Grattis till mig!

Idag har jag namnsdag, kul att man märker det när dagen är slut.

Grattis till mamma och maria också ;)

Mellanmål!

Blåbärssmoothie och cashewnötter, Mums!



Om en timme blir de träning, hoppas jag kan slutföra hela då jag sträckte mig i lumsken/låret igår på uppvärmningen. Får se hur de känns!
Sanna

Slut på denna helg!

Denna helgen har jag verkligen haft fullt upp! Har knappt suttit vid en dator på hela helgen, därav den dåliga uppdateringen.

Höjdpunkterna denna helgen har iallafall varit fredagskvällen hos Frida, b-lagsmatchen som vi vann och jag gjorde två mål, lunch med mamma på stan, god middag på rosenlundska källaren(dock usel service), en tvåtimmars pratstund med amanda och scones till solsidan ikväll. Resten glömmer vi!

Imorgon är jag ledig och då ska jag städa, damma och rensa min garderob. Förhoppningsvis bli av med lite kläder, då det är proppfullt i garderoben!
Sanna


Fredag!

Känns underbart med fredag idag. Jobbar bara 12-17 sen har jag tre dagars ledigt! :) känns himla skönt. Helgen består till störst del av innebandy. Imorgon är det B-lagsmatch och på söndag är det med A-laget. Tur att det är två hemmamatcher iallafall :)

Nu ska jag fixa mig och sedan blir det iväg till jobbet. Ikväll ska jag hem till Frida på trevligheter. Ser fram emot det :)


gillar denna bilden från i somras :)


Ha en fin fredag!
Sanna


Godnatt!

Nu ska jag gå o lägga mig och drömma mig bort till sommaren. Längtar tills jag kan gå såhär igen :)


Min favorit långklänning, min fina sommarhatt och en underbar hamn. Kan inte bli så mycket bättre!


Imorgon är en ny dag med jobb och träning!
Sanna


Fiskgryta med saffran!

Eftersom jag är ledig idag passade jag på att laga en god och ordentlig middag. Valet föll på Fiskgryta med saffran och aioli! :) I har jag lax, räkor, potatis, morot och purjolök och det blev mycket mumsigt!



Nu tar jag de lugnt och inväntar kvällens träning.. Hoppas på mycket spel idag :)
Sanna

Tisdagkväll!

Hade en bra dag men intensiv dag på jobbet så känns skönt att vara hemma hos mina päron i Ljungbyholm. Blir en kväll med middag och lite tvtittande. Är ju ledig imorgon så sover här också hade jag tänkt!

Måste bara berätta för er som älskar Zaras kläder lika mycket som mig, den 3:e mars så kan även vi från Sverige handla från deras webshop. Är inte det fantastiskt? :) jag är superglad iallafall!



Ha en fin kväll!
Sanna

Måndag och ny vecka!

Hade sovmorgon idag och började inte jobbet förrän vid klockan 12, riktigt skönt att få sova ut efter den härliga med långa helgen.

Vi var ju som sagt på västkusten och spelade två matcher. Trots att de blev två förluster så har de varit en riktigt bra helg. Buffér, hotellrum, en massa skratt och härliga människor! :)

Jobbet idag gick bra, vi organiserade rean ännu mer, så imorgon blir de en massa roligt att göra :) Blir jobb 12-17, sen tror jag att jag åker hem till ljungbyholm eftersom att jag är ledig på onsdag! Annars så har jag spenderat min måndagskväll i soffan eftersom vi inte hade någon träning idag. Med toast, Big brother och Pretty little liars.

Godnatt allesammans!
Sanna

Nu säger jag godnatt!

Har haft en mysig fredagskväll. Mamma och pappa kom hit så vi lagade nachostallrik, kollade letsdance och åt godis. Perfekt avslut på denna dag!

Känner mig iallafall laddad för en helg i Göteborg med laget för två matcher. Mina två väskor står packade o klara och bulgursalladen väntar i kylen. Bäst att gå o lägga mig nu så jag får min skönhetssömn också :)



Godnatt alla fina, vi hörs igen på söndag!
Sanna

18:e februari

Oj, det är redan fredag. Denna vecka har gått väldigt fort och inte mig emot. Idag är jag ledig så nu ska jag tvätta lite träningskläder och annat, sen måste jag packa, ska man packa i två väskor eller hur gör ni andra? Måste även handla lite till morgondagens resa! Tror faktiskt jag drar in till stan lite senare. Vill inte sitta i soffan hela dagen ju!

Men vi hörs senare :)
Sanna


Tankar!

