Vill ha!

Åh så fina dem är, vill ha dem! Frågan är om man vågar vänta till efter London, risken finns att dem tar slut. Eller ska man beställa nu? Hjälp mig!


Vilken torsdag!

Har jobbat med ungdomsavdelningen idag mellan 8-16 o vi hann väldigt mycket. Så skönt, så nu har vi lite kvar o göra imorgon och sen hänger ungdom på märke, fint! Annars har jag tränat nu ikväll och sen sett biggest loser. Han som vann hade gått ner 80 kg vilket är helt galet. Sjukt att de går ändå!

Mina tankar är dock mest på framtiden. Läste lite om utbildningen jag ska gå och jag blir så jäääääkla taggad på de och Stockholm. Men än så länge så är de fyra månader kvar tills dess, så jag ska se till o njuta av mitt kära kalmar innan dess:)


Lax är mums!


Ledig tisdag!

Även idag har jag varit ledig, så skönt! Har hunnit med att både ringa min fastighetsförening, städat, diskat och dammsugit, såg ju hemskt ut men nu är de rent o fint igen. Har dessutom träffat Maria på en lunch ute i solen. Köpte med oss sallad från kebabben och satte oss vid vattnet. Solen stekte på så de var varmt o skönt, kvalitetstid med en vän!

Nu ska jag laga skagenpanna med lax o räkor o så blir de en lugn kväll, back to work imorgon igen. Hade dock inte tackat nej till lite sällskap, men så t är livet!

En bild på mormor och morfar som jag tog igår, så fina!


Ledig måndag

Har precis lagat o ätit flygande jabok hemma hos mormor&morfar. Så jääkla gott! Tur att dem också gillade de jag lagat till dem:)


Shoppingsugen!

Bara tre veckor till London o då jäklar ska jag shoppa. Men har redan nu ett stor shoppingsug.

Blev något sugen på den här från lindex, Himla speciell men superfin till sommaren! Men jag höll mina fingrar i styr:)


Tillägg

Texten kom visst inte med i förra inlägget. Men min jobboufit består idag av klänning från Cassels och kavaj från hm. På tiden att jag använde den, den är ju alldeles för snygg för att bara hänga på en galge:)

Jobbar iallafall 9.30-17 idag och sen ikväll ska jag hyra film o laga tacos med Cissi. Fredagsmys!


Fredag!


Vår!

Shit vilken värme de är ute idag, galet! Så glad man blir men däremot blir jag lite ledsen när jag börjat få ont i halsen igen, hatar det! så blir ingen träning för mig ikväll. Åh jag som verkligen behöver komma igång med träningen igen, men bara att gilla läget o vänta tills halsen frisknar till igen!

Åt precis lunch ute i solen, mums. Men nu blir de jobb till stängning!


Lillördag!

Sitter nu och har lunch, skönt med lite vila då jag inte mår hundra. Jobbar dock ända till sju idag o de ser jag inte fram emot.. Men de är bara o gilla läget! Förövrigt så har vi en massa premiärerbjudanden i butiken nu pga en nyöppning. Så kom o fynda billiga jackor, linnen o blusar!:)

Fick förresten syn på denna lagbild från i fredags så då blev jag på bättre humör :)


Mycket mat!

Mycket Matinlägg nu kanske men måste ju bara visa vad jag lagat idag. Jag har gjort mammas goda fiskgryta med min egna lilla touch och det blev så gott, yummie!

Annars har jag städat, handlat och fixat på min lediga dag och om en o en halv timme blir de innebandyträning, wie!


Myskväll!

Är hemma i ljungbyholm, söndagsrutin o jag gillar det. Har precis mumsat på hemmagjord tortillapizza och senare blir det fruktsallad framför big brother. :)


Söndag

Helgen har gått fort och nu är jag på väg till jobbet, men mår inte så bra idag. Har ont i magen och mår allmänt illa, hmm. Jag som inte drack något igår knappt? Aja, jag hoppas att De blir bättre eller att jag iallafall klarar av dagen!:)

Ha en fin söndag!


Ledig lördag!

Sjukt lyckat igår alltså, o jag mår bra idag. Lite trött bara:)

Men nu är jag på stan o lunchar med mammsen, blev thaibuffe! Längtar till mjukglassen efter;)


Kärlek

Det är nu man verkligen känner hur mycket människor betyder:) tack för en grym kväll cl98, kommer aldrig glömma er!

Natti<3


Torsdag

O så gick även denna dag. Idag har jag hunnit med både jobb, möte, träning och matlagning o nu är jag helt slut. Så ska alldeles strax bana kudden!

Imorgon är de fredag och jag ser fram emot dagen. Först är det jobb 10-16, sen kommer Jenka på en fördrink runt femsnåret o efter en timme ska vi sen dra oss till samlingen. Därefter blir det lagfest på hemligt ställe! Blir en avslutning som heter duga hoppas jag på, ska bli sjukt kul i vilket fall:)

Godnatt alla fina!


Im back

Har delade känslor över att komma hem igen.. Älskar Stockholm o har haft en kanonhelg där uppe och jag vill verkligen bo där, inga tvivel. Så de känns lite jobbigt o komma hem, fast på ett sätt rätt skönt att komma in i rutinerna igen.

Idag har jag ringt o bokat ny tid, cyklat till jobbet för första gången i år. Rätt skönt även om jag föredrar buss ett litet tag till;) jobbar 11.30-19 idag o har lunch nu. Men de är mycket o göra så tiden går nog fort! Fasar bara över att klockan går, måste ta tag i en jobbig grej senare. Men förhoppningsvis känns de som en lättnad sen. Efter jobbet måste jag storhandla, har ingen mat hemma. O ja ska göra de på cykeln så vi får väl se hur jag får med mig allt hem;)

Ha en härlig Lill-lördag!


Äntligen!!

Sitter på bussen till min favoritstad nu! Har cirka fyra timmar kvar nu efter att ha kunnat sova lite iallafall. Längtar till jag är framme o till ikväll. Då blir de middag, förfest med mello och utgång. Kan inte bli bättre än så:) Stockholm here i come!

Har förövrigt lyssnat på alla finalbidrag och blir faktiskt förbannad och besviken om inte loreen vinner. Hon är överlägsen och enligt aftonbladets omröstning verkar det vara fler än jag som har henne som favorit :)


Fredag!

Idag klockan fem tar jag helg och inte vilken helg som helst utan en helg i Stockholm!

Men innan dess så ska 7,5 timmes jobb avverkas och så säsongens sista innebandymatch. Är otroligt laddad för matchen men känns konstigt att det är sista. Får se till att njuta ordentligt eftersom jag inte vet när jag spelar en innebandymatch igen..

Är så glad för vår nya skylt på jobbet, dels är de magnet istället för nål och så står det dessutom namn på, fint!

Nehe, dags att börja jobba!


Här har de varit tyst!

Ber om ursäkt för att de varit tyst, men ja de har inte hänt så mycket roligt utan vardagen rullar på! Men på lördag händer det grejer, då blir det Stockholm o bellis i fyra dagar!! O så syster såklart. Längtar massor, men innan dess har jag två långa jobbdagar att ta mig igenom o match fredag kväll.

Ikväll så har jag ätit morotspannkakor med keso o mosade hallon. Magiskt gott!


Nöjd och trött tjej

Fick precis rygg o nack massage av pappa o jäklar vad jag behövde de. Var sjukt stel efter jobbet denna vecka..

Annars så har de varit en bra o lugn helg. Spelade vår sista bortamatch mot Ljungby idag. Blev tyvärr förlust med 4-3 i sudden, men jag är nöjd ändå. Jag gjorde faktiskt två av våra tre mål o assist på de andra. Kändes otroligt skönt o kul, är ju inte direkt van vid det:)

Men nu blir det att sova. Imorgon väntar besök både på vårdcentralen och sen även också tandläkarn innan jag åker in till stan igen o då ska jag även hinna med en date med Amanda:)

Godnatt alla fina!


Mums!

Precis ätit godaste salladen på länge. Sjukt god räksallad med fetaost på athena. Rekomenderas!!!


Lördag innebär jobb!

Jobbar 10-17 idag och såhär ser jag ut idag, lite mer vårklädd:)


Fredagsmys

The voice och indonesisk gryta, bra grejer!


VÅR!

Inviger mina converse idag, lovely!


RSS 2.0