Lite fler bilder från helgen




















Bilder tagna från Liza och Karin :)


Ny vecka, nya möjligheter

Ja, nu är de måndag igen, sjukt vad tiden går fort. Livet leker verkligen, de enda som fattas är ett jobb, ge mig ett någon? har precis kollat igenom arbetsförmdelingen och de finns inget att söka :(

Men iaf dagens planer är att mormor&mamma kommer in till stan och vi ska kolla runt lite, fika m.m. Det ska bli mysigt, sen är de självklart träning ikväll, som jag är riktigt sugen på. Sen kanske de blir en promenad innan också? :) hoppas de.

Pappa ringde nyss för att berätta att han är påväg ner till farfar i skåne, han har opererats och pappa skulle ta gem honom, så han lär vara borta hela veckan. Men enligt sköterskorna så har de gått bra, skönt :)


Lagbild från gårdagens fest

Ja temat var? solglasögon ;) Jag hade iallafall dem hela natten även på palace!



fina, fina vänner :)


Önskelista

Tomten(eller mamma&pappa) här är min önskelista på vad jag vill ha i julklapp:

1. Leosjal i tubmodell, ginatricot
2. Paljettleggings i storlek S, bikbok i stan
3. Boken, Elsas mode
4. Morgonrock
5. Sodastream (vanlig, enkel)
6. En bra mascara

Det är vad jag vet än så länge :)


Söndag

Har precis ätit frukost och även smakat på lite pepparkaksdeg, för gott alltså! Måste ta mig en dusch också snart nu innan halv ett. För då kommer el sticko och hämtar mig så ska vi in på julskyltning på stan en runda, lite mysigt sådär. Även catha upp från gårdagen vilket kan behövas rejält om man säger så. Var en riktigt sjuk kväll, men rolig sådan för min del iallafall. Jag vill se alla galna och roliga bilder också tjejer! Men tack alla för kvällen :)

En sjuk grej, andreas var ju ute och gick rätt tidigt eftersom han skulle upp och jobba vid åtta idag, sen när jag tar mig hem är jag väldigt tyst för att jag inte vill väcka honom, sen går jag in och ska kolla på honom, så ligger han inte i sängen(?). Vad fasen har hänt tänker jag och ringer honom? Jaha, då har han tydligen suttit och ätit kebabtallrik, haha sjukt. Jag var faktiskt lite orolig!:P

Ikväll är sedan planerna att kolla fotboll, el clásico är ju klockan sju, så då kommer några vänner hit :) Sen är de ju paradise vid 22.00 de får man inte glömma ;)

6:e raka vinsten!

Ja de står Cl98 för :) vi vann idag mot älmhult med 7-2 efter att de släppt i sista perioden, måste åter igen säga att vi är grymma på att ta oss i kragen och höja oss de där lilla extra när de behövs! Vi är verkligen på gång nu!

Nu blir de att fixa till sig lite snabbt för att sedan dra till stickan för att fira segern!
Kvällens outfit:


I got a feeling, that tonights gonna be a good night

Som jag alltid säger: NU KÖR VI!

Nyshoppat


Kappa ginatricot 299:-


Myströja Cubus 139.50:-


Kjol Bikbok 125:- (den blir en del av kvällens outfit)


Lördag!

En fullspäckad lördag som vanligt, men först lite om gårkvällen.

Vilket blev en lyckad kväll verkligen :) Först blev vi bjudna på lite vitlöksbröd och vårrullar till förrätt(dem måste jag köpa! citygross nästa) Sen Fick vi hvudrätt som var typ nudelkycklingwok, riktigt fin även den. Och sen till efterrätt blev de glass, annanas och kolasås(och min saffranskaka som blev misslyckad men ändå god). Det blev mycket snack, idol och Buzz-spelande. Jag blev mästaren genom att vinna tre utav tre möjliga! Grymt:) tack för kvällen iaf, vi får bjuda tillbaka snart!

Idag så är planerna iaf att träffa stickan vid halv ett för att ta oss till systemet, sen är de samling vid ett. matchen börjar sedan 14.30 i A-hallen mot älmhult, kom och heja på oss! Därefter blir de lugnt för att sedan ta sig till stickan för att förhoppningsvis fira den raka 6:e segern, men först är de matchen och då måste vi se till att vara laddade så att vi klarar av att vinna :)

återkommer senare med resultat efter matchen!