Funderar på en massa och känner mig inte alls som jag brukar. Vet inte riktigt varför, men de är som att smågrejer gör stor inverkan. Känner mig inte på topp helt enkelt. Det enda som är bra just nu, eller som går bra är jobbet och de känns ju super. Hoppas att allt annat faller på plats snart också..

Iallafall, imorgon är en ledig dag och jag har inga planer mer än att tvätta lite och packa inför helgen, de blir ju Göteborg igen, denna gången med innebandyn. Annars får vi se om det händer något skoj imorgon :)

Godnatt!
Sanna

Indonesisk gryta!

Måste bara tipsa om en väldigt god köttgryta som är hur enkel som helst att göra. Eftersom man gör marinaden och strimlar köttet dagen innan så är det bara att koka upp och sjuda den dagen efter. Gjorde detta idag(och igår). Lätt som en plätt och underbart god!

Innehåller soja, äppeljuice, curry, ingefära, vitlök, lök och stimlad skinkstek. Vill någon ha hela receptet så säg bara till!


Bulgur, gryta och mumsiga tillbehör!


Yummie!

En ledig dag!

Ligger och slappar i soffan för tillfället. Skönt med en ledig dag känner jag :) Ska snart fixa till det sista och gå in mot stan. Ska ju som sagt på undersökning av mina ögon idag för att se om jag kan genomföra en laseroperation. Tänk så underbart att slippa linser och glasögon? hoppas det är möjligt, för jag känner att det verkligen är värt pengarna!



Ha en fin torsdag!
Sanna

Helt slut!

Har haft några intensiva dagar nu så jag är helt slut i kroppen och huvudet. Hjärnan har jobbat på högvarv hela tiden med en massa nya intryck :) Var ju två långa dagar i Göteborg och idag blev de en lite längre jobbdag. Men den blev himla bra. Gjorde om båda skyltfönstrena och började göra om dam-avdelningen på färg. Blev klar med första rummet och jag blev himla nöjd. Lite tråkigt blir det nu när jag är långledig fyra dagar och inte får hjälpa till med resten.. Men fick ju bidra med lite iallafall! :)

Ska dock bli skönt med lite ledigt nu, kan behövas känner jag. Åker ju till Göteborg på lördag igen (om jag nu får hänga med) med innebandyn för två matcher och då vill man vara på topp!

Missade tyvärr kvällens träning då jag jobbade till stängning och kände att jag inte skulle hinna träna mer än ca en halvtimme och då kändes det meningslöst. Så när jag kom hem blev de sveriges mästerkock och även göra en marinerng av kött till morgondagens middag..

Imorgon är jag ledig och då blir det träning iallafall. Sen på dagen så ska jag även på undersökning om jag kan göra ögonlaseroperation, spännande!! :)

Godnatt alla fina!
Sanna

Hemma!

Kom hem igår från en mycket inspirerande resa. Har lärt mig mycket men även insett att vår butik är väldigt fin :) Skulle egentligen inte börjat förrän vid tre idag, men blev inringd lite tidigare så börjar nu redan vid tolv. Så bäst att sätta fart nu kanske.

Berättar mer senare :)
Sanna

Packad och klar!

Seriöst vad var det där förut, busringning?? Ikväll har jag iallafall ätit hamburgare, kollat solsidan och ätit fruktsallad till efterrätt. Väskan är packad och imorgon kör jag vid 07.00. Börjar bli lite nervös i och med att jag inte känner någon direkt men de ska bli väldigt spännande, lärorikt och kul. Hoppas jag lär mig mycket och får inspiration på dessa två dagar som jag kan nyttja på jobbet sen :)

Jag ska som sagt till Kungsbacka och imorgon ska jag vara med en dekoratör för att se hur hon jobbar, sen blir de en natt på hotell och på tisdag är det dekorationsmöte med alla Cassels-dekoratörer. Blir en jobb-resa alltså :) Kommer hem igen på tisdag, så då hörs vi då.



Ha de fint allesammans!
Sanna

Skumt alltså..

Fick just ett samtal från privat nummer där det var någon tjej som påstod att jag hade beställt ett sexparty vid sju ikväll? Sen hade jag dessutom gjort en specialbeställning på sexleksaker. Hallå är det här ett skämt? Lät ju faktiskt inte jätteseriöst. Men hur fasen fick hon mitt nummer och hela mitt namn? Någon som skojar med mig nu alltså..

Söndag

Hade en riktigt trevlig kväll igår med Monzora! Hamburgarna blev goda och lyckade om än väldigt små, min favorit gick vidare om än bara till andra chansen, godiset var gott men jag blev väldigt mätt. Tjejsnack och skratt behövdes iallafall.

