VINST

Andra raka trepoängaren ikväll, nu har de lossnat och nu är vi på gång igen. Så himla go vinst..

Godnatt från en lycklig Sanna!


Pajbak

Jaha, då har jag precis tagit ut min lax och spenatpaj ur ugnen. Galet kanske klockan kvart över tio. Men jag hade ingen mat som jag kan äta innan matchen och jag hinner inte fixa de efter jobbet så såhär fick de bli:) Känner mig ganska duktig faktiskt:)


Me

Bild tagen av Nina!


MÄTT

Snacka om att jag är fullproppad i magen nu men gott, det var de:) speciellt cheesecaken, mums!

Har iaf klippt isär fribiljetter till onsdagens hemmamatch. Vi möter Ljungby i A-hallen klockan 19.30. Är det någon som vill komma o heja på mitt lag? Säg bara till isåfall:)

Mina fina, bruna o bästa päron:)


Adventsmys

Nu väntar jag bara in sällskapet:)


1:a advent

Ja idag är de 1:a advent och den har jag än så länge spenderat på jobbet. Har min sista rast nu, sen slutar jag om en timme och då kommer Mamma och Pappa på adventsmys hos mig. Ska bjuda på glögg, pepparkakscheescake, saffransbiscotti, skumtomtar och dumle pepparkaka(om jag hittar). Gott och mysigt!

Såhär julig är jag idag, blusen är från zara o jag älskar den!


Godnatt

Vinst, mys och harrys med vänner har min lördag bestått av. Trevligt värre! Nu lägger jag in handduken, imorgon är de jobb som gäller o 1:à advent, mysigt!

Man slutar aldrig att förvånas..


Fredag och helg!

Än så länge har denna fredag spenderats med jobb, lite ärenden, julshopping och hör o häpna bakning. Hittade min och systers första julklapp till Mormor, otroligt skönt.. Däremot blev jag lite besviken på Cubus idag, dem hade 30 % på alla kläder och jag hittade ingenting, men lika bra kanske ;) Sen har jag bakat pepparkakscheesecake som jag ska bjuda mina päron på söndag, då vi ska ha lite adventsmys efter jobbet :)

Det blir en lugn fredagkväll, ska snart göra mig en nachostallrik och därefter blir det Idol! Skönt att ta de lite lugnt eftersom vi har match imorgon och den måste vi vinna, vi ska vinna den, så är det bara. Sen imorgon kväll ska jag bort till Maria och umgås med vänner och dricka lite vin, de är ju ändå lördag :)


En gammal favoritbild på Maria och mig :)


Ha en fin fredag!
Sanna


Torsdags slut

Sammanfattar denna lediga dag med att jag har bakat tre gånger, tvättat, städat, julpyntat med de jag hade, ätit för många saffransskorpor(men dem är ju så goda, mmm) tränat o varit lite oseriös.

Imorgon är de fredag o då jobbar jag lyx-passet 9-14, sen har jag lite små ärenden och därefter en oplanerad kväll, återstår att se vad som händer.

Godnatt!


Syskonen Mattsson

Titta vilka jag hittade i kalmarposten idag.. :)


Bak-sanna

Nu håller jag på o baka saffransbiscotti, de är hälften bakade, nu ska dem bara torkas också och jag kan lova att dem smakar fantastiskt redan nu;)


Bra start!

Startar denna torsdag med lite lyx! Nybakade frallor, ägg o fil med massa gott o blandat!


Tom

Va säger man när man läser dagens barometern? Jag fick veta de igår men ändå blir jag chockad när jag läste de. Vi står nu på 0 poäng, alla våra vunna poäng är nu borta. Och allt straff har inte kommit än, då våra tränare fortfarande inte får något beslut när dem får vara tillbaka. Allt detta kaos som en person skapat gör mig ledsen, arg o frustrerad, men även jäkligt taggad.

De är en uppförsbacke men nu gäller det att ta fram hårdhandskarna o visa alla att vi inte tål sånt här, att visa att vi kan, för de är jag säker på. Nu kör vi tjejer, med start på lördag!


Min onsdagkväll

Har plockat lite i lägenheten o nu sitter jag o äter. Var på citygross förut idag o då var vårrullar billigt så de blev jag sugen på, så blev det. Förresten så var de gratis tassimo-kaffe där idag och jag tackade o tog emot, mums! Nu ska jag fortsätta äta o snart kolla in bonde söker fru för att se vilka valen blir!


