Vimmel!

Oj vad mina läppar är röda!




Tips!

Köpte Elsas mode igår på coop forum för 69 kr! Har velat ha den sedan i julas och nu när den var så pass nedsatt köpte jag den, och jag ångrar det inte! Läste nästan halva boken igår och jag längtar tills jag ska läsa den ikväll! Är helt enkelt en Sanna-bok, för jag kan inte sluta läsa när jag väl börjat :)



Bilder från gårdagen

Batteriet tog slut, så de blev bara dessa!






Min helg!

Har haft en mycket bra helg faktiskt. Gör en kort liten sammanfattning :)

Fredag: åkte in till stan med monzora för att kolla lite. Där träffar vi på Karin, Wiberg och Herrlin som vi sedan lunchar med. Då bestämde vi oss också för att följa med dem ut till Hansa. Där blev det lite shopping, en blommig bustier för 19 kr, fynd! och även två nagellack. Efter det blev de även en fika tillsammans! Sedan tog jag, herrlin och monzora oss till city gross för att handla mat och godis. Sedan åkte vi hem till herrlin och lagade tacos och kollade lets dance. Mycket trevlig dag och kväll :)

Lördag: Sista bortamatchen för säsongen borta mot älmhult. Vi har segern i vår hand men slarvar bort den då dem gör två mål på 30 sekunder. Dock så skulle inte de sista målet godkänts då slutsignalen gick innan bollen var i mål. Riktigt surt och ingen rolig bussresa hem. De känns ännu surare nu när vi får veta idag att östa också bara fick ett poäng mot ingelstad, vilket betyder att vi hade lett serien om vi vunnit matchen. Aja, kvällen slutade iallafall bra. Blev lite vin och melodifestivalen och tjejsnack hos herrlin med karin och stickan, sen blev de ju en vistelse på palatset också. Bra kväll i vilket fall :)

Söndag: Vaknade upp hos herrlin runt halv tolv, åt lite frukost och sedan tog vi oss till sporthallen för att se herrlaget få stryk, riktigt dålig match faktiskt! Men nu iallafall så sitter jag här ensam hemma och har tråkigt. Jag gillar inte sega söndagar! Får iallafall finmiddag ikväll: potatisgratäng och fläskfilé. De piggar upp lite:)

Hoppas ni haft en bra helg allihopa!


Finally friday!

Ja, skönt med fredag och helg, även om denna helg kommer gå i raketfart eftersom hela dagen imorgon går åt till bortamatchen i älmhult!  De blir alltså en lugn helg, känns som de kanske kan behövas? Ja, de gör de nog!

Dagens planer är iallafall att ta mig till stan med monzora. De blir mycket trevligt! Sen får vi se vad som händer.

Så här ser jag ut dagen till ära:

Tröja med kedjor på axlarna Ginatricot Randig tröja H&M Kjol Indiska

Ha en trevlig fredag allesammans!

Hm-beställning

Beställde tre grejer från H&M såhär på kvällskvisten. Blev till slut bara accessoarer eftersom jag vill handla nya vårkläder på mitt nya jobb sen :) Beställde en stråhatt vilket kanske inte är min stil, men tror de blir en rolig detalj och dessutom skönt på stranden i sommar! Sen blev de ett par sandaler och även ett stort färgglatt halsband som jag hoppas är snyggt i verkligheten, hittade de på SALEavdelningen och tror de kan göra en hel outfit!

Så nu får gärna våren komma!



Favorit i repris?

Haha vilken humor alltså!


Torsdag!

Sov länge och gott idag, vaknade och tog en lång frukost och nu sitter jag här. Och är väldgit glad att jag inte ställde klockan på 6 för att se hockeyn. Jag gjorde rätt val eftersom Sverige förlorade.. Skönt att vara utvilad!

Nu sitter jag och kollar på H&Ms hemsida på nyheter och de finns massa fint, bland annat ett jeansjacka, sandaler, färgglatt halsband och en stråhatt.. undra om jag skulle passa i de? åh jag får vårkänslor.. Får nog bli en beställning senare iallafall, måste ju kolla om mamma vill beställa något!

Annars så är min dag väldigt oplanerad, förutom träning ikväll! Vi får väl se om de ändras under dagen. Förresten så hade jag möjlighet att hyra en möblerad lägenhet i stan, men kände att den var för dyr, typiskt :(

Men vi hörs senare iallafall!