Julkänslor

Ja de är bara förnamnet: julmusiken är i högtalaren, vi pyntar med lite julsaker, lussekattsdegen är på jäsning och vi håller på och gör pepparkakor, vilket vi precis fick tänka om på för att degen var för kletig, får vänta en eller två dagar så blir de nog bra. Degen var iallafall väldigt god ;) Efter lussekatterna ska vi iallafall göra en saffransockerkaka som vi ska ta med till Frida & tommy. Jag vet att frida sa att tommy inte äter kakor och sådant, men han får väl skippa den isåfall, men då missar han något för den är grymt god;)

Önskar iallafall alla en trevlig kväll!

Update: Baka är inte min grej alltså. Allt gick jättebra tills jag kom på att jag glömde pensla bullarna :( fick göra de lite snabbt sen in med dem igen sista minuten. Blev inte lika gyllengula som de ska bli, men var iallafall väldigt krämiga och goda i smaken, så får väl se de rätt lyckat ändå :)



Äntligen fredag!

Ser fram emot dagen :)

- Nu ska vi på stan, luncha och jag ska köpa en adventsljusstake och ljus.
- Sen ska vi handla med andreas mamma på maxi.
- Sen blir de Lussebak, alltså baka lussekatter, första gången jag gör de själv så hoppas på bra resultat :) haha
- Sen ikväll ska vi hem till Frida&Tommy för lite mat, idol, spel och annat mysigt!


Vilken bra dag!

Ja hela dagen har varit bra, först stan och fika med frida, sen drog vi med stickan till jersan och anna en stund för lite kaffedrickande(jag drack mest mjölk). Sen var de en rolig träning med högt tempo. Oj vilka underbara vänner jag har i laget, kan inte sluta le för mig själv nu när jag tänker på hur kul vi har tillsammans :)

Förövrigt beställde jag hem dessa nu, är ju 10% så får passa på. Blev till slut då 270 kr, från H&M.

Torsdag

Nu håller jag på att göra mat, de blir pasta och köttbullar, enkelt men gott:) Ska till stan om en halvtimme för en fika med frida och kolla runt lite :) Sen blir de träning ikväll, innan dess ska jag nog kunna hinna med en promenad också med stickan och jersan!

Morgondagens planer är att baka lussebullar med älskling och sedan blir de "parmiddag" hos frida och tommy på kvällen! Som vi tjatat om detta, så de ska bli trevligt att de äntligen blir av:) Dessutom ser jag fram emot resten av helgen som kommer innehålla, match, date på systemet(haha), fest och kanske lite adventsfika eftersom de är första advent på söndag ;) mer om detta en annan dag!

nehe, mat var det ja!

Sen i lördags

Satt och kollade min mobil nu och hittade ett litet utkast från i lördags, när vi kom en text till en sång ;)

Melodi: vi drar till fällen med markoolio

Vi drar till olearys
sen drar vi till harrys (uttalas harris)
Då får vi nobben
och då skriver vi i bloggen


haha, Minns ni detta tjejer?

Fortsättning

Ja dagen har fortsatt till de mycket bättre, tycker om att umgås med mamma&pappa. Vi åkte ut till hansa främst för cubus hade 30% på alla kläder, dem har ju massor men blev bara en myströja köpt, men den är jag iallafall väldigt nöjd med! :) Sen var vi i några andra affärer och till slut så kom jag hem med en tyllkjol från bikbok som var 50% på, så snygg alltså! Sen även en svart kappa från ginatricot som också var 50% på, äntligen har jag en snygg svart kappa och billig dessutom!

De blev alltså en myströja, en kjol och en kappa för 565 kronor sammanlagt, fynd alltså! :) Bilder kommer nog imorgon. Vilket troligen blir en bra dag, ska nog en runda på stan för H&M har 10% på allt och sen ska jag ta en fika med Frida :)

Nu sitter jag också äter tacos med kyckling och väntar på träningen som SKA gå bra, de har jag bestämt!! Blir lite efterrätt med kex och brieost, mumma!

Arg

ja, och besviken.. de var väldigt väntat men jag förstår inte varför de drogs ut så.. nej fy, så ska man inte bli behandlad. Kanske var lika bra att de inte blev något iallafall!

Så snart kommer mamma och hämtar mig, vi ska ut till hansa och jag har tänkt dränka mina sorger genom att shoppa loss. Är ju 30% på Cubus så något hittar jag säkert ;) Annars har jag idag bjudit min pappa på lunch och tagit de lugnt, ikväll är de träning och den ska bli grymt bra för min del, seså inte som i måndags :)

Vi kanske hörs senare om jag har någon lust!

Apoteket ruinerar en!

