Lång helg!

Ja de blir de för mig. Är både ledig idag och även imorgon också! :) Denna måndag består av storstädning och allt annat som behövs för att göra lägenheten skinande ren. Har redan hunnit med att diska, tvätta tre tvättar, plockat i lägenheten och lagt in allt i garderober osv. Har bara damning, damsugning och torkning kvar o sen är jag klar. Skönt :)

Ska snart laga lunch också och det blir något så enkelt som stekt falukorv med stuvade makaroner och rivna morötter, mumsfillibaba! Sen ikväll blir det träning som jag ser fram emot :)



Ha en fin måndag!
Sanna


(Går)dagens händelse!

Igår på vägen hem så somnade stickan, så sött med öppen mun. Då bestämde sig jersan för att skoja till det lite genom att lägga ett kex i munnen. Det roligaste var att det tog ungefär en minut innan hon vaknade till och då fick alla sig ett gott skratt!

Jag fångade såklart detta ögonblick på bild:


Min dag!

Min fina Mamma!



Sushi, så himla gott!



Mina två fynd, 40 kronor för båda!



Love it!



En fin blus fyndade jag också..


Myssöndag!

Har haft en himla mysig dag med Mamma!

- Först var vi på loppisen i Folkets hus vid sandra. Var väldigt mycket folk faktiskt och jag fyndade två superfina halsband för 40 kronor sammanlagt, ska lägga in bilder sen tänkte jag.
- Därefter var vi på coop forum en sväng och där köpte jag två påslakan som också var billiga med leopardmönster. Riktigt häftiga :)
- Sen kollade vi in B-laget en sväng och dem vann med 5-0. Mycket bra!
- Sen åkte vi till stan och satte oss och åt sushi. Var riktigt gott faktiskt, blir bara bättre ju mer man äter det måste jag säga!
-Sen var vi till sist uppe på Vila en sväng och där fyndade jag en vit volangblus för 80 kr!

Nu sitter jag i Ljungbyholm hemma hos Mamma och ska faktiskt sova över här. Vi ska snart göra våfflor och bjuda på när pappa kommer hem, ska bli riktigt mumsigt :)

Just det, var och besökte Maria en sväng också. Hon åker ju iväg ut i världen i tre månader i morgon och jag känner verkligen att jag kommer sakna henne. Men ha det så himla bra, så ses vi snart igen :)

Återkommer med bilder senare!
Sanna

Arg, frustrerad men ändå glad!

Arg för att älvstranden lyckades sätta 5-5 när de var 30 sekunder kvar av matchen, frustrerad över att de var så orättvist men jag är glad för att jag spelar i världens bästa lag!

Har som sagt varit i Göteborg o spelat idag och jag måste säga att vi gjorde en bra match, är bara så tråkigt att vi inte kunde få vinna den också, de var vi värda efter allt slit. Låg under med 3-0 efter tre minuter och gjorde en rejäl upphämtning och ledde med 5-4 tills klockan slog 19.38 något sånt. Sedan förlorade vi tyvärr i sudden. Var iallafall himla kul att spela, trots att jag fick ha min gamla klubba som sög, gjorde mitt bästa iallafall :) Så nu ser vi fram emot nästa match som vi ska vinna!

Nu blir de bums i säng. Sov inte en blund på hela bussresan så nu är jag riktigt trött!
Sanna

Taggggaad!

Nu säger jag godnatt och hoppas på en god natts sömn så jag är pigg imorgon. För då jäklar! Har laddat hela kvällen nu och hoppas såklart på vinst, men främst att vi gör vårt allra bästa. Kom igen CL!

Kvällens middag och morgondagens matsäck, yummie!


Sweet dreams!
Sanna

Friday!

Har precis kollat handbollen och dem förlorade, får hoppas på brons nu istället! :) Har precis lagat bulgursallad som jag sitter och smaskar på, väldigt gott blev det. Gjorde även till imorgon såklart!

För imorgon är det dags för bortamatch med A-laget. Ska till Göteborg och spela mot Älvstranden! Har fått reda på att jag ska starta och de ska bli så himla kul. Nervöst, men kul! Blir en heldag alltså.