Min favorit igår var Loreen, grymt bra röst och med en annorlunda/häftig låt, tror den skulle slå bra utomlands. Däremot tycker jag inte att Brolles låt var bra igår, hade det inte varit han som sjungit den så hade den aldrig gått vidare. De verkar vara så att man röstar på artisten och inte låten. Jaja, jag är nöjd över att Loreen gick vidare iallafall, om än bara till andra chansen!

Nehe nu ska jag iväg och jobba några timmar, ha en bra söndag!
Sanna


Hemmagjorda hamburgare!

Snart kommer Monzora hit och då ska jag bjuda henne på hamburgare. Har precis bakat mina egna hamburgerbröd och dem ser fina ut. Inte så runda men jag hoppas dem är goda! :)



Dags att sätta igång och göra smeten till hamburgarna också. Ha en trevlig kväll! :)
Sanna


Dubbel-nytt!

Hade den här outfiten igår på jobbet och jag tok-älskar tröjan. Köpte den på H&M förra veckan för endast 99 kr!



Sen idag när jag var en snabbis på stan och såg att den kommit in i randigt kunder jag inte låta bli. Så den fick följa med hem den med. Gillar verkligen modellen och priset helt överkomligt! Nöjd och glad :)


Lördag!

Och den hemska snöstormen från igår kväll är bortblåst och solen lyser! Härligt, blir en promenad sen till hallen för idag väntar match igen med b-laget, var längesen jag spelade med dem nu så ska bli riktigt kul! Vi möter Borgholm och det är bara vinst som räknas!! :)

Sen ska jag åka in till stan en sväng, köpte tokige ture godis eftersom det är lördag, sen blir det att handla på maxi också! För jag hade faktiskt tänkt göra egna hamburgare ikväll och bjuda på. Både baka eget bröd och göra egna hamburgare. Ska bli fint!

Nehe, bäst att packa väskan. Ha en fin lördag!
Sanna

Fredag slut!

De blev en himla lugn kväll.. Vädret stoppade mig från att gå bort till Monzora, men vi ska ses imorgon kväll istället :) Då ska jag bjuda på något gott att äta hade jag tänkt!

Så ikväll har jag bara tagit de lugnt, kollat lets dance, lagat god mat och mumsat på muffins!

Nu hade jag tänkt kolla på avslutningen på lets dance och sen läsa lite innan de blir sängen.. Imorgon väntar blagsmatch mot Borgholm och den ska vi vinna! :)

Godnatt alla fina!
Sanna

Fredag!

Har fått en god natts sömn och känner mig ganska pigg på att sätta igång den här dagen! Idag väntar jobb 12-17, lagom tid. Får både sovmorgon och slutar ändå hyffsat tidigt :) Sen ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa Monzora om hon kunde!

Annars så ser jag inte så mycket fram emot denna helgen, har inte något roligt planerat alls då alla verkar vara upptagna eller har rest iväg. Längtar iallafall efter att få spela blagsmatchen imorgon. Sen vill jag att de ska bli måndag nuu!


Dem här vill jag så gärna ha, surt att det är H&M trend bara. Bild tagen från beatas.se!


Ha en fin fredag så hörs vi!
Sanna


Saker som ska hända inom en snar framtid!

Eller iallafall saker som jag vill och hoppas ska hända om jag får bestämma..

- Weekend till Stockholm (händer så fort innebandyn är slut)
- Första tatueringen (håller på med detaljer)
- Ögonlaseroperation (undersökning om en vecka)
- London (med familjen eller besök)
- Resa utomlands (VILL NU)

Ja de var några grejer, får utvärdera om några månader hur de gått med detdär ;)

Torsdag!

Dags att ta nya tag! Idag väntar jobb några timmar och därefter är det träning. Hoppas att få höra att jag får spela blagsmatchen på lördag, det behöver jag verkligen. Sen blir de en lugn kväll som vanligt på torsdagar!

Vill så gärna åka iväg, Stockholm och London ligger närmast. Får se när de blir av! Först blir det Göteborg på måndag för en jobbgrej och det ska bli riktigt kul :)

Nu ska jag ta tag i dagen. Ha en fin torsdag!
Sanna

Förlust!

Ledsen, besviken, arg, förvirrad. Ja många känslor och tankar far runt i huvudet. Vi förlorade ikväll med 10-7 vilket i princip betyder att de nu är kört.. Fick starta, men blev utbytt redan efter första perioden. Vet inte varför eftersom jag inte fick någon förklaring men jag har mina aningar. Jäkligt jobbigt iallafall att sitta bredvid och se när vi förlorar och inte kunna göra något åt det. 

Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?
Do you ever feel already buried deep?
Six feet under screams but no one seems to hear a thing..


Åh den låten är så bra, och det är typ precis så jag känner med allting just nu. Men refrängen piggar upp en!

Nu ska jag försöka sova, de är en ny dag imorgon och det ska bli en bra dag har jag bestämt! :)
Sanna


Yummie!

Har precis avnjutit en underbart god flygande jakob! Var lite orolig innan då förra gången jag gjorde det (för ca 1 år sen om inte mer) så blev de inte alls bra. Men idag blev den perfekt. Så himla gott blev det!




Nu blir de till att packa väskan, om en timme är det samling! :)
Sanna

Ge mig!





Se vilken fin volang det är bak. Älskar små detaljer!


Två saker jag vill ha i vår!
Nästa inköp kanske? :)

Onsdag!

Idag är det onsdag och det innebär ledig dag denna vecka. Nu sitter jag hemma i Ljungbyholm efter en morgon med lyxfrukost och tvtittande, men ska snart ta mig in till stan igen. Ska handla på Maxi och därefter blir det matlagning. Flygande Jakob blir det idag, finfint. Måste ladda upp rejält inför kvällen eftersom det är en riktigt viktig match!

Vi möter Östra vid 19.00 i A-hallen och det är bara tre poäng som gäller. Kom och stötta oss fram till seger :)

Nehe, bäst att göra sig i ordning kanske, sitter fortfarande i morgonrock, hehe..

typ såhär.. haha


Sanna


Kvällsinlägg

Ikväll känner jag mig lite nere, vet inte varför eller jo det vet jag nog. Men nu så har jag bestämt att jag inte ska bry mig mer helt enkelt, positiva tankar :)


Har annars haft en pratstund med syster nu ikväll och hon förstår alltid och lyssnar. Önskar att hon fanns fem minuter ifrån, nu är det snarare fem timmar. Men skönt att de finns telefon! :) Annars så längtar jag till imorgon då ska jag jobba på mitt underbara jobb och sen hem och träffa mina underbara föräldrar. Det behövs då jag är lite trött på att vara själv, jag är ju egentligen ganska sällskapssjuk av mig! :)

Nu blir de direkt till sängen. Godnatt!
Sanna

En dagens!

Fast det var nog lördagens jobboutfit tror jag! :)


Tröja Ny! Cassels Skärp Mammas gamla Byxor H&M Kängor Din sko

Måndag och ny vecka!

Denna dag har bestått av jobb där jag organiserade lite på lagret och packade upp nya varor, så skönt att få fram nytt alltså. Sen har jag bara tagit det lugnt och laddat inför kvällens träning!

Måste bara berätta en grej. I fredags så skulle jag göra om butikens skyltfönster och detta gjorde jag och valde på "dam" sidan att ha beige, brunt, jeans och khakigrönt. Klädde en docka i gröna linnebyxor och till det en beige stickad tröja och i midjan ett brunt skärp. Blabla, men nu till själva grejen. Sen i lördags när jag sitter på min lunch och läser i tidningen chic så hittar jag den här bilden.. vad är oddsen? :)



Nu blir de iväg på träning!
Sanna

Typiskt!

Fick ett mail om att jag kunde få 40% på valfri vara hos ellos. Tänkte beställa ett par klassiska vita converse, men ändrade mig när jag såg att leveransen var 10:e juni. Alltså fyra månader framåt? Nej tack, jag vill ju ha dem till våren, inte till sommaren. Suck!

 


En lyckad helg!

Ligger här i min soffa och degar. Den här helgen har tagit på mina krafter så jag är helt slut, blir till att sova tidigt ikväll tror jag. Måste säga att helgen har varit grym!

Jobb både igår och idag och de gick kanon, igår var de mycket folk och idag gjorde vi om lite och fick in lite nytt i butiken, alltid lika kul! Skönt att jag tog det lugnt igår på festen så jag ändå var hyffsat pigg idag, Bra Sanna!


Vad kan man säga om gårkvällen? Ja vi var ett 20-tal sköna brudar från laget som festade till det hos Sara och de var himla lyckat. Känns väl som att man inte riktigt hann prata med alla för tiden gick så sjukt fort. Men det var jättekul iallafall och sen avslutade jag kvällen på harrys med en massa dans!

Nu tänkte jag sätta på en film och ta mig en apelsin!
Sanna


Vad gör vi? nu kör vi!

Nu blir de sushi och sedan iväg till Sara för årets första lagfest :) Ska bli riktigt kul ikväll alltså!