Ja, de gör dem.. Var idag hos hudläkaren äntligen, mamma ringde och bokade om min tid, Skönt! Var inget allvarligt vad hon trodde, men skulle tillbaka om tre veckor för att se att de blivit bättre.. Jag är fortarande lite orolig men jag hoppas verkligen de blir bättre. Fick iaf antiobiotika i form av tabletter och två olika salvor, detta gick på 450 kr, de är väl värsta rånet? så sammanlagt la jag ut 600 kronor idag för besöket också. Men sånt är livet, bara de blir bra så är jag glad :)

Snart så ska jag åka skridskor iaf en stund med andreas och några i hans klass, de var längesen så de ska bli kul! Senare ikväll ska vi till andreas föräldrar i blomstermåla:) Blir troligen lite mat och sen kolla Barcelona-Inter i champions league!

UPDATE: Ändrade planer! När vi fick veta att andreas pappa blivit sjuk så insåg vi att vi inte skulle få se barcelona/inter ikväll och plötsligt blev kvällen lite mörkt. Nu dock så är de ändrat och vi ska till olearys ikväll och först äta lite gott för att sedan kolla matchen :) De blir jag, andreas, sara, krille och micke! Nu ser jag fram emot kvällen igen :)

Förövrigt är de bara 1 månad kvar till julafton, hur fort går tiden egentligen?

Jag har världens snyggaste pojkvän!


CL till landslaget!

Nu snart om cirka 1 ½ timme är de dags för träning igen. Måndagar brukar dock inte bli så bra, men jag hoppas de blir ändring på de idag, de blir vad man gör de till :) Ser iallafall fram emot att träffa laget!

Gammal bild, men jag tycker den är söt (förövrigt hur liten ser jag inte ut?)

Måndag igen!

En ny vecka igen som innebär många lediga dagar och noll planerat. eller jo imorgon ska jag till läkaren och på onsdag ska jag på ett möte(?) men de är bara någon timme så resten av dagarna är ju helt oplanerade :( Idag har jag tagit de lugnt, kollat lite tv.

Nyss har jag gjort en matpaj.. Blev sugen på att testa något nytt så tog lite av varje vad vi hade hemma och inspirerades av ett tacopaj recept fast med andra ingredienser :) Nu står den i ugnen och är färdig om några minuter, hoppas de smakar lika gott som de ser ut! I den har jag kyckling, skinka, tomat, tomat&basilika creme fraiche och ost överst!



Annars är dagen oplanerad, blir träning ikväll iallafall, längtar :)

Söndag

Vaknade upp med ett litet fint meddelande från älskling, sötis!

Annars igår var de ju som sagt match i växjö, som vi vinner med 4-3 efter ha vänt ett underläge (2-0). Vi visar återigen att vi är en grym lagmaskin :) En enorm styrka att visa att vi kan vinna när inte laget har sin bästa dag. 5 raka nu.. så nu kör vi igen nästa helg! :)

Gårdagskvällen blev en trevlig liten och lugn tillställning hos Frida med Stickan och tommy o hans vänner ;) Vi spelade buzz, drack vin, pratade om allt och sen var vi även på olearys en stund och dansade av oss! Väldigt trevlig kväll med underbart sällskap :)

Idag blir de nog att kolla färjestaden/ingelstad med Jersan och Liza, Om jag hinner! Annars blir det bio med andreas ikväll: New moon, äntligen!

Hoppas alla har haft och får en forsatt trevlig helg!

Lördag

fan, fan, fan, jag är så jäkla orolig.. make me better please?

Ja, ingen rolig syn när man vaknade. Men nu har jag iallafall ätit frukost, gjort i ordning mig lite och nu sitter jag och lyssnar på gårdagens idollåtar samtidigt som jag sitter här :) Snart bär det av till stan för samling innan matchen. Vi ska till växjö på bortamatch och möta hovshaga. De gick ju bra förra gången i den hallen så vi hoppas på repris idag :)

Ser även fram emot kvällen, blir himla trevligt :)

Nehe, nu ska jag packa väskan så man har den redo iallafall!

update: Dessutom har jag tappat bort min nya ring jag köpte igår, inte min lyckodag idag. Hoppas jag har bättre tur på matchen!


De här inlägget är till er!



When you're down and troubled and you need some love and care,
and nothing, nothing is going right,
close your eyes and think of me and soon I will be there
to brighten up even your darkest night.

You just call out my name, and you know wherever I am,
I'll come running to see you again.
Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call
and I'll be there
You've got a friend.

Dagens Shopping!


