Hallå lill-lördag!

Idag har jag en fullspäckad dag som väntar!

- Lunch med familjen och Momor&Morfar
- Stan med Majsen
- Bio med Majsen, ska äntligen se sista Harry Potter!
- Sen ikväll blir det krögers :)


Majsen & jag


Just nu sitter jag och beundrar min nya tatuering, har precis tvättat av den så låten den självtorka innan de blir plast runt den igen. Är fortfarande väldigt nöjd och glad över den!

Ha en fin onsdag!
Sanna

Syskonkärlek


Jag är så nöjd, så nöjd

Första tatueringen gjord och kan inte vara nöjdare, det här är något som betyder väldigt mycket för mig så jag vet att jag aldrig kommer ångra det. En syster-tatuering :)




Syster, jag känner dig i mitt hjärta
Det är du & jag mot världen

Oj, vad hände?

Såhär såg det ut idag.. När syster och jag gjorde likadana tatueringar :)



Ska försöka ta en bra bild så ni får se resultatet sen..

Älskar Stockholm

Ville bara uppdatera er där hemma med att jag har det hur bra som helst. Har haft många roliga dagar och kvällar hittills och de har blivit endel shopping, såklart.. :) Men idag ska vi fira vår bror som fyller 30 på måndag, så en dag på stan med picknick, champagne, uppdrag och sen ikväll ska vi äta trerätters på Movitz källare och sen köra en barrunda.. Kan bli hur bra som helst :)

Imorgon åker vi hem, dem med bilen och jag med tåget.. Är hemma vid fem och därefter blir det strand helt enkelt, går inte att missa!

Ha det så bra!
Sanna

Packad och redo!

Ja nu är väskan packad och den är överfull av kläder.. Det värsta är att jag inte riktigt vet vad jag har tagit med mig, de märks imorgon. Har packat för sommarvärme, men som sagt, Lisa har ju allt ifall jag skulle ha glömt något ;)

Imorgon går tåget 09.09 och sen är jag uppe vid 13.50 och då blir de några timmars shopping innan jag möter upp min efterlängtade syster och sen imorgon kväll ska vi till skansen och se allsång på skansen. Veronica Maggio är ju där imorgon och ingen är gladare än jag! :)


snart behöver jag inte sakna dig mer, snart är jag hos dig..


Köpte förövrigt en jättefin röd kjol idag på Vila för 50 kr, kap!

Hoppas ni får det bra här hemma, jag hoppas på en underbar vecka i Stockholm!
Sanna

SEMESTER!

Igår var de nog den lugnaste dagen på jobbet, tror aldrig de varit så lugnt. Men efter jag slutat drog jag upp till Borgholm i en smockfull buss och därefter firade jag min första riktiga semester på strand. Alltid kul som vanligt, men på något konstigt vis så var jag mest ensam där inne, dansade iallafall loss! :)

Vaknade upp och insåg att jag har semester, så skönt! Den startar direkt imorgon genom att jag åker till syster och Stockholm :) Ska bli helt underbart, hoppas på en fin vecka med fint väder och annat roligt!

Idag ska jag tvätta, packa, luncha med Mamma och Pappa, träffa Monzora och förhoppningsvis träna också om jag hinner med de och om jag orkar..

Ha en fin måndag!
Sanna

Glad tjej!

Åh har så mycket roligt att se fram emot de närmsta dagarna. Har bara en jobbdag kvar, sen har jag tre veckors underbar semester! Det firas imorgon kväll på strand med bästa tänkbara sällskap, härlig musik och gott att dricka. Sen på tisdag drar jag upp till syster och Stockholm, längtar. Kommer troligen vara där ända till söndag :)

Annars har min dag bestått av en lugn dag på jobbet, förstår att alla var och solade istället. Sen har jag bara lagat mat, avnjutit den goda tacopajen och lite choklad och kvällen fortsätter lugnt. Laddar för imorgon! Funderar på att ta en promenad i de fina vädret och sen ska jag avnjuta färsk ananas! Kan vara rätt skönt med en lugn lördag ibland, fast hade ju inte tackat nej till lite sällskap förstås :)


Mums..