Skotta? nej posa:)


Onsdag!

Vilken härlig dag! Även om de fortfarande var lite småkallt så kände man solens strålar, underbart!

Började dagen med att gå upp vid åtta(tidigt för att vara mig). Var riktigt trött men de var bara att sätta sig på bussen och åka in till mötet. Hade ett sista möte med min jobbcoach eftersom jag redan fått jobb. Men idag har vi iaf tagit fram en plan och mål för vad jag ska göra om fem år. Lycka till känner jag, men de är bara att tänka positivt. Man kommer på mycket när man väl sitter där som man kan tänka sig att göra. Blir intressant hur de följer upp. Men nu längtar jag grymt mycket tills mitt nya jobb börjar, ska bli så kul!

Efter de gick jag in till stan där karin mötte upp mig. Tog en runda där och sedan satte vi oss för en lång fika på skafferiet. Jag tror inte vi var var tysta en sekund. Var mycket behövligt och trevligt iallafall!:)

hittade en gammal bild, men sommarn kan gärna komma nu!

Nu sitter jag här och äter apelsin och läser modebloggar, som vanligt haha! Annars är de bara kvällens träning som är planerna för dagen!

Tjingeling!

Lyssna och njut!



This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together

Wake up in the morning
Stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen
I guess I wish you well
Mmm a little bit of heaven
But a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told.
No hope or love or glory
Happy ending's gone forever more

Så himla fin och lite deppig kanske, men kan inte sluta lyssna!

Tisdag!

åh, jag blir så trött..

Idag har jag träffat amanda, men vi har inte gjort så mycket. Får försöka komma på något bättre till nästa gång. Trevligt att träffa henne iallafall :) Kvällen blir lugn, de blir matlagning med mamma nu "Lax och räkgryta", första gången vi lagar det så ska bli kul o testa! Sen blir de tv-kväll. Halv åtta hos mig, skidskytte (heja sverige) och kanske en film!

Morgondagens planer är relativt öppna, möte vid tio och sen tänkte jag stan en runda. Annars är jag öppen för förslag?! Träning iallafall på kvällen!


Dagens få valda ord!

Ibland förvånas man verkligen av människor i sin omgivning - Både på bra och dåliga sätt. Ibland kommer en hjälpande hand från någon man aldrig förväntat sig och ibland blir man sviken av någon som står en nära. Jag känner bara att man aldrig vet vad som väntar en och det har jag verkligen märkt. Man ska aldrig vara så säker på något att man släpper allt annat, för de förlorar man på i slutändan!

Jag försöker verkligen glömma och förtränga,
men jag önskar bara att de vore mycket lättare




Volangbakelse!

Måste bara visa detta fynd jag gjorde i lördags. Var inne på H&M och fick syn på denna "lilla" rosa sak för 50 kronor. Var egentligen storlek L men jag köpte den ändå och med mammas sykunskaper så blev den till storlek S. Passade helt enkelt perfekt då. Vilket kap alltså!


Vaknat upp på fel sida?

Ja, de verkar som de.. är inte alls på bra humör idag! men jag hoppas de vänder snart..

Lördagskvällen blev iaf storslagen, vi firade mycket o länge! Lagade finmiddag hos herrlin och sedan följde vi schlagern som hade oväntat många bra låtar denna omgång? Ja, de blev väl rätt som gick vidare sen iallafall tror jag.. Efter det fortsatte festen till Karlsson/andersson. Var mycket trevligt där också och jag fortsatte att fira såklart. Sedan bar det av till palatset där de blev mycket dans! Efter det blev jag bjuden på pizza och sedan sprang jag i snön hem till min bror där sovplatsen var för kvällen. Och igår var jag rätt sliten alltså, sov rätt länge innan vi åkte till mormor på födelsedagskalas, där somnade jag i soffan efter maten. Haha, jag tycker mest jag sov igår helt enkelt.

"Skolfotot" haha

från i lördags

The Evening!

Hemma från Hansa nu med lite shopping. En kjol som liknar en volangbakelse för endast 50 kronor. Fynd ja! Sen köpte jag även ett par skor och ett par strumpbyxor. Sammanlagt gick allt på 170, mycket gutt alltså!