Ring, H&M


Öronhängen, ginatricot


Stövlar, Lindex
(så fräcka alltså)


Tröja och skärp, Cubus


Tunika, H&M


Lite bilder från dagen!


En solig dag i karlskrona


Min pappa!


Tema leopard? haha


Denna var fin, men blev inget köp. Kanske något att fundera på iallafall?


Dagens outfit


Mums!


Två av inköpen


Avslutar med en bild på min fina pappa på lunch och fikstället :)


Vilken härlig dag!

Gick upp vid halv nio för att pappa och jag skulle ta oss en roadtrip till karlskrona :) När vi beger oss så är de lite dystert, men när vi kört en bit så är de helblå himmel och solen lyser. Man skulle nästan kunna tro att de var vår, men icke sa nicke när vi väl var framme så blåste de kallt så de var tur man hade höstjackan :) iallafall gick vi en runda på stan för att sedan luncha och fika, mycket mysigt. De blev allt lite shopping och en hel del fynd! Även julklapp till min syster, de blir nog riktigt bra!

Dagens höjdpunkt än så länge: Första gången på systemet så står de en tant som tar mitt legg och kollar på, men måste ta upp glasögonen, haha. Fick mig ett gott skratt och ett grattis av tanten ;)

Min Shopping:
en vanlig lite oversize svart t-shirt för 50:- från Cubus
en svart tunika med gulddetaljer och ihopdragen midja från H&M för 100:-
ett svart midjeskärp med gulddetalj på för 99:- från Cubus
en silvrig ring med svart sten för 40:- från H&M
två öronhängen(ett par silvriga och ett par guldiga hängande) 19:- styck från ginatricot
leopardmönstrade stövlar för 80:- från Lindex

Hade kvällen planerad men får se vad som händer nu, blev inte riktigt som tänkt, men de löser sig :) Krya på dig iallafall!

I would rather be with you than by myself

Det känns tomt just nu, de värsta är att jag bara har mig själv att skylla..

Nehe nu blev de dystert, fick en trevlig liten promenad innan träningen med stickan och frida iallafall och imorgon ska pappa och jag till karlskrona en runda på dagen:) Dessutom har jag en rolig helg inplanerad så de blir nog bra de här.

Längtar!


En vanlig torsdag

Sitter och avnjuter min egengjorda sweetchili wok med kyckling, den blev riktigt fin faktiskt. Sitter och kollar på extreme home makeover och det är ett otroligt program. De hjälper familjer som har de svårt, bygger ett helt nytt hus med alla grymma tekniska prylar och annat, sen blir familjerna oftast av med lån och annat i hela sitt liv. Detta gör dem på sju dagar. De känns som att husen inte blir fullt ut perfekt byggda som dem ska på den tiden, men va vet jag om detta? Iallafall så blir man lite rörd :)

Annars har huvudvärken börjat släppa, sov knappt något i natt så de är därför. Skönt att slippa de nu och jag hoppas på att jag kan sova mer inatt. Nu längtar jag till träning ikväll och helgen.. En helg som kommer bli lugn med match och bio bland annat.


Hm news

Som vanligt på torsdagar så kommer de in lite nytt i weshopen. Fanns mycket snyggt, men dessa är mina tre favoriter.

Denna kjol hittade jag på H&M i stan igår, men de fanns bara en kvar så den gick åt som smör i solsken, vilket inte är konstigt. Sanna vill ha!

Dessa MÅSTE jag ha, måste in o kolla i stan om de kommit in! svarta partyskor med silvernitar med en klack på 5 cm, precis perfekt. Bytte ett par 9 cm klackar jag fick av mina päron i present och det får nog bli dessa istället :)


Fynd

Klänningen och skorna jag skulle ha mindre storlek på fanns(även om jag fick ta klänningen på provdockan), så nu passar alla mina presenter :) Så Glad!

Var och handlade på maxi tidigare och innan jag gick in dit gick jag in på lindex, vilket är farligt. Hittade ett halsband som jag kollat på tidigare, denna gången köpte jag det. Pris? 9.50 (tidigare 79.50)
riktigt nöjd.