Nu ikväll blir de lugnt med lets dance, vindruvor och sen gå o lägga sig tidigt! :)
Sanna

Trööööttt!

Har inte sovit alls bra inatt och inte de senaste nätterna heller. Är inne i en period där jag har svårt att sova och de är lite jobbigt faktiskt. Hoppas de går över snart!

Nu ska jag iväg till jobbet, har en kort dag idag och jobbar bara 10-15. Sen blir det nog allt lite shopping tror jag, lönen har ju kommit :) Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, de återstår att se..

Ha en fin fredag!
Sanna

Torsdag!

Ännu en ny dag, jag tycker dagarna går så fort nu för tiden. Visst är det bra, för nu vill jag ha våååår! :)

Dagens planer är jobb 11-16, sedan blir det träning och ikväll blir de matlagning. Hade tänkt mig göra en fiskgratäng med fisk och räkor och potatismos till de. Får bli lite improvision där tror jag allt, spännande! :)


Saknar dig massor syster!


Ha en bra torsdag!
Sanna

Lill-lördag!

Då var de onsdag igen och jag vet att de varit lite dålig uppdatering här på bloggen, men har haft fullt upp! Igår så var de jobb 12-17, sen hämtade jag upp Monzora, handlade på Maxi och åkte hem till mig. Sen lagade vi pastasoppa med kassler och kollade på filmen "the switch", himla bra faktiskt :) bra tisdag!



Idag så väntar jobb 12-17, sen direkt efter det blir de träning och sen blir de en lugn kväll, känns som jag behöver det :)

Ha en fin onsdag!
Sanna

Måndag!

Ny vecka och nya möjligheter. Idag är jag ledig, känns skönt efter en jobbhelg. Har bara lite smågrejer att göra, annars är det rätt så lugnt. Måste iallafall städa, för min lägenhet ser ut som ett bombnedslag! Sen ikväll är det dags för träning, wohooo!

Måste bara säga att jag har haft en grymt bra helg! Full av jobb, men hade en super bra lördagskväll. Var hos Maria, lagade tacos och sen blev de lite spel och snack med cissi och rebecca också. Avslutade kvällen på harrys med massa dans, riktigt kul var det! Den kvällen får jag elva länge på eftersom ni om en vecka försvinner ut i världen, i tre hela månader!!! Igår var en lugn dag med jobb och sen matlagning igår kväll. Gjorde en grymt god paj och kollade igenom Masterchef USA. Kanonhelg alltså!


Cissi, jag och Maria på nyår!


Ha en fin måndag!
Sanna

Vinst och mål!

Kvällens vinst i derbyt moit färjestaden satt riktigt fint. 7-4 blev det till slut och vi var grymt bra idag, bästa matchen vi gjort denna säsongen tror jag allt! Blev även målskytt idag och målet var nog det snyggaste jag gjort(på väldigt länge). Så jag är väldigt nöjd och glad!


Kommer sova gott nu inatt. Godnatt alla fina!
Sanna

Godmorgon fredag!

Idag är jag leeedig, himla skönt faktiskt :) planerna är inte så många. Åker nog en sväng till stan tror jag faktiskt, kanske skulle möta upp amanda en stund. Sen kanske mamma skulle komma in i eftermiddag och då följer jag med henne till hansa. Annars är jag väldigt laddad till kvällens match mot färjestaden, har inte spelat på över en månad!!

Inatt så drömde jag att min syster klippte mitt hår kort, som en page och jag var verkligen jätteledsen. Men nu funderade jag lite, tror ni de hade passat mig?


riktigt snyggt på gwyneth iallafall..


Ha en underbar fredag!!
Sanna


Sååååå gooottt!

Har lagat en helt fantastiskt god kycklingwok med nudlar ikväll. Den slår fasen thai taste alltså :) Gjorde en blandning av nudlar, kyckling, bambuskott, broccoli, haricorts verts, paprika, morot, champinjoner och cashewnötter. MUMS! Lägger ut "receptet" senare kanske, om någon vill!

