Beställning från H&M

Gjorde en liten beställning från H&M idag, fick nämligen veta att man fick halva rea priset på nätet och då får man ju passa på! Dessutom hade jag 25% på en vara så då passade jag på att beställa den stela guldringen jag velat ha ett tag också..


75 kronor efter rabatt! (99)

75 kronor efter rabatt (299)

20 kronor efter rabatt (99) Beställde även ett vitt likadant..


När jag skulle beställa hade jag även med en svart långkjol som skulle kostat 35 kronor, men den tog slut precis när jag skulle betala, riktigt typiskt eftersom jag letar efter en just nu. Men får vara nöjd med mina andra fynd :)

Biljakt!

Om jag hade kunnat gå tillbaka och ändra på en sak, så hade jag nu inte behövt gå på jakt. Men man kan inte tänka bakåt utan nu tänker vi framåt istället. Idag startade iallafall jag och Pappa min biljakt, för nu är jag sugen på att skaffa bil! Var rätt spänd idag när Pappa och jag skulle kolla in en bil. Allt verkade på topp och bilen var billig. Men blev desto mer besviken när jag såg den i verkligheten, massa rost och så lät den väldigt konstigt. Så jakten fortsätter!

Annars så har jag bara jobbat och tränat idag, provat ut ny klubba och jag tvivlade inte, utan körde på samma som förra året. Tur att den var snygg också ;)

Imorgon är det jobb 12-19 sen ska jag äntligen få träffa mina kära syster, har inte fått möjlighet till det idag tyvärr. Men de tar vi igen fort :) Ser dessutom ut som så att vi åker över till Öland med husvagnen på fredag till lördag, hihi. Liten familjetripp!


Lille familjen på Böda i somras..


Godnatt!
Sanna

Här har de varit lite tomt nu..

Men har haft två dagar med fullt upp. Igår var de jobb och sen kvällsträning och idag jobb och möte! Fick reda på att de blir en tripp till Göteborg onsdag-torsdag nästa vecka för lite dekoratörsjobb och dekoratörmöte. En natt på hotell ser jag fram emot, plus allt annat också såklart!:)

Hade en sjukt bra kväll i lördags.. Bästa sällskapet, gott att dricka, roliga lekar och massa dans på vallen. De var en lång kväll kändes det som men de var det som var de bästa :) Tog några bilder iallafall..






Nu ska jag gå o lägga mig så de blir onsdag fort. För imorgon kommer min syster hem och jag längtar så!
Sanna

Jag älskar lördagar!

Idag har jag spelat vår andra träningsmatch och segertåget rullar vidare. Idag var det betydligt tuffare men det är roligt när det är jämnt. Resultatet blev 11-7 och jag gjorde två mål som dessutom var riktigt snygga. Är ovanligt att jag gör mål så de är därför jag skryter lite extra idag. Riktigt kul att spela iallafall!

Nu inväntar jag ett gäng tjejer för en liten förskiva här innan vi drar ut och dansar. Vi blir nio-tio stycken så de lär bli trångt i min lilla etta, men desto roligare ändå :) Dessutom är jag ledig imorgon, så ikväll kör vi!



Ha en trevlig lördagskväll, för det ska jag ha!
Sanna

VIP-shopping imorgon!

Imorgon ska jag på frukostshopping på H&M i stan, dem bjuder på frukost och så får man 20% på allt man köper. Ska dit redan vid halv åtta när de öppnar eftersom jag börjar jobba vid nio redan. Hoppas man hittar något fint!

Kanske detta fina, gillar ju mitt silvriga så skulle gärna ha ett guldigt också!


Dags att göra i ordning sig, innebandyträning på ge!
Sanna

En dagens!

Tror jag hade detta på mig i måndags, enkelt men med en extra detalj!


Skjorta H&M Jeans Bikbok Skor Converse

Gääääsp!