Ha en fin kväll!
Sanna

Bra fredag!

Skulle dokumentera min dag igår med bilder, men de gick inge vidare. Eftersom jag inte får in mina bilder från min iphone.. Någon som kan hjälpa mig?

Iallafall, igår låg jag utanför mig i solen i några timmar, sen blev de en powerwalk i ca 45 minuter. Otroligt skönt att röra på sig, men ville så gärna börja springa, men går inte för halsen just nu! Därefter bar det av till ljungbyholm för att avnjuta en underbart god grillmiddag och till efterrätt vattenmelon, mums. Sen fick jag hjälp av Mamma att sy upp min svarta nya klänning, så nu ska jag ha den imorgon på strand :) Avslutade kvällen med en film och mycket skratt. Så de var en bra fredag!


Tack för middagen och tack Mamma för hjälpen med klänningen. Ni är bäst!


Idag jobbar jag 11-16 och sen är de oplanerat, känns som en lugn kväll skulle passa in. Men vi får se vad det blir :)
Sanna

Åh, så typiskt!

Har fortfarande ont i halsen och jag blir så frustrerad.. Fick avboka skivstångspasset precis!

Annars ser solen ut att lysa så borde spendera dagen i solen. Får se om jag lägger mig här utanför eller om jag cyklar ner till kattrumpan istället. Ikväll har jag blivit hembjuden på grillat i Ljungbyholm, ska bli riktigt fint. Ska dessutom se om Mamma kan hjälpa mig att sy upp en klänning. Hoppas!

Ha en solig fredag!
Sanna

Min dag!

Haft en härlig ledig dag med lite av varje: Stan, Mingbuffé, Sol på kattrumpan, besök av pappa och till sist jobbmöte! Sjukt varmt har det varit och solen har tagit lite iallafall. Grym dag förutom att min hals gör ont, men de går förhoppningvis över :)

Några få bilder:

En dagens, Tunika och avklippta jeans från Bikbok och converse


Lunch på Ming

Mums!

Sen sprack de upp och vi fick ca tre timmars sol

Imorgon är jag ledig och jag har inte så mycket planerat. Ska köra ett skivstångspass om halsen inte gör för ont, annars blir de vila. Hoppas iallafall på sol :)

Godnatt alla fina!
Sanna


Tips!

Igår när jag skulle bestämma vad jag skulle ha på mig, så såg jag en klänning i min garderob som jag inte använt på två år eftersom den är aningens för kort. Bestämde mig för att klippa av den eftersom jag gillar mönstret och de blev så bra, hade den igår till jeansshort och de blev snyggt!

Har ingen efterbild, så lägger ut den frida tog på mig igår, man ser någorlunda iallafall!

Före (gammal bild som tusan)


Efter (syns inte så bra)



Bra när man kan använda gamla plagg och så blir dem som nya, dessutom kommer jag använda det oftare nu :)

Godmorgon torsdag!

För idag är jag LEDIG :) Hade en supermysig kväll på krögers igår med Frida och Herrlin. Vi delade på en flaska rosé och en krögersbricka och bara snackade. Man känner att de är sommar nu, mys!

Idag skulle jag och frida tagit cykelfärjan över till öland och sola, men vädret ville annorlunda. Så nu ska vi istället ta en stadsrunda, äta på ming och sen kanske hyra någon film. Mysigt det också! Sen ikväll så är det möte på jobbet!





Ha en fin torsdag!
Sanna


En kväll på strand!

Har glömt visa min outfit jag hade i torsdags när jag och Frida var på kick-off på strand hotell i Borgholm :) Invigde min fina klänning som jag älskar!


Kavaj Ginatricot, Klänning Vila, Skor Din sko


Får ursäkta för en ostädad lägenhet på bilden..

Kornblå!

Kolla vilken fin och lite annorlunda klänning jag hittade på nelly. Älskar färgen!



Men jag kan inte beställa en klänning till, jag har klänningstop för tillfället..