Annars så har jag jobbat och tränat idag, varit rätt sliten även om de inte blev sent igår. Det var så jäkla mycket folk att vi kom inte ens in. Stod i kö 1½ timme och när jag var längst fram så stängde dem den kön, kul?! njae, avslutade kvällen på corner och sen blev de sängen. Skönt att höra att de inte var så jäkla bra iallafall!

Imorgon är jag ledig. Vet inte när jag var ledig en fredag sist alltså! Men i vilket fall så har jag absolut noll planer imorgon förutom på kvällen då det är dags för derby mot färjestaden, så kul! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på handbollen!
Sanna

Tattoo?


Jag vill ha en tatuering nu, syster vad tror du?

Lill-lördag!

Onsdag, mitt i veckan och såklart lill-lördag och de ska vi fira! Min dag är fullbokad och såhär ser den ut:

- Handla på city gross
- Jobb 12-17
- Träning 18-20
- Lite stress och fix
- Lite förfest hos Monzora
- Harrys och Volym

En mycket bra onsdag, ser fram emot kvällen. Kommer nog vara sjukt mycket folk och så är ju Rebecca och Fiona i Dj-båset. Kan inte bli annat än bra!

Nu måste jag fixa lite, ha en fin onsdag!
Sanna


Ledig!!!

En helledig dag, fint ska de vara! :)

Har precis städat upp lite och ska snart äta lite lunch, blir rester från gårdagen. Bakad potatis med räkröra, mums! Därefter ska jag in till stan och kolla upp en grej. Sen ska jag möta upp amanda för en långfika. Sen ikväll blir de matlagning och träffa Monzora.


Längtar tills man kan gå klädd såhär igen :)


En mycket bra ledig dag väntar!
Sanna

Slut på denna måndag!

Haft en bra dag, timmarna bara flög iväg på jobbet idag och sen blev de träning. Kändes ovant konstigt nog, men har ju varit borta från innebandyn ganska länge. Var en rätt seg träning så nu längtar jag till onsdag!

Måste bara ge er ett tips. Idag fyndade jag ännu fler par trosor. Köpte sju stycken till idag så har nu sammanlagt köpt nio trosor för ca 90 kr, riktigt billigt och dem är fina faktiskt! Cubus har trosor för 9 kr styck och Lindex har tag 2 betala för 1 på rea-underkläder. Ett tips såhär en måndag kväll!

Imorgon är jag ledig igen och då väntar städning, rensning, undersökning, fika med amanda? och sen på kvällen blir det en träff med Monzora också!

Godnatt alla fina!
Sanna

Dagens!

En enkel vardagsoutfit såhär en måndag som spenderas på jobbet!


Leokofta Cassels Jeans och linne H&M Halsband Lindex

Måndag och ny vecka!

Idag består dagen av att handla lite smågrejer, lämna tillbaka två grejer jag köpt, jobb och sedan träning, wohooo!

Ville mest kika in och visa mitt nya fynd jag gjorde igår. Den är verkligen annorlunda men det är det som gör hela topen/klänningen. Jag gillar den skarpt iallafall! 104 kronor fick jag ge för den på MQ, 70 % ;)

Vad tycker ni om den?



Nu måste jag rappa på om jag ska hinna med allt, Ha en bra måndag!
Sanna

Imorgon börjar mitt nya liv!

Efter att ha bakat två sorters muffins och ätit fyra(!) stycken så börjar mitt nya liv imorgon. Träningen sätts äntligen igång (efter att ha varit sjuk i en hel vecka) och så ska jag försöka att undvika onyttigt socker(lördag och helg räknas inte såklart) .Måste iallafall erkänna att muffinsen var sjuukt goda så jag kunde inte motstå dem och min ursäkt är att dem var så små haha ;)

Gjorde iallafall vanliga kladdmuffins med vit choklad i och även vita kladdmuffins och de sistnämna var magiska! :) Så testa det!


Annars har min helg var lugn och skön. Har bestått av lite jobb, myskväll med Marran och Cissi, Innebandy gånger två, lite shopping, lunch med mamma och bakning som sagt. Helt okej helg! Fyndade lite extra idag, två par söta spetstrosor för 15 kronor styck och en vinröd assymetrisk topp/klänning från MQ på 70% rea. Fint!