Nu har jag precis gjort klart skagenröran till förrätten idag. Jag ska fasen göra trerätters idag ;) Lika bra att bjuda fullt ut när mina päron gjort så mycket för mig i helgen. Dessutom gillar jag att laga mat, hoppas de blir gott dock :)

Förrätt: Egen version av toast skagen!
Varmrätt: Pasta med kycklingsås (kyckling, soltorkade tomater, champinjoner och bacon)
Efterrätt: Fruktsallad med glass och vaniljsås

Kunde ansträngt mig mer på efterrätten, men vi är troligen rätt mätta så då är de bra att sluta av med fruktsallad. Wish me luck, hoppas jag får lite hjälp av min älskling också ;)


Tisdag

och veckan rullar på.. känns som att jag har lite mer saker att göra nu? vet inte varför men de känns bra.. har dock börjat få lite ont i halsen och väntar på ett viktigt besked, men mer om de någon annan dag. Idag har jag diskat, packat upp alla presenter(kanske lägger in några bilder sen) och kollat lite tv. Ska snart ut till hansa med malin och byta lite presenter, sedan måste jag handla en massa på maxi. Ikväll har jag bjudit mamma&pappa för att bjuda tillbaka lite sen helgen, känner att jag inte har tackat dem nog. Dessutom har jag hittat ett mumsigt recept jag vill testa, och vad passar bättre än att göra de på mina päron :)

Ville bara visa er min systers senaste tårta som hon gjorde till oss i CL98 i helgen, häftig va?


Helgen!

Den helg jag längtat så mycket till är över. Och den har varit helt underbar. Snipp snapp slut, så var sagan slut.

Inte riktigt, tänkte berätta lite om helgen så blir nog rätt mycket text så ni vet.

I fredags var det ett minikalas för mamsen, vilket slutade med tre fulla killar(andreas, pappa och hans kompis micke) och två lite smått berusade damer(mamma och marie). Själv var jag nykter såklart eftersom vi hade match dagen efter. De var iallafall väldigt roligt och jag börjde fundera om vi skulle se ut så när vi är i den åldern haha.

I lördags var de som sagt match för våran del och oj vilken match vi gör. Är troligen den bästa för säsongen och vi vinner mot de forna obesegrade laget i serien Östra, nu är vi efter fyra matcher de enda laget som är obesegrat, deni! :) Så vi fick alltså två saker att fira till kvällen. För sedan var de bara att bära sig hemåt och fixa i ordning inför festen. Mamma och pappa lagade all mat, medan jag gjorde iordning dukning, tände ljus, fixade bål m.m. Klänningen som jag hade denna kväll var en grymt snygg svart paljettklänning som andreas gav mig i födelsedagspresent, mums! Sen började gästerna trilla in och vi minglade lite med den goda bålen.. När alla hade kommit så började vi lite smått äta från den goda buffén och alla verkade vara nöjda och glada. När de plingar på dörren och jag går ut för att kolla. Då är det ett stort paket med fyra fötter. Jag har ingen aning om vilka de är, springer in för att hämta kameran, tar ett kort och sedan går jag fram och försöker få ut ngt ljud. Men väldigt tysta. Sedan öppnar jag de och i står Monzora och Maja, vilken överraskning måste jag säga, blev så otroligt chockad eftersom båda hade tackat nej eftersom de bor i stockholm och uppsala nu. Jag måste iallafall säga att jag blev otroligt rörd och glad, så kvällen kunde bara bli bra. Sen fortsatte festen med paketöppning(TACK ALLA!) lekar, sånger och dans. Sångerna om mig som ni  alla gjorde var väldigt fina och rörande. Runt 23.45 bar de in till stan och palace som verkligen var en hit denna lördag, hade sjukt kul och var varmare än aldrig förr.

Tack till alla mina vänner som kom och gjorde denna fest oförglömlig, de var min bästa födelsedag någonsin och jag förstår verkligen att jag har världens finaste vänner. Till och med en tår eller två rann från min kind denna kväll!

Sen igår, min riktiga födelsedag startade med ett mysigt uppvaknande på sängen av familjen. Sen kollade jag och syrran lite innebandy då herrarna spelade och sedan blev de kalas hemma hos mig. Nicklas och nina, mormor och morfar, tore, familjen, andreas och hans föräldrar. Blev lyxmiddag och favorittårta! Sedan när jag och andreas åkte in till lägenheten så var jag så död, men otroligt glad för den bästa helgen på länge! :)

Fick väldigt mycket fint. Av familj och släkt fick jag:
ett thomas sabo armband
rosettöronhängen och rosettväska
glas
skor med nitar
en paljettjacka och en liten plunta
paljettklänning och även armband och ett supergulligt kort(andreas)
presentkort på body shop.
pengar
silveröronhängen, ett set krämer till fötterna och en makeuplektion hos make up store där man även får varor för 495:- (andreas föräldrar och hanna)

Av mina vänner fick jag:
mini mp3-spelare
Carolina gynnings bok Ego women
En smoothierecept bok och en dagbok
En svart väska med silvernitar och ett silvrigt armband med fina ord på.
Två öronhängen från pilgrim
Ett svart linne med nitar som en liten ficka och silvriga stela armband
Blommor
Vinglas
Ett par skor med guldiga nitar, en paljett och fransklänning, strumpbyxor, armband och öronhängen.

