Veckan som gått

Oj, här har jag inte skrivit på en vecka typ och är inte speciellt sugen heller för den delen, har inget roligt att komma med. Har iallfall hunnit med en jättemysig återträff med gänget hos maria i lördags, en sjukt galen kväll på strand i söndags med frida ojojoj vilken kväll :) liveband, affe, vipsoffa med champagne, mintu o tequila rose, "who are you" m.m tack för den kvällen! :)

Sen i veckan har jag varit mest med andreas faktiskt. Vi firade hans syster hanna i måndags och åt ute med hans familj, vi åkte över till böda med syrran upp till mina föräldrar, vi har lagat och ätit gott och så klart myst en massa :) Idag jobbar han igen så nu så blir de annat :) Ska träffa paulina idag, ska ha en liten picknick och se om vi får lite sol, äntligen var ju så länge sen! :) Ikväll blir de förhoppningsvis något kul med några får se vad som händer, träning blir de iaf!

Vi hörs snart när jag har något roligt att komma med!

Två bilder från böda:


Hemma,hemma

Ja nu är jag i ljungbyholm, har inte varit här på en vecka, behövde tvätta lite och packa upp alla mina grejor :) Shoppingen i stockholm slutade till slut med två skor, två klänningar, två linnen, en kofta, en kjol, en kavaj och ett halsband. De mesta var på rea faktiskt, men inte något som var onödigt tror jag, bra sanna! :)

Nu snart ska jag över till amanda, vi ska fixa någon mat, mysa o snacka och sen kanske på en 18-årsfest om vi orkar.

Imorgon så ska jag till maria på 20-årsfest. Ska bli riktigt kul och jag är laddad så in i, grattis förresten, du blev ju stor i onsdags redan! Puss på dig vännen!

Du är för bra :)


Hemma

Stockholm var helt sjukt bra, vi bara tog dagarna som dem kom och de blev bättre än vad vi båda trodde. Allt föll på plats  :) Ville knappt åka hem om de inte vore för min pojkvän som jag saknat mycket. Hade fjärilar i magen när jag kom hem igår, haha kändes precis som i början när vi träffades, mys :) Finns  så mycket att berätta om stockholm och allt vi har gjort så orkar inte skriva ner detta faktiskt, ni som undrar får fråga.

Jag klippte mig iallafall, vilket var väldigt behövligt eftersom håret var väldigt slitet, hade velat ha kvar längden men gick inte så blev ganska kort :( Men när man plattar de blir de faktiskt ganska fint :)

Nu ska jag in till stan med cissi, sen ska jag åka o träna med sara på stensö. Ikväll blir de sedan larmtorget med några vänner och andreas för lite skitsnack och mys :) Blir nog trevligt.


Update!

Framme i stockholm, eller det var ju vid 15.00 efter en lång bussresa som faktiskt gick fort med en spännande bok :) Tyvärr blev det bara jag då liza blev sjuk under natten, tråkigt att ingen till slut kunde följa med, men inget som går att göra något åt.. Nu blir de bara jag och syrran och vi ska nog få det bra :)

Jag har redan hunnit shoppa tre saker på rea, ett par skor, en svart kofta och ett grönt volanglinne :) Riktigt nöjd med allt, synd bara att koftan inte var lite längre, men den var så skön så jag köpte den ändå!

Nu kom syster hem och då ska vi göra oss i ordning, blir mys i solen med lite mat och människor.

Hörs snart!

Stockholm

Imorgon bär det av till stockholm med liza och kanske linda, måste bara boka resan, blir antingen tåg eller buss. Har längtat efter detta hela sommaren och jag stannar troligen till tisdag! :) Umgås med min syster, shoppa, festa och mysa. Ska bli så kul :)

Men innan dess blir det idag öland för förhoppningsvis lite sol, sen ikväll ska jag och älskling se harry potter på bio. Kan bli intressant eftersom jag inte gillar läska filmer och denna ska vara otäckast av alla. Haha men jag måste ju se dem eftersom jag sett alla tidigare.

Kommer troligen inte blogga mer innan nästa vecka, så ni får ha det så bra tills dess! :)


i´m not good with words, but you know..

..I love you!


