskmän.. Men sen var det dags att gå eftersom malin aldrig kom och hämtade oss så vi åkte hem med andreas och tackar för de! :) De blev en konstig men mycket lyckad dag/kväll :)

Midsommardagen: Det var planerat att jag skulle till strand med frida och stickan och några fler, men blev inte så då jag direkt på morgonen kände att jag var värre i hals och förkylningen. Typiskt, de blev inte hellre bättre under dagen så jag åkte till blomstermåla för att umgås med andreas istället. De behövde jag kan jag säga :) Vad sägs om pizza, film och godis? Ett varmt hett bad i badkaret med tända ljus omkring oss och jordgubbar. Underbar kväll! Men jag hoppas att ni hade kul på strand som var där iallafall! :)

Denna helgen har iallfall bekräftat det jag redan visste, att jag har världens bästa pojkvän:) Vad skulle jag göra utan dig!

Jag agerade lite modell under dagen, pappa är fotografen ;)




Midsommarafton








Nytt tillskott i jeanssamlingen

Slitna jeansleggings från only, med fickor :) äntligen!


Glad midsommar!

Inte jättefint väder, mest moln men uppehåll ser vädret ut att bli idag. Tänker ändå ha min midsommarklänning, sådeså. Sen får vi se om de blir jeans om vi åker iväg på något ståhej. De blir jag, Liza och birger. God mat, bra sällskap och lite fotboll blir kanon! Sen får vi se om vi åker till öland en sväng, de får dagen utvisa. Posivitvt är jag mår Mycket bättre så jag är glad, de betyder att de troligen blir strand imorgon med stickan och frida!! Yeeey :)

här är klänningen, bättre bild kommer senare!

Andreas

Jag är bortskämmd när det gäller kärlek. Jag har turen att träffa han jag älskar varje dag.  Varje dag kommer armarna smygandes och lägger sig runt min midja. Varje dag pussar han mig i nacken, leker med mina fingrar och håller om mig som om han aldrig vill släppa. Varje dag har jag känslan i magen, känslan som gör mig så lycklig. Och varje gång han inte har sina armar runt mig, dras jag mot honom bara för att vara nära. Bara för att få känna hans lukt och värme, få pussen i nacken, leendet när jag kollar på honom, en hand som leker med min och ett grepp som säger: lämna mig aldrig. Kärlek är ett privilegigum, som alla bör få uppleva


Jag längtar till malmö, bara du&jag!


En puss tillbaka till liza!

För du är en sån bra vän :)


Rea-kap från Lindex

Blommigt får mig att tänka på midsommar, så här kommer två midsommartips. Själv har jag redan min midsommarklänning fixad :)



Klänningen kostar 199:- och kjolen endast 99:-

Förresten märks det att jag gillar volanger? ;)

:(

Jag har åkt på en rejäl snuva alltså, näsan bara rinner och halsen värker. Lagom till midsommar också, himla kul! Tur att de blir ändå hyffsat lugnt på fredag med middag och mys med vänner. Sen får vi se vad som händer resten av helgen. Blir ingen träning nu iallafall så jag kan vila upp mig istället.

Hoppas allt är bra med er iallafall!

Studenten

för ett år sedan


Idag när jag tog mig till utspringet för staggs studenter så kom jag på att det är alltså ett år sen man själv tog studenten.. hur sjukt fort går inte tiden egentligen? Det går alldeles för fort, ibland hänger man inte riktigt med. Har de blivit som jag tänkt, första året efter studenten? Ja, de har det. Har jobbat i stort sett hela året utom ledigt vid påsk och jul och dessutom har jag hittat andreas ;) så de har varit ett bra år. Ska fortsätta jobba tills jag vet vad jag vill plugga till, framtiden är oviss fortfarande alltså.

Hursomhelst var på stagg idag och det är sjukt vad folk är beredda att trängas, blir så förbannad, jag hittade till slut iallafall malin, paulina och liza som tog studenten och fick varsin ros :) Senare ska jag runt deras studentskivor också, trevligt :) Ikväll blir det utgång på vallen, trots att jag jobbar imorgon.. Är riktigt sugen så ska bli skitkul :)

GRATTIS ALLA PÅ STUDENTEN!

ännu en tråkdag

Vi förlorade igår punkt, inget mer om de.

Idag är en ytterligare skitdag, har verkligen hamnat på fel sida idag igen. Sur och ledsen för ingenting. Nu blir de iaf träning, ska bli skönt med lite avkoppling. Sen ska jag hem och göra iordning o packa inför studentskivor kommande dagar. Missar idag tyvärr :(

Men grattis Sara! Hoppas du får en bra student!

nu ska jag gå och gräva ner mig, typ. Eller så kanske jag struntar i det!

Enkel med en twist

Den här klänningen gillade jag, väldigt enkel med en twist när man vänder ryggen till ;)




Billig var den också, får fundera på om de blir en beställning kanske :)

Söndag

Mörk, grå och tråkig dag. Jag har inget att göra! Jag bara väntar på att tiden ska gå och matchen ska börja. Det är väl i stort sett det enda jag ska göra idag. Just det, mamma ska hjälpa mig att färga håret! :) spännande.. Sen är jag sjukt sugen på att göra en kladdkaka, tror nog fasen att jag ska göra de snart :) jag vet inte vad som händer men på helgerna får jag sånt sug efter socker och gott, fast de är nog bara för att jag är inställd på att jag bara får äta sådant på helgerna.

Det tråkiga är att jag inte hinner se mina vänner i deras fina balklänningar, eftersom jag har match. Får se till att se alla bilder istället sen, men hoppas ni alla får en superbra dag trots vädret! :)

Nu i veckan tar alla 90:s studenten och jag minns själv hur det var för ett år sedan. Sjukt att de gått så fort egentligen, men iallafall. Ta vara på den dagen för man får inte uppleva den igen, de är den underbaraste dagen på länge! :) Blir några studentskivor jag ska på iaf, får se hur mycket jag hinner på varje dock. Sen blir det utgång på onsdagen bara tror jag, jobbar för tidigt på de andra dagarna!

Nehe, nu blir de färgning av hår, städa och baka kladdkaka. Ja de blir de allt:)

Kanonhelg

Har haft en kanonhelg.. Bröjade i fredags då liza och jag åt ute på athena, prat och god mat, så mysigt :) Sen gick vi på bio och såg 17 again, den var faktiskt ganska underhållande så min fredagskväll var mycket bra.

Sen i lördags med en vinst mot mörbylånga i benen kändes de som en bra dag. blev stan och lunch med pappa och andreas och sedan blev jag hämtad av liza för att sedan dra och handla på netto tsm med stickan och frida som sen blev på södercentrum då de inte fanns något bra där. Efter handlingen åkte vi hem till liza och fixade lite och sen drog vi till springbreak där det blev mat och mys på en filt utanför. Efter drog vi till en fest där vi inte kände en kotte och sedan drog vi på palace. Riktig höjdarkväll som slutade på venezia! Tack tjejer :)

Lite bilder






och så den bästa bilden. haha klockren :)


Om ni undrar har jag på mig solglasögon som stickan hoppade sönder, haha de var en höjdare på palace ;)

iallfall, efter den här helgen längtar jag nu till midsommar! :)

RSS 2.0