Hemma i verkligheten igen!

Hemma i Kalmar igen och den här dagen har gått fort. Har jobbat 9-16, sen var jag på övning inför morgondagens modevisning i sporthallen. Därefter hem o byta om o sen till stan o möta upp jobbarkompisarna för att äta på källaren kronan. Testade lamm för första gången och det var mycket gott måste jag säga:) nu sitter jag hemma o är lite spänd inför morgondagen, men ska bli himla kul!!

Invigde ett nytt linne jag inhandlade i Stockholm ikväll:)


Utgång!!

Nu prövar vi Stockholms uteliv o firar Bella!


Hejdå Kalmar!

Sitter just nu i en varm buss på väg mot Stockholm, om en och en halv timme är de paus i ringarum och därefter är det bara 2 och en halv timme kvar innan jag blir upphämtad av Bellis!:) har precis smakat nya lokan med smak av jordgubb och lakrits. Riktigt god, perfekt när man är lite sötsugen;)

Men Ha en grym helg allihopa, de ska jag ha!:)


HELG och LYCKA!

Då har jag äntligen tagit helg efter nio dagars jobb i rad och inte vilken helg som helst. Utan fem dagars semester i Stockholm, ska bli underbart o komma iväg och som jag längtat:)

Sen svävar jag runt på moln o bara är så glad. Fick idag veta att vi vann budgivningen på en lägenhet i Stockholm! Syrran flyttar in 1:a juli o sen kommer jag en månad senare. Galet och nu ser jag verkligen fram emot hösten när jag blir en stockholmare!:)


Måndag o ny vecka!

Idag har jag i princip bara jobbat och tränat och lagat mat, ingen speciell dag alls. Mådde dessutom illa imorse men de gick över med en huvudvärkstablett sån tur va!

Annars så längtar jag till fredag för då blir det Stockholm!! Som jag har längtat efter syster o Bella och snart får jag träffa dem!:) håller dessutom tummarna för syster o en lägenhet hon kollat på, hoppas det är vår tur nu!

För övrigt så ska jag gå modehus ing nästa torsdag. Ska gå modell för en som heter Felicia o hennes egna kollektion hon gjort! Ska bli riktigt kul:)


Fredag!

Denna dag har bestått av Träning o jobb till stängning, var förbi Coop o köpte billigt lösgodis, var så sugen. Så de ska jag smaska på ikväll. Annars blir de bara matlagning o lets dance på tvn. Ladda upp för morgondagen som är jobb o sen direkt till läckeby för wittbergs 25-årsskiva, lär bli galet!

Invigde ett par shorts från new look i London idag, älskar dem!!


Torsdagsnöje!

Kom precis hem från krögers. Var först på Harrys o körde musikquiz, inte helt lätt men några rätt hade vi iallafall o de var jäkligt kul. Sedan drog vi vidare till krögers för en drink! Mycket trevlig torsdag, får vi göra om!

Avslutar med en bild på våra goda drinkar!


Kristi himmel

Ni vet känslan när man planerat upp dagen o de inte riktigt blir som man tänkt? Hade verkligen bestämt att jag skulle ut o springa idag efter jobbet men sen nu när jag kom hem så kände jag verkligen inte för det alls. Så jag skippade det!

Sitter o väntar på att klockan ska bli hal våtta genom att kolla in gårdagens bb. Sen blir det att bege sig till Harrys o köra musikquiz med mina tjejor, ska bli skoj:)

Ha en fin torsdag!


Dagens jobboutfit

Har dock inget från Cassels på mig idag, fuskar lite! Är mest h&m idag;)

Ha en fin dag, speciellt alla ni som är lediga;)


Friskis - mitt andra hem

Dags för andra passet idag, hehe. Hade väldigt tråkigt hemma så drog till Friskis o ska nu köra ett medelpass.

Åh vad jag älskar att träna!


Ledig måndag!

Denna lediga dag började jag klockan sju, när jag gick upp o åt lite frukost. Sen körde jag skivstång vid klockan åtta. Därefter har jag hunnit med att tvätta, sova lite till och lagat mat. Så typiskt att när jag är ledig o solen lyser, då blåser de iskallt så man ändå inte kan ligga i solen:( aja. Får se vad kvällen har att erbjuda!

Älskar när man är ledig o ska laga mat och man kan göra precis vad man tycker om och är sugen på, mums..


Lediga lördag!

Haft en bra dag som innehållit träning vid cissan, dubbelpass! Tagit de lugnt, varit i ljungbyholm o matat katten, shoppat en klänning i stan och sen bara förberett inför kvällen! Inväntar Frida som kommer vilken minut som helst:) sjukt festsugen o danssugen är jag, var ju fem veckor sen jag var ute i kalmar!

Har dock varit opepp på min garderob idag men tog ett säkert kort. Svart byxdress o röda läppar!

Ha en fin lördag!


Långhelg och fredagsmys!

Ja idag tog jag långledigt, är nu ledig i fyra dagar, underbart skönt:) o nu sitter jag i soffan mätt som en plätt! Har precis lagat lite lyxmiddag till mig själv:) och de blir en lugn kväll framför tvn med lite choklad som sällskap!