Kvällens planer är att ta mig till herrlin. Där blir de middag med även sara och karin. Sen blir de melodifestival och även vin också! :) Sen blir det nog att ta oss vidare på schlagerfest hos Karlsson&andersson innan vi drar vidare till palatset såklart!

Ser fram emot kvällen, idag ska jag fira så in i bängen! Ikväll kör vi!


fast de blir ingen champagne ;)


Fynd!

Måste bara visa trenchcoaten jag fyndade i stockholm för någon månad sen. Me like!


Från Zara nedsatt från 799:- till 299:-

Underbara lördag!

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna och glädjen hänger i sig.. Känner att de kanske börjar vända för mig nu :) Som sagt igår fick jag besked att jag fick jobb på den nya klädaffären som ska öppna ute vid Hansa. Cassels heter den och den har blandade märken och även herrkläder. Så blir väldigt roligt och intressant. Börjar den 8:e mars så jag längtar!

Annars så var jag ute och fira igår med mamma&pappa på gröna stugan. Åt deras plankstek som alltid är lika go. Sen Blev de lite kladdkaka och OS när vi kom hem. Mysig kväll helt enkelt!

Dagens planer blir att åka till stan med mamma idag, blir nog hansa pga av all snö ;) Måste hitta present till mormor som fyller imorgon. Sen ikväll ska jag självklart fira storslaget, men de tar vi senare!

Tjingeling!


ÖVERLYCKLIG!

Jag har väntat så länge på just denna dag.. Jag har fått jobb, i en klädaffär!!!

Jag är så glad, känns så oerhört skönt måste jag säga! Eftersom jag verkligen velat detta hur länge som helst. Nu blir det till att fira, heeeeela helgen! Någon som har lust att fira med mig??


Som en mini walk-in-closet!

Ja, jag är så himla nöjd! Var ju och köpte klädställningen igår och de blev helt perfekt. Känns som ett helt annat rum :) Kommer ändra lite på kläderna som hänger där, men ville bara visa er!








Fint va?

Lång natt..

Ja denna natten har jag sovit länge, men jag är ändå riktigt trött. Vet inte vad de är med mig? Iallafall så har jag haft sjukt konstiga drömmar som blivit ihopsatta. Jag drömde att jag tatuerat mig i ryggslutet men de blev jättefult för jag inte smörjde in den, sen var jag på en fest och var helt okontrollbar och då hade jag inte druckit något och mina vänner bara försvann från festen, sen drömde jag att jag tappade min mobil i hamnen. Aa de blev mycket lustigt haha!

Förövrigt är de skönt med fredag och helg, även om jag har noll planer så är de skönt i vilket fall. Får se vad som händer helt enkelt! Nu ska jag ordna i mina garderober och fixa min nya klädstång som jag köpte igår :) Ni får se resultat här på bloggen senare :)

Tjingeling!

Klädställning

Kom just på ett parfekt sätt att fixa så jag kan ha alla mina kläder upphängda. Köpa en klädställning från IKEA, där man kan hänga de som är snyggast, smart va?



Nästan så man ska åka dit idag efter träningen, eftersom de har långöppet på torsdagar ;)

Så sant så!

Det gäller att kämpa, att göra de bästa av situationen.
kämpa och göra de så bra som det går, varje sekund.
att stå emot smällar, och sikta framåt.
inte låta någon förstöra det man har byggt upp
även om det inte alltid blir som man tänkt sig,
får man sätta nya mål och nya planer.
och använda sig av de förutsättningar som finns.



Lugn vecka!

Ja de har de sannerligen varit, vilket jag kan tycka är lite tråkigt men också väldigt skönt! Kanske behövde denna veckan för att vila upp mig på riktigt. Ja de tror jag faktiskt :)

Denna dagen fortsätter lika lugnt, har inget planerat idag mer än träning ikväll vid halv sju. Funderar på att rensa min garderob, för de kan behövas. Jag får inte ens plats med alla mina kläder i de två garderober jag har. haha, jag behöver sannerligen en walk-in-closet. Det ska jag ha när jag flyttar iallafall!

Annars har jag märkt hur mycket telefonförsäljare det är som ringer om dagarna och frågar om mamma/pappa. Men dem är ju på jobbet? Lustig tid att ringa på.. haha!

Vi hörs senare iallafall!

Lill-lördag!

Ja vad härligt, då är de snart riktig helg. Ja, det är under helgen jag trivs bäst, iallafall just nu:) Så jag hoppas de händer något roligt.