Imorgon väntar jobb 14-19 och sedan blir de äntligen lite innebandyträning!

Hoppas ni haft en bra helg!
Sanna


Kom och shoppa REA!

Nu blir de jobb hela dagen 10-17. Kom gärna runt en runda på Cassels, vi har mängder med rea kvar och endel av det är mycket fina kläder. Så passa på att fynda!

Kommer ni ihåg när jag gick modell, kläderna jag hade på mig är på halva priset nu!

Bolero 299 Nu: 150
Den lilla svarta 259 Nu: 130

Hoppas vi ses där!
Sanna

Friday!

En fredag som bestått av jobb, shopping med mamma & pappa en stund och matlagning. Nu sitter jag och kollar på lets dance i min ensamhet. Är så himla trött så får bli en tidig kväll idag. För imorgon väntar jobb igen, 10-17 så de är en heldag!

Förkylningen sitter fortfarande i, men nu är det bara i näsan så de är skönt. Är trött på skiten nu iallafall!

Ha en fin fredagskväll!
Sanna

Sovtajm!

Hade tänkt gå och lägga mig nu och förhoppningsvis få en hel natts sömn. Igår natt var nämligen en av de värsta på länge. Vaknade ungefär varje timme av att jag mådde jätteilla och trodde jag skulle spy, men sen kom det inget. Förutom sista gången och då var klockan kanske sex. Fick sen tre fina sovtimmar där jag drömde en fin dröm.

Nehe, nu ska jag få en hel natt med skönhetssömn, det behövs för att jag ska bli helt frisk:) Godnatt!
Sanna


Magiskt gott!


Det här var det godaste jag ätit på länge! Att något så enkelt kan vara så gott alltså. Men imorgon blir det lite mer avancerat, men det tar vi då.

Jag gjorde egen panering till fisken och sen gjorde jag potatismoset själv. Sen var de klart, Mums! Det här kommer jag göra snart igen, var så säker!

Torsdag kväll!

Den här veckan går så segt, borde inte var helg nu. Kan vara den tråkigaste veckan på länge för mig och de beror på den jäkla förkylningen, tur är jag på bättringsvägen iallafall.

Idag har jag jobbat några timmar och Vi sänkte mängder med nya kläder till riktigt bra priser, och denna gången var det väldigt snygga grejer som är med på rean, så ta en tur förbi Cassels! :) Jag fyndade iallafall ett svart spetslinne på jobbet för 80 kr, nöjd och glad :) Tyvärr blev de ingen träning idag, vill verkligen träna men känner att de är bättre och vila o köra för fullt nästa vecka!


det var detta fina jag fyndade på jobbet idag, finns även i färgen kamel ;)


Efter jobbet blev det att handla på både netto och maxi, dessutom var jag inne på lindex och fyndade lite. Fyra par strumpor, ett par hjärtstrumpbyxor och ett läppstift för 60 kr sammanlagt, de kallar jag fynd! :)

Nu blir de matlagning: ska göra eget potatismos och panera min egen fisk. Ska bli riktigt gott!

Ha en fin torsdagskväll!
Sanna


Uppdatering!

Denna dag har varit väldigt lugn om man säger så, hoppas verkligen de hjälper lite, blir galen på den här förkylningen nu.. Har handlat en massa billigt på ica som är bra att ha och nu så håller jag på att tvätta, det behövs verkligen! Annars är jag så ledsen över att jag inte kan träna, är så sugen, men jag vill ju inte att de ska blir sämre..

Kvällen ser ut som följande att jag tänkte göra scones med ost och te, sen grönsaker och dipp till efterrätt. Ska även se premiären av Sveriges mästerkock på tv. Myskväll alltså!


Onsdag!

Känner att jag äntligen är på bättringsvägen nu, är fortfarande förkyld och har lite ont i halsen men de känns iallafall bättre. Vill så gärna träna ikväll, men tror det är bättre att jag avstår.. Hoppas jag kan träna imorgon istället!

Idag är jag ledig så jag ska bara vila upp mig hade jag tänkt, har inte mycket ork om jag ska vara ärlig. Måste tvätta och handla lite mat, sen så ska jag komma på något riktigt gott att laga till kvällen!