Träna!

Efter världens sämsta och tråkigaste dag får jag se till att avsluta de bra, nu drar jag in till stan för löpträning med sara och krille! (Y) Kämpa på!


Gårkvällen!

Förväntningarna infriades och vilken kväll de blev, var längesen jag hade så kul:) Bättre än förra strand alltså! Jag orkar inte lägga upp bilder här, utan dem finns på facebook :) men ska via min favoritdrink igår som jag inte kunde få nog av, liknade alltså strawberry daquiri fast i ett större glad, yummie!




outfiten igår :)

Söndag idag..

och de innebär Strand! Outfiten blir klänning, de blir min nya favorit som åker på och invigs ikväll tillsammans med mina nitsandaler :) Är riktigt laddad för en superkväll, men de kan inte annat bli med frida, stiickan och linda(?).

Förresten så blir strand ett perfekt slut på en bra helg. 18-års fest hos madde i fredags, mycket roligare än vallen senare på kvällen men kom in gratis så gjorde inte så mycket :) Igår och idag har jag umgåtts med min familj och andreas och det är värt mycket. :)

Förresten så längtar jag till stockholm med liza på fredag!!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagskväll!

Efterlängtad helg

Ja, de är de absolut, har massa kul inplanerat :)

Idag ska jag och amanda till madde på 18-års fest, ska bli himla skoj, sen får vi se om vi drar till vallen efter. Singel mingel party är väl egentligen inget för oss, då vi har våra pojkar. Men vi har ju varandra iallfall bland alla singlar :P

Imorgon kommer min syster hem, då ska vi träna tillsammans, eftersom jag inte hinner de idag.. Sen på kvällen ska min familj förhoppningsvis på grillfest i blomstermåla hemma hos andreas föräldrar, är inte säkert än, men jag hoppas :)
 kommer andreas in till stan, har inte sett honom sen i onsdags, längtar!

Sen på söndag blir det troligen strand, om vädret också kan visa sig så blir vi glada.



Ha en trevlig helg allesammans, de ska jag ha iallafall! :)

Favoriten

Kunde verkligen inte låta bli, för snygg alltså, så den fick följa med från H&M i Malmö! :)


Shopping Malmö

Från ginatricot:


129:-


64.50 :-


129:-

Från bikbok:


249:-

Från Vero Moda:


99.50:-

Från Chacha:


130:-

Kjol och diadem från H&M och armband från lindex:


249:-


Hemma

Ja igår kom jag hem från malmö, hade egentligen behövt stanna längre, vill ha mer egentid med andreas. Nu jobbar han 10 dagar i sträck, blä. Men vi har iallafall haft det jättebra, har gått alldeles för fort bara. Vi har shoppat, varit i köpenhamn, ätit gott på restaurang, druckit gott, kollat fotboll, kollat bio, myst och jaa MYST :) Underbart att bara få umgås med honom i fem dagar. Sen igår när vi kom hem blev vi bjudna på lite grillfest hemma i ljungbyholm med kubb och kortspel och pratande ända in i natten, så härligt med semester!!

Idag är de tråkväder, de regnar och åskar och de finns inget att göra. Jag måste iofs packa upp och jag måste även träna någon gång under dagen.. så svårt att motivera sig i sånt här väder, men de är något som måste göras!




Torsdag

Ja tack, jag är fortfarande nere, lär ta ett tag att greppa. Vissa av er vet och vissa har ingen aning och dem som vill veta får fråga.

Idag är de torsdag och jag orkar inte göra något. Är hemma för en gångsskull, var 1½vecka sen ungefär. Skönt att komma hem, man uppskattar varandra mycket mycket mer, hade verkligen saknat mamma&pappa märkte jag. Ska iallafall packa kläder och sådant till malmö. Jag och andreas åker ju imorgon, äntligen! Som jag har längtat. Och de kommer perfekt nu, jag vill bara härifrån kalmar och bara mysa och umgås med min pojkvän i fem hela dagar. Kommer hem på tisdag, förhoppningsvis med shopping och underbara minnen, blir nog inte svårt att fixa ;)

Någon från malmö som har tips till vad man ska göra när man åker dit?


RSS 2.0