Nu är så jag så trött på allt, måste se till att blicka framåt, på riktigt! Vad är bättre än att lyssna på denna låt då?



Även denna, den gör mig på bra humör just nu! (Texten stämmer ju inte alls ibland, men jag gillar vissa delar)



Så goda!

Kan borde ändra inriktning och bli bagare istället? :)


Min fina syster



Detta underbara armband kom på posten, i alla hjärtans dag present av min underbara syster Lisa. Det är ett syskonarmband som hon köpte likadant till sig, o de säger allt. Det är du&jag mot världen!

Syskontattoo nästa :) längtar!

Baka, baka liten kaka!

Idag kom jag på idén att överraska mamma och pappa med att baka egna semlor, de är ju ändå semlornas dag idag! När jag kom hem från mötet så handlade jag, promenerade hem och satte igång. Nu efter ett tag så är semlebullarna äntligen färdiga.. Ska vänta med att fylla dem tills pappa&mamma kommit hem, så då kommer resultatet upp. Bullarna var iallafall grymt goda :)









Fina va? :)

Tisdag

Bloggen fungerade inte för mig igår på något sätt så blev inget inlägg! Hade inte världens bästa dag men den gick rätt fort ändå. O idag är jag uppe med tuppen, ska nämligen in till stan för ett möte! Var riktigt segt att gå upp idag kan jag tala om!

Annars har jag märkt att de blivit väldigt många fler läsare. Om det är någon som har några frågor så får ni gärna ställa dem här, så svarar jag senare :)

Nu drar jag in till stan snart, hörs sen då!

Röda mattan?

Nej bara palatset..


Alla hjärtans dag

14:e februari. Just denna dagen, detta året gillar inte jag. De flesta vet nog varför.. De sjuka är att de kunde varit helt tvärtom. För just idag är de jobbigt att blicka framåt faktiskt, jag kan bara se bakåt. Så denna dagen kan gärna få gå fort!

Ska iallafall på bio ikväll med Maria och se It's complicated. Vi lär väl sitta där bland massa par, men vad gör väl de. Ska bli mysigt att umgås lite iaf!

Glöm inte att berätta idag för era nära och kära hur mycket ni tycker om dem, för de här är en dag då man ska uppskatta dem lite extra:) Speciellt familj och vänner som alltid finns där oavsett vad som händer i livet.

Fullspäckad dag!

Ja idag händer de mycket o sånt gillar jag :)

Dagens planer:
- Samling vid d-hallen 13.00, för att sedan spela mot hovshaga klockan 14.30! Är riktigt sugen på att spela så ska bli kul:)
- Klockan 17.00 direkt efter matchen ska jag bowla med Maria, Cissi och Majsen. Efter de ska vi vidare till Maria för att laga lite tacos och kolla melodifestivalen.
- Sedan beger jag mig till Stickan för "schlagerfest". Kommer lite senare dit, men de blir kul!
- Sen avslutar jag väl kvällen som vanligt på palatset, brukar bli så ;)

Ser ut att bli en mycket bra dag, de kan jag behöva eftersom jag inte gillar morgondagen!

Men kom och heja på oss idag, D-hallen 14.30 alltså. Be there!


Friday

Ja vilken eftermiddag/kväll de blev! :) Har ju typ varit snöstorm ute idag så stickan och jag tog oss till hansa för att hälsa på Kalle och kanske shoppa något. Stickan hittade ju två finfina klänningar, sen köpte vi tre ringare som vi ska ha imorgon, haha galet! Efter det tog vi oss till systemet och apoteket vid giraffen för lite nödvändigt shoppande. Efter det blev de Ming palace och tre små rätter. Riktigt gott var det och som jag sa, speciellt efterrätten och jordnötssåsen ;)

Mätta och belåtna fick vi skynda oss till sporthallen där kalle stod och väntade med biljetterna. Men de var en plattmatch och jag tyckte mest vi tjejer satt och snackade! Sen höll vi till och med på att somna!

Sammansfattningsvis så har det varit en grym dag. Längesen jag skrattade så mycket! Här kommer dagens citat:
- Livet är som en burk bruna bönor, ju mer man äter ju mer skit blir det!
- Du kanske både har en hemmamatch och bortamatch denna helgen då?