Fredagsmys!

Redan fredag och nu sitter jag och väntar på mina päron. Dem kommer in till mig o så ska vi laga oxfilépasta och sen hyra film :) myspys! Har annars haft en bra dag på jobbet med en massa sänkningar och så har jag gjort om i våra skyltfönster, riktigt kul!

Annars så har jag riktig kläd-ångest inför imorgon, ska ha min skinnkjol men vet inte vad jag ska ha på mig till. Hjälp mig någon!

Nehe, nu ska vi iväg o hyra film!
Sanna


åhhhhhh

Är så jäkla förbannad på mig själv! Skulle sätta på mig mina linser förut och då finns det bara en lins i linskoppen? frågan är var den andra tagit vägen.. jag som nyss har bytt till nya för denna månaden o så tappar jag bort en. Det suger verkligen! Får nu ta en ny lins vilket betyder att jag bara har en kvar och vad gör den för nytta?

UPDATE: Ringde min optiker och hon fick beställa hem en lins till mig, vet inte vad jag får betala och sen tar de ju några dagar också. Men nu får jag ta en ny till då istället och sen när jag fått den nya har jag ju två linser till en månad till. Puh, verkar som de löser sig ändå :)

3 februari 2011!

En ledig dag som är väldigt lugn. Har inte mycket att göra faktiskt! Men snart ska jag laga lunch idag blir det fetaostbiffar med potatis och champinjonsås. Yummie, älskar verkligen färsbiffar!

Sen i eftermiddag så är det träning som vanligt och sen är kvällen oplanerad även den. Får se om det dyker upp något! Annars längtar jag efter helgen som består av jobb och lagfest, frågan är om den blir av eller inte? det återstår att se om vi hittar någon stans att vara..

Ha en fin torsdag!
Sanna

Kvällsinlägg..

Det är en trött Sanna som sitter och skriver nu. Funderar på att lägga mig och läsa ett tag innan jag somnar och så får det nog bli. Läste ut en bok igår som jag köpte i fredags och den var riktigt bra "en shopaholic i new york", ett tips för er som gillar tjejböcker. Nu hade jag tänkt läsa en bok jag fick i julklapp av Mamma&Pappa:)

Dagen har iallafall varit kanon och gått superfort. Mötet gick fint på jobbet och jag är väldigt förväntansfull! Sen gick jobbet väldigt fort så de var över fort, sen blev de handling på maxi och därefter en tvåtimmarsträning som faktiskt gick ganska fort :)

Imorgon är jag ledig igen, har ingen aning om vad jag ska hitta på. Börjar tröttna lite på att vara ledig, men sen jobbar jag ju fem dagar i sträck så får passa på att njuta imorgon!

Godnatt alla fina!
Sanna

Bra tisdag!

Ja har varit en väldigt bra dag, eller iallafall eftermiddag/kväll!

Var på stan med stickan och tiden gick så fort så de blev ingen fika utan bara shopping istället. Jag skulle inte handla, men fick med mig en kort aprikosfärgad tröja från h&m och även en berlock till mitt thomas sabo armband(men de fick jag gratis pga av presentkort). Var iallafall himal trevligt, får snart göras om! :)


strand kom på tal idag, rekordtidigt att länga efter strand?


Sen var det möte på jobbet, började där efter sju och jag åkte inte därifrån förrän tjugo i tio. Ett bra möte med lite olika inslag. Och min kaka gick hem och var mycket god. För min del händer det spännande saker nu på jobbet och imorgon ska jag ha ett litet extra möte om detta med chefen. Intressant, spännande och riktigt kul!

Snart får det nog bli sängen. Hade en sån där hemsk sömnlös natt igen som spenderades till mesta del i badrummet :( Ät INTE keso som blivit gammal(kontrollera alltid innan), det är andra gången jag gör det och andra natten som varit hemsk. Hoppas jag kan sova lite bättre inatt :)
Sanna

Tisdag!

Är även ledig idag också, lyx va? Har inte jättemycket planer idag. Nu hade jag tänkt baka lite till kvällens möte. Tycker det är så kul att baka så börjar göra det till en tradition :) Så det blir silviakaka i springform istället för långpanna..

Sen så måste jag även handla, har inte så mycket i kylen. Sen kanske de blir en fika eller något i stan med stickan om hon inte skulle jobba så länge :) Sen ikväll är det möte på jobbet som sagt!

Ser gott ut va? hoppas jag lyckas.. :)

Har tagit bilden och receptet från victoria

Ha en fin tisdag!
Sanna

RSS 2.0