Snacka om trött tjej, känner mig helt slut i kroppen.. Trots att jag bara jobbat, men har varit lite stressad i veckan för jag inte hunnit med allt jag velat så kanske beror på det. Men nu är det färdigt, så nu kan jag fokusera på att hänga om och fixa skyltfönster, och de hinner jag nog innan min lediga helg (som jag längtar efter)! Annars är jag förbannad över människor som inte gör som dem säger att dem ska, men de ordnar sig förhoppningsvis imorgon..

Inget roligt blogg inlägg idag, men har inte så mycket mer att säga. Imorgon är det dags för jobb igen och på kvällen innebandyträning!:)

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa en bok!
Sanna

Måndag och fullt upp!

Hade ställt klockan på nio och gick upp och åt frukost. Somnade sedan om två timmar och därefter blev det en sväng till friskis. Kändes så skönt att återigen träna de lilla muskler man har. Gillar gratisveckan! Därefter blev de lunch och sedan iväg till jobbet för att jobba 14-19 och jag höll på med sänkningar precis hela tiden så dagen gick fort. På rasten sprang jag in på skopunkten och blev kär i ett par skor och kunde inte motså dem :)

Nu sitter jag och tar de lugnt, har precis gjort matlåda till imorgon: Bulgur med kyckling, fetaost, champinjoner, avocado och soltorkade tomater :) Mums!


De var dessa skor jag köpte idag! Enkla, sköna och snygga som tusan!


Imorgon skulle jag varit ledig, men fick hoppa in och jobba 10-15, och de behövs för jag hann inte med det jag skulle idag. Sen imorgonkväll är det innebandyträning, längtar så!
Sanna


Smakråd sökes!

Är sugen på ett par bruna höstskor (och svarta, såklart). Och nu har jag hittat tre par på ellos som jag tyckte var fina. Men nu behöver jag er hjälp, vilka tycker ni är snyggast, vilka ska jag välja?




Dagens små-shopping!


Ett tips! Denna köpte jag idag för 75 kronor på Bikbok, det beror på att dem har en grym iphone-app som ger olika erbjudande varje vecka och idag utnyttjade jag 50 % på en vara. Me like!

Denna underbara blus packade jag upp idag och jag knep en på direkten. Kanske köper den ljusa också eftersom den bara kostade 199:-. Finns alltså på Cassels! (lite skrynklig nu, jag vet)


Dessa låg i min kasse som jag tappade, men till slut hittade igen. Vilken tur, eftersom jag gillar båda plaggen starkt!

Kräftskiva!

Vi var i en stuga som låg i södra kärr och de var fem meter till vattnet och jättefint verkligen. Linda och Kobbe hade ordnat så fint så. Vi blev bjudna på goda pajer, sen blev de kräftor i mängder, snapsvisor m.m. Runt tio kom alla grabbarna och kvällen fortsatte med bengaler, bugg, ännu mer kräftor och härligt sällskap. Tror att vi la oss i sängen runt halv tre. Men sen låg vi och snackade och skrattade säkert en timme efter det. Blev inte många timmars sömn, men de var så värt det. Tack Linda och Kobbe, och tack alla andra för en underbar kväll! :)










Då var denna helgen slut!

Och oj vad fort den har gått, ska försöka mig på en sammanfattning!

I fredags var det dags för kräftskiva och det var en riktigt bra kväll/natt. Detta kommer i ett separat inlägg senare :) Men de var himla kul iallafall.
Sen i lördags körde jag tidigt eftersom jag skulle jobba 11-16 och på jobbet var de full fart. När jag slutade kom min skjuts och körde upp mig till Oskarshamn där det var dags för första träningsmatchen för i år och vi vann med 9-1, guutt som tusan! Sen när jag kom hem blev jag bjuden på finmiddag, lite vin, efterrätt och därefter blev de en film också, lugn och skön lördagskväll :)
Idag har jag jobbar 10-17, därefter handlade jag på city gross och sen cyklade jag hem, precis innan jag är hemma ringer mobilen och en trevlig tjej säger att hon hittat min plånbok. Shit, hela min kasse med alla mina grejer är borta. Fick min plånbok, men hon hade inte sett någon påse, hon hade bara hittat plånboken. Men jag cyklar tillbaka till hansa och tar samma väg hem, men hittar inte kassen. Då började jag bli ledsen, sur, arg.. Men till slut så när jag nästan är hemma så ligger min påse där, med allting i! Snacka om vilken tur jag hade? Iallafall, nu ikväll har jag bara ätit middag och vattenmelon. Känner mig lite sliten, hehe :)

