Fredag!

Och självklart blir de utgång :) hade så tråkigt i onsdags så måste toppa de nu, och inte så svårt när cissi är inblandad :) Ska följa med till hennes kompis rebecca som har en liten inflyttningsfest, sen blir de palace :) problemet är vad jag ska ha på mig.. helst av allt skulle jag vilja vara klädd i H&M från topp till tå, men de får bli en hög kjol och sjal istället, jag som var sugen på volangklänning..


The wig!


Fest!

Ja i lördags var de en grymt lyckad fest som jag sent kommer glömma. Det var WIG-party hos en jobbarkompis på telia. Alla var tvungna att ha peruker och även sen när vi drog ut och in på palace. Sjuk kväll men helt faktastisk. Så ett jättebra tips för er som vill hitta på någon mer annorlunda fest- tta på er peruken och var glada! :)

Några bildexempel kommer, om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge ;)

Tips!

Jättemysig kofta från lindex som jag nästan ångrar att jag inte köpte.. 299 kr och den blir din :)


Lovely



Kan ni hitta mig?:)

Onsdag

"first time that i saw your face, you looked right trough me"

Var längesen jag skrev lite i bloggen faktiskt men de beror på att jag inte har så myckeet att skriva om. Jobbet rullar på varje dag och jag fick min lönespecifikation för denna månad och jag  är mer än nöjd, ja tack :) shoppa i stockholm sjunde november, jajamensan. Annars så rullar träningarna på och allt är som vanligt. Halva veckan har gått, himla skönt för jag längtar till helgen. dessutom är de sent jobb imorgon till åtta så då går den dagen fort.

Jag vet inte vad jag ska göra, känslor som jag inte vill känna, känslor jag vil känna, dem hänger inte ihop och allt är bara väldigt förvirrat just nu i mitt huvud, jag vet inte vad jag vill och vad som händer. Jag hoppas det klarnar efter helgen, ja de ska de göra annars får jag fixa att de blir så själv!

If i were a boy - Beyoncé
denna låt rullar i min dator just nu

Lyx vs budget


Asos 480 kr

VS

(bild tagen från tyra)
ginatricot 249 kr

Rosetter

Jag är kär, ge mig nu!



jag säger bara asos :)

Tävling

Nu är jag med och tävlar om en parfym hos carolinabiors.blogg.se och de är inte vilken som helst. DKNY, i love it.



Var med ni också, eller gör inte de för då har jag mindre chans ;) haha

:)

"Du är typ världens sötaste"

tack :)

Outfit

Dagens:

Linne, kjol - H&M
Strumpbyxor, kofta - Lindex

Gårdagen

Gårdagen var den bästa på länge. En spontan matlagning förfest hos mig med maria och cissi och sedan utgång på palace. Och de var sjukt roligt, en så lyckad kväll så jag vet inte vad jag ska ta vägen. vill bara göra om&om igen! Tack så jättemycket mina vänner, har saknat detta. synd bara att majsen är i luxemburg så hon missade några roliga händelser och citat:

"han var assnygg ju, följ med honom hem"
"oj nej, jag blev snurrig direkt när jag tog in den"
"vi går till baren, där hittar vi ken"
etc

Troligen blev de så bra för att de var spontant och inte planerat, hoppas vi gör om detta snart igen :)

Visa ord?

If you always are looking for reasons to not be with somebody,
you will always find them and i guess at some point,
maybe you should let go, and give your heart what is deserves.

Tradera

Jag vann en auktion på tradera, en svart spetstopp för 60 kronor inkl frakt :) nöjd o glad


mästerkocken


Se och lär, mums!

En dagens..

de var längesen, så här kommer den:



Svart tröja - H&M
Grå väst - GinaT (den nya)
Strumpbyxor - H&M
Stövlar - Skopunkten
Halsband - någon affär i stockholm

Blogawards

Jag är bjuden.. Nej jag skojade bara :) De är sån hysteri, man läser överallt att dem inte vet vad dem ska ha på sig på torsdag, jag kan iallafall säga att jag hade haft den perfekta galaklänningen. De är synd att man inte är känd ibland ;)


Biljetter till idol2008 efterlyses

Jag ska till syster och stockholm den 7-10 november och vi hade tänkt se idol på fredagkvällen den sjunde. men när jag skulle beställa biljetter var alla redan slut. De är inte någon vänlig själ som har två biljetter men som skulle kunna tänka sig att sälja dem till mig? :) Hör av er isåfall

Jippieee

Jag blev inringd till kvällens innebandymatch med alaget:) ska bli så himla kul. Så nu är kvällen uppbokad.



Gammal kofta

Som jag hittade i någon låda här hemma :) ganska fin faktiskt.

Onsdag

Idag har jag gjort en god gärning.. jag har åkt och hälsat på mormor&morfar utan att de visste något och dem blev hur glada som helst. Då känns allt så bra när man vet att dem uppskattar en sådan sak. :) annars har de varit träning idag som gick riktigt dåligt, så blev ej uttagen till matchen vilket betyder att jag inte spelar alls denna matchen eftersom jag jobbar helg och inte kan vara med på ulaget :( aja, thats life de kommer fler helger.

för er som undrar varför jag är uppe såhär sent, så beror det på att jag börjar 12.45 imorgon.. skönt med sovmorgon.

Natti!


Here it is

grå lite pösig väst (lite mörkare i verkligheten) 149:-


Vit body, väldigt basic. 49:-


Ett par svarta spetstrosor med söta rosetter 49:-


149+49+49= 247 :-
Jag älskar mina rikspresentkort på 250 kronor som jag vann i somras på jobbet, sådeså :)


shoppingsanna

kunde inte hålla fingrarna från en grå lite pösig väst, en vit body på rea och ett par trosor från ginatricot. Jag gillar affären även om alla har likadana kläder ;) ni får se bilder imorgon om ni kan väntaa.

imorgon är jag ledig och jag ska överraska mormor&morfar, dem kommer bli så glada så. Därför bäst att sova för jag ska upp tidigt imorgon. god natt allesammans!

update

Oj, jag har visst tappat suget. Har noll inspiration och därav inget bloggande.. Jag får inte speciellt mycket gjort på dagarna heller som är så intressant att läsa om så ja, de har blivit lite dåligt på sistone. Ska försöka bättra mig, även om jag vet att mina läsare bara är ett fåtal stycken så kanske ni vill läsa mer ;)

Vet ni! Igår vann jag min första auktion på tradera, en röd vintageväska som man hänger över axeln för 1 krona, deni sen tillkommer frakten iofs, men tror inte de går på så mycket. Förhoppningsvis kommer den snart, så ni kan få se den :)

Nu ska jag iallafall ta och klä om till träningskläder och träna innebandy. jag älskar det, de gör mig verkligen glad såhär i höstmörkret.

Nu när hösten är här..

.. vill jag ha sommaren tillbaka. Värme tack!


RSS 2.0