Min helg!

Har haft en mycket bra helg faktiskt. Gör en kort liten sammanfattning :)

Fredag: åkte in till stan med monzora för att kolla lite. Där träffar vi på Karin, Wiberg och Herrlin som vi sedan lunchar med. Då bestämde vi oss också för att följa med dem ut till Hansa. Där blev det lite shopping, en blommig bustier för 19 kr, fynd! och även två nagellack. Efter det blev de även en fika tillsammans! Sedan tog jag, herrlin och monzora oss till city gross för att handla mat och godis. Sedan åkte vi hem till herrlin och lagade tacos och kollade lets dance. Mycket trevlig dag och kväll :)

Lördag: Sista bortamatchen för säsongen borta mot älmhult. Vi har segern i vår hand men slarvar bort den då dem gör två mål på 30 sekunder. Dock så skulle inte de sista målet godkänts då slutsignalen gick innan bollen var i mål. Riktigt surt och ingen rolig bussresa hem. De känns ännu surare nu när vi får veta idag att östa också bara fick ett poäng mot ingelstad, vilket betyder att vi hade lett serien om vi vunnit matchen. Aja, kvällen slutade iallafall bra. Blev lite vin och melodifestivalen och tjejsnack hos herrlin med karin och stickan, sen blev de ju en vistelse på palatset också. Bra kväll i vilket fall :)

Söndag: Vaknade upp hos herrlin runt halv tolv, åt lite frukost och sedan tog vi oss till sporthallen för att se herrlaget få stryk, riktigt dålig match faktiskt! Men nu iallafall så sitter jag här ensam hemma och har tråkigt. Jag gillar inte sega söndagar! Får iallafall finmiddag ikväll: potatisgratäng och fläskfilé. De piggar upp lite:)

Hoppas ni haft en bra helg allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0