Imorgon blir det att träna på friskis, gratis vecka ju och sedan jobb till stängning!
Sanna

Dags för kräftskiva!

och jag är klädd i kräftornas färg såklart ;)


FYND!

Inhandlade mig en höstjacka på jobbet idag, det var 70% så den kostade bara 180 kronor :)



Har insett att jag har några jackor som jag inte använder. Bland annat en beige och en svart skinnjacka som knappt är använda. Är det någon som skulle vara intresserad av en liten bloppis kanske? (lägger nog upp dem här om någon dag, så är det bara att hojta till)

Tisdagkväll!


Just nu myser jag runt i den här..


Haft mycket att göra idag på jobbet, så de gick jättefort. Nu har vi snart slutrea så de är massa sänkningar på gång! Efter jobbet följde jag med Mamma och kollade på Lindsdal-IFK Kalmar och de slutade med vinst för IFK, dock inte allt för imponerande.. Sen när jag kom hem åt jag tacopaj och nu tar jag det väldigt lugnt. Imorgon är det dags för jobb igen!

Förresten, min hemmagjorda musli blev verkligen god. Avnjöt den idag med filmjölk och hallon. Så enkelt att göra och så gott. Sen känns det ju lite lyxigt när man gjort den själv :)


Härliga måndag!

Har haft en mysig ledig dag med Amanda. Vi har bland annat varit ute på en långpromenad, lagat jättegod mat, snackat en massor och även tagit en sväng till stan och en fika. Jag hittade ett par skinnbyxor på bikbok på halva priset, nöjd tjej :) Tack för en mysig dag min vän!

Nu ikväll har jag bara lagat mat, exotisk fläskfilé gryta och sen gjort hemmagjord musli. Den blev hur god som helst så nu längtar jag till morgondagens frukost ;)

Annars har jag haft en grym helg. I lördags drack jag först lite vin hos Maria, sen drog vi på förfest hos Anton och därefter krögers. Bjöd Pappa på en öl, medans mamma och jag delade på cidern ;) Avslutade kvällen på Konrads med livemusik! Sen igår var de en lugn dag, sedan bjöd jag cissi på tacopaj och sen kollade vi på bio. Bridesmaids och den var riktigt rolig. Se den, ni lär inte bli besvikna! :)


En bild på Majsen, Snöberg och så jag från i lördags!


Godnatt!
Sanna

My new favourite!


Lever livet!

Just nu lever jag livet och jag älskar det. Man får helt enkelt passa på när man kan, så ikväll blir det fest igen :)

För igår var det förfest hos kära frida och sen Veronica Maggio på stortorget. Så jäkla bra, därefter krögers och sen ett sent besök på Conrads, sjukt goda våfflor blev jag bjuden på :)

Idag vaknade jag upp lite trött, men sen har jag haft en mysig dag, var på stan med Mamsen och shoppade o lunchade, sen mötte jag upp Maria och så satt vi i solen och snackade i två timmar. Skönt, varmt och välbehövligt. Nu tänkte jag ta en dusch, därefter blir de matlagning och sedan fix. Sedan blir de bort till Maria och dricka vin!

Ha en fin kväll i solen!
Sanna


Tack för att du finns!



Du ger mig styrka när allt är tungt


Åska och blixt oväder!