Tisdagskväll!

Sitter och njuter framför allsång på skansen.. Håkan Hellström, Ulrik Munter, The Moniker och Filippa bark! Dessutom har jag lagat och ätit den goda indonesiska grytan. Bra kväll helt enkelt!



Annars har jag haft en bra dag på jobbet, har hunnit med de mesta som jag skulle så de känns bra. Även imorgon jobbar jag heldag, men eftersom krögers med Frida är inplanerat så ska de nog gå fint. Dessutom är jag ju ledig två dagar sen! :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på allsången!
Sanna

The Scientist

Inatt gråter jag till den här låten, så sjukt fin så de inte sant..

Lyssna och njut



Crazy night!

Oj, jag är ordentligt sliten idag. Men de var de värt!

Hade en galet bra kväll igår på strand, de var verkligen kul. Riktigt bra musik och härligt folk. Vi kör igen nästa söndag, helt klart :)

Idag har jag hunnit med att jobba fyra timmar och lagat finmiddag till mig själv. Fantastiskt gott om man får skryta ;)


Men just nu känner jag mig lite nere så ska äta lite efterrätt nu: färsk ananas. Muuuums!
Sanna

Sommarstrand!

Nu ska jag och munsåret dra upp till strand, tur att den inte syns på långt håll! Ska bli jäkligt kul i vilket fall :) som alltid på strand :) ser fram emot att få shaka loss, de har jag gjort ända sen igår..



Idag har jag min blåa playsuit från nelly trend och mina converse, snyggt men framförallt bekvämt! :)


Ha en härlig söndag!

Härliga sommar!

Hade en så himla mysig sommarkväll igår. Grillade, snackade, drack vin, åt chips och choklad och bara njöt av att de är sommar! När de blev för kallt tog vi oss in till krögers. Himla trevlig kväll. Tacka alla tjejer! :)

Idag är jag pigg som en ärta men däremot ser mitt munsår förjäkligt ut och så värker det väldigt mycket. Förstår inte hur de kan bli så.. men jaja, de ska inte hindra mig. För ikväll är det strand, och vad gör de om jag har en blåsa under munnen.

Men först så ska jag iväg till jobbet och jobba några timmar innan de blir trevligheter :)

Ha en fin söndag!
Sanna


Im off!

Sådär, nu sticker jag iväg till kattis för lite grillmys:)

Försökte få till en bild på kvällens outfit, gick sådär, men ni ser ju någorlunda, haha ;)

Allt är ifrån H&M, spetsshortsen är nya och sen kör jag mina vita låga converse till det!


Ha en härlig sommarkväll, för de ska jag ha trots mitt jäkla munsår:)

Dummaaa!

Jag är så sur och förbannad just nu.. Dels för att jag inte förstår mig på datorn, när jag kopplar in min iphone till den så händer inget. Dessutom har jag fått munsår igen, och jag hatar det!

Annars är jag nöjd över dagen, har varit himla effektiv och snart ska jag iväg till kattrumpan och grilla med massa brudar! Dem kan nog få mig på bra humör igen tror jag :) Vi ska som sagt grilla, dricka lite vin och bara njuta av denna sommarkväll. Sen får vi se vart kvällen bär!:)

Ha en fin lördag!
Sanna


Ledig dag!

Ja idag är det lördag och jag är ledig, himla skönt. Men har massa att göra idag så jag har fullt upp!

- städa
- träna
- laga mat
- storhandla
- systemet
m.m

Sen hoppas jag ikväll att de blir lite grill med Maria o gänget!

Ha en fin lördag!
Sanna


Vilken kväll!


Det första som hände när vi kom, var att fotografen tog kort, haha!


Sitter och tänker tillbaka på gårdagskvällen och hur kul jag hade. Gratis mat, gratis dricka, gratis konsert och massor av dans. Hade såklart det bästa sällskapet med mig också :) Tror vi dansade konstant i minst två timmar och det var ju vi som drog igång dansgolvet! Tack för en underbar sommarkväll Frida! :)

RSS 2.0