Haha, ja jag säger då de! Ser fram emot morgondagen iaf som är fullspäckad! Först match, sen bowling och mat med cissan, marran och Maja. Sedan blir de lite galej också!

Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag:)


Fredagsoutfit


Kavaj och halsband H&M Tunika Cubus Tights Ginatricot

Ska snart in till stan för att träffa stickan. Blir en runda på stan innan lite mat och sedan innebandy som sagt. Inviger mina nya tights(som i stort sett alla har) men jag gillar dem :)

Grymt!

Hade en sjukt bra ikväll igårkväll på harrys! Monzora och jag tog oss dit och ja de ångrar jag inte. Volym är ett väldigt bra onsdagsnöje alltså!

Den här dagen har varit lång och innehållit mycket. Har i princip varit på stan hela dagen! Lunchat länge med paulina med en massa snack.. Hon åker ju till Miami nu i tre månader, lite avis ja verkligen! Hoppas du får de bra :) Senare så blev de en fika med stigson och lika trevligt. Tack för latten gumman! Sen efter de blev de träning som gick riktigt fint för vår femma, bra uppladdning inför lördag!

Morgondagens planer blir lugnt hela dagen, sen ta någon bit mat och kanske en runda på stan med stickan och efter de möta upp Kalle, tompa och Kobbe för lite innebandy! Fibken möter mullsjö i sporthallen. Trevligt fredagsnöje med andra ord :)

Här bjussar jag på en gammal bild på stickan och mig!

Tänkvärt!

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde  aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.  Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.  Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.  Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Tro mig, jag vet!


Dagen i några få bilder


Dagens look med glasögonen, de är inte ofta de!


Karlsson mätt efter lunchen :)


Min tur fortsätter, parkeringsböter när jag ändå stod där bakomsporthallen/ishallen. FAN!


Nu är jag iallafall kontaktbar igen och låt mig ha denna länge nu, okej? :)

Har varit en grymt bra dag iaf, simmade 1 kilometer, alltså 40 längder. Sedan så fixade vi biljetter till färjestaden-matchen på fredag och efter det så tog vi oss en välförtjänt lunch på Nilssons. Sen fick jag skjuts hem, bästa Frida!

Orolig..

Vaknade upp i morse efter att sovit riktigt dåligt.. Somnade väldigt sent och vaknade flera gånger under natten. Känns lite smått jobbigt, men ska snart till simhallen med Frida för lite simning, bubbelbad och bastu, för hoppningsvis piggar de upp mig. Hon brukar få mig på bra humör så de blir nog bra :)

Annars har jag blivit fökyld också, väldig tur har jag för tillfället.. Hade iaf en grym fys igår där vi sprang, sprang och sprang lite till. Sjukt tråkigt men efteråt väldigt skönt :)

Nehe först ska jag ta mig in till netonnet och köpa min nya mobil, blir en enkel sony ericsson för jag brukar gilla deras modeller, vill ju inte lägga för mycket pengar på den eftersom jag på något sätt aldrig klarar att ha en mobil länge.. Aja, så ikväll kommer jag vara kontaktbar igen, med samma nummer! :)

Ny vecka, nya möjligheter

I morse när jag vaknade bestämde jag mig för att blicka framåt, försöka hitta nya val och nya möjligheter för att jag ska må bättre och att de fortsätter så. Detta ska bli en bra vecka helt enkelt!

Ringde palace för att kolla om mobilen men den hade inte kommit fram, vilket jag inte trodde heller. Så idag blir de att fixa nytt simkort och sen köpa ny mobil! (men förlåt för den gamla). Men innan dess ska jag hinna med att söka jobb så jag kan börja mitt nya liv! Sen ser jag fram emot träningen ikväll också..

Jag vill verkligen iväg, hade varit sjukt underbart med en vecka utomlands nu.. Eller hur?


Avslutar dagen med en bild!



Bild från palatset igår när vi CL-damer rockade på singstar! Kolla bara vilka känslor bilden visar:)

Var beredda!

Här kommer årets depp-inlägg och jag känner att jag måste skriva dehär, sen lovar jag er att jag ska vara positiv.