Tack så hemskt mycket allesammans som gjorde denna helg underbar på alla sätt och vis, de kommer jag alltid att minnas:)


Två dagar kvar

Ja nedräkningen har verkligen börjat, och jag känner de i luften också :) Nu är jag hemma i ljungbyholm för lite fredagsmys för mamsen och lite kalasande. De blir tydligen kycklingwok till middag och sedan chokladtårta, MUMS :) Annars har jag lunchat på stan och nästan köpt en kofta, och blivit lite firad av micke eftersom han inte är hemma sen. Himla snällt och tack så jättemycket för presenten :)

Nu har jag iallafall börjat peppa och ladda för morgondagen som blir en väldigt fullspäckad dag och jag längtar så! Speciellt när jag nu har sett att syrran och pappa har gjort iordning nere i källaren, de kommer bli riktigt bra imorgon, hoppas jag iallafall. Men innan 20-årsfesten så blir de en tuff innebandymatch mot serieledarna Östra, så därför fokuserar jag på de först! De är viktigt att alla hjälps åt som vi gjorde sist om inte ännu mer. Ordnar vi de, har vi ju två saker att fira på kvällen ;)

Imorgon på dagen ser jag ut såhär:


och på kvällen troligen såhär ;) haha


Två dagar kvar alltså till jag blir 20 och gammal nog att gå på systemet! :)


Mamma!

Grattis på födelsedagen, världens bästa mamma! <3


Vill Ha

Jag vill ha ett brett svart skärp med silvernitar på, jag såg de här på Cubus i kalmar när de öppnade, men de tog slut.. Typiskt, får hoppas att de kommer in snart :) Kostar ju endast 99:-

Sjuk dröm

Glömde skriva detta i förra inlägget. Jag hade en sjuk dröm inatt, haha. Jag var bästbästa kompis med Helena i Ensam mamma söker, alltså den 37-åringen. Sen under min dröm så var hennes valda kille oskar också med. Så var vi på någon festival där han var otrogen mot helena och jag såg de. så jag fick förklaringen att hon kunde säga allt till mig och hon litade på mig till 100%, sen vaknade jag! Hur konstig dröm på en skala? hahaha

Torsdag

Nedräkning: 3 dagar kvar

Jag bara går och väntar på helg, en helg som innehåller mycket roligt. Imorgon fyller mamma år så då ska jag hem och fira henne :) På lördag är de mammas&pappas bröllopsdag. Då är det dags för match mot serieledarna Östra, och vi måste minst ha samma inställning som förra matchen om inte mer! Sen på kvällen är de dags för min 20-årsfest hemma i ljungbyholm och de ska bli så himla kul. Sen på söndag är de min födelsedag, min 20-års dag. Då står de herrlagsmatch på schemat och efter de blir de kalas med familj och släkt! Ser ut att bli en underbar helg alltså :)

men nu till denna dagen. Jag har haft lite problem med eksem på några ställen. Åkte ut till vårdcentralen i ljungbyholm för att kolla upp de. Var först hos distriktsköterskan som inte vågade uttala sig utan skickade mig till distriktläkare, där han undersökte mig men behövde hjälp av en annan läkare. När han kommer in säger han att de ser ut som borelia?!?! på ett ställe, så nu måste jag vänta på att remissen ska nå en hudläkare och sen kommer de höra av sig, och de kan ta upp till en vecka? jag orkar inte vänta, dessutom blir jag så orolig, hmm. En fördel var iallafall att jag slapp betala för besöket eftersom jag inte är 20 än, de blir jag ju på söndag, så där hade jag tur!

Nu idag har jag inga planer förrän halv sju, då de blir träning. Sen ska jag handla med mamma inför helgen!:)

Bjuder på två härliga bilder från helgen!


Så go och galen bild :) underbara vänner!


Den här härliga bilden och tjejan gör mig så himla glad :)

Men jag tror ändå frida och jag ska vara glada för att alla bilder inte lagts ut, hahaha ;)

Hmm.

Har noll inspiration till att blogga, men ville ändå meddela att jag lever. Har varit en konstig dag, men får vänta några dagar o se hur de blir!