Förlåt för att jag inte uppdaterat i helgen men har haft en grymt bra helg och inte varit i närheten av en dator. Har umgåtts med syster och hennes kompisar från Stockholm som var på besök. I fredags kan ha varit den sjukaste kvällen jag någonsin varit med om och de är en lång historia, men de var väldigt kul kan jag säga :) Sen i lördags blev de en väldigt lugn dag och kväll med lite grillning, kubb och plump. Väldigt trevligt sällskap gjorde dem dagarna :)

Sen igår var det sista strand och jag var nykter och körde. Hade faktiskt jättekul även om jag tröttnade lite tidigare än vanligt :) Men tack för i år strand, ni har gjort de bra!

Dagen min har bestått jobb, en massa tankar, en löprunda, matlagning och bara tagit de lugnt, nu har ett regnoväder med åska och blixt dragit över Kalmar så sitter och myser med en bok och lite vindruvor :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Sanna


Åska och blixt oväder!

Förlåt för att jag inte uppdaterat i helgen men har haft en grymt bra helg och inte varit i närheten av en dator. Har umgåtts med syster och hennes kompisar från Stockholm som var på besök. I fredags kan ha varit den sjukaste kvällen jag någonsin varit med om och de är en lång historia, men de var väldigt kul kan jag säga :) Sen i lördags blev de en väldigt lugn dag och kväll med lite grillning, kubb och plump. Väldigt trevligt sällskap gjorde dem dagarna :)

Sen igår var det sista strand och jag var nykter och körde. Hade faktiskt jättekul även om jag tröttnade lite tidigare än vanligt :) Men tack för i år strand, ni har gjort de bra!

Dagen min har bestått jobb, en massa tankar, en löprunda, matlagning och bara tagit de lugnt, nu har ett regnoväder med åska och blixt dragit över Kalmar så sitter och myser med en bok och lite vindruvor :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Sanna


Mitt Mat-sommarminne!

Måste bara berätta om en underbar matupplevelse jag hade på min semester. Syster och jag skulle laga mat till Mamma och Pappa. Och de blev hur gott som helst!


Grillad lax i foliepaket med sallad och grillad halloumi

Laxen läggs i folie och därefter tar du på olja, citronsaft, salt, peppar och chili. Du kan även låta några citronskivor ligga i. Sedan stänger du paketet och grillar tills laxen är färdig. Salladen bestod av sallad, gurka, paprika, tomat, fetaost, vattenmelon och cashewnötter, som sedan toppades med balsamico. Till det hade vi en god sås gjord på turkiskt yougurt, lime och citronsaft, vitlök, salt och peppar.

Testa medans ni kan, ni kommer inte bli besvikna!

Torsdag!

Detta inlägg tillägnar jag dig Jennica och jag ber om ursäkt för att jag bloggar för dåligt ;)

Men som sagt, har ingen direkt inspiration att skriva, men ska försöka :) Min dag har iallafall bestått av 8 timmars jobb. Var helt slut när jag skulle hem så skulle ta en kort powernap som blev en halvtimme, vaknade av att jag hade dreglat på kudden, haha. Men de var bara att klä om och tagga för löpträning med innebandyn. Intervaller på plan mark och i backe och de var tufft, men genomförbart och riktigt gutt efteråt :)

Nu är jag ledig två dagar och då väntar trevligheter. Några av syrrans vänner från Stockholm kommer på besök, så då ska jag hänga med dem. Blir bland annat strand och hoffmaestro imorgon kväll och grillfest på lördag.. Sen avslutar vi helgen med lite jobb och så sista strand. En grym helg framför mig alltså :)

Ville visa min nya blus jag köpte på jobbet idag, älskar färgen!

Är av märket Vila och kostar 249 :-, finns alltså på Cassels


Ha en fortsatt bra torsdagskväll!
Sanna

Dålig update!

Här har det varit tomt i två veckor och det är på grund av  att jag njutit av min semester och inte suttit på datorn! Men nu är jag tillbaka på jobbet igen, känns lite konstigt men ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Jobbar onsdag och torsdag och sen är jag ledig två dagar igen och då händer det trevliga grejer :)

Iallafall så har jag haft en underbar semester, men de tre veckorna gick alldeles för fort.

Men nu ska jag försöka komma in i bloggandet igen..
Sanna

RSS 2.0