Imorgon väntar iallafall träning på friskis och sen en ledig dag innan kvällen bjuder upp till fest och utgång med Frida! Är partysugen så ska bli riktigt kul.

Ha en bra fredagskväll!


Trött och smärta

Haha träningsvärken sitter i, ajajaj. Men de är ju rätt gutt. Annars sitter jag helt slut i soffan min, funderar på att gå o lägga mig, men har ju svårt för att somna innan elva. Men kanske värt ett försök!

Medlemskvällen blev lyckad iallafall, mycket folk, snacks och en stökig butik som resultat. Hade o göra hela tiden så de var kul:)

Vi fick 50% på de vi hade på oss ikväll och jag köpte ett par ankelkorta jeans och en orange stickad tröja, och jag är nöjd!:)


Jag-kan-inte-gå!

Igår hade jag träningsvärk men körde ändå medelpasset med mamma. Men idag när jag vaknade upp så hade jag den sjukaste träningvärken jag nånsin känt tror jag, i precis hela kroppen. Trots detta körde jag ett cirkelgym-pass på Friskis o även om de var jobbigt så tog jag mig igenom det! Wohooooo:) Hoppas de gör att träningsvärken försvinner lite också;)

Idag väntar jobb 14-21. Mellan 18-21 så har vi kundkväll på Cassels! Kommer ni mellan dessa tider och blir medlemmar så får ni 25% på hela sortimentet. Kom o shoppa!:)



Gummiarmar.nu

En tisdag som har bestått av jobb. Var ganska lugnt på jobbet men mycket att göra så de gick fort. Efter det blev de lite slapp hemma o sen testade jag på TMI på Friskis. Sjukt jobbigt men väldigt kul var det. Mina armar är som gummi nu men så jäkla gutt!

Imorgon är de Lill-lördag och då blir det jobb och sen ska jag och mamma gympa medelpass, så kul:)


Ledig måndag!

Hann med både morgonträning på Friskis, storstädning, lite lite sol, stan och shopping, netto och matlagning. De enda jag hade velat hinna med mer av var solen, men de var saker som var viktigare.

Shoppade ett par slitna ljusa lagom höga jeanshorts idag på ginatricot, som jag letat o äntligen hittade jag "dem"!

Godnatt alla fina!


Lördag!

Äter Thai o dricker vin med kalle o cg!


Gårkvällen!

Glömde berätta om min fredag. Den var så himla trevlig:) först var jag hos Frida o kollade matchen med hennes föräldrar, blev bjuden på både vin o ananaspaj:) därefter gick vi lite spontant till krögers efter nio där någon gång o testade på deras passion daquari o jäklar vad god den var. Är lite småsugen på den igen;) sen blev de ett glas vin o en krögersbricka innan jag lämnade vid klockan tolv. Tack Frida för en mycket bra fredag:)


Jobblördag!

Dagens jobboutfit är klänning från Cassels, kavaj från h&m, halsband från forever21 och skor från topshop!


Fredagkväll hos Frida!

Vin, ananaspaj och FF-Gais! Fint är de, hejja hejja!


Äntligen Fredag!

O så är de helg, Även fast jag jobbar både lördag och söndag så gillar jag att de är helg:) har lunch på jobbet nu, så har bara några timmar kvar innan jag slutar vid fem. Senare ikväll ska jag bort till Frida o kolla när KFF spelar och sedan får vi se vad vi hittar på:)

Fredagens detaljer! Halsband från forever21 i London, turkosa naglar och ring från h&m!


Torsdag!

Nyss hemkommen från ett skivstångspass på Friskis och även lite löpning på gymmet. Jäklar vad kul de var, de blir de snart igen:) känner mig så nöjd över att äntligen kommit igång med träningen igen efter förra veckans förkylning. Så nu när jag varit så duktig o tränat varje dag denna vecka så blir de en välförtjänt vila i helgen!:)

Nu blir de in i duschen, sen blir de kroppkakor o lets dance. Ha en fin kväll!:)


Lill-lördag!

Shit vilket väder de har varit idag, men jag har inte kunnat njuta. För Kom hem från jobbet för en stund sen. Tiden gick rätt fort idag för de fanns endel att göra, så de var ändå skönt. Men blev ingen sol för min del idag.

Blev helt slut nu när jag satte mig i soffan, men vid sju ska jag köra ett medelpass så då blir jag nog piggare! Efter de blir de lugnt, glamorös onsdag va;)

Igår lagade jag kasslergryta, mums!


Duktig tjej!

Hade inte tänkt träna idag, men när jag kom hem från mormor&morfar kände jag mig lite sugen o tog mig en löprunda på 30 minuter o sen en kvarts styrka efter. Så jäkla skönt även om de var lite tungt flås efter förkylningen:)

Nu dusch och matlagning!


1:a maj!

Kroppkakor på gång hemma hos mormor och morfar. Om en timme är de färdiga, mums!


Valborg

Hade en jätte mysig Valborg igår. Grillade massa gott hos Maria, åt ananaspaj, drack rosevin och spelade spel. Sen bar det av till en annan fest och därefter kröggan. Lyckad kväll även fast de inte var så kul ute då:)

En somrig bild Frida tog på mig igår:) invigde mina röda nya klackar, love them!


RSS 2.0