Förövrigt så är de 6 dagar till jag blir 20 år och 5 dagar till jag har 20-årsfest, dvs är hela helgen uppbokad. Dessutom fyller mamma år på fredag, min syster kommer hem och så har vi hemmamatch mot östra på lördag! Fullspäckat, ja de kan man säga, and i like it! :)

Nu är de snart dags för träning, ska bli himla kul. Hade dock varit roligare med en riktig hall istället för i arenan, men sånt man får ta!

Imorgon har jag inga planer, trist men jag börjar bli van.. får hoppas att de dyker upp något roligt iallafall! :) någon annan som inte har planer kan ju höra av sig ;)

Söndag!

Förlåt, jag önskar jag kunde vara överallt! Har så dåligt samvete, men ni vet att jag älskar er!

Helgen fortsatte lika bra som den började i fredags. Mysdag med mamsen på dagen med lunch och minishopping, typ farsdag present och ett par leggings! Sen fortsatte dagen med att jag blev hämtad av liza, där de sedan blev att göra i ordning oss för kvällens festligheter. Tog hos till stickan ett tag först och sedan efter en timme drog vi till linda! Riktigt rolig förfest och de var ett riktigt go hos alla. Dock tycker jag palace igår var en liten nitlott, men förövrigt var kvällen lyckad, vilka underbara vänner! Plus jersan som joinade oss på palace, starkt gjort och uppskattat av alla!

Jag var förvånansvärd lugn igår faktiskt, så idag mår jag finemang. Rätt skönt de också för en gångs skull, sparar mig till nästa helg :)

Nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma hem, har inte umgåtts med honom sen i fredags och de behöver jag! Sen vid 16.45 ska jag till bowlinghallen på fotbollsavslutning, vi ska bowla och sen ska vi äta någonstans! :) de blir roligt tycker jag allt. Sen ikväll ska jag ta igen de förlorade dagarna med mys framför tv:n med andreas då. Är ju sista ensam mamma söker idag också!

Ett litet hälsningsmeddelande till Pappa så här på fars dag, hoppas du gillar presenten :)

Obeskrivligt

Lycka, glädje, underbart, rysning i hela kroppen och en jäkla laginsats



Se på bilden och njut!

Underbara fredag

Som vi har väntat på denna "andra" seriepremiär, nästan en månad.. Matchen spelades som sagt mot färjestaden som spelade i ettan förra året.. och vi går och vinner! Jag är så grymt glad för vi gjorde en sådan fantastisk laginsats ända från forwards ner till målvakt! Känner verkligen vilket underbart lag vi är, vi spelar för varandra och offrar oss! ja denna segern var vi värda tjejer och den firas imorgon med utgång med laget!

Nu ska jag lyssna på kvällens idollåtar, sedan ska jag sova så att de blir lördag :) Då blir de hansacity med mamma en stund och sedan fest på kvällen, ser ut som att den underbara starten på helgen idag fortsätter även imorgon!

:)

Vilken ära!

Detta inlägg ägnar jag åt: de två vännerna och PB (jag är den tredje)

Förövrigt är de fredag idag och alla vet vad som gäller! Plocka hem tre poäng till kalmar och vända traditionen, jag är så laddad och ska bli ännu mer laddad genom att dricka vatten och äta pasta, de får bli två gånger om idag så jag verkligen har energi till matchen. Som förövrigt är ett hett derby, så jag hoppas på mycket folk!

FIBK-CL98IC
20.00 Färjehallen

HEJA CL!

Nyheter från gina

Detta gillade jag mest:



Paljettkjol som man kanske inte använder för ofta, men den kan piffa upp vilken outfit som helst :)

Himla fin volangtopp, undra om den är genomskinnlig?


Jag vill ha ett brett nitbälte, helst med nitar över hela, men detta var också fint!


Denna partyväska såg fin ut, men jag vill gärna ha nitar på :)


Torsdag!

Idag har jag mest tagit de lugnt, blev sedan en runda till ikea med älskling och vi hittade lite smått och gott: en hylla, tvålpump, tandborsteställare och en matta till badrummet, teskedar, en kavel och en ny växt till vardagsrummet eftersom den andra vissnade! :)

Nu sitter jag här och skriver medan andreas jobbar, nu börjar hyllan se hel ut. När den är färdig ska vi inreda den lite och sedan ska jag träffa paulina en stund. Ikväll sedan vid 20.00 blir de innebandy med Liza och Jersan!

Jag är så taggad inför imorgon och de ska bli så grymt kul.. För er som inte visste är det derby mellan cl98 och färjestaden. Kom och kolla och stöd oss i CL ;) 20.00 i Färjehallen!