Livet är sjukt orättvist känns de som. Och nu har min tur svalnat rejält. De kommer bara grejer gång på gång som förstör mer och mer. Denna veckan har mitt liv vänts upp och ner: Först blir man rätt o slätt dumpad av någon man älskat, de blir inget positivt på jobbfronten och igår så förlorar vi stort mot östra och sen på kvällen försvann min mobil. Jag är så fruktansvärt trött på mitt liv just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Man säger att allt som händer är meningen, de måste betyda att de vänder snart också? hoppas de, för jag är trött på att inte må bra Visst ser jag lite ljus på vägen, men jag har inte insett hur jobbigt de skulle bli, vilket betyder att jag måste kämpa ännu hårdare!

 "Jag ler och skymmer sorgen med ett skratt, men bakom skalet gömmer sig en människa som sagt". De är så sant, jag försöker att vara glad utåt och igår fick jag en kommentar att de knappt ha synts att jag mått dåligt. Vilket är bra, för då har jag lyckats. Men det är väldigt påfrestande att vara glad när man inte är det. Just nu mår jag skit (men blev lite glad igår när jag fick beröm av tränarna efter matchen och för en annan sak)

Något positivt är att jag är så lyckligt lottad som har de finaste vännerna som finns
och de finns annat som gör mig glad också, måste bara vänta lite med de..

Jag ska visa att jag är stark och att jag kan stå upp igen efter att ha blivit knuffad ner på gatan, Ja nu kör vi!

Sjukt bra låt!


Life is a bitch, ..

.. get used to it! Eller vad säger du kalle? Ja så är det, man kan aldrig veta vad som kommer hända och jag ska aldrig vara så säker på något. Man måste verkligen kämpa hårt för det som är värt något!

Vaknade upp med monzora idag, precis som igår. Har iaf haft ett par bra dagar där jag umgåtts med vänner. I onsdags umgicks jag med Kalle, pratade en massa om allt och de kändes skönt och bara kunna släppa allt, samtidigt som man känner sig lite dum över att bara prata om sig själv, blir väl lite så nu i början.. Mysigt var det iallafall! Sen på onsdags kvällen var jag på harrys med Monzora, catchade upp med några glas vin. Riktigt trevligt var det iaf! Sov över hos henne sedan och var hos henne hela dagen igår. Sen efter träningen följde hon med mig hem! Igår pimpade vi en av mina kavajer och blev rätt bra, tror jag ska ha den imorgon! men idag ska hon klippa mig iaf, bara topparna men de behövs! Skönt att umgås med henne igen!:)

Kvällens planer blir till att träffa stickan, vet inte vad vi ska hitta på. Men de märker vi :) Ska bli trevligt i vilket fall!

Nu släpper jag taget, på riktigt!

Videoblogg!

Monzora och jag har verkligen kul idag, haha!

Låt de snöa!

Monzora och jag fick oss ett gott skratt när vi hittade den här!
Den är okej i början, men kolla igenom hela. De urartar sig ganska rejält!

Anonyma kommentarer

Jag måste bara säga en sak. När någon skriver anonymt så är det för personen är feg. Varför inte bara säga det till mig i verkligenheten? Eller vågar man inte det?

Jag fick en kommentar där det stod "väx upp" på mitt förra inlägg. Jag bara undrar hur man kan skriva en sådan grej. Det här är min blogg och jag regerar fan hur jag vill när de handlar om mitt eget liv.

Det kanske är du som borde växa upp om du inte vågar stå för de du skriver, har du tänkt på de?


Det gör verkligen ont!

Det känns precis som jag har blivit skjuten av en kulspruta och jag bara blöder.

Jag hoppas att tiden läker alla sår bara..

Honey, im home!

Blev riktigt förbannad just nu. Skrev ett inlägg om allt roligt vi hade gjort och ja orkar verkligen inte skriva om allt så ni som undrar får fråga isåfall! Har iaf haft en grym helg som innehållit shopping, mys, trerätters för 60 kr på engelen där vattnet var dyrare än efterrätten, två förfester, en utgång på "ett ställe" på söder(Fuck palace alltså, haha ne jag lär nog vara där snart), snabba cash, ännu mer shopping på stockholms största köpcentrum. Eftersom jag är så trött på allt så behövde jag verkligen det här precis just nu. Jag har världens bästa syster!


Om två timmar blir de träning och sedan ska jag öva lite inför imorgon och sedan är de paradise hotel såklart. Imorgon är de en fullspäckad dag med två möten, solning och så träffa andreas också, jaa :) Blir nog en riktigt bra dag!


Helgens låt: Gettin over med david guetta


RSS 2.0