En rätt osminkad Sanna med ljust hår från i somras:
Bild tagen av Nina

Ha en fin onsdag!
Sanna

Det är inte sämre iallafall..

Känns lite bättre i halsen idag, men näsan rinner hela tiden. Så Maria du är inte ensam om de ;) Däremot har jag fått någon konstig hosta och jag känner bara att snart går droppen. Har varit inne på apoteket på hansa tre dagar i rad och hon börjar känna igen mig nu och idag sa hon "tycker synd om dig, hoppas det går över snart". Synd att hon inte har någon mirakelkur till mig?

Iallafall, har haft en kanondag på jobbet idag. Har fått ändra om och göra lite väggar och sånt kul. älskar det :)

Men nu ska jag hem till Mamma&Pappa i ljungbyholm och kurera mig. Ska äta varm korvgryta, fruktsallad och sen vid 22 ska jag äntligen få se filmen Precious, går på canal+!

Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag!
Sanna

Sjukling!

Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Har knappt ingen röst, jätteont i halsen och täppt i näsan. Alltså värre än igår! såhär har min dag sett ut iallafall

- Vaknat upp utan röst och börjat grina lite för jag har så ont i min hals
- Jobbat (stod knappt inget i kassan pga rösten)
- Sänkt en massa varor
- Larmat och plockat upp nya varor
- Blivit kär i en svart kavaj på jobbet, problemet är att den kostar 799= dyrt:(
- Gått en runda på Hansa
- Tröstshoppat en jättefin klänning på Vero Moda (En marinblå med volanger för 130kronor bara!)
-
Missar träningen ikväll :( dumma hals

Så nu ska jag vila upp mig som min chef sa, ska kurera med broccolisoppan som blev över igår, massa te, nässpray och halstabletter. Är bara att hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon!


den här köpte jag idag, fast mörk/marin blå! Fin va?


Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!
Sanna


Förkylningen består!

Inte alls bättre idag, snarare sämre.. Men nu blir de iväg till jobbet iallafall, de är ju bara fem timmar så får göra mitt bästa!


dunderkur någon?

Ha en bra måndag!
Sanna

Halsont och broccolisoppa!

Åhh, jag är så sur. Jag har fått rejält ont i halsen, och de gör ont när jag sväljer. Jag som tyckte jag klarat mig så bra genom att inte bli sjuk, men bara för de så kommer det. Jaja, de kan bara bli bättre.

Har haft en kanonhelg! Har jobbat hela helgen men de har varit kul, trots lite folk. Har iallafall fått ut mycket nya varor och ändrat om lite i butiken. Sen igår var jag på förfest med ett gäng tjejer hos Sara. Riktigt kul som vanligt! Sen skulle vi till harrys, men vi var för unga tyvärr så då blev de palace. Vilket var sådär, men de var kul att få dansa iallafall! :)

Nu ikväll har jag bara lagat broccolisoppa för min onda hals och den blev magiskt god! Nu plöjer jag igenom massa top model avsnitt och ska snart värma till en chailatte. varmt är bra för halsen sägs det ;)

Ha en fortsatt bra söndag!
Sanna

Fredag!

Har haft en riktigt bra fredag! :)

Började med jobb 9-16, sedan direkt till friskis för att träna lite på gymmet, sen blev de handling med Maria och Maja till kvällens mat. De blev tacogratäng med sallad och tacoschips. Mumsigt, sen kollade vi lets dance och snackade en massa. Mycket trevligt! Maja åker ju tillbaka till Uppsala på söndag, kommer sakna dig!


gammal bild, men här är vi tre iallafall:)


Imorgon väntar jobb 10-17 och jag är riktigt sugen, vad som händer på kvällen har jag ingen aning om. Återstår att se imorgon :)

Godnatt alla fina!
Sanna

Trettondagen!

Idag är jag ledig, så skönt att få sova ut efter gårdagen. Hade iallafall en grymt bra onsdagskväll, började med förfest hos herrlin med trevligt folk och avslutade kvällen med en massa dans på harrys. Hade riktigt kul faktiskt!

Idag är jag inte så sliten som jag trodde, så snart ska jag sätta igång med storstädning, diskning, damning och dammsuga(blev ju ingen städning igår). Sen vid 16.30 hade jag tänkt träna på friskis och köra styrka/medel pass. Körde medel igår med sara och de var kul och detta blir ju mer styrka och de gillar jag! Får se om jag får med mig någon.


Den här magen ska jag få igen, magträning nästa!


Sen kanske jag ska äta med Mamma&Pappa senare också, får se hur vi hinner med det!

Men nu ska här bli rent och fint!
Sanna


Onsdag!

Både lill-lördag och trettondagsafton på samma dag, inte illa!

Såhär ser min dag ut:
- Städa
- Äta lunch
- Handla
- Träna på friskis
- Utgång!

Härlig dag alltså. Igår efter jobbet lagade jag mumsig mat i form av potatis, sås och kotletter. Sen hyrde jag och Monzora film och till slut efter en timme i butiken så gick vi därifrån med den nyaste bring it on, rätt rolig ändå även om man visste vad som skulle hända ;) Sen hade vi tjejsnack ända till halv ett. Så blev en mysig tisdagskväll!

Nehe, städa var det. Ha en fin onsdag!
Sanna

Road trip!

Ja, idag tog jag bilen och Monzora och åkte på en liten roadtrip till växjö! Började på samarkand och avslutade i stan. En himla mysig dag blev det och mycket skratt. Jag fyndade ett par skor för 99 kr och sen köpte jag ett fint silvrigt halsband med turkosa detaljer på från bikbok! :)

Nu ligger jag i soffan helt död, känns lite småjobbigt att veta att det är beeptest ikväll på träningen, men de är bara att ta sig igenom det.

Förövrigt är jag riktigt sugen på utgång på onsdag, minns förra året då jag och stickan drog ut på trettondagsafton(en tisdag) och hade riktigt kul. Någon som är sugen på att hänga med? ;)


Nehe, bäst att piggna till lite!
Sanna

Slapparsanna!

Har börjat 2011 med två riktiga slappardagar!

Igår låg jag i min soffa o kollade film hela dagen och när kvällen kom fick jag sällskap av Mamma och Pappa med thaimat och min fjärde(!) film för dagen!
Idag så har jag slappat, men också varit på både siba, onoff, mediamarkt och elgiganten för att hitta en dvd eftersom min gick sönder igår. Till slut hittade vi en på maxi, haha! Vi var även på Hansa en snabbis och där hittade jag en fin tröja på rea på Cubus :)

Ikväll väntar bio med Maria och vi ska se svinalängorna, har hört att den ska vara hemsk, men bra så jag håller tummarna :)

Nu väntar diskhögen på mig, ha en fortsatt bra söndag!
Sanna

Tre bilder från igår!

Resten finns på fejjan!



Traditionen håller i sig, nyårsglasögon 2011 såklart!


Nyårsfin!




Klänning H&M Strumpbyxor Lindex Skor Scorett Ring present och glitter

Godmorgon 2011..

.. och godmorgon baksmällan! Men de var det helt klart värt. Hade det underbart kul under de sista timmarna och kunde inte firat in det nya året på ett bättre sätt!

Började kvällen igår med mingel och en aptitretare, sen blev det trerätters: räksoppa, potatisgratäng och fläskfilé och till sist marängsviss. Och emellan rätterna hade värdinnorna fixat lekar som vi körde. Jag hamnade i de bästa laget och vi vann såklart. Vinsten var små jägerflaskor och de blev nog en för mycket, haha. Sen fortsatte kvällen med vin, vänner och musik. Vid tolvslaget tog sig alla ut och champagnen öppnades, sen såg vi fina nyårsraketer och jag bara njöt!:) Efter att vi hade firat en massa så skulle jag ta mig vidare. Men kom visst bara så långt som till min lägenhet, där jag somnade med kläderna på! Härligt slut på 2010. Tack till värdinnorna, mina vänner och alla inblandade för en fantastisk kväll :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske thaimat och bio? hoppas det, för de låter som en bra bakisdag :)

Hoppas ni också hade en bra kväll igår, nu ser vi fram emot vad 2011 har att erbjuda!
Sanna



RSS 2.0