Nördbrillor

Många har de nu för tiden och vissa passar jättebra i det. Jag har ju riktiga glasögon, men jag har alltid velat ha ett par röda. Hittade dessa röda nördbrillor på only:s hemsida, med linser under ser jag ju som vanligt. Vad tror ni?


99 kr Only.com

Önskelista

Nu är de inte långt kvar, om 11 dagar är jag 20!!:)

- En Bra digitalkamera (rosa vore inte fel)
- MÅSTE: Nya rakblad till min rakyvel
- Silvrig rosettring bikbok
- Bok: Ego Women av carolina gynning eller Sofi fahrmans nya bok: Elsas mode
- Paljettleggings H&M, finns bara på hemsidan för dem är slut i affären.
- Liten svartpartyväska med små silvriga nitar: måste finnas dragkedja!
- Snygga svarta partyskor med stadig klack (haha)

Jag ska försöka komma på något annat större jag vill ha mamma :)


Change is something good?

Har blivit lite mörkare i håret nu till hösten, hade utväxt och behövde verkligen göra en förändring så jag åkte hem igår och mamma färgade mitt hår. Jag blev riktigt nöjd faktiskt. Vad tycker ni?

Före:



Efter: (ingen bra bild)



Utvalda bilder från helgen


I stan i Heerenveen


Full arena, 26000 tog den :)


vinst 3-0


Ärevarv!


Biljetterna!


Amsterdam på måndagen och favoritaffär till höger



Emma och Viktor!


De fanns madame tussaud i holland också, men de hann vi inte med.


Turisten sanna, var är alla människor? haha


Avslutar med en fin bild på Viktor, Andreas och Emma! :)

Shopping amsterdam!

Från favoritaffären Bershka (jag önskar jag hade kollat mer noggrannt på kläderna där :( vill tillbaka)

Längre tröja med kedjor 19.95 euro, ca 200 kr


Klänning med nitskärp nedsatt till 12,95 euro, ca 130 kr

Från Zara:

Myskofta(bilden ger inte koftan rättvisa) 19,95 euro, ca 200 kr

Riktigt nöjd med allt även om jag ångrar att jag inte köpte en paljettjacka i favoritaffären, men sånt är livet! Jag fyller ju år snart så de var väl bra att jag inte shoppade allt för mycket ;)


Holland

Hemma efter en underbar helg i Herenveen, Holland där vi besökte Emma och Viktor. Kom hem igår till kalmar vid kvart över tolv, efter en lång seg och försenad flygning, riktigt irriterad var jag där ett tag, men vi kom iallafall hem :)

Helgen har innehållit trevligt sällskap, match på en full läktare med 26000, viprummet där spelarna och fans samlades, vin, förfest till 02.00 och sedan utgång till 04.30, bakis&slappdag, Sm-guldsmatchen, träffa nya människor, Spelande av wii-fit, klippning av emma, amsterdam, shopping och massa annat.

Som ni ser har de hänt mycket och jag ville inte ens åka hem först, nu är de iofs väldigt skönt att vara hemma, längtar som tusan till träningen imorgon. Tänkte iallafall förklara hur de var att se viktor spela! Vi hade ju som sagt fått biljetter till matchen som herenveen spelade i lördags klockan sju, nu kommer jag inte ihåg vilka dem mötte men de låg över dem i ligan iallafall. Vi och resten av befolkningen var där, var sån sjuk stämning och så mycket folk alltså. Matchen slutade med vinst 3-0 och de var efterlängtat eftersom de inte gått så bra för dem innan. De var väldigt mäktigt! Sedan tog vi oss in i viprummet där de fanns soffor och en stor bar i mitten, vi fick drinkbiljetter av alla så de blev några glas vin. Träffade några "fotbollsfruar" som emma umgicks mycket med och fick även hälsa på några av spelarna.

Jag är verkligen glad att vi åkte ner, har verkligen haft de lyckat, men orkar inte skriva om allt. Jag kan säga iallafall att jag hittade en affär i amsterdam som helt klart var min affär, fullt med partykläder och billigt var de också. Kunde handlar hur mycket som helst, men kände mig lite stressad så de blev bara en klänning och en tröja med kedjor, men nöjd är jag med det iallafall, bilder kommer i nästa inlägg!

Tack Emma och Viktor för en perfekt helg iallafall! :)

Nu ska jag göra i ordning mig lite, tänkte ta en promenad tror jag! :)

RSS 2.0