Julkänsla

Har gjort om på jobbet både igår o idag med röda färger o tema jul. Idag har jag även julpyntat med gran, kulor o hela kittet och de blev så bra! Nu har jag mer julkänsla en någonsin så ikväll blir det nog lite glöggdrickande o på min lediga dag imorgon blir det till att julpynta hemma, mys!


Lunch!

En gammal favorit, enklast är oftast godast:)


Måndag och ny vecka!

Jag startar denna vecka med en ledig måndag och de känns helt underbart skönt vill jag lova. Jag har inga planer idag mer än att handla och matlagning. Sen ikväll är det bio och träning!

Annars har helgen bestått av skratt, förlust, förfest hos Frida, dans på harrys, god mat, serietittande.

Måste bara berätta om igår. Var så sugen på kladdkaka så hittade ett recept för att tillaga den i micron för att de skulle gå fort. Det gick bra framtill de var en minut kvar ca. Då börjar de lukta och pysa rök ut ur micron, kladdkakan var svart och de luktade förjäkligt. Haha de hela slutade med att jag inte fick min kladdkaka och de luktar fortfarande bränt även idag, haha :P

Ha en fin måndag!


Gomorgon!

Börjar söndagen med smoothie!


Fredagsmys

Hos Amanda och Martin!


Älskar att fynda!

239 kr, din sko (har kostat 499)


Dagens detaljer

Ny kofta från jobbet i min favoritfärg just nu, armband från jfr och min födelsedagspresent, en klocka som halsband:)


Många känslor

Är både besviken, frustrerad, förbannad och arg. Vi förlorade med 2-1 o de var så orättvist:( dessutom med världens sämsta domare, men de är som de är. Vi har inte turen med oss, men de är bara att gilla läget o ta tag i det igen. Match på lördag igen o då är de vinst som gäller.

Sen är jag arg på vuxna människor som bara är ute efter att förstöra och knäcker en person som alltid ger av sig själv för att 30 unga tjejer ska få göra de dem gillar mest. Jag förstår inte hur man kan göra så, förbannad blir jag!

Men dags o sova, upp tidigt imorgon för säljutbildning, sen jobb, handling och sist fredagsmys med mig själv.

Godnatt!


Är så glad

För att jag har så fina vänner. Haft lite kalas o firat min födelsedag ikväll. Bjöd på pajbuffe, sallad o bröd och till efterätt blev de vitchokladkladdkaka med grädde o hallon, mums. Jag blev iallafall mätt:) Sen fick jag väldigt fina presenter som jag blev jätteglad för, tack så himla mycket. Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna:)

Såhär såg efterrätten ut:


Nu blir de god mat:)


Firar!

Har precis fått öppna lite paket o det här fick jag:) en klocka som ett halsband, boken Elsas hemlighet, presentkort på make up store(en sminkning plus varor för 495 kronor), body butter med kokossmak! Tack mamma o pappa:) vinglasen som skymtar i bakgrunden fick jagvi söndags av min bror och nina!

Nu ska vi ut o äta, mums!


Hipp hipp hurra

Grattar mig själv på min födelsedag. Som än så länge har innehållit tvätt, städning och annat fix. Har öppnat två paket från mig själv som innehöll en kofta och blus från jobbet(låtsas att de var presenter;) snart blir de iväg till träningen och därefter blir de till o fira med mina fina päron. Vi ska ut o äta o jag längtar, ska bli så mysigt och gott:)

Tack för alla gratulationer idag, hade sju sms när jag vaknade o de värmer:)

Men förresten, Är de någon som ser att något har hänt i min lägenhet idag?


Hittade denna fina!


Känner knappt igen mig själv på den här bilden..

Enkelt och snyggt

Hittade denna väldigt enkla klänning på nelly och jag gillar den skarpt. Gillar att den kan användas både till vardags och fest. För på med ett stort glammigt halsband så är man festklar direkt.




älskar ryggen..

Söndag som snart är slut..

Jag är helt slut, verkligen.. Är hemma i ljungbyholm iallafall o de blir att sova över. Idag har jag jobbat och de var väldigt lugnt. Sen har vi som sagt firat lite födelsedagar, fars dag och bröllopsdag och annat. Ätit god mat och god tårta såklart :) Fick två jättefina vinglas av brorsan och Nina och sen fick jag pengar av Mormor&Morfar.

Gårdagen var annars en riktigt bra kväll. Jag, Frida, Cissi och syrran hade en grymt bra förfest hemma hos mig med skrattattacker, socker-låten, gott vin, gott snacks och go musik. Sedan drog vi vidare till grabbarna som hade lagfest, riktigt kul där också. Sen skulle vi till Harrys, men jag, cissi och frigge var för små och kom inte in. Men då lämnade hela vårt gäng på kanske 15 pers kön och drog till olearys och dansade loss istället. Där förlorade harrys på att inte släppa in oss, haha. Tack för igår allesammans :)

En fin bild som cissi tog igår..


Kalas

Vi firar tre födelsedagar och farsdag med min favorittårta! Mums..

Grattis på din dag Mamma!


Ledig lördag!

Vaknade upp denna lördag rätt trött, kunde inte sova igår och är fortfarande besviken på gårdagen, men inser också att de var första matchen för mig på fem veckor, så de är inte konstigt att man är lite ringrostig. Men nästa match är min helt enkelt!:)

Idag ska jag följa med Syrran o hälsa på Arne och Jon. Sen vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Lite vin blir det iallafall:)

Ha en fin lördag!


Vinst

Vi vann till slut med 4-3 efter Sudden, men jag är så jäkla besviken på mig själv så jag kan inte riktigt vara glad..

Men skönt med vinst iallafall, ska fira med godis och idol i repris!


Fika!

Mys-fika med min vän :)


11-11-11

Inte ofta datumet är såhär. Blir spännande o se om man har någon tur idag då. Är iallafall ledig idag och ska snart in till stan o ta en fika med Amanda:) mysigt ska de bli, var alldeles för längesen. Sen blir de bara o ladda inför matchen ikväll!

Idag inviger jag min nya stickade poloklänning som jag köpte i Stockholm!:)


Laddad

Är så sjukt taggad inför matchen imorgon. Hade en bra träning idag också så känslan är mer än bra. Åh längtar så, är ju ändå fyra/fem veckor sen jag spelade match. Skönt o vara ledig imorgon också..

Kom o kolla o heja, 19.30 i A-hallen. Be there!:)


Efterrätt

Dags att hugga in på fruktfatet och att sätta på filmen:)


Mamma-mys!

Nu är mamma här o äter min hemlagade gratäng. Sen blir de bonde söker fru och film:)


Onsdag

Denna onsdag består av jobb, packa upp efter helgen(jag vet, men jag har verkligen inte haft tid), tvätta och ikväll blir det Mamma-mys. Ska bjuda henne på potatis och kasslergratäng o så ska vi hyra film.

Såhär ser jag ut idag, med en kornblå klänning från just Cassels:)


Godmorgon tisdag

Är helt slut, somnade inte förrän tolv igår och upp åtta idag. Har helt enkelt inte återhämtat mig från den galet roliga helgen.. Mer om det en annan gång.

Nu ska jag snart cykla till jobbet och jobba halv tio till fem, sen direkt till träningen.

Ha en fin tisdag:)


Favorit i repris


Djävulen och ängeln!

Sjuk kväll igår, punkt!:)


Frukostbuffe!

Det bjuds på brunch denna lördag, fint!


Kvällens outfit!

Ska besöka linda o kobbe i gröndal ikväll. Inviger min nya blus från zara som jag köpte idag. Känner mig lite julig, men jag gillar det:)


Nöjda!

Nu är vi klara med dagens shopping på sju timmar, många påsar blev det:)


Vi har det bra..


Då var man igång!


Torsdag i stockholm!

Idag väntar nya äventyr. Ska möta upp syster i stan vid halv elva o då ska vi handla till maskeradfesten på lördag. Sen blir de matshopping o lunch innan vi möter upp Frida på centralen. Kvällen får vi se vad de blir av, tacokväll är iallafall planerat:)


Nöjd och glad!

Är framme i Stockholm o har haft en fin kväll. Bjöd syster på vapiano middag och vi hade väldigt mysigt med en massa snack:)

Har dock haft väldig otur med tunnelbanan idag, har fått vänta tio minuter varje gång nu ikväll, så just nu väntar vi på sista som ska ta oss hem till Lisas fina nya lägenhet!


On My way!

Har snart åkt två timmar, bara 4 o en halv timme kvar men jag är glad ändå:)


Färdigpackad!



Ja äntligen är jag färdig med min packning, men de känns som att jag har glömt något. Förhoppningsvis är det isåfall inget viktigt. Plånbok, mobil, laddare, kamera, linser är iallafall med! Sen har jag säkert packat ner några tröjor för mycket, men vill gärna ha lite o välja på när jag är där uppe, är ju ändå där i fem dagar ;)

Imorgon 08.30 bär det av med buss till kära syster och Stockholm, vi ses på Söndag igen